- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
szponzor #19058 üzenetére
Ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni (nuku rádió, nuku vaku, gyenge videózási képességek), akkor ajánlható az újabb vonal is (ParanoidAndroid és ParanoidJelly 1/2 C3C0-tól, vagy CFX 2/3 tilal-tól), ha nem, akkor CM7.2 szintén C3C0-tól!
Zsolt: már meg is jöttem! Tudod: emlegetett szamár...
-
-
callvote
senior tag
válasz
szponzor #17041 üzenetére
az ip webcam csak hálozaton belül streamel...192.168.x.x. tartományban azért nem volt jo....
a fenti 2 alkalmazás tökéletesen jó....
még 1 kamerás kérdés:
anno volt egy alkalmazás amit ha feltettem akkor msnhez és skypehoz is kameraként volt használható a skate...
nem tudja valaki mi a neve annak az alkalmazásnak? -
Szoszo94
őstag
-
andyTM
őstag
válasz
szponzor #15761 üzenetére
- vagy a [crazy remote] (én ezt használom)
-
Joshi
titán
válasz
szponzor #15586 üzenetére
Na ennyire érdekel a verziószám hogy még sokadszorra is elk_rom.
Most az IA2 van a telómon és csak annyi bajom van a rommal hogy amikor ébreszt és én lenyomom mondjuk elfordított képernyőnél, akkor eltűnik a főképernyőn lévő widget és ikonok. Ez csak újraindítás után gyógyul meg, ja és a 3G nem akar bekapcsolódni de erre kaptam egy gyors probléma megoldást úgy hogy 3G bekapcsolása előtt át kell rakni 2G-re.
Nagyon pöpec a rom mind használhatóság és akksi idő szempontjából. Igazság szerint csak arra voltam kíváncsi hogy mi ez az ICS felhajtás, de jól sejtettem hogy ezen a telón felejtős. -
scyllarus
veterán
válasz
szponzor #15526 üzenetére
Így van, nézd meg az akkustatisztikában, mi fogyasztott ilyen sokat, abból megtalálhatod a futó programok között. Vagy pl.én már jártam úgy a lányom X8-ával, hogy kevés volt a hely, és nem tudott deep sleep-be menni, állandóan működött a kijelző, éjszaka 50%-ot merült, de a statisztikában látszott, hogy a display 90%-ot fogyasztott.
-
malwy
senior tag
válasz
szponzor #15524 üzenetére
Google play szerint: "This app is incompatible with your ZTE-SKATE."
Megfelelő virágbolti verziókról nem beszélek/ünk, hiszen az összes felsorolt játék mindenféle beállítás nélkül megy olyan kiadásban.Szigorúan marketet nézne Battle for Wesnoth az, amit enged is alapból.
-
okoska74
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
szponzor #15223 üzenetére
Szia!
Sorban haladva:
- tartalmaz magyar nyelvet?
Apróbb hiányosságokat fel lehet lelni, de nagyrészt lokailzáltuk addigra a forrást, mire ez a rom megjelent. Mivel a kód folyamatosan változik, így mára már ráférne egy frissítés, de használat közben nem lesz zavaró mennyiségű angol szöveg benne.
- lehet benne overclockolni, állítható benne a governor?
Lehet, csak nem érdemes. Semmivel sem leszel tőle előrébb. Ennyit tud a készülék, ebből többet nem lehet kicsikarni. Ez a rom verzió alapban is kihajtja olyan teljesítményre, ami elvárható tőle.
- van valami ismert bug-ja, random reboot-ok vagy hasonló?
Erre nehéz válaszolni, mert van aki esküszik rá, hogy hibátlan, van akinél meg egyáltalán nem az. Többnyire az akku időre volt panasz, de ezek is lecsengtek mára...
- esetleg van más, ajánlott ROM?
A Skate V2 a gyári rom "turbó" verziója. Annyit tud, mint a gyári párja, csak ki van pucolva belőle a haszontalan részek többsége.
"Ennek a telepítésének a menete annyi, hogy flashelek egy CWM-et, full wipe és mehet fel a ROM, ugye?"
Igen, ennyi. Nem kell előre rootolni, sem semmi egyéb trükk.
Bootloader-t kell nyitni?
Részben zárt, de az a része nem is nyitható hétköznapi eszközökkel. Csupán annyiban nyilvánul meg, hogy mindent adb vagy más külső app útján kell csinálnod, mert indulás közben a bootloaderből kilőték a fasboot hardveres gombbal történő elérését. Ergo: nyomkodhatod, ahogy bírod, akkor sem áll meg, hogy fel tudd rá dobni a CWM-ot. ADB alól nem nehéz. Vagy TPT-zheted is, ez esetben egyből mehet vele a ROM is, de ha ezt tudod, akkor már az előbbi sem jelent gondot. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest