Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát ezen a videón a fák törzse valóban látszik de a bokrokból semmi.
(#156093) popey37 Értem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azért van némi kulonbség hogy valoban oda nézel ahogy kell vagy a minimapra pillantva latod hogy lehet menni lőni mert mással van elfoglalva.

-
popey37
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
kérlek szépen, a bokrok és a fák árnyékát látod, igy KB. ki lehet számolni a bozot helyét. van mikor nem sikerül. akkor lőnek mint állat.
a tundra modban ki lehet kapcsolni külön a fák lombját, a bozotokat és mindent, valamint be lehet ugy állitani, hogy csak mesterlövész modban vegye ki a lombozatot mindenhonnan.
éppen ezért én nem ezt használom. nálam nincs növényzet, a fák törzse van összesen. semmi lomb és bozót. nem lehet kapcsolni.
ja és sosem titkoltam, hogy használom. -
ddt500hu
veterán
-
SoulReaver
veterán
válasz
popey37
üzenetére
Figyelj már ide kishaver...
Látod milyen kis butus vagy?
Megvádoltál engem a minap, hogy én használok tundra modot, mert letöltötted wotreplays-ról a visszajátszásomat és láttad, hogy se fák se bokrok.... Egyből osztottad az észt, de csak lejárattad magad... 
Tegnap privátban bevallottad, hogy használod a tundra modot, ha nem lenne tiltott a privát üzenetek megosztása, akkor 1 az 1 ben ide másolnám, de sajnos be kell tartani a szabályzatot...

Ha annyira mártír akarsz lenni, ne akarj már mást besározni a saját hülyeséged miatt

de legyen övé a vastagabbik vége, legyen vele boldog.

Erre vagy büszke?
Te jöttél be tegnap privátba habzó szájjal és ki lettél osztva, még is vered magad.. 
-
po1son
addikt
Hihetetlen, hogy ilyen balfasz játékkal ennyit tudtam kihozni a meccsből...

Végén felborultam aztán vissza, lőszerem is elfogyott a végére stb...
Magyar Löwe csapattárs meg inkább ellenem volt, mint velem...
-
ddt500hu
veterán
obj.260-as küldiket hányas tiertől tudom csinálni? KV2 jó a HT küldikre?
-
popey37
addikt
válasz
Luperator
üzenetére
ugyanazokat a modokat használom mióta játszom, se többet se kevesebbet, eddig nem volt velük baj: napi stat és növényzet eltávolító. ezen kivül semmi nincs fenn és 3 hete tettem fel a játékot újra.
amúgy meg nem én kezdtem újra, hozzá sem szóltam, de látod kívánja magának a bajt.

-
popey37
addikt
válasz
Dr.Én
üzenetére
biztosan te is csaló modot használsz csak nem vallod be, szerinte .

én már csdak azt nem értem, hogy egyes emberek minek jönnek fell ebbe a topicba?
itt az lenne a lényeg, hogy megbeszéljük a dolgokat, esetleg segítsünk a felmerülő kérdésekben, problémákban.
ehelyett csak a másik fikázása megy folyamatosan.
lásd pár hsz-al előbbi dolgokat. kicsit kiborult a bili, kapott egy "szép " irást és tiltottam a privit tőle.egyszerüen nem értem, hogy van aki arra veri, hogy hogyan tudja a másikat bosszantani.
de legyen övé a vastagabbik vége, legyen vele boldog.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
popey37
üzenetére
Ismerosom szerint megoldás a "C:\Users\*****\AppData\Roaming\Wargaming.net" mappa törlése majd ujrainditva a jatekot ujra kell konfigolni és utana rendben lesz.
Az XVM-hez tartozo dolgokat vissza lehet masolni (XVM mappa ezen belül) miutan ujra letrejott a mappa es akkor nem kell az automatikus legenyseg-visszahelyezéssel és equipment mozgatassal kapcsolatos cuccokat ujra allitgatni.
Nekem mukodott.
-
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nálam csak a hatodik érzékelő nem jelez, se hang se lámpa...
nincs tundra mod
-
popey37
addikt
miét megy el állandóan a hang? 10 percenként újra kell inditanom. a farkam ki van ezzel a fostalicska játékkal már tényleg.
minden frissitéssel hoznak valami új bugot, amit aztán basznak kijavítani. -
Digital
addikt
Ezek a 30vs30 csaták mennyire stabilak? Most kétszer egymás után lefagyasztottta a gépem csontra!

-
jano_77
nagyúr
RNG-ben gazdag BUÉK Mindenkinek!
-
vJokka
aktív tag
-
HellGreg
őstag
Én ezt már nem értem. T55A TD-9 feladatot aktiváltam. Okozz páncélátütő sebzést 5 alkalommal. Másodlagosként öljek meg 3-at. Aktiválom a feladatot, kiválasztom hozzá a Jgpz IV-et. Megvan persze elsőre, de csak kettőt ölök meg. De kb 12 alkalommal okoztam páncélátütést. A feladat nincs meg.
Most akkor lehet 6-ossal csinálni vagy nem? Ha nem miért lehet kiválasztani hozzá?
Vagy rossz a magyar fordítás?Ja megnéztem angolul, zsinórban kell annyit. Akkor világos.
-
Viktoár
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Éppen annyira izgalmas a mint feltett képek 90%-a.
Amúgy mint látod felfelé tart a lövedék és éppen az utolsó kis pixelt "találta el" a tank siluettjéből de azért sebzett. Mondjuk nem ez az első amikor mellé megy a lövés és találatnak számít, de veled biztos ilyen sem történt még.. 
wwenigma: Köszi szépen, felteszem akkor bár ritkán nézem vissza.

-
galervin93
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
Ne haragudj, ezen most mit kell nézni?
230 pennel beütött egy 235-ös részt, vagy hogy 300 helyett csak 236-ot rollolt?szerk.:
10 meccs, 6 győzelem a Challengerrel, végre meg is lett a Charioteer. Sajnos eddig nem tudtam játszani, ma meg már nincs 8-as akció, lehet nem is veszem meg teljes áron, max ha sokat farmolgatok még a bónuszok alatt. Végül 54 meccs kellett, valamivel 1500 sebzés alatt zártam, meg egy jellel. -
Viktoár
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
igen sajnos csak egy átlag kör, de Nekem az első

Most viszont volt egy vicces momment a T-49 kiszedte a másik artyt mellőlem én meg lerammoltam a BC 155 58-al
Ilyen se sok volt még a 13K csata alatt 
-
popey37
addikt
Győzelem/Csaták: 17 (21) (81.0%)
Átlagos szint: 5.2 (6.0)
Alap XP: 17 302 (823)
Összes XP 36 452 (1 735)
Szabad XP: 1 240Kilőtt Tank: 42 (2.0)
Halál: 11 (52.4%)
Találat/Lövés: 151 / 207 (72.9%)
Átütés: 131 (86.8%)
Kiosztott sebzés: 25 659 (1 221)
Kapott sebzés: 9 897 (471)
Felderítés: 21 (1.0)
Védés: 0 (0.0)
Foglalás: 166 (7.9)WN8: 3 001.25 (94) EFF: 1 812.24 (89)
-
ddt500hu
veterán
STRV103B 14 000dmg.
11k-nál van az első killje. -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Pont ezért
Neki a nyerés az ász kör 
-
Gyuri27
félisten
Pénzügyek:
Bruttó: 274 555
Javítások: 248 764
Nettó: 25 791Napi statisztika:
Győzelem/Csaták: 5 (13) (38.5%)
Átlagos szint: 8.5 (9.4)
Alap XP: 8 331 (640)
Összes XP 9 681 (744)
Szabad XP: 377Kilőtt Tank: 7 (0.5)
Halál: 11 (84.6%)
Találat/Lövés: 92 / 126 (73.0%)
Átütés: 56 (60.9%)
Kiosztott sebzés: 14 795 (1 138)
Kapott sebzés: 18 613 (1 431)
Felderítés: 23 (1.8)
Védés: 50 (3.8)
Foglalás: 72 (5.5)WN8: 1 068.91 (39) EFF: 1 924.01 (93)
Ilyen bot kutyák mellett nem tudok többet kihozni magamból.

-
h1mpi
félisten
Az S-51-nél az a baj, hogy csata közben nem lehet az ágyút cserélni. Full tier7-ben a 42-es relaod halálra van ítélve...
-
Jadro
veterán
Ez az M46 Patton csuda egy gépezet. Tegnap lett fullos, kb 1000 WN8-nál mintegy 80 kör után) és ma már 1600 fölött járok vele és az első gunmark is felkerült. (Sikerült 5000 fölötti sebzést kinyomni belőle.) Ez a gun eszméletlen jó. Papíron az M48 még jobb lesz, kíváncsi vagyok az összképre.
Egyelőre 137 csatám van a gépben, ebből az első kb 80 tömény szopás volt. Igen, hülye vagyok, mert még a stock gunnal is mentem egész sok kört.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma eddig ezt sikerült összelőni vele, mással nincs is nagyon kedvem szaladgálni, annyira élvezem. . Nap végére majd rosszabb lesz.

-
Digital
addikt
Siker! Köszönöm!
-
dokee78
félisten
Mekkora szégyen részemről.
Daniboy benyomva sokkal jobban játszik,mint én józanul.Nagy forma ebben az Évzáró Évnyitó liveban.
De amúgy is bírom.Ezeket a zenéket honnan szedi?
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Engedélyeztem a csaták rögzítését, de nem tudom hol nézhetem meg a visszajátszásokat!

-
oke
senior tag
BUÉK
-
Lovi24
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szia!
1--kell az összes, fuksz, a hagyományos már megvan, nekem az egyik 4-es függesztéket akarta nehezen beadni.
2--A spec kamót csak az adott nemzethez tudod használni,és csak 1 készlet van, egyszerre csak 1 tankon lehet alkalmazni.
3--A küldetések péntek reggelenként 6 óra után újraindulnak jan 15-ig...BUÉK!
-
dokee78
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
par bot kerdes:
a kriszmasz camohoz minden diszt ki kell fejleszteni vagy csak az 5os szinten? (tipp: mindent)A kollekciót kell kigyűjteni.
Legyen benne az összes dísz 1-5-ig.Gyuri27
Köszi,ez éjféltől hajnal 4-ig megvolt.BÚÉK mindenkinek!
-
Czmorek
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
20-30%-s wr-ben gazdag boldog új évet. Az rng mindig low rollt dobjon.

-
robogo81
senior tag
Sikerekben(wn8/wr) Gazdag(sok küldi) Boldog Új Évet Kívánok!

-
po1son
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
par bot kerdes:
a kriszmasz camohoz minden diszt ki kell fejleszteni vagy csak az 5os szinten? (tipp: mindent)minden tipusu karácsonyhoz kulon kamo van? pl hagyomanyos kinai stb es csak az adott nemzetekhez felhasznalhatoak?
reszetelik-e a kuldeteseket ujra, mert mar kifogytam a ladaszerzesi opciókból

-
Tarill
őstag
BUÉK kockák!

-
CirrMee
addikt
Daniboy részegen tolja a lájvot, kötelező darab!

-
Zolee_70
senior tag
BUÉK
-
Viktoár
addikt
BÚÉK mindenkinek. Szebb jövőt és jobb RNG-t.

-
lacibacsi
addikt
Mi van vénemberek? Miért nem vagytok buliban? Csak öregesen, otthon, gép (WOT) közelben, mi?
Hát akkor mindenkinek, aki jobb híján otthon ünnepel: BOLDOG ÚJ ÉVET!

(Meg azoknak is, akik holnap (ma) reggel fognak idetántorogni enyhén másnapos állapotban...) -
Jadro
veterán
BÚÉK srácok!

-
Yofej75
aktív tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
Enter65
senior tag
B.U.É.K Minden kedves fórum társnak!!
-
Barret001
addikt
Jól alakul a mai napom,75 perc játék,az összes kör vereség...Pedig szépen javítom az átlagsebzésemet.
Még egyetlen tankot sem sikerült leszorzózni. -
kchryss
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Na visszanéztem skill4ltu adását a fearsome trio-ról. Nem érte meg megnézni. 1 vereségük lett, a többit nyerték. Ha jól rémlik pont magyaroktól kaptak ki.

Azt hittem majd orzi fog irányítani, skillt meg majd elküldik spotolni, mert jó light-os. Ehelyett az elején kussban voltak mind, taktika nem nagyon volt. Aztán skill vette a hátára a csapatot és ő mondta mit csináljanak pedig még sosem játszott 3v3-as tornán. Orzi kb 4 csata után benyögte, hogy keressenek valakit a helyére, mert nem érzi jól magát és nem akarja kidobni a taccsot a nézők előtt. Mr Conway jött be helyette, ő az aki Ph3lan-nal a korábbi képen láthatóak, ők bannolták ki magukat. Innentől végképp nem lehetett komolyan venni ezt a tornát. Elkezdtek troll tankokkal bemenni, volt hogy skill és circon is tog-gal mentek ...
Mr Conway elég bénán nyomta volt olyan csata amelyikben hátbalőtte skill-t aztán meg folyton előtte hintáztatta a tankját és nem tudott tőle lőni.
A tavalyi fearsome trio kompetitív szempontból sokkal érdekesebb volt, ott sok remek összjátékot és taktikát lehetett látni. Az idei szórakoztatóbbnak ígérkezett, de circon nem poénkodott annyit skill-lel mint reméltem, olyan érzésem volt hogy ki van égve és a háta közepére kívánja a wot-ot.
-
zodo
nagyúr
AMX 13 75 -el egy tegnapi csatám. YT videó
Jó pár lövés mellé ment így a végére már csak 2 + 8 gold maradt és mivel ketten is lehettek a bázis körül ezért töltöttem a goldot. Arty itta a levét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy mint látod felfelé tart a lövedék és éppen az utolsó kis pixelt "találta el" a tank siluettjéből de azért sebzett. Mondjuk nem ez az első amikor mellé megy a lövés és találatnak számít, de veled biztos ilyen sem történt még.. 

Regi szep idok AP-vel...