Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
és rájöttem, hogy miért vagyok szopórolleren: a küldiben a 6 győzelem zsinorban-t választottam, na azóta nincs nyertes csatám kettő egymás után, kár, hogy olyan választási lehetőség nem volt, hogy 6 vesztes csata egymás után. akkor tuti nyrnék minden meccset.
-
popey37
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
az egy dolog, hogy nem találjuk el, de amikor odaverek neki 303mm átütéssel és zsinórban 4x lepattan, na az már igen idegesítő tud lenni.
párszor visszanéztem a lepattanó lövedékeket, 10-ből 9x a test pattintott. ugy látszik ennél a tanknál nem müködik a 3 kaliber szabály. az obj 268 152mm kaliberű, a tizes ebr 40mm páncéllal rendelkezik. az már majdnem 4 kaliber szabály lenne, ha lenne ilyen.
de pattantam már le róla a JPZ E100-al is, 420mm gold, 170mm kaliber.
szóval ezt a light csodát jól eltolták odafenn, és az a baj, hogy nem is fognak hozzányúlni, mert nem mernek. -
KisApám
addikt
válasz
Scheff
üzenetére
Marad akkor a "Non Copyright" zene a YouTube-ról, báááár inkább csak elektronikus zene van.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Silverr
üzenetére
Azt "szeretem" a legjobban, mikor van egy EBR, ami rohangál fel s alá és a fél csapat - jobb esetben - lövi, de nem találja el senki, mert arra nem jöttek még rá, hogy elé kell lőni. Na jó persze nekem sem sikerül mindig, mert igen nehéz kiszámítani a mozgását, pláne ha vki jobb játékos ül benne, aki cikázik is közben és nem csak egyenes vonalban kiszámíthatóan tolja. Nem értem mi értelme volt őket berakni, annak meg végképp nem, hogy annak mi értelme, hogy az enemynél mindig egyel több EBR van. Ha 3 light van akkor ott 3 EBR, nálunk jobb esetben szintén 2 EBR és egy sima light. Nagy ritkán - mint a fehér holló - előfordul fordított esetben is, de azzal sem értek egyet, mert kibaszott hátrányban van az a csapat, ahol mondjuk 1-1 light esetén csak sima light van egy EBR-el szemben! Néha kipróbálhatnák a saját játékukat a WG-sek vagy csak elfogadhatnák, amiket a játékosok, akik használják a programjukat, javasolnak, mondanak.
-
Silverr
aktív tag
Eddig sem volt egy szimulátor ez a játék de mostmár átmegy teljesen need for speedbe.
-
jano_77
nagyúr
Egy újabb igazán "FONTOS" változtatás a játékban. Pont erre volt szükség. Az anonimitást követően ennek milyen létjogosultsága lesz - már persze azoknál, akik anonimizálták magukat?!
(eltűnő lövedékek, nem látszódó tereptárgyak, stb-stb)Scheff: én nem a zenék miatt szoktam nézni egy-egy streamert, hanem a játéka miatt, illetve esetedben és Mars esetében azért, mert értem is mit mondtok. Amúgy sokat változtál - előnyödre - ami a beszédedet illeti. Régen borsózott a hátam, de mostanság már egészen élvezhetően kommentálod a játékot, élvezni is lehet.
-
Scheff
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Pedig szívesen bömböltetném a Sabatont, a Nightwisht meg a Two Steps From Hell-t az adások alatt, de ez van.
Ha tippelnem kellene, akkor pár év múlva a Twitch is oda fog jutni, mint most a YouTube, hogy mehetnek a zenék, ha megfizeted a jogdíjat. Mellesleg ha zeneszerző lennék, akkor én sem biztos, hogy örülnék annak, ha valaki az én zenémmel csinál showt, -és ezzel bevételt magának.
-
hulp01
senior tag
válasz
Barret001
üzenetére
Tegnap nekem is volt ilyen. Centurion AX-szel mentem és volt egy csata 6500 sebzéssel meg 5 killel (mellesleg a t55 15. med küldetése lett meg vele), aztán meg mentem egy nulla sebzéses kört. A jó körben is volt pár nagyon fura lövésem (10-es progetto oldaláról pattantam, meg hasonlók), de a nullás körben meg aztán végképp ment mindenfelé az a pár lövés, amit egyáltalán el tudtam ereszteni. Sajnos túl nagy szerepe van az rng-nek a játékban, de ez ellen nem lehet mit tenni. Ha már csak 10%-ra vennék vissza, sokat jelentene. Na, meg a modulsebzések kregetnek az őrületbe. Én általában lövök egy sárga láncos criticalt, az ellen meg cserébe ad egy sebzős ammorack-eset. És mindezt közvetlenül a láncfelrakás után, hogy akkor másfél percig artyként töltsön egy med.
-
ddt500hu
veterán
Azt hiszem a 2.0 lesz az első teszt szerver amit letöltök.
-
3
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
A jogdíjmentes/kompromisszumkész előadók nagyobb nyilvánossághoz juthatnak. Szerintem ez jó.
Nem ismerem a szabályozást, de mintha úgy rémlene, hogy a sérelmet elszenvedőnek konkrétan meg kell neveznie, melyik videó tartalmaz számára kifogásolható anyagot. Ezt a listát át lehetne adni a felhasználónak, és ő eldönthetné, hogy megkeresi és némítja a jogdíjas részt, vagy eltávolítja a teljes hangsávot, vagy törli a videót, vagy nem tesz semmit.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nem a twitch törli őket hanem a streamer ha fél attól hogy örökre bannolják a fiókját.
Három magyar cikk a témával kapcsolatban:
Újabb Twitch-dráma: Ezrével törlik a streamerek klipjeit és videóitVeszélyben a streamerek a copyrightos zenék miatt
Rengeteg twitch streamer csatornája került veszélybe
Az utolsó cikk elég részrehajlóan fogalmaz és gúnyosan említi, hogy sok streamer azzal védekezik, hogy ebből nekik nem volt bevételük és hogy inkább örülniük kéne a jogtulajdonosoknak az ingyen reklámnak. Pedig a legtöbb esetben tényleg ez a helyzet. 99%-ban nem a zene miatt nézi az ember az adott streamert, a zene csak háttér viszont számtalan eset volt hogy stream nézése közben figyeltem fel egy számra, ha nem néztem volna a streamet soha az életben nem találtam volna rá az adott előadó munkáira és ezzel nem vagyok egyedül, ez elég gyakori eset.
Scheffet régen néztem akkoriban eléggé figyelt rá, hogy milyen zenét rakhat be ha ez nem változott akkor ő nincs veszélyben. Ha jól tudom Quickybaby is figyelni szokott erre így ő sem fog törölni szerintem.
Amit eddig láttam a főbb wot streamereknél:
skill4ltu, circon, mailand, orzanel mindent töröltek!
Daki a klipeket törölte az adásokat még nem. Pedig mennyi emlékezetes klipem volt mentve tőle, már sosem láthatom ahogy mélytorkozott egy banánnal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CarryBarry, SirFoch, iyouxin, marty_vole még nem töröltek semmit. -
ooloo
őstag
válasz
popey37
üzenetére
Amúgy volt már szó itt a fórumon a teljesítmény hullámzásról . Akkor azt mondták a nagyok , hogy ez mindenkinél így van , de a jó játékosok jobban tudják kompenzálni és ennek következtében sokkal laposabbak a fejlődési hullámuk . Nincs kizárva... Nekem drasztikus különbségeket mutat a grafikon . A jó és a rossz időszakok között 1000 wéennyóc értékkülönbség sem ritka , de néha még ennél is több . A legutóbbi lejtmenet úgy 50-60 csatáig tartott .
-
CirrMee
addikt
RozllikadDakillzor mikor lett megint 'fémes...?
-
Dobi 562
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Tudom, neztem eloben.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Cerna AX asz, 6k kombinalt sebzes, 1629 alap xp. Az a pozicio amit felvettem csata elejen nagyon op egy bunkertornyos tankkal ha nincs arty.A csata vege lehetett volna jobb reszemrol, lancolnom kellett volna a Progetto-t, meg chateles helyett a Lowet figyelni. De kicsit ki voltam akadva mert ugy ereztem 0 supportot kapok a csapat reszerol, a medek nem nagyon akartak tenni a dolgukat.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Iyouxin tegnapelőtt 3 markolta a chieftain-t. Majd fent lesz youtube-on az utolsó etap. Ott 6300 körüli kombit teljesített.
Utána bejelentette, hogy valami komolyabb teljesítményt szeretne elérni, amit még senki sem tudott megcsinálni. 100% a chieftain-nel és az obj279e-vel. Ez annyira nagy kihívás volt, hogy ma már 95%-ról 91%-ra esett a chieftain-nel.
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
nekem van egy 30%-os de goldot nem tudsz rajta venni, csak tankot és prémnapot.
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-
peterson79
őstag
sziasztok,
Pofátlanul kérdezném - ismét - van valakinek 10%-nál nagyobb kedvezménye a shop-ban? Aranyat szeretnék vásárolni és arra kellene kedvezmény...
Jöhet privátban, majd figyelem

-
CirrMee
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Nem vagyok teljesen képben a szabályokkal, de twitch-en kapnak pénzt a streamerek azután ha megnézik a régebbi adásaikat?
Ha úgy gondolod, hogy élő adás nélkül mentesülnek a lejátszott zenék a jogdíjaktól, akkor ennél nagyobb tévedésben nem is lehetsz. A jogok kezelője átlag a saját anyját is eladná két fillérért, így minden lejátszás kvázi beáraz magának, és visít, amikor ezek közül valamelyikért nem tud bezsebelni semmit.
-
kchryss
veterán
válasz
Greentea
üzenetére
Ha ki van fejlesztve máshol akkor nem kell itt külön kifejleszteni és fel is rakhatod egyből szerintem.
(#204060) CirrMee
Nem vagyok teljesen képben a szabályokkal, de twitch-en kapnak pénzt a streamerek azután ha megnézik a régebbi adásaikat? Mert szerintem nem. Ellenben a youtube-on a megtekintésekért pénzt kapsz így ott jogos a szigorúbb szabályozás. -
CirrMee
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Egyébként nem értem az egészet, mert a twitch-nek van egy algoritmusa ami az adás után végigmegy a streamen és minden copyright-os zenei résznél kivágja a hangot vagyis a visszanézhető adásokban már nincs copyright-os zene így nem értem miért kéne törölni.
Maradjunk annyiban, hogy elég ritkán játszott olyan zenét, ami nem volt jogvédett. Nem a semmiért ugrálnak a jogok kezelői, ráadásul nem kevés streamer anyagilag is érdekelt a buliban, amiből ők (jogok kezelői) ugye kimaradnak.
Még mielőtt jönne egy ilyen válasz: a Twitch szűrője jóval fejletlenebb, mint a jutubáé', azért nem tud azonosítani sok mindent. A szűrő is elsősorban azért üzemel a megosztó portálokon, hogy bizonygassák, ők aztán mindent megtesznek - onnantól pedig az elsődleges célpontok a tartalmat megosztók lesznek, mint ahogy azt most tapasztaljuk.Ez egy ilyen világ, őszintén szólva csodálom, hogy a Twitch -en idáig kihúzták a streamerek nagyobb balhé nélkül. Tudom sovány vigasz, meg elég kevés "használható" ilyen zenét találni, de vannak no copyrighy csatornák, én is használtam ilyeneket próba adások alatt.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Az internetszolgáltató nem blokkolja a jogvédett tartalmakat ellenben a twitch kivágta ezeknél a részeknél a hangot ezzel hamis biztonság érzetet adva a streamereknek.
Itt van például egy teljesen átlagos marty_vole adás: [link]
Alul a barna csíkoknál látni ahol nincs hang, ez kb az adás negyedét jelenti.
-
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Szomorú. Jó nagy szemétség. Én élőben nagyon ritkán néztem streamet, szinte mindig a kész adásokat néztem vissza amikor épp ráértem.
Wot-os streamereknél még csak Skill-t láttam törölni, jól be lehet fosva.Egyébként nem értem az egészet, mert a twitch-nek van egy algoritmusa ami az adás után végigmegy a streamen és minden copyright-os zenei résznél kivágja a hangot vagyis a visszanézhető adásokban már nincs copyright-os zene így nem értem miért kéne törölni.
Emiliának szoktak lenni olyan adásai ahol szinte az összes hang ki van vágva.(#204054) notika77
De az a poén, hogy Skill-nél is egy csomó helyen hiányozni szokott a hang. Tudom mert sokszor bosszankodtam miatta hogy látom milyen jó csatában van vagy mennyire örül valaminek, de nincs hang így nem tudom mit mond. Vagyis jogvédett anyag elméletileg nem volt a törölt adásokban.
Szerintem emiatt lesznek akik otthagyják a twitch-et. Youtube-ot egyébként pont ezért használták kevesebben mert ott szigorúbbak voltak a szabályok a zenékkel kapcsolatban. -
-
válasz
kchryss
üzenetére
Minden streamer törli visszamenőleg az összes streamjét meg clipjét, mert egy csomó amerikai streamert copyright strike-kal támadtak meg az elmúlt napokban. Ezt akarja most mindenki elkerülni, mert akár végleg be is zárhatják a csatornájukat. És mostantól sehol nem lesz zene játék közben (ami nem a játéknak a zenéje).
-
kchryss
veterán
Mit csinált ez az idióta skill4ltu? [wtf]
Kb 2 éve archiválom az adásait most meg eltűnt az összes adása és klipje. Legalább 100 vicces klipjét könyvjelzőztem hogy majd letöltöm vagy megosztom itt, mind megsemmisült.
Ha most a közelében lennék úgy seggberúgnám hogy meg sem állna a nemzetközi űrállomásig.
-
hulp01
senior tag
válasz
e-newsee
üzenetére
Biztos ez?
Szerintem simán rárakhatja egyből a tizes motort. Minek kéne kifejleszteni a köztest is? Csak azt nem lehet megcsinálni, hogy egyből a legjobbat fejleszted (akkor sorban kell), de ha az már megvan más ágról, akkor simán rárakható. Meg persze a felfüggesztésnek bírnia kell ha nehezebb és nem fér bele a limitbe.
-
3
senior tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Nincs ilyen. Egy statoldal általában akkor rögzíti a statod aktuális állapotát, amikor megnézed (vagy valaki más megnézi). Ha a kezdetektől fogva megfelelő gyakorisággal nézegeted a statod az adott oldalon, akkor láthatod a fejlődésed. Lehet, hogy van olyan oldal is, ami időközönként automatikusan lekérdezi a statot, de ha ma kezded használni, a tegnapi stat nem lesz benne.
-
Barret001
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Vagy pl itt: [stat]
-
Barret001
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Beírod a játékosneved,és meg is mutatja ,de nem az elejétől. [stat]
-
egyedülülő
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy valahol meg tudom nézni a fejlődésemet a kezdetektől fogva? Nincs valahol valami diagram ami mutatja, hogy változtak az statjaim? Jó lenne pl látni, hogy amikor elkezdtem mennyi volt a wn8 és hasonlók.
-
Dobi 562
addikt
válasz
e-newsee
üzenetére
Nekem a mai reggelem indult ugy. Eloszor 2*0 dmg-s kor T110E4-el... Kozvetlen kozelrol lovok lancot 4-szer ugy, hogy az also lemezre celzok. Valtottam tankot Super Conqueror elso csata, full tier 10. Csapatban 3 jatekos szakaszban 1 perc alatt halottak, ellenfelnel 3 gunmarkos Chief... Kesobb kiderult Iyouxin volt.
De utana mentem egy aszt az E4-el, ugyhogy most nemileg kompenzalva erzem magam. Bar nem erzem, ugy hogy ez Asz teljesitmeny mert semmit sem csinaltam csak tarottam a kulcspoziciot es aki kinezett ram azt megbuntettem.
-
e-newsee
addikt
Még jó, hogy nem a 4 győzelem zsinórban küldetést választottam. Tegnap sikerült egy 0/5-ös etap valami rettenetes eredménnyel. Meglátszik, hogy nem igazán játszottam az elmúlt pár hétben. Nem mertem még egy csatát indítani.
-
jano_77
nagyúr
a hivatalos oldalon, ha belépek - vagy bármelyik másik oldalon -, meg tudom nézni a garázsban lévő tankjaimat, hogy mik azok, amik meg vannak jelenleg? Most kellene, de fejből nem emlékszem már mindegyikre.

-
3
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Persze hogy árt. A ritkán engedélyezett sima 5v5 mód egy gyors és megalázó vereség elszenvedése közben is nyújt valamiféle csatározási élményt. Randomban egy gyors győzelem semmilyen csata-jellegű élményt nem nyújt. Az MM nem lesz hozzáigazítva az új felszerelésekhez, szóval olykor becsúszik majd egy-egy másfél perces csata is.

A korábbi teszthez képest 1.9-re mennyit módosítottak a tankokon? Történt lényeges változtatás, vagy úgy ahogy van betolták a tesztről a HP-buffolt tankokat?
-
Barret001
addikt
Évente nekem is lehet egy jó köröm
Végén befigyelt a Gold,kellett a hibahatár csökkentés
MT küldihez,ami meglett! -
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Nincs mit ... azért (is) vagyunk itt , hogy segítsünk egymásnak ....
-
kchryss
veterán
válasz
üzenetére
Abban igaza van a fórumtársnak, hogy nem az alaphoz kell hasonlítani. A sima töltésgyorsító helyett rakod fel a lilát vagyis ha arra vagy kíváncsi hogy mennyit nyersz a lilával a simával szemben akkor a sima töltésgyorsítós értéket kell a lila töltésgyorsítóshoz hasonlítani.
-
phoenix1989
addikt
válasz
üzenetére
baloldalon az alap cuccokkal ahogy használom jobbon pedig a lila cuccokkal.
félre ne érts nem kötekedni akarok csak ami tény az tény ahogy te is írtad. abban viszont egyet értek hogy mindenkinek más a fontos.kchryss
0,58s azért közel sincs az 1s hez. az fv-t lila cuccokal nyer 0,9 et. -
phoenix1989
addikt
válasz
üzenetére
megnéztem. nekem is meg van 0,58s nézd meg legyen mindegy ugyan az csak a felszerelés legyen kötvényes. nekem sima felszerelés van rajta és 15s alatt töltök.
kchryss igen ezt le is irtam lentebb hogy hol látom igazán értelmét. nekem nincs meg mind de van ami nem is kell tele a garázs tragacsokkal. az m60 at vetem meg meg a 121b is bekerül csak még nem vettem meg igy is van 45k kötvényem -
kchryss
veterán
válasz
üzenetére
Na ja biztos sok lesz belőlük, de ez nem is baj, két olyan tank ami nincs negatív hatással a játékmenetre. Ráadásul ott másmilyen a TotT, tele van olyan küldetéssel az ág tankjaival amiért ömlik az xp így nagyon gyorsan ki lehet húzni 5-től 10-ig az egész ágat.
(#204015) phoenix1989
1 mp az nem kevés, életet menthet.
Nekem az összes kötvényért vásárolható tank megvan (guard kivételével de az nem hiányzik). Volt már amikor 50 ezer kötvényem volt, csak feleslegesen gyűlt, így inkább én is elköltöttem fejlesztett felszerelésekre. Azóta megint van 20 ezer kötvényem. Gyorsan gyűlik. -
Macka
veterán
Hihetetlen, hogy a T30-nak a top ágyúja mennyire egy használhatatlan fos... 8-as ttankokról pattogok vele össze-vissza. Vicc kategória.
-
phoenix1989
addikt
válasz
üzenetére
60tp vel nyersz 0,58s -et
nincs értelme úgy összehasonlítani őket hogy az alap felszereléshez nem teszel ellátmányt vagy ép elit nélkül méred össze, hiszen akkor nagy különbséget kapsz de ha fejlesztett cuccokhoz ellátmányt teszel akkor gondolom alaphoz is. ott meg már nincs 1s töltési különbség .
-
kchryss
veterán
Ruszkiknál jól össze vannak hangolva a kedvezmények. Ott nem csak battle pass a tvp és patton hanem egyben mind a kettő ág TotT is egész júniusban.

-
phoenix1989
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
nyersz kb 0,3s töltést ezért mondom hogy drága és nem kapsz érte annyival többet. én randomban nem használnám és nem is veszek mert szerintem nincs értelme. ha cw vagy versenyre mennék akkor van benne valami mivel annyival is eldőlhet a csata. a random meg nem ér ennyi kötvényt szerintem. de ez az én véleményem.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Utóbbi kb fél évben nem nagyon klánoztam. Az előző kampányt is kihagytam, szóval most nem nagyon vagyok képben az ilyesmivel.
Naptárat nézve mostanában esedékes egy kampány. Június és júliusra szerintem beraknak egy ranked szezont és egy nagy cw kampányt. Szerintem a ranked jön előbb vagyis a kampányt én július elejére várom, de ez csak az én spekulációm, ettől még akár kezdődhet jövő héten is. Ha tisztességes módon akarod megszerezni a chieftain-t akkor már most csatlakozni kéne a klánhoz, mert olyanokat szoktak vinni kampányra akik előtte már kicsit összeszoktak a társasággal. -
galervin93
addikt
Délután beléptem egy-két órácskára, és körbenéztem a garázsban 9-es járgányok után kutatva, mert a T10 full toxic, oldalanként 2-3-4 EBR, kurva nagy élmény... Szóval a garázs nézegetése közben meglepődve tapasztaltam, hogy bent áll a Centi 7/1. Emlékszem hogy szerettem, 2 jel van is rajta, gurultam pár csatát és most olyan 90% körül van, szóval kellemes meglepetés, ez még mindig egy jó gép.
Este megpróbálok rá alakítani valamit, volt pár 4-5ezres kombinált csatám, szépen lehet tornászni felfelé a százalékot, csak olyan furcsa a az AX után, hogy baromi lassan tölt, meg abban azért jobb a legénység is, kicsit kezesebb. Azt is nagyon szeret(t)em, de valami ordenáré szopót kaptam vele valahol 150 csatával ezelőtt (270 van benne most). 2800 feletti átlagsebzésem és 54% fölötti WR-em volt vele 2 jellel, azóta ez lement WR 50% alá, a sebzés meg 2600 alá. Na erre már én is azt mondom, hogy szopóroller...
Szóval megpróbálom most a kisebb tesót, hátha az jobban adja.
A T10-et meg hanyagolom egy ideig, max gurulok egy-kettőt a Grillével meg a Kukáskocsival funolni. -
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
WASD
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Arról van infód, hogy mikor lesz ismét CW kampány, ahol tankot lehetne szerezni? Elgondolkodom, hogy esetleg csatlakoznék egy klánhoz, ahol nagy eséllyel szerezhetnék egy Chifi-t. Na persze, ha fel is vennének.

Én nem tudom ellenőrizni - van még 24 percem -, hogy tényleg újratöltődik, de elhiszem, de mekkora baromság ez megint a WG részéről! Miért csináltak akkor ennyi féle opciót?
-
válasz
peterson79
üzenetére
Free Camera mod, de Aslainben is benne van. F3-mal aktiválható.
-
peterson79
őstag
sziasztok,
Gondolom nagy változás nem volt mióta utoljára olvastam rólatok
Mindenki szereti egymást, úgy ahogy régen 
Szóval nézegetnék Én egy visszajátszást, de nem tudom "röptetni" a kamerát. Streamereknél látom sokat, hogy elmegy a tankjáról és mutat ezt-azt amiről éppen beszél. Ehhez egy másik modot kell használni vagy hogy tudom előcsalogatni? Alapból a bal klikk-el Free Cam-et ad, de az továbbra is csak a tank helyzetéből mutatja a kamerát, csak ugye szabadon forgathatom..nekem nem ez kellene.
Olyan szépen robbantottam fel egy Obj. 277-et, hogy szívesen megnézném testközelből is ahogy elveszti a fejét
Új hozzászólás Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(eltűnő lövedékek, nem látszódó tereptárgyak, stb-stb)