- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz
madexx #16757 üzenetére
Többször voltam a t-nél azt mondták, hogy bekapcsolták a roamingot de mégsem!!!!!
Ha valaki belefutna ebbe a hibába akkor javaslom a tárcsázóba beírható kódot.*104# Bekapcsolás
*105# KikapcsolásSms -ben kapsz értesítőt ha megtörtént a művelet. Kb 10 mp volt az egész.
Most már működik. Köszönöm a segítőkészséget.
-
malwy
senior tag
válasz
madexx #15176 üzenetére
Inkább mérséklődik. Azzal a játékkal nem játszottam IA3-on, Battle for wesnothban pedig nem tűnik fel ilyen hiba.
ColdfusionX 4.0.4, tegnap ami letölthető volt modacoról, gondolom nem változott, frissült azóta. ez azt hiszem -
hunaqua
addikt
válasz
madexx #14799 üzenetére
Elvileg az ESCROW-nál van még a pénz addig amíg nem zárod le a rendelést.Küld el szerintem az eladónak ,hogy nagyon rossz véleményt fogsz írni,és egy csillagosra értékeled,és mindenhova írni fogsz.MERT AZ A KÁRTYA CSALÁS!!!! Lehet kapásból visszaküldi a pénzt.
Egyszer én egy gyárból vásároltam,és ott az volt,hogy lehet fizetni escrow-on keresztűl is,elküldtem a pénzt.Másnap reggel visít a sárga ember,hogy az nem jó,csak a banki utalás. Mondjuk rögtön vissza küldte a pénzt ( ezt jelezte az escrow emailon,de kb: 2 hét volt mire megjelent a számlámon)
-
T1k3
tag
válasz
madexx #14766 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Mivel nekem még nem jött meg (- no és persze ennek tudatában -) így már rá is mentem a költségtérítésre. Elvileg van 2 napja, hogy reagáljon rá aztán lezárják. Ha jól emlékszem akkor még utólag is tudsz reklamálni, hogy nem azt kaptad amit rendeltél.
-
bacsi2
csendes tag
válasz
madexx #14758 üzenetére
Szervusz!
Letesztelted a kártyát, mielőtt megpróbáltad beüzemelni?
Úgy kéne valahogy, hogy telemásolod, utána visszamásolod PC-re a tartalmát, és megnézed, hogy sértetlenek/egyeznek-e az adatok.
Ez a $11 nekem igen gyanúsan alacsony árnak hangzik, és eBay is tele van fake microSD-kkel (ebben az árkategóriában).
Legtöbbször valójában csak 2-4GB-osak, és meg vannak buherálva, hogy többnek látszódjanak.
Amit fentebb linkelt valaki, hogy újra kapható, ott is van több ilyesmi értékelés:
"cards not 32gb only 2gb cards fake what a shame dont trust"
"Seller shipped me FAKE Micro SD Cards but eventually gave me a refund after much talking. Check with seller before you buy or you may get "2Gb 'Upgrade' cards" like I did instead of 32Gb 'REAL' Cards."
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
madexx #13388 üzenetére
Szia! Nekem pl most cserélték (03.24.-én) de ugyan úgy csinálja...nem változott, csak max a gyári romon nem remeg annyira, de néztem más skatet is ott is remeg. Olcsó húsnak híg a leve...hát a 20.000Ft-os samsung galaxy y-nak nem remeg a kijezője
Egyébként én töltöttem le ilyen teszt progit, és ugrál 1 értéket mind az 5 pontnál. Hogy miért? Passz...de nem hiszem, hogy lenne olyan akinek nem ugrálna... néztem bontatlan skate-t én bontottam ki, és remeget, gyári romos használtat is az is remeg, a régi enyém az is remegett, és most az új is remeg. Ha lenne rá megoldás jó lenne, mert tényleg zavaró.
(Már arra gondoltam írok a ZTE-nek, hogy jó lenne valamit összehozni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo 3
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged