Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
A T21 egy kalap kutyagumi, de a T71 bitang egy jószág...

-
SoulReaver
veterán
NA ma megcsináltam 2x 25 mamut csatát, 2 skillre megcsináltam 4 legénykét, így bele is raktam az M7-be, gondoltam folytatom utamat, a T57 felé.. Nem tudom régen miért utáltam ezt a kis M7-et, egész tűrhető kis jószág. Majd remélem a T21 is ilyesmi lesz. utána a táras cuncika T71 már kezesebb lesz, már eleget mentem medekkel, hogy féltsem azt a kis hp-t remélem nem fogom nagyon szívni a fogam

-
echterion
nagyúr
Végre meg lett a kis acc-on a sturer nagy csúzlija. Ezzel azért mindjárt más a gép Első csata rögtön 2700 wn8.

-
rlazol
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
nem vagyok biztos de szerintem a 0 sebzés nem számít bele, a geller igen. A 0 sebzés elvileg pl amikor a lánctalpat lövik, ahhoz a páncélnak nincs köze.
a topic-zárás alatti termésem, avagy eddigi WoT pályafutásom csúcspontjai:
először is élő egyenesben lőttem meg circonflexes-t

sajnos csak kb 430 dmg, meg némi járulékos láncközreműködés, mert a csatát nagyon gyorsan és csúnyán buktuk el...másrészt ez: persze a lánctalpom fogta fel, de az a "bounce" egy GW Panther lövésére - megfizethetetlen érzés. Főleg, h 2 napra rá ugyanabban a szakaszban - másik pályán, más artyval - ismétlődött. Mindkét esetben TigerP-vel voltam, és mélyen alattam volt, így fordulhatott elő. Ritka mázli, Köszönöm MM, mindkettőt!

(csak az egyikről van képem sajnos, de a lényeg ua)
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, valaki meg tudja mondani, pontosan mi alapján számolja a páncél által felfogott sebzést?
Az a feladat hogy annyit fogjon fel a páncél, amennyi a tank életereje. Na most mielőtt ez a kib... küldetés elkezdődött, 3-4-5-6 ezreket fogott fel a KV-4. Most hogy rányomtam a start gombra 3 napja, az összes heavym páncélját kicserélte a játék papundeklire (Is3, Tiger II, Kv-1, KV-4), és egyszerűen alig pattan le valami. Ugyanúgy játszom mint azelőtt.
Sőt ami lepattan azt rendszeresen nem számolja bele. Ma pl volt olyan csatám, hogy lepattant 3 Ferdinand, egy csomó Tiger P meg egyéb kisebbek... Összeszámoltam hogy fasza, ez volt vagy 3000. Erre vége a csatának, 1110 az eredmény.
Valaki világosítson már föl, mi számít bele ebbe. Köszi -
slett27
addikt
válasz
Kakumix
üzenetére
Jaaa hogy a 8000-es össz sebzés kivitelezhetetlen mondjuk Tier 8 alatt ? Akkor lemondok a küldetésekről, tier 6 felett nem is játszok, mert annyira profi nem vagyok, a csata végén meg borzalmas látni hogy -28.000. Nekem illúzió romboló, hogy menjek farmolni 4-5x, hogy a Tier 8-9-10-el menjek egy kört.
WN8-am is csak 750.
rlazol :

Most néztem hogy vészesen alacsony a WN8-am. Jesszus !
Churchill I-re két karikám van, T-34-re 1 csillag, KV1-S-re is megvan az 1 csillag. Hellcat-re is... nem értem. -
rlazol
veterán
válasz
slett27
üzenetére
slett27 - tök egyértelmű, cap-pel kell nyerni és neked részt kell venni capban. Még nekem is sikerült.

Zolee_70 + slett27 - Nem szabad görcsölni. ha megvan az 1000 sebzés, nem szabad észnél a capba rohanni, csak, ha biztonságos. Én az első esélyemet ezzel basztam el, TOGgal csináltam Ensk-en 2 k dmg-et, beálltam a körbem még volt két ellenséges könnyű tank, simán kilőhettem volna őket, de akkor nullázódik a cap, így addig ügyeskedtek, amíg végül ők szedtek ki engem, pedig béna volt mindkettő. Ha kilövöm őket,az arty még mindig maradt volna, hogy foglalhassak...
Tuja1 - írj a supportnak.
-
Sixkiller6
őstag
valaki personal mission platton? (heavy, med vagy td)
ingame: JohnnyEasy -
Kakumix
senior tag
válasz
slett27
üzenetére
Több, mint 40 csata kellett hozzá. Egyszer az ellen is befoglalt és egyszer tizedmásodperccel korábban kilőtték az utolsó ellent, mint hogy a foglalás érvényes lett volna, hiába kaptam 100 bázisfoglaló pontot, kenhettem a hajamra.
H1mpi: a 8000 HP-s küldetést meg lehet csinálni a KV4-gyel és az STI-vel is, csak ez is szerencse kérdése. Mert mikor az sti-vel sikerült minden optimális volt, nem volt arty, alig volt T9, medek nem arra jöttek, 3 heavy amivel találkoztam megijedt, de el nem futott, voltak mögöttem, így nem kerültek meg, de ha nem jön a másik IS-8, ami kivégzett, nem tudtam volna eleget sebezni és a bekapott sebzéssel lett meg a 8000.
Az IS-6-tal az utolsó T10 akciós héten legalább 4x megcsináltam erőlködés nélkül (csak miután kiderült, hogy lesz ez a 8000-es küldetés kezdtem odafigyelni rá). -
Zolee_70
senior tag
Teljesen elakadtam az egyéni küldetésekkel.
TD vonalon szakaszozni kéne...nem vagyok klánban, így nehéz.
LT és MT mindkettőnél foglalni kéne, egyszerűen nem jön össze. Javaslat?
SPG egy szar...
HT-val most nincs kedvem menni.(tudod mit WG, rohadjon meg a létrád....)
-
h1mpi
félisten
Aki azt mondja könnyű artyval játsszon mostanság. Kb 3 percem van, mert utána ott is az nmy... a WG teljesen tönkre vágta ezekkel a missziókkal a játékot... remélem lassan mindenki elakad...
-
jahrn
senior tag
Aloha
1676 xp-s defeat-ot meg nem futottam (legalabbis nem emlekszem ilyenre), szal megosztom veletek is [link]. Kisse elblicceltem a veget, de ettol fuggetlenul egesz jo moka volt.
-
Hát ezek az arty-k minden pénzt megérnek. Szerintem 8-10 nek kellene egy csatában lennie.

-
szbalogh
addikt
válasz
Departed
üzenetére
Igazából nekem mindhárom tetszik. Mindegyiket máshogy kell használni, más-más helyekre kell menni velük. IS-3-at megtartottam, a KV4-et most húzom és fullosan már tetszik, a T32-t a leárazásokkor vettem vissza és beletettem az E5 legénységet, mert azzal nem nagyon játszok ez meg jó esl-re meg strongholdra. Tier 10-be meg ott van 10 másik tank

-
Simi37
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Hát őszintén? Így:

Teljesen szubjetív véleményt mondok most:Kifullozni ki fogom ugyan(mert az M4 45re kell majd a nagy pen) de nem fogok rajta ágyút cserélni. Ennek elég egyszerű oka van a 90mm F3nak 14%al jobb a dpm-je mint a 90mm DCA 45nek, a célzásideje is "csak" 2,9 míg a másiknak 3,4 ami azért nem kevés. Másrészt már elég jó vagyok ahhoz, hogy elég legyen nekem 170 pen T6os tankban. Elég jól tudom a weakspotokat az említett körben az SPbe 800at lőttem lepattanó nélkül.
Szvsz a nagy ágyú fölösleges a kicsivel jobban lehet érvényesülni főleg közelharcba. (De ha véletlen KV4 jön szembe arra ott a gold, bár nem tartom valószínűnek h ilyen történne de ha mégis...) -
Pete55555
addikt
válasz
Simi37
üzenetére
Te mivel használod? Van már vele 33k XP-m, kifejlesztettem a 105-öst is, de úgy érzem, felesleges volt, a DCA45 talán jobb egy fokkal. De pontatlan fos mindkettő, rühellem ezt a tankot. Ráadásul bármi jön szembe, belövi, mert puha a tornya.
Egyedüli érdeme, hogy ma meglett vele a rammelős küldetés. -
adamgreen
senior tag
Storm megerősíti, hogy a hamis vagy problémás (történelmileg nem túl eredeti) tankok fokozatosan eltávolításra kerülnek a játékból, többek között a jelenleg túlbuffolt FV4202, FV215b (120) és a WT E-100
A WT E-100 eltávolításának másik oka, hogy nagyon nehéz kiegyensúlyozni, vagy túl gyenge, vagy túl erősGyerekek mi lesz itt még

-
adamgreen
senior tag
Storm megerősíti: Az önjáró lövegeknek pontosan ugyan olyan lövedékszórásuk lesz, mint a többi járműnek, a 9.6-os nerf az az önjáró lövegeket is érinteni fogja.

-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Departed
üzenetére
Szerintem egyetértünk

Nekem pont a T32 feküdt a nagyon, az IS3-at nem szerettem. KV4 nem is lesz nekem soha, mert még a régi időkből megszereztem az IS4-et. Így az az ág számomra nem cél már. Elvégre minek húzzam, ha így is úgy is megvan a X-es.
Ha az ember megszokta a jó lövegsülyedést, akkor nagyon nehezen szokja meg az IS3 lehetőségeit. Ettől függetlenül mindkettő nagyon jó tank. Itt már csak a játékstílushoz illőt kell kiválasztani. -
Departed
őstag
válasz
Akcok94
üzenetére
Lassú tankokat divatos szídni, az mondjuk tény hogy sokmindenről le lehet velük maradni. Nem mintha a T32 gyorsvonat lenne (vagy pl. a T95-höz képest meg a KV-4 a gyorsvonat), nem hulldown-ban pedig jobban sz@rrá lövi mindenki mint a KV-4-et, a pen-je is kisebb.
Másban meg az a jobb.Mindkettő megvolt, mindkettővel el lehet lenni _szerintem_, de egyiksem volt megtartós T8 heavy, nagyobb fun számomra egy IS-3 vagy 110. Hoppá akkor énis a gyorsabb tankokat szeretem, talán mert jobban tudsz velük csatát befolyásolni, az nagyobb tapasztalattal már a legfontosabb tényező lehet.

Lényeg hogy használjátok a szerintem szót, szerintem.

-
Tuja1
aktív tag
Már jó ideje olvasom ezt az üzenetet:
Biztonsági okokból kérlek adj meg telefonszámot a felhasználói fiókodban.Nos mivel szolgáltatót váltottam így már az az email cím sem él ahol ezt megtehetném.(szolgáltató email fiókjáról regisztráltam)
Tudnátok tanácsot adni, hogy mi ilyenkor a teendő? -
jagada
addikt
Melyik tankot vegyem inkább KV-4 vs T32???

-
Dryman
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Az orosz td ág meglepően szopatós volt számomra is...direkt nem választottam a su 152-es vonalat, hanem a másikon a Su100M1 felé indultam, ezt a td-t még szeretni is lehet, a hátsó kupola sok esetben szivatós, városi pályákon szinte kizárt hogy kibújva egy sarki háznál érvényesülni tudj vele....rá kellett jönnöm hogy a Su-100M1 és a Su 101 is egy egészen más harcmodort kíván mint a jó kis elődjük a Su-100.
Ami nekem a legnagyobb csalódást okozta az a 9-es Su-122-54 volt....ezzel tényleg csak kiszenvedni lehet a 10-es Object 263-at...valahogy mindig megtalált egy felderítő, és hiába a fordulékonysága és gyorsasága a Su-122-54-nek hamar leamortizált az ellen szinte mindig. Valahogy úgy éreztem nincs meg benne az a nyers erejű pusztítás mint a másik ágon lévő object 704-nek....töltési időben nem sokkal jobb a top ágyú rajta, viszont fele akkorát sebez....sok-sok goldot lövöldöztem el vele mire kihúztam a 263-at.
Az Object 263 még nincs meg, csak a fejlesztése van készen...remélem hozza majd azt amiről annyian áradoznak, mellesleg a 263-at nem nerfelték agyonra, úgy mint a 268-at... -
slett27
addikt
Segítségeteket szeretném kérni. Elakadtam az új küldetésben. HT-7 -nél 1000 HP sebzés és az ellen foglalásban való részvétel, már milliószor megvolt, de sohasem adja meg. Más is járt így ? Vagy bugos ez a rész ?
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Főleg az a baja, hogy minden átlövi, lassú a lövedék és a célzás is... papíron halál pontos, de olyanokat lő mellé, hogy egy az egyben eladnom mindjárt megint XD
-
GeGexx
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére

-
krysztyan
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat! Ahogy látom több lehetőség is van, bár persze mindenkinek más játékstílus fekszik meg magának kell megtalálni hogy számára melyik a legmegfelelőbb!

-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
azt tudom hogy fos a 268, még a 704 is jobb sztem t9-ben, mint t10 ben a 268. de addig meg mindegyik jó gép.

sztem a francia td-k jók, nekem a t9 foch volt szenvedés, de a 155-ért megérte.
-
h1mpi
félisten
LT-10-es küldit melyik pályán lehet megcsinálni és hova álljak, mert mindig észre vesznek...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
válasz
krysztyan
üzenetére
Szerintem most a német ágat kezdeném elsőre. Az orosz ágon a 268 az lebutított foshalmaz lett szerintem . A 263-at dícsérik ,de az oda vezető út T6 után borzalom. Franciákat én a T6 nál abba hagytam mert az egy borzalom abban a kategóriában . Amcsiknál mindkét ágat végigvittem és nagyon bejött .A németeknél WTE szintén megvan , bár most hogy jön a TD nerf így nem is tudom .
Djure .: Mentél te mostanában a 268-al ? Mi Baret50 fórumtársal szoktunk menni és nekem igencsak felemás érzéseim vannak . Inkább Tier9-es WT mint T10 OB268
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne, létezik még az a tömörített textúra pakk ami még régebben volt?
Sokat változott a játék gépigénye az elmúlt 1 évben? Tapasztalatok erről? -
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
igen, tudnak róla......
-
törölt tag
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Úgy tervezem, hogy elkezdek egy páncélvadász ágat, csak még nem tudom eldönteni melyik legyen az. Már több mint 3000 csatán túl vagyok, de ezt kihagytam. Ezen a vonalon egy teljesen kezdőnek mit ajánljátok mivel kezdjem, melyik tűnik a legegyszerűbbnek?
Köszi, sziasztok!

-
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ctr+C majd Ctr-V kombóval másold be az összeget gyorsan

-
-
Departed
őstag
ST-I-ben az a jó hogy a játék minden tankja ellen megállja a helyét (10-esek ellen is) mégis játszik bőven pl. T7-esek ellen, nem úgy mint az IS-4. A jó gundep is fontos, meg hogy egy igazi mindenes heavy. Amíg nem nerfeli halálra WG "barátunk" addig megtartom a jó legénységével együtt funolni.

-
GeGexx
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mit akarsz eladni? Mert a most kapott 8 bites tankokat nem lehet.
-
SoulReaver
veterán
Másnál is felmerült az a bug, hogy nem tud tankot eladni, mert a kis ablaka bezárja magát?

-
Chris0321
veterán
Fejlesztői hírcsokor #119 és a Stug IV küldetéshez tippek, trükkök, nem olvastam el remélem vannak benne hasznos dolgok is.
-
Departed
őstag
válasz
üzenetére
KV-4-gyel és ST-I-vel is majdnem 60% a WR-em, sok jó mókát nyomtam le velük. Bár tény hogy az előbbi nem volt megtartós a sebessége és a T10 érzékenysége miatt, ST-I viszont máig a garázsban van, elő szoktam venni élvezetes meccsekre az IS-4 mellett ami megintcsak jó tank. Ez a KV-1-->T-150-->KV-4-->ST-I-->IS-4 egy remek line mindenképpen, masszív orosz iparosmunka.
(Ja és a KV-3at direkt hagytam ki azt nem kedveltem.
) -
GeGexx
aktív tag
Tweakerben a multicore disable funkció pontosan mit csinál? CPU-nál csak egy magot enged használni vagy mi?
-
Dryman
őstag
Halihó Skacok!
Az Istenért sem akar összejönni az a 6,3millió az IS7-re, vagy az object 263-ra....
Valaki esetleg meg tudná mondani várható-e mostanában tier X-es leárazás? -
törölt tag
Meg lehet szokni, ráadásul az ST-I és az IS-4 majd kárpótolni fog.
Tegnap első nekifutásra megcsináltam a HT15-ös küldit IS-4-el.
5 kill 5300 dmg + 4200 felfogott sebzés.
A csata kb annyi volt:
Lőttem - sebetztem. Lőttek - pattintottam. WTE100 első tár- pattintottam. WTE100 második tár (ez már gold) - beszoptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Churchill I-re két karikám van, T-34-re 1 csillag, KV1-S-re is megvan az 1 csillag. Hellcat-re is... nem értem.

Másban meg az a jobb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)