- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
Hettibyszti #14299 üzenetére
Milyen szoft van a készüléken?
-
Hettibyszti
csendes tag
olyan mintha semmi olyan hang nem működne amit a képernyő megérintésekor kellene kiadnia pedig elvileg a billentyűzet hang is be van kapcsolva az is hogy ha valamelyik ikonra rákattintok legyen hang jelzés..de még sincs
valószínű exponáláskor ezért nincs mert ebben az esetben is a képernyőt kell megérinteni az exponáláshoz.. -
scyllarus
veterán
Minthogy C3C0 megoldotta a bluetooth problémáját, felraktam a CM9-et. A Miui-s verzió sajnos TPT-s, azt nem akarom birizgálni, így maradt a sima Nightly. Fáj a szívem a Miui-ért, de sajnos voltak gondok vele
Most egy hosszabb ismerkedési időszak jön ezzel a rommal, akinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban, tudok rá (esetleg) válaszolni.
Ami a jelenlegi helyzet: BT, wifi megy szépen, a kamera előnézeti képe viszont villog továbbra is. -
pusihusi
addikt
Fekete színű szilikon tok, ezt találom a az egyik legjobbnak, nem azért mert nekem ilyen van. Nem engedi
porosodni a készüléket, nem kell nyitni csukni,képernyővédő fóliával tokéletesen védi a Skatet!
-
Keeperv85
nagyúr
Csak a képek miatt mutattam, nem ajánlatnak.
A szilikon tokra gondoltam. Az teljesen rendben van. Az árat nem firtatom, csak a minőségről tudok nyilatkozni, mert láttam ilyet.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Jano_023 #14288 üzenetére
Így van!Nekem a Bldemen volt jó kis puha szilikon tok na és az véd rendesen!Por se jut be és még ütésnek is jól ellen áll!
(amúgy meg nekem csak a háló tok jöhet be mert a többi akad mindenben :S )
Az összehasonlítást meg várom(ja és bakker pont az én tokom nem jött be?
)
-
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto #14287 üzenetére
Nekem a hálós nem jött be. Írni fogok egy összehasonlítást mert már szinte minden tok volt nálam és nekem a szilikon tokok jöttek be. Még a linkelt oldalról a kihajthatos könyv szerű. De az sajnos nem fér el zsebben. Én a szilikon tokot tudom bátran ajánlani. És nem is drága.
-
malwy
senior tag
Annyira jó érzés, hogy a telefon atomstabil, pöccre reagál, akksi 2 napot bír használattal (IA3), és semmiféle probléma nincs vele. (kopp-kopp)
-
MP4-23
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy ZTE Skate mobil naptár használatával kapcsolatban, hátha van valakinek infója vagy tud olyan usert aki tud rá megoldást.
Minden teloban amit használtam eddig a naptár alkalmazásba a beírt emlékeztetőket le lehetett hívni egy listába eseménynaplóként. Szóval a múlt és a jövő eseményei gyorsan áttekinthetőek voltak Ennél a telonál eddig semmilyen naptár alkalmazásban ezt nem találtam. Nekem ez egy nagyon fontos funkció lenne a készülékbe.thx
-
callvote
senior tag
válasz
#40993792 #14277 üzenetére
v2 alatt be lehet simre tenni a számot,nem tudom ia3nal hogy van....
de amikor a számot beirod akkor ki lehet választani hogy a telora tegye,a google fiokba vagy simre
és lehet simre vagy sd-re másolni,oda vissza
lehet ia3 alatt is van valami megoldás a menü gomb megnyomásánál -
macilacus
senior tag
válasz
Hettibyszti #14274 üzenetére
Ha lenémítod a csengőhangot, vagy rezgőre módra állítod a telefont akkor hiába akarod, hogy hangot adjon ki fényképezéskor
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
IA3-ban hogyan tudom beállítani, hogy a telefonszámokat a SIM-re tegye, másolja fel?
Roland
-
Hettibyszti
csendes tag
Szia,
nekem pont fordított a problémám, sajnos nem tudom hogyan de nem ad ki hangot ha exponál..pedig be van állítva a hangbeállításoknál minden..tudnátok nekem segíteni?
-
Adamis
őstag
Aki CM9-et használ, tette már fel az új Kernelt? És ha igen, akkor a kamera véletlenül nem javult meg tőle? Wifi megy? Mindig hajt a kíváncsiság, de nem akarom feltenni, mert a feleségem is szokott lődözni a telefonommal és neki kell az előkép...
-
zeli
aktív tag
válasz
andyTM #14212 üzenetére
Akkor nekem nincs szerencsém, múltkor írtam, hogy kicserélték, azóta megint elkezdett porosodni, a változatosság kedvéért máshol. De most veszek majd rá fóliát, tokot, minden szirszart, és csak utána cseréltetem ki. Én azt tudomásul vettem, hogy nem a legjobb az összeszerelési minőség, de az, hogy belülről porosodik egy 2 hetes telefon (mondjuk sztem nem újra cserélték), az azért szerintem gáz.
-
giigz
veterán
Gyári állapotba visszarakni?
-
callvote
senior tag
-
aldebaran
addikt
IA3-ban beállítottam, hogy ne legyen hangja, amikor fényképezek, de mégis van.
Nektek nincs hangja a fényképezőnek, ha beállítjátok, hogy ne legyen? -
vrsptr
aktív tag
Enyèm is porosodik.Kèrdeztem is szolgàltatònàl (szlovàkiai Orange) mit csinàlnak vele.Kitisztìtjàk...Szòval megy vissza szolgàltatòs àllapot ès takarìthassàk.Màs bajom nincs vele,IA3+Skate nyerö pàros!Köszönöm.
-
Yura
csendes tag
-
Yura
csendes tag
Sziasztok!
HELP! Felraktam újra IA3-at, már volt fent és semmi gond nem volt vele. Most egy nap után proximity feketén hagyta a képernyőt. Kalibrálni akartam, érvénytelen MMI kódot irt és nem ment. Sebaj, recovery alól feraktam a Mester kettes számú javító csomagját. Na azóta "olvéjz diszplély".
Közben csúnyán belaktam a cuccot, xar lenne előröl kezdeni. Van megoldás? A tárcsázó miatt nem tudok kalibrálni? Nem cseréltem...
Előre is...
-
Mr X
veterán
válasz
gabe96 #14244 üzenetére
Mivel sosem javíttattam Blade-et, így csak az E-Care honlapjára tudok hagyatkozni.
"Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves ZTE Blade tulajdonost, hogy ezentúl szervizünk jogosulti a T-Mobilos készülékek garanciális és garancián kívüli javítására."
Gondolom nem azért szerződtettek szervizt maguknak, hogy továbbra is szó nélkül cseréljenek minden készüléket.
-
andyTM
őstag
- sikerült megoldani az autós töltést...
- sokan felvetették, hogy autóban gps használata közben a töltés ellenére is merül a telefon; tapasztaltam én is, így hát beújítottam a myaudio usb-s töltőjével, ami egyaránt jó ipad, iphone4, iphone 3G/3GS, ipod, blackberry és az összes többi usb-ről tölthető készülékhez.
- ami még jó benne, hogy 12/24V-os, két egységet kezel; az egyik 1A-ig terhelhető, a másik 2.1A-ig; így a nagyobb teljesítményű usb csatoló teljes egészében kiszolgálja a skate-t használat közben és nem merül tovább.
- a tesco-ban vettem 1715Ft-ért -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #14238 üzenetére
Akkor még mondok olyat, amire nem is gondoltál/gondolhattál.
A hibás készülékek visszakerülnek a gyártóhoz, ott felújításon vesznek részt és újra bekerülnek a "véráramba" tehát olyan még 2 év múlva sem lesz, hogy ne tudnának csere darabot adni.
A Blade már fél éve kifutott, és valószínűsíthetően (csak fődarabot adnak egy fóliába csomagolva) refurbished darabokra cserélik a telefont, ha jogos a garanciális problémád.
A véletlen leégésnek pedig van egy olyan veszélye hogy a végén Te magad égsz le, hiszen a szerviz minden olyan eszközzel rendelkezik, ahol az ilyen "véletlen" balesetek gyorsan kiderülnek, és egy laza mozdulattal a garanciajegyed áthúzzák.
(#14240) callvote
Ez a méltányossági csere, de ritka esetben alkalmazzák csak.
-
-
callvote
senior tag
én nem azt mondom hogy adjanak csak ugy egy drágábbat,de ha az enyém 45 volt,és egy másik 55 ezer,akkor kifizetem a 10 ezres különbözetet....
de azt biztos nem hagynám hogy 35ért számolják el pl a 45 ezres telót
nyugodt szivvel elfogadok cserébe egy pf200as zte-t -
Mr X
veterán
válasz
#40993792 #14231 üzenetére
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről
306. §
(1) b): ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni — választása szerint — megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye
A szerződéskötés előtti állapotot kell visszaállítani, vagyis a vásárláskori vételárat visszafizetni. Az más kérdés, hogy erről a szolgltató nem tájékoztatja a vevőt, és jogellenesen jár el, mikor az utolsó listaáron számolja a készülék árát. persze időnként ez akár jól is jöhet.
-
callvote
senior tag
válasz
#40993792 #14231 üzenetére
T-Pontokban és partnereinknél:53 900
ennyi a listaára most...ennyiért méltányosan beszámolhatják
ha netán lenne egy iylen szitu,és 45 ezer alatt akarnák számolni,az szerzödészegés lenne sztem...
nem találhatja ki hogy garis telora 25öt számol pl ha én 45öt fizettem ki érte..johogynem egy 3210est ajánlana már értezsolt:
mi az hogy szerencsére?
nem ezt mondanád ha neked akarnának áron alul visszafizetni vagy valami béna telefont adni cserébe,netán még te fizess rá arra is -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #14228 üzenetére
nem nagyon hiszem hogyha kifut a telo,eltelik pl egy év,akkor bemegyek a boltba és jé pont lesz egy csereskate
2éves a hűségem,azalatt simán bejöhet uj készülék és kifut a skate..föleg a 2 év közeledtével sanszos hogy lesz ujabb,jobb modelmr X:
3 bladet vittünk vissza a tmobileba...leégett
nem javitottak,ujat adtak élböl,persze még akkor volt készleten blade
ja és mindig ujraindult a gariidő...tehát ha a mostani is leég,akkor azt nem hiszem hogy az ecare megcsinálja -
Mr X
veterán
válasz
callvote #14225 üzenetére
Árnak mindig a vételkor kifizetett árat kötelesek alapul venni.
Cserét meg csak akkor vagy köteles elfogadni, ha ugyanolyan típust tudnak adni. Vagyis ha nem tudják megjavítani, és nem tudnak másik Skate-et sem adni, a teljes vételárat kall visszaadniuk, nem kötelezhetnek rá, hogy elfogadj mást helyette.
Persze, elfogadhatsz mást, ha jobb neked, de nem vagy rá köteles.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #14223 üzenetére
ha én megvettem a skatet elöfizuban 45ért és pl cserélnem kéne ha baj van vele,ellenben már nem lesz kapható olyankor mi van?...becserélhetem majd ujabb tipusra akár értékegyeztetéssel?olyankor mennyibe számolják be a 45 ezres telót ha gariidőn belül romlik el és cserejogosult lenne?
teszem azt...jövö honapban kifut a skate,nem lesz már kapható,de behoznak egy uj modellt x ezerért...akkor kérhetem azt esetleg ráfizetéssel is? mert akkor nem érdemes eladni,hanem kivárni az uj modelt és becserélgetni ha árában mérik
márpedig ha 45ért vettem és gariidőn belül cserés,akkor logikusan gondolva 45 ezerért kéne számolniuk ha egy másik telót hozok el -
giigz
veterán
Persze, nem egy kategória egy iPhone-nal, igazából nem is azt akartam hangsúlyozni, csak egy példa, de írhattam volna azt is, hogy az 5230 nem porosodott senkinél, addig a Skate több embernél is.
45.000 Ft-ért nem szokott divat lenni, hogy a kijelző mögé por kerüljön, sőt, a 20e Ft-os érintős mobiloknál sincs ilyen probléma. Itt nyilván a teljesítmény a minőség rovására megy, mint ez elmondható a ZTE telefonokról. De hát én is ezért vettem meg, mert olyan telefont kapok meg 45-ért (esetemben 23-ért), ami messze jobb, más gyártó hasonló árú készülékei, arra, amire én használom, biztosan.
Viszont, ha adnak helyette egy újat, akkor azt adom el.
-
-
-
callvote
senior tag
decemberi a skatem,szilikon tokkal gyári fóliával..se por se karc se hiba..
-
giigz
veterán
válasz
andyTM #14212 üzenetére
Mióta használod a telefon? Én majdnem a megjelenés óta, biztosíthatlak róla, nem azért írom azt, hogy porosodik, mert hülyeséget beszélek, vagy mert még sosem volt telefonom, és a külső porra azt hiszem, hogy belülről van...
A telefon összeszereléséből, és illesztéseiből adódóan hajlamos arra, hogy az üveg alá por kerüljön, ami nálam hatványozottan igaz, hiszem a bal alsó sarokban a ragasztása is elengedett, tehát nincs is miről beszélni. Tokot sosem használtam még egy telefonomnál sem, porosodással most először van gondom. A Blade nem porosodott, 5230, 5800 nem porosodott, Ace nem porosodik, és még tudnék pár példát mondani, amik ugyanígy vannak használva, így használtam őket, és nem porosodik. Kivételes példányok mindig vannak, például két haveromnak is az enyémnél 10x jobban össze van rakva a Skate telója. Egyik ilyen, másik olyan. Amíg egy iPhone teló 50-ből 1-szer porosodik, ha egyáltalán porosodik, akkor egy Skate mondjuk 50-ből 10-szer, vagy ennél többször is.
A közeljövőben el is fogom vinni a T-be, hogy csináljanak vele valamit.
Szerintem van elég indokom, hogy azonnali cserés legyen, ha meg nem akarják cserélni, akkor viszem másik városba, másik T-be.
-
storm3
senior tag
válasz
scyllarus #14194 üzenetére
Felraktad az új kernelt hozzá? Nekem a régivel megy,igazából az akksiidőtől nem vagyok hasraesve és a témáknál anniy a gond,hogy 'néha' feketék a betűk és a háttér is. (ICS Rob2 Mini,évoluer pl.) Évoluer-nél pl még amikor ütni kell a pinkódot,az is full fekete,randomra ütöm be a 8543-at
-
andyTM
őstag
- már ezerszer olvasom ezt a porosodást....
- burkoló vagyok, így ha valaki porol igazán, az egy burkoló, pl.: gránit vágása sarokcsiszolóval; igaz mikor már megvolt a telefon én sem gondoltam bele ebbe az egészbe, de bizton' állíthatom, hogy egy szem por nincs a készülékben, pedig 10 centire vágom a lapokat.Egy szilikon-tok védi csak, úgyhogy nem tudom, hogy egyesek talán a homokozóban forgatják a készüléket, hogy "porosodik a kijelző"?
- ezért nem kell LEÍRNI a Skate-t! Igenis egy jó telefon! - aki játszani akar egy telefonnal..... nem találok szavakat, hogy ki, mire akar használni egy telefont?! Mindegy,nem akarom borzolni a kedélyeket.
- én pedig meggondoltam magamat és mégsem adom el a telefont; olvasgattam más fórumokat, más típusú telefonokról s mindegyiknek megvan a saját gyártói, vagy készülékbeli hibája; az enyémnek meg semmi baja, tehát marad. -
callvote
senior tag
válasz
Badboys #14207 üzenetére
felhasználófüggő kinél mennyire romlik el,de tény akkoris a htc-ket viszik vissza legtöbbször,olvasva az ecare oldalát
mellesleg az a tipus 2 éves amit te veszel vagy amire lecseréled a skatet,és bár igaz abban 1ghz snapdragon van,de ezen kivül nem tud többet az a telefon,még a grafikus része is azonos.
persze cseréld le ha az tetszik, vagy a skate nem,de én ugy gondolom visszalépni sosem érdemes egy készülék után..legalábbis én mindig egyre jobbat és jobbat veszek...
nincs értelme szerintem visszafelé haladni
de ez megint csak az én véleményem -
Badboys
őstag
válasz
callvote #14193 üzenetére
A családban volt 14 db. HTC Diamand tól a HD2 ig egyik sem volt soha az e-carénél.Az tény,hogy horror áron dolgoznak a le esett HD2 eltört digicizere a tény.A munkájuk minőségét így nem áll módomban véleményezni.Az szintén gáz,hogy a HTC botrányosan el van szállva az árakkal.Azonban az is igaz hogy volt 2 Huawei is és egyiknek sem volt.hogy porosodott a kijelző alatt,a hangminőséggel egyiknél sem volt gond tehát ezáltal valószínűsíthetem,hogy komolyabb háttérrel dolgoznak csak meg kell nézni a kijövő modelleket vastagon jobb paraméterekkel jönnek és előbb mint a ZTE a hibáit ha kinövi lehet esélye a fölzárkózáshoz,de a jelenlegi trend nem ezt sugallja. Mire kijönnek az új modelljei már megint elavultak lesznek sajnos.A beharangozott újdonságoknak már kopogtatni kellene az ajtón nem év vége fele jönni.Ezt nem ócsárolásnak írtam csak csupán beszélgetünk és ez egyéni vélemény nem szabad sértésnek venni.Használtam tudomásul vettem ennyit tud ez a vég eddig tartott a szerelem mint a házasságban.
-
krystman
őstag
Egyébként a Svéd hó ROM-ról mi a véleményetek? Én most ezt használom pár napja, és nagyon jól muzsikál! Szerintem van olyan jó mint a V2.
-
krystman
őstag
Szerintetek ha USB -ről tölt a telefon, az milyen töltés? Lassú, vagy ugyan olyan gyorsan tölti fel mint rendes töltőjével? Mert szerintem a gyors merülés egyik oka az lehet, hogy gyors a töltő hozzá. Nekem a Nokiaba 860as az aksi, de azt majd nem 3 óráig tölti lassú töltővel. Ez meg jóval nagyobb aksival rendelkezik, és sokkal kevesebb ideig tölti. A régi telefonom is gyorstöltővel hamarabb lemerült mint a lassú töltővel. Nem mondom, hogy ennél is ez lehet, de felmerült bennem ez a lehetőség is.
-
andyTM
őstag
válasz
Gorky01 #14191 üzenetére
- első kérdésedre a válasz: [töltsd le ezt] , majd recoveryben telepíted
- második kérdésedre a válasz: Beállítások/Hívásbeállítások/Bejövő hívás háttérben ---->pipáld ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged