Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Ez a Type59 egy vicc, úgy lövöm át, hogy serceg... pár éve lehet op volt, de most...

-
Dareiosss
senior tag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Bocsi és köszi 
-
Dareiosss
senior tag
Kaptam női legénységet a 4. szintnél. De hol találom? Nem dobta fel mint szokta, hogy válasszam ki a nemzetiségét stb.
-
Dobi 562
addikt
A nyero taktik hetvegere. Egyik pillanatban meg az E50m es az egyik TD is c9-ben kempelt, fel pillanattal kesobb ugy dontottek csatlakoznak a zaszlo korul bazist "vedo" dicsoseges kempereinkhez.
Fukk the key positions! Kocog WG!!!

Es 4 perc alatt megnyerte a csapatom... sajnos kileptem mikor kilottek, de hogy ezt hogy lehetett elvesziteni...

-
lacibacsi
addikt
válasz
Dareiosss
üzenetére
Buzi Wot is volt benne? Azt add el gyorsan, mielőtt rajtad marad!

(#154085) MZsoltee :
Csak 25x linkelték edddig:
[ltt van huszonhatodszorra is!L] -
zodo
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Nem is tudom melyik ágat kezdeném el szívesen.
Tavalyról ott porosodnak még a Svéd TD ág kedvezmények is. Csajokat már felhasználtam.Egyesével a kifejlesztett vagy félúton lévőekre az alábbiakat tudnám felhasználni:
Tier X / pár napon belül Kranvagn
Tier IX / E75 vagy 60-70k xp gyűjtés után Jagdtiger
Tier VII / T25/2 esetleg 10-15k xp gyűjtés után Chi-RiKivárok új évig, hátha befutnak a Lengyelek.

-
Yofej75
aktív tag
-
MZsoltee
veterán
Ezekről a dobozokról van valami magyar nyelvű leírás?
-
Dareiosss
senior tag
Ennyit az én szerencsémről.....
11 es doboz, 5,7ezer ft: 3500 arany 5 prém nap. Buzi Wot... -
kchryss
veterán
válasz
Yofej75
üzenetére
Pedig ezt tudhattad volna, a tankok kredites árkedvezménye sosem adódik össze, mindig a nagyobb számít csak. Ez le lett írva többször is amikor például egyszerre volt egy tank a Top of the Tree akcióban leárazva és a hétvégi akcióban is benne lett volna az a tank akkor csak a nagyobb, vagyis a Top ofthe Tree leárazás volt rá.
-
Jadro
veterán
Az ilyen körök kitörlik a rossz élményeket. A kis Pz IV Ausf. H 2205 damage és 9 kill.
Első két lövés rögtön 2 kill. 
[részletek és replay] -
po1son
addikt
Aki nem vásárol tier 8 alatt állandó tankokat és megcsinálja tier7-ig a karácsonyfát annak itt van egy tipp kredit farmolásra.
Japán heavy ágra érdemes elhasználni a kedvezményeket és tier7ig vásárolni őket. Utána értelemszerűen eladni őket és lehet örülni a ~800.000 kreditnek a számlán.
1-2 ág talán nagyon kicsivel jobban fizet, de azok nekem nincsenek kifejleszetve.
Yofej75 - Sajnos kedvezményeket nem lehet összeadni, mindig a nagyobb kedvezmény aktiválódik.

-
Yofej75
aktív tag
Hali!
Kedvezményes tankra nem számítják be az új kedvezményt.
UDES-re már régóta van 50% kedvezményem de amikor a most szerzet 50%-ot is arra akartam beszámíttatni, a kedvezményes kupont aktiválta a rendszer ám nem csökkent a tank aktuális ára.Ment egy bejelentés a WG felé, várom a reakciójukat.
Ti pedig óvakodjatok hasonló butaságoktól

-
Motyi
senior tag
válasz
Yofej75
üzenetére
Megmondom őszintén nem is értem. 28k volt a csomag, és volt benne:
T26E5 - 10k
Lorraine 40t - 10k
Type 59 - nem kapható, de e-bay-en ritkán ha van kupon kód akkor 100-150k+
30 nap prém - 3k
44k gold - 41kHa a Type 59-et 10k-nak veszem akkor is 74k HUF értékű cuccot kaptam 28k-ért. Szerintem megérte.

-
jano_77
nagyúr
Tegnap ezt sikerült 7 csatából:

Ma pedig csak erre az egy csatára futotta, mert megyek rlazol-hoz Carcassone maratonra

REPLAY, ha esetleg érdekel vkit. Top tank voltam, így középről bementem a városba.
Végre ezzel is meg van az ÁSZ
-
zozyk
addikt
válasz
DrDobos
üzenetére
A linkelt cikkben írják ezt is.

Fontos! Miután kiválasztottál egy járművet, melyre az árkedvezményt kéred, az egészen addig rajta is marad, míg meg nem vásárolod az adott tankot. A tank(ok) kiválasztását azonban március közepéig végre kell hajtani és ugyanez vonatkozik az új legénységi tagokra is (pontos határidő később)!
-
h1mpi
félisten
Előbb volt arty f2f-em. Nmy GWE 100 bázistfoglalt. Én is mentem az Övéké felé, de előbb kezdte. Mire oda értem majdnem befoglalt, csak oldalt állt Nekem. 98 bázis reset pontot csináltam. El tudjátok képzelni, hogy vert a szívem

-
DrDobos
őstag
A nyert lanyokat es tank kedvezmenyeket meddig kell felhasznalni? Illetve a megszerzett lanyokat ha nem veszem ki az akció lejartaig, elvesznek?
-
adamgreen
senior tag
Nagyon nagy a csönd gyerekek
Most már hogy tudjuk ki mit nyert ki is kell vinni a csatába 
-
zodo
nagyúr
Erre az évre ennyi ....
Szovjet 3x = 750 gold, 1M ezüst, 1 nap prémium fiók
X - es szinten a díszítési hangulat és vele járó jutalmak bezsebelve.
Albumba még 1 függődísz hiányzik (T-34-85 tank) a Szovjet jutalmakhoz.
További három nem érdekel persze nem baj ha sikerül még egy párat összegyűjteni a következő 29 napban. -
h1mpi
félisten
lagos szar megint a WoT

-
DrDobos
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Koszi szepen😀
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A diszeknel mit szamit az, hogy az most kinai, szóval szovjet, vagy hagyomanyos? -
zodo
nagyúr
Kérésre .... hogy idén, tavalyhoz képest mennyire nem vagyok mákos.
Tradicionális 3x = 1500 gold, 100k ezüst
Szovjet 11x = 5250 gold, 200k ezüst, 6 nap prémium fiók, 1 egyedi Szovjet felírat
Szovjet 3x = 1250 gold, 1 nap prémium fiókEzeken felül csak a díszek.
Tank nuku. -
Dobi 562
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Pedig en szivesen elcserelnem a preferalt acc-omat a tiedre. Az enyemmel jatszani mert uncsi, nincs tetje. Belepek a csataba, lerakom a WoT-ot talcara es akkor is nyerek.... Kocsog WG!!!

Troll of: a noobmeter szerint az utolso 1000 csatadban 54% a win rate-ed. Ha megnezed a wn8 es win rate grafikonokat, szepen emelkedik a gorbe, nincs egyikben sem nagy tores.
Az, hogy sok a jatekban a piros jatekos, az mindig igy van az unnepek/hetvegek/nagyobb akciok alkalmaval, ezt tudnod kene hiszen xvm-el jatszol. En nem hiszem, hogy valaki direkt a rosszakat kapna maga melle, a jokat meg maga ellen, mindenki ugyanazokat a jatekosokat kapja csak van aki tobbet tud kihozni a csatakbol. Ez nem manipulacio, pusztan nem vagyunk egyformak, van aki tehetsegesebb vagy csak beleolt egy kis idot, hogy utana nezzen mi hogy mukodik es jobb jatekos lett.
-
Zolee_70
senior tag
Most kerültem gép elé a karácsonyi díszítés óta. Vettem két darab csomagot, és a másodikban volt egy Lor40. Még van 3 kicsi prém (ezeket adom el), elég sok gold, meg díszek.
Tetszik... ez megérte.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
Jah en is rothadt boldog vagyok, hogy vegre 51.5% fole tornasztam a wr-t es azota az oldalamon több a piros mint barmelyik masik szin....8/1 win, egyszer nem volt hogy nalunk lett volna akar 1gyel tobb sarga statos emberke, neadjisten zöldből vagy esetleg ne mellé alá fölé mögé vagy a "végtelenbe és tovább" vitte volna a random a lőszert.

Kb. sejted mit tehetnek azok akik preferált accal röhögnek a masik arcaba hogyhátdenemmanipulált. Gyomorszajig, minimum.
-
h1mpi
félisten
válasz
jr1994
üzenetére
Én se kaptam 8-ast, de az összes kicsit viszont igen. Boldog vagyok Tőle
most vettem még egy hármasat, szerintem még az 1700 Ft se volt benne... Nekem elég idénre a WG támogatásából.
Szerintem az járt jól aki az első 1-2 órában vette, mert ott kellett még a hírverés, hogy mennyi prém tank van benne. -
Jadro
veterán
válasz
jr1994
üzenetére
Egy 3-as csomagot én is bevállaltam, hogy legalább az esély meglegyen. Kaptam 1000 aranyat meg egy Sentinelt (mókás kis járgány.
) illetve a szokásos csecsebecséket. Szóval nyugi, nincs 8-as prémtankból a kerítés 
Egyébként hogy lehet majd még díszeket szerezni a későbbiekben? Jelenleg már alig van küldetésem hátra, amiből nyerhetek még és most vagyok 8-as szinten. Nem látom, hogy elérhető lenne a 10-es szint anyagi ráfordítás nélkül. (Pedig ebben már benne van az a pár lvl5 dísz amit a vásárolt csomagban adtak.)
-
jr1994
addikt
Kérem aki szokott ide írogatni, vett ládákat és nem nyert prém tankot, az is írja ide, mert ezek után kurva szar érzés lesz ha nekem nem dob semmit
tavaly sokkal kevesebben írták hogy nyertek. -
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
A legfrissebb volt és van fent (388.59), de az este kipróbáltam kettő régebbit is. Ugyanaz... A játék simán fut magas grafikán, de a díszítéseknél behal. Ma reggel egyszer zúzás közben, egyszer a kollekció nézegetése közben sz@rt be...
-
lacibacsi
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
Nem csak az ünnepek végéig marad meg, hanem jóval tovább, de nem örökre. Pontosat nem tudok mondani, de talán a Wotinfo-n olvastam róla pár napja...
(#154028) ddt500hu: Fogadjunk egy olyanban, amit zozyk tart a kezében, hogy lesz még a számodra visszautasíthatatlan ajánlat az adventi naptárban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A díszítgetős rész nálatok rendben van? Játszani simán tudok, de amikor bemegyek a díszekhez, akkor random pillanatokban behal a játék és az "nvidia driver működése leállt..." kezdetű hibaüzenettel ki is dob az asztalra. Modok nélkül és alacsony grafikával dettó.
Ja, és aki még nem nyert T26E5-öt, az most megvásárolhatja!
-
zozyk
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Most gyorsan el kell érnem a 10es díszitést, hogy meglegyen bele a 4.ik ribi.

-
zozyk
addikt
Bassza meg,megőrültem,3as pack....tadammm egy Type 59.

-
Gyuri27
félisten
-
po1son
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
A héten volt a diginél szerződésmódosításom és azóta nem stimmel valami, pedig a garantált sebességnek bőven elégnek kéne lennie online játékra (digi 100 pro-t váltottam sima diga 100-ra link)...
Tegnap már katasztrofálisan hatalmas nagy volt a késés a játékban, mai nap ha haza értem munkából, akkor csinálok egy router resit és össze teszem a két kezem.
Néztem pár élő streamet este, de ott jele sem volt hasonlónak, ezért is érzem egyedi esetnek. -
-
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
"Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy az a fickó aki a wotinfon 350 000 goldot kapott ő vajon hány ládát nyitott ki?
"Atyavilág, nem normális a tag.
Nem arcoskodásból mondom, engem sem vágna földhöz egy 75-ös pack de ahhoz hogy ekkora összeget tegyek a wg zsebébe még sok frissítést ki kell adnia. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ddt500hu
veterán
-
ddt500hu
veterán
75-ös pakk felnyitva. Prémium járműre már nem számítottam és nem is jött. A garázshelyeket meg a díszeket nem számoltam.

Prémium nap: 49
Arany: 39 350
Kredit: 2.7
Tier8 prémium: 0
Egyéb prémium: 0 -
ddt500hu
veterán
Pusztuljak bele. Vettem egy 75-öst is.
Végül is így olcsóbban jutok goldhoz, meg prémium naphoz amit úgy is vennék.
Márciusig egy fillért sem költök a játékra. -
lacibacsi
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
"az mitol fugg h hany %bonuszt ad az unnepi hangulat? mert bizonyos tankoknal eltero"
A négy féle kollekciód méretétől függ. Minél több dísz van meg a teljes gyűjteményből, annál nagyobb a bónusz.
-
NooBiA
csendes tag
25-ös tradicionális ládika pakk: T28E F-30, AC1 Sentinel, Type 59, 20 nap prém, 12900 gold, kb. 3 millió credit, 3 v. 4 garázshely...a kapott cuccokból és 2 mixből összejött a X-es hangulat és a 4 csajszi is + ugye a T-29-es ajándék tankocska. Nekem ezt dobta a Wargaming.
-
ddt500hu
veterán
Na 25 pakk felnyitva.
Prémium nap:7
Arany: 10400
Kredit:1,4m
Tier8 prémium: Lorr40t, Skorpion G (Lorr40t-nek húzva),
Egyéb prémium: T28E, AC1, Pz.Kpfw B2. 740.Totál megérte.
Most gondolkozom, hogy veszek egy 75-ös packot de nem tudom van-e értelme? Már csak 2db tier8-ast kaphatnék, viszont jönne egy csomó gold meg miegymás és a keretbe belefér. -
lacibacsi
addikt
Nem bírtam a véremmel. Elcsábultam még egy hármas tradicionális csomagra. Kaptam egy Lórit...
Abban azért különbözik a vásárolhatótól, hogy ehhez nincs speciális álca... -
Dobi 562
addikt
Vettem en is 25 ladat, volt benne:
kb 20k gold
Hype 59
Pz B2 740f
T28eF30
kb 20 nap prem -
kchryss
veterán
válasz
adrian360
üzenetére
"talán bug vagy nem tudom, második tanknál a t26e5 ugrott fel, nem tudom hogy most azért, mert elötte beadta már a t26e5-öt és azért adott lorit, vagy csak megjelenítés bug, de a kis ikonban ott volt a lori és a garázsban is megvan."
Ez egy bug. Több klántársamnál is előfordult. Az egyik azt hitte 3x kapott skorpiót a másik meg azt hogy 2x lorr-t, közben mindkettőnek ott lett a garázsában a type59.
-
adrian360
őstag
hú én most a szokásos formámhoz képest über nagy mázlista voltam.
délelött vettem egy kínai 11 db csomagot, abban csak egy t28-e volt, meg 4000 arany, kicsit idegesített, de tudtam hogy ilyen a formám.
addig baszta a csőrömet míg vettem egy modern 11-est most este:
T26E5 + Lorraine + AC sentinel + PZ B2 + 4500 (lehet csak 4250 ebben nem vagyok biztos) arany
még így 22 doboz árban is nagyon jó loot
type59-re én annyira nem vágyom, skorpi jó lett volna, de igazából a t26e5 volt a "vágyálom" a lori meg majd meglátom igazából nem nagyon játszom a francia tankokkal, de majd ezentúl azt is fogom.viszont érdekes nekem nem dobálta a prém napokat, összesen jött kettő, de ez most nem érdekel, majd azt akkor veszek aranyból az jött bőven

talán bug vagy nem tudom, második tanknál a t26e5 ugrott fel, nem tudom hogy most azért, mert elötte beadta már a t26e5-öt és azért adott lorit, vagy csak megjelenítés bug, de a kis ikonban ott volt a lori és a garázsban is megvan.
-
HellGreg
őstag
Na szóval 17k ft-ból lett:
T26E5
AC
22k gold
31 nap prém
10 garázshely
+ egy csomó apróság meg egy óra alatt kimaxolt ünnepi hangulat.Persze a vége felé egyre szarabbakat adott, vége a beetetésnek, jönne a bukó ha folytatnám

-
kchryss
veterán
válasz
Razermazer
üzenetére

-
HellGreg
őstag
Ez a doboz gamble függőséghez vezet

14 doboz: 8400 arany, T26E5, AC Sentinel meg egy csomó prémium nap, garázshely, egyéb apróságok

Most itt tipródok hogy venni kéne még 11 dobozt
-
Multikiller
tag
Úgy látom jobban megéri több 3-as csomagot venni. Nekem eddig több aranyat és értelmesebb dolgokat adott be, mint a 11-es. Még utoljára rápróbáltam, hátha meglesz a type. Vettem 1-1 3-as pakkot mind a 4 változatból és beadta, vagy ahogy Korda Gyuri mondaná megadtaaaaa

-
hmb
aktív tag
válasz
galervin93
üzenetére
4 dobozt vettem,type 59 volt....
-
Departed
őstag
Nem vettem semmit, hónapok óta be se léptem, ma igen, harmadik ajándék ládában Rheinmetall Scorpion G...mi a fene.

-
galervin93
addikt
Asszonypajti meglepett egy 25-ös modern csomaggal, 10ezer gold, 3 milla kredit, meg az utolsó dobozban egy T26E5.
És a "modern" tankokra már 48% a kredit meg egyéb növelő. :-) Vasárnap gyorsan kihúzom a Challengert, meg is veszem óccsóért, utána meg kreditfarm, amcsi nehéz prémiumom így már kettő is van, angoloknál a CromB, japánoknál STA-2, így elég jól ki fogom tudni használni a plusz kreditet/xp-t. Jó ez a karácsony. 
-
po1son
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Miről beszélsz?!

Csak a ruszki szerveren van fél millió aktív játékos....
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bocsi és köszi

Most már hogy tudjuk ki mit nyert ki is kell vinni a csatába

25/nulla 8as...tobbszor dobott volna ujra 4es prémet, az 1200 arany...majd csinalok statot...
"