Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
tegnap megvettem végül az alpine tiger-t és rögtön be is cseréltem a 703-II (122)-re. Az első 2 csatám nem volt valami meggyőző vele, pedig nem kezdő 6 skilles legénységet ültettem bele. A dupla csövű orosz tech-tree tankok bejöttek ezért is döntöttem végül úgy, hogy a Defender mellé beruházok még egy orosz tankra.
Egyenlőre a páncélját nem érzem, szemből elég sokan belőnek sajnos, a dupla lövést átraktam másik gombra, azt olvastam az úgy jobb, de így meg sajnos nem esik kézre. Először az egéren próbáltam de nem volt kényelmes, most space, de ezt meg még szokni kell
Ma reggel sikerült mennem egy 3k sebzéses kört, ez már élvezhetőbb volt. -
korren
aktív tag
Épp írni akartam, hogy ez nagyon nem megèrős ez a ládás event.
De akkor csak én vagyok a balszerencsés.
25-ös láda és semmi.
Ebből csak 1-1 nap prém jön, ha jön.
Karácsonykor legalább aranyat adott.
Nekem rettentő lehúzásnak tűnik.
-
zozyk
addikt
-
Sasa 111
tag
Sziasztok!
Egy naiv kérdés: Van még valaki, aki HDD-ről futtatja a játékot?
Érdekelne a tapasztalata.
Köszi! -
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Azt ott hogy lőtte be?
tanks.gg szerint volt rá 12%-a, bejött neki -
dokee78
félisten
-
Baltazár123
őstag
kivettem a japó küldetésből a tankost, de ezt a sóherkedést megint. csak parancsnoknak jó valaki, akinek nincs nulladik skillje. van 1 darab válaszható skillje, kb 200e xp. Ilyeneket inkább ne is adnának. Még talán rádiósnak beraknám, máshova nem jó, de ugye fix parancsnok lehet csak. Az egyetlen haszna az lesz, ha megcsinálják azt a változtatást, hogy becserélhetőek legyenek a legények xp könyvekre
volt ilyesmiről szó korábban, talán egyszer megcsinálják -
Szibilla
aktív tag
Nah, ládák megint.
Ez a WG se normális, eddig fosták a kínai tankokat, most meg kínai új év, meg sárkányok...erre egy darab kínai tank sincs a ládákban. Tök logikus. 
-
frame>24
addikt
Bocs, biztos volt már, de:
jármű becserélés kérdés!A 112 (China HT) hogyhogy benne sincs ingame a "vehilces to get" listában?
Elvileg ősidők óta egy becserélhető cucc (mármint lehet erre becserélni csomó mást),
de alapból sincs ott, mint cserében VEHETő cucc.Kösz előre is
ÓBAZZ, rentalban volt, csak remove-olni kellett...
-
Viktoár
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
Gondolom csak egy nap volt amikor drop-ot lehetett szerezni. Én nagy type 5 kedvelő vagyok, sajnálom hogy nem lett meg a skin. Mostanában a progetto-val játszok hogy legyen kredit, kezdek vele megbarátkozni pedig hogy utáltam az ágyúja miatt. Úgy látszik meg kell találni hogy kinek mikor melyik tank "adja".

-
xAttilax
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem már tegnapelőtt összejött a 45. Talán egy 3 órás twitch volt benne ami “plusz” a többi a type63. A Skin annyira nem tetszik, de talán jobb mint a kengurus téma, bár ott menő, hogy világít a lámpa. Viszont a kis type ot nagyon megkedveltem. A pár nap alatt mentem vele 26 csatát 2000 átlag és 73% WR. Pedig előtte 2000 alatt volt és valami 40% alatti wr. Tudta mikor kell jól teljesíteni
-
Viktoár
addikt
Igazából nagy gondot nem okoz mert már nincsenek céljaim a játékban, elengedtem mindenféle elvárást magammal szemben.
Rájöttem hogyha valamilyen céllal lépek be, legyen az gunmark, kampány küldetés, stb.. az lesz a vége hogy felmérgel a sok "véletlen" meg a bot játékos. 
Csak mókából megyek aztán halad ami halad. Roham módot teljesen ignoráltam, bár a heti küldiknél elég jól ment, de inkább meghagyom a steamereknek meg akik azzal keresik a pénzt hogy mások helyett grindolják a divizókat.

Ami elszomorít hogy megcsináltam a japós küldiket amiért összejött 42 token de a type 5 skin 45 tokenbe kerül. Vicc hogy ezt is így csinálták meg a wg-s fiúk.

-
Viktoár
addikt
Most mentem egy kört tier 6-ban könnyű tankkal, 6 light volt a csapatunkban.
Értem én hogy valamiből össze kell állítani a csapatokat de ne legyen már a csapat fele könnyűtank. 
-
Viktoár
addikt
Kivették a közös csetet a garázsból?
-
Derron
aktív tag
Arról van információnk, hogy a játékon belül hogy lehet majd ládát szerezni? Azt írják hogy a prém shopban és a játékon belüli boltban is lesz láda. Én ebből arra következtetek, hogy aranyért is lehet majd venni ládákat.
-
2thletme2day
őstag
Én is Sheridannel tolom legtöbbet. Jól felszerelve amúgy meglepően jól használható szerintem. Nem egy 5k+ sebzéses csatám volt vele eddig (majdnem 7k a plafon). Igazából olyan mint egy med csak megvan neki a spotter perk. Nekem nincs meg az RHM ezért próbáltam ki a Sheridan. Majdnem 3500 dpm-el és a spotter képességgel elég jó eredményeket lehet elérni. Az RHM annyiból jobb, hogy van egy mocskos jó repesze meg talán egy lehelletnyivel több dpm-e. Tegnap reggel kezdtem vas A-ban, ma délelőtt sikerült végre feljutnom ezüst ligába. Gyorsan meg is vettem a kpz-t és a concept-et. A cél elérve. Innentől kezdve már annyira nem érdekel a rang, de persze jó lenne feljebb jutni. Amúgy én azt látom, hogy most jobb játszani mint az szezon elején. Kevesebb az a játékos aki azt sem tudja, melyik játékkal játszik. Ja és amit észrevettem, hogy délelőtt a legjobb a játék/legkevesebb az agyatlan idióta.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ez a 703 jobb mint az obj252?
koszi
sfefe -
válasz
Djuree
üzenetére
Kinek hogy.
Én pl Sheridannel vagyok ebben a módban jó... illetve nem rossz.
Csak kis pályára viszem az IS-7 -et mert kb. az egyetlen X-es heavy-m.
És Sheridan-nel gyakran vagyok a top 3 sebzőben. Plusz a spot.
Persze ehhez kell a heavy aki tartja a frontot amíg körbe érek, de onnét akkora zavaró tényező lehetek hogy szétzilálódik az ellenség.
Szóval a 7 heavy is simán lehet bukó mert körbe táncolják őket. -
zozyk
addikt
Kaptam egy 15% kupont, ha esetleg valakinek kellene valami...

-
Djuree
félisten
ha az egész csapat, nagy hp-s, nagyot sebző hevikkel menne mindent meg lehetne nyerni. 7db 60tp és lehetne hozni 90%-os wr-t...de az a baj ezt csak kevesen látják és sosincs ilyen ideális leosztás, sokszor még light is van.
ez a játékmód erre épül ugyanis... -
Warton
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én teljesen elengedtem ezt már. Csak a küldiket akarom megcsinálni, mert jók a jutalmak. A shopból nem nagyon vennék semmit, talán a Charlemagnét, de odáig úgyse jutok el. Ha megvan az utolsó két küldi akkor megyek is vissza randomba creditet grindolni.
Egyébkén abban, hogy lesüllyedtem azért én is benne voltam, mert tényleg rosszul játszottam, tehát nem fognám rá teljesen a csapattársakra a dolgot. Az látható, hogy én személy szerint képtelen vagyok kitörni a bronzból.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Warton
üzenetére
A vas-bronz ligák ilyenkorra már teljesen mérgező hangulatúak, ha valaki haladni is akar. Annyi rengeteg semmire se használható játékos ragadt bele. Is4 múltkor hagyta az ellenfelet befoglalni úgy, hogy mi hatan voltunk ők hárman
A rohadt kereszttűz miatt nem tudtam a rövid úton odarohanni, ez meg ott állt 30m-re
A silver liga kéne nekem, megvenném a kpz50t-t, de ebben a szezonban nem fog összejönni. Egyszer néztem fel bronz szintre, de vissza is csúsztam. Rengeteg csatával talán meglenne, de annyit nem akarok játszani. -
h1mpi
félisten
Én szárnyalok

-
Warton
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem is fantasztikus napom volt tegnap bronz E tetejéről sikerült felküzdenem magam a vas A aljára.
De igazából már nem is zavar, rájöttem, hogyha csak a heti küldetésekre koncentrálok akkor nem is annyira gáz ez a mód, csak nem szabad elvárni, hogy a rangokkal haladjak. -
fradi81
veterán
113 milyen most? Nem nagyon látom gondolom akkor rosszabb lehet mint a wz5A.
-
sfefe
addikt
válasz
Plata
üzenetére
Jaaa értem....
Is6om van de azt nem adom
nagyon régről megvan és az első prém. 
Meg szeretem, hogy tier limites...
Lowe is van de az is marad ...
Progetto alap, hogy marad..Steve s1 is marad szeretem....
Obj 252u van még...azon már többször gondolkodtam, hogy cserélni kellene...
De így, hogy felvetetted venni alpinet kötvényért és úgy becserélni ez jó lehet...
Van még egy type 64 lightom azt gondoltam beadni de azért sz.rt sem adnak...
Kötvényem meg van 24k...
-
Plata
félisten
válasz
sfefe
üzenetére
Jobb a francot,de ha Alpine tigert-t megveszed kötvényért az ér legtöbbet aranyban tank elcseréésnél.
Ő azt írta úgy emlékszem hogy Caern Ax-ot cseréli el 703-ra,ha vesz Alpine tigert az többet ér becserélésnél.
Caern 4700 aranyat ér az alpesi macsek 5500-at.
Érdekes De Is5 és Is6 is többet ér mint az ojject 703.
Hogy az ördögbe számolják ki ezek a tankok értékét,minál vacakabb annál értékesebb?
-
ddt500hu
veterán
válasz
Kelvin
üzenetére
Elhiheted, hogy nem a tier6-os csatából vontam le ezt a következtetést.
Tier10-ben, El Haluffon a heavy dühöngőben, 5x pattintottam a 60tp-t, 2x a JPZE100-at. 5200 blokkolás jött össze.
Lövik a tornyát mert 8-as és biztos beviszi a heat, hát rohadtul nem!
A kupolája szinte ellőhetetlen, sidescrape-ben is majdnem IS-4, a frontja is erős (240-260mm). Szemben állva alap lőszerrel nem lőnek be könnyen a tizesek sem.
Szerintem kurva jó a páncélja.
-
Plata
félisten
válasz
po1son
üzenetére
Köszi,de nem csak egy stílust ad.
Nyugta Dátum: 2024. 02. 05. 16:47:56 Tornádó embléma hozzáadva: (x3)
Nyugta Dátum: 2024. 02. 05. 16:47:56 Tornádóriasztás stílus hozzáadva
Nyugta Dátum: 2024. 02. 05. 16:47:56 Acéltornádó felirat hozzáadva: (x3)
Látom közben szerkesztetted.
-
joergie
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
ebr 75 fl 10 használati utasítás:
2 pálinka, és a nyan cat 10 órás kell hozzá kísérőnek, és jönni fognak az ace tanker medálok. Tapasztalat
-
TFGG
kezdő
Hello!
Új Téli World of Tanks Trade videó:
https://www.youtube.com/watch?v=RL8-MZQfWok -
Kelvin
őstag
válasz
Derron
üzenetére
Azért messzemenő következtetést ne vonj le a tankról ez alapján. Persze, hogy t10 -es nek érzi a páncélt egy t6-os közegben...lol
Amúgy jó kis gép én is szeretem, bár manapság már bármivel lehet kiemelkedő kört menni, annyira elcsesződött a játékos bázis.
Igaz nem játszok már annyit, de december-januárban én is sok tankommal döntöttem 'rekordot', pedig én már visszafejlődők érzésem szerint. Aztán megnézem a csataösszesítőt a végén és jóformán csak pár száz/ezer csatás bot-ot vagy 36-47% wr -es ua játékost látok. (sajnos) -
joergie
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Elnézést, ezt a ka ri dolgot benéztem.
Szerintem az SC túl van értékelve, szóval ne lepődj meg, ha az a tank annyi, és nem több, mint amire a kommentek alapján számítanál. 10fokos hulldown gyenge pont nélkül(de csak hulldownban), jó ROF-al(de alacsony alfával). Kb ennyi a sztori.
-
Djuree
félisten
válasz
manu75
üzenetére
én csak egyszerűen nem szeretem az sc-t, nagyon régóta megvan de nem sokat mentem vele. nem is tartom nagyon op-nak, tudom hol kell lőni, egy krant ha jól beáll akkor nehezebb kiszedni sztem. jobb szeretem a nagylövő heavyket, nagyobb fun ha betalál egy 60tp, ezekkel a 400-akkal a medek dolgoznak nem a hevik.
-
manu75
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Azért biztos nem teljesen így van.
Mondjuk én a Super Con. vagyok így, isteníti kb. mindenki és próbálom újra meg újra, de azzal teljesen hasznavehetetlen vagyok. A kupolám csak az nem lövi be aki nem arra lő, nem tudom védeni, nem tudok azzal a tankkal játszani pedig elméletileg az egyik legjobb nehéz tank. Viccesnek tűnhet, hogy még a 113 is sokkal jobban bejön.
-
Djuree
félisten
na becseréltem az amx cdc-t a 703-ra, nem is sokat számított be talán 3000-et, de mindegy, az annyira gyenge volt hogy hagy menjen.
-
manu75
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Jó döntés, az strv1 fölött már szerintem eljárt az idő. Két bekapott lövéssel már garázsba küldhetnek. Egyébként az ágyújától sem voltam annyira elragadtatva, a francia amx td ágyúját jobbnak tartom csak azzal talán nehezebb egy kicsit a játék, de sokkal élvezetesebb, mert nem csak bokorban lehet használni.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Puculo
üzenetére
Én is a Bisonte-t akartam eredetileg! De aztán összefutottam ellenségként ezzel a "szarral" és egyszerűen nem bírtam belőni! Na mondom nekem kell ez a szar!

Szinte tier10-es orosz heavy páncélja van. 14 csatából 3x pattintottam vele 5k felett.
Csak meg kell szoknom a duplázást mert azt még gyakran elszúrom.

Egyébként a type63-at cseréltem be. Azt nem sikerült megszeretnem...
ui. Köszi! Köszi! -
h1mpi
félisten
válasz
ddt500hu
üzenetére
Grat! Ez a tank képes erre jó kezekben
Most eszembe is jutott, hogy lehet ez lesz a gyerek accountján, mert a KV1S-nél tart és elég jól megy neki. Ezzel meg lehet gyakorolni, mert a páncél elég troll és én is szeretem játszani ezt a tankot.
Az se hátrány, hogy csere tank és van egy-két gift tank az accon, amiért legalább kapok valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ma reggel sikerült mennem egy 3k sebzéses kört, ez már élvezhetőbb volt.
tanks.gg szerint volt rá 12%-a, bejött neki
volt ilyesmiről szó korábban, talán egyszer megcsinálják

Értem én hogy valamiből össze kell állítani a csapatokat de ne legyen már a csapat fele könnyűtank.

A kupolája szinte ellőhetetlen, sidescrape-ben is majdnem IS-4, a frontja is erős (240-260mm). Szemben állva alap lőszerrel nem lőnek be könnyen a tizesek sem.