- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
gondoltam a tegnapi kiégés után veretek 1-2 kört hátha változott valami ! de sajnos NEM

-
sebijani1982
senior tag
(#16078) Vitiris:
Üdv!
Köszönöm a textúra pakkot!
Nekem Acer Aspire 5720ZG (1,7 dual core proci és Nvidia 8400M GS) laptopon végre nem kell 3%-os textúrákat bámulnom. Simán hozza ezen is a 20-30 FPS-t, igaz minimum grafikai beállítások mellett, de atom szépen néz ki így a játék!
Csak ajánlani tudom a gyengébb géppel rendelkezőknek is!Szóval még egyszer köszönöm!
-
CHaooSS
őstag
Visszatérve a beta driver-ra. 7970-el teszteltem sok játékot nem tapasztaltam sehol ilyet.
lement most átlag 30-35 fps-re de nem ritka a 25.. vicces
-
forras2
őstag
Ez a Deegies célkereszt honnan nyeri ki az adatokat?

IS top lövegére 208 páncélátütést ír, miközben csak 175. 310 sebzést ír, miközben 390.
Párduc hosszú 75 mm-esére 276 páncélátütést ír, miközben 198 csak. 220 sebzést ír, miközben csak 135.
Sima tigrisnél pontos adatokat ír, de pl T40-nél is, meg TK-nál is hülyeségeket mutat. -
vendingo
veterán
Érdemes megtartani az LTP-t, jó az valamire?
-
jano_77
nagyúr
Egy kis tetves gennyláda miatt - 11.5 K csatás - elbuktam a Redly Walter medálomat, mert igaz ugyan, hogy 8 killem lett, de mivel az elején ki kellett lőnöm ezt a nyomorultat (folyamatosan engem lövöldözött), így ugye csak 7 killnek számított! Ez volt a duplázós köröm!

-
Vitiris
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Itt értekeznek róla!
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/274481-ridiculous-fps-drop-from-87/
Ahogy nézem nem csak az ATI kártyásokat sújtja.
-
xenom0rph
őstag
Ma ezt írta valaki cseten :
,,Your worst enemy is your team..." - vagy valami ilyesmit .. és van benne igazság.
-
PAtr0n
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Vitiris
üzenetére
ezt honnan lehet leszedni? tennék egy próbát.
Másnál is vannak ma LAG-ok? nem kicsik, hanem baromi nagyok....ma 2x is emiatt lőttek ki, mert nyomtam a tűz gombot, majd azt sem láttam, hol a tankom.....mikor vissza tért minden már tök máshol voltam és persze kilőttek :-(Meg találtam

-
Vakainek valami tapasztalata a T34-1 el kapcsolatban ? Már mentem vele ötven csatát már fullos ,de nem megy vele. A statom 38%-os pedig odateszem magam minden körben minimum 1000 feletti sebzés megvan. Tegnap csak bukó csatákba rakott xvm szerint nem volt több 40%-nál az esélyünk

-
Vitiris
aktív tag
válasz
CHaooSS
üzenetére
Egy jó tanács!
a _DRAX_ féle HD-Texture csomagot ha letöltöd kb 2GB. Az fps megfog ugrani, nálam simán duplázódott. Ugyan olyan grafikai beállítások mellet. Ráadásul sokkal sokkal szebb az egész.
Nem tudom hogy mi a trükk benne! Lehet simán az hogy ezek texturák kicsomagolva vannak és a videokártya tömöríti be őket. És nem forditva mint az eredeti wargaming megoldásnál ahol becsomagolva vannak, és ki kell őket bányászni a videómemóriából.
Nekem is ATI-m van két 7790-s de az új patch eldobta az fps-m, főleg egy két mappon. Ismert a hiba ezért is megy párhuzamosan a 8.7 harmadik tesztfázisa.
Szrtm egy próbát megér! Meg fogsz lepődni.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Elég csak átirod a True-t False -ra!
<noScroll>True</noScroll>Én mindig shiftel zoomolok. Elvileg a progamerek is igy használják, ezért szokták berakni ezt a file-t!
Nekem shiftel jobb ha váltok! pld. nagylátószög(madártávlat) városban, hirtelen kell a sniper mód egyszerűbb mintha görgetem az egeret. Több idő és nekem macerás! Ráadásul így shiftel rögtön ugyan olyan nagylátószögre vált mint amilyenben voltál.
Valaki persze hozzászokott a sniperscroll váltáshoz az csak átírja ezt az értéket.
-
xtmod
senior tag
fck wargaming!
papírtankot csináltak az is-8-ból. hol vannak a kv-1s 7-800-as sebzései, meg úgy általában a nagy sebzések?? szétcseszték az artykat. lassan abbahagyom ezt a fost.
-
CHaooSS
őstag
Ti is tapasztaltatok fps csökkenést az új AMD béta driverrel?
-
-
Macka
veterán
-
grex4
aktív tag
Belogorsk pályára mi a taktika?
ma 20%ban oda dobott be és alacsony tierben még mókás de tier 9-ben már nem annyira. Északról nyert már valaki? Ugye a pálya másik végében kezdesz és nincs idő átérni a bázist megvédeni mert szétkapnak középen mert délről csak felmásznak a saját hegyükre és ennyi. Semmi fedezék sehol, a hegyekről meg nem látni el sehova csak a kószálókat lehet szétlőni. Ráadásul a hegyeken sem tudsz csak egy pontig eljutni mert onnantól a hegyen sincs fedezék. Messzemenőkig a legszarabb pálya amit kreáltak ráadásul ez is ilyen óramutató járás féle pálya ahol mindenki egy irányba mehet, ott áttör és kergetik egymást körbe. Közbe meg átlövik az egész pályát ha van spot.
Azt már nem is mondom hogy gun dep nélkül baxhatod.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
yarsley
üzenetére
Igazából nincs
De valaki megörül érte! Egy dolognál lehet értelme ha valaki az ellenséges tank mögött bujik el, igy egyszerübb kiszúrni a kilógó részt!A zoom változtatható a ZoomX.xml -ben.
<zooms>2 4 8 10 14 18 20 24 28 30</zooms> olyan irod amilyenre szeretnéd, csak legyen meg a 10 lépcső
-
Diarmand
senior tag
Srácok, az AMX 50B-vel pontosan hogyan kellene játszani? Az előző tárasok jól mentek, de valahogy teljesen más, nem bírok ráérezni.
-
jano_77
nagyúr
Sikerült ezzel is a 29. csatára az ÁSZ!

Az érdekessége az, hogy pont az előtte lévő csata végén néztem nagyot, hogy miért nem kaptam legalább 2. osztályt - csak 3 volt addig -, mert hogy több volt a sebzésem (2504), és tessék, a következőben meg mindjárt egy ÁSZ!
Jaaaa....és még csak az alap motor ketyeg benne. -
Angel1981
veterán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Ez nagyon durva!

-
Djuree
félisten
válasz
Iron Funeral
üzenetére

-
olcsii
aktív tag
Aki tier 9 akar menni. Vegyen fel baratnak
nikoli3 :p -
Bingisz
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Több mint 9k sebzés?

Grat!
Mondjuk nem vitás, hogy mennyire jó tank
-
Iron Funeral
őstag
Volt egy egész jó köröm az E-50Motorcsónakkal.
Victory!
Battle: Arctic Region 2013. augusztus 7. 14:09:04
Vehicle: E-50 Ausf. M
Experience received: 4 406 (x2)
Credits received: 116 626
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun -
Vitiris
aktív tag
válasz
benvolio
üzenetére
Ebben megtalálod! http://data.hu/get/6672268/Vit_interface_pack0_8_6_v2.zip
gui\maps\icons\ alatt!
-
Atlantis
veterán
válasz
Vitiris
üzenetére
Én is szoktam mozgatni az elejét, nem is akkor lövik be, hanem mikor megállok célozni. 2,3s azért eléggé hosszú tud lenni. Nekem asszem nincs rajt a célzásgyorsító, venti+rammer+csigaszem kombóval használom, de lehet kipróbálom csigaszem helyett EGLD-vel.
CHaooSS: hja, a random faktor és a spot-rendszer működése által generált esetekből szerintem minden játékos könyvet tudna írni.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Én imádom a Fosch-t! Pattognak róla! Igaz én rögtön táncoltatom az elejét ha kiszúrtak és amíg tölt. Ember legyen a talpán aki akkor átlő! Másrészt ha jól tudom a legjobb camo-val rendelkező td. Lövés után alig esik a camo. Fent az álcaháló+fullos a legénységi álca 50méterről is durrogtatok anélkül hogy felfedeznének. Sebészi az ágyú nagyon gyors, csak kell rá célzásgyorsitó. Azért a kedvenc még mindig a t110e4

-
Vitiris
aktív tag
Újabb szösszenet!
Minimalista és Melty-s célkereszt Hybrid by Vit.Testreszabható magyar konf! No fps lag! Zoom 2-30x. Pen jelzés. Target info!
-
CHaooSS
őstag
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Így van, a T-alak közepe lőhető, bár sajnos én is gyakran pattanok róla, bezzeg az enyémet huzatosra lövik messziről is. Ennek az lehet oka, hogy nem pont oda céloznak, több olyan találatot is kapok, hogy látszik, hogy alámegy neki, de a döntött fronton pont a T-alak közepére siklik a lövése. Simán látható a tank elején a nyom, ahol végigszánkázott a lövedéke. Arról nem is beszélve, hogy Foch-t látva már töltik is az aranyat és kb. 290-300-as átütés simán átviszi az elejét, feltéve, hogy nem pont az ágyút találja el.
-
jano_77
nagyúr
Elszúrtam...rossz helyre klikkeltem

-
Atlantis
veterán
-
yarsley
aktív tag
-
benvolio
őstag
Hol találok olyan lőszer ikon mod-ot, ami nagy számmal jelöli a darabszámot?
Üdv! -
Atlantis
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Az ARL39 után felüdülésnek érzi az ember, de hamar rádöbben, hogy valami nincs rendjén. Van papíron egy jó átütésű ágyú és jó gun depression, jó a camo-faktor, tehát majd azt gondolod, hogy hull down taktika jó lesz és sunnyogva szénné lősz bárkit és mivel gyorsan is mozog, majd simán odébbállsz...majdnem, ugyanis van két irgalmatlan nagy krumpli a tetején, amit simán belőnek, mert te hosszú másodpercekig célzol, mindemellé átlagos a vízszintes kitéríthetőséged, tehát mire becéloztad az ellent, akár be is kell mozdulni és kezdheted elölről + a itt jön elő először a francia ágyúk már említett bolondozása, hogy ha rá is tudsz lőni valakire, az hajlamos nem átütni a céltárgyat vagy akár el se találja dacára annak, hogy papíron jó az átütésed és még pontosan is ősz.
Summa summarum: az eddig próbált T7-es TD-k közül nálam ez a legrosszabb. Lassú célzás, alacsony DPM, nagy weak spot-ok, amiket nálam nem ellensúlyozott a papíron jó ágyú.
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
persze. futtasd windows 7 kompatibilitás módban a dokan könyvtárat.
-
Srácok!
Az xvm-et akartam felnyomni de csalódottan tapasztaltam, hogy win8-ra nem megy fel. (már a Dokan Install sem megy fel)
Van valami megoldás vagy win8-on egyenlőre felejtős?
-
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu
üzenetére
Ha már végigküzdötted a 48-ast, akkor ne hagyd abba, a Foch sokkal jobb, gyorsabban céloz, vastagabb az eleje, bár a francia ágyúkra jellemző hektikusság ugyanúgy megvan, bármiről képes pattanni elképesztő helyzetekben. A Foch se a kedvencem, a JT-t sokkal jobban szerettem az eddigi T9-es TD-im közül, de a 48-ashoz képest érezhetően jobb.
-
GaburroSan
aktív tag
WOT_EU1 szerver elképzelhető hogy maga alá pisilt? Kidobott a játék, nem enged vissza és a 2esre nem tudok felmenni, mert azt írja hogy már az 1-re be vagyok jelentkezve!

Valakinek csinált valami hasonlót?U.I.: automatán visszaengedett
-
kroy7902
csendes tag
Sziasztok!!!Normen oldalát sokan hiányoljátok, köztük mi is, ezért létre hoztunk egy WoT-al foglalkozó weboldalt, ami folytatni kívánja Normen munkásságát, tehát az oldalon rengeteg és folyamatosan bővülő oktatási anyagok vannak, és a naponta frissülő hírek mellett, rengeteg, napra kész modot is találtok itt! Az oldalon helyet kaptak az ismertebb magyar videósok, és munkásságuk, és egy fórum is, ahol mind ezt kibeszélhetitek
Az oldal 3 hete indult, és a tartalma folyamatosan bővül, na nem mintha a mostani állapotában se lenne elég tudásanyag rajta 
http://www.wothungary.hu/page.php?11
[link] -
iwu
addikt
hát, én igyexem osztani a damaget, azt jön a kill is... (nah, most néztem, 27 csatából lett meg)
Kedvencem tegnap előttről: a heavynket elkezdte körbeautózni egy med, a heavy 2x tudott belelőni, közben már gyorsan fogyott a hpje, max 2 lövésnyi maradt neki...odamentem, azt a su val leszedtem a fél hp-s medet egy lövéssel. Erre a heavy leb@$zott, hogy fragvadász...Én meg válaszolom, hogy erre azt mondják köszi...Balintka, igen, és nem lehet, hanem biztos. De max 1 oldalnyit ha visszaolvasol, minden oldalon megmlítődik

-
balintka
addikt
Lehet h én ezen a killversenyen kaptam 300 ezret?
Mert a BatChat-re gyűjtök, tegnap még 1 millió pénz körül hiányzott, estére meg 400 ezer csak. És kb. 300 ezer pénzem lett vhonnan pluszba. Olyan 300 ezernek nem tudom az eredetét. Akkor innen kaphattam.
Már csak 200 ezer és meglesz a BatChat. Várom. Nagyon jó ez a 30 %-os akció!!!! -
Djuree
félisten
van vmi alap mod ami kiveszi a zoom nézetben a fekete ködöt a távcső körül?
-
iwu
addikt
jaja, tegnap én is 3mat belelövök az ellen tankba, mögöttem bújik egy saját stug, majd amikor 20 hp bennemarad az ellenben, egyet lő, és viszi a killt...
De a kedvencem tegnap is-el 3K damaget osztottam, 1 kill, legtöbb xp. 2 embernek volt 4 killje, 800 sebzés alatt...
Meg felspotoltam 3 ellent, kaptam is egy össztüzet. leláncoltak, a másik 2 fullhp-s heavynk meg ki nem jöttek volna lőni, bújtak mögöttem...Hírből nem ismeri az emberek többsége, miről szól a csapatjáték. És a költői kérdés, vajon az életben is ilyenek? -
Djuree
félisten
válasz
Axel007
üzenetére
hát ha kell a legjobb t10-es TD a nagy foch, akkor mle 48.

amúgy a ferdi jobb, az mle 48-at nem annyira szerettem, de most a foch az jó, nem igazán tudják átlőni, míg a jgtigert az nem lövi át aki nem akarja. de kisebb a sebzése mint a jgtigernek. bár át is lő mindent az biztos. -
sith7
félisten
Szerintem ez a napi 30 kill totál megbolondított mindenkit, felrúgta az amúgy sem túl jó csapatjátékot

Ma volt egy olyan kör, egyedül foglalok, meg az ellenség is egyedül, jött 2 csapattársam , na mondom win, erre kimennek a körből s elkezdenek hajtani egy ellenséges tankot ... loss lett, de kilőtték ...

-
Fel
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Adott nemzethez tartozó tankba, csak ugyanolyan nemzetiségű tagokat ültethetsz (pl. német tankász nem megy ruszki tankba). De az osztályok között van átjárás, csak nagyobb büntivel kell számolni, ha nem aranyért képzed őket. Kipróbálod, meglátod, elég egyértelmű.
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
csak azonos nemzetű tankba lehet őket átpakolni és tipust sem fogsz tudni váltani, nem lesz rádiósból lövész.
de Td rádióst át tudsz rakni bármilyen más cuccba amibe kell rádiós
-
-
Fel
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Jobb klikk a tag ikonján a garázsban, majd "Training". Kiválasztod az új tankot (vagy ha már átültetted, akkor "Current vehicle"), és akkor megjelennek a lehetőségek. Ingyenesen, 20k kredit, vagy 200 aranyért lehet képezni. Aranyért mindig 100%-ra "képződnek", a többi pedig szituációfüggő.
-
Megint egy láma kérdés....
Tegyük fel egy tankom legénysége 100%-ra van fejlesztve és át szeretném ültetni őket egy másik tankba. Milyen feltételekkel és költségekkel tehetem ezt meg? -
Drenadar
veterán
valaki tudna nekem linkelni egy modot ami játék közben kiírja az időt, valamint a CPU terhelést, ha lehet hőfokkal?
kösszi, a barátom a gugli nem adott értelmes ötletet.... -
dorka16
aktív tag
19:35-kor letettem az egeret, 21:30-kor felvettem és 10 csata 8 győzelem. Így 32 győzelem 33 vereséggel zárom a mai napot.
Nincs örök vesztes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is eladtam, nem valami jó tank.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De valaki megörül érte! Egy dolognál lehet értelme ha valaki az ellenséges tank mögött bujik el, igy egyszerübb kiszúrni a kilógó részt!