Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz h1mpi #256066 üzenetére
Ezek szerint van annyi új player, ami ellensúlyozza a régi jól fizető játékosbázist...
Az én statom már nem fog javulni, egyre jobban leszarom...belépek és gurulok pár kört és ha látom hogy ma sem az enyém az rng akkor már csak azért is még nyomok pár kamikaze meccset aztán alt+f4
[ Szerkesztve ]
-
válasz h1mpi #256035 üzenetére
Azért nem tetszik, mert szerintem csak azért vannak a karácsonyi dobozokban, hogy még kevesebb goldot és értékes cuccot tudjanak beletenni. Ettől eltekintve nem érdekelnek, ha pénzért árulják, az oké, mert nem befolyásolja a játékot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #256005 üzenetére
azért a 7 naposon neked látszik az ünnep
de nyilván valakiknek szerencsésnek is kell lenni, most éppen nem én vagyok
Mire lenyomom a W már ketten halottak, elérem a pozit már min 4 és még nem is lőttem.
Nem egy csatába már a második lövést hátulról kaptam mert olyan gyorsan omlott össze a másik oldal."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
aktív tag
-
aktív tag
-
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #255613 üzenetére
Nekem bejön, szeretek agresszívan játszani és evvel a tankkal meg úgy kell, hogy belemászol az ellenfél szájába sidescrape vagy hulldownban pozícióban.
Jano a lényeget amúgy leírta, ágyú az kellemes 440 alfas ~9 sec reload felszerelve.
Átütés majdnem mindenre elég még az alaplőszerrel is, ha csak a gyenge pontokat lövőd, viszont a skuló sebessége erősen átlagos. Pontosság tipikus kínai.
Torony és testpáncél sem rossz, érdemes riszálni a tankot, ha nincsen rejtve az alsó páncél és face to face harc van. Kupolát rejteni kell az ágyúval, amikor töltesz és nem magasabban pozícióban állsz.
A lényeg viszont a 7 darab turbó, amivel fél percen belül bármelyik pályán a legjobb helyeden vagy, szegény light tankok sem bírják a tempót.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
válasz h1mpi #255591 üzenetére
Pedig annak pont rossz az USB-s DAC-a (nekem is ez a fülesem volt pár évig), én ahhoz inkább egy külső DAC-t ajánlok. Egy olcsó Soundblaster G3-mal (ilyenem is van) is sokkal jobban fog szólni, mint a gyárival.
-
válasz h1mpi #255583 üzenetére
Célzási sebességet kb sehol nem használok, mert többnyire csak TD-ken van értelme, ahol nincs vertical stabilizer. Ill. közepes tiernél persze nincs vertstab, ott a tanktól függ.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #255562 üzenetére
nekem sajnos a Vz. 68 Squall lett meg (50 dobozból csak a kötelező) egyetlen tankot nem akartam és ez volt. Valami gusztustalan egy fostalicska és én is pont ezen gondolkoztam, hogy lehet meglesz az első prem amit eladok, hogy véletlenül se játszak vele
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Puculo
aktív tag
válasz h1mpi #255549 üzenetére
Hogy kinek mi okoz élményt, azt döntse el mindenki magának. De attól nem hinném hogy minősíteni kell mert valaki máshogy vélekedik, vagy netán tüzérrel ÉLVEZI a játékot, és nem csak alibiből ( küldetések és könnyekkel küszködve ) veszi elő. Szerintem a kerekes járgányok a leginkább toxikusak, mégsem sírok itt a fórumon mert nem tetszik. Nem is ítélkezem felettük. Aki szereti és ügyes benne, legyen vele boldog. Az már más kérdés hogy vadászom rájuk. Ez az én szívem joga.
Elf #255550: Legyen" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Puculo
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #255344 üzenetére
én kifejezetten T9-el szeretek játszani. Toro vagy a Contradictious-t szerettem volna, erre az XM57 és DZT-159 esett ki. Ez van, ennek is örülök. Még veszek majd ládát, hogy a kislányommal tudjunk nyitni, mindig nagyon élvezi - pláne ha még tankot is nyitna apának az lenne a cseresznye a habra!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #255273 üzenetére
már én is leléptem, de az [oldalukon] fent van pontosan.
de kb ez:
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #255128 üzenetére
Hát engem nagyon felhúzott,aztán eszembe jutott hogy vpn nincs bekapcsolva,azóta jó,csak épp tök felhúzott mire eszembe jutott.
Kétszer újra is indítottam a klienst,mert nem engedett vissza valami olyan szöveggel hogy másik szerveren fut egy munkafolyamat,vagy mi a frász.[ Szerkesztve ]
-
kisharsany
tag
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #254769 üzenetére
Miért nem ugyanaz? Ugyanabból a nagy büdzséből fizeted ki, akkor is ha játékra szánod és aki 1 milliót elégetett a játékra, ha csak a feléből vett volna mol részvényt az évek alatt, most lenne neki 250-300db, ami hozna évente kb 50-60e forintot. Amit viszont már úgy el tudna költeni a játékra, hogy a részvényei akkor is megmaradnak.
Én is költök játékokra, kb 20-30e forintot havonta, pontosabban ez a büdzsém játkra, de most már olyan stratégiával, hogy a feléből, kétharmadából részvényt veszek és utána annak az osztalékát költöm majd játékra. 2,5 év alatt azért már tisztességes kis csomag állt össze.
Amikor valaki pénzt éget el valamire, akkor gondolnia kell mindig annak a pénznek az elmaradt hasznára is. Nekem is időbe telt ezt felismerni és azóta a játékra allokált büdzsém feléből, kétharmadából osztalékfizető részvényeket veszek. Szépen épül fel az a portfólió a játék büdzséből, ami utána nagyjából önfenntartó lesz. Tavaly már a wotra a mol osztalékból költöttem, amit most veszek 2700 arany, az is az osztalékból jött, amit a játékbüdzsém megosztásából vettem korábban. Ez csak egy példa, lehet máshova is tenni a pénzt, akár állampapírba és mondjuk csak a kamatait elkölteni. Igaz úgy elinflálódik a pénz, de még sokkal jobb érzés úgy költeni egy játékra, hogy nem az aktuális havi bevételeimet kell miatta csapolni.
[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
válasz h1mpi #254666 üzenetére
Sima random csatának számít, szóval minden köröd bekerül a statisztikába, emiatt természetesen a WN8-adra is hatással lesz. Az lehet, hogy az XVM vagy a napi statisztika vagy akármilyen mod a garázsban nem számol belőle neked WN8-at, mert nem tudja, hogyan kell kezelnie ezt a játékmódot.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #254547 üzenetére
Holnap esetleg vki meló után? Szerintem 15:00-től tolhatnánk, én otthon leszek.
Jó lenne letudni ezt a NM3 és 4 szintet.
Tegnap este rápróbáltam, de esélytelen volt. Olyan balfaszok vannak, akik elmennek felébreszteni minden pontot, mert az milyen vicces!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ako001
aktív tag
válasz h1mpi #254545 üzenetére
Szerintem, most már azért ki lehet fogni néha,normàlisabb csapatot.
Én az elején kb 1 hétig a boss-ig nem jutottunk el. Ahogy irod az elsö hullám kinyirt mindenkit.
De volt olyan normál szinten,hogy nekem kellett egyedül összebalf..kodni a wint mert meghalt mindenki,a gyökér meg valami +2k hp-n volt. Az utolsó màsodpercben nyirtam ki Majdn3m 40k dmg volt a vége."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #254462 üzenetére
Ez az új britt duplacsöves teljesen új duplaágyús tüzelést kap.
Nem olyan lesz mint az orosz vagy az amcsi.
Váltani kell a lövésmódok közt,lesz egyes tüzelés mód és salvo tüzelés mód,ha jól értettem.
Tüzelési módok közti váltás 2 másodperc és az X-et kell nyomni,de nem kell megállni.
Viszont salvo módban teljesen új tüzelési mechanikát kap vagy mi a frászt.Plusz ha jól értettem így lassabban is tud célozni és szűkülni a fura oválissá vált célkör.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #254475 üzenetére
azonnali újratöltés, vámpírlövés, csapat hp
Annyi büntetés van, hogy nem kapsz semmi jutalmat és nem tudsz indítani új event csatát
(random csatát tudsz)
Sokszor nem játszottam el amúgy, mert tudom nem korrekt hozzáállás ez, de a fenének van kedve szenvedni olyat csapattal, ami nem fog nyerni.kisharsany - nightmare szinten egyszer sem tudott megelőzni light tank, sőt a legtöbb esetben 2x több sebzésem is volt.
Nézd meg itt is phoenix-nél link, hogy az első helyezetthez képest mennyivel kevesebbet tudott sebezni a lódarázs
[ Szerkesztve ]
-
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #254471 üzenetére
Gránátos nem jó az utolsó fázisban a boss ellen.
Hidd el a dupla a nyerő, én már meccs elején kiléptem nightmare szinten, ha 2 light volt a csapatba, mert nem lehet úgy nyerni.Most sikerült valami csoda folytán random játékossokkal, elég keményen megizzadtam érte, de szerencsére volt rajtam kívül még 2 játékos, aki egészen sokat hozzátudott tenni.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #254448 üzenetére
múlthéten itthon voltam betegen és nyomtam pár erősebb WOT napot.
pont elővettem a 60TP mert én szeretni akarom azt a tankot! elvileg tök OP meg minden, de engem valahogy kikészít az a gun. Nem egy olyan csatám volt mikor semmit nem tudtam átlőni és pl 277 oldaláról pattogtam AP-vel (tény, hogy messze volt) máskor meg mindent is, volt egy 8.9K-s köröm is a sok 1400 mellett. A lényeg, hogy nekem valahogy megbízhatatlan az a gun és a 317-es heat is olyan mehh.
De nem rossz tank, meg tényleg iszonyat fun köröket is lehet vele menni, de ezzel azért számolni kell.
amúgy ilyen lett ez a nap vele:
nem panaszkodom, mert amúgy sem vagyok ennél jobb más tízes tankokkal sem, de valahogy itt jobban frusztrált mikor csomó szirszarrol pattogok.
De az is lehet, hogy rossz a felszerelés, nekem lila HP-van, szűkítő helyett vagy csak simán balfasz vagyok és nem tudok normálisan célozni."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #254404 üzenetére
Napi kb 40 kulcsot össze lehet szedni viszonylag kellemes mennyiségű játékkal, ha az ember csak ezzel a móddal játszik és a 6 tankról leveszi a napi küldetést is a +1 kulcsot.
Amivel megbolondították az a last stand mód. wave4-ig jutottam, 2 ellenséges tank marad a wave 5-ből Ha a last standet végig tudja valaki tolni és legalább eljut a NM bossig, akkor szerintem grindből összeszedhető a tank. Ha ezek nincsenek meg, akkor valóban vállalhatatlanul hosszú a grind. Persze ha sikerül a bosst is leverni, még jobb.
Mondjuk olyankor nehéz grindelni, amikor a csapat legkönnyebb módban elpusztul az első fázisban egyedül megpróbálhattam volna lehozni, az olasszal voltam, szerintem sikerült volna, de inkább kilövettem magam én is, ez teljesen reménytelen így, csak időpocsékolás. Szerencsére nem gyakori az ilyen tehetséges csapat, de ritkának se mondanám.
[ Szerkesztve ]
-
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #254292 üzenetére
Nincsen itt semmi sh, cw szerencsére.
Egyrészt vasutas vagyok és az én beosztásom egy nagy katyvasz, nem tudok ott ülni a gép előtt minden este.
Másrészt nem hiányzik, hogy egy idegbeteg tamagocsi parancsnok üvöltözzön velem, mert a legtöbb az sajnos ilyen.Csak azért léptem be ide, mert a régi kötelesség útja minidig ki volt maxolva és az újban megtudtam szerezni a csodálatos carro-t.
xAttilax - Pedig a páncélhoz nem nyúltak és skill4tu oldalán még mindig OP-nak minősül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest