Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh
üzenetére
Gondoltam.
Csak ma korán keltem és sok kávét ittam attól meg mindig rámjön a kekeckedés meg a trollkodás.
Szóval bocs.
#254999Idős Balogh
Háát én annyit értek a számítógéphez hogy elviszem a szervízbe.
Max úgy merek belenyúlni ha előtte be kapok egy nyugtatót vagy két vérnyomás csökkentőt.
Még a 20+ éves gépem is megvan,becsomagolva a szekrényben.
-
tasiadam
veterán
mai RNG: 53TP ÁGYÚJÁT szemből 4x találtam el, ugy ez 4x didnt pen, 334mm-es heat pennel
de hát mit vártam. -
Plata
félisten
válasz
dante3
üzenetére
Hát az is muris volt,de az még murisabb mikor habzó szájú magyarok ugattak.

Volt egy süketperzsa szakasz,azokat olyan jó volt hergelni.
Ha egyszer lesz kedvem és elviszem szervízbe a réges régi gépem akkor vissza szerzem a régi képeket.Ciki hogy tönkre ment a tápja úgy hogy el volt rakva a szekrénybe. -
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh
üzenetére
Mi az a kétfrankos?
A kékfrankos tudom mi.
De a kétfrankos nekem új.#254990h1mpi
Én ritkán kapok chat bannt,vagy azért mert sosem figyelek a csetre,vagy azért mert jót nevetek azokon akik anyáznak.
Inkább még jobban felhúzom őket,hagy mondják csak,úgysem érdekelt soha.
Mikor még volt közös cset gyűjtöttem az anyázós képeket.
-
h1mpi
félisten
válasz
Idős Balogh
üzenetére
Ez kb. alap már, hogy minden kommunikációs forrást tiltok én is
Ezért se érdekelne a chat bann sem. -
po1son
addikt
BattlePass pontokat ne felejtsétek el ma elkölteni, mert holnap már nem lehet!
-
Plata
félisten
Nem tudjátok véletlen az idén mikor jönnek a well deserved jutalmak?
-
-
Kiegészítés. Kiváncsiságból megnéztem a saját statomat hogy ne mással példálózzak. Tökéletesen mutatja miről beszélek. 2554 wn8 57% a recent statom.Ezt abban az időben szedtem össze amikor maximálisan mindent beleadva gun markoltam. Ellenben ott a 30 napos. 2275 wn8 54%. Teljesen leszarom mennyit sebzek mert nem gunmarkolok csak játszogatok sokszor yolo indokolatlanul tradelgetek az ellenféllel meg ilyenek. 3%-al alacsonyabb a wr. Hatalmas a különbség.
Frissítés után láttam amit irtál ezért szerkesztem.
Nem azt írtam hogy hazudsz mert nem feltételeztem rossz indulatot amögött amit irsz. A szememben van különbség a kettő között. Más a nem tudásból leszűrni téves következtetést és más a rossz indulatú öncélú hamisítása az igaszságnak. -
jano_77
nagyúr
mert szerinted hogyan nevezik azt, amikor azt mondja vki a másiknak, hogy amit mondtál az NEM IGAZ!?! ergo hamis, ergo hazudik! Elhiszem, hogy nagyon jól játszol és uniqum vagy, de ha vkinek azt vágod az arcába, hogy nem igaz, amit mondasz, az 10-10 esetben azt fogja ebből leszűrni, hogy hazugsággal vádolod.
-
válasz
jano_77
üzenetére
Nem mondtam hogy hazudsz. Azt mondom hogy az amit állítassz nem igaz. Téves a következtetésed. A győzelmet nem tudod elválasztani a sebzéstől. A magas sebzés hozza magával a győzelmi arányt. Nem alakul ki olyan szituáció amiben dönteni kell sebzés vagy győzelem. Az van hogy a nap végén amikor azt látom hogy a győzelem 20/2 vagy 20/15 nem fontos a gunmark szempontjából. A lényeg az átlagsebzés. Nem állítottam azt sem hogy te ne találkoztál voltál ilyen esettel. Én csak a túlnyomó részt ilyenek részre reflektáltam. Ha a super unikumok streamjet is nézem nem volt olyan eset hogy neki döntenie kellett volna hogy nyer e vagy többet sebez. Nem ilyen a gondolkodás. Aki így gondolkodik én szerintem nem is lehet belőle unikum.
-
jano_77
nagyúr
Értelek. Akkor a helyzet:
- én azt mondom, hogy vannak, mert láttam már sokszor ilyet!
Te pedig azt mondod, hogy hazudok, mert Te meg nem láttál ilyet!
Tehát, mert Te UNIQUMként nem láttál másik uniqumot aki csak a sebzésre megy rá és a győzelem másodlagos, akkor ez így is van és amit én tapasztaltam, az hazugság!?
Ez korrekt és azt mondom Neked, hogy akkor biztos úgy van, ahogy Te állítod.
-
ddt500hu
veterán
MrScheff most rakott fel egy Cobrás videót. Airfield-en direkt nem megy be foglalni, hogy többet tudjon sebezni. Ki is mondja, nem érdekli a győzelem csak sebezni akar.
-
Plata
félisten
Valamit a szerverekkel nagyon csinálhatnának.
Már megint csinálja a hülyeséget.
Kidobott minden csatából,vissza sem engedett mert másik szerveren be vagyok jelentkezve.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Nagyon sokan már csak azért játszanak, mert lehet markolni a tankokat. Már nincs is nagyon más, amiért lehet játszani randomban.
Egyébként meg általában azoknak nagyobb a winrate-jük, akik sokat markolnak, szóval nem lehet azt mondani, hogy szétcseszik a játékot, hiszen a csaját csapatuknak is jót tesznek a nagy winrate-tel. Ritkán fordul elő, hogy valaki inkább hagyja az ellenséget győzni, hogy többet sebezhessen (nem is tudom, hogy ilyet láttam e valaha 60k csata alatt).
-
kchryss
veterán
Cliffen az egész csapat elment az 1-es oszlopra, középre konkrétan senki sem ment fel. Ez 99%-ban automatikus vereség.
Én ugye elindultam fel, aztán mikor megláttam hogy nem jön senki akkor mondom felmegyek a TD állásba a kis dombra a bázis felett. Na ott sikerült beszorulnom a sziklák közé. Percekig vergődtem ott, már nyomtam volna a dezertálást amikor valahogy sikerült kikecmeregnem. Az állás már több ezer HP hátrány volt természetesen. Mondom gyorsan még befutok a sarokba a bázison és hátha lesz legalább pár lövésem. Erre valami csoda folytán sikerült lehoznom egyedül 5 ellen és kolobanov lett a vége.
-
kisharsany
aktív tag
Október 24 és november 23 között 21 nap prémiumot szereztem a játékban ingyen. Továbbra is megdőlni látszik az a teória, hogy nem lehet 1 évben 3 hónapnyi prémet ingyen összeszedni.
-
tween
őstag
Na most kell abbahagyni ..
-
po1son
addikt
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Köszi, rengeteg meccsem van vele +600, de eddig csak pár alkalommal akartam gunmarkolni.
Rossz setupal játszottam vele sokszor pl forgási mechanizmus vagy vstab.Reggie0 - Köszi, de azért így is messze vagyok a legjobb játékosoktól.
Türelem az egyik legfontosabb játékos skill a játékban, persze sok meccs van, amikor ész nélkül nyomni kell a W-t, mert 4 percig tart a meccs és nem marad sebzés.
Ha bosszant és frusztrál a játék és ezért vagy türelmetlen, akkor mindenképpen érdemes kilépni, mert csak rosszabb lesz. Szoktam én is szüneteltetni a játékot pár napig, ha semmi nem jön össze és az RNG is rátesz egy lapáttal. -
badb
tag
Sziasztok.
Szerintetek mennyi lesz a minimum licit cw jutalom tankra ?
Én eddig 56010 bondot tettem rá, sajnálok többet rátenni .
Más lesz még az idén roham? A concept 1b már megvettem A kpz50t még nem , hátha sikerülne feljebb jutni mert sokallom a16000 bondot -
dokee78
félisten
válasz
tasiadam
üzenetére
Ez is azt csinálta.
Ment,csőlátás bekapcs,agyát ki vette,majd beragadt W billentyűzet gombbal megindult egy tank irányába.Ok,hogy tanul a gyerek,de ne Tier 9-ben tanuljon már.
Igyis tele van 42-45% egysejtűvel a játék.De az elmúlt pár napban azt is észre vettem,hogy nagyon sok gunmarkoló le se szarja,ha vesztes a csata,csak sok legyen a sebzése.
-
dokee78
félisten
Miért vesznek be klánokba ilyen szerencsétleneket?
zotya123_1 -
po1son
addikt
Leo1 gunmark pipa (95.09 %)

Amivel nekem jól működött a tank.
Turbó, szellőzés, töltésgyorsító (direktíva - töltésgyorsító).
-
tboj
aktív tag
válasz
xAttilax
üzenetére
Így van, általánosságban beszélve róluk azért szerintem az kijelenthető, hogy effektívebb a drágább lőszer használata, de helyzettől függően már nem feltétlenül mindig az lesz a jobb megoldás. Még az sem feltétlenül igaz, hogy nagyobb a prémium lőszer átütése, mert ugye vannak olyan tankok, amiknél alacsonyabb átütésű, de nagyobb névleges sebzésű HESH lőszer a prémium.
-
xAttilax
őstag
nem is a prémium ammo van a lényeg, hanem a fajtáján. APCR, HEAT vagy AP. Mindegyik máshogy működik, normalizáció, nem veszít az átütésből, üreges páncél elnyeli....stb
Ha premium Heat-el elkezdesz lőni üreges páncélt, lánctalpat vagy apcr-el kupolát, nagy szögben döntött páncélt akkor simán pattanhat vagy nem sebezhet míg mondjuk a normal AP-vel nem lett volna gond. -
tasiadam
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én kitoltam 5-6 darab 6k+ damages kört azzal a csodával, váltottam, majd mindenhova ment, csak oda nem, ahova kellett volna a sima AP-val, miután elvertem 1 milla kreditet
-
tasiadam
veterán
nemtom mennyire csak az én retardáltságom, de tényleg pontosabb a fizetős ammo? wt auf pz4-ben a prémmel ellövöm a hanyga pöcséről a pattanást, az ap közelébe sincs a célzásnak.
-
Plata
félisten
A WoT-hoz nincs olyan app mint a hajós játékhoz hogy a modjaidat mindig frissíti és telepíti?
Ahhoz nagyon lusta vagyok hogy minden frissítésnél vacakoljak a modolással,a hajós játékban van app ami megteszi helyettem.
Van is fent 12 modom.
Ha volna a tankos játékhoz is hasonló az jó lenne.
Viszont én nem tudok róla,de attól még lehet.#254925po1son
Kösz,megpróbálom,bár nekem úgyis max az 5x-ös jön össze. -
po1son
addikt
Hétvégi twitch drop link
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Új különleges téli battle pass jön,a jutalma egy új M103M tank.Ha igaz januárban.
-
Plata
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Pont ezért lett artys accom.

Mannerheim Line-on egy ebr csapattárs próbálta feltartani majd eltolni wt auf pz 4-et.
Elindult a csata egyből neki ment és próbálta eltolni,de valahogy nagyon benézte az erőviszonyokat.
WT meg felkapta a vizet és szidta mint a bokrot.
-
-
gainwardgs
veterán
Rohadjon meg az összes artys
-
Taragas
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
Random az már eléggé fertőzött. Sőt én is ott szoktam játszani, tier 10ben artyval, ha olyan napit kapok, azzal csinálom. Problémám a frontlineal van. Ott van 3buzi támadò skill, és amikor egy arty megküld egy bombázással, egy légi csapással, és még belém is küld egyet, akkor fel megy a pumpa. Ìgy is sok az 3 támadò skill, minek még ez is. Ennek a játék mòdnak a pénz farmròl, a plusz kettő nélküli tankhúzásròl, és stat rombolás nélküli field mode húzásròl kéne szòlni. És vannak ilyen patlányok mint a Plata, és még itt is artyval basztat.
-
Plata
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
Az artys accomat nem is ismered.

Ma két csatában is töltöttem gold lőszert,mert azzal lőttek rám.
Elsőnél alap lőszerrel kezdtem három lövés három sebzés,rámlőttek arannyal gondoltam én is arra váltok,minden lövésem talált T9-10 tankokba semmi sebzés,csak crit.
Második csata,alappal kezdtem szembe jött E100 bele eresztettem hármat 2259 sebzés,rámlőtt Is7 t54e1 arannyal váltottam arra.
Mind lepattant.
Még hogy a gold jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért se érdekelne a chat bann sem.