- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsó111
csendes tag
Sziasztok! Régen jártam erre, bokros teendőim miatt. Azt szeretném megkérdezni, hogy a ZTE Skate-nél GB_THU_P743V1.0.0B01 ez a ROM frissítés jelent-e valamit? Jelenleg 2.3.5 ROM van rajta. T-s a készülék.Mennyivel újabb ez a fent levőnél. Jelenleg az eredeti ROM van rajta.
-
Indiant
addikt
Hali, nekem minimális a system partícióm, viszont most talán feltenném a PA-ICS-t. Akinek fent van legyen olyan kedves és nézze már meg, hogy mennyit foglal ténylegesen a systemen a rom.
-
Adamis
őstag
válasz
korcsillio #17990 üzenetére
Ez már benne is van a legutóbbi PA-ICS-ben, amit C3C0 fejleszt... Nekem már ez megy egy ideje...
-
korcsillio
addikt
Megy Youtube HQ ICS-n. http://zteportal.eu/youtube-hq-vegre-ics-n-is/?fb_action_ids=502226913130493&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22502226913130493%22%3A440556822675679%7D&action_type_map=%7B%22502226913130493%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=[]
-
Blasius
tag
válasz
firedani #17983 üzenetére
Szia,
Megnéztem a szabad helyetre vonatkozó adatokat a settings/applications/manage applicationsban (újraindítás után):
internal storage: 132Mb used / 106Mb free
RAM: 177 Mb used / 206 Mb freeÚgyhogy sztem van itt ram bőven.
Ha már így szóba került a szabad hely/memória, akkor annyit tennék még hozzá hogy a cache mérete le van véve asszem 2Mb ra (átparticionáltam).
-
jtzk
tag
Valaki tud Budapesten olyan T-mobilt, ahol van raktáron ZTE skate készülék? Mert 4 hete nem tudják kicserélni garanciába, mert nincs sehol se, ahol eddig jártam... <3 T
-
firedani
tag
válasz
Blasius #17982 üzenetére
Igazából konkrét választ nem tudok adni de van tapasztalatom. Nekem is volt ilyen amikor IA 3 volt fent nekem az volt hogy eltűnt kb. vártam 3-5 másodpercet és újra előjött.
Ha tippelnem kéne szerintem azért zárja be mert kevés a ram ( de ez egyáltalán nem biztos,várjuk meg valamelyik hozzáértő válaszát).
Ajánlanám még a Pimp My Rom 2,1-et. Bármelyik készülékre és bármelyik romra jó (állítólag).
(ZTE Skate HDPI ha letöltenéd) -
Blasius
tag
Sziasztok
IA3-on a felső állapotsáv (az a "roló" amit le lehet húzni) nekem ki szokott fagyni. Ilyenkor teljesen eltűnik. Kapok hibaüzenetet is hogy az alkalmazás leállt.
Miért lehet ez? Hogyan lehetne megakadályozni. Teló nincs húzva.
Hogyan lehetne gyorsan (a teló újraindítása nélkül) visszarakni ha már lefagyott?
Üdv
-
hunaqua
addikt
.....régen jártam erre.Meg szeretném kérdezni,hogy van már valami jól működő ICS (májkrém :-) ) a Skate-re?
-
storm3
senior tag
Ezt próbálta már valaki ?
-
William84
csendes tag
m.engadget.com/2012/10/29/ztes-u950-tegra-3-phone/
Nem lesz rossz.
-
Tatter
csendes tag
válasz
korcsillio #17973 üzenetére
nekem is hasonló van. Most vittem vissza gariba a telefont
-
korcsillio
addikt
Üdv!
Eredeti lehet ez a papír? -
storm3
senior tag
8 óra szarakodás után megoldódott a probléma,hogy másnak esetleg aki hasonlóan 'balfék' mint én,ne kelljen szenvedni,felvázolom.
waiting for device hibaüzenetem volt,feldobáltam a két drivert előtte(google usb és motorola handset),a hiba még mindig fennállt. Nézelődtem a neten,felraktam időközben minden szemetet(hiba volt,mégjobban megkavarta a dolgokat),majd miután így sem sikerült,Keeperv85 tanácsára frissítettem az adb-t. Próbálkoztam mindennel,másoltam a platform-tools mappáBÓL a letöltött és kicsomagolt CWM mappáBA,átnevezgettem,a próbálkozásaim nem kísérte siker. Olvastam ITT,hogy a platform-tools mappába próbálgatta a srác másolni és sikerült neki,gondoltam megpróbálom visszafelé,mi bajom lehet és ez volt a siker kulcsa.
Jelenleg van egy működőképes CWM a telefonomon,köszönöm mindenkinek a segítséget és tippeket! -
Keeperv85
nagyúr
-
storm3
senior tag
válasz
#40993792 #17966 üzenetére
Ellenben a recovery indítás még mindig waiting for device-nél leáll. Emlékeim szerint a telefonon csak az usb debugging-ot kellett benyomni,most sem olvastam mást sehol sem,így én kifogytam az ötletekből mit tehetnék. Rákerestem az adb server is out of date hibára(amit a manuális rebootnál ír még mindig..),nézelődtem a folyamatok között,de nekem spec., nincs htcsync ami futna,pedig mindenhol ezt írják ludasnak. Az adb verzió 1.0.29.
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17960 üzenetére
Kipróbáltam időközben,nem jutottunk előrébb csak a kiindulópontra,waiting for device.
Emlékeim szerint a feladatkezelőben kellene látnom egy ZTE nevű eszközt meg adb-t is az USB alatt talán,jelenleg nem látom őket,sőt most letöröltem minden drivert és elölről kezdtem,de jelenleg a hibakeresést sem adja be a telefon. Ki van pipálva,de csak az usb háttértár ikonja jelenik meg az állapotsávban.szerk. újrainstallálva a handset_usb_driver.exe-t miután letakarítottam mindent,megjelent az ADB-s rész ,amit fentebb említettem,most próbálkozom a .bat-tal,egyelőre waiting for device :9
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
storm3 #17959 üzenetére
A bal oldai adb.exe-t tedd a másik oldalra át, az ott lévő adb-windows.exe-t kicserélve. Ugyan így fastboot.exe-t, a fastboot-windows.exe helyére. Végül a két dll-t is. Most vagy átnevezed őket (F2) vagy az install-recovery-windows.bat fájlban átírod a nevüket. Ezt már rád bízom.
-
storm3
senior tag
-
storm3
senior tag
válasz
Keeperv85 #17956 üzenetére
Teljesen hülyének érzem magam igazából,mert egyszer már sikerült felrakni a CWM-et,onnantól meg ugye semmi nehézség nincs a rom cserében. Most az Istenért sem sikerül. Jelenleg device not found-ot ír már az install-cwm-recovery.bat ha elindítom. Nomeg,ha jól látom csak két filet kellene felülírnia,két .dll-t az SDK-s frissítésnek?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
storm3 #17955 üzenetére
Itt van az SDK. Leszeded, feltelepíted, aztán elindítod. A tools és a plaform tools mappát hagyd, hogy letöltse (ezeket válaszd ki), majd (nem tudom éppen melyikben van az adb, ide-oda pakolgatják) az adb.exe, aapt.exe... stb fájlokat másold a csomagod mellé, ahonnan most indítod a készülék "frissítést", felül írva az ott lévőket... Innen már menni fog.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
storm3 #17951 üzenetére
"Mindenféle drivert felraktam"
Hiba volt. Most szedd le, ami nem kell....
"ami érdekes lehet,hogy 64 bites win7-el próbálkozom az eddigi 32bit helyett"
Ez nem szokott nagyobb gondokat okozni, de benne van a pakliban...
"Valakinek esetleg tippje,mit tehetnék?"
Nézd meg melyik cucc vár, tehát marad manuális módszer, parancssor elő:
adb reboot bootloader
Megáll a droidnál? Felismeri a gép a telót?
fastboot flash recovery recoveryfájlneve.img
Itt írta ki, hogy vár?Akkor is ez szokott lenni, ha az adb verzió nem jó. Azt is nézd meg!
-
storm3
senior tag
Megint úgy érzem magam,mint amikor először telepítettem romot
A waiting for device-nél nem jutok tovább. Átnyálaztam már szinte mindent és nem jövök rá,mit hagytam ki. Mindenféle drivert felraktam(kivéve a google-s tallózós megoldást,mert az eszközkezelőben nincs egyáltalán sárga felkiáltójeles ismeretlen eszköz),ami érdekes lehet,hogy 64 bites win7-el próbálkozom az eddigi 32bit helyett.
Valakinek esetleg tippje,mit tehetnék?Van más megoldás az install-recovery-windows.bat-os telepítésen kívül a CWM felrakására?
-
salieven
aktív tag
Kérdés:
Milyen program van arra hogy a telepített appjaim elmentse és vissza tudjam állítani ha esetleg újra kell rakni a telefont.
Stabil verzió mikor lesz az ICS-ből Skate-hez?
És tudnátok e olyan programot ami felveszi a képernyőn zajló eseményeket? (természetesen videóba rögzítve)
Köszönöm előre is a segítséget.
-
nightelf
tag
Sziasztok!
Én is a napokban jutottam egy skatehez. Milyen romot javasoltok, ha a fő szempontjaim:
- minden működjön (videó, play, fényképező...)
- aksiidő
- sok program férjen fel rá
- egyszerűKöszi!
-
scyllarus
veterán
A T-Mobile-nál már elérhető a webshopban a Grand X inteles verziója
-
Joshi
titán
válasz
bluobluo75 #17937 üzenetére
Én Xears fülest használok nagy megelégedéssel.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Mivel egy jó ideje már használatban van felhasználók köreiben a ZTE Skate, tudnátok ajánlani egy jó fajta fülhalgatót, zenéhez, de inkább filmhez, ami nem túl drága és a legjobban bevált ehhez a telóhoz?
Köszönöm előre is! -
313313
addikt
Az mitől lehet, hogy eltünt a telefon állapot sávja? Szoftver frissítés megoldjatja a dolgot?
-
borsodika
őstag
válasz
warriorguru #17928 üzenetére
4.1-el tönkrevághatod a telefon vakuját.
-
warriorguru
tag
Üdv urak!Kb egy hete vagyok Skate tulaj, az lenne a kérdésem, felrakható a készülékre a 4.1?Ha igen, akkor milyen hátrányom lehet a gyári rom al szemben?És milyen rom ot ajánlanátok?
-
molnartom
aktív tag
válasz
bluobluo75 #17923 üzenetére
Ha csak zenét akarsz hallgatni, akkor mindegy milyet használsz. Ha headset-ként is akarod használni akkor csak a gyári.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan után érdeklődnék, hogy a ZTE Skate telóhoz csak a gyári fülhalgató használható, vagy más típusok is, ha igen milyen típusok?
-
pgemil
aktív tag
válasz
#40993792 #17920 üzenetére
Zsolt_72!
Kössük össze a telefont a PC-vel USB kábel segítségével, lehetőleg közvetlen kapcsolat legyen a PC-vel, tehát USB toldót, vagy USB hub-ot ne használjunk.
Kikapcsolt vagy bekapcsolt állapotban? SIM kártya és mem kártya nélkül? akksival vagy nélküle? Ha bekapcsolva, akkor tár csatlakozva?
- Ha megvagyunk menjünk be az aktuális mappába, (original recovery)és keressük ki az install-recovery-windows fájlt, majd nyomjunk rá.Villant egyet a program és semmi nem történik
Sem a pc-n, sem a telón!!
Az eszközkezelőben nem jelez hibát semmi, driver telepítve, pc újra indítva. -
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Nekem minden gyári a telón. Hogyan lehet állítani a rezgésen, mert alig lehet észrevenni ha rezeg. Köszönöm! -
pgemil
aktív tag
válasz
#40993792 #17911 üzenetére
Zsolt_72!
Hogyan tudom telepíteni, mert nem tudom?
ICE ARMOR III van fenn, és gyári állapotba kéne visszaállítani!
A T-mobilos szoftverfrissítéskor a hangerő le+usb kapcsolódik, majd rezeg+zöld robot és semmi. Helyesebben idáig "újraindul" és nem történik semmi. FTM felírat nem jelenik meg. -
ocsesz
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja írtam,hogy kipurcant a telón a hangszóró.
Mivel garis így megy vissza,de....
Mivel a T-nél már nincs forgalomban és javítani nem fogják mivel nincs alkatrészük hozzá,ilyenkor mit szoktak csinálni?
Az árában kell választanom másik telefont? -
salieven
aktív tag
válasz
Adamis #17908 üzenetére
Viszont szeretnék segítséget kérni. Olyan problémám van hogy újraraktam a telefont ugye ICS-re és amiket az utóbbi időben mentettem el telefonszámokat azok nincsenek meg pedig kellenének és a telefonkönyvben nem is importáltam be a számokat de minden duplán ott lett .... na ez mitől van és mivel lehetne orvosolni?
meg hogy megmaradjanak az eddigi számok is amiket nemrégiben mentettem le
-
zoex
csendes tag
Sziasztok!
Újra kellett indítanom a telefonomat, mert lefagyott rajta a böngésző, de a bekapcsolás után nem jut el odáig a telefon, hogy beírhassam a PIN-kódot, hanem csak az Android felirat villog. Mivel hosszú percekig így maradt, és semmilyen gombra nem reagált, gondoltam, kiveszem az akksit pár percre. Ezután visszaraktam az akksit, és bekapcsoltam a telefont, de ugyanaz maradt a helyzet. Majd még kétszer megpróbáltam ugyanezt, de semmi eredmény.
Van esetleg ötletetek, hogy mit csináljak a telefonnal?
Köszönöm előre is a segítséget. -
salieven
aktív tag
válasz
Adamis #17906 üzenetére
nálam is jó lett már fel is raktam és kipróbáltam az appot. Szerintem nagyon jó és én nem vettem észre hibákat eddig. De mivel mondtátok hogy ez még nem teljes ROM ahhoz képest nagyon jó szerintem. HQ 720p videó simán megy yt-n és a wifi is kegyetlen gyors
Maradni fog ez köszönöm mindenki segítségét.
-
Adamis
őstag
válasz
krystman #17901 üzenetére
A kíváncsiság!
@ salieven:
-bénácska kamerakezelés és nem működő villanó
-lomha videólejátszás, bár megjegyzem, nekem a hq videó is megy youtube-ról...
-emelett villámgyors net, nekem legalábbis sokkal gyorsabb, mint cm7 alatt!
-legutóbbi főként a Play áruháznál érhető tetten!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest