Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
Komolyan mondom ilyen pech nincsen:

Az Alliance-3-ról olvastam, hogy SuperConquerorral csinálta meg valaki trackelve. Mondom megpróbálom Tortoise-al, első körben 5-öt beadott egy csatában, de végül csak 19/20 lett a 10. csata végére.
DE öröm az ürömben, hogy összejött párhuzamban az első T9-es 3. gunmarkom:
-
KisApám
addikt
Ez a verseny mód csak holnapig tart?
-
KisApám
addikt
Most nézem skill4ltu-t.
Nagyon oda van az új Offspring tankért. -
KisApám
addikt
Eddigi "legjobb" csapattárs: 51 sebzéssel zárt a versenyben... és végig "játszott".
-
kchryss
veterán
válasz
Bobyjack
üzenetére
Chimera küldetések miatt mostanában amúgy is többször mentem a T55A-val. Azt kell mondanom, hogy még mindig az egyik legjobb 9-es tank. Sok jó csatám volt vele amikor a löveg úgy viselkedett, mint ha eredeti ruszki lenne és mindent eltaláltam kapáslövésekkel. Élvezet vele játszani.
Kell menni tier5-7 német prém tankkal és a low tier prém német tankkal is. Azért akinek nincsenek prém tankjai, vagy mondjuk kezdő azoknak ez a "maraton" most teljesíthetetlen. Előkerül majd a Toldi, Turán, Panther/M10, illetve akinek van E25 és m4190.
Azért azt sajnálom, hogy ruszki szerverre nincsenek küldetések amik dobálják a garázshelyeket, mert ott pont szükségem lenne rá. Már lassan 1 éve, hogy regisztrálta a ruszki szerverre és ezalatt nem volt 1 küldetés sem garázshelyért és barakkhelyért miközben eu szerveren ugyanezen idő alatt nem túlzok, minimum 20 garázshelyet és 40 barakkhelyet kaptam. Úgy egyáltalán alig van bármiféle küldetés ruszki szerveren.

Annak viszont örülök, hogy prém napot is lehet választani az utolsó részben, kár hogy nem 1 havit adnak.

-
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Köszi valóban, tökre elkerülte a figyelmem!
Egyébként tökre meglep, hogy egy csomó haverom mennyire rápörgött, hogy flash a tank. Engem csak a speckó legénységi hangok mozgatnak mert már kicsit unom a gyáriakat. A kinézet nekem nem dob sokat a tankon, úgyis nagyrészt belső nézetben vagyok.
-
KisApám
addikt
válasz
Bobyjack
üzenetére
Skill, Orzanel, SirFoch most játszik a TWITCH-en, de egyik sem az új tankkal tolja.
Este jön QB, addigra a többiek is hátha, vagy valamelyik hátha fog vele tolni pár kört.
Vagy netán Circonflexes is.
Addig marad Cody Menz.Ui.
Orzanel már azzal tolja. -
Bobyjack
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Valóban korrekt csomag. De maga a tank nem kiemelkedő stat alaján. És ez jól van így. Jó lenne ha a WG leszokna az OP tank gyártásról, eddig jó az irány. Megnézem Skill mit mond rá, gondolom este lesz már videó róla.
Jól rémlik, hogy ez tök váratlanul érkezett? Nem emlékszem hogy szuperteszt hírekben lett volna róla említés.
-
KisApám
addikt
Az átütése jobb, mint a többi TIER VIII-as amerikai közepes tanknak ha jól láttam.
Viszont a tornya szemből szépen beüthető ennek is, és nem csak a kupoláról beszélek, hanem a torony jobb és bal oldalán van egy-egy szép nagy terület, ami már 175 mm-es átütéstől már lőhető szépen (bár a többi amerikai med sem túlzottan jobb ennél).#190073 jano_77
jaja, a VIDEO nem túl rossz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dr.Én
üzenetére
Ezek a nyers számadatok engem mindig hidegen hagytak. Bármit le lehet írni, de a játékban teljesülő dolgok sokszor teljesen eltérne tőle. Esetleg hátha van itt olyan, aki a szuperteszten is jelen van és próbálta már, annak érdekelne a véleménye. Van itt olyan ember, aki a szuper teszten fent van vagy oda csak streemerek és voutuberek illetve ultra szuper unikumok lehetnek?
-
jano_77
nagyúr
Azért kemény a teljes zenekari felszerelés a tankon - dob, gitárok, erősítő, hangfal.

Persze a tank nem néz ki rosszul ezzel a fekete stílussal.
(#190067) Bobyjack: gyorsabb voltál
mit lehet tudni a tankról, mennyire lehet életképes a mostani metában? Vagy inkább csak +1 a garázsban?
-
Bobyjack
senior tag
Új T8-as amerikai med a shopban speckó festéssel és saját hangú Offspring legénységgel.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ilyen alacsony tierben csak a jutalom tankok, prém tankok vannak meg, normál tankot nem tartottam megy egyet sem. Most egy ilyen sorozatért biztosan nem fogom vissza venni egyiket sem. Magyar oldalon is kint van már az AKCIÓ.
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee
üzenetére
Én is mindig erre törekedtem, hogy az első egyenesben - van 4 sáv, ahol át lehet lőni - ott meglőttem egymás után mindhárom ellenfelet, majd ráálltam lehetőség szerint egyre, amiből a legtöbb HP hiányzott és azt igyekeztem lőni folyamatosan. Illetve mikor egy-egy felüljáróhoz értünk és előrébb voltak, akkor szintén igyekeztem meglőni mindhármat ha volt rá lehetőségem. Többnyire működött és bejött ez a taktika.
-
Jokerdapro
senior tag
Hölgyek , urak az októberi TOT egy fosh!
-
e-newsee
addikt
-
Sziasztok
Látom megy a diskurzus a futamról. Lehet nem mindenki vette észre de azért is plusz kupa jár ha minden ellenfelet megsebzel. Én a rajt utáni egyenesben minden ellenfélbe beleszoktam lőni egyet biztos ami biztos alapon mert a futam hátralévő részében már nem biztos hogy mindegyiket megtudom lőni. Ha ezt nem tudta valaki annak ez plusz infó
-
Dobi 562
addikt
Tragikomedia fizetett szineszekkel.
Csutortoktol vasarnapig nem leptem be, csak vasarnap mentem par csatat mert kiakasztottak ezek a semmitero szar kemperek, de megint esedekes lesz par nap szunet ahogy latom.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
e-newsee
üzenetére
Ezért is írtam, hogy jellemzően ez a tank van meg az embereknek, ahogy nekem is, a felsorolt kettő közül, ami teljesíti a kritériumot. Ezért fogunk szerintem sokat látni belőle, ahogy a VK72-ből is.
A motivációt arra értem, hogy így eleve fogok menni német meddel (ami picit OP, mert ugye orosz), amivel be lehet húzni pár blokkos küldit.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Én is azt szoktam, de igazából mindenki rohangál, mint a mérgezett egér, elég random az egész. Ahogy én látom, szinte semmi nem múlik a tehetségen. Volt már 5/5-ös napom is minden csatában 1000 sebzés felett, míg tegnap pl 1-et nyertünk összesen, akkor is foglalással, mert az utolsó ellenfél elakadt az utolsó saroknál, így nem ért be időben. Engem kifókuszoltak a bázison, lett 700 sebzésem, az is 2 tankba, szóval kupát is alig kaptam. Néha rá szoktam nézni a játékosokra, és nagyjából párszáz csata után mindegy, ki mennyit játszott.
Bobyjack: A T55A még az első kampányban van.
-
e-newsee
addikt
válasz
Bobyjack
üzenetére
Tankrewards küldetések:
Azt nézted, hogy az utolsó, ahol naponta 100 pontot lehet behúzni, elég durva? A feltételei, hogy Tier IX-X német PRÉMIUM tankkal kell top 3-ban lenni.
Gondolom sokaknak pihen a garázsban pár tier 9-10-es német prémium tank.
Gyakorlatilag a T55A, meg a VK72.01K, aztán oszd be!
Előbbi sokaknak meg lehet, de az utóbbi... -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
A konténeren keresztül lövöldözés tényleg meredek, de a lag sok furcsaságra képes. Nem hiszem, hogy csak arra fogta volna.
Ami meg a több HP-s tankok lövését illeti, néha muszáj, mert ha egy tankot fókuszál mindenki, akkor a nem sebzett tankok simán behúzhatják a foglalást. Párszor kaptunk már ki így, és nyertünk is. Én erre is szoktam figyelni, és néha muszáj célt váltani, még ha ezzel esetleg beáldozzuk a csapattárs maradék pár HP-ját is. Alapvetően a nem lőtt tankokat próbálom leütközni, hogy ne kelljen célt váltani, de nem mindig sikerül. Ezért is gáz, ha egy csapattárs elhullik, mert egyedül, vagy ketten nehéz figyelni mindhárom ellenfélre, hiába van esetleg többlet HP. -
Bobyjack
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Köszi, meglesem a videót. Ezek alapján elég hülyén csináltam, hogy karnyújtásnyira kerültem a szövetség sor befejezésétől.
Az a bajom a blokkal, hogy minden ágat kihúztam, de német lightom egy sincs, nemhogy legalább nyolcas szintű... Itt meg van két spotolós küldetés is nem is a legegyszerűbbek méghozzá. Meg összességében nem olyan jók a német tankok, így sokkal nehezebb végigmenni ezen a soron.
Az még nagy baj, hogy ha egyszer betolsz egy nehéz küldetésre egy parancsot az életben nem hozod ki onnan mert a secondaryval még nehezebb. Szóval az se derül ki hogy a 15-ös küldetéssel hogy menne.
Más: [Tanrewards.eu]-n kijött egy új küldetéssor erre a hónapra. Október 20-ig tart. Naponta 330 pontot lehet gyűjteni, 2200 kell a teljes sorhoz. Nem tűnik nehéznek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
Tegnap volt egy honfitárs a csapatban, aki a célban egyedül maradt egy az egyben, miután engem i kiszedtek. Mondanom sem kell, hogy nem a low HP-s tankot lőtte focusban velem, hanem épp akit ért szerintem - ekkor még nem tudtam csak vele foglalkozni. Viszont miután meghaltam, átültem hozzá és azt hittem elsírom magam. A konténereken keresztül próbálta lőni a tankot és mindkét oldalon - két oldalt vannak ugye a nagy konténerek. Végén ráírtam, hogy ez most komoly, hogy a konténeren keresztül akarta lelőni többször is? Válasz. szarakodik a net és laggolt. De amíg néztem totál úgy mozgott mint egy BOT és mondom a konténeren keresztül és több ízben. Mondjuk a végén persze megnyerte, mert több HP-ról indult. De nem sokon múlt.
-
vJokka
aktív tag
Utolsó csatám a Setterrel egész jól sikerült (igaz az ellenfél sem állított nagy kihívás elé
): -
kchryss
veterán
válasz
Bobyjack
üzenetére
Tök mást kerestem youtube-on, de véletlenül szembejött ez a videó: How I got MY OBJECT 279 - MISSION GUIDE
Ha gondolod nézd meg. Azt ajánlja a srác, hogy az unió és blokk küldetéseit érdemes megcsinálni és a szövetség és koalíciót kihagyni parancsokkal. Utána végigmegy az unió és blokk küldetésein, hogy ott hova érdemes elszórni a maradék parancsot.
-
peterson79
őstag
Master of puppets

-
Bobyjack
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Noname baráti klán QPK rövidítéssel.
-
lacibacsi
addikt
válasz
KisApám
üzenetére
Nem olyan könnyű lerázni azt a fókuszt, amikor két Leopard lő folyamatosan. Estem már el én is a cél előtt (nem is kicsivel). Persze nyilván nyomoronc vagyok és azért. Amikor meg nem rajtam van a fókusz, még az is megesik, hogy 1000 HP-val érek a célba.
Az igazi nyomoroncok inkább azok, akik a saját csapattársakat lökdösik szándékosan csak azért, hogy elsők legyenek a célban és még csak azzal sem foglalkoznak, hogy lőjék az ellent, hanem simán előre néző löveggel vágtatnak. Fogalmuk sincs a játék lényegéről, még ennyi nap után sem.
A másik kedvencem, aki auto aim nélkül lövöldöz. Biztosan sok ilyen van, mert miután elvéreztem, szinte mindig láttam valamelyik csapattagunkat a vakvilágba lövöldözni. Mondjuk valószínűleg ezért is kapunk ki ilyenkor. -
peterson79
őstag
válasz
Bobyjack
üzenetére
Az orosz TD-k nincsenek meg, totál kimaradt az a vonal. A JgpzE100-tól félek, sok rosszat hallottam róla - egyébként ki van fejlesztve - meg ha találkozok vele, akkor sincs meg az a nagy félek tőle-faktor...Egy 268V4 már jobban fosós..de ez is változó, attól függ, hogy ki játszik vele. láttam már félelmetes ellenfelet és olyat is aki simán bement a húsdarálóba és nem jött ki...
lehet elindulok a V4 felé, arról már több jót hallottam..meg hát csak orosz
-
KisApám
addikt
Nagyon unalmas, hogy szinte minden csatában úgy érek a foglalókörbe, hogy valamelyik nyomoronc csapattársamat már kilőtték menet közben

-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom neked mi adja, de nekem az OBJ268V4, JgpzE100-al, OBJ268 8k felett van a rekordom. A V4-el 78 csata alatt kétszer is sikerült 8k fölé kerülni, pedig a nerf után lett csak meg. Foch B-vel 7.8k, Tortoise-al 7k. T30-al mióta visszavtettem nem sokat mentem, de azzal ez alatt a pár alatt is sikerült 6k-s kört menni. Szóval a T30 jó lehet hozzá.
Mindkét amerikai 10-es TD megvan, de érdekes módon azokkal nem mentem még 5k felett. Sokat mondjuk nem mentem velük mert nem tetszenek, de ettől még érdekes.
A 260-as 15-ösét én a V4-el csináltam.
Ez ha vannak nagyobb TD-id csak egy "idő kérdése" küldetés szerintem.
(#190030) kchryss: Igen pontosan így van. Én is nyolc paranccsal a kezemben próbálkozom ezért is lenne jó ha sikerülne ez az utolsó kettő a szövetség sorában. Mert ha ott is kitüntetésesre csinálnám a 15-öst, akkor az ott kapott paranccsal már 9-em lenne, amivel a másik három sor teljesen ugorható lenne. Csak itt ér az ember keze a bilibe, mert ez az uccsó kettő nagyon erős.
(#190032) vepe: Ez így nem teljesen igaz. 4-et kapnál kézhez, de csak azért mert 3 van beváltva amit visszaadna, meg kapnál pluszban egyet a kitüntetéses teljesítésért.
-
lacibacsi
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Gratulálok! Kegyes volt a játék...
Nekem éppen most lett meg az 1400 pont. Tekintve, hogy "kicsit" gyengébb játékos vagyok, mint itt sokan, nekem 95 csata kellett ehhez. A legénységi pontok pedig: 12/20, 9/20, 13/20. Vagyis nekem is Abraham gyűlik legkevésbé...
Most jöhet a "maradék"... -
kchryss
veterán
válasz
Bobyjack
üzenetére
Még sosem használtam parancsokat. Jól tudom, hogy minden 15-ös küldetés kitüntetéssel való teljesítéséért 1 jár? Vagyis ha az excalibur és a chimera összes 15-ösét megcsinálom kitüntetéssel akkor 8 parancsom van. Vagyis az obj279e 4 küldetéssorozata közül 2-t teljesen skippelhetek és még marad 2 parancsom 2 nem 15-ös küldetés átugrására?
-
peterson79
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Megnéztem. Vagy változtattak rajta vagy régen is elég volt 3 parancs a kiváltáshoz. De ezek az új kampányra igazak. Az Excalibur, Chimer, Obj 279e-re. a régiek ugyanúgy 4 parancsosak.
Amúgy melyik TD-vel lehet 6000 HP-t sebezni mostanában? T30 vagy T110E3 jó hozzá? Én vagyok béna és nem jön össze ennyi? De még a közelébe sem vagyok, szerintem max 2-3000 ami összejön. Túl gyors a játék, ezek meg túl lassúak hozzá..de szerintem bármelyik TD-re igaz ez. A csillagrombolót meg hamar felszpotolják, nem?
Ki mivel csinálta meg? Ez a T55A TD-15-ös küldetése. -
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
-
válasz
peterson79
üzenetére
Az utolsót bármikor kiválthatod, akár nulla teljesített küldetéssel is, de emlékeim szerint 4 parancs kell hozzá.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Három paranccsal kiváltotta az utolsó küldetést, így nem kellett megcsinálnia az előtte lévő 14-et. Ennek ellenére már időközben párat megcsinált közülük, egyet kitüntetéssel (dupla pipa) a többit alap szinten. Ezen kívül maradt jópár amit egyáltalán nem csinált meg.
-
peterson79
őstag
Én a felső képet nem értem.
Miért van ott szürkés-zöld, zöld, két pipás zöld?? az utolsót meg kiváltottad, ha jól látom.
Az első három az, hogy jön össze?
van, hogy simán megcsinálod az első feladatot és van, hogy kitüntetéssel, ezek a zöld és dupla pipa zöldek, nem? mi a szürkés?
-
kchryss
veterán
-
Dobi 562
addikt
Samu penznyomda. 8 kill/1654 alap xp.
-
Bobyjack
senior tag
Jogos, igazad van. Bedobnád kérlek a képeket a másik két sorodról, hogy ott mire lőtted el a parancsaidat? Jó lenne látni, hogy azokon a sorokon mi van még hasonlóan nehéz mint ez a kettő ami a szövetségnél maradt. Úgy látom az esetedből, hogy nem egyedülálló, hogy valaki elakad ezeken.
-
Dobi 562
addikt
IS-3A-val szepen felment az Ace hatara, 1418 alap xp mar csak I. osztalyt er.
-
jano_77
nagyúr
ROHADJON meg a tróger retard geci WG! minden csatába belenyúl olyan lövéseket nem ad be, hogy már vmi széttörésének határán vagyok!
Táras tank, Skoda T50 3 lövésből egyet jó indulattal bead úgy, hogy a cél nem mozdul, és a löveget nem mozdítom! 2 még csak nem is pattan, hanem volt-nincs!
Széjjel basz az ideg!
-
Bobyjack
senior tag
A 279e-s sorból az Alliance-3 (Szövetség-3) és Alliance-9 (Szövetség-9) küldetéseket csinálta már valaki? Van esetleg valami titkos tipp, mert eddig még a közelébe se kerültem az elvárt értékeknek. 1-2 csatában tudom hozni, de tartósan 10 csatán keresztül ilyen átlagokat menni nem igazán fog sikerülni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Hát gondolom, hogy ez elég szubjektív dolog. Én minden esetre úgy érzem, hogy nem egyforma a viselkedése a tanknak. De teljesen igazad van abban, hogy elegendő egy apró kormányzási hiba és máris keresztbe (meg hosszába) fordul körülötted a világ. Nem lehetetlen, hogy meglepődnék, ha egy program kielemezné a a félrenyomásaim (
) és a csúszkáló tankmozgások közötti összefüggést és tényleg az jönne ki, hogy rosszkor nyomtam rossz gombot... -
lacibacsi
addikt
válasz
e-newsee
üzenetére
Ez annak fényében különösen érdekes, hogy az acc bármiféle statjától függetlennek kellene lennie a versenyfeltételeknek. De az amikor egy felhasználón belül van ilyen futam is, meg olyan futam is... na, az bosszantó. Ráadásul én szinte kizárólag T-50-nel megyek. Az meg ne legyen már, hogy ugyanaz a tank másként tapad futamról futamra...
Ahogy (#189994) jano_77 írta fentebb, már a rajt előtt kb látni lehet az esélyeket (de az első kanyarig mindenképp). Amikor két félholttal vagy csapatban, akkor nem sokat tudsz tenni, nem is erőlködöm. De az bosszant, amikor normális csapattársakkal indulsz, megbeszélitek, hogy kire menjen a fókusz, és már majdnem minden tökéletes lenne, akkor a tankod elkezd minden kanyarvételnél faltól falig csúszkálni és esélyem sem marad a jó szereplésre. (Gondolom, hogy ilyenkor én vagyok a "félholt" a többiek szemében)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mit lehet tudni a tankról, mennyire lehet életképes a mostani metában? Vagy inkább csak +1 a garázsban?