Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ezért kell meddel, esetleg lighttal játszani. Ott nincs ilyen gond, hogy nem tudsz átmenni másik oldalra.
Én most a Skoda T50-nel tolom, és az egy kiváló tank a stat húzására. Imádok vele játszani, és azóta sokkal nyugisabb is vagyok játék közben. Már chatban-em sincs jó pár hete.
Szerintem a jelenlegi meta nem igazán kedvez a nehéztankoknak. Ha meg heavy-vel játszol, akkor el kell fogadni, hogy nem tudsz máshova elmenni és spammelheted a goldot az átlőhetetlen tornyú ellenfélbe. -
válasz
Balcsix
üzenetére
jah biztos egy lassú tankkal sikerülni is fog lol
Na ez nem az a játék itt ha rossz oldalt választottál akkor bekajálnak
pl: séf videóiban lehet találni ilyen szitukat a hétvégi hülyék hogy szivatják aztán neki lenne skillje de nem tud mit kezdeni se elmenekülni pl egy phase-el hova az atyauristenbe futsz
-
-
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ja hiszen az úgy működik, hogy csak úgy elmész a helyedről, hiszen nem úgy vannak ám megcsinálva a pályák, hogy ha megpróbálsz visszavonulni a legötbb heavy helyről akkor szarrá lőnek legalább 3 irányból. Meg amúgy is a legjobb része a játéknak az az, hogy egymást nézzük mert tudjuk sose fogjuk beütni egymás tornyát vagy várunk 5 percet hátha elnéz 1 lövés erejéig a másik. Opcionálisan ellőhetjük az összes lőszerünket egymás nemlétező gyengepontjaira, hátja 10-ből 1x csak bemegy
-
peterson79
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Minden nézőpont kérdése

Én már nem szoktam ilyenen agyalni. Előbb-utóbb hibát vét még egy ilyen hulldown, űberjó játékos is. Vagy kivárod és megpróbálod belőni akkor - mondjuk a kupoláján amikor betölt és rádcéloz és még mindig markába röhöghet az RNG
- vagy másik célpontot választol vagy elmész a picsába onnan. Tudom, hogy nehéz megmozdulni néha, mert lassú tankkal vagy, de néha ki kell próbálni az alternatívákat, mert bejöhetnek. Kicsit mozdulj ki a komfortzónából. Legfeljebb nem működik és kilőnek, de lehet, hogy közben kétszer annyit sebzel, mintha ottmaradsz a Emil-lel szemben és nem csinálsz semmit...próba-cseresznye
Utólag eszembe jutott a neve: Thinking out of the box. Ez valami olyasmi, hogy nem úgy viselkedsz, cselekedsz ahogy az elvárható lenne. Vagyis inkább megváltoztatod a változtathatatlannak hitt dolgot
szép szó... -
BigBear
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Mondjuk abban 100%-ig igazat kell adjak, hogy nagyon változó, kinek melyik jön be jobban, kinek melyik áll kézre.
Eleinte elindultam TD meg heavy vonalon. Mellette mondjuk van light is, de csak szükségből. Mára eljutottam oda, hogy a mediumok perpill jobban bejönnek. Aztán majd ki tudja mi lesz még. -
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Nincs beüthetetlen tank, mondjuk azért mikor Emil 2 vagy Kranvagn a ridgeline mögül hulldownban néz rám az ágyút picit felfele tolva azért eléggé úgy érzem
-
Szibilla
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ez mennyire igaz.
Kár, hogy nem lehet kipróbálni őket, mert ha 10 csatára meg is kapom néha némelyiket, az sokat nem árul el. Nagy ritkán 10 napra adja, na az már elég idő, ha minden nap játszok.
Más: IS-3 projekt vége!
Hogy én hogy utáltam ezt a tankot, most egy darabig semmilyen orosz tank közelébe sem megyek, pedig a ToT keretében haladni kellene a KV-4-el, csak egyszerűen nem visz rá a lélek. -
peterson79
őstag
válasz
BigBear
üzenetére
Ez minden tankra igaz. Mármint nincs beüthetetlen tank és nincs olyan sem ami alaplőszerrel is kiváló. Illetve helyesbítek, az átlagjátékosnak nincs erre esélye sem, legalábbis szerintem. Mint látható, vannak olyanok, akik majdnem minden tankkal unikumként játszanak, de őket is ki lehet lőni.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Neked mennyire fekszik. Ezt szokták mondani rendre a streamer-ek is. Nekem ízlik a vanilia fagyi, Neked a csoki. Ettől még mindkettő finom és fogyasztható
Sokszor mentem Én is lépre, hogy húú, na most ezzel, meg azzal a tankkal mindenkit agyonverek. Aha. Azt sem tudtam merre van az eleje néha
Szerintem azon is múlik, hogy mennyire ismered ki. 10-15 csata után nem lehet nyilatkozni. Több száz, folyamatos játék - és nem pár naponta lejátszott egy-két menet - után lehet azt mondani, hogy nekem ez most jó vagy nem jó. Össze kell szokni velük. Aztán lehet soha nem lesztek barátok, de az nem biztos, hogy a tank hibája. De ez sincs kizárva. -
po1son
addikt
válasz
BigBear
üzenetére
Pedig szárazon egyértelműen nem olyan rossz az a phase és a lőszer alapátütése bőven a jobbak közé sorolandó, főleg hogy evvel a tankkal általánosságban nem 400-500 méterre kell lövöldözni.
A gyorsaságról meg annyit, ahogy írta peterson kolléga is ez egy hulldown nehéztank, amit gold lőszerrel a tier10es tankok sem nagyon tudnak beütni tornyon, ha mellé még gyors is lenne, akkor már egyértelműen a OP kategóriában lenne sorolandó. -
BigBear
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
A Phase 1 valahogy nekem nem az igazi. Jellemzően T10-es tankok közé dobott vele, ott pedig kevés, főleg az újabbnál újabb prémek mellett. Relatív lassú, nehézkes, az alap lőszerrel kb. nem lőttem át semmit, a 10+ s töltés meg 2+ s célzás is kevés, addig kb. 100x rohantak le. Páncél csak tornyon, ott is csak 100%-ig szemből ér valamit. Kb. az nem lőtte át, aki nem akarta.
Na most jól lehúztam.
T IX-ből a T55A a kisebb pennel együtt is jobban bejött. Pedig medium. Vagy pont ezért? -
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Körbenézek videó ügyben, aztán meglátom, melyik legyen. Köszi az eddigi segítséget mindenkinek.
-
peterson79
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Változó, egyénfüggő. Nekem mindkettő megvan és mindkettő egyformán tetszik, de természetesen két teljesen különböző tank. Nézz róla elemzést, Skill vagy Quickybaby vagy iyouxin, esetleg Kajzoo-tól, Mr.Scheff--től vagy Tankelit-től. Mindegyik más típusú játékos, így többféle oldalról mutatják be miért jó vagyis inkább mire jó, hogyan tudod jól kihasználni az adott tankot.
Először talán az AE Phase 1 a jó választás, az kicsit több hibát elbír. Igazi hulldown nehéztank. Azt merem inkább ajánlani.
-
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Igazad lett
.A 9 tokenes nyeremény tankok közül melyiket érdemes megszerezni? Nekem a 3-ból a Char Futur 4 tetszik a legjobban.
-
peterson79
őstag
válasz
popey37
üzenetére
Tényleg így van, csak semmi értelme, mert csak magaddal cseszel ki. Mármint, ha semmit nem csinálsz. Ja és a többiekkel is. Hidd el, hogy sokkal jobban kifizetődik, ha mindent beleadsz, még akkor is amikor veszve van minden vagy legalábbis vesztettnek tűnik. Csodák mindig történnek a kockadobások (Random számok) világában.
Amúgy találkoztam olyan streamer-el - szerintem itt rakta be valaki - aki azt csinálta, hogy W-t benyomta, beyolózott az ellenség közé, kilőtték és ment a következő tankkal...és még állítólag élvezte is...vannak ilyen degeneráltak..Te ne légy ilyen

-
-
po1son
addikt
bónuszkód CALAMARI
(polip matrica - eladható 32e kreditért)
-
jimmy74
őstag
Gsor 1008 -rol mi a véleményetek?
-
balintka
addikt
Sziasztok! Néhány napja kértem tanácsot a T28 HTC LT15 küldetéséhez. Megfogadtam az általatok írtakat. Az előbb indítottam az esélytelenek nyugalmával egy menetet az LT432-vel. Berakott Proharovka-ra, a bokros oldalon nem túl elől beálltam, és passzív spot-tal összesen 7921 sebzést vittek be a többiek.
Nyertünk. Én nem sebeztem semmit, egy idő után felfedeztek, de minimális élettel el tudtam menekülni.Sosem gondoltam volna, h sikerül a 4000 kombinált sebzés, nem hogy majdnem a duplája.
Szóval megvan a T28 HTC, nagyon örülök, végre mehetek a T55A-ért, amit régóta meg akarok szerezni. Köszi mindenkinek még 1x a segítséget!!!
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
ezek szerint ha bemegyek egy csatába és nem csinálok semmit, akkor is gyülik az xp. akkor egyszerű, az összes tankommal csak belépek és közben elmegyek sétálni, na ne már.
a másik kérdés: a turte 254mm-es frontpáncélját hogyan lőtte be a kv 85 golddal, amikor csak 217mm az átütése?, szemből kaptam és a test rejtve volt, csak a toronyrész állt ki a cső mellett ütött át.
bár tudom, ezt is meg tudod magyarázni.
-
Nyugis
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
szia!
ez elég király! ennyire részletesen nem is ismertem! szuper! köszi!
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
azért segítek. Csapatteljesítmény faktor: A bónusz a csapat által kiosztott sebzésen alapul. elég esélyes hogy ezért kapott xp-t mivel ezen kívül valóban semmit nem tett a csatában de a csapat azért igen.
-
törölt tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Eddig nem volt panasz a játék futására, gondolom az időnkénti játék élményt kielégítette. 4-5 éves konfig, most elszállt a táp belőle. Szerencsére nem vitt magával semmit.
Cimbim fia is játszott géppel más játékokat is, de Ő már külön utakon jár saját gamer notival. Így cimbimnek csak a WOT lenne a fontos. Azt meg én gondoltam, hogy talán elég lenne az Intel IGP-je és a 1050-et esetleg eladni. Ami enyhítené az új táp költségeit.
Akkor a véleményetek szerint kell a 1050 a WOT-nak is.
Oké akkor csak a tápot cseréljük.
A rendszer Samu 860 EVO-n van.
Köszi szépen. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
popey37
üzenetére
Csak augusztusi képek voltak, mostani Frontline-ban ez után a poszt után kezdtem játszani.
De mondom, ahogy gondoljátok... szerintem többet hoz, amit pedig bőven kellene látnia azoknak akik azt állítják hogy a random jövedelmezőbb. Egyszerűen csak azért mert nincs üresjárat. Boosterek meg szerintem mindenkinek vannak, 1 óras +50% creditbol nekem 190db körül akad és alig játszom... 😆 -
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Maxon ment nekem is 960al, SD kliensel. Nem sokkal rosszabb. Siman jatszhato.
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
javítok azt hittem 1050TI de a sima 1050 gyengébb mint a 960 és a 2gb is kicsit kevés lehet de azért szerintem közepesen elmenne.
-
törölt tag
Üdv. Mindenkinek!
Mire elég ma WOT tekintetében egy i5-4460 ( [link] ) 2x4GB DC DDR3-1333MHz társaságában? Alkalom szerű játékról van szó.
Segíteni próbálok egy isminek, gép helyreállítás ügyben.
Indokolná a game egy GTX-1050-2GB kártya további használatát?
Köszi szépen előre is. -
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem feltétlen volt artillery srike, vagy lehet, hogy nem 1. Van ugye az arty strike ami csak sebez, a bombázás ami sebez és stun valamint a minefield ami igaz, hogy aknamező, de ha a fejedre dobják ugyan úgy sebez instant, szóval igen, lehet több minden comboja volt
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
na most a szemem láttára kapott az ellenfél progettoja 960hp mínuszt egy ilyen sebezni nem lehet vele cuccal xD
-
Addel
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nem lehet, és ez csak kötözködés amit csinálsz.
-
Addel
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Azzal nem lehet 1000+ sebzést csinálni.
-
Swinegod
őstag
válasz
Addel
üzenetére
viszont sokkal kisebb szerepe van az artynak, és pályánkként csak egy lehet szerencsére.
Már bocsánat de ez hülyeség, lehet embereként kevesebb a konrét arty, cserébe van HÁROM képesség ami efektíve ugyan az mint az arty és ebből legalább 1 mindig, mindenkinek van szóval az arty helyzet inkább 4x rosszabb, mintsem jobb -
phoenix1989
addikt
válasz
Addel
üzenetére
"viszont sokkal kisebb szerepe van az artynak, és pályánkként csak egy lehet szerencsére"
mi van?? xD minden tank egy arty is hiszen viszed magaddal a tüzérséget mint képesség. , meg hát miért ne mászhatna át a pálya másik oldalára artyval?. ettől függetlenül senki nem mondta hogy ne játssz vele. -
Addel
senior tag
válasz
popey37
üzenetére
Én ha semmi különbséget nem látnék a sima és az fl csata kredithozama közt, akkor is fl-oznék, mert tetszik ,hogy sokkal több a lehetőség, hogy már az elején is 3 pálya van és át lehet spawnolni bármelyikre és ezzel eltolni az erőviszonyokat, meg a többi (tüzérség, felderítés, akna, javítás csata közben). Mozgalmasabb, sokkal több fele kell figyelni, nem csak a saját pályád, de a többit is, viszont sokkal kisebb szerepe van az artynak, és pályánkként csak egy lehet szerencsére.
-
popey37
addikt
van a skorpió G-vel, a su 130PM-el, az amx 105 CDA-val egy rakás olyan csatám, ahol randomban 200k fölött hozott a végeredmény. ha leveszem belőle a költségeket, marad átlag kb.190k csatánként. megyek egy óra alatt 8 csatát, az majdnem 1,6 milla.
mész az FL-ben 3 csatát egy óra alatt, nettó 400-450k körönként.
DE, nem mész minden körben ilyen eredménnyel, fl-ben, ahogy randomban sem.ergó semmi értelme hasonlitgatni.
ahhoz hogy fl-ben 500k hozamod legyen, jó játékosnak kell lenned, futni kell a sebzés és a kill után, randomban sokkal kevesebb tudással is lehet hozni a szintet, mert kevesebb sebzés kell.
a jó kreditfarmolós tankok: progettó, amx 105, skorpio, su 130 pm, simán hozzák egy átlag játékos kezében is, persze nem minden körben. -
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
de ezt nem egy random csata ideje alatt kaptad. ezt kéne már meg érteni. de tényleg hagyjuk. kemény matek így van. minden boostal én is megyek 1 randomot amiben kapok 300k kreditet. egyébként nem ártana végig nézned volt e küldetés amiért kaptál kreditet mert ugye az már le is vonható és folytathatnám. ............. azonos idő alatt azonos hozamot lehet elérni mert nem különbözik a randomtól számítások terén. egyedül xp ez fel is van tüntetve illetve bp pontban.
-
popey37
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
ezek a képek meg nem perdöntőek: ugyanis a bruttó hozamot mutatják, valamint van benne augusztusi is és most oktober van. összeválogatni én is össze tudom a jó köröket.
egyszerú képlet: menjünk szakaszban egy órát FL-ben, és utána meg randomban bostokkal,
na, így lehet összehasonlitani.
az hogy összeválogatsz pár jó kört annak sok értelme nincs: oktoberi kör mellé augusztusit, ugyan már.a masik meg az, hogy egy átlag játékos nem szed össze ennyit FL-ben, nincs meg hozzá a tudása./ nekem sem, ezért nem is játszom vele./
viszont randomban 7 kör simán belefér egy órába, van hogy több is. -
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
na mondjuk erre még válaszolok. Nekem általában 4-500K a kapott kredit, nincs ennyi mínuszom, mert csak a progetto-ban van pótkaja, de az is van készleten amúgy. Korábban mentem pár 600-650K-s kört és volt legutóbb egy 750K is.
Ez kemény matek

-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
nem is kell meg győzni. mind kettő ugyan az alapján számol innentől valóban felesleges.
-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Főnix, nem kell erőlködnöd. Mi nem győzünk meg Téged a véleményünkről és Te sem fogsz a tiédről. Lehet váltani a témát, meddő lett. Mindenki megy ahogy akar.
-
peterson79
őstag
Ha elérem a 150-edik szintet a Battle Pass-ban, megint nincs tovább semmi? Korábban legalább lehetett még farmolni kötvényt, ezt már kivették a múltkor is, azt hiszem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
phoenix1989
üzenetére
Fixen hozol orankent 1 milla pluszt, gratulalok. Mast nem tehetek. En azt mondom Frontline es az stabilan hoz, tobbet mint a random. Nekem.
-
phoenix1989
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
nem állítottam hogy többet. én azt mondom nagyjából ugyan annyi. nincs érdemi különbség. ráadásul annak sincs értelme hogy a te eredményeddel hasonlítsuk össze. ennek csak akkor van értelme ha mennék (vagy te) csak randomot és fl-t is azonos ideig. pl 1óra boostba amennyi csata belefér
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
phoenix1989
üzenetére
Hát akkor én kérek screenshotot arrol hogy 1 ora alatt többet hozol randomban.,..
-
phoenix1989
addikt
válasz
Addel
üzenetére
szerintem meg te nem érted. a biciklis hozzászólásod is értelmetlen. nem mondta senki hogy használj potcuccokat. az egész beszélgetésnek vitának semmi köze nincs ehhez. szóval értelmetlen és felesleges volt. itt maga a kredit hozam amiről szó van és ha randomban használom ezeket esetleg goldot lövök akkor nyilván így van értelme fl ben is játszanom, ugyanis ha megváltoztatom nem kapok reális eredményt. nincs a randomhoz képest extra hozama (szorzója) az fl nek és ez a lényeg.
-
Swinegod
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Mondom vesztettünk mint a szar, a 9 szektorból 3 volt meg a végére, ebből pedig 2 az én oldalamon. Ennyi volt hátra a kövi ranghoz ami nem tudom mi, de az volt a legnagyobb a csapatban.

Egyébként nyilván kellett goldot lőnöm, rohadt Astronból kifogyott pillanatok alatt az AP utána meg IS 5 frontját kellett belőnöm -
Addel
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Jó, hát ha te mindig "úgy szállsz le a bicikliről, hogy összetöröd magad", az a te dolgod, csak ne bizonygasd nekünk, hogy az úgy kell.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Addel
üzenetére
randomban is igy megyek. csak potkaja van de az minden tankomban van, és had döntsem már el én mivel megyek csatába. nem igazán értem mit akarsz ezzel. számolás az megy amúgy? 1órába ha belefér 3 kör a lenti képek alapján ez olyan 1,2M kredit. 1 óra random is hoz ennyit 1óra alatt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
phoenix1989
üzenetére
1-1,6milla credit boosterenként megvan, sokkal konnyebben mint randomban. Ahhoz nagyon jó körök kellenek randomban hogy ennyit hozzon stabilan.
Ahogy nezem te nem hasznalsz credit boostert, mi az oka? Cseszett sokat kaptunk...és az 1 órásat érdemes ellőni frontline-ban (a 2 órás randomban) mert azt esetenkent 1,5 óráig is "hasznalhatjuk" ha ug yindul 1 perccel lejarata elott uj kort
-
Addel
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
70k fogyócikkre ?

Fl nem cw, hogy pótkajával meg nagy javítóládával toljad.
Ja de 1 fl csata maximum 26 perc(12+5x2+4), ha végigmegy nem pedig 1 óra. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
phoenix1989
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
mutassatok már képet mennyit kaptok egy csatára. én most mentem egyet fél órába telt mire aztán vereség lett és kemény 98k plusz volt a csata. ezt egy 15perces randomban ami egyébként ugy 8perc alatt lemegy meg van. pl: alul fél óra fr felül 1 random csata. ha kiveszem az 50k kreditet amit küldetésből kaptam akkor szinte egy és ugyan az a hozam viszont randomban csak 8percbe telt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Csatlakozom, Frontline jobban adja a creditet.
-
Barret001
addikt
Randomban ki lehet használni,a duplázó szorzót,ha csak a még le nem duplázott tankokkal megyünk. Elméletileg akár minden kör dupla nyereség.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
ja hogy nem mered vállalni és bizonyítani az állításod , ez mindent elárul. ha nekem van bizonyítékom az igazam alátámasztására akkor azt nem titkolom. ezzel is csak nekem adsz igazat. aztán nevezhetsz annak aminek akarsz lepereg rólam.
-
Addel
senior tag
Fl-ben akkor fogy el az tankod, ha béna vagy és állandóan kilöveted magad. Egy dolgot tudni kell, fl-ban ugyan azt kapjátok, akár győztök, akár veszíttetek. Nem kell hősködni, csak szépen tolni a dmg-et, sőt védőként jobb ha hagyjátok befoglalni a pontokat, mert akkor tovább tart a csata, és csak az ágyukat kell teljes erővel védeni.
-
-
Addel
senior tag
Lehet, de akkor is igaza van peterson79-nek, kevesebb az üresjárat, egy fl alatt én is több dmg-et (és így kreditet) csinálok, mint ugyan annyi idő alatt randomban a csaták közti üresjárattal.
Ha csak arra gondolok, hogy minden random elején fél percig nézem a visszaszámlálást, már megéri a fl. -
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Hitetlen gyauroknak? Mégis minek?

-
válasz
peterson79
üzenetére
Egyszeru a keplet, semmivel nem ad tobbet az FL, ugyan arra a teljesitmenyre... ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem a jelenlegi meta nem igazán kedvez a nehéztankoknak. Ha meg heavy-vel játszol, akkor el kell fogadni, hogy nem tudsz máshova elmenni és spammelheted a goldot az átlőhetetlen tornyú ellenfélbe.
jah biztos egy lassú tankkal sikerülni is fog lol

- vagy másik célpontot választol vagy elmész a picsába onnan. Tudom, hogy nehéz megmozdulni néha, mert lassú tankkal vagy, de néha ki kell próbálni az alternatívákat, mert bejöhetnek. Kicsit mozdulj ki a komfortzónából. Legfeljebb nem működik és kilőnek, de lehet, hogy közben kétszer annyit sebzel, mintha ottmaradsz a Emil-lel szemben és nem csinálsz semmit...

Hogy én hogy utáltam ezt a tankot, most egy darabig semmilyen orosz tank közelébe sem megyek, pedig a ToT keretében haladni kellene a KV-4-el, csak egyszerűen nem visz rá a lélek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)