Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Annyira tipikus, hogx az egyik legszarabb tier 10 meddel is high caliber.
Egyszer én is összefutottam vele, TVP-vel volt, sajnálatomra az ellennél.Frogged: számomra erősen kérdéses, hogy miért tartottál meg tier 7 medet, amikor az a tier is a heavykről és td-kről szól.
-
Frogged
aktív tag
válasz
CirrMee
üzenetére
A T34-1 fajin kis gép a T20 melett talán a legjobb 7es med nálam mind 2 megtartós lett.
Jó alfa és pen használható torony páncélzat igaz lassan szükül és nem egy lézer ágyu a pontosága de élveztes tud lenni.
A t34-2-es nekem egy rémálom volt egy hajszállal jobb az elödjénél mindenben de t9-10 ben a tornyot már bármi átt lövi a pen se túl jó már óda. -
CirrMee
addikt
T34-1/2, illetve a pen mennyire használható kategória? Nekiálltam a 'csájna vonalnak a 110 miatt, de felmerült bennem, mi lenne, ha med vonal is lenne belőle.
-
DaveHutt
őstag
Light tankok különvélemény, azok alapján, amikkel én játszottam. Érdekes módon nekem pont az amerikai és orosz vonalak maradtak ki eddig, amik általában az ajánlott vonalak.
Franciák: jó scoutok, az autoloaderük mindig jól használható. A 12t és a 13 75 marha jó volt megfelelő gold használattal. A 13 90-et gyűlöltem a grind végére. Horribilis az ágyú, amivel megátkozták. A kicsit Batchat most az új kedvencem, lehet vele snipe-olni, a clip potenciálja végre nem gyíkfing, amiből felét elnyelik a láncok. Remélem a nagy Bat is hasonló lesz.
A német vonalat én Luchs és Sp1c között freeztem, az már jó kis support tank volt. A Ru örökre megmarad, csajlegénységgel, lassan negyedik skillel örök helye lett a garázsomba. Véleményem szerint a legjobb tier 8 medium tank, ami scoutra is alkalmas.
Kínaiak: jó dpm, marha jó mobilitás. A 131-et imádtam, de sajnos a tier 7 lightok kérik a goldot, ezért végül eladtam. A 132 extra penje már majdnem mindenhol elég ehhez a fürgeséghez. Illetve elkényeztetett a Type 64, SH-ban túl egyszerű kihúzni egy két skilles legénységet, amivel már lehet is érvényesülni magasabb szinten.
Talán el kellene kezdenem az amerikai vonalat is. Egyetlen visszatartó erő számomra, hogy semmi legénységem nincs beléjük. Chaffee-hez vajon mennyi free exp kell, hmm.

Az oroszokhoz lesz legénységem hamarosan, egy med bandát fogok átdobni, aztán hadd szóljon. -
skopy
tag
Akit érdeke Oops - GoHard
-
lacibacsi
addikt
Kösz fiúk! Szóval a 48 jó lesz. Ez megnyugtató. De hogy a IX-es is jó? A múltkorában valaki itt (azt hiszem itt) temette a két nagy TD-t, mondván, hogy a két Foch kb. olyan mint a nevük kiejtve. Ezek szerint a kis Foch az jó lesz? Öröm é bódottá!
-
lacibacsi
addikt
Üdv Urak! Sikeresen kifejlesztettem az AMX AC 48-at.
A 46-ossal én meg voltam elégedve. Még az én noob kezemben is jól állt. Az 50. csatára már meg volt az első csíkom és bár többre nem futotta, nem panaszkodom, mert a francia maratont nagyobb részt ezzel csináltam végig.
A kérdésem az, hogy a nagy testvér milyen ehhez képest? A kétfosrólFoch-ról csak rosszat mond mindenki, de kíváncsi vagyok, hogy VIII-as tierben mi vár rám... -
po1son
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Nah és most kérünk pár tank ász képet tier8ból is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is most evvel gurulok és tényleg kellemes kis tank evvel a 77 km/h órás sebességgel. Ha értelmes csapatba vagyok akkor általában simán megvan az őrjárat és felderítő medál. Igaz ettől függetlenül a kapcsolatunk mai nap véget fog érni.Topiklakok!!! t54 után mit javasoltok?! t62a vagy obj140?! Nézegettem a leírásokat és összehasonlítottam az értékeket és picivel talán jobb tank a t62a. Aki gurult mind2vel az megoszthatná nekem a tapasztalatait.

-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
T49-re +1!
Olyan, mint egy házsártos barinő! Átlag dmg 350 körül, de ha betalál 900-1000 körül, az nagyon tud fájni.
Az E1 is jó, csak sajna tök hülye vagyok hozzá.
A Bulldog meg szerintem istencsászárság, csak azzal is tudni kellene játszani. Sajna, akkor lett meg, amikor teljesen kezdő light-os voltam. Most már jobban kezemre áll. Na, meg most már nem 75%-os legények ülnek benne.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Igen 2 kört mentem vele 90%-os legényekkel, de elég jól adja, sajnos a pen elég gyengusz, de flankelni kell vele...
A 3.-ra ász a kis löveggel nem 100-as legényekkel

-
galervin93
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Jó lesz! :-) Nekem anno ez volt az első könnyű tankom, a Stug hölgyeményeit pakoltam bele egyenként, és már akkor nagyon élveztem, amikor még nagyon nem tudtam vele játszani. A T37 brutális, nincs jobb szó rá... Elképesztően jól játszható. Arra figyelj, hogy ne lődd el a lőszered, mert gyorsan kifogy (volt olyan csaták Sand Riveren, hogy 4 perc után már csak pár goldom meg robbanóm volt, mert kinyomtam 2500 sebzést addig, persze sok távoli, pontatlan lövéssel, de na...
A Bulldog nagyon jó gép... ...csak én nem tudok játszani vele. Sajnos. Voltak jó köreim, de összességében nem voltam vele jó, így megváltam tőle.
A T49 annyira egyedi, hogy muszáj megtartani. :-)
Az E1-et sokan szidják, én szeretem, mindenféle erőlködés nélkül lett meg a T57. Jól lehet osztani vele, csak nem az IS-7-t kell vele szemből lőni. -
h1mpi
félisten
Már csak 10K xp és végre megszabadulok az STI-től, annyira elment az idő az ilyen lassú tankok mellett, hogy hihetetlen

-
fradi81
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
1300xp körül, lehet sokat lőttél 300m-nél messzebbről.
-
Sixkiller6
őstag
skorpióval mennyi lehet az ász? 4k dmg + 1k spot még nem elég hozzá...
-
Jammalan
tag
válasz
h1mpi
üzenetére
A Chaffeere én úgy emlékszek vissza, mint egy durva sportautóra. Az új fizika mellett figyelni kell gondolom főleg egy sand riveren, hogy ne boruljon, de nagyon jó kis járgány. 2421 xps nem first wines, nem premiumos kört is csináltam vele, ami egy t5 lightal elég meleg szerintem.
Egyébként kövezzetek meg, de nekem a SPIC tetszett, egész hatékony voltam vele. Viszont a dagadt leo gáz volt nagyon. -
h1mpi
félisten
-
rlazol
veterán
válasz
Jammalan
üzenetére
nekem a német lightok (Leo, Spic, Ru) is nagyon bejöttek, a franciáknál csak a VI-osnál vagyok, de az is tetszik, bár még nem érzem igazán. Ezekkel lehet keményen aprítani, elmenekülni, de spotolni is, ha olyan a terep és a csapat. nem tudom, mi bajod van velük
(a többi light vonalat nem próbáltam, nem ismerem.) -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Chaffee, t37 és a bulldog is nagyon jó gép. T49 a cél? Nem kell őket átugrani max a modulokból kifejleszteni párat hogy előbb legyenek használhatóak.
Én pár hete vettem meg a t49-et szintén akciósan, igaz csak 15%-osan nem 30, mint itt. 50b tottnak jobban örültem volna, akkor visszavettem volna az 50100-at. -
h1mpi
félisten
Megvettem a Chaffet tovább nem akartam menni freemből. Jó lesz az Nekem?

-
kchryss
veterán

A tegnapi volt wot-os pályafutásom 2. legszebb napja. Végeztem az Emillel!
A legszebb napom okt. 8-án lesz amikor lejár a ma kezdődő td akció és ki is dobhatom a garázsból. Orgazmus közeli élmény lesz az eladás gombra kattintani.
-
kchryss
veterán
Úgy lett ahogy számoltuk múltkor. Hála lengyen barátainkban a T57 heavy lett a következő tott, úgy hogy a többi régióban sehol sem végzett első helyen.

-
nyunyu
félisten
Kezdőkörön belül mintha már az első lövésnél kékülnél, úgyhogy az nem jó ötlet.
Miután kiértél a körből, két lövést büntetlenül bele lehet ereszteni a téged idegesítőkbe, feltéve ha nem nyírod ki vele.
Legalábbis múltkor sikerült egy lövéstől bekékülnöm, amikor a kettővel nagyobb medünk már a második fragot lopta tőlem, aztán nem néztem a megnevelésekor, hogy alig 100HPje volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Meccs végén volt 260 sebzéssel 2 fragja a CDCnek, nekem Type58-cal 800-zal 1, szóval nem volt kár érte.) -
gbp
csendes tag
Üdv!Team kill ill team damage ellen valami mod létezik?Saját csapat okán kérdezem,mert kezdőkörben be vett szokás láncolni,meccs végén kilőni
-
fradi81
veterán
Győztes csata+high caliber xp-je megyegyezik a vesztes csata + high caliberrel? (Hősies védekezés +50% xp)
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a játékban az XVM vagy 150 ponttal kevesebb WN8-at mutat, mint amit a noobmeter vagy a wotlabs? Frissítettem az xvm oldalán de még kevesebb lett mint volt...

-
fradi81
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
jagada
üzenetére
Ma reggel szaladtam kb 8 kört, nálam nagyon adta. Volt benne egy 10ezer fölötti WN8 illetve Kolobanov, két mastery és egyéb szépségek. Jellemzően amikor paradicsomok voltak mindkét oldalon és mennek mint a csorda.
Összességében 3500 körül zártam a reggelt. Tegnap meg 1200-ig sikerült feltornászni. Ott is volt pár plecsni, pl agyhalál, lábon kihordott idegbaj és egyéb nyalánkságok.
Ilyen ez. -
jagada
addikt
Valaki elmagyarázná, hogy miért szívat ez a foscsombék játék? Esetleg hasonló esetben (beállt a torony) mit lehet csinálni azon túl, hogy kilövetem magam?
Még hogy nem manipulált a játék..

[link] -
Sixkiller6
őstag
fyi: állítólag okt4 a 9.16 release date
-
CirrMee
addikt
Az úgy természetes, hogy 3db tier6 (nem spotter) szakaszos gépet kis híján 90% -ban csak tier8 -ba dobál...?
-
Jarod1
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Kösz!!!
Mostanság gyakran lefagy, és kilép, bezárja a progit,
-
Jarod1
veterán
amikor csatában vagyok és kilőttek és kilépnék nem működik az ESC gomb, valami ötlet?
-
-
jano_77
nagyúr
Vki mondja már meg nekem, hogy hogyan lehet egyeseknek EKKORA mákja!? Mert ne mondja nekem senki, hogy itt a skill mentette meg a kedves playert, amikor szűkülés, célzás nélkül szedi ki sorban a közeledő tankokat illetve az M103 esetében még a cső sem áll rá teljesen az enemyre, de beadja! HOGYAN?!?!?
T37: akkora a célkereszt mint a ház, de a domb mögül kikukucskáló tank tornyát eltalálja - na persze
Mutz: ez is elég kérdéses, nagyjából ugyan az a szitu, mint T37 esetében, célkereszt mint a ház, forgás közben van az arty!
M103: már leírtam
FV3805: alig látszódott ki, de eltalálta - itt legalább volt némi szűkülés. De mekkora mák kell, hogy egyik enemy arty lövése sem verte oldalba?!?
GW.Panther ház mögött: itt azt mondom, hogy ez rendben van, bár nekem tutira a házat lőtte volna szarrá.
GW.Panther dombon fel: enemynek nem adta be azt, amit játékosunknak beadott korábban 3-4 alkalommal!Ez a csata tiszta vicc! Toltam már 27K+ csatát eddig a WOT-ban, de összesen nem volt annyi mákom, mint ennek a fickónak ebben az egy csatában!

szerk: jaaaa....így nem nehéz lilának lenni, mert ahogy néztem a srác az.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
+1
Én sem nagyon láttam még QB-t prémlőszerrel játszani. Ritkán nyúl a 2-es billenytűhöz. -
Papooo
senior tag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Cipi75 néven futok a játékban.
Akkor lehet hogy a hitlogom tévedett, vagy félremancsolt a játék hevében.
Igazán, csak a speciál QB MM-en vidultam.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Na közben kiderült, hogy inkább 7 ezer környéke, de a legutóbbi csomagban volt mellette gold is pár ezer, ezért került ennyibe.
Mea culpa. -
tarka_szarka
tag
válasz
CirrMee
üzenetére
19~ EUR volt legutóbb. 100-as+BIA legényekkel + Szarikkal
Szerintem nagyon kiegyensúlyozott gépek Rudy+T34-85+Type58. Semmiben sem kiemelkedő, de átlagban jól szerepel. 46 meccsből nekem 2k wn8-at ad. 1000 feletti átlag damaggel. Jobban teljesítek vele, mint a másik kettővel. Nem görcsös vele játszani. Odaérsz mindenhova, átütsz szinte mindenkit, sebzés is elmegy. Gun depet kell megtanulni.
-
galervin93
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Elnézést, ha így van, én úgy emlékszem hatért vettem legutóbb. Nem akartam félrevezetni senkit, köszi a helyesbítést.
-
Stanislav84
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Cromwell B legalapabb csomag volt 7200 HUF... szerintem a Rudy se kevesebb.
-
galervin93
addikt
válasz
CirrMee
üzenetére
5-6 ezer, de többnyire legénységet is adnak hozzá (0. BiA).
Jó kia cucc, nincs benne felesleges rádiós, így egy az egyben lehet hajtani benne a nagyobb medek legényeit.
Legkésőbb karácsonykor bent lesz akcióban, valószínűleg a berliniekkel együtt és egyedül is (utóbbira vonatkozott az ár). -
CirrMee
addikt
válasz
tarka_szarka
üzenetére
Ja, azt én is tudom, hogy ruszki (valami lengyel cucc alapján), meg van náluk az a dajcsejuhász bodri, aki Szarik mindenre (& Gömböc a hángerien szlengben).

Outlaws videókat elnézve tűrhető gép, meg van nálam amúgy is T34-85 a raktáron, megtartós gép lett. Mennyiért szokták vesztegetni, ha éppen betolják a polcra? -
tarka_szarka
tag
-
tarka_szarka
tag
válasz
CirrMee
üzenetére
Jó napján a Rudyról bármi tud pattani. Ruszki+kutya van benne :-)
Tegnap mentem vele 12 kört (ruszki zseton van folyamatban), tízszer nyolcas tier, a maradék kettőben ami meg hetes volt mindkettő top gané lett, sőt meglett obj260- medes ölj meg három artys küldit. 30 körüli kill jött össze.
Tegnapelőtt 8 kört mentem vele. A nagyja saját tier, de nem ment semmi. 1-2 kill volt. Rá is hagytam.
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nemrég Himmelsdorfon kipróbáltam a QB-s mm-et.
Nálunk 3 Batcat, átlag 800 WN8-al, az Ellennél QB és két lila szakasztársa E5-tel.
A mezőny többi része, puhább kilencesek, három artyval oldalanként, átlagosan 1000 környéki WN8-al.
Mondjuk, ettől függetlenül fullgoldban tolta a triójuk, elvégre ment a stream.
Pár nappal később újra összefutottam vele, akkor biztos nem ment a stream, mert normális MM volt, viszonylag kiegyensúlyozott csapatokkal, eléggé el volt veszve a mezőnyben.

jagada
Meghalt a király, éljen a király!
Kiment a divatból az E100, mert itt az új Siemkawagen, és még buffolják is! -
jano_77
nagyúr
Nem tudom volt-e már, esetleg hátha érdekel vkit:
MORPHELO emlékverseny a wotinfo-n!Tudom az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem tudom kiről is van szó, de itt vki ismerte Őt, tudna róla mondani esetleg infót? Egy biztos, hogy sajnálatos módon fiatalon kellett távoznia a "csatamezőről". R:I.P.

-
Tarill
őstag
mod nélkül ki lehet tolni a zoomot? hogy ne csak 8x legyen a max?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)