- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano_77 #259213 üzenetére
Igaza volt. WG kap.a be. Én szívesen költök a jàtékra,pl karàcsonyi làdàk. 60 IQ kitudom szàmolni,h az megéri e nekem ,vagy sem. Golyós hülyeség meg totàl szerencsejáték. Ez nem jó iràny. CC pedig ha összefognànak tudnàk befolyàsolni a WG,de ez sose fog megtörtènni. Magyar viszonylatban is Elite a golyók ellen volt,Scheff meg szokàs szerint sunyiskodott.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #259213 üzenetére
Ez üzlet, ennyi. Felszólította a népet, hogy ne vegyék a ládákat, mert kapzsi a WG, miközben a WG nyilván azért csinálta, mert szüksége van a bevételre. Majd az idő megmondja, hogy kinek volt igaza, de gyanítom megint a szokásos túlzott hisztéria volt, a népek meg költöttek, mintha nem lenne holnap. Belenéztem a streamjébe és ott megy a gyűlölködés, hogy többet nem vesznek semmit, de basszus, ami történeteket ott elmondtak. Egyik 1000+600 EUR-t vert el a játékra 2 karácsonyon, de röppködnek a sok száz eur vagy usd költések, legalábbis, amit odakommentelnek, ami vagy igaz vagy nem.
Ezeknek az emberek nem hót mindegy, hogy sima karácsonyi láda vagy ilyen lépcsőzetet? Elver 1000 eur-t, 400e forintot, nem fogja érdekelni. A cc-k azt hitték, hogy majd bizalmi kreditet gyűjtenek a követőiktől, de szerintem nettó hülyeséget csináltak ezzel. QB már dörzsöltebb, elmondta, hogy ez rossz, de ő ki nem ejtette a száján, hogy ne vegyen senki ládát, csak hogy gondolják át alaposabban. QB-nek saját biznisze is van, gondolom ő jobban átlátja ezt, hogy meddig lehet elmenni. Kajzoo-t emlegetik még a kommentekben, mint aki esélyes, hogy kivágják a cc-ből. Mondjuk rövid távon lehet, hogy sok bosszú előfizetést szerez majd, de már középtávon is hiányozni fog neki egy csomó tartalom, ami másoknál meglesz, illetve veheti saját pénzen a ládákat, ha be akarja az új tankokat mutatni. Akik most habzó szájjal támogatják őket, simán otthagyják majd az érintett cc-ket, mert az új tankokra lesznek kíváncsiak.
Én erre mindig úgy gondoltam, hogy nem az én pénzemet költik a népek, lesz.rom. Ami jó vétel, megveszem, de pl tankot teliárban, pláne így szerencsejátékon keresztül már nagyon régen vettem. Egy cc is akkor tenné helyesen, ha nem ítélkezne, csak elmondaná objektíven, mint QB elmagyarázta az esélyeket, aztán mindenki csinál, amit akar. szerk: visszanéztem mit mondott QB és használt ő is kemény szavakat, de arra nem biztatott senkit, hogy ne vegyen ládát. Úgy látszik eddig lehet elmenni a WG-nél, lehet a rendszert szidalmazni bizonyos keretek között, de a cc-k dolga a tankok bemutatása, reklámozása és főleg olyant ne mondjanak, ami ilyen durván árt az üzletnek. Hiszen nem kis részben ebből él a cc is.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #259066 üzenetére
Dell Optiplex 7440 AIO Touch:
AMD R7 370 2 GB az alaplapon, I7 6700T proci, 2x16 gb ram, nvme ssd+hdd.
Elsődlegesen netre és fimnézésre lett beszerezve.
Occó (kb 100-ban állt meg), csendes, megbízható.
A játékot meg toltam már ennél gyengébb vassal is.
80%-os FOV, minden egyéb beállítás a minimumon, 1920x1080 felbontással 70-100 fps között mozog. -
El Rey
tag
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258919 üzenetére
Pont megtaláltam a választ:
Ne feledd:
Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz fejlesztett felszerelést, akkor automatikusan a Megnövelt lövésállóság felszerelést kapod meg.Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz kísérleti felszerelést, akkor automatikusan a Mobilitásjavító rendszer 3. szint felszerelést kapod meg. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #258891 üzenetére
Nekem most 1002 pontom van és egy 5-ös kicsi szám a nagy 1002 szám mellett fent jobbra, "rank inactivity". Ha valaki ezt a részét jobban érti, akkor most jól jönne egy tanács, ha nem játszom ezzel a móddal többet, akkor is ezüstben maradok a végén?
Elég durva bukó szériáim voltak a heti játékok során, ma 3 győzelemmel pont becsúsztam az ezüstbe, szóval nem szívesen játszanék többet ebben a módban és bár általában nem érdekel a jutalomtank, de ha már eltoltam ezüstig háromszor, akkor behúznám most. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258819 üzenetére
Én beálltam tegnap a közelebbi ház alapjára, de lőttek simán. Meglett az 1000 kill, így nem erőltetem már a brutal szintet, ha esetleg összejön majd, akkor örülök, de kevés esélyt látok rá. Amit kaptam 3 gömböt nem volt benne semmi csak kredit meg képzési könyv...
nem tudom honnan kaptam a plusz egyet, de 3 volt. -
El Rey
tag
válasz
jano_77 #258786 üzenetére
A BZ 176 is jól használható. Brutál szintet azzal csináltam meg. Killem kevés volt értelem szerűen mert én a max hp-s tankokba lőttem 700-800-900 akat a többiek meg kilőtték őket. Elég jó a páncélja is. És mindig egy kupacban kell maradni az a legfontosabb.
Dupla sebzés helyett ajánlom a vámpír lövés vagy mi a neve ami szintén visszatölt hp-t de csak neked. Ja, és a rakétákkal lehet rammolni is. Nem is egy killem rammolással volt. -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #258737 üzenetére
Tegnap észrevettem, hogy több körben is beálltak oda, mondtam is eskü beállok egyik körben, mi a búbánat van ott. Most így már tudom. Egyébként vagy csak rosszul helyezkedett de a rohamozó is kitolta full hp-ról az egyik delikvenst onnan. Ami érdekes, hogy erre van esze ezeknek bot képességűeknek kihasználjon minden bugot és el tudja lesni valahonnan, de ahhoz meg nincs egy grammnyi se, hogy behozzon egy értelmes tankot.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258748 üzenetére
Mennék én is, de a legfontosabb, hogy legyen hang. Akár a VTEPS vendégszobában is jó, nem Janó? Mert a low hp-s tankokat ki kell szedni gyorsba. Amúgy szerintem nagyon túltolták a srácok ezt most nehézségben.
#258751ZsYr: én beálltam 2-3x tegnap, de amikor a hp szívó tankok és a körök jöttek végem lett gyorsan.
-
ZsYr
tag
válasz
jano_77 #258740 üzenetére
Jó csapatnak közel sem mondanám őket amúgy, átlag 3-4 ezres értékelések ahogy néztem, és úgy is játszottak, de valahogy mégis összehoztuk, legfőképp azzal, hogy 4-5x nyomtam el a gyorstöltő képességet és ettem meg egyedül az E50M-ek felét.. De igen, kell egy olyan csapat akik értelmes tankokkal játszanak és nem úgy viselkednek mint a komplett botok.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #258707 üzenetére
Ha még az adatlapodon lévő MSI B450 Gaming Plus alaplapod van akkor abba hiába veszel gen4 SSD-t, "csak" gen3 sebességgel fog menni. Vagyis 4000MB/s alatt fog maradni. Ami persze még így is nagyon gyors és elég lesz neked. Csak azért írom hogy ha sebesség tesztet futtatatsz rajta és nem hozza a ráírt eredményt akkor tudd miért van.
Én magamnak hardverapróról vettem SK Hynix P801-et ( dobozos nevén Platinum P41). Szoktak lenni jó árban laptopból kiszeszerelt példányok amiken csak annyi írás van amennyi a rendszer telepítése volt vagyis majdnem olyan mint ha új lenne.
Nekem is B450-es lapom van szóval egyelőre nálam is gen3 sebességre korlátozva megy. -
h1mpi
félisten
-
ZsYr
tag
válasz
jano_77 #258616 üzenetére
Nagyon gratu!
Én meguntam a wg fokozódó lehúzását, szóval kezdtem egy argentin accountot
~60 ezer forintból kijött az összes tank
Mikor nyitogattam, az utolsó tier3 as ládából eső tankot úgy kaptam meg, hogy az utolsó maradék proto ládát kinyitottam, abban tank lett volna tehát kaptam egy primeot, a primeból pedig beadta ami hiányzott
e: ha tudok, én is becsatlakoznék a mókába mikor van hely, de a fentiekből adódóan csak Grommal tudom nyomni ami ide jó. -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #258616 üzenetére
Szép nyitás sorozat, grat az új tankhoz.
Próbáltam egyelőre randomban a brutált, természetesen nem sikerült. Nem lehet kompenzálni 2-3 bot képességű játékost. Ami azért tényleg megdöbbentő, mert látja, hogy a vacak tankkal amit hoz nem képes csak 2-3k sebzésre a másik meg 20k-nál tart, és nem tudja felfogni és értelmezni, hogy hozzon ő is hasonló tankot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged