Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz e-newsee #200098 üzenetére
Azt nem is írtad, hogy a tankok 5-ös szintű jutalmak 3000 pontért. Ehhez napi legalább 20db csata kell. Persze, ha csak néhanap (összesen 11 nap ), de akkor sokat is tud játszani az ember, akkor elég lehet 11x napi 30db top 10 csata tier 9-10-ben.
Ezt most nem fogom megcsinálni a kis account-on. -
Jadro
veterán
válasz e-newsee #200098 üzenetére
Igen, ez most trükkösebb. 10,20,30 köröket kell menni tier8-ig és fölötte is. Egyébként csak az alap 100 token jár egy kör után, ami nem elég a végéhez. Az előző küldetésnél volt olyan, hogy mentem egyetlenegy kört amx12t-vel sé olyan jól összejött, hogy 190 tokent kaptam. Ott ki is léptem aznapra. Na ilyen most nincs...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
e-newsee
addikt
válasz Stigma.HC #200090 üzenetére
Pont most néztem én is a küldiket. Látom, ez a tankrewards is elmegy a grindelj minél többet dolog felé.
Pedig ez pont lehetőséget adna arra, hogy változatos küldetéseket kelljen csinálni. Akár hasonló is lehetne, mint a maratonoknál, hogy lenne a grindelős opció, meg a tudás alapú küldetés, és akinek nincs ideje játszani, de van némi tudása, az próbálkozhat azzal is. De neeem, ezeknek az a lényeg, hogy seggelj a gép előtt. Persze, így aki gyengébb, az is el tudja érni a fődíjat. Viszont akinek napi 8-10 csata fér csak bele, az sem minden nap, az meg így járt. Nehogy véletlenül tudásból is ki lehessen húzni.Vegyük az én esetemet. Van 24 napom megcsinálni. Ha T9-10-zel csinálom, és mondjuk minden nap 10 csatából sikerül is abszolválni az első küldetést, akkor az 120 pont naponta. Tehát így minimum 22 nap kell játszanom minimum 10db top10-es csatát, hogy elérjem a 2600 pontot. Ha T8-cal megyek, akkor pedig mind a 24 nap teljesíteni kell. Ez még nem is lehetetlen, de az tuti, hogy nem leszek minden nap minden csatában a top 10-ben, szóval reálisan legyen mondjuk 13 csata naponta. Az már napi másfél, két óra játék, csatahossztól függően, és akkor még csak épphogy megvan a minimum pont, ami kell. Az viszont szinte biztos, hogy ma és holnap kapásból nem érek rá, tehát az eddigi tapasztalataim alapján, reálisan nézve, máris eldőlt, hogy gyakorlatilag nincs esélyem elérni a maximális nyereményt, pedig még csak az első nap van. Arra nagyon ritkán van esély, hogy egy nap 20-30 csatákat lenyomjak, hogy több pontot kapjak. De igazán az az egy-két alkalommal behúzható +10 pont sem ment meg. Arról nem beszélve, hogy lesz közben egy Frontline, amit szintén jó lenne csinálni (igazából sokkal jobb is, mint a tankrewards), és a Frontline csatákért nem szerezhetsz tokent. De ha szerezhetnél is, akkor is csak 10-et kapnál 10 csatáért (ideális esetben), ami Frontline csatákból rohadt sok idő, mert ugye azok nem 6-7 percesek.
Szóval, ha minden nap indítok egy leszarom csatát a FL mellett, akkor is kiesik 140 pont (7*20), amit más napokon kell(ene) pótolni.
Ezt így végiggondolva, nem is érdemes próbálkoznom vele, úgysem megyek semmire. Pedig jó lenne bármelyik 6-os tank (85M már megvan, de azt nem adom), ha másnak nem, hát becserélősnek.
Tudom, most jön az, hogy azok a nyeremények úgysem érnek sokat, és ez igaz is, de csak rám, és azokra, akik már régóta gyűrik a játékot, és sok tankjuk van. Akik még alacsonyabb szinten vannak, és nem tudnak naponta órákat a gép előtt ülni, azoknak ez nem egy egyszerű event a lehetséges nyereményhez képest. Sőt, sokaknak kvázi esélytelen. Pár éve a 85M maraton sokkal egyszerűbb volt ugyanazért a rewardért."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
nomic
aktív tag
A WG átgondolta ezelet a Tankrewards küldetéseket? Játsszak amíg nem kapok agyvérzést vagy mi?
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
válasz Balcsix #200085 üzenetére
A T1 heavy pont, hogy nem gyenge, a másodikat nem gyenge, a pz nem tudom hogy muzsikál most, 8 éve játszottam vele utoljára. Egyébként általában a jobb tankokkal nehezen ászt csinálni, mert mivel épp azért mert jobb, a játékosok többsége jobb eredményt ér el vele, ami magasabbra tolja az ász határt.
Ahhoz, hogy az IS3-mal sebezzél, olyan helyre kell lőnöd, ahol gyenge az ellenfél páncélja. Tanuld meg, hogy a tankoknak hol vannak a gyenge pontjaik, illetve kapcsold be, hogy a célkereszt mutassa neked színnel, ha még nincs bekapcsolva.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Stigma.HC
senior tag
válasz kchryss #200072 üzenetére
Végül t34-85m, strvm42-57 vagy 7 nap prém, előtte pedig női parancsnok.
Elsőnél pedig az ad astra skint is be lehet húzni.
Plusz grindelős küldik, 10-20-30 csaták naponta a top10-ben a további tokenekért duplán (Tier 2-8 és 9-10)[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Balcsix
senior tag
Valszeg bennem van a hiba, lehet csak nem áll kézre az IS-3. Jobb körökben is csak 2000-2500 sebzést tudok kiosztani maximum, de az átlag 1500-2000, vagy alatta. Míg egy kisebb szintű tankkal simán hozom rosszabb körökben is a saját tank életerejének dupláját minimum, de az egyszeresét szinte mindig mostanában (én ez alapján ítélem meg hogy mennyire áll kézre egy tank).
Tény, hogy nagyon kezdő játékos vagyok, de milyen lényegi információt szeretnél tudni?
Csak tanácsokat/tippeket szerettem volna kérni, amitől esetleg fejlődhetek, jobb lehetek IS-3 -mal.[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
Egy elég érdekes kérdésem lenne, vagyis inkább észrevételem.
Egy ideje játszom az IS-3 -mal és eléggé tetszik, annak ellenére hogy nem vagyok valami eredményes vele.
Na most az az érdekes, hogy több sokak által gyengének vélt tankkal viszont volt, hogy az első 10 meccsem alatt meglett az ász (pl.: T1 Heavy, Pz. 38 (t) n.A., és még sok más), illetve körülbelül háromszor több WN8-cal tudom zárni a meccseket mint az IS-el, ott örülök, hogy túlélem a meccset, míg a "rosszabb" tankokkal akár fordítani is tudok az álláson ha úgy hozza a helyzet...Illetve még annyi, hogy hiába van meg a BL-9, annak ellenére 10-ből 5-6 lövés pattan/nem üt át, illetve ha sikerül is átütni, akkor is csak max. 300-400 damaget sikerül okozni AP-vel azonos heavykre.
Lehet ez miatt van, hogy nem jön össze vele a játék.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az IS-3 túl van dicsérve (oké, régen tényleg elég OP volt), de pl. egy T1 Heavy is jobb a saját tierjében, mint az IS-3...
Erre tudnátok tanácsot írni, hogy mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Rohadtul nem szoktam nézegetni mit dobált a merit. Kreditem mindig sok van, tankokat amik érdekelnek pillanatok alatt kihúzom, legénységem minden nemzethez van egy csomó, sőt már annyi van, hogy tele van a barakk toborzásra váró spéci legénységgel akiket már nem tudok hova rakni. Kötvény szerzése sosem érdekelt, de így is összegyűlt több mint 30 ezer amit nemrég vertem el lila felszerelésekre. Free xp-m most is 300 ezer van, egyetlen egyszer váltottam aranyért free xp-t még évekkel ezelőtt, de akkor sem sokat.
Nem tudom te hogy vagy vele, de én akkor játszom a játékkal ha épp kedvem van hozzá. Ez még mindig egy játék, az a lényeg hogy szórakoztasson. Ha eleve játszol mert játszani van kedved és közben kapsz jutalmakat az nálam kimeríti a bónusz fogalmát.
Ha egyáltalán nem lenne merit, személyes tartalékok, kötvények és tervrajzok akkor is simán lehetne játszani és közben haladni mint ahogyan régebben ezt meg is tettük itt sokan. -
3
senior tag
válasz peterson79 #200063 üzenetére
Korrekt változtatásért senki nem sírna.
Senki nem sírt volna, ha a kötvények bevezetése helyett a jövedelmezőségi szorzókon emeltek volna.
Senki nem sírt volna, ha a személyes tartalékok bevezetése helyett a jövedelmezőségi szorzókon emeltek volna.
Senki nem sírt volna, ha a rewards for merit bevezetése helyett a jövedelmezőségi szorzókon emeltek volna.
Senki nem sírt volna, ha a tervrajzok bevezetése helyett a jövedelmezőségi szorzókon emeltek volna.
A játékosok pénzén a WG ezeket valósította meg. Nem tudom, mennyibe került, de az biztos, hogy olcsóbb lett volna pár konstans értéket átírni egyetlen fájlban plusz csinálni egy-két önfényező videót. Maradt volna pénz érdemi fejlesztésre, hibák javítására, de elkölthették volna arra is, hogy kutassák, hogyan vegyenek el minél több pénzt a játékosoktól anélkül, hogy azok kibaszásnak élnék meg.Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz e-newsee #200076 üzenetére
Időre ment, volt hogy otthagytam a garazst aztan egyszercsak bedobta.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #200061 üzenetére
Ahogy én észrevettem, a meritet úgy adta, hogy valahogy a saját teljesítményedhez képest mérte, hogy hogyan játszol, és az alapján nyitogattad a lakatokat. Szerintem olyasmi lehetett, mint a GM, csak itt nem számítottak a többiek. Ha abszolutértékben nézte volna az eredményeidet, akkor sokan szinte sohasem kaptak volna, az unikumok meg naponta tízesével.
Az lehet, hogy kicsit túl volt tolva, de ha csak nerfelni akarták volna, akkor adtak volna kevesebbet, vagy emeltek volna a feltételein, hogy ritkábban kapjunk, de meghagyták volna a kvázi "korlátlan" mennyiségű doboz begyűjtését. Ez így, hogy csináltak belőle egy napi küldetéssorozatot, tök kiszámíthatóvá tette az egészet, és egyértelműen a pénzszerzés a célja. (Amivel nekem alapvetően nincs bajom, ha értelmes módon akarják kihúzni a zsebemből a lóvét.)
Így pont az a varázsa veszett el a meritnek, hogy úgy tűnt, minta véletlenszerűen adná, ezért sokkal jobban örültél neki, ha kaptál valamit. Pláne, ha bedobott egy adag free XP-t, vagy egy-egy nap prémiumot. Minta lottó, bármikor bejöhetett. Ehhez képest a mostani rendszer olyan, mint egy maraton, ahol tudod, hogy ha van ennyi pontod, akkor ezt és ezt kapod érte. Tudod, hogy mikor fogod elérni, és hiába nem a jutalomért játszottál eddig, de majd ezután fejben számolgatni fogod, és ha nem tudsz több pontot gyűjteni aznap, akkor lehet, hogy nem lesz már olyan kedved sem játszani. Gondolj csak bele, ugyanez van a takrewardsnál, és az öszes olyan eventnél, ahol fix mennyiségű tokent/pontot/díszt tudsz gyűjteni egy nap.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Massmurderer
őstag
4csata,1 gyözelem.Szánalmas ami megy,ki is léptem inkább.
-
Stigma.HC
senior tag
"Értem, hogy vannak itt WG fanatikusok"
Mert ez belefér? Ezek után elvárni az érdemi vitát? Persze
Azért mert valaki nem ért egyet veletek és nem tapsikol minden beíráshoz hajbókolva a fórumban még nem jelenti hogy wg bérenc vagy fanatikus.
Nagyon is tisztában van mindenki a legnagyobb problémákkal (kinek ez kinek az) és hogy jó lenne ezekkel kezdeni valamit. A kötvények behozatala és most a könnyebb szerezhetőségének elvétele szinte nulla játékmenet befolyásoló tényező. Egy volt még is mondjuk, még a mostaninál is gyorsabban haladt előre mindenki ha akart.
Most nem 5 nap alatt jut el a kezdő felsőbb szintekre hanem pár nappal tovább tart. Sokak szerint ez is probléma, hogy mindenki hipp-hopp a nagyobb tierekben terem.
Na de mindegy is.
Más
Újabb tanbkrewards küldi
MARCH 5 - MARCH 29
WOMEN'S HISTORY MONTH"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Obj 430 megéri elverni rá a töredékeket ? Mennyire használható ?
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
-
Pug
veterán
válasz kchryss #200061 üzenetére
Így van, a játék legégetőbb problémája volt és mindenképpen jó, hogy kivettek valamit, amit a nem prém játékosok is korlátlanul csapathattak és helyette bekerül nekik napi max 4 küldi... oh wait...
Értem, hogy vannak itt WG fanatikusok, de a többiek hadd ne tapsikoljanak már mindenhez, főleg, ha az egyértelműen csak az "I need more money" mentalitás leképeződése a játék "fejlesztésében"....
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
Bal alsó részre azt a küldis megjelenitést nem kellet volna.Tök idegesitö hogy ott figyeg az a 3 téglalap.1.9esbe meg majd minden sarokba lesz 1-1 küldi ablak.
-
kchryss
veterán
Azért az vicces, hogy ha túl sokat ad a játék akkor azért megy a hiszti ha csökkentik akkor meg azért.
Alapból kreditet, xp-t, kötvényt és legénységet is lehet farmolni sima csatázással. A merit csak egy bónusz volt, normális esetben nem a merit miatt játszottál, hanem alapból játszottál és örültél ha dobott valami jót a merit. Szerintem jogos, ha csökkentik a jutalmakat, mert túl voltak tolva.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Warton #200047 üzenetére
Minden ágat ki tudnék húzni a meglévő töredékből.... :)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
e-newsee
addikt
Nehogy azt hidd, hogy messze vagyunk ettől!
Tavaly voltak olyan küldetések (talán a Nagy verseny event alatt), hogy tegyél meg 150/500/1000 métert. Ha jól emlékszem, tankosztályonként volt meghatározva, hogy mennyit kellett menni."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
3
senior tag
válasz lacibacsi #200052 üzenetére
A prémium küldetések ugyanazok maradtak, a napi 25 bondot ugyanúgy megszerezheted. Ha szerencséd van, a küldetésekből még plusz 75 bond összejöhet naponta. Tehát prémium fiókkal küldetésekből az elméleti maximum heti 800.
Jobb fajta könyvet a 45 pontos dologért kaphatsz. (Természetesen választani nem lehet, hogy könyvet, 1 nap prémiumot vagy boostert szeretnél, majd ők eldöntik neked.)
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
3
senior tag
Elfelejtettem írni, hogy felszereléseket, direktívákat, értékesebb fajta crew bookokat és legénységi skineket sem lehet az új küldetésekből szerezni.
Ossz ki 5000 sebzést akárhány csatában. - ez az egyik bónusz (+1) küldetés. Ennyire vegetál az aktív játékosállomány? Ez már kihívás? Komolyan ezt szánják egy top küldetésnek? Challenge Yourself with Daily Missions! Jövőre újra átdolgozzák a küldetéseket, és a W billentyű megtalálásáért kis fogyócikkeket osztanak majd.
-
lacibacsi
addikt
válasz Stigma.HC #200050 üzenetére
Én sem a töredékekért játszottam, hanem a néha-néha potyogó képzési könyvekért és a bondért vásárolható cuccokért. Most ezek nincsenek, de helyette van akár heti 100 bond is! Nagyszerű, bár szerintem a heti 100 az nem napi 25...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
tomic
addikt
Hogyan tudom beállítani,hogy a képernyőn lássam mennyit sebeztem?
-
Stigma.HC
senior tag
Ezek nélkül is brutál gyorsan lehet haladni a fejlesztési ágakon.
Nem a töredékekért játszottam eddig sem. Vagy azért a pár kreditért amit dobott."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Pug
veterán
A patch után meg eltörlik/brutálisan nerfelik a töredék szerzési lehetőséget, legalábbis így néz ki, majd meglátjuk a gyakorlatban.
Hát a jelenelegi állapot a gyakorlat, mivel ugye be lett vezetve a legújabb pöccsel, szóval nagyon nincs mit rajta meglátni, mert most már tény...
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
A merites dolog valószínűleg túl lett tolva. Főleg a töredékek voltak túl jók. Egy csomó grindot meg lehetett spórolni velük, ha egy adott tankra adta be. Azért vicces, hogy próbálkozott a wg a töredékeket nerfelni.
Először nem adott nemzeti töredékeket (karácsony előtti állapot). Emlékszem ott álltam 20-30 univerzális töredékkel és 3 nemzetivel. Aztán karácsonyra kaptunk egy rahedlit, mostanában pedig univerzálisat nem ad, bizonyos nemzeteken 60 vagy annál több töredékem van. A patch után meg eltörlik/brutálisan nerfelik a töredék szerzési lehetőséget, legalábbis így néz ki, majd meglátjuk a gyakorlatban.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
3
senior tag
Maximum 9 töredéket lehet szerezni egy nap alatt. Minimum 0-t. Ha 24 órán keresztül játszol, akkor is csak 9-et. Kilencet - ha szerencséd van. Az egyik küldetésnél kipróbáltam a rerollt, de egyedül a feladat változott meg, a nyeremény nem. Nem volt kedvem négy órát várni egy új rerollra új nyereményért, ezért megcsináltam a felkínált feltételekkel. Mert ugyebár ha nem tetszik a küldetés vagy a nyeremény, mégis játszol, óhatatlan, hogy a tomatókra szabott küldetés pikk-pakk teljesítve legyen. Remélem, az egész közösség fellázad, mert ez így ebben a formában lópikula.
-
Kelvin
őstag
Nyilván azért, hogy megvedd majd a battle pass-t, ha több jutalmat szeretnél. Ezen még csodálkozol, hogy a csodás fejlesztések a pénzlehúzásra mennek és nem a valódi problémák megoldására?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
3
senior tag
Az új küldetéses rendszer egy rakás szemét. A rewards for merit esetén minél többet játszottál, annál több dolgot kaptál. Most van napi! négy (3+1) küldetés, és ennyi, örüljél és legyen kuss a pofádnak. Meg a három prémium előfizetéses, de az eddig is volt. Összesen hét pontot lehet gyűjteni velük. 45 pontra nekem 100 bondot és 3 db 1 órás 50%-os XP boostert fog adni. Legkorábban a hetedik napon juthatok hozzá. Az újfajta küldetésekből összesen 1 db Patton töredéket és 100000 kreditet kaptam, és akármennyit játszom, holnapig nem kapok semmi újat. Ez így egy kurva nagy nulla. Korábban rogyásig gyűjthette az ember a töredékeket. Milyen mély a pokol, hogy ezek a nyomorult WG-sek egyre lejjebb és lejjebb süllyednek benne?
-
3
senior tag
Rohadt kúszó-mászó francia férgek...
-
po1son
addikt
válasz kchryss #200030 üzenetére
Jók ezek a írások, amiket össze szoktal itt rakni nekünk a wot streamer világ történéseiről\trukkokrol\bulvarrol stb. A múltkori fa kidontogetos trukk a pálya kívül eső részerol he lőszerrel nagyon bejött nekem proharovkan, így sikerült egy lose meccset visszafordítani múltkor 4 tank hátránnyal.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Gyuri27
félisten
-
kchryss
veterán
Bulvár rovat következik.
Skill4ltu elment 1 hétre Lengyelországba "nyaralni". Közben ha már ott volt akkor felszedett egy lengyel streamer csajt, most ő a barátnője.
Kb 8 hónappal ezelőtt hostolta a csajt. Azóta rendszeresen feljárt Skill csetjére. Rendes lánynak tűnik.
Vicces volt, hogy Skill húzta a nézők idegeit és már az adás elején bejelentette, hogy új barátnője van és biztos sokan ismerik a nézők közül, de órákig nem árulta el, hogy ki az és ment a találgatás ezerrel.
Pár klip a barátnőről és az instája:
[insta] [klip1] [klip2] [klip3] [klip4]Skill mesélt egy vicces sztorit a randijukról: [The wipe]
Angolul nem tudóknak: arról szól a mese, hogy Skill elment az étteremben wc-re és miután végzett a nagy dolgával jött rá, hogy nincs wc papír.
Itt meg arról mesél, hogy hívná a gyerekeit: [3 marks streaming]
Mind a háromnak Márk lenne a neve. Első mark, második mark és harmadik mark. Mindegyikük 8 órán át streamelne egymást váltva, neki meg nem maradna dolga. -
-
e-newsee
addikt
válasz Balcsix #200026 üzenetére
Be van kapcsolva a fogyócikkek automatikus újratöltése?
A másik kérdésre pedig. Ahogy növekszik a képzettség, úgy kell egyre több XP 1%-nyi növeléshez. Van egy oldal is, ami ezt mutatja, majd valaki belinkeli, mert én telóról vagyok.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Balcsix
senior tag
Azt mi okozza, hogy ha egy csatában használok egy adott fogyócikket (pl.: kézi tűzoltó készülék), akkor a csata után a menüben automatikusan kiszedi az adott tankról a használt fogyócikkeket (nem fogy el), és a szervizbe belépve/frissítve azt újra megjelenik? Viszont ha nem frissítem a tankot a szerviz menüben, akkor a következő csatában már nem lesz bent az előző csatában használt fogyócikk a tankban.
Elég hosszú lett, de remélem érthetően magyaráztam.Illetve még olyan kérdés, hogy IS-3 -nál a csapat legénysége az első skill fejlesztésénél megragadt 84-85%-on. Ez mitől lehet, vagy csak ennyire lassú a képesség húzás?
-
Jokerdapro
senior tag
válasz kchryss #200020 üzenetére
Én is kerülöm a leesett sapkákat... Tudom a kedves anyukám de én már sokszor belőttem azon az ablakon. (advenced high IQ spg play Amikor ez sikerült mindig gondolkodtam , vajon mit érezhetett aki megkapta ott a csomagot )
A csatorna nekem is kedvenc, bár van még pár orosz is ami jó. -
Swinegod
őstag
válasz ollie #200023 üzenetére
A 3000-es DPM tetszik, a nem szar mobilitás is, de 0,32 szórás ide vagy oda, a Kv 2-vel jobb találati arányom van, egyszerűen 2x akkora szórásnak tűnik mint amekkora ténylegesen + a test alsó 2/3-a büdös papír ami nem kicsit zavaró a 0 ágyúsüllyedéssel és ágyúkitéréssel keverve elég nem tetsző kombót alkot nekem
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
kchryss
veterán
WeAreTheVR csatorna megint a wot-ot promózza éppen: [link]
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #200010 üzenetére
Valamelyik videó alatt azt olvastam, hogy csak ruszki szerveren van ez a tornyos repülős bug, lehet mi ezért nem találkoztunk még vele.
Minden esetre én ha leesett tornyot látok akkor jó messze elkerülöm.Nagyon jó amúgy ez a csatorna, imádom a videóikat: Wot Funny Moments
Tömör és igényes munka, nem túlbonyolítva.4. részben [1:16-nál] van egy egészen elképesztő arty lövés az ablakon keresztül. Na az erre berakott mém magyar vonatkozású ami elég ritka egy külföldi csatornán. Nem lövöm le a poént, hogy melyik az a mém.
Amit még ebből a részből kiemelnék:
2:18-nál az Strv-nek sikerült az bravúr hogy egy csatában 3x borult fel. Imádom az ilyen játékosokat, utólag jön rá az ember, hogy kár volt az időt vesztegetni a visszaborításukra.
3:15-nél meg az egyik legszürreálisabb végjáték látható. Ritka ilyen bénázást látni az ellenféltől, de a csattanó a végén még rátesz egy lapáttal.szerk. Enyém meg 2020-ban az egyetlen kétezer-húszas (2000 20) komment.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Ellenben mindegyik balanszolt, vagy még inkább gyengébb, mint az átlag. Végül is sokkal jobb lenne pár broken gép.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Kelvin
őstag
válasz Warton #200016 üzenetére
Talán az M4A1 Revalorisé FL az 5. tank, amire gondolt, bár ugyanaz.?
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
3
senior tag
Vicces/szánalmas, hogy a franciáknak öt tier 8-as közepes tankjuk van és mind prémium.
-
3
senior tag
1.8-ban elvileg javítják.
-
po1son
addikt
Régen is volt ilyen "flying glitch", ha beírod youtube-ra jó párat találni. Az ammorack tornyos nem tudom mióta van benne bugkent.
-
dokee78
félisten
Múlt héten próbáltuk gyakorlóban,nem sikerült elő hozni a bugot.
Persze ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy javítva lett. -
Jokerdapro
senior tag
válasz po1son #200006 üzenetére
Tudomásom szerint ez egy "viszonylag " friss bug. A lényege annyi hogy egy lőszer rekeszt kapott tank lerepült tornyára kell rámenni. (Több videón is látszik ahogy a toronyhoz hozzá ér akkor repül el.) Arról viszont fogalmam nincs hogy élő e még a hiba. Mindenesetre még én se repültem el.
Mielőtt valaki kikombinálná, valószínűleg a programozók kefèltek el valamit, nem szándékos a dolog. Chill and relax majd kipöcsölik.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Azért eléggé jó kis tank lett az új franszia...
Full Tier 8 csatában 3.7K damage, 5 kill, 1116 base xp egy kemény másodosztályra volt elegendő
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz jano_77 #200004 üzenetére
Ritka, én sem találkoztam vele még, pedig van összességében ~30k csatám. Szerintem random szokott előfordulni, régen lehetett reprodukálni (talán most is kis szerencsével?) amikor több nagyobb tank elkezdett osszeszoritani egy kicsi light tankot vagy falhoz nyomni.
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #200000 üzenetére
Tiéd lett a 200000. komment!
[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz Ivanh #199991 üzenetére
A játék több xpt ad, ha magasabb szintűt sebzel vagy hozzájárulsz a sebzéséhez.
Egy példa: T67 hezesek között 1 kill (gw panther)1200 sebzés plusz hozzájárulás első osztályú plecsni 1000 fölötti xp.
Ugyanez a tank ötösök között 8 kill és 1400 sebzés másod osztályú plecsni, 900 körüli xp.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest