Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Ezt nem értem. Én sokszor lőttem (mindenféle mod nélkül) már falon (leomló kőkerítés) mögötti tankra, és sebeztem. Ezzel mi a baj?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
igen igne.
-
Greentea
senior tag
Mi van mind két szerverrel? Megáll a ping számláló és KO. Beragad a játék.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
játszunk
küldök egy célzókeresztet a legjobbat azzal nagyon könnyű lesz, s 5-6 fogsz lőni meccsenként, csak jó helyre kell menni mindig. -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki akar játszani lvl 4-5-6 szinten addoljatok: Tomer20
-
rlazol
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
az egy nagyon hasznos skill, egyáltalán nem zavaró. kb 75k XP hiányzik neked. Én nem szánnék rá ennyi free-t, de attól is függ, mennyit akarsz még a VK-val játszani. Közel vagy már, érdemes lenne a 6. érzéket megszerezni, mielőtt átképzed a legénységet.
-
h1mpi
félisten
Én az M103-ba nyomtam bele a freexpt... elegem lett belőle, meg ugye az E5 azért OP egy tank, azért megérte

-
nyunyu
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Vert stab az T7-T8-tól felfele érhető el, de nem mindegyik tankra tehető.
-
rlazol
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
köszönöm a korrekciót kimaradt a tagadószó: NEM szoktam goldot köldeni.
BIA jó dolog én szeretem, bár sokan placebónak tartják. Ventivel együtt használva az a jópár töltés-sebesség-javítás érzékelhető. De sokkal fontosabbak vannak nála. Azért látod sok helyen (pl. nálam is) első helyen, mert amikor eljut az ember oda, h reset-eli a skilleket (mondjuk amikor elkezdi a 4-ket építeni) akkor ezzel kezd (biztos ami biztos). De attól még az a 4-ként került rá, csak nyilván nem várunk 1,6M xp-t, h aktiválódjon, hanem aktiválod és negyediknek beraksz egy olyat, ami azonnal aktiválódik és erősödik a % növekedésével.
mennyi hiányzik a 6. érzékből? Mennyi free-be kerülne? hogy állsz a fejlesztéssel? Nem gond, ha szétnő a legénység, amúgy is előfordulhat (eltérő leosztású tankok, prém járgánnyal kavarás), csak a kérdés, megéri-e? Tier 6ban még nem olyan nagy hátrány a hiánya, de 7-be már jó ha van.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
rlazol
üzenetére
"Én szoktam goldot költeni, csak h 100% legyen az új tank legényeinek alapskillje. Főleg, ha nincs akció. Kreditet igen."
nem azt akartad irni h nem szoktal?
a kv1snel 75%rol indulnak a 100 helyett, oda irtam h szerintem kene h ne legyenek annyira benak. viszonylag normalis agyuval tudnam kezdeni alapbol, csak a mozgekonysaga lenne gyengebb igy a kezdetekben de az csak par csata.Bia-t par videoban lattam h azzal kezdtek azert kerdeztem.
vk36on nekem is ugy van ahogy irtad, 6ik erzek parancsnoknak es 4 db repair (kb 90%on) felszerelesnek szellozes, toltes es celzasgyorsito
vertikalis stabilizatort meg nem lattam a jatekban eddig, csak hallom h neha beszelnek rolaill akartam kerdezni mar h vajon a vk36nal befizessem-e free xp-bol a 6ik erzeket h meglegyen vagy jobb ha nem esnek szet a szintek(egyforma %on minden legeny nagyjabol)
-
rlazol
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
többször leírtam már, de látom, Te más irányból közelíted meg a dolgokat: szerintem felesleges alapból vaksi tankokat látótávra gyúrni. főleg, ha az illető egy heavy, amivel a pályának a sziklás/házas/kanyargós részén ügyködsz. Malinovka-n meg végképp nem a Te dolgod spottolni. Sokkal hasznosabb dolgok is vannak - célzásgyorsító, töltésgyorsító, stabi. amíg nincs meg a javítás skill én a szerszámosládát is felrakom néha, annak se kerül aranyba a leszedése.
Ami a skilleket illeti: ne a BIA-val kezdj, annyit nem ér. Főleg, h amíg el nem éri a 100%-t (210k XP) nem csinál semmit. Parancsnoknak 6. érzék, többieknek javítás. Esetleg drivernek mehet vmi specifikus perk, h mozgás közben pontosabb legyen. Majd ha lesz 3-4 fullos skill akkor lehet újrarendezni és beadni a BIA-t egy akcióban.
Én szoktam goldot költeni, csak h 100% legyen az új tank legényeinek alapskillje. Főleg, ha nincs akció. Kreditet igen. Annyit megér. 90%-ról 100%-ra feltornászni alig 40k XP - ez nem olyan sok, főleg, ha benyomsz egy személyes tartalékot vagy kivársz egy megfelelő akciót. Úgyis 70k+ amíg kifullozod, plussz a két következő tank még 40k... -
Dr.Én
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
IS-6 tankon én is gondolkodtam...nem rossz prém tank...
Annó noob időszakom elején én is vettem olyan prém.tankot, amihez nagyon noob voltam...Panther 8.8 volt...most azért már 5000csatával a hátam mögött márjobban kezelem..
Én most ebben a hónapban aranyat.vettem sokat és váltottam át free XP-re...toltam bele a tankokba.. 9-es szinten... -
lacibacsi
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Lehet, hogy rövidlátó, de a sebessége miatt úgysem az első vonalban harcolsz vele, így jó esetben mindig van valaki, aki világít neked.
1000 kredit? 1000 gold, nem?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
en azert a tavcsonek is veszem hasznat, kv1 pl eleg kozelre lat csak, ami neha megbosszulja magat.
asszem 1000 kredit vmi 3,5 font, szerintem belepek a fizetok klubbjaba, a vk3001nel elbaszcsiztam mikor 100%os legenyeket csak 80ra kepeztem at 90 helyett.. nem akartam nullara lemenni kreditben erre mar egymillio felett vagyok a legenyek meg csak 94%os szinten vannak, rossz dontes volt.ja meg annyi h az is6 passzolna ahhoz az aghoz premium tankkent, csak sajna magasabb a tierje mint amit a noobsagom "elbir"
-
lacibacsi
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Bocsáss meg! Többszörösen tévedtem/hibáztam. Egyetlen mentségem van: még kávé előtt vagyok

75%-ról 100%-ra valóban nem kevés, összesen 73k XP szükséges. Rosszul emlékeztem, de most már tudom, hogy én anno valami mission-ból maradt legényeket képeztem át a KV-1-re, így rögtön 90%-ról indultak (ami csak 39k XP). Az első skill pedig 210k, tehát valóban nem lehet még meg a 100% (és nekem sem volt),
Az meg, hogy miért gondoltam, hogy free-t használtál fel... nincs magyarázat.

A lényegnél maradva: Felszerelésnek a töltésgyorsító, célzásgyorsító alap. Harmadiknak ahogy érzed. Ventivel pici nő a legények tudása, de ezen a szinten szerintem ez elenyésző. Repeszpáncéllal hatékonyan védekezhetsz akár az artyk ellen, akár a HE-vel lövöldöző vérpistik ellen. Szerszámosládával a menekülésed esélyét növeled lánctalp/motor sérüléseknél.
(#120066) Calibos : Ja. Nekem annyi átváltandóm van (lenne), hogy egy ilyen akcióval majdnem 3k aranyat tudnék spórolni. Lassan beáll a garázsomba a free zabáló szörny (T-54), így lehet, hogy most élek én is az átváltási kedvezménnyel...

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jagada
üzenetére
ennel egyertelmubben nem tudom leirni h nem free xpbol vettem
koncentraljunk a masodik felere a postnak/csak annyit irtam h mar ranyomtam a kivaltas gombra, szal nem a t150/kv2 vonalat valasztottam hanem a kv1s-t. kreditet meg nem fizettem mert kerdeztem a legenyseggel kapcsban +felszereles ill masik ket tank felszerelese/hetvegi akcio fenyeben
-
jagada
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A free XP-t általában nem szabad új tank kifejlesztésére fordítani, hanem a megvett tank moduljait kell belőle kihúzni, hogy minél kevesebbet kelljen a fos stock tankkal szenvedni, mert azzal nem lehet hatékonyan részt venni a csatákban!
Kivételt képeznek ez alól a nagyon fos tankok! -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
nem freexp-bol, hanem ami a tankon volt, meg marad asszem 4000 rajta.
az elso 40-50 csata nagyon fosul ment mig teljesen stock voltam. 30%winrate, a vk3001pvel pont forditva ott kb 70%ra jott ki. most mar jon fel a kv1, volt par egesz elvezetes csatam is tegnap.az elso skillhez szerintem kell tolni vagy 150ezer xp-t, szal nem hiszem h realis 100 csata utan
-
lacibacsi
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem lehet, hogy te valamit rosszul csinálsz? Már 100 csatád van KV-1-gyel és free-ből vetted meg a KV-1S-t? A 75%-os legényeknek még közepes játékkal is már az első skilljük végén kellene tartaniuk ennyi csata után és 100 csatával már mind a három kifejleszthető tanknak meg kellene lennie önerőből...

(#120055) jano_77: Szép körök! Tényleg jó kis tank. Igaz, hogy én csak 52 csatát mentem a 12t-vel, de még így is jóval az overall átlagom felett volt vele a teljesítményem. Most a 13 75-tel megyek, az sem rossz, ha beadja...

-
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol
üzenetére
és (#120056) kchryss köszönöm a választ. Ez bizonyára elkerülte a figyelmem.

(#120057) bodry123: a Párduc áldozatul esett vmi brutál nerfnek? Csak mert emlékeim szerint egy álom tank volt, én meg is tartottam még jó sokáig azután, hogy túlléptem rajta.
Tegnap tudtam menni megint 18 csatát és 25,8K-ig sikerült eljutnom a spottal, remélhetőleg meg tudom majd csinálni még a héten a maradékot. De baromi nehéz lesz, mert tegnap pl legtöbbször városi mapra dobott ÉS agyhalott véglények közé, akik a világított tankit sem tudják eltalálni, mert olyan béna vagy mert olyan távol áll, hogy nem látja barom. Annyi esze viszont nincs, hogy előrébb guruljon.

-
BÁ Nutrition
addikt
hali
este kivaltottam xp-bol a kv1-s-t. gondolkodok rajta h megerne kifizetni valszeg a fullos legenyseget, a kv1 most tart 90%nal 75rol 100 csata utan.
igy egybol tudnam az elso skillt huzni, ezzel lehetne majd megcelozni az IS3at kesobb. BIA-val jo lenne kezdeni?ill ha lesz hetvegen learazas akkor felszereleseket vehetnek kv1/kv1s/vk3001p vonalon
otlet?most het kozben is tudtam jatszani, kb 1 millio kredit lesz ra
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Grat a 12t-hez az ilyen 10e wn8 feletti körök nem lesznek ritkák vele.

"AMX 1357 GF-el viszont nem érdemes spotolni - legalábbis, amennyiben WN8 akarja vki húzni, mert arra nagyon nem alkalmas"
Semmivel sem érdemes spotolni ha a wn8-at akarod húzni, mert spotra nem ad semmit sajnos. Ez nagy hiba a képletben. Ezért van ennyi hátul kempelő és td-ző light
"Itt meg tudja mondani nekem vki, hogy miért nem adódott hozzá a küldis spot dmg-emhez az adott csata spot dmg-e?!?"
Láncoltad a Cromwellt. A játék azt is asszisztnak veszi, de ebbe a küldetésbe a láncolás nem számít bele. -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő válaszodat. Végül átraktam az Acélnővéreket az AMX 12t-ba - az AMX 30B-be voltak tervezve - és mentem vele pár kört. Tényleg sunyi kis dög és jó is lenne spútolni, ha lenne csapat, akik rendesen lövik is a villantott enemyt! De nem nagyon van! Hiába világít mindenki, nem találják el legtöbbször a tankokat.

Amúgy WN8 húzásra tényleg nem rossz:
Amikor nem lövik a spotot és kénytelen vagy Te elindulni és lőni:

Beteg tank ez a Grille 15 én azt mondom. Mondjuk ezer %, hogy a srác aimbot-ot használt, mert Siegfried Line-on védtünk, Ők ezek szerint ugye támadtak és alig gurult fel a dombon, már lőtt is és ezek szerint nagyjából minden lövése talált és sebzett is.

AMX 1357 GF-el viszont nem érdemes spotolni - legalábbis, amennyiben WN8 akarja vki húzni, mert arra nagyon nem alkalmas:

Nos ez egy olyan csata volt, ahol, ha normálisabb a csapat, akkor irgalmatlan sok spot dmg-em lehetett volna, ettől sokkal-sokkal több! Be álltam a csata elején a D3 bokorba és szinte azonnal fel is villantottam 3-4 tankot, akik kívülről próbáltak volna mögénk kerülni. Elkezdték ugyan lőni őket, de sajnos nem túl nagy hatékonysággal.
Pedig végig világítottam őket. A végén sajnos rám találtak, mert már csak én voltam élve.Itt meg tudja mondani nekem vki, hogy miért nem adódott hozzá a küldis spot dmg-emhez az adott csata spot dmg-e?!? Ez volt az utolsó csatám és a Küldis fülön is ha megnézem, akkor az ez előtti csata utáni eredmény látszódik.
Járt már így vki?
-
adamgreen
senior tag
-
galervin93
addikt
Jupí, Radley az Indiennel. Szeretem ezt a gépet, nagyon jó kis ágyúja van. Papíron nagyon hasonló, mint a CDC-n, a valóságban viszont ez sokkal kezesebb.
Aztán berakott Fiery-re 13 90-nel T10-be, gondoltam na végre, erre 5000 spotnál alig jutottam, tovább... Pedig villantgattam bőszen a népet... -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Prokhorovka/Fiery Salient spot bokor jól használható még mindig. Arra kell figyelni hogy első körben nem a középső bokorig kell berongyolni hanem egy bokorral hátrébb és ha már kilőtték az ellenséges lightokat/medeket arról az oldalról akkor előrébb menni. És úgy kell beállni hogy középről se láthassanak meg. Én tegnap sopoltam ott passzívan 4300-at a blackdoggal amin se periszkóp se álcaháló nem volt. Simán lehetett volna 6e spot felett is, de a 2 nyomorult TD-nknek hiába írtam chaten hogy vonszolják előrébb a valaguk, ők maradtak a sarokban és semmit nem tudtak lőni a domboktól. Eluntam magam és inkább ráyolóztam a táras francia heavyre. Persze miután meghaltam előre jött a két td is meghalni spot nélkül.

AMX 12t megosztó tank. Vannak akik imádják vannak akik utálják. Én az előbbiek táborába tartozom. Nagyon agresszívan nem szabad vele játszani, mert a gyorsulása nem az igazi, ezért aktív spotra sem ajánlott. Ez egy igazi sunyi tank, vársz megbújva egy sarkon aztán ha nem rád figyel az ellenfél bemész mögé/mellé és kitárazod aztán mész vissza fedezékbe. Elég sokszor volt hogy top sebző lettem vele 9-es csatákban is. A wn8-at meg beteg módon adja, 1 tárat még gyenge játékkal is bele lehet ereszteni az ellenbe és már azért is majdnem 2000 wn8-ad ha jól rémlik. Ha meg összejön vele egy jó kör ami nem ritka akkor 10e feletti wn8-at ad. Ha rerollt csinálnék és csak a sebzésre mennék rá akkor 5000 feletti wn8-at tartanám vele. De szerencsére engem nem érdekel annyira a stat, én azért játszom vele mert szórakoztató.
Itt például egyedüli 6-os tank voltam 9-es csatában, kilőttem 1 9-es 4 8-as és 2 7-es tankot.

-
SoulReaver
veterán
Svéd tankokat hol tudom megnézni?
-
kchryss
veterán
válasz
jagada
üzenetére
Igen pont valamelyik nap írtam klán chatben emiatt. A T54 ltwt-re nem tudtam felrakni miatta az optikát csak ha modok nélkül indítottam.

2 sornál kifér, 3-nál kezdődnek a bajok. Én visszavettem a sorok méretét így kicsit kisebbek a tankok képei, de kifér a felszerelés.
XVM-ben carousel.xc itt vettem vissza a zoom-ot 1-ről 0.8-ra:// Scale of carousel cells.
"zoom": 0.8, -
-
jagada
addikt
válasz
nyunyu
üzenetére
Ezért írtam lentebb, hogy a Brit med meg heavy ágat is abbahagytam, kihúztam ugyan a cometet, meg a BP-t, de meg már nem vettem őket, elég volt, nem nekem való ez a 100-as sebzéssel való pötyögtetés.
Az IS-2 ágyújának az alacsony pen, meg a hulladék prém lőszer a hátulütője, de a heavy ágon kihúztam a WZ 111-1-4-et, amit most az akcióban meg is vettem. Egy videjón láttam egy jó helyet, ahol IS-7-el pattintott a delikvens vagy 10k-t erre beálltam én is oda, jött egy IS-3 aztán xarrálőtt.
-
jagada
addikt
válasz
üzenetére
Mi a facért nem lehet már a T7-es mednek mondjuk 250-es sebzése, mint a normálisabb medeknek? Ugyanez elmondható majd a Panther II-ről, T10-ben xart se fog érni ez a kicsi sebzés, mintha legalább egy osztállyal el lenne tolva az alfa sebzésük, ráadásul rossz irányba. Még a lightok is nagyobbat sebeznek, de azok még mozgékonyak is, ez a fos meg. Szerintem ezt az ágat is hagyom a csába, köpködjön meggymagot akinek két anyja van, a T6-os pedig olyan kis faja tank volt az ágon.
-
nyunyu
félisten
válasz
üzenetére
Már régen maxoltam ki az E50-et, de még úgy is elég szívás volt, hogy megvolt a nagy motorja az E75-ről. (Régen ugyanolyan motorja volt az E50/E50M/E75-nek, de ezt ~2 éve megszüntették, azóta külön-külön kell kifejleszteni őket!)
Ha jól emlékszem, már a a 88 L/71-hez is kell a lánctalp, anélkül max a 75 L/100 megy fel.
Viszont így még mindig esélytelen vagy addig, amíg össze nem vakarod valamelyik nagyobb ágyút, de azokhoz kell a torony is...
-
po1son
addikt
válasz
jagada
üzenetére
Igazi support tank, aminek az ágyújára kell támaszkodni. Nem egy olyan meccsem volt vele mostanság, hogy a kint lévő tank buksit több száz méterről én betalálom a mellettem lévő uniqiumnak meg nem adja be. Rammolási skill már mehet erre a tankra is nem kell megvárni az e50et.
Tegnapi nap nekem sikerült t54e1ről lecsípnem 400hp-t egy egyszerű ütközéssel.
nwa5000 - 120k xp....

-
jagada
addikt
A Panther II milyen tank? A Panther-t húzom, de agyfaszt kapok ettől a hulladéktól. T9-ben csipegetek (már ha beütöm, mert a penhez képest eléggé sokszor nem üt át semmit) röhejes 120-as sebzésekkel, meg 0 páncéllal. Emiatt a megymagköpködő hulladék lövegek miatt hagytam abba a Brit heavy meg med ágat T6-nál.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr.Én
üzenetére
Már a T8 TDkhez is kellett ~5k sebzés, 4-5 frag, nem hinném, hogy egy tierrel feljebb olcsóbban adnák az ászt.
Sőt, 4500 dmg+1400 assist+4 fragra kapott 1185XP is csak első osztályra volt elég E50-nel.
-
rlazol
veterán
válasz
Dr.Én
üzenetére
vsz 1150-1200 alap XP körül, mint rendesen.
ahogy nézem a wotreplays, minimum 4000 dmg+ 1-1,5 assist kell hozzá + 4-5 kill, de inkább 4500-5000 dmg+5-6 killamit beraktál az egy 501 alapXP, vesztett csata. Ha megszerzed vmelyik csata hőse medált (Top Gun, Nagy kaliber...), hogy megkapd a győztesnek megfelelő bónuszt a "hősies ellenállásért", akkor is csak 750 alap XP, ami max 3. osztály
-
jano_77
nagyúr
válasz
jagada
üzenetére
Igen, ez van nálam és havernál is, aki szintén aslain-t használ. Elég bosszantó, mert elsőre észre sem vettem.
Azt kérdezném, hogy aki esetleg 2 sorosat használ csak, annál is ugyan ez van?(#120009) emre: nagyon gyors vagy, köszönöm a választ - még ha nem is az én kérdésemre érkezett.
hol található a file, amiben mókolni kell? ---> hálás köszönet 
-
jagada
addikt
Aslain-ből fent van nekem a több soros (3 sor) tanklista és a felszerelhető modulok közül többet nem látok, mert a felső néhány nem fér bele a képernyőbe és görgetni sem tudom oda a listát, pedig pont ott van pl. a vert stab. Másnak is ilyen bugos?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Itt az xbox-os verzió is érdekelt téma, vagy van külön topicja?
-
jano_77
nagyúr
Köszi a válaszokat zodo!

(#119969) nyunyu: ezért szép ez a játék, mert ennyi féle ember és taktika, elképzelés van benne.
Nem akarok én senkit meggyőzni, hogy az én kiosztásommal tolja, menjen mindenki olyan cuccokkal, amivel úgy gondolja, hogy hatásos tud lenni. 
Amúgy szerintem Prohoovka 1-es vonalán szerintem annak ellenére, hogy már sokan ismerik, a spot bokrokból lehet passzívan is spottolni. Persze ehhez kell az, hogy az enemynél épp ne legyen olyan light, aki a szemközti bokorba akar csücsülni vagy vmi suicid, aki végig rongyol, mert akkor tuti felSPÚTOL!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#119972) kchryss: ennyire jó ez a kis 12t?! Érdemes lehet akkor az ELC-ből átrakni a legénységet és inkább azzal próbálkozni? A tank már meg van, mert most az akció alatt megvettem occóért, de gondoltam még a legénységet az ELC-ben húzom egy kicsit. Hagyjam a fenébe és toljam át őket inkább az AMX 12t-ba!?
Azt látom, hogy majd kell egy plusz lövész, de akkor lehet, hogy a BC-be "előképzett" legénységből a lövészt majd átképzem a 12t-ba és akkor lesz egy viszonylag elfogadható legénységem majd benne.(#119979) Frogged: kérdés, hogy melyik tank küldijeit szeretnéd csinálni, de gyanítom, hogy a Stug IV, így én az amcsi T67 vonalat javaslom TD-ből, szerintem azzal nagyon élvezetes a játék, farmolni is lehet és még statot javítani is, de ami lényeges számodra, hogy a T67-el már csinálhatod a küldit.
(#119980) Jolet: nekem annyi bajom van vele, hogy full kretén csapatokat kapok folyton, akiknek hiába a SPÚT, nem lőnek semmit, mert legtöbbször az induló kört sem hagyják el! Tegnap több ilyen csatám is volt. Illetve nálunk Vörös és Szürke 50 árnyalata, míg az ellenfélnél sötét zöld, kék és lila egyedek találhatóak! (tegnap pl egyik csatában volt az enemynél 3 olyan player, akiknek 30K felett volt a csataszámuk, egyik 68K és még így is 3K feletti majdnem 4 volt a WN8-uk!
No itt aztán spútolhatsz, nincs olyan, aki lőne rájuk egyet is. Ezekben a csatákban csak a kempülés vezetne célra, de az is csak addig, míg mindenki elhullik és eljönnek érted is. (MESTER-től idéztem, bocsi érte
)(#119985) jagada: sajnos ez a jelenlegi 100 éves mission miatt várható volt. Nekem is ilyenek voltak a csatáim. 5-5 talán 1x volt, de abban volt 3-3 arty is, legtöbbször - 90% - 4-4 light van, akik TD módban tolják legtöbbször. Csak akkor miért nem TD-t hoznak be?
(#119990) h1mpi: melyik is ez a prém "Ru"?

(#119994) Gubu0101: az derék, gratulálok!

(#119999) skopy:
szerintem vhol maradt bent vmi a mdokból. Engem is ez fogadott a frissítést követően, de mikor a modokat leszedtem ---> a res mappából a szokásos 5 mappát (audio, audiow...., gui, srcipt, text) átmásoltam a res_mods/0.9.15.1.1 mappába ----> erre újra rámásoltam az aslain modpack frissítés előtti csomagját MŰKÖDÖTT!!! Próbáld ki Te is így. Látom közben megoldódott. -
Viktoár
addikt
Minden játékkal töltött nap után le kell vonnom azt a konzekvenciát hogy az rng dönti el hogy milyen kört mehetsz.

Is-el mentem jópárat és volt amikor sima ap-vel szarrá lőttem a mezőnyt.Aztán néhány sikeres csata után mintha elfelejtettem volna játszani.
Jó akkor legyen arany,ugyanúgy semmit,de szó szerint semmit nem tudtm belőni.
És nem t9-be mentem hanem az ellenfél t7-eiről pattogtam.Sőt a kv2 is lepattinott.Értem én hogy minden nem üthet át de semmi?
Azután meg csak t9-be mentem,baromi lehangoló volt a 8.-ik csata után is erőlködni hogy sebezni tudjak.Ahogy megkaptam a második csillagot a csőre kész vége a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

VK4502A

No itt aztán spútolhatsz, nincs olyan, aki lőne rájuk egyet is. Ezekben a csatákban csak a kempülés vezetne célra, de az is csak addig, míg mindenki elhullik és eljönnek érted is. (MESTER-től idéztem, bocsi érte