Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bughead123
csendes tag
Ez jo kis menet volt de ami vicces az egeszben hogy miutan kiszedtem a 7 ellenfelet meg irta a sok hulyegyerek hogy miert foglalok, az ilyeket nem fogom megerteni soha

-
zozyk
addikt
T69-re ajánlanátok felszerelést?
-
Mister_X
nagyúr
Sőt, jobb kérdés, mi az a SU-85I, a tech tree-n nem látom

-
Mister_X
nagyúr
Van valami event naptár? Hogy mikorra lehessen számítani mondjuk 50%-os garázsra?
-
TESCO-Zsömle
titán
Végeztem...

-
Don Vittorio
őstag
Valaki tud arról a hibáról valamit, hogy kidob a csata közben, és addig nem is enged vissza, ameddig tart a csata, mert enged loginolni, elkezdi tölteni a csatát, és azonnal újra kidob? Úgy tűnik, hogy nem csak engem, hanem ilyenkor többeket vagy mindenkit, mert már néhány ilyen esetben time-outtal döntetlen lett a csata.

-
pointer4
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én a hétvégén 'gay arty harvester' jelzőt kaptam

-
Simi37
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én szinte szenvedtem a 12t-vel.
És ammot se robbantottam vele soha. 
A 13 75 isteni megváltás így utána. Most lett maxos nagyon zsír tank. -
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
mer csíter noob vagy aki csak ammo rákot tud lőni
tiltott mód
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezzel most találkoztam először:
"ammo rack noobs"

-
Simi37
őstag
Győzelem!
Csata: Prokhorovka
Jármű: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 376 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 55 515
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 3
Jármű hozzáadva: T2 Light Tank
Férőhelyek hozzáadva: 1Az utolsó pillanatban csak összejött.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
kisküzdő
üzenetére
Elég friss élményem van vele.
A Konisch ágyúval használtam, aminek most asszem más a neve, jól pötyög, az átütés korrekt, láncon tartani ellenfelet jól lehet vele, ha már az alfa ilyen kicsi.
Lomha jószág, lassan fordul, lassan gyorsul, de a felfüggesztés nem fogja vissza, lejtőn le akár 45-tel is tud száguldani. A páncélja nem ér semmit, sidescrape tier 6 meccsben működik, felette nem, mert gyenge a torony. Összességében a sok hp-ban lehet bízni és a gyorsan lövő ágyúval bedarálni, ami eléd kerül, 7-es, 8-as meccsen pedig hátulról támogatni. -
törölt tag
válasz
Bazsa01129
üzenetére
Nincs mit.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok.VK 36,01-röl mostani véleménye van valakinek ? Előre is köszönöm.
---------------
Kérlek, a moderációt illető kifogásoddal az erre a célra nyitott topicot keresd fel, ne a szakmai témát szemeteld vele. Köszönöm.
[ Módosította: #40993792 ]
-
törölt tag
válasz
Bazsa01129
üzenetére
Működik, haver 5 perce regisztrált vele. Probáld meg más böngészővel.
-
Szepi1979
senior tag
SU-100 lövésznek mi legyen a második skill a camo után? Működik rajta a toronyforgatás közbeni pontosság növelés vagy ahhoz tornyos gép kell?
-
Bazsa01129
csendes tag
Sziasztok!
Ez a razeres bónusz kódos dolog már nem működik?
Letöltöttem, rebootoltam, regisztráltam, megerősítettem, most kérném a kódot és nincs

-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Spenike
üzenetére
Igen JT ne fél nem felejtem el, feldolgozás alatt van
Jelenleg véletlen ráléptem a fejhallgatóra, és javítgatom, de a mikrofon elszállt úgy tünik, még jó hogy ezt a 2 vidit még lepofáztam vele... felismeri hogy mikrofon bemenet de csak ha erősen rátartok akkor hallatszik ahogy beszélek, amúgy embertelenül sistereg...
Jöhet a következő, még jó hogy nem 30-ezres fejhallgatókat veszek! 
-
fody73
tag
Végre ezzel is megvan az ász.
A camoja is nagyon jó, de támadni is nagyon jól lehet vele. -
mrszitya
senior tag
Épp tegnap tettem fel egy AutoTelescope modot az oldalamra: AutoEquip
Elvileg kicsit másképp működik, mint az eddig ismert változat, de ugyanolyan egyszerű a használata. (Leírás van hozzá.)
----------------------------------
Más:- A J1mb0 célzó is updatelve, így - a korábban már említett - damage indicatoros probléma ki lett küszöbölve (újra 15 sec-ig számol) egy új scripttel.
- Egy automatikus szerverválasztó script mod is felkerült, ha az ember mindig csak pl. az EU1-re lépne be
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
Köszi szépen. szuper lett.
Jó tank nagyon az IS3, én nagyon szeretem azt is, de ahogy mondtad is, meg kellett volna próbálnia vagy mellém jönni vagy a torony tetejét megcélozni, mert ott át lehet ütni a Caernt. Az alsó lemezt nem engedtem neki, a gyenge lövegsüllyedése miatt így nem volt esélye azt lőni. -
Tbor
tag
Valaki találkozott Vitiris autotelescope mod-jával 9.0-re ? Nagyon praktikus, hogy nem kell pakolgatni a felszerelést.
-
xenom0rph
őstag
Nem tud valaki adni egy ts szervert ahova mehetnénk ketten? szeretnénk szakaszozni :/

-
mynames
senior tag
Látszik, hogy jön a hétvége:

Simán lehetett volna nyerni, de hát a legmesszebb lévő sarokban kellett állniuk...az könnyebb volt.
Mikor meglátok egy ilyen Matisek, Misiek és egyéb bal..szt, az xwm-es winrateből leveszek emberenként 5 %-ot. -
Th1sN04ll
senior tag
-
PaJa1
őstag
Nem lesz meg ez a havi küldetés... 5-6 vereség zsinórban a T71el...
-
mynames
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Sokkal jobbat ne várj pontosság terén...azonban feltűnt, hogy pl . egy 450-500 HP-s KV1-t ha tier6-os franciával kínálom meg, akkor marad rajta valami, míg ha a Lorr. 155 mle. 50-nel akkor 99% , hogy kilövöm.
Pedig papírforma alapján a tier6-os artynak is ki kellene lőnei.TD mód? azzal?
Javaslom az angol tier 6-ost erre a célra! 9,91 a reloadja 
-
Th1sN04ll
senior tag
World Of Tanks Caernarvon tea délután

A Riplayt köszönöm Simulacrum fórumtársnak az ő érdeme!

Továbbra is várom a replayeket, ne fogjátok vissza magatokat

-
törölt tag
Valaki benne van egy esti szerencsétlenkedésben? Tier 3-4 közötti tankokkal tudok menni, ebből leszürhető, hogy kezdő vagyok, szóval profi insta ammorack lövésekre ne számitsatok

-
törölt tag
Új időrekord!

Komarin 21%-os győzelmi eséllyel 15:2-es győzelem 4 perc 11 másodperc alatt.
Az egyszem artynk és két heavy kivételével, akik a bázist védték mindenki padlógázzal rohamozott.
Szegény t95-ünk szívta meg, aki egy lövést se tudott leadni a roham közben.
Hiába, ha a vörös hadsereg megindul....
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hatostól felfele mind jó, csak ugye mindegyik közös jellemzője, hogy franciásan pontosak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mynames
üzenetére
Mellészálló lövés mondjuk tényleg van vele főleg hogy még a legénység sem 100%-os. Ezen kívül csak Hummelem volt de azzal még elég régen játszottam. Úgy rémlett artyknál elég gyakori hogy mellé lőnek így ennek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget. Viszont TD üzemmódban szerintem remek ez a gép, már jó pár rám támadó tankot küldtem így a másvilágra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet ez valójában TD-nek készült csak a végén lett arty.
A 7-es mennyiben lesz jobb? Még olyan 30-35k xp kell hozzá. -
mynames
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Csodálom, hogy tetszik mert szerintem a legrosszabb 6-os arty. Semmiben sem kiemelkedő, de sok sikert hozzá. Egyidőben volt vele még 2 másik t6 artym és ezzel ment a legtöbb lövés mellé. Örülők, hogy túl vagyok rajta...
Az angol 6-os akkora fun, hogy megtartottam, festve zászlózva
. TD mode arty.----
Most mentem az M40/43-mal (még kis löveges) és az R.RO skuló lepattant egy T54-ről, és 0 dmg...
Hát én ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni...(#56043) K6000: szép kezdeményezés! megadnád az ingame neved?
-
K6000
aktív tag
Wot gyakorlati oktatás...
Képzés: Base II
Tier: 2-10
Tank típus: light, med, heavy, td
Képzési idő: 2 x 1,5 óra
Jellege: gyakorlati
Kommunikáció formája: TS3
Létszám: 15 fő / csoport
Kik vehetnek rész: bárki aki rendelkezik a kiírásnak megfelelő tankkal.Az oktatás a szokásos, tehát szombaton lesz 18:00 -kor, gyakorló szobában. Szavazásra bocsátom melyik pálya legyen. Természetesen Ruinberg-re már nem lehet szavazni

A szavazatokat privát üzenetben kérem, ez egyben a részvételi szándékot is jelenti.P.S: Néhányan kérdezték, hogy készül-e az oktatásról videó, a rövid válasz, hogy nem készül. A hosszabb válasz: oktató videóból tele a net, ez viszont gyakorlati oktatás. Élő, annak minden előnyével és hátrányával.
Aki nem volt még / lemaradt / nem tudott róla / nem tudott részt venni / azok is jöhetnek, bármikor be lehet csatlakozni.Végezetül köszönöm a sok pozitív visszajelzést.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A 10-es beccset arty jó móka. Tölt egy keveset, de aztán négyet tud durrantani.

-
foxymaxy
senior tag
-
mynames
senior tag
válasz
GaburroSan
üzenetére
Arty soha sem volt top of the tree-ben.
Eddig ezek voltak: [link]
Ez alapján szerintem a japán vagy az orosz ágból lesz valamelyik.
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan
üzenetére
az baj lenne, én már a brit heavy ágat várom régóta.

is-7 már volt...
-
Sutike79
újonc
Sziasztok! Biztosan hülyének fogtok nézni, de nem tudok megoldani egy problémát. A fiam 9 éves, ő játszik a WOT-vel, én nem is értek hozzá. Miután a tavaszi szünetről hazajött megpróbált belépni. Letöltötte a frissítést, azt hiszem 9.0-át. A kezdőlap megjelenik, majd a játékosnevével csatlakozik. Ezután kijön egy figyelmeztetés, hogy megváltozott a grafika, milyen módon akarja beállítani. Na innentől kezdve pár másodperc múlva ledobja a szerver minden alkalommal bármit is próbálna beállítani. Ő még kicsi és én sem értek hozzá, viszont nagyon szomorú, hogy nem tud játszani. Kérlek benneteket segítsetek némi információval, hogy mi lehet a probléma! Megértéseteket és válaszotokat előre is köszönöm!
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan
üzenetére
nem hinném hogy ua. lesz mint az usa szerón...
-
GaburroSan
aktív tag
Betcset arty lesz a kövi top of the tree!! (Valszeg)
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Terrorista
üzenetére
Ha jót akarsz magadnak akkor a TD ágat. Mert mindegyik lassú de a TD-k legább páncélzottak. Én senkinek nem kívánom azt ami ahhoz kellett hogy a két churchillt kihúztam prém nélkül.
-
KaLeun
senior tag
Nyunyu féle ph-s xvm ikoncsomag frissült mostanában?
-
Djuree
félisten
elsején lesz dupla xp-s nap?
-
PaJa1
őstag
Jövök a szokásos vakerral...
T71 mellé keresek szakaszozni vágyókat
Még 17 győztes csata kell...legalább :s -
Poultier
tag
Tegnapi 12 kör/2 győzelem után...
-
dfsz34
őstag
Korán keltem, bár ne tettem volna. Sorozatos bukók, az ostoba fajtából, amikor az ellen mondjuk befoglal mines-on.
Csak azt érteném meg egyszer, hogy az miért jó valakinek, hogy mondjuk 100-150 xp-vel megcsinálja a duplázó csatát, mert semmi mást nem csinál csak rohan foglalni és nagyon büszke magára, megy a "gg" ezerrel, pedig ez egy kapitális baromság.
-
törölt tag
válasz
Terrorista
üzenetére
A brit TD ág nekem bejött. Bunker test, bazinagy weakspottal,nagy átütés, kis alfa, de nagy tűzgyorsaság jellemzi.
A végén pedig ott az FV-215b (183)
Golddal és némi szerencsével, gyakorlatilag mindent onesholoni lehet vele.
Félpercenkét tudsz kiosznai vele egy 600 és 1900 közötti taslit, ami miatt elég komoly tisztelet övezi.
A heavy ágga ágyúk tekintetében a nyolcas Caernervonig hatalmas az átfedés, ezért érdemes először a td vonalat kihajtani.Ha funnak kell tank, akkor véleményem szerint bármelyik hatos szintű angol megteszi.
AT-8-ba kb 600 csatát toltam bele.
Az arty vonalat direkt csak az FV304-es artyig húztam ki, de a scoutokat megszégyenítő Cromwell is örök helyet kapott a garázsban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Most leszedtem és nem megy, crashel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ammot se robbantottam vele soha.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jöhet a következő, még jó hogy nem 30-ezres fejhallgatókat veszek!