Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
nem teljesen, tank típus válogatja, na meg persze a játékosok sem egyformák, de még a tankok sem. van akinek kell a lokátor van akinek nem van aki szeret gyorsan javítani van akit nem érdekel, sokkal inkább tudod a saját játékodhoz igazítani, persze szerintem bővíteni kellene a kínálatot akkor még inkább saját magadra tudod igazítani (vagy egy skill egy képességre hasson ne kombinálva mindenre is). az szerintem meg kifejezetten jó hogy meg van szabva mi a max skill
-
Met
nagyúr
Ez a képzési rendszer változás elég használhatatlan lett szerintem.
Így is volt sok skill amit mindenki a végére hagyott (pl. javítás, tűzoltás mert van rá fogyócikk).
Most még több lesz amit nem használnak (pl. hanglokátor, jó dolog hogy beletették annó de most van hasznosabb skill helyette).
Az egyetlen pozitívum hogy a fullos legénység képzési könyvet termel. -
manu75
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Nem felesleges, legénységi könyvet kapsz ha összegyűlik pl. 100k xp. A könyvet pedig másik tank/legénység fel tudod használni. Azt nem tudom, hogy csak saját nemzet vagy másik nemzethez is jó, de meg lehet nézni.
Egy tankot próbáltam ki tegnap, az a képesség ami akkor lép működésbe amikor felderítesz valakit nagyon hasznosnak találtam néha a kistérképen nem is veszem észre ha mögöttem van pl. de így azonnal keresni kezdtem merre van. A lövedéksebesség növelő szintén jó skill, és a jelzőlámpa csökkentő is. Simán lehetne ezekből is két leosztás, mint a felszerelésből és fogyócikkekből és pályafüggően csata előtt váltani.
-
zodo
nagyúr
Ahogy sejteni lehetett, teljes káosz van a fejemben.
Beléptem, ez fogadott aztán átszámoltam Xp-re.
Főként Olasz és pár Német könyvek melyeknek összeértéke: 8.450.000 Xp
Akkor ollózunk a wg cikkből...
Melyik könyv ad 2.000.000 Xp-t?
Ilyen nem is létezik!
Gondolom a Magyar fordítás, 2.000.000 kreditbe kerül egy ilyen könyv.
Progetto M35 mod. 46 legénységem, régen és most.
7 full + felső 3 elkezdte a 8. skill-t 64%
Számolgattam a Skill/Xp -t hogy is van ez miközben rátaláltam erre...
Szóval úgy értem, ingyen van a 3 bónusz készség.
Ha ez így lenne akkor alábbi képen a Töltő-től elvett 7. skill és másik 3 tag 7. skill + 8.skill 64%-os Xp értéke.
Kép tetején a 6. skill feletti teljes elvett Xp mennyiség / 250.000 Xp-t adó képzési könyvek száma. 138db
További kalamajka hogy wg cikk 7. skill-ről a 9.-ig nem kevés ilyen típusú könyv kell.
Standard B kapcsán is érdekes a történet.Így ültek még tegnap, egységesen 5 skill + 91%

Új kiosztás mára virradóra.
Honnan jött +3 bónusz készség?
Mindegy, elosztottam de miért nem együtt vagy miként fejlődik a bónusz készség?
Nos vissza a interaktív skill/xp kalkulátorához.
5. skill + 91%-ról 6. skill-hez kell könyv szám: 10
Bónusz készségről szó sincs de elvileg "ingyen" van.
Végül hogy mennyi és milyen könyv kellett a 6. skill + 3 bónusz készséghez.
8db 250.000 + 2db 100.000Xp könyv
Szóval nekem ez full káosz és mindezt hogy igazságosabb és jobb legyen főként az új játékosoknak.
Ne felejtsük hogy anno a 6. érzéket is ki kellett szenvedni. 210060 Xp ha elsőként húztad.
Amúgy úgy lenne korrekt hogy minden ilyen változások (akár az op. ajándék tankok érkezésével is gondolok itt a kampány küldetésekre) (tank és pálya módosítások) alkalmával a statisztika/kampány küldik is törlődnének mert úgy igazságos és kiegyenlített.
Gondolom, sokan maradnának!
Mai első 2 csata, elsődleges 3 napi küldi kész.
Bónusz küldi "nyerj 5 csatát"
Persze Alt+f4
-
jano_77
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a T-832 ami most ingame shopban van, ha a 19187 Ft-os csomagban veszem meg, akkor csak 6966 goldot ad, mivel már meg van tank, ellenben ha csak magát a tankot a 12525 Ft-ért, akkor meg 8100 goldot adna érte?!? A legnagyobb csomagban pedig csupán 5670 goldot ér a meglévő T-832!?!
Nem ugyan annyit kellene érnie a tanknak?
ollie: jó nagy görények na meg kell hagyni
Köszi az infót
-
diegho
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Mindig így működött. Tegnap is.
-
ddt500hu
veterán
A Tökéletes töltetet ha rárakom a töltőre, a garázsban nem mutat sebességnövekedést.
A csatában fogja mutatni vagy bug? -
Baltazár123
őstag
lehet, hogy nagyon régen így működött, de utána már nem és az 1.26-ig elég volt az egyik töltőt kiképezni, mondjuk az intuícióra, biztonságos elhelyezésre... szívás, ha az átlagot veszi, de gondolom az a logika, hogy akkor lehetne trükközni és 6 skill fölé menni a töltőknél például
-
jano_77
nagyúr
Azt írja ha két töltő is rendelkezik a készséggel, akkor a képzettségük átlagértéke fog számítani!
Akkor ez azt jelenti, hogy ha 1-es töltőnek adok Biztonságos elhelyezést 100%-on, a 2-esnek pedig Megérzést 100%-on, akkor 100% lesz az adott készség szintje, mert csak az egyiknek van és ha amennyiben a másik töltőnek lenne mondjuk 20% az adott készség, akkor már 60%-os lenne csupán? Vagy ha egyiknek 100% a másiknál meg nincs is kiválasztva, akkor is csak 50%-os lesz?!?
Ez nem teljesen egyértelmű számomra a megfogalmazás alapján.
-
Baltazár123
őstag
-
h1mpi
félisten
Egy fullos legénység esetén a mentor skill az teljesen felesleges, nem? Úgyse tud több xp gyűlni a legénységi tagoknak
-
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
Na erről beszélek. Meg fhd sincs és így is csak közepes illetve gondolom úgy közepes hogy nem hd kliens hanem SD
Nem nem hiszem. Sose vettem minden évben újat, érintős telefonom is ez a második amit már pár éve használok. És nem két éve gyártanak érintő kijelzőt .A gépem is úgy 10 éves. Szóval nagyon nem
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
1680x1050-ben játszom, mert ennyit tud a 14 éves Dell 2209WA-m. Egyébként a beállítások közepes grafikán vannak, és gond nélkül fut 60 FPS körül.
Gondolkodtam már új videokártyán, meg monitoron, de ezért az egy játékért így, hogy simán fut rajta, semmi értelme sem lenne.Azt hiszitek minden évben új gép, meg új telefon kell. Gyerekkoromban én is csináltam így, de visszagondolva tök felesleges volt, pedig akkor még voltak jó játékok.
Ma már inkább elkutyázom ezt a pénzt, vagy elmegyünk nyaralni külföldre egy évben 2-3-szor. Többet ér. -
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
El tudom képzelni milyen jól nézhet ki
720p azért megvan? -
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
HD5850-el tolom gond nélkül, 1 Gb vrammal.
-
tomic
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Igen be. De a böngészőnek mi köze hozzá? Laikusként kérdezlek.
-
tomic
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nekem sem túl acélos de nálam is csinálja a 8gb mellett.
-
jano_77
nagyúr
Ki, mennyi képzési füzetet kapott, mikor belépett ma a játékba?
Én elég karcsúnak tartom a 30db III, 3db II és 14db I füzetet! Ez most komoly?
Van egy rakat legénységem és csak ennyi? Most akkor pontosan mire is adott kompenzációt?
-
Papooo
senior tag
válasz
tomic
üzenetére
Üdv a klubban!

(i7 6700T, 2x16 gb ram, R7 M230 2 gb, nvme ssd, Win 10.)
Nálam pár hónapja kezdte, az egyik verzióváltás után, és nem tudtam rájönni az okára, pedig mindent megpróbáltam, még a gép teljes újratelepítését is.
Amikor a 60-70 fps-ből átmegy diavetítésbe a játék, élmény a javából!
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek mitől lehet ez a jelenség.
Pálya betöltödik és elindul a csata. Mikor elindulok random be akad a kép. Döccen egyet vagy hogy hívják ezt. Vagy ha pl az első ellenséges játékos fel szpotolódik.Megakad egy pillanatra és megy tovább.
Gépem az adatlapomban,semmit tuning nincs. Lehetséges,hogy az SSD "csak" PCI-e 3 csatos és ez hátráltatja?
Vagy mi lehet ez szerintetek? Roppant idegesítő. -
Baltazár123
őstag
a célzókör ennyivel gyorsabban szűkül. olyan tankra érdemes rakni, aminek van csigaszem vagy más módon, de nagyon jó látótáv és lőni is akarsz majd vele.
td-re tipikusan, meglátod az ellenfelet a bokor mélyéről, odarántod az ágyúcsövet és ennyivel gyorsabban céloz a tank. Pontosabb lesz a lövés, kivéve, ha mindig megvárod a teljes becélzást, akkor nem pontosságot, hanem időt nyersz, hamarabb fog becélozni teljesen. Olyan td-re különösen hasznos, amelyiknek nincs forgatható tornya és a tanktestet kell rámozgatni az ellenfélre, mert sokkal jobban szétesik a célzókör olyankor.
-
Met
nagyúr
A Koordinációt nem értem, 12,5%-al növeli a célzási sebességet miután felderítesz.. szarul van fordítva vagy tényleg "rossz" hatása van? Csökkenteni kellene a célzási sebességet, nem növelni.
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Köszi. Annyit véletlenül sem tervezek rááldozni egy 2 éves törpetenorista mellett, hogy excelt írjak.
-
po1son
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Batmobil gunmark pipa

Eszméletlen mennyire OP lett, az új skillek + jobb ágyú stat adatok, brutálisan kis alattomos patkány tankot faragott belőle a wg.
Én még azt is megmerem kockáztatni, hogy trónfosztás van a tier 10 med tankokat illetően és a leo 1 második helyre csúszik?!
-
Baltazár123
őstag
válasz
inferno88
üzenetére
nincs gond, ha tolod, az xp gyűlik, majd amikor ráérsz kiosztod a skilleket
Amit megfontolhatsz, hogy van olyan skille a parancsnoknak, hogy +xp az egész legénységnek, gondolom addig célszerű ezt használni, amíg még csak 3-4 skillesek a legények, hogy gyorsabban fejlődjenek és utána lecserélni. Ilyen legénységi skill reset valamit lehet egyébként a frontline-ból szerezni, van belőle egy nagy rakásnyi nekem. Szóval az se nagy para, ha letelik a 30 nap.
Ha úgy tervezed, hogy viszonylag sokat játszol egy tankkal szeptemberben és még nem 6 skilles a legénység, akkor ez azért dobhat a fejlődésen és a 30 nap lejárta előtt ingyen resetelhet meg újraoszthatod. Én felírtam excel-be a tankokat, amiket így állítottam be, hogy a több xp legyen rajtuk és majd a hónap vége fele újraosztom a skilleket, de lehet, hogy némelyiken rajta hagyom.
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Alig esek be és kiderül, hogy egy rakás legényt kéne átkonfigurálnom? Ne már
Elvész bármi, ha nem állítgatom őket csak játszom, mikor olyan kedvem van? -
ddt500hu
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Bezony. Ahol egy tag több feladatot lát el, az kap bónusz helyeket.
Még, hogy 6 skilles legénység lesz a maximum.
Annyira szerintem nem súlyos a helyzet, mert az első 3-4 skill az marad. Bajtársak, javítás, álcázás, felderítés stb.
De a 10-es tankjaim elvittek laza 20 percet még így is.
-
Baltazár123
őstag
na most azt nyomozom, hogy ugyanaz a parancsnok a skorpióban ki lehet választani a 3 plusz perket, ha visszarakom a grille-be, amire egyébként kiképezve is van, ott meg nem engedni

én ezt nem értem, is7, a töltőre engedi rakni a 3(2) plusz skillt (bonus perk) alul, a parancsnokra, amelyik ugyanazon a szinten (4 skilles, a negyedik 80%-on) áll meg nem -- hú bmeg, ez így qrva bonyolult, utána kell olvassak mi ez a keverés
v.jokka: a legénynél is ha megnyitod a skilleket, 30 napig engedi a resetet, az talán praktikusabb, mert nem kell az összes legényt újratervezni
-
vJokka
aktív tag
A barakkban egy gombbal lehet resetelni az összes legényt:
-
Baltazár123
őstag
ó basszus, elfelejtettem az 1.26 most jön, mondom gurulok párat, erre a legénységet kéne az összes tankon átállítanom előbb
az viszont korrekt tőlük, hogy 1 hónapig lehet szabadon resetelni, de azt hiszem erről egy új excel oldalt kell nyitnom, hogy melyik tank hogy áll, mi az amin véglegesíthetem és melyiken kell még módosítani -
Met
nagyúr
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ha ledobom a skilleket és újraosztom, akkor elveszik valamennyi xp?
-
ddt500hu
veterán
Manticore....
-
2thletme2day
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Most nézem. A lőszerbeállítás nevű skill 2%-al lehet növelni a min roll értékét. Elkezdenek belenyúlni az rng-be?
Most újraosztottam a Turtle legénységét. A min rollokat 8,12%-al sikerült növelni. A max roll 5,8%-al csökkent.
-
2thletme2day
őstag
Tessék, a napokban beszéltétek, hogy jólenne ezt áthozni rohamból. A fegyverkovács skill mostantól +/-5%-al változtatja a min/max RNG-t sebzésnél és átütésnél. 5%-ot már át is hoztak.

-
-
ddt500hu
veterán
Azokra kell gondolni akik fél évente kijelentik, hogy a WOT-nak vége, jövőre bezárnak a szerverek, a wg már nem foglalkozik vele.
Skorpio G parancsnoka 9 skilles lett...
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989
üzenetére
nem lesz egyszerű mutatvány az biztos
-
phoenix1989
addikt
ez az új legénységi cucc azért elég komoly. viszont ennyi tankot végig nézni átképezni, próbálgatni. igaz 29 napig ingyen lehet újraképezni lehet érdemes lenne mindről ledobni aztán majd szép apránként újraosztani? hmmm
-
Plata
félisten
Olvastátok hogy a Chieftain Mk. 6 visszakerül a játékba kicsit átdolgozva?
Wotinfo szerint valamikor 2025-ben. -
Geller72
veterán
..fasza kis csapatot kaptam megint..
..4 lövésem le is pattant..(Tiger I oldaláról merólegesen pl..progettó frontjáról..stb).
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
és egyébként mi volt a jelszó?!
amúgy örülök neki, hogy nem történt komolyabb baj, kár lett volna azért a account-ért
-
Na csak úgy elővettem a WOT-ot. A stat szerint 2023 szeptemberében mentem utoljára, akkor tájt is talán havonta egy meccs, mióta a fiam születése előtt leraktam a parancsnoki sapkát. Szembejött velem ez a T832 youtube-on, T32-t mindig is imádtam(első heavym T8-ban), hát megvettem. Mentem vele 2-3 kört, mindegyik 5-6k sebzés. Nem voltam egy red noob, de azért na, ez meglepő. Ezután észrevettem, hogy valami "warm up" csatákat kaptam AI vezérelt ellenfelekkel
Az a baj, hogy a T-832 most nagyon behúzott a játékstílusával és viszket az egeres ujjam, hogy tekerjem még pár csatát. -
Geller72
veterán
válasz
kisharsany
üzenetére
Nincs, mert a harctéri modokra gyúrok. Írtam a supportnak, meglátjuk.
. -
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nekem a belépés is kétlépcsős. Jelszó+google auth.
-
Geller72
veterán
Vmi gáz van. A Skoda T56-al akármilyen kör után semmilyen XP nem látszik, hába írja ki csata végén, hogy ennyi, meg ennyi XP-t kaptam, sehol nem kapom meg.
Mással ilyen problémát nem látok. A szabad XP-vé alakítás menüben sem látom a tankot, mint amivel játszottam volna. -
Puculo
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Nem akarom védeni, de vannak banális napi küldik is. Okozz 1000hp sebzést 1 csatában, nyerj meg 1 csatát vagy okozz 7 kritikus sérülést. Ilyen ' hoki ' küldiket simán lehet 1 jól sikerült arti körrel is teljesíteni. Még nekem is sikerült már párszor. De kell hozzá szerencse is. Jó pálya és csapat. Ha ennyire lent van a követelmény akkor tényleg arti a legjobb választás.
De ha nyerj meg 4 csatát akkor mission impossible 
-
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
nem kell reagálni az írásaira, már rég el kellett volna engedni.
-
Plata
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Gondolkozz,okozz 15 kritikust,legyél az első 7-ben xp-ben és sebezz 5 tankot.
Artyval nem kell ehhez 1k-t sem sebezni,csak az ellenséget eltalálni és hogy kritikus sebzés legyen.Szerintem a kritikus sebzés néha bugos,beszámolja azt is ha a tankot eltalálod és azt is ha modult sebzel.#253515phoenix1989
Miért nem használsz másodlagos belépési kódot?
Nekem is van,bár néha elszoktam rontani,mert összekeverem az accokat.
-
Geller72
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
"Jelszót természetesen változtattam azonnal, azt gondolom nem próbálta mert kétlépcsős így sms kaptam volna."
-És akkor hogyan játszott a te accoddal? (Nálam a klánkérések automatikus elfogadása is kikapcs..sok más mellett.) -
phoenix1989
addikt
Figyeljetek a fiókotokra
tegnap dél körül egy csatából kidobált a játék, elsőre nem értettem bár gyanakodtam hogy nem e beléptek menet közben, viszont mivel rögtön utána mentem dolgozni nem foglalkoztam vele hátha csak szerver vagy net hiba. A mai napon fellépve viszont azt tapasztaltam hogy értesítési fülön az van hogy jgpz e100 kredit költség stb hát én nem is játszottam vele aztán van egy chat ablak amit nem tudok bezárni mert klán chat hol ott sose lépek be klánba. Egyenlőre nem találtam a beállításaim szétbarmolásán és némi kredit hiányon kívül mást de figyeljetek oda. Jelszót természetesen változtattam azonnal, azt gondolom nem próbálta mert kétlépcsős így sms kaptam volna.
-
Plata
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Az könnyű volt,a nyerj 4-5 csatát,annál mindig jött a yolo taktika.

Egyszer csak meg lesz,prém tankokkal sokat nem is vesztek.
Egész nyáron csak két dolog érdekelt,megszerezzem a 3 furi tankot,meg hogy jót szórakozzam frontvonalon,semmi más nem érdekelt,reggel beléptem játékba letoltam a három vagy négy küldit és kész váltottam accot,őszi battle pass nem lesz ilyen jó,gondolom végig sem tolom.Max egy fiókkal.
Egyébként ha mázlim volt,akkor egy csatával meg lett a három küldi.
A Bp tankokat még ki sem próbáltam,mind meg lett,de egyenlőre csak díszek.
Téli eventen majd kipróbálom.Akkor lesz sok időm játszani. -
po1son
addikt
Új battlepass holnaptól
Ne felejtsétek el kivenni a pontokat (1000 pontnál már ki lehet venni 100 kötvényt) és kivenni a válaszható jutalmakat (képzési könyvek, felszerelés stb).
Zsetont nem kell elkölteni, mert azt a következő pass-ban is fel lehet használni, tehát lehet még gyűjteni hozzá.

Küldetések haladásra rákukucskálni, játsszak vagy ne játsszak, ha valakinek fontos a +1 lvl a következő bp-nél.
wwenigama - köszi a kódot -
xAttilax
őstag
hogy legyen valami pozitív is.
Azért jó látni, hogy még bőven vannak normális játékosok akik nem csak fikázzák a másikat:
Ezt kaptam a közösbe
Én is mindig megdicsérem ha valaki jól játszik, főleg spoterral.Amúgy a karika is elég jól sikerült:
-
Plata
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Hát ha gondolod,majd rakok be többet is,ha eljutok megint t7-be.Bár kicsi az esélye.
-
xAttilax
őstag
válasz
Plata
üzenetére
próbálj meg játékban
Minek játszol Tier X-ben?
8-as tank átlagát nem tudod hozni a X-esekkel..
Szerintem még az a 8-is sok neked, ott is szörnyű átlagok vannak.
Kezd el egy jó 6-os tankkal és mikor ott már jól megy akkor tudsz feljebb menni és talán nem másokat raksz be, hanem a saját jó csatáidat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De biztos rendben van ez így, mielőtt a megmondók beírnának.

720p azért megvan?

Azért bőven nem csak azzal játszol