Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
Szeretnék kérdezni, mert már nagyon kezdek én is belefáradni ebbe a szutyokba.
Az egy dolog, hogy most a JagdTiger nagyobbik ágyúja nem üt át szinte semmit (lőhetek egy 7-es szutykot is, akkor is 3 lövésből egy ha megkarcolja), viszont ha átüt aztán talál egy nagyobbat (pl. ammo rack), látom levesz 900HP-t, aztán az összesítésnél meg 400-at látok. Egyszerűen számolom a sárga számokat fejben, járok kb. 3000-nél, a végén meg 1200 lesz belőle. Ez így természetes?
Előző verziónál ha volt olyan, hogy Ferdinand-dal belebombáztam pl. egy IS-3-ba ennyit, akkor meg is adta, de most.
-
törölt tag
Ezzel a zászlófoglalással tutira babráltak. Pár tank volt már csak az ütközetben ( alattam egy PzIC illetve az ellenfélnél egy AMX38 és egy S35 739(f) akik leküzdötték a mieinket a zászlónknál ). Odarobogtam a ellenfél zászlójához, elkezdődött a foglalás, majd pár másodperc után dobta, mintha kiléptem volna a körből... utána vártam 5 PERCIG! (tényleg!) a kör közepén és nem kezdődött el a foglalás! Gondolom az ellenfél is rájött, így visszajöttek a zászlóhoz ( kb. 2 perc maradt ). Ekkor kilőttem az AMX-et, az S35 pedig elbújt fedezékbe, stb... döntetlen lett.
Eddig nem tapasztaltam ilyet. Milyen szabályt hoztak, miért nem működött a foglalás?
Ha működött volna, akkor a foglalással megnyertem volna a csatát ( mikor elkezdtem az említett két tank még bírkózott a többiekkel ). -
Quan-Chi
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Lehväslaiho Medal -om nekem is van 2 de azért a 3tól nagyon messze álltam ! legfőképpen azért mert ritkán tesz össze 2 tierrel nagyobbal és akkor sincs belőlük sok csak 2-3 max ! elvileg az ominózus eset 44 augusztásban történt, akkor már 34/85-öt használtak ami 1000méterről átlőtte a Tiger I frontját jobb esetben. oldalról meg sima ügy volt egy Tiger II. , szóval elviekben elképzelhetőnek tartom a nagy hőstettet , bár az akkori és a jóval későbbi orosz propaganda világhírű !
-
-
Quan-Chi
őstag
válasz
sebijani1982
üzenetére
azért ez az Oskin medál elég epik , 1-2őt is művészet kilőni nemhogy 3at ...
-
dfsz34
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Valami furcsa hullámzása a szerencsének valóban megfigyelhető.
Az összeesküvés elméletek mellett csak arra tudok gondolni, hogy valahogy ez az MM egy mellékhatása lehet, de sejtéseken kívül ezt bizonyítani nyílván nem lehet.
Én azt szoktam csinálni, hogy tier3 tankkal megyek és ott általában meg tudom törni az átkot, bár néha még 95%-os nyerési esélynél sem sikerül, sőt volt, hogy 8 ellenséget kellett legyőzzek a győzelemhez, de utána érdekes módon megjött a szerencsém.
Tagadják, hogy bármilyen játékoshoz kötődő hatékonyságot vagy egyéb paramétert figyelembe vennének, de tényleg nagyon furcsák ezek a hullámzások.
-
munnergep
senior tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Ez az Oskin biztos sárba tapadt vagy lerobbant vagy fene tudja milyen King Tiger-eket lőtt ki, kizárt, hogy 1 az egyben tette volna. Vagy 16 évesek ültek bennük.
-
emre
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
nekem még nem írt semmit

-
Djuree
félisten
nem tudom a legutóbbi peccsben mit basztak ennek a szar játéknak. egyszerűen 20-30% a napi win ratem, nem lehet nyerni, hiába játszok jól, xvm szerint alig van 50% felett az esély

lejár a prem abbahagyom, teljesen elbaszták az egészet...kár érte,, -
emre
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Valamelyik modnak lehet van auto frissités funkciója, és az generálja az üzenetet.
-
sebijani1982
senior tag
Ha valaki még nem látta volna:
VERSENYKIÍRÁS: "Rohamtempóban! - Oskin kitüntetés"
Srácok, mire ezeket a sorokat olvassátok, már el is indult a WG egy rövid kis háziversenye!
A cél - ma DÉLUTÁN 18:00 és este/éjjel 23:59 között egy OSKIN MEDÁL ELÉRÉSE!
A kritériumot sikeresen teljesítők között 3000 arany kerül szétosztásra! (Tehát ha a kijelölt időintervallumon belül mindössze csupán egyetlen játékos felel meg a kitételnek, akkor övé a bank, más esetben a jutalom egyenlő arányban oszlik meg a szerencsések között.)
Az Oskin-t beszerzőknek egy screenshotot (képernyőmentést) is fel kell tölteniuk a WG erre kijelölt fórumtopikjába, ahol egyébként az eredeti, teljes kiírást is elolvashatjátok:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?%2Ftopic%2F265636-against-the-clock-oskins-medal%2F
((KrUmPL1P4SzT0R))
Forrás: World of tanks Magyar portál Facebook
-
Timyyy
őstag
Másnak is eltűnt 7-8 nap a prémiumjából csak úgy???
-
emre
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ez meg mi a fasz?

-
emre
veterán
A pontosabb löveggel használom.
De ha Te szeretsz közelharcot folytatni akkor a D54-es a jó választás a nagyobb átütés miatt.
A D-10T2C-vel adott esetben már keresni kell a gyenge pontokat, de azzal nagyobb távból is lehet játszani. A D54 viszont ehhez pontatlan.Á, most jut eszembe valamelyik nap együtt voltunk egy laza győzelemben Pearl River-en asszem Te T30-al voltál.
-
-
emre
veterán
Megtaláltam nekem csak ennyi kellet az ászhoz, kicsit rosszul emlékeztem.
Mondjuk nekem is a fenti érték lett mondva mikor rákérdeztem.Szóval a 4700 kiosztása nagyon jó teljesítményre utal.

Nyugodtam tegyél fel videót róla.
-
Fel
addikt
válasz
Linkin
üzenetére
Nekem 21. az utolsó dátum.
A lényeg, hogy "Technikal work", bármi legyen is az.. Úgyhogy még egy darabig nem is fog frissülni. -
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34
üzenetére
Egyfelől igazad van, másfelől tényleg össze lehet zavarni az ellenséget egy ilyen berohanással, mert önkéntelenül is veled foglalkoznak, addig a többiek meg pozíciókat foglalnak, és akár támadhatnak is, mert sokan nem rájuk figyelnek.
Szakaszban különösen veszélyesek lehetnek az öngyilkos scoutok, még úgy is, ha nem az artitűzben bíznak - szerintem.
Persze lehet, hogy felsülnek vele, mert a saját csapatuk nem használja ki a kínálkozó lehetőséget, de igenis jó is kijöhet belőle. -
Linkin
senior tag
nekem június 20-óta nem frissült xvm nálatok se?
-
Re-Tech
aktív tag
Én most 13 90el tolom ezen az ágon, szerintem pont fordítva kell a lőszer, 13 75be csak goldot töltöttem, így még akár elölről is lehetett sebezni. Simával néha még oldalról / hátulról is pattansz heavyk ellen, ami azért nonszensz valljuk be.
13 90nek a nagy ágyúja viszont már rendelkezik elég pennel ahhoz, hogy a legtöbb vasat átlődd oldalról / szemből sima lőszerrel is. -
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
Egyetértek teljesen.
A scoutok meg meg kell tanuljanak egy intelligensebb játékmódot, mert az öngyilkos berohanás aztán az 5 spg majd szétszed mindenkit ott és kapom a sok kreditet már nem működik
hány de hány ilyen idióta van/volt, aki nem az intelligens felderítést végezte, hanem fogta és berongyolt az ellenfél táborába, ameddig jutott, jutott
-
Bingisz
addikt
válasz
AlexWolf
üzenetére
Szerintem sokkal jobb lett így. Végre lehet rendesen offenzívát indítani, és nem kell még domb mögött is rettegni, hogy mikor ver be egyet az arty.
Én úgy gondolom, hogy pont azért szaporodtak meg a killben nagy eltérésű csaták, mert a bevállalósabb csapat le tud úgy vezetni egy támadást, anélkül, hogy valakit már az indulás első pillanatában agyoncsap az SPG. Viszont a camper noobok ellen az arty tud segíteni, mert bár a célzásidő és a becsapódási idő is nőtt, a mozdulatlan tankokat ugyanúgy el tudják kapni, szemben a folyton mozgó csapatot. és ha az egyik oldalnak vége, onnan könnyűszerrel be lehet keríteni a maradékot.
Ez az ami nekem megtetszett.Az meg hogy a scoutok elveszették az értelmüket?
Elég nagy meggondolatlanság ezt állítani egy olyan játékban, ahol a felderítés/az ellenség pozíciójának ismerete az egyik legfontosabb tényező. -
Quan-Chi
őstag
erről rinyáltam én itt eddig, Pz3 és 3/4 -el majd meg szültem, VK30.01D -el nagy motor, fasza legénység nélkül is 5. játékra M medál majdnem 2000xp ... már most imádom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gy-daniel
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Itt van, hogy hogyan tudsz felmenni egyedül (,de csak gyorsabb tankkal lehet). videó pearl riverhez
-
Jolet
őstag
az xvm mikor szokott frissíteni? nekem még a 27-i állapotot mutatja
-
sith7
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
Azért ki lehet vele osztani több sebzést is

De az biztos, hogy helyezkedni kell vele, álcaháló, távcső mindenképp kell rá, és ha rá is lősz valakira soha ne állj meg, mert akkor véged ... ez persze nekem se sikerül mindig

-
Quan-Chi
őstag
érdekes, most vettem észre hogy a Pz III/IV eddig helyben fordult most már nem, ugyan ez igaz a VK30.01D-re is, hogy az ilyen változtatásoknak mi értelme van

-
BaLee
addikt
válasz
Achill3uS
üzenetére
Én nemrég küzdöttem át magam a 12t-n, nem volt egyszerű, de azt mondom, hogy az még jobb, mint az AMX 13 75... Ajánlott játékstílusnak sok tippet mondjuk nem tudok adni, mert én azt csináltam, hogy megpróbáltam áttörni ott ahol épp nincs védelem és ha a tankok hátába tudtam férkőzni akkor beléjük eresztettem a 6 lőszert vagy kiszedtem az artyt és utána többnyire meghaltam. A 13 75 ugyanez, kicsit több hpval de ugyanolyan ágyúval....
Scoutolni nem sokszor tudtam vele, mert szinte mindig kiszúrtak és mivel minden kósza lövedék átüti, nem sokáig szokott élni.
Szóval még egyszer mondom, ami nekem bevált ezeknél az az, ha 1-2 lassabb tank hátába tudtam férkőzni és ki tudtam rá tárazni azelőtt, hogy megfordul és más kilőjön.
A 13 90 egy fokkal jobb lesz, top ágyúval már majdnem dupláját sebzi, bár oda meg kell az aranylőszer nagyon...
-
Achill3uS
nagyúr
AMX 12t-re van valakinek ajánlott játékstílusa? néztem pár videot youtube-on, kinai light ágat viszem tehát light tapasztalatom van, de egyszerüen képtelen vagyok 2-300dmg-nél többet kiosztani egy körben. scoutnak lassú, sniperkedni pontatlan és tul keves az alfa dmg, közelről lehet vele valamit kezdeni főleg td-k ellen de mire oda jutnék meghalok kb 2 lövésből mivel legtöbbször tier8ba dob. filozok rajta hogy átlépem freexpből de az AMX 13 75 is igen hasonlónak tűnik (bár most akciós)... ebből következik a második kérdésem, ez az ág végig ilyen szívás a batchat-ig?
-
Quan-Chi
őstag
nagyon jó kis tank ez a VK30.01D kár, hogy borzasztó nyomorékokkal tesz össze, a legutóbbi csatában a 3 top tier tank az első 2 percben meghalt, nemtudom, hogy csinálták ...
-
csapee
őstag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Omg a szakasz elonyei

Regen meg a vizimalom tudta reptetni a tankokat. -
jano_77
nagyúr
válasz
Angel1981
üzenetére
Biztos nem a mod okozta, ott vmi más oka volt! Nálam simán működik.
MÁS:
Meg tudja mondani nekem vki, hogy Pearl Riveren hogy a fészkes fenébe lehet felmenni B6-ban látható hídra és átmenni B5/A5 sarkából B7-re? Egyik csatában a kanyonon áttörve meglepődve vettem észre, hogy 2db KV-1S fentről lövöldözött minket!
-
dfsz34
őstag
Azt hiszem, hogy ezt nem lehet felülmúlni (vagy alul)
95%-os nyerési esély mellett 15:3-ra nyert az ellenfél, komolyan mondom, hogy ilyen nincs, hogyan halhatnak meg ennyire gyorsan? egyszerüen ez érthetetlen, 3 perc alatt 10 tank veszteség... -
Iron Funeral
őstag
-
CHaooSS
őstag
már félig kopasz vagyok komolyan mondom
26 csatából 17 vereség..
ki is nyomtam az xvm-et mert nem akartam nézni azt a sok pirosat..
-
válasz
bullseye
üzenetére
Szerintem olyan nerf kéne, hogy minden tehetségtelenségem dacára bármire lövök azt egy lövéssel megöljem. Jó-jó...feltámadhat az indulókörben 10 mp múlva, hogy ott folytassa ahol abbahagyta, és a menet csak bizonyos percig tartson és zászlókat kelljen elfoglalni!!!
Ja basszus ez a COD meg a BF1-2-3 stb....
Bár viccet félretéve, a vége úgy is ez lesz.
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat mindenkinek

-
jano_77
nagyúr
válasz
Angel1981
üzenetére
és (#12034) Djuree: ne gondoljátok! Egyáltalán nem bonyolult, szerintem pont, hogy nagyon hasznos és érthető! Igaz haverom sem boldogul vele, de nála sem értem, hogy miért nem....nem veszi észre mikor van betöltve
Szerintem nagyon informatív és nem bonyolult egyáltalán! Az, hogy tiltott, hát kapják be a WG-sek....azt nem tudják nézni, hogy milyen modot használok, innentől kezdve pedig tehetnek egy szívességet!
Próbáld ki nyugodtan szerintem Angel, nem fogod megbánni!
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Már letöltöttem, de még "nem mertem" felrakni.

Úgy tudom, tiltott - más kérdés, hogy valszeg nem büntetnek meg érte - de jobb a békesség.
A másik meg, szerintem frankón túl bonyolult, annyi mindenre kell figyelned ahhoz, hogy kihasználd az általa nyújtott plusz infókat, hogy sokszor amiatt romlik a csatabeli teljesítményed. -
Re-Tech
aktív tag
válasz
munnergep
üzenetére
Statok alapján tényleg kicsivel jobb a nagy Leo ágyúja a kicsivel nagyobb RoF, -0.2 sec aim timeal és a 2/3adba kerülő lőszerrel (nekem főleg ez tetszik). Ezen kívül mobilabb is a tank maga.
Viszont míg a Leo-t egy T-50es Tier 4es scout is átlövi, addig az E-50 már keményebb dió T8/9es lövegek számára, lehet vele pattogtatni. És én egyszerűen nem tudok betelni a rammolás szépségeivel
Irányított ütközés + repeszpáncél = profit -
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
Használja vki a MeltyMap's MathMod-ot célkeresztnek?
Van észrevehető -h aigen, akkor mi - változása a 0.6.3 és a 0.6.4 verzió között?!? Érdemes feltenni az újabbat?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Atlantis
veterán
válasz
Tubi1976
üzenetére
Nem értek egyet. Nem számítottam rá, de pont jó lett az arty-helyzet, remélem, így is marad. Végre nem kell bujkálni előlük, csatában eddig se alapoztam a tüzérségre, mert legtöbbször agyatlan idióták játszottak velük és örültem, ha legalább a saját arty nem engem lőtt meg. Tisztelet a kivételnek ugyebár...
-
munnergep
senior tag
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34
üzenetére
Ponthogy nem tettek jót. Elég lett volna maximalizálni az artyk számát 2/csata. Max az artyk 1 percet vártak volna.
De én nem panaszkodom, Humellel így is megyek jó köröket, és ha a GW akciós lesz, meg is fogom venni, úgyis kelleni fog majd T8 századra egy arty, ki kell húzzam a GWTP-t.
Aki meg sír, hogy nem jók az artyk, hát ez van, fogadja el, vagy tanuljon meg játszani vele, én épp most lőttem ki vakon egy Stug-ot, században ellőttem az 50-el rongyoló cromwellt 600m-ről, CW-n 3 tankot szedtem ki Mountain Passon.
Lehet artyzni, de sajnos nem olyan egyszerűen, mint eddig. Akinek nem megy ne erőltesse.Más: Kicsit sok már szerintem ez a sírás, kellene egy síró-off topik azoknak, akik sírnak az MM, a játék, a csapat.. .stb miatt. Az egész fórum ezzel van tele.
(#12020) Djuree Jobbak bizony
(#12026) sith7 Igen. És javaslom, hogy gyorsan told végig, mert 8.7-ben variálni fognak a P1 és P2-vel valamit, ki tudja jó lesz-e vagy sem...
-
dfsz34
őstag
válasz
Tubi1976
üzenetére
Ennek így nem sok értelme, amit írsz. Mindig lesz olyan szituáció, hogy a nagy tankjaid elhullottak és ott állsz egy nagyobb tankkal. Ha beásta magát és nem arty védett helyen, akkor még most is kiszedik az artyk, csak nem úgy működik, mint régen, hogy elég volt spotolni és a 3-5 arty meg szanaszét lőtte, hanem gondolkodni kell, taktikázni.
-
munnergep
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
"...de aki meddel játszik az pontosan tudja, hogy nem kell arty a kiszedésükhöz. Be kell vállalni egy akár 1000-es lövést is tőlük, de után már nincs esélyük, ha a fenekükben vagy."
Kivéve ha a táras francia fossal találkozol

-
Tubi1976
tag
Abszolút arty ellenes voltam én is nem is igazán játszom velük, de szerintem is túl nagy lett a nerf.Akkor veszed észre amikor találkozol egy jól beásott 10-es heavyvel amit a kis 8-9-es tankoddal esélyed sincs átlőni, a saját 10-esed már rég meghalt vagy máshol jár, na akkor azért jól jönne az égi áldás,de így csak egy újabb frag vagy.Persze ami előtte volt na az is egy sz...r volt de vhol a 2 között lenne az értelme az artyzásnak szerintem.
-
Quan-Chi
őstag
Pz 3/4 mester medál 2160 XP , van isten ! már el is adtam
-
Simulacrum
senior tag
válasz
AlexWolf
üzenetére
Pont ezen, amit itt leírtál is sokat segít ez a patch. Végre kevesebb öngyilkos felderítő fog mászkálni és talán kezdik majd megtanulni mit is jelent light tankkal játszani. Egyértelműen ez a legnehezebb stílus a WoT-ban, most már szépen kijön miért is. A passzív scoutolás arty nerf után is tökéletesen működik. Rengeteg új magas szintű light tank van, amivel bizony E-100-akat is lehet sebezni gold nélkül, csak ugye a megkerülés szót kevesen ismerik, nem úgy mint a berohanok és meghalok fogalmát.
Várom már az erőteljesebb TD OP sírást is, de aki meddel játszik az pontosan tudja, hogy nem kell arty a kiszedésükhöz. Be kell vállalni egy akár 1000-es lövést is tőlük, de után már nincs esélyük, ha a fenekükben vagy.
Rengeteg új hely és új útvonal nyílt meg az arty nerffel, amik sokkal színesebbé teszik számomra a játékot. Régen meddel is fix útvonalaim voltak, amin tudtam, hogy nem igazán tud az arty meglőni. Most már igazán lehet újat alkotni és meglepni érdekes helyekről az ellent, ahonnan nem várnak. Sok térképet is átvariáltak, ez is nagyon jó dolog. Elsőre persze bosszankodik az ember, hogy hopp itt régen szépen át tudtam lőni, milyen jó hely volt stb. de utána rájön, hogy milyen jó is, hogy nem ugyanazt a dögunalmas sablon játékot játssza már megint adott pályán.
Tényleg hiányzik az valakinek, hogy mondjuk M48-ban ülve éppen szép 1-1 csatát vív az ellen Batchatjával a fontos spot helyért és valamelyiküket egy lövéssel kiszedte anno az arty? Csodálkozom azokon akik a régi állapotot visszasírják, pedig nem is arty játékosok.
-
jagada
addikt
Én ettől a Sacred Valley pályától vagyok rosszul. Búrjánzó fóra meg házak mindenhol, az ellenségből meg semmit nem látni csak érzem hogy gyön az áldás az égbűl. Utálom.
-
dfsz34
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
így van, egyébként meg nem csak a td láthatatlan, nekem med tankokon is 100% kamo van és ha nem mozdulok, akkor általában nehezen látnak meg
a td elől viszont el lehet bújni, illetve látom, hogy hol vannak, vagy ha látom, hogy még nem találkoztak vele, akkor sejtem kb hol lehet és számítok rá
jó, persze a td így is el tud találni, de ezt össze nem lehet hasonlítani azzal, mikor meg nem lehetett moccanni, mert 4-5 arty azonnal rommá lőtt
a mostani csaták pörgősek, mernek menni az emberek előre
-
sith7
félisten
Német med vonalat elkezdtem, most tier 5 - ben vagyok, szerintetek merre érdemes tovább menni ?
Panther 1 - 2 vonalon, vagy az új, Indien panzer vonalon ?

-
KaLeun
senior tag
Mentem pár kört az új 4-es francia artyval, a legtöbb pályán (ha nem kell tartani a countertől) meg sem kell moccanni, mert hatalmas a lövegének kitérése és így simán befogja az egész pályát. Egész jókat sebez, viszont elég lassú.
Kíváncsi vagyok, hogy a Hummel milyen t6-ban. Próbálta valaki?
-
g85j
tag
Szerintem teljesen jó lett így az arty mókolás. Úgy mondom, hogy nekem is van 2.
Sokkal élvezetesebb így sztem. Tegnap arcoskodva 3500 kiosztott sebzés után nagy arccal kiálltam a domb tetejére a JagdTigeremmel, hát az ellen GwPanthere meg is talált, belém lőtt 1020 körül, hát majd kirepültem a pályáról.... de végre nem egy lövéses voltam neki. -
jano_77
nagyúr
válasz
echterion
üzenetére
T10-es csatában?!? Nem tudom pontosan a dmg számát 1500 és 2000 között volt és a 3. voltam a csapatban a csata végén! Volt ha jól emlékszem 4-5db T10-es tank illetve kilencesek is voltak! Én csak a táplálék lánc alján foglaltam helyet.
AlexWolf: oopsz...nem is figyeltem
Azt akartam megnézni, hogy scout-okkal tolod-e és azért ennyire savanyú a szőlő!? De látom, hogy nem...akkor nem értem miért panaszkodsz!? 
-
csapee
őstag
Hat nem tudom, biztos nehezebb artyval jatszani de lattam olyan kort a patch utan amikor az arty 5-6 killel top volt. Biztos nehezebb de nem lehetetlen jol jatszani vele.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
dfsz34
üzenetére
ezt én is aláírom, nem igazán díjaztam mikor 5 T8-as arti volt bent, és ha csak a periszkóp hegyét kiemelted egy kőrakás mögül már legalább 2000dmg-et kaptál ! de ennek sincs értelme hogy az artik gyakorlatilag használhatatlanok ! érdemes megnézni a játékstílust mióta nincs arti, millió TD-s van és úgy kempelnek mint az állat , nem sokkal jobb ... ezek a programozó zsenik rájöhettek volna, hogy az SPG kell, ugyan abba a használható formában, de egyszerűen 2 nagyon max 3nál többet ne engedjen be egy csatába ...
egyik ismerősömnek is több mint 2000 játéka volt SPG-kel , az orosz ág T8 , frankó legénység több is álcafestéssel , és a 8.6 után eladta mindet és elkezdte az IS ágat (én sajnáltam volna a helyébe azt a sok pénzt és időt)
echterion pont 1 lövés HE-vel

-
válasz
dfsz34
üzenetére
Szerintem unalmasabb lett a játék. Régen jól kellett megválasztani a fedezéket, olyat ami arty ellen is véd. És még akkor sem lehettél benne biztos, hogy ott áll az arty, ahol te elképzeled, lehet simán kilőtt a fedezék mögött (mondom mindezt úgy, hogy kb 10 csatából 1x lőttek ki artyk).
Most kb 10 csatából 2-ben van arty. Ellenben light/felderítő tankokból nem egyszer 6 is. Akiket egyrészről kb 1-2 lövés kivégezni, másrészről sebezni nem tudják a nagy vasakat, főleg csak zavaróak, annyi eszük meg nincs, hogy egymásra vadásszanak. Így ők kb elvesztették a jelentőségüket. Nincs arty, akit zargathatnának, nincs arty akiknek felderíthetnének. (Azzal meg ha esetleg teljesen máshol rohangálnak, mint ahol a fő erő van, semmit nem érnek)Na de mindegy. Jó sok ember boldognak érzi magát. Viszont érdemes lesz megnézni, hogy mikor fogják visszaállítani valamilyen formában a régi rendszert. Ugyanis az arty nerffel sokkal több játékost veszítettek (akik költötték a pénzt rendesen), mint amennyit nyertek. Szóval szerintem ez a "hurrá, eltűntek a köcsög artyk" állapot nem lesz tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha működött volna, akkor a foglalással megnyertem volna a csatát ( mikor elkezdtem az említett két tank még bírkózott a többiekkel ).
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)