Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Még nem csináltam ilyet,ilyenkor mi van,ha rá nyomok az elköltésre,de nem elég?
-
Djuree
félisten
még van 13k, csak elviszik ezt a fost is...én kihagyom.
mi lenne ha valami jó cucc lenne?
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Jó lenne, ha megoldanák, hogy a steel hunter-el lehessen a napi küldetésekkel is haladni. A Battle Pass-t pontokat megoldották szerencsére, mert az se volt mindig így, most meg még talán túl jól is adja, de a napi küldetések többet adnak és azzal is haladnom kéne. Be akarom húzni a 3 tankot a BP-ből, amihez kellenek a napi küldetések és amikor a bónusz küldetés x5 győzelem, akkor azzal egész sokat el lehet molyolni. Annyit meg nem játszom, hogy randomban meg a steel hunterben is toljam párhuzamosan. Így marad a random, amivel a napi küldetéseket is lehet teljesíteni.
Értem, hogy más a szisztéma, de valamit ki lehetett volna erre találni mostanra már. Akár készíteni olyan napi küldetéseket, amik mindkét módban teljesíthetőek és azokat adni, akár ilyenkor lenne 2 fajta napi küldi és valamelyiket teljesítve lehetne előre haladni. Sokan ríttak már emiatt a WG-nek, akik telibe sz.rják szokás szerint és úgy tesznek, mintha mindenkinek órákat kéne naponta játszani a játékukkal
hát azok az idők már nagyon régen voltak. -
Plata
félisten
Győzelem! Csata: Highway Járművek: Object 261 Szerzett tapasztalat: 1 229 Kapott Battle Pass pontok: 20 Megszerzett kötvények: 5 Szerzett kredit: 48 869 Csatában elért kitüntetések: Felderítő, Stark's medál, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Szark medál meg lol.
-
ddt500hu
veterán
Az Arlequin nerfből valaki érez valamit? 3x egymás után megkaptam a zöld pályát, 3x győztem. Sokkal több kisgömböcöt adott, a gépágyú meg pont ugyan úgy működik.
-
po1son
addikt
Változtattak pár kampány küldetésen, hátha valakinek hiányzik valami és könnyebb dolga lesz.
hivatalos link
-
Geller72
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az addig ok, de a ka ri-nak sehol nincs 371-es penje még golddal sem..
-
L4Y0S
kezdő
Az összeszerelő műhellyel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A nemzeti töredékeket pontosan hogyan is lehet felhasználni? Minimum 64 db. kell egy nemzetből? És a többszörösét is lehet használni (pl. 128 db.)?
-
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Legendás IS7 torony... és nem is ez fájt legjobban, hanem hogy nagyobbat is lőtt belém
-
Geller72
veterán
Mióta lehet lazán belőni az Obj. 257-et a legerősebb pontján, a lövegpajzsnál egymás után 3x egy Ka-ri-val?
-
Plata
félisten
Képet nem volt időm tenni,mert melóban játszom és csata vége felé megzavartak így amint vége lett húztam is el a gép elől.
-
Plata
félisten
válasz
Puculo
üzenetére
T6 csatában én is tudok kapni sok xp-t.Booster nélkül.
Győzelem! Csata: Redshire Járművek: Bisonte C45 Szerzett tapasztalat: 4 616 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 17 Szerzett kredit: 179 261 Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Párbajozó, Felderítő, Tüzelj és ölj, Isten keze, Zúzó, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2) Mosolygós arc szarvakkal matrica hozzáadva -
dokee78
félisten
Ez a net elégtelen a WoT-hoz?
-
Djuree
félisten
van 2 milla free xp-m, de ez se volt ingyé, nem tudom megéri e elverni erre a tankra.
mi van ha a kövi jobb lesz?
lehet inkább félreteszem, ha évente lesz 4 db ilyen műhely azt ember nem győzi.
főleg hogy már karikor se veszek majd ládát, már wowsban fogok elverni egy százast inkább.
-
MoVieFaN
aktív tag
Nem szokott zavarni az arty, de ez a 30k+ csatás artista kemény volt. 10k+ a francia OP sz@rral gondolom kimaxolva, lila cucokkal, megállás nélkül tűpontosan szórta. A szívembe zártam mindkét leFH18B2-t a csatában, mozdulni nem lehetett, emberünk 2k+ feletti sebzéssel végzett top artyként.

-
Plata
félisten
válasz
xAttilax
üzenetére
De a hátulról való beütésről eszembe jutott még egy érdekesség,E100 csapattárs felment a bázis melletti dombra másik csatában és azzal szórakozott hogy a három td csapattársat ki tolja az ellenség elé és blokkolja őket.Be ált mögéjük és nem engedte visszavonulni vagy menekülni őket.De hamarabb kinyiffant mint a teknősbéka.
-
Plata
félisten
Találkoztam vickers-el csatában.
Az ellenségnél volt,amíg sunyiból lövöldözött jól ment neki,csapatában neki lett magasan a legtöbb sebzése.De a csapata tényleg agyhalott volt.
Amint spotolódott gyorsan meghalt.Arty kinyírta azonnal.
A városban az ellenség amit csinált vicc volt,rá másztak egy szerencsétlen amx m54-re és próbálták kinyírni,vk72 például rám sem bagózott,teljesen neki mentem és rátáraztam.
Nulla méterről nem tévesztettem célt.
Minotauro volt a legviccesebb,ő elmenekült a francba. -
Plata
félisten
Hogy ez eddig nem jutott eszembe,ez a béna T9 prém med biztos hogy battle pass tank lesz.
Pénzért ilyen rossz tankot nem adnának,gondolom,vagy ingyenes lesz mint a patton tavaly vagy battle pass verda. -
MoVieFaN
aktív tag
Kellett ez a Crusher is Tier VIII-ba, mint egy falat kenyér. Csak nyomott egy W-t és kész, lehozta, még oldalról is pattint.
Crusher -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nem is a kredit volt a lényeg,de az sem volt rossz,hanem a sok kamikaze.
Mikor ki jön egy ilyen összeszerelős tank,a játékban pár napig rengeteg őrült szaladgál vele. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
A kredit már egyre kevésbé szempont ebben a játékban, mióta nem lehet kifogyni a boosterekből.
Nagyon régen költöttem a játékra, még a téli akcióban és úgy néz ki, hogy kb jövő februárig megy még a prémium, de jön hozzá folyamatosan. Mindenhol, ahol a prém nap választható, azt veszem ki. Egy sima F2P játékkal is 2-3 hónap prémet össze lehet hozni évente és ha olyankor farmol kreditet az ember boosterekkel, akkor gyakorlatilag nem tud elfogyni a kredit soha.
Persze az ilyen összeszerelők simán elviszik, de nem kell minden szemétre elszórni az erőforrásokat. A legtöbb összeszerelős tankot megvettem eddig, de alig játszom velük. Felesleges volt a kiadás, még a Lion, amit előszedek rendszeresen, a többi meg ott rohad a garázsban. -
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Persze nekem is jól jönne, mert miért ne, de ha azt nézem, hogy mennyit kérnek érte, akkor az borzalmasan sok. Kb. 3 tank ára. Nagyon hasonló stílus a Leo1 vagy akár az STB-1 is, ahol meg sokkal jobb a torony páncél. Vickers vs STB-1 (a Vickers a piros)
Amiben nagyon jó a Vickers az a lőszer gyorsasága: 1540 m/sec

-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Jó lenne ha lenne mellé valami event, mikor volt ilyen shop és mellette térképész event T10 tankokkal az nagyon jó volt.
Mentek előre észnélkül és könnyű volt keresni pénzt. -
xAttilax
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
azért nincs olyan posztod, hogy ne nézünk le vagy ne gondoljuk magunkat többnek valakinél... fáj neked, hogy valaki számozott tankot akar?
ki a "sok csicska"? aki számozott tankot akar vagy aki megnézi? vagy aki 10 ember előtt remegve rejtegeti az accja nevét?
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Telejsen beteg mennyiségű cucc kell hozzá. 15 000 gold + 15 000 kötvény, 150 000 free xp és 12 500 000 kredit csak 84%-ra elég. Viccesek a fiúk
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
po1son
üzenetére
skill dícsérte, de ő is mondta, hogy ennyit nem ér. Ettől függetlenül nagyjából pár perc alatt el fognak fogyni a sorszámos verzióból az 5-nél kisebb számú példányok
hiszen a játékosok bölcsen használják az erőforrásokat. Van 40e sorszámos, aki nagyon akar sorszámost, most van a legjobb esélye szerezni, persze aki egy számra akar r.cskázni, annak sietni kell, mert 1-2 perc után már csak 5 számjegyű tankot fog kapni amivel már nem lehet villogni a sok csicska előtt 
Én ezt kihagyom, szabad xp-m nincs elég még, a kreditet meg nem akarom elégetni rá, mert nem ér annyit ez a tank. Még ebben az évben kitart a prémium előfizetésem, aztán vége. Fel akarok halmozni 100m kreditet, amit majd akkor használok, ha értelmes tankot raknak be az összeszerelőbe. A többi cuccal együtt elméletben 2 összeszerelő kijön majd belőle.
-
Yvoril
kezdő
Ne haragudjatok nem akkarok visszaolvasni 1000+ beírást.
A problémám, hogy a játék kidob a csata betöltés előtt (utána bejelentkezés után az aktuális csatába találom magam, néha a visszaszámlálás előtt 1-2 mp-vel, néha már amikor mindenki elindult már) és a csata után is ki szokott dobni, újra kell csatlakozni a szerverhez. Mindez random van amikor napokig semmi és egyszercsak bummm és minden csata előtt és után. Ezt el tudná valaki magyarázni? -
ddt500hu
veterán
Valaki legyen olyan jó linkeljen már nekem egy működő 3Mark kalkulátor modot. Ami csata közben mutatja a százalékot.
-
xAttilax
őstag
Ebben a módban mi értelme goldot lőni?
leghitványabb penes tankokkal Borr, skoda is simán lehet alap lőszerrel érvényesülni. -
Injun
senior tag
Ha megsebzek egy tankot,akkor a találat helyén kiírja,hogy mennyit sebeztem.Eddig ez "fehér" színnel történt,de most valamiért átváltott lilára.Ezt hol tudom visszaállítani?
-
jano_77
nagyúr
ha vkit érdekel az új limites - úgy értem, hogy X db lesz belőle, tehát gyorsnak kell lenni és kell rendelkezni rengeteg free XP-el, kredittel vagy gold-al - megvásárolható tank - Vickers 3 - Skill és Daki is épp azzal tolja.
-
po1son
addikt
Végeztem a roham light-al mai nap, érdekesség hogy a módban lévő napi küldetéseket lenullázta és meg lehet csinálni még1x.
-
ddt500hu
veterán
18. csatára meg lett. 

Mondjuk amikor a repesszel rálőttem a Grillére akkor néztem, hogy mi van??
460m/s megy csak a lövedék!
-
po1son
addikt
Roham light - 200 tekintélypont egy csata alatt (7900 kombi)

-
h1mpi
félisten
Mik vannak…
-
Plata
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Hát azt hiszem a másodikra tudom a választ.
Nekem automatikusan választ szervert,mert ezt nem pipáltam ki.
-
Elit3Zotya
addikt
1.
Hol lehet azt beállítani, hogy ne legyen hatással a képre ha tereptárgynak megyek neki(ne rázkódjon be a kép)
2.
Hol lehet azt beállítani, hogy mikor indul a játék, akkor automatikusan lépjen be és ne keljen manuálisan választani szervert.?Előre is köszi.
-
po1son
addikt
Bónuszkód:
RESILIENCE
-
ddt500hu
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Kukkants kicsit lejjebb. TD-8 küldi (saját hp 5X-se), Hatttalmas Kaliber, kitüntetéssel.
-
ddt500hu
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
ezzel a szarral nem gyenge. grat!
ezzel még nekem sincs meg...najó mással se.
-
Puculo
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát azok az idők már nagyon régen voltak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legendás IS7 torony... és nem is ez fájt legjobban, hanem hogy nagyobbat is lőtt belém

Minotauro volt a legviccesebb,ő elmenekült a francba.