- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Torento #15696 üzenetére
Fehér szilikon tokban is ugyan így néz ki.
Más alapból 1100 vagy 1400 mAh aksija van a Skatenek ?
-
Torento
tag
http://www.youtube.com/watch?v=0I_euj2ohus
Aztamindenit...nemis tudtam h van fehér is... vállalnám
-
scyllarus
veterán
válasz
DessertFox #15694 üzenetére
Azóta is fent van. Ami nem tetszik: a CM boot gond sokkal gyakoribb, mint az IA-nál, ráadásul utána link2sd csatolási problémával megint újra kell indítani (mondjuk ez gyorsabb).
Egyébként teljesen elégedett vagyok vele, gyors, szép és hangos is. Egyelőre marad, az biztos, az elődjét is számítva már vagy 2 hete ez van. -
DessertFox
aktív tag
Scyllarus, hogy vált be a tegnapi Mokee rom ?
-
Szoszo94
őstag
válasz
scyllarus #15684 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=HNyn1h5uJHU&feature=youtube_gdata_player
Nézzétek a boot animációt
-
-
Torento
tag
fude LOL...... kipróbálom énis
Lenne még olyan kérdésem is CM9-el kapcs h
Beállítások->Tárhely
Amikor ide belépek elkezdi kiszámítani h mennyit fogalal "alkalmazások,filmek" stb...utánameg csak simán bedobja mennyi a foglalt és szabad hely,nem részletezi
Ez CM9 bug?
-
GZoli7
senior tag
Ez csak egy téma, nem launcher. A témáknál ki lehet választani cm9 alatt. Lehet, hogy cm7 alatt is, de azt nem tudom most kipróbálni.
Jól néz ki, nem lassítja a telót, de ennyi! -
Torento
tag
válasz
scyllarus #15672 üzenetére
Azthittem többen rámozdultak erre...(és ha tényleg jó a nagyok meg fogják mondani mi a gond) dehát úgy látszik nem...
Ja igen énis feltelepítettem úgy h kicsomagoltam a Zip-et és utána telepítettem az apk-t... Nem jelent meg a launcher->reboot->utánna sem lehetett kiválasztani....
Beállítások>alkalmazások közt megnéztem de minden szürke volt..Mentett adatok,gyorsindítótárazás stb... -
scyllarus
veterán
válasz
Torento #15671 üzenetére
"Here are the links for a fully working Touchwiz 5 Launcher from Samsung Galaxy S III. I tried on my Skate and works perfectly it is one of the smoothest Launcher i ever used on ColdFusionX (only works on ICS roms )"
Ezt más írta a modacon. Akkor csak működik. Ráadásul olyan írta, aki korábban nem tudta kipróbálni a 4,5-öt, az ARMv7 miatt. Én kicsit furcsállom, hogy a SGS3 launchere támogatja az ARMv6-os utasításkészletet...
Én nem tudom kipróbálni, GB-n vagyok. -
Torento
tag
Valaki feltette már a Touchwiz 5 launchert? Nekem nem sikerült pedig érdekelne nagyon. (kíváncsi vok én arra az übergyorsaságra) Mi lehet a gond? Miért abortálja a cwm az installt? Jelenleg a gyári mellett van fent go is. Az kavarhat esetleg
-
TOLEDOO
tag
Tudtok olyan MŰKÖDŐ progit amivel képet,videót,zenét tudok átküldeni wifivel tévére?
Köszönöm. -
ssspr
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ha felraktam a SkaTe romot, de utána formázni akarom a telefont (gyári állapot visszaállítása, memkártya formázás), akkor előbb rakjam vissza az eredeti romot, vagy mehet így is, aztán elölről az egész recovery, romcsere, stb. Mehet így simán is?
-
krystman
őstag
válasz
DessertFox #15646 üzenetére
Vannak bőven benne még angol részek, de a java magyar.
-
krystman
őstag
válasz
scyllarus #15652 üzenetére
Még annyit ezzel a ROM-mal kapcsolatban, hogy az sms pl. egyből megjelenik a főoldalon. Nem kell megnyitni. Egyébként nekem a CM .7.2-es ROM-ok nagyon jók, és nagyon gördülékenyek. Ez meg meglepően jól gurul.
Azt az időjárási Widgetet, mivel hoztad elő? Nem láttam benne ilyet!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15652 üzenetére
No igen
aki gyors az gyors
"Azt nem értem, hogy-hogy hol helyezkedik el a CM romok között?"
arra gondoltam, hogy stabilitás, fogyasztás ...stb de olvastam, hogy pár órája van fent nálad, így még gondolom nem ismerted ki teljesen . Tehát még nem aktuális a kérdés sor
Köszi az eddigi infókat... az eddigi infó a ROM csere irányába terel
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #15651 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Sajnos az általános CM betegség (bootnál megakad a zöld robotnál, akku ki-be segít) itt is előfordul, de az mindegyiknél megvolt.
Kép:
[link]
Itt látszik, a beállítások menü mennyire bőséges:
[link]
A notibar bővülését meg láthatjátok a modacos oldalon.
Minden szép átlátszó is lehet, ezt egy touchwiz téma csinálta ilyen kékesre.Hehe, még nem írtad bele a képkérést, amikor én válaszoltam, mégis raktam fel
Azt nem értem, hogy-hogy hol helyezkedik el a CM romok között? -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15650 üzenetére
Igen
IA3 -ra gondoltam...de sebaj
akkor még csak gyötörd
és ha megkérhetlek majd oszd meg a tapasztalatodat
...esetleg 1-2 kép róla
és ha nem gond akkor egy kis véleményezés ( bár tudom, hogy minden felhasználó másként áll a ROM-okhoz ) tehát olyan kis összehasonlító vélemény kéne nekem , hogy kb hol helyezkedik el a CM romok között ?
Köszi
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #15648 üzenetére
Nekem nem volt gondom a wifivel IA2 alatt, mert az sosem volt fent
Én a V2-őt megtartottam az IA3 megérkezéséig, azzal meg jó volt. Itt sincs problémám eddig (ez fél napot jelent, de az előző verzióval sem volt semmi gond)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #15644 üzenetére
Hali
A wifi hogy szuperál vele ? ( nálam sajna IA alatt elég gyenge volt a wifi a V2-höz viszonyítva ) ezért kérdeztem, illetve úgy tudom, hogy nálad sem volt szuper a wifi IA2 alatt
Nézegettem , így elsőre tetszetős volt . Gondolkodtam rajta, hogy a jó öreg és stabil V2-t lecserélem valami grafikusabb rom-ra .Ugye ha jól sejtem nem Magyar nyelvű ?a válasz megérkezettKöszi
-
scyllarus
veterán
válasz
DessertFox #15646 üzenetére
Tud, persze.
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #15641 üzenetére
Nekem ez van fent, a "régi" (májusit) update-eltem
Belerakta a hangosítást is, tegnap a szokásos videót játszottam le a gyerekeknek (rituálé lefekvés előtt), majdnem eldobtam a telót, amikor felüvöltött
A Quickpicben a képnézegetés meg még a ColdFusionX alatt sem volt ennyire smooth. Nagyon testreszabható, grafikailag csúcs, teljesen elégedett vagyok vele.
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #15642 üzenetére
Jól hangzik.
Nem nagyon vagyok az a telefon váltogatós srác, jól meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal is.
Ami lehetne jobb az max egy kicsit erősebb proci és nagyobb aku lenne jó! Az aku terén sajnos a többi gyártó sem produkál vlami jó eredményt. Mindenki arra megy hogy nagyon vékony legyen a készülék és az hogy fél nap alatt lemerül és használhatatlan az nem számít. (ezt most nem a Skatre értem)Ha jól olvastam akkro a Motorola Razr MAXX aminek 3300 mAh aksija lesz. Na ezt megnézném mit tud.
-
krystman
őstag
Ezt a ROM-ot próbáltátok már? [Klikk] Tegnap megnéztem, és nagyon gördülékenyen működik!
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15636 üzenetére
Én eddig sem kérdőjeleztem meg amit tudsz szakmailag.
Igen ezzel egyetértek, hogy olyan leírás nincs, hogy mivan ha probléma van. De, én úgy gondolom, hogy csak akkor történik ilyen fatális hiba, ha nem megfelelően, és nem odafigyelve csinálja aki próbálkozik vele. Én is max a sajátomén csinálok ilyeneket, más telefonját nem vállalnám be az tuti. De, tény és való, hogy veszélyes folyamat, és a végén visszafordíthatatlan, ha el lesz rontva.
-
Jano_023
őstag
Köszönöm, hogy segíteni próbáltok, de tényleg maradjuk azon a vonalon belül amit itt meghúztak az emberek, hogy senkinek ne legyen baja belőle.
Sajnos mi nem értünk hozzá annyira és őszintén nem is ajánlom ezeket a dolgokat senkinek. Sajnos a barátom beleugrott ebbe a dologba és most így járt. Máskor okosabb lesz és jobban körülnéz vagy legalább kérdez mielött vásárol. Most kaptunk annyi segítséget amivel már tudunk mit kezdeni. Mindenkinek köszönöm!
MÁS:
(#15631) okoska74Nem látom rendesen mennyi a videon a végösszeg a két telefonnál ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15635 üzenetére
Mint látod tisztában vagyok a módszerrel, csak azzal a részel nem értek egyet, hogy "szarul kell csinálni.... stb" Nem kell szarul csinálni, simán letéglázza a "jó" folyamat is. Azt pedig szépen elfelejtik elmondani minden helyen, hogyha mégis elqrná, akkor mit is csinálj vele. Ezért írtam, hogy nincs jó leírás hozzá igazából. Nagyon felszínesek.
Arról már nem is beszélve, hogy a folyamat teljes garanciavesztést von maga után...Tudok olyan Skatet, amin a TPT ment le egyszer. Többé semmi. Ugyanis többé nem kapcsolt vissza...
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15634 üzenetére
Én eddig sem támadtam, senkit sem, a másik hogy nem biztattam senkit sem arra, hogy tegye azt amit írtam, azért írtam oda, hogy csak tipp nem biztos. A másik dolog, hogy van olyan módszer ami nagyon szépen működik, és erre írtam, hogy ezt tapasztalatból mondom, mert én megcsináltam és semmi sem veszett el. Én részemről nincs harag, meg probléma. ;-)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15633 üzenetére
Szerintem ássuk el a csatabárdot és azt írd le légy szíves -nem támadó jelleggel illetve szándékkal mondom- hogy ha van tapasztalatod, akkor minek biztatsz valakit arra, amiről illene tudnod, hogy nem működik...
A folyamat a következőt csinálja ugyanis. A QPST kimásolás alatt alapban nincs teljes backupra téve. A NV ram-ból az EFS2 partícióról készít egy tükörmásolatot, de nem az egészről, csak a standard könyvtárakról, mivel nincs szervizkulcsod, amivel a többit ki lehetne másolni. Ebben a többiben van a lockinfo is. Ha valami közbejön, akkor a MAC és az IMEI cím is a telón marad ugyan de a keletkező qcm fájlban ezt feltölti 11:22:33... stb értékkel, hogy ne legyen offszet hibás. Ha most ebben az állapotban újra kimásolod a "fájlt", akkor lehet hogy már helyes értékek kerülnek bele, ha nem...
..akkor jön a fekete leves. Van egy rossz fájlod. Mit csinál a cefs.mbm? Amikor felrakod a telóra, akkor az EFS2 területet üresre "formázza" mert oda bontja ki a folyamat. Itt volt az összes személyes adatod, IMEI, MAC? BSN... lock info... Sebaj, hisz ezeket mentettük ki ki részben. IMEI, MAC... a lockinfo kit érdekel.. azért ment le a folyamat. ...és akkor j9n a pofára esés. Hibás a mentés. Visszarakod... hopp. Nincs sem IMEI, sem MAC... vagy legalább az egyik hiányzik.
Erre szerinted az a megoldás, hogy most próbáljuk meg az amúgy hibás fájlrendszerünk újra kimásolni, majd újra javítás nélkül visszaírni... Nem véletlen írtam, hogy ne próbáld ki. Ugyanis a keletkező mentés 99% eséllyel újra hibás. Ha ezzel nekiesel, akkor nem garantált, hogy még egyszer bekapcsol a készülék... és csak a miheztartás véget mondom, hogy többé nem tudod megcsinálni, bármivel próbálkozol is...
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15632 üzenetére
Jó lenne, ha nem támadnál ok nélkül, főleg úgy hogy fogalmad sincs, hogy én mit próbáltam ki, meg, hogy mennyire értek hozzá. És most nem fogok belemenni, hogy szerinted mi van a neten ami jó vagy rossz. Én már próbáltam ezt azt ezzel a telefonnal, és nem volt gond. És most kivételesen nem fogom írni, hogy mi az. Ha meg nem megfelelő a hsz-ás akkor meg töröljék ami nem oda illő. Egyébként nem írtam semmi konkrét megoldást erre, úgy, hogy nem értem mire vagy felháborodva, ha leírtam volna azt még megértem, de semmi konkrétum erről nem esett szó.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
krystman #15629 üzenetére
Lehet, hogy nem kéne észt osztani vagy legalábbis fatális baromságokat mondani kellő rálátás hiányában. És akkor jó lenne. Persze csak egy tipp.
Szeretnél őstagként megválni a profilodtól? Az a gyanúm nem vagy tisztában azzal ugyanis, hogy mit jelent a topic címe...Azzal meg pláne nem, hogy a Skate esetében mit takar ez a folyamat... és a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy NE próbáld ki! Sikerült elolvasni legalább egy jó leírást? Segítek: nincs jó leírás a neten hozzá. Nincs kellően körülírva a folyamat. Még a legjobbak is kihagynak nekik egyértelmű lépéseket. például azt, hogy "nehogy megpróbáld újra!!!" -mert egyből megy az IMEI is a MAC után... Na de én itt most befogom a mocskos pofámat, mert nem készülök bannoltatni magam.... -
okoska74
senior tag
Zte Era vs Galaxi II.
[link] -
gabe96
aktív tag
tudom, hogy már volt, de a kamerát hogy tudom elnémítani, hogy ne legyen hangja fényképezéskor?
valamit tudom hogy át kell írni root jogokkal -
TOLEDOO
tag
Remélem tud valaki segíteni.
A skatéra feltettem az imediashare appot,ami médiát jelenít meg tv-n.
A videót,zenét átküldi szépen,de a képekkel nem boldogul,és lefagy a tv.
Volt hogy 1 képet megjelenített,de utána fagyás lett a vége.
Esetleg valakinek tapasztalat? -
-
Torento
tag
válasz
skidrowkill #15604 üzenetére
Nos az imént letöltöttem de nem akarja telepíteni. Kiírja h recowery-ből kell... Elkezdi feltenni utána abortálja....
-
akosright
tag
Sziasztok!
Ilyen telefont vennék. Független kellene vagy Telenoros (ha van olyan). Alig találtam párat, egyik boltban van vadi új 45000 Ft ér. Viszont pár keresztkérdés után kinyögte a srác, hogy ez T-mobilos volt és ők függetlenítették ki. Fél év garit adna rá. Nem tudom meg merjem e venni.
A T-mobil változtat valamit a menün? Van benne valami magentás sz@rság? -
Jano_023
őstag
válasz
viperabácsi #15573 üzenetére
Szia, mikor feltetted akkor rákérdezett, ha ott nemet nyomtál akkor tedd újra. Vagy próbáld ki azt hogy a progiban nyomsz egy menü gombot és ott is van olyan hogy update conacts.
(#15612) scyllarus:
Ja tényleg ... -
viperabácsi
addikt
NA AKKOR MÉG EGYSZER ERRE valaki??
-
-
krystman
őstag
válasz
Jano_023 #15602 üzenetére
Először próbáljátok már ki más Routerrel is, hogy megye, vagy csatlakozik. Mert van egy pár olyan router amihez nem tud csatlakozni alapból a Skate, ha nem át kell állítani a routerbe 11Mbit-re, és csak utánna tud csatlakozni. Én már jártam így, és eredeti függő telefonnal. Egyébként nekem sem tudta addig lekérni a MAC címet.
-
Jano_023
őstag
Hali, köszönöm mindenkinek a gyors segítséget. Jelzek ha megoldodott.
-
skidrowkill
aktív tag
Kipróbálná ezt valaki?
Tilal azt írta,hogy a leggyorsabb Launcher amivel találkozott életében"it is one of the smoothest Launcher i ever used on ColdFusionX "
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #15602 üzenetére
Nem oldja meg. Újra kell írni hexa editorban a MAC címet, ami persze elveszett a folyamat közben. QPST-vel kell dolgozni rajta, mert az tudja letölteni azt a qcm fájlt, ami hordozza a MAC címet. De többet nem segíthetek sajnos, mert a MAC átírása legalább annyira nem legális, mint az IMEI csere és a függetlenítés. Jól bevásárolt tehát a kolléga... Halkan megjegyzem: az IMEI is ott van ahol a MAC cím...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged