Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
mrszitya
üzenetére
Hát én mostanában nyertem némit, szóval az van. Amúgy is csak a felszerelésekre költök aranyat. Viszont mostanában kreditgondokkal küszködök sajnos.
(#52095) Drenadar: Szerintem a VIC egy elég fasza kis tank, a többit én eladtam a 'csába, mert azok tényleg semmirevalóak voltak.
-
joergie
őstag
találós kérdés: miért gondoltam hogy valahonnan valahogy tudok 1 nap prémet aktiválni? gőzöm nincs hol lehet az a kód, amit félrerakhattam. lehet nincs is, és a razer kód volt az, 3nap prémmel, amit aktiváltam.
nem volt más, nem wg eredetű 1nap prémes kód múlt héten? -
dvids
aktív tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Vagy ne TD-nek használd, hanem light tanknak és akkor még funabb.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Pedig az ELC AMX egy nagyon mókás tank. Ne scoutnak használd, hanem TD-nek, máris több lesz a funfactor.
-
mrszitya
senior tag
Úgy látom, még nem volt: Várható szülinapi küldetések a hétvégére
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
ÓÓÓÓ pedig britben a t4 és t5 igazán élvezetes
Remekül lehet cincálni az ellenfelet velük. Rendesen rálehet készülni velük a cromwellhez. -
SoulReaver
veterán
De jó lenne már bizonyos csata szám felett, ha ki lehetne hagyni a t6 alatti tankokat...
Nincs már türelmem neki futni egy új ágnak, mert a kis tankok tök gagyik.. :/ Csinálnám a brit med ágat, t5 nél járok, de áhh... inkább vettem aranyat és húzom freeből... Csinálnám a francia light ágat is, de elc amx egy förmedvény, nem az én stílusom... Nem is forog a tornya 360 ba.. shit.. Pedig a 13 90 meg a bat nagyon tetszetős darab.. 
-
joergie
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
nem. csak kattinthatatlan, linkeletlen, ott a nagykép alatta
) szép
nekem is szoktak ilyen mindenki bekaphassa, akkoris lehozom egyedül típusú csatáim
legutóbb t54-el tier10 csatában kb egyedül fogtam 2 frontot, vagyis tartottam a frontvonalat, ha a többieken múlik sima lose.köszi Mr X, előbb járt a szám mint a kezem

-
Djuree
félisten
waaaaaaaagh!!!!

-
-
Bad Pritt
félisten
Jó ez az E3, csak ha nincs mögötte támogatás, akkor halott a dolog. Ez Malinovka encounter-ön történt, nem volt arty, úgyhogy felmentem a hegyre, meg is toltak, szóltam is, hogy gyűljenek, de valahogy nem jutott ez az agyukig. Pedig rohadt látványos volt, 15-ből 11-en felmentek az ellentől és volt, mikor mindenki rámlátott, úgyhogy rendesen megsoroztak, a többiek meg nagyon nem csináltak semmit, mindenki megrekedt a malom előtt, úgyhogy fel sem mentek igazán...
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Felveszlek ingame flistre (azénnevem a Wortexx), hétvégén zúzhatunk!

-
L4mie
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
pár 10k xp és én is beruházok

-
Pete55555
addikt
Tesztszerver: ELC AMX csapattársam belelő a Luchs-omba, letrackel. (nem is figyeltem, hogy sebzett-e) Direkt lőtt, környékünkön se volt ellenség, 10 mp-e tartott a csata.
Én beleeresztettem egy tárat, 14 hp-ja maradt, de már b@szott is ki a szerver, "team kill" miatt. 1 óra ban
Nem írom le mit gondolok, mert nem szalonképes.
Viszont ami érdekes, hogy normál szeróra beenged.Szerk. Most látom más is azzal tolja
Imádom a kis dögöt. Most beleraktam az E-50M 3 skilles legényeit, gondoltam kipróbálom, de ez a gyökér ELC miatt nem fog most menni... -
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én fennvagyok, épp a Luchs-szal zúzok.
Mikor kap HD modellt ez a kis szar?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SoulReaver
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Királyság!
HáGé-t elő kellene vadászni és menni 3man 
-
Diarmand
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ugyan srácok, megint nem gondolkodtok

Ilyen dőlésszögű felület, ráadásul ami ekkora bazinagy, azt kéremszépem a high tier arty AP lövedékének találták ki

-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
TESCO-Zsömle:
Ok, értem, tehát ez már azért "túl blueprintes".

Egyébként meg az ilyenek kiiktatására vannak az artik, és a flankelő medek.
Miért kéne bármit is képesnek lenni kötelezően szemből legyőzni?
T10 -ben nem veszélyesebb egy ilyen hull down-ban, mint egy T29 T7-ben. -
Sanya
nagyúr
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
az se rossz

-
-
Sanya
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
van kis kupakja, azt lőheted
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Legyünk már egy kicsit fantázia dúsak könyörgöm!

Nagy célpont, az alváz az E-100. Mit lehet rajta lőni? Egyértelmű LFP (Lower Front Plate újoncok kedvéért, azaz alsó front lemez), vagy ott a tetején a kis méretű torony, ami még weakspot lehetne.(#52050) Bingisz: Minden tank OP-ságát a látható külseje mellett nagyobb részben a nyers adatai határozzák meg, de ezt te is tudod. A WG-t pedig nem kell félteni, megoldanák, hogy a mostani JPz E-100 közeli tulajdonságokkal rendelkező járművet csináljanak belőle, nem kell feltétlenül OP-nak lennie.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
És mivel mennél rá szemből, hogy sebezni is tudj?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz
üzenetére
Itt szimpla remodel-re gondoltam, tehát a skingyáros alkotók már korábban előrukkoltak valami hasonlóval, itt is a JPz E-100 kapta meg ezt a skin-t.

Egyébiránt pedig kár, hogy nem kerül be, jóval mulatságosabb lenne, mint a JPz E-100, elég csak egy pillantást vetni a frontpáncélzat dőlésszögére, ami nem mellesleg elég vastag a E-100-as család esetében.
(#52046) Enzolord: Valami olyasmi.

-
Enzolord
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ez egy szteroidos E25..

-
Bingisz
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
A krokodil biztosan nem lesz berakva.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
-
Jolet
őstag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
feltéve, ha a csapatod nem paradicsom
mert az ott se ritka -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Angel1981
üzenetére
Ezt inkább úgy kéne módosítani, hogy könnyebb veszteséges meccsbe belefutni tier X-ben, mint alatta. Mondjuk ha az ember túléli a csatát, és nem lőtt veszett módon aranyat akkor még minimális nyereség is produkálható a csatában.
Amúgy szerintem a legnagyobb szórakozás a tier X. Ott végre az ember a tápláléklánc csúcsán van. Nincsenek kellemetlen meglepetések. Max ha az ellen nagy része kempelő TD
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
majd lökd át a replayt
őőő ok, már meg is jött 
-
#+SoulRiever-: igazad volt, köszönet a tanácsért. Az O140 tényleg jó cucc.
Nincs a körben semmi extra, legtöbbet sebző lettem tier10 csatában, de mákom volt az überbéna E-100-zal.
-
Angel1981
veterán
válasz
Diarmand
üzenetére
Igen, ha CSAK ennyi lesz, az valóban karcsi, de szerintem még számíthatunk jó pár bónuszra!
Meg egyébként is; ilyen eddig nem volt, hogy mezei küldetésért aranyat kapsz!Enzolord: "Sokkal nagyobb az esély a bukott csatára, mint a nyertre, arányaiban ez hatványozottan igaz lenne a nagyobb tierekre.."
Márpedig ha valaki valahol veszít, ott a másik nyer, ez ilyen egyszerű.
Vagy T10-ben mindenkinek 40%-os a win rateje?
-
Enzolord
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon kevesen farmolnak Tier 10 tankokkal...
Sokkal nagyobb az esély a bukott csatára, mint a nyertre, arányaiban ez hatványozottan igaz lenne a nagyobb tierekre..
És ha bedobnának pár tier 12- 13 prém tankot, az meg kb annyi lenne mint a Gold Type...
-
Enzolord
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Képzeld el azt, hogy egy rosszul sikerült tier 14es csatában buksz kb 400000 ezüstöt...
plusz össze kell szedned egy ágyúra 300000 xp-t...
Ezek mondjuk... -
Enzolord
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Csak akkor újra kellene balance-olni az egész játékot, mert egy Tier 15ös tank javítási költsége 6 számjegyű lenne minimum, plusz xtra lőszerköltség, és tp is rengeteg kellene rá, ha az 1-10ig terjedő tiereket nézzük...
Tehát ott egy modul kerülne annyi tp-be, mintegy Obj268 kifejlesztése, ami 300k...
Az pedig megölné a játékot...
Kiszekszuált nagy meló lenne... -
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Merkava 4 tízes tárral? Jó lenne, én adnám.

Mondjuk a Merkava legnagyobb előnye (megbízhatóság, félsivatagi, mediterrán ország sivatagba meg sziklákhoz tervezte) ebben a játékban pont semmit nem ér. -
Angel1981
veterán
válasz
üzenetére
Ok, értem, köszi!
#52014 Bingisz: Egyszerűen hihetetlen, hogy az a vas mire képes!
Talán T12-ben már nem lenne OP. Talán...... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz
üzenetére
Az azért kicsit OP már a valóságban is, Krauss-Maffeiék nem igazán törődtek a balansszal.

Tüzértisztek mesélték, hogy voltak kinn Németországban gyakorlaton és ott láttak ilyeneket, elég durca dolgokat műveltek, jelenleg talán a legerősebb szárazföldi eszköz. Gyorsan lő (B-C 155 58 miatt sírók kedvence lehet, 2-3mpenként lő), pontos és gyors. Zsír cucc, egyetlen arty, ami kéne.
-
mtade
aktív tag
Sokan szavaztak legutóbb a light kategóriában az ELC AMXre... Gyüjtögettem egy ideje a free XP-t rá, szerintem megérte.
Hatalmas fun játszani vele.... -
A WG elmondta sokszor, hogy a jelenlegi combat-system nem jó a modern tankokhoz, legalábbis ha hűek akarnak lenni a valódi adatokhoz. A sima csövű ágyúk 400mm feletti átütése a probléma fő forrása. Bár ha arra gondolok, hogy milyen goldrain van manapság, nem is lenne nagy változás ha mindenhol mindenki mindent átütne

Bé verzió lenne, ha leszarnák a valódi átütés adatokat, és önkényesen balance-olva betennék a modern tankokat, olyan mértékű játékbeli értékekkel, hogy ne basszák szét nagyon a mostani rendet.szerk:
#Angel1981: egyetértek -
egyedülülő
őstag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Ha modern tankokat szeretnél mint sokan mások, köztük én is, ez lesz a te játékod.--> Armored Warfare
-
Angel1981
veterán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Az egy épp aktuális kifogás volt a készítők részéről - máskor meg a modern páncélzatra mondják, hogy túl erős - pl. Leo 1 újabb tornya.
Speciel a jelenlegi csúcstankok páncélzatban előrébb járnak, mint tűzerőben, ezért dolgozik pl. a Rheinmetall is 140 mm-es ágyún, ami a Leopard 3 meg az M1A3 potenciális fegyverzete lehet a jövőben.
A játékba helyezéssel (az egyik) fő gond az, hogy a modern tankok adatai, főleg a páncélzattal kapcsolatos adatok titkosak, így nagyon sok fiktív dolgot kéne kitalálni a balansz végett - mondjuk az amúgy is van bőven a játékban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Hát mér, Leo 2A6 majdnem egy szint az új Challenger 2-vel. M1A2 is modernizált, elférne mellettük, Leclerc is szarrá van már pimpelve, de azért a Type 10 tűzvezető rendszere, mobilitása meg automatizált rendszerei már kicsit más szintet képviselnek szerintem. De legyen, legfeljebb kevesebb hp-t kap.

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mert Challanger 2 talán fair gép lenne?
Elődmodell gyanánt a Shizuoka City-ben hajtott Type-10 Proto. is megteszi, nem vagyok én olyan nagyravágyó, hogy tolólapos szériamodellt kérjem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2 év múlva, viszont, ha egy kicsit haladnának a modernebb tételek felé, azt nem bánnám, bár az STB-1-el azért kicsit lekenyerezett a WG, szóval nem panaszkodom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
De az ellen kb senkinek nem lenne tankja. Kapsz valami elődmodellt, aztán örülj.

Ezt mondom úgy, hogy a Chieftaint várom épp T10-be, ami a valóságban karc nélkül megevett mindent, ami a játékban szerepel, de mindegy
-
Enzolord
addikt
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Rájöttem, mire hasonlít...Vannak a Ranzar rajzfilmek, abban néznek ki így a tankok...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Ez lesz a Siema PL-01.

(#51990) Spenike: Én örülök, hogy ott van. Kedves emlékeket idéz a játék, amiről megmintázták.
-
Bingisz
addikt
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Szerintem ocsmány.
Viszont a Leopard 2....<3
-
Én azért egy kicsit sajnálom, hogy modern tankok nincsenek a játékban. Ismerem a modern ágyúk magas penetrációjából adódó balance-problémákat, de azért ezt nagyon kipróbálnám

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) szép

Nem írom le mit gondolok, mert nem szalonképes.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)