- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRANCISC
friss újonc
Sziasztok gyerekek, felnőttek újjoncok mindenkit várunk szeretettel a Never Ending Tournament klánba, nagyon jó party kommunikációs prioritású klán vagyunk toborzás van ezerrel keress bátran játékon belül _FRANCISC_ exkluzív jutalmak várnak rád boosterek megyen ezerrel csapat fejlődés akár közösen tank ág húzás, közös probléma megoldás... Ne habozz írj, itt a helyed megtalálod...
-
Plata
félisten
válasz Baltazár123 #252295 üzenetére
Nem szórakozom vele.
-
Baltazár123
senior tag
válasz po1son #252293 üzenetére
csak ne felejtsd el lemondani, mert automatán lekapja, én így jártam. kipróbáltam 1 hónapra, hogy majd milyen sok aranyat farmolok, aztán annyit kellett volna hozzá játszani, hogy hagytam a fenébe
nem tudom meddig él ez az ajánlat, de a valóban úgy érdemes aktiválni, hogy pont csütörtökön járjon le, hogy az utolsót még be tudd húzni, tehát valamelyik kedden kéne indítani, a 30 nap miatt és akkor még az utolsó héten be lehet húzni a jutalmatmeg lehetőleg amikor indul az új battle pass
plata: azért kér, mert ha elfelejted lemondani, akkor lekapja az összeget automatikusan. egyébként vagy én voltam béne vagy nem tudom, de úgy emlékeztem, hogy lemondtam, aztán mégse és lekapta a következő hónapot és a support se tudja "visszacsinálni", az a pénz már az övék -- én majd 4-én indítom vagy 11-én az ingyenes 30 napot, kedden kell indítani és paypal-t adok meg, amin csak 2000 forint van onnan nem fogja tudni levenni
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Ingyen elérhető a WoT plus 1 hónapos trialban link
Érdemes aktiválni, nekem még nem volt, de ha jól számolok és néztem akár 2500 gold-ot is lehet belőle farmolni? A reset itt is csütörtökön van, mint a prémium kredit tartaleknal (750.000)?STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz jano_77 #252288 üzenetére
De azt megoldhatnák már hogy prém tankból prémtankba átrakva legénységet nem lehet a másik prémre át képezni,mivel nem lehet átképezni könyvet sem lehet rájuk tolni.
Az egyik nem használt prémtankomban azért van 7-8 skilless legénység mert másik prémbe nem tudtam átképezni. -
köpet
aktív tag
válasz jano_77 #252288 üzenetére
Igazad van, amennyiben van azonos skill-kiosztással rendelkező tank abban a nemzetben és osztályban. Azonban vannak olyan prémek, mint pl. a GSOR 1008, amibe nem passzolnak a honfitárs legénységek, vagy pl. a tvp td, amihez nincs még techtree ág.
Tudom, hogy jelenleg ezek kisebbségben vannak, de nem lepődnék meg túlságosan, ha megszaporodnának azok a prém tankok, amibe nem ültetheted át simán a meglévő legényeket...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
jano_77
nagyúr
válasz köpet #252286 üzenetére
Rosszul gondolod!
Prém tankba NEM kell képezni legénységet, mert bele tudod tenni az azonos nemzet, azonos típusú tankjából a legényeket! Csupán személyes véleményem, de szerintem butaság prémium tankba legénységet képezni! Hacsak nem az az egyetlen tank még abból a nemzetből és ágból."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
köpet
aktív tag
válasz jano_77 #252284 üzenetére
Megnézem a videókat, de addig is az a véleményem, hogy ez az egész arra irányul, hogy égesse a nép a kreditet a legénység képzéséért, az "öregeknek" meg kedveznek azzal, hogy nekik egy darabig erre nem kell költeniük. Igaz, hogy új ág és innováció egyre kevesebb van, de "új" prém tank viszont rendszeresen jön, amibe szintén képezni kell a legénységet, ha használni is akarja az ember, szóval...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Plata
félisten
válasz jano_77 #252284 üzenetére
Szerintem nem gond ha nemjön új ág csak évente, ha van olyan játékmód mint frontvonal vagy az ajön jöcőhéten a sztori küldikkel megpakolt D-Day event.
WoWs-ban szeretem az operations módot mert sztorikat játszunk.
Jobb mint random ahol állandóan csak anyázás megy.
Szeretek T10-el vagy szuper tierrel játszani, de nem játékosokkal.
Azt mondják ősszel vagy télen t3 prém magyar tank jön, utána talán mini magyar tank ág.
Wows jelenleg fűtő dockyard eventjében T7 és T10 prémdt lehet szerezni. T7 Már megvan, T10 még asszem hat küldi amire kB 19-20 nap van, T7 prém mocskosul op, és ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz köpet #252283 üzenetére
"Új ágak meg jönnek rendszeresen."
Az utóbbi években már korántsem jöttek úgy mint korábban, de vajon meddig jönnek még?
KAJZOO-t talán senkinek nem kell bemutatni, egy magyar szuperuniqm srác, aki angolul tolja a stream-eit, EZT a videót készítette!
Aki esetleg nem jó angolból, mint én, annak ITT van Mani magyarázó szövegének kiséretében.
Félre ne értsetek, nem azt akarom mondani, hogy VÉGE a játéknak, de eléggé leáldozóban van sajnos!
Röviden: fejlesztések egyre kevésbé, ellenben loot boxok, pénzszerzési lehetőség WG számára egyre gyakrabban![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
köpet
aktív tag
válasz jano_77 #252255 üzenetére
Ez a régi játékosoknak olyan előny, ami később realizálódik. Kapsz egy halom könyvet, füzetet, remélhetőleg nem nemzethez kötődőt, ami az új ágak bevezetésénél irigylésre méltó helyzetbe fog hozni azzal, hogy rendesen képzett legénységgel tudod végigtolni a grind-ot.
Én baromira irigylek mindenkit, akinek van lehetősége legénységet képezni, mert a világ pénze nem elég rá akkor sem, ha korlátozva lesz a megszerezhető skill-ek száma.
Egy ideje a WG szinte csak parancsnokokat ad, a többire költeni kell. A jelenlegi rendszer ahogy látom jobban bünteti az átképzést a korábbinál, így lehet jobban jár az ember, ha toboroz 100%-os legényeket és képzi őket, ha van miből. OK, már nem 3 milla egy 250k-s könyv, csak 2, de akkor is...
Szóval szerintem a WG kezében az új fejőstehén a skill/képzési rendszer lesz, bármennyi kreditet el lehet verni rá, ha az ember fejleszt. Új ágaknál meg nem csak a régi játékosok fejlesztenek, akiknek elég kézzelfogható előnyük lesz így. Új ágak meg jönnek rendszeresen.
Biztos van valami pszichológiai mézesmadzag is ebben a korlátozásban, mert a jelenlegi rendszernél egy "új" játékos simán érezheti behozhatatlannak azt az előnyt, amit egy 10 éve játszó polgár belerakott egy legénységbe, így viszont - nem kevés erőforrás felhasználásával persze - bárki előállíthat egy csúcs csapatot a kedvenc tankjába.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
zodo
nagyúr
Köszi a kódókat akik megosztották!
Első két csata tegnapról... top sebző light, egy átlag játékostól.
Napokkal ezelőtt számolgattam hogy éppen meg lehet a 3. szakasz is a BP-ban de necces lehet.
Hétvégén kicsit többet játszottam plusz beesett egy epikus is a 4 küldetés mellé járóhoz így tegnap le is tudtam.
Akinek még kellene egy kis löket az nézze meg a "ponthatár közeli tankjait" mert arra is kap. pl. tier 7 tankra is 20 pontPontosan 10 csata kellett minden küldihez.
-
zodo
nagyúr
válasz Joe.36 #252278 üzenetére
Aranynak sincs már akkora értéke, talán csak free xp váltáskor hasznos.
Miért baj hogy van aki sok év alatt elért valamit?
Nem baj, sőt.
Innkorrekt hogy most hamarabb tudsz azonos szintre jutni.
Tehát igen nagy %-ban a pályát/tankot sem ismerik meg ez idő alatt de top tierben parádézni a hátsó szikla mögött, lesni a világító torony tetejét az fain.Miért kell elvenni?
Ez így most egy igazságosabb rendszer lesz, egyenlő esélyekkel.
Ja csak senki nem nulláról indul és ez a gond ahogy a tankodat is elvették.
-
Joe.36
addikt
Nekekem nem tetszik hogy elveszik a 7-skill-t, nem sok van nekem, 3 ilyen legénységem van.
Sok időm van benne, kompenzálást max aranyban tudnám elképzelni esetleg.
Miért baj hogy van aki sok év alatt elért valamit ?
Miért kell elvenni?Waffenträger auf E 100-amat is elvették !
Miért nem lehetne törölni a haszontalan vackokat, akár ingyen is?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
aktív tag
-
Plata
félisten
DDAY80
Prém nap.2024TANKFEST
Föstés. -
zodo
nagyúr
Én csak 9 éve lesz 3 hónap múlva hogy itt vagyok.
Nincs meg minden ág minden tank, sőt van amelyiket el sem kezdtem.
Félre értesz, jó hogy vannak tervrajzok, könyvek stb. de lényegi részre csak annyi volt hogy ezek a régi játékosokkal szemben nem korrekt.
Anno azért meg kellett küzdeni jó pár csatát hogy kihúzd a következő tankot vagy skill-t.Most egy jó meghívó kóddal végig tolni a kiképzést, elindítva minden kampány küldit mindezt jól kihasználva pl. egy nagyobb több napos ünnepi esemény alkalmával egész szépen lehet haladni ha van egy kedvenc nemzeted/tankosztályod.
Mit kérnék?
Nagyobb pályákat több spot bokrot és dombokat/fedezékeket egyszóval a régi pályák szintjét.
Vissza a régi szórásképet, kisebb rng-t.
Tank maratont.
Hivatalos Wg bot és csaló szűrű modja legyen is ne csak mondják hogy van ilyen.
Aki semmit nem csínál a csatában (afk) vagy csatavégén vízbe fullad (direkt) leugrat a hegyről hogy összetörje a gépet, tényleg 0 xp kapjon ahogy elvileg működnie kellene egy ideje. Ilyenek még büntetésből le is vonnák xp-t az adott tankról/legénységről.Tudom persze hogy miért hozzák be, mi másért!
Hozzáteszem nem vagyok kampány küldetés hajhász mert csak a T 55A érdekelt onnantól csak megy az újabb és vagy bead egyet-egyet vagy nem.
Szóval a kampány küldik teljesítés feltételein nem nagyon változtatnak jó ideje, míg lehet hogy valamelyik "agytalan" új/újabb tankkal sima liba a megszerzése.Tehát a mit kérnék még rovatba... balansz minden téren.
Kezdjük példának az mm-et.
Na meg ha már így belejöttem, eladott fiókok törlését. -
ddt500hu
veterán
Akit érdekel: A parancsnokunk wot fiókját feltörték és azon keresztül intéztek el minket.
Ellopott fiók visszaszerzésével kapcsolatban mik a tapasztalatok? -
tboj
tag
válasz jano_77 #252260 üzenetére
"Obj.279e Szövetség-15 küldfihez mit kell csinálni pontosan, meg tudja mondani vki? Illetve milyen tankokat javasoltok a teljesítéséhez?"
20 csatából 3-szor kell első osztályú vagy tank ász csatát menni az adott nemzetek tier 8-10 tankjaival. Én az ingyen kapott Patton Tankkal teljesítettem 11 csata alatt másodlagossal (tehát 3 tank ász körrel), eszméletlen alacsonyan van vele a követelmény, bár elég nehéz is vele játszani.
Ha már tomato.gg, akkor ott elérhető minden tankra kilistázva a különböző szintekhez elvárt minimális xp követelmény. Érdemes olyan tankot választani, amikkel alacsony xp-k szükségesek, de még játszhatóak számodra. Itt vannak megszűrve a tier 8-10 brit, amerikai és lengyel tankok hozzá: [link]
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Plata
félisten
Láttam videót D-Day eventről,ezt most szerintem tök jó lesz,új battle pass,frontvonal.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ddt500hu #252265 üzenetére
Simán support, aztán ők majd visszaállítják mert ilyen nincs...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ddt500hu
veterán
válasz Plata #252264 üzenetére
Nem.
Nekünk is csak eszmei értéke van/volt, meg néhány 8-9-es épület. Nem volt arany a kasszában, és csak 50k kocka van.
Közben rájöttem, hogy ez nem az a fickó akit betoboroztam.
Nem tudom ki ez az ürge. Próbálok utánajárni de kb. 3 aktív ember volt a klánban aki meg tud hívni valakit, és az mind ki lett léptetve.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ddt500hu #252259 üzenetére
Nem az uj parancsnok tett ki mindenkit?Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Elf
aktív tag
"Régóta így van, max. új játékosoknak jó vagy lehetnek hasznosak."
10 éve játszok.
Ezek a módosítások nekem hasznosak.
Néhány 5 skilles legénységem van a többi alatta.
Semmiből sincs meg mindenem.
Minden jól jön. Tervrajz, képzési könyv, bármi ajándék.
Az hogy neked minden megvan és még ezzel játszol azt kell hogy jelentse hogy az élményért vagy itt nem a tapsolásért. Tehát minden oké.
Mit adhatnának neked aminek örülnél ha egyszer megvan minden?A sok agyatlan tankot meg azért hozzák be mert megveszik. Tömegesen.
-
jano_77
nagyúr
válasz wwenigma #252258 üzenetére
Most jobban megnéztem az oldalt és baromi jó, mert gyakorlatilag mindent lehet látni!
Még a tankok felszereltségét és a legénység skill kiosztását is többek között.Ebből meg baj lesz more!
Mondjuk tegnap nem is játszottam...hmm
Elképzelhető, hogy hétfőn az utolsó csatám már kedd hajnalban ért véget és azt írta tegnaphoz!?Obj.279e Szövetség-15 küldfihez mit kell csinálni pontosan, meg tudja mondani vki? Illetve milyen tankokat javasoltok a teljesítéséhez? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Ez a mi a fasz? Nézem nem vagyok klántag, holott nem léptem ki! Valamiért mindenkit kiléptetett a klánból a wg!
-
wwenigma
Jómunkásember
tomato.gg ezt is mutatja nice!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #252255 üzenetére
Azt érzem/gondolom erről a módosításról, hogy a "nesze semmi fogd meg jól" kategória!
Régóta így van, max. új játékosoknak jó vagy lehetnek hasznosak.
Kuktát hagyjuk, neki mindig szép és jó amit a WoT csínál.
Q...Baby a másik fele, most nem találom azt a régi videót és abban lévő arckifejezését, mikor a skill/kellő xp mennyiségét számolgatta.Amúgy ott van a halom tervrajz töredék, képzési könyvek, bonuszok, idétlen festések vagy ép a BP választható ajándékai amiből szintén meg van mind vagy halomban áll.
Na meg adjunk ingyen skill meg ingyen tier IX tankot is a sok egyéb agyatlan behozott tankokról nem beszélve aztán sírás a vége.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz wwenigma #252254 üzenetére
Esetleg ha vki nem tud angolul - bár nem biztos, hogy egy állásponton vannak (én sem tudok angolul )
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm szépen zodo!
Így legalább nem kell nekem leírni. Örülök, hogy más is átlátja miért NEM lesz jobb ez a rendszer sem!
Gyakorlatilag a töménytelen képzési szarral - már ha egyáltalán tényleg korrektűl kompenzálnak majd - nem tudok nagyon mit kezdeni, mikor minden tank (3 leszámítva) ki van fejlesztve és ami kellett az a garázsban is van és amibe kell legénységem is van legalább 3-4 skill! Vagyis sokat nem fogok tudni kezdeni a füzetekkel, hacsak nem lehetne eladni!?
Azt érzem/gondolom erről a módosításról, hogy a "nesze semmi fogd meg jól" kategória!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Baltazár123 #252250 üzenetére
[link] Minimális angol kell hozzá és elmondja.
-
zodo
nagyúr
válasz Baltazár123 #252250 üzenetére
"ott írják, xp könyvet kapsz a túlképzett legénység után, a maximum xp feletti részt megkapod xp könyvben. nem akkora gond ez szerintem"
Tessék?
Az meg van ugye hogy mennyi xp / skill?
Vegyük csak 6.-ról 7.-ig = 6.722.041xp
7.-től 8.-ig = 13.444.080 xpNyilván nincs minden tankomon sok skill de nem panaszkodom.
Amin van, nem véletlen mert kedvenc és szerettem volna minél jobb legényekkel játszani.pl.: Progetto 46
100.000 xp könyvekkel számolva mert ez van a példa képen.Töltő 7 skill 100%
Átváltás után 67db képzési könyv!
Parancsnok 8 skill (ok, potya 6. érzék) + 57%
Átképzés után 134 db képzési könyv csak 6.-8. skill közti xp mennyisége számolva!Vezető és Lövegkezelő ebből adódóan 7 skill +57%
Átváltás után 2x 67db képzési könyv csak a 6.-7. skill közti xp mennyisége számolva!Szóval mit kezdek majd ezekkel?
Szokásos "valamit változtassunk".
Szerintem minden egyes ilyen változásnál, elfelejtik nullázni az összes elért eredményt/teljesítményt a fiókokon hogy "mindenki ugyanonnan" induljon ha már nem tudtak kiadni egy teljes értékű játékot az elején de ezt nem merik meglépni.
Így hát ez egyáltalán nem korrekt a régi játékosokkal szemben.
Na épp ezért sem fizetek 2 éve egy árva petákot sem.Minden más köztudott problémát csak arrébb söpörnek amivel inkább kellene foglalkozniuk.
Évek óta egy vicc lett a játék az újoncok és botok ajnározásával/védésével.Halk megj:
Csata kimeneteléhez, egy jobb vagy akár Ász körhöz nem feltétlen kell sok skill-es legénység.
Volt hogy az 1. skill fele sem volt kifejlesztve és Ász kört mentem.
A másik fele a mindenható rng-nek mikor a sok-sok skill-es tank 21/7/4-et dob.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #252241 üzenetére
ott írják, xp könyvet kapsz a túlképzett legénység után, a maximum xp feletti részt megkapod xp könyvben. nem akkora gond ez szerintem, bár ha tényleg olyan nagyon kompenzálni akarnának akkor az arany lőszerrel csinálnának valamit. Igaz, már nem érdekel annyira, mióta szó szerint dagobertként fürdök a kreditben és még akkor se lesz gond, ha lejár a prémium előfizetésem. főleg prém tankokkal játszok, azok meg prémium előfizetés nélkül is fenntarthatóak. He felb....ák az agyam, hogy én minderől pattogok ők meg belőnek, akkor kettes gomb egy időre, máskülönben használom, ahogy szoktam, kb 10-15% csatánként
ami zavaros, hogy 6 egyedi + 3 közös skillről beszélnek, azaz 9, de mégis hat skill lehet max és a képen is 6 skilles legényt mutatnak. Tehát akkor választani kell hármat a hatból vagy hatot a kilencből? vagy hogyan, ez a része zavaros nekem.
meg remélem a következő lépésben megcsinálják azt, hogy több tankon is használható legyen ugyanaz a legénység. azt mondták, ha sikerül egységesíteni a skilleket, akkor meglépik ezt is és végre előszedhetek régi tankokat, amikkel szerettem menni, de nincs rá legénységem
a gond mondjuk múltkor is az volt, hogy teljesen eltorzult a ballansz az átdolgozott és az új skillek miatt, jó kérdés, hogy most hogyan oldják meg ezt
meg most olvasom, hogy értelmét veszti a nulladik skill is, pontosabban esetleg xp könyvet érhet csak, kár érte, szerettem a spéci legénységet
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Lehet hogy van valami új csaló mód a játékban?
Ma két különböző csatában láttam csapattagot úgy lövöldözni hogy az nagyon fura volt.
Spotolás nélkül lőtték ki ellenséget a bázis melletti bokorban kempelve. Volt hogy az ellenség saját bázisán volt. És előtte sem volt spotolva. -
vJokka
aktív tag
válasz po1son #252244 üzenetére
Van még másik 3: teenagewot, ninjawot, turtleswot. Weboldalon elfogadta mindet, de garázsban nem néztem mit adnak.
Janó: kemperekből eddig is volt sok, nem hiszem, hogy ettől még jobban megnőne majd a számuk.Plata: nem tudom, majd kiderül teszt szerón.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
po1son
addikt
code MUTANTWOT
elméletileg ezt a küldetést adjaSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #252241 üzenetére
és miért kell már megint az Újoncokat előnyben részesíteni a régi motorosokkal szemben?!?
"Áthidaljuk a készségbeli szakadékot: A World of Tanks már jóval több mint egy évtizede létezik, és rengeteg olyan játékos van, aki óriási harci tapasztalattal és kiemelkedő játéktudással büszkélkedhet. A jelenlegi rendszerben az összes (vagy majdnem az összes) készséggel rendelkező legénységek extra előnyt biztosítanak a veteránoknak az újoncokkal szemben.
Kiegyensúlyozzuk a mérleget: Az új rendszer igazságosabb a kis és nagy legénységű járművekkel szemben. Emellett alapvetően is jobban strukturált, és minden fő képesítéshez ugyanannyi készség érhető el.""egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz vJokka #252240 üzenetére
Vannak érdekes dolgok. Mondjuk sok realitása nem nagyon van szerintem.
Pl mi köze a legénységi tagnak a lövedék sebességéhez?!?
De pl eddig sem volt kevés kempelő, bokorban ülő játékos, akik gyakorlatilag elfoglalták a pozíciót és nem mozdultak, akkor sem ha felderítették őket, de ezek után még több lesz vagy ezeknek lesz majd magyarázata, mondván, hogy a Koncentráció képesség miatt csinálják, mert az ugye csökkenti a löveg szórását 3.5%.al!
Szép kilátások.Arról nem is beszélve, hogy mondjuk akiknek vannak már 6-7-8 fős legénységük, azok megint szívnak majd, mert azt írják, hogy kompenzálnak, de kérdem én, mégis hogyan? Ahhoz a tankhoz már nyilvánvalóan nem kell semmilyen XP, sem legénységi, sem sima!
Illetve így eléggé bekorlátozzák ismét a használandó skilleket, mert van ugye a csoportos (BIA, Javtás és Álca), amik pl egy ligh-on biztos, hogy kellenek, így marad 3 opció, amire lehet választani majd a sok újból és az átdolgozott régiekből! Mi értelme így?!?[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Új legénységi skillek: [link]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
őstag
válasz Baltazár123 #252237 üzenetére
kiprpáltam a joy2key programot jo hozzá nincs késés sem de tényleg borzalmas irányitani vele.
(ágyból akartam volna nyomni ) -
Baltazár123
senior tag
válasz szucsinka #252234 üzenetére
én 8bitdo + ps4 controllert használok pc-n, de a wot nincs felkészítve rá. meg billentyűvel jobb irányítani. Magam nem próbáltam, mert már ennyi időt se akartam vele tölteni, billentyűvel könnyebb, csak ránéztem, hogy tudom-e engedélyeztetni, de nem. Akkoriban a közös chat-ben azt mondták, hogy joy2key programmal rá lehet tenni a funkciókat a controllerre és úgy továbbítja a játéknak, mintha billentyűt nyomnál le. Szóval azzal megy, azt mondták.
Persze vicces, mert minden modernebb játék támogatja már a controllert alapból a PC-n is, de ez nem. -
dokee78
félisten
Vicc ez a játék.
Hogyan lehet még befolyásolni?Vegyük el az álcát a könnyű tankól és kapja meg az enemy BZ-75.
Takarodjon már a Wargaming oda ahova gondolom. -
köpet
aktív tag
-
őstag
abszollút láma érdés:
megoldható xBOX kontival a vezérlés PC-n ? -
jano_77
nagyúr
Ha és amennyiben vannak olyanok, akik szeretnék a BP kimaxolni, hogy elkölthessék a pontokat a boltban, de úgy érzik, hogy reménytelen, mert sok szakasz van még vissza, akkor azoknak ajánlom, hogy vegyék meg a APRIL-t adó 5 részből álló küldetés sorozatot (3700 Ft), amivel ha teljesítik - nem nehéz szerintem - kapnak 1000 BP pontot, amivel rögtön 20 szintet lehet abszolválni. De ugye míg a küldik teljesülnek is lehet szerezni BP pontokat adott tankokkal. Szerintem ez sokat dob a haladáson. Én bánom, hogy csak hétvégén néztem meg jobban, hogy mit is ad pontosan ez a csomag. Viszont már csak az utolsó küldi van hátra, igaz az minimum 20 csata, amiben a 10 legjobb között kell végezni csapaton belül. Csak normál csatákban lehet teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
most nézem a grille buffjait konzolon.
[link]
na ez durva...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
fradi81
veterán
Lehoztuk a mesterrel
moto g72, Ninebot d28e
-
Warton
őstag
Kb. 5-6 éve játszottam utoljára ezzel a tankkal, az első csatára beadta a második markot egy so-so csatára.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Plata
félisten
Attól hogy le törölted még bármikor újra folytathatod.
Nem értem miért érdekel annyira a gunmark,főleg hogy T5.
De ha téged az izgat akkor miért nem keresel 2 barátot vagy klán tagot aki segít neked?
Bár ha annyira kell akkor aranyért vagy pénzért cserébe bérelhetsz két embert aki megy veled és segít neked a gunmark szerzésben.
Néha lehet látni reklámozni hogy ezért vagy azért lehet ilyet bérelni.
Nekem is volt bébiszitter karakterem egy másik játékban.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz vJokka #252221 üzenetére
Ha már szóba kerültek a magyarok,láttátok séf videóját,hogy valószínűleg magyar és svájci tankok jönnek?
Vajon mi lesz a magyar tankok különlegessége?
Harc közben ha vesztésre áll a csata oldalt váltanak?
Egy random kiszemelt ellenséges tankkal cserél.
Svájciak meg biztos lángszórósok lesznek,hogy tudjanak sajtot olvasztani.[ Szerkesztve ]
-
hmb
aktív tag
válasz po1son #252151 üzenetére
most toroltem le az egesz szart.250 premium tankom volt, de ma elegem lett belole hogy nem tudok egy fostos tier 5 lightra rarakni a masodik kivalosag jelet,mert egesz nap csak oyan csatak vannak hogy spottolok 6 ellenseget ebbol 4 folyamatosan spot alatt tartva es lonek 300dmg...es persze a csatabol eltelt 2 perc,de mar 6 tankunk halott...az 5-15 mar szoros meccs...nem meglerpo modon a 62%os moe 1 ora alatt 58%-a esett...kell ez nekem?koltseg koszorura amit elkoltottem rajuk.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
vJokka
aktív tag
válasz ddt500hu #252210 üzenetére
Nálam csak ~5300 Ft, sajnos ajándékként nem lehet küldeni.
https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/ig_catalyst_amx1357gf_lowdisc"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Rellind
senior tag
Kis segítség kellene.
Battle passt (3) megvettem, mind a 3 szint kihúzva, a pontokat szeretném elkölteni de 3D skint (5000pont) nem tudok venni, 7550pontom van. Nem aktív. A 2D dolgok meg a legénység aktív. Mi lehet a gond? Köszönöm. -
po1son
addikt
T92 artyval nem ment a 3 gunmark, ezért egyszerűbb tankra muszáj volt áttérnem
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #252203 üzenetére
az okés, hogy van ott egy gyenge pont, de nem sokkal nagyobb, mint egy kupola. körben meg brutál erős páncél meg lepattanó felületek. ha izeg-mozog az ember, akkor a pontatlan nehéz tankos ágyúk, amik jellemzően szemben vannak, olyan 100-150m-ről már nem fogják olyan könnyen eltalálni, hanem lecsúszik a lövés és megy a lecsóba.
ha látom, hogy valaki ismeri a gyenge pontját, akkor meg szembe kell vele állni, mert az alja, ha jobbra-balra riszálom akkor erősebb, bár arany lőszerrel kb 50%eséllyel belövik.
közelről gond lehet valóban, ha valaki ismeri, olyankor rá kell menni fronttal és még arany lőszerrel is sokszor csak szenvednek ellene, teljesen szemben már nem szokták a gyenge pontját látni, csak a böszme nagy frontját és az alját lövöldözgetik sokan, de azzal meg szenvednek általában, van persze olyan is, hogy szikláról leugratva ellövi az ellenfél a gyenge pontot, ez a játék része, ezért "szeretjük".
be lehet lőni, de kimagaslóan jó a páncélja, ami a hárított lövések számában is megmutatkozik
[ Szerkesztve ]
-
Dniel
tag
válasz cherubion08 #252205 üzenetére
Egyetértek. Nekem is mind a kettő a garázsban van de a Lis sokkal jobbnak érződik randomban. Lansennel is lehet jókat menni de az nagyobb pálya és csapat függő.
Ami nekem érdekes, hogy amikor kijött a panther 8.8 akkor nekem nagyobb bejött mentem is vele vagy 400 csatát. Most újra elővettem de mintha nagyon gyenge lenne. -
aktív tag
-
Puculo
aktív tag
válasz Baltazár123 #252202 üzenetére
Jogos. Csak a statokból tudok kiindulni mivel nincs a garázsban. Ott nem rossz papíron. Nyilván ti tudjátok akik használják. Csak furcsa volt hogy nem lett megemlítve sem. Láttam jó köröket vele a csapattársaktól, gondoltam annyira nem lehet pocsék. Engem már szivatott meg jópárszor mikor lebecsültem, ellenfélként tisztelem.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
h1mpi
félisten
válasz Baltazár123 #252198 üzenetére
Pz. VII-et aki ismeri az tudja, hogy a lövegpajzson még mindig ott van a weak point. Aki nem az persze lövöldözgeti vaktában
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Baltazár123
senior tag
válasz Puculo #252199 üzenetére
az ágyúja... az a gond vele, a "félórás" szűkülési idő és baromi pontatlan, ha nincs teljesen beszűkülve. meg papír a tank, sok HE lőszer beviszi és az nagyon nem kellemes olyankor
Nekem tetszik a lansen, amikor megszereztem sokat mentem vele, de a lis egy más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...