Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #253544 üzenetére
Most nézem. A lőszerbeállítás nevű skill 2%-al lehet növelni a min roll értékét. Elkezdenek belenyúlni az rng-be?
Most újraosztottam a Turtle legénységét. A min rollokat 8,12%-al sikerült növelni. A max roll 5,8%-al csökkent.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #253463 üzenetére
Igen azt tudom,de mikor ma elindítottam a játékot ezt írta ki.
Lehet hogy akik csinálták a magyar fordítást valamit félre értettek? -
tboj
tag
válasz 2thletme2day #253389 üzenetére
Ne szenvedj vele többet, ezzel a moddal automatikusan átveszi, amikor teljesíted őket.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #253386 üzenetére
Én nem aktiváltam semmit és kaptam jutalmat.
-
xAttilax
őstag
válasz 2thletme2day #253386 üzenetére
Tegnap még nem kellett. Átvenni az eleje óta.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Geller72
veterán
válasz 2thletme2day #252922 üzenetére
Köszi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz 2thletme2day #252584 üzenetére
Nahh 3adjára összejött.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz 2thletme2day #252447 üzenetére
Köszi, na mindegy, akkor legalább lesz egy félig képzett legénységem bele
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #252447 üzenetére
nem kell lejátszani, simán ki lehet dobni onnan ha nem kell. én sose játszok bérelt tankkal, majdnem megvan minden amúgyis.
Plata: nem, az nem csak skin, az egy egyedi tank.
kisharsany: igen az is igaz, a tokenek a legjobbak.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Warton
őstag
válasz 2thletme2day #252336 üzenetére
Mész 1 db kört a GW Pantherral és dóne.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
xAttilax
őstag
válasz 2thletme2day #252064 üzenetére
ha nagyon jó játékos vagy akkor talán igaz lehet, nekem kb 1X volt, hogy 1-et vont le... és kb 5x, hogy 10 alatt. ha sebeztem 2-3k-t 1-2 killel akkor vereségre többet vont le mint győzelemre adott.
-
kisharsany
tag
válasz 2thletme2day #251968 üzenetére
Sajnos én csak ma játszottam először ezzel a móddal, pedig megérte volna az első naptól kezdve tolni a küldetések miatt. De az "idegroham" jelzők mindig elriasztottak, meg én Tier10-ben is csak ritkán megyek, mivel free to play játékos vagyok és anyagliag nem éri meg. A 10 próba csata után berakott bonz D-be és általában ott tudok lenni a top játékosok között a TVP-vel, alaplőszerrel.
-
tween
őstag
válasz 2thletme2day #251968 üzenetére
Ezüst rangból 7 buktát mentem ma zsinórban...játék kikapcs...
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #251935 üzenetére
nincs meg sajna, 10-es lightom egy sincs.
lassan már csak azok hiányoznak így neki kell majd állnom...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tween
őstag
válasz 2thletme2day #251892 üzenetére
Megéri a 6000 kötvényt az a bond célzó?
-
jano_77
nagyúr
válasz 2thletme2day #251731 üzenetére
Köszi. Nagy nehezen meglett. A Fogyócikkek között van a legvégén a direktívák után. Sajnos megint abba a hibába estem, amibe már korábban estem, hogy ez képesség ujraosztásra jó csak és nem egyik tankról másikra való átképzéskor.
Baltazár123:
Köszi az infót. Hááát erősen fontolgatom, hogy én is berekesztem az ágat és nem pazarlok rá több időt és XP-t. A 8-ast megvettem, még egyelőre nem mentem vele, de lehet, hogy nem megyek tovább ha ennyire vacak.
Az a bajom velük, hogy annyira nem erős a páncéljuk, hogy nagyon lehessen velük vagánykodni a közelharc során. Azért, hogy 1, max 2 nagyot oda basszak, az tán menjek a garázsba, az nem az én világom. KV-2 is utáltam a troll gun-t és T49 esetén is.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Viktoár
addikt
válasz 2thletme2day #251674 üzenetére
A csapattársaid mit csináltak? Én úgy tudtam hogy hozzájuk mérten is kalkulálja a pontokat. Tehát ha ők gyíkemberek és te nem akkor te "jól jársz" még vesztes csatában is.
Üdv:Viktor
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #251673 üzenetére
Most meg -3. Valamit tuti állítottak a pontozáson. Ez így már telejesen vállalható szerintem. Ha jó vagy a csatában csak nagyon minimális pontot veszítesz.
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #251605 üzenetére
Eddig is volt Eu3 és Eu4 egy ideje,csak zárt volt.
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #251605 üzenetére
EU2, EU3 egyik sz@rabb, mint a másik. EU1-en nem megy a roham mód.
Fully electric lifestyle!
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #251603 üzenetére
Lehet én emlékszem rosszul,de mikor lehetett Eu1-en rohamot játszani?
-
po1son
addikt
válasz 2thletme2day #250527 üzenetére
erre érkezik az update, hogy 600 mm lesz a lövegpajzs
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #250529 üzenetére
a lion biztos nem volt jobb, az konkrétan semmire nem való, nem is látni csatában.
de a kpz se nagy cucc, annál sztem ez jobb lesz...
meggondolom még én is estig...lesz még műhely.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aktív tag
válasz 2thletme2day #250529 üzenetére
Vártam egy jó kis tankot. Gyűjtöttem is rá. Elemzésekből én is azt szűrtem le,h nem gázos,de csak egy tucat tank.
-
aktív tag
válasz 2thletme2day #250527 üzenetére
Néztem a tankról YouTube videokat,hát azt hiszem kihagyom. Jobbnak gondoltam.
-
ballington
addikt
válasz 2thletme2day #250361 üzenetére
Nálam semmi lag, semmi fps drop.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Baltazár123
senior tag
válasz 2thletme2day #250394 üzenetére
A progi65-nél nagyon kilógott a lóláb, hogy elb.szták és nem "vették észre" hogy tott és BP főszereplő is volt a tank, azért volt népszerű. Az az Ekes nevű főkommunikátor próbálta megmagyarázni a bizonyítványt, de QB tételesen, statisztikákkal cáfolta minden egyes állítását. Két dolog maradt, hogy valóban a ToTT meg BP főszereplő volt a tank és így népszerű átmenetileg, illetve, hogy az eleje tényleg tudott pattintani. Persze az nem egy stabil, megbízható páncél volt, de tény, hogy a nerf előtt voltak ott lepattanók.
A minotaurot randomban nem sokan használják, de roham módban hatékony, ezt kár tagadni. Mert együtt megy a csapat, nem lehet meglepni töltés közben, az összes pálya vagy hullámos vagy tele van tereptárggyal, hogy csak a tornyát tudja mutatni és olyan szögben, hogy a tetején a parancsnoki belépőket nem lehet könnyen meglőni. A kérdés viszont az, hogy akkor most egy átmeneti játékmód miatt nerfelnek szét tankokat ezek az agyasok? Mert randomban alig látni minotaurot, ott már könnyen leválasztják a csordáról és akkor tehetetlen.
sconq,minotauro ezzel toltam a roham módot általában, hát majd más tankot kell keresni. mondjuk azt azért megcsinálhatnák, ha nerfelnek egy tankot, akkor ingyen levehető legyen a felszerelés róla, mert én pl felraktam a kísérletit az sconq-ra.
felkészül a nerfre az stb1, de főleg a cseh med -
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #250377 üzenetére
Kapják be... végre volt egy jó használható TD... amivel amúgy bele kell mászni az ellenfél arcába, mert olyan f@s rajta az ágyú... a 9-est nem nerfelik és amúgy az még inkább op-abb. Gondolom lesz rajta egy parancsnoki kupola, ami belőhető. SC is most lett meg, tök jó, hogy megy a kukába
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #250361 üzenetére
Szent macskaszőr.
Köszi hogy szóbahoztad a frontline-t.
Megyek is artyzniiiiiii.
Még egyszer kösz. -
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #250349 üzenetére
megjelenés óta játszok, az hogy a fő accomon nincs meg az egy dolog, hidd el próbáltam már, több acchoz van hozzáférésem (earlyvel is játszottam már pl). ellene is játszottam sokszor, ismerem jól. alig látni csatákban is nem véletlen. és nem azért mert csak annak a pár embernek van meg...egy is-7-et ahogy írtam is többre tartok. univerzálisabb...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #250332 üzenetére
Igazad lehet, kipróbálom majd úgy is csak abból nincs lila a gyerek accán
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #250266 üzenetére
Tényleg egy beteg tank ez a Turtle. Rátettem a kisérleti cuccot is és így már nagyon komolyan forog
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #250266 üzenetére
Komolyan? Ki se próbáltam Akkor teszek bele legénységet meg felszerelem.
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #249914 üzenetére
nem tudom ahhoz milyen kört kell menni de olyat szerintem nem is lehet, 5-6k dmg-ért is levon 15-16-ot kb. ha vesztek.
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #249486 üzenetére
Én elmerem indítani, úgy is veszteni fogok
-
aktív tag
válasz 2thletme2day #249371 üzenetére
Ez az oka: [link]
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #249241 üzenetére
Ott szenvedett vele, még abba is hagyta a játékot olyan ideges volt.
-
Viktoár
addikt
Ezekért az ingyen meg reward tankokért lófütyit sem kapni, mi értelme eladni? Enni nem kér....
-
addikt
Igazából lehet azért mert minden 2. hozzászólás arról szólt, hogy mekkora kula, így úgy is álltam hozzá, hogy na ennél kulább nem lehet semmi.
Megfontoltan többnyire átgondoltan mielőtt cselekednék, már amennyire tőlem telik, de ennyire azért talán nem kula.
Egy átlagos 8-as tanknak kell elkönyvelni, úgy annyira nem fájdalmas, mikor egy bz176 szanaszét aláz minden formációban.Pontatlan, lassan szűkül, lassú, 0 páncél, de ha sokat bújsz és az istenek is akarják, na meg a csillagok állása is megfelelő, akkor 1-2 jó csatát lehet vele futni.
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
po1son
addikt
válasz 2thletme2day #248978 üzenetére
Type 71
Előrebocsátom hol érdemes majd lövöldözni az új japán t10 heavy-t (alsó lemezt jobb elfelejteni, mert túlságosan szögelt és legtöbb esetben csak lepattanó lesz.Hulldownban kellemetlen lesz ellene a játék, lövegpajzs környékén 330as gold lőszerrel(RNG függvényében) beüthető lesz vagy kupola közepe.
Statok alapján hasonló lesz, mint a S.Conq.
- kicsivel mobilisabb és gyorsabb gyorsul, de a végsebesség hasonló lesz
- Brutálisan pontos ágyú nagyon jó lövegsüllyedéssel
- 400as alfa (max DPM ~3575 fullosan felszerelve, 6.71 sec töltési idővel)
- APCR sebessége 1380 m/s[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #248978 üzenetére
Jah,tényleg japán heavy.
Asszem azt vártam épp.[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz 2thletme2day #248688 üzenetére
Az ugyan az csak egyedi festése van. Amúgy borzalmas tank szerintem is. Mikor megszereztem tök jónak tűnt aztán kicsivel utána már meg is utaltam.
-
manu75
aktív tag
válasz 2thletme2day #248630 üzenetére
Mert nincs (nem volt) másik lengyel tankom, becseréltem a t54 mod.-ot a lis-re korábban. Mivel sok képességes legénységi tag meg rengeteg van és ha tényleg jó a játék a CS-63-mal tennék bele újat beszélős parancsnokkal. Úgysem tudom mire elhasználni tényleg annyi van belőlük.
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #248477 üzenetére
Én Scheff-et szoktam nézni,már megtaláltam egy új spéci lengyel Td ág,minél közelebb mész ellenséghez annál nagyobbat sebez,meg valami cseh light.
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
válasz 2thletme2day #247533 üzenetére
Na én meg is vettem régóta szerettem volna, most a ládákból lett arany, így begurult a gárázsba
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #247533 üzenetére
Ha van fölösleges 10600 aranyad igen,de oda adják azt olcsóbban is.
Szokott lenni ilyen személyes ajánlat,ha azt adja be akkor olyan 8000 körül megkapod. -
Viktoár
addikt
-
Baltazár123
senior tag
válasz 2thletme2day #247288 üzenetére
jó, csak azt felejted el, hogy a "játékszenvedély" miatt karácsonykor meg kell vegyél kb 100e forintért ládákat, ha éppen nagyon szeretnél egy konkrét tankot. Mert lehet, hogy utoljára fogja beadni. Általában nem így van, kevesebb láda is elég, de biztosra nem vehetsz semmit.
Értem, hogy ad aranyat meg mást is a láda, de nekem pl van 3k aranyam és egyáltalán nem kell több, van még 300 nap prémium, de ahogy most játszok, főleg prémium tankokkal, igazából a prém előfizetés se kell már. Ha több van ezekből, akkor legyen több, de különösebben már nem számít nekem.Egyébként talán a japán érdekelne, meg a brit kerekes, de hogy 1-2 tankért nem fogok kiadni 100e-t az biztos. Talán 20-25 láda beugrik, ha lesz benne tank, jó, ha nem, akkor nem. Bár, még ezt is át kell gondoljam, mert valóban most nincs érdekes tank a kínálatban. Nekem egy prém tank kell csak, amit majd valamikor megveszek (tudom, most is eladó, de ebben a hónapban elköltöttem a géming büdzsémet már), a progi 46
-
phoenix1989
őstag
válasz 2thletme2day #247251 üzenetére
Itt mindenki elbénázta csak az ő imái meghallgattak.
-
Gyuri27
félisten
-
tween
őstag
válasz 2thletme2day #247163 üzenetére
Milyen követelmények vannak annál a klánnál?
-
joergie
őstag
válasz 2thletme2day #247155 üzenetére
húzósabb spg küldikre tartok egy fv3805öt a garázsban. bár cuki az m53/55, de a sebességén kívül nem tud adni extrát. az fv egész jól mozog, de az igazi trúváj, hogy 3féle ágyúval, és nagy horizontális kitéríthetőséggel rendelkezik. Általában a legkissebb ágyúval használom, ami gyakorlatilag egy tier6 ágyú, elég gyorsan tölt(20sec), és pontos, ha akarom, nyílt mapon egy tankot teljesen kiveszek a játékból(Folyamatos stun). egész gyakran összejön vele szürreálisan magas stun dmg. A dmg viszont nem az asztala. Ha kell dmg is, akkor a közepest rakom fel, 3-4 sec-el lassabban tölt és lassabban céloz, de nagyon dmg-et ad a splash. a legnagyobb ágyúval olyan mint bármelyik tier9 arty, azt nem használom. kis ágyúval gyakran vagyok top3.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
po1son
addikt
válasz 2thletme2day #247087 üzenetére
Tényleg nem könnyű küldetés, nem is értem miért nem változtatnak rajta. Ha gondolod egyszer megpróbálhatom megcsinálni neked, ha van fullra felszerelt T9es arty a garázsodba.
Obj 261 3 gunmarkos, szóval van érzékem a clickeléshezSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #247087 üzenetére
Van M53-ad?
Azzal nem nehéz. -
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #247085 üzenetére
Az artys a legegyszerűbb.
Nekem az minden accon kész van. -
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #247045 üzenetére
A Battle pass token az 1 token=100 kötvény?
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #247025 üzenetére
Valaki lecsavarta az átütését 0-ra poénból a WG-nél
-
tween
őstag
Ez a gyerek nekem rohadtul nem szimpi, a hátát mutogatva meg főleg nem...
-
Plata
félisten
Fogadok sebzős küldetése volt.
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #246997 üzenetére
akkor van esély, legalábbis meg lehet közelíteni. max veszek még egy 25-ös pakkot...
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #246876 üzenetére
nekem is így van, de nem csak most. megy a stream pl. 5 órája, de mondjuk csak 3 órát "írt jóvá". de más játéknál is amit nézek, pl eve online is ilyen...valahogy az időt rosszul méri vagy nemtom...
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #246857 üzenetére
Dakinál folytatódik a mystery drop. Esetleg ha valaki úgy járt mint én és nem lett meg neki. Mondjuk nem értem mert mióta beírtam azóta megy nálam a stream...
-
hulp01
senior tag
válasz 2thletme2day #246732 üzenetére
Az hagyján, de még improved pass-t is kell venned a tankért a 11 nap szopás mellett. Rohadjon rájuk az egész.
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #246730 üzenetére
Most nézem csak, hogy 11 napod lesz a maraton és 40 szint fog kelleni. Kicsit rövidebb élsz akkor mint ez eddigiek.
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #246680 üzenetére
Engem nem csak az érdekel,bár tény artyval tényleg lazább.
De nagyon jó hecc ilyen távolról vadászni a spotterekre.Igazán jó élmény max távolságból ki csapni egy EBr-t. -
joergie
őstag
válasz 2thletme2day #246654 üzenetére
Le lettem hazugozva miatta, azóta is várom a választ, hogy mégis hogy gondolta...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #246654 üzenetére
Így már világos.Kösz.
Kár hogy nincs mit kifejleszteni,így universal lett. -
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #246604 üzenetére
Olyan, mintha egy fáklyával játszanál
-
Barcelona95
tag
válasz 2thletme2day #246595 üzenetére
Az ágyú igen jó rajta, a többi nem.
Megvettem mert alacsonyak az elvárt értékek, így le fogom markolni, de összességében nem megtartós cucc, a CDC egyébként nagyságrendekkel rosszabb.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Djuree
félisten
pedig az nem rossz gép, vannak nála rosszabbak, én szerettem.
-
aktív tag
Én eleve átugrottam a VTU-t, minden ismerős lebeszélt róla, hogy nem érdemes kínlódni vele.
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #246522 üzenetére
ja reméljük lesz valami ilyesmi…mirny 14?
-
Warton
őstag
válasz 2thletme2day #246220 üzenetére
De mintha a T832-ért fizetni kellett volna.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #246138 üzenetére
valahogy pont este 8-kor mindig elbaszódik, de potban 8-kor. nem tudom ilyenkor mi történik. szervert váltanak vagy nemtom de utána már nem nagyon lehet játszani, később megjavul megint...
-
hulp01
senior tag
válasz 2thletme2day #246110 üzenetére
Én azt hittem 16 a minimum, annyit mindenképpen veszítesz. Aztán múltkor -10 lett nekem is, néztem is, hogy wtf. Ahhoz mit kellett tenned, hogy csak négyet veszítsél?
Ettől függetlenül én továbbra is úgy gondolom, hogy a ranked pontozási rendszere jobb volt. Ott, ha semmit nem tettél hozzá a dologhoz, akkor nem kaptál pontot, viszont ha jó voltál, vesztes csatában is adott pontokat. Én tegnap is végigtoltam a küldetéseket, de kb. egyhelyben toporogtam (bronz a-c). Egyszerűen nem értem mit kéne csinálnom. Közben meg látom, hogy nálam sokkal rosszabb játékosok vannak ezen a szinten. Vagy a lila játékos pont az én csapattársamként zár egy lövéssel. -
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #246110 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #246100 üzenetére
Talán azért mert ha meglát az ellenég a röhögéstől fél percig nem tud lőni?
Vagy röhögés helyett szívbajt kap a látványtól. -
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #246033 üzenetére
a mausnak is ott a nagy kocka az alján, az meg magában akkora weakspot mint egy kisebb tank.
-
Viktoár
addikt
válasz 2thletme2day #246033 üzenetére
A maus használhatóbb tank, ami a páncélt illeti. A type 5 akkor jó ha lehet csiki-csukizni, és úgy "tradelni". Kinézel, felveszel egy lövést, beviszel 600-at. Ez az alfa és hozzá a hp-d általában elég 1vs1-hez, ha meg többen jönnek és leyolóznak akkor mindegy mivel vagy.
-
Met
nagyúr
válasz 2thletme2day #246007 üzenetére
És annak mi értelme hogy kell várni X másodpercet?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Dr.Én
veterán
válasz 2thletme2day #245808 üzenetére
SHPTK TVP erre pályáztam én is. csak nem adta be
Amúgy a játék még mindig nagyon mahináltWOT: kissio
-
hulp01
senior tag
válasz 2thletme2day #245690 üzenetére
Én szoktam fv-vel menni. Amikor már rohadtul tele a hócipőm a sok elvesztett csata után. Pontleszarom alapon. Aztán ilyen 3k dmg össze szokott vele jönni. Persze van olyan is, hogy összesen 300-at sebzek goldammoval egy cs63-ba, mert éppen ki tudja hova megy a lövés. Mindezt 10m-ről. Szoktam nevetni, amikor a sok debil már az elején óbégat, hogy hülye fv, aztán 500 sebzéssel megdöglenek. Sokszor egész egyszerűen nem érzem, hogy bármi ráhatásom lenne a csata kimenetelére.
-
ddt500hu
veterán
válasz 2thletme2day #245586 üzenetére
Engem 10/3-al Bronz E-be, a havert 10/5-el Vas A-ba rakta.
Szerintem nem a WR számít hanem a tekintélypont.
Sokat kell sebezni, ösztönözni stb. -
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #245584 üzenetére
nálam is fagyogat már 2 csatában is...megint jó update lett.
-
BerserkGuts
őstag
válasz 2thletme2day #245421 üzenetére
Persze van még egy keménymag aki fizet rendesen, de az kevés nem ehhez szoktak hozzá sokba kerül a marketing
Nem sokan fognak maradni mert akik komolyan játszottak is már beleuntak újak meg nem fognak jönni örökké és a játék leszerepelt nem tud újat adni.
Ahhoz hogy hosszú perceket kelljen várni időutazni kellene 2009-be amikor béta volt és amikor max 8-10.000 ember volt egy időben attól még persze messze van a játék most ha az EU-t nézed a régi 180.000-200.000-ből maradt 100.000.
Szóval nyilván még van egypár év szerintem max 3 és szevasz kutya nem játszik majd vele. Viszont lehet valaki csinál egy jobbat addig is warthunderezek
Néha én is vissza nézek mint sokan meglett az új kpz mert freexp van dögivel meg hasonló eventek amikor történik valami.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
nomic
aktív tag
válasz 2thletme2day #245415 üzenetére
Vicces mód le tud maradni a WG önmagától. Kb. 2013-2014 környékén már volt róla szó, hogy a hatodik érzék alap lesz, a Blitzben megjelenéstől kezdve így volt, ide meg csak nemrég jutott el.
Amúgy szerintem is jó ötlet, meg az egész patchet nézve, talán(!!!!!!) elindulhat egy kicsit jobb irányba az egész. Remélem ez még a "jobb később", mint "túl késő".
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Viktoár
addikt
válasz 2thletme2day #245415 üzenetére
Érdekes módon az ebr-ek eddig sem tudtak felborulni, mindig visszarakta őket a játék a kerekükre. De persze ez is ugyanolyan fer dolog a tankokkal szemben mint hogy nem lehet őket "láncolni" még akkor sem ha az összes kereküket ellövöd. WG logic....
-
xAttilax
őstag
válasz 2thletme2day #245385 üzenetére
igen, és emlékeim szerint az utolsókat elég kiváltani. De nem száz, elég régen volt a 260
-
xAttilax
őstag
válasz 2thletme2day #245378 üzenetére
én nem sokat arty-ztam és megvannak a tankok, szóval el lehet kerülni ezeket a küldiket és szerintem el is kell. Ahogy írtad is kb lehetetlen őket megcsinálni.
-
kisharsany
tag
válasz 2thletme2day #245381 üzenetére
Szuper, köszi! Ha jól értelmezem, akkor naptári éven belül lehet gyűjteni és ~Újévkor 'nullázódik'?
-
nanus
senior tag
válasz 2thletme2day #245378 üzenetére
-
csaba17
senior tag
válasz 2thletme2day #245365 üzenetére
köszi, ahol én olvastam az eventről onnan nem rémlik hasonló táblázat vagy írás
-
csaba17
senior tag
válasz 2thletme2day #245353 üzenetére
köszi, akkor ez elkerülte a figyelmemet(vagy ahol olvastam ott sem írták)
-
CirrMee
addikt
válasz 2thletme2day #245264 üzenetére
Erről szólt a múlt hetem (délelőtt tudtam csak játszani).
Lassú géppel meg rendszeresen azon kapom magam, hogy hirtelen mindenki eltakarodik egy varázsütésre, akinek van sebessége meglépni, aztán megint azon kapom magam, hogy egyedül vagyok 4-7 gép ellen...“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
addikt
válasz 2thletme2day #245276 üzenetére
Szerintem ezek jó változtatások..
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
köpet
aktív tag
válasz 2thletme2day #245263 üzenetére
BC-t remélem kicsit megtolják, ráférne szegényre...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
kchryss
veterán
válasz 2thletme2day #245264 üzenetére
Hétvége van. Scheffet néztem, neki is csupa ilyen csatái voltak.
Most Dakit nézem. Királytigrisre húzza a jelet, 3500 az átlag sebzése. Nézem és nem értem hogy tud ilyen jól játszani. Én 10-es tankokkal nem tudok ennyit átlagolni ... -
BerserkGuts
őstag
válasz 2thletme2day #245261 üzenetére
wargaming taktika ha valami op akkor szétnerfelni
nem most csinálták még 2013 amikor tárasok bejöttek és túl jók voltak mindenki azt húzta persze addig ez pénzt jelentett mert sokan konvertálták inkább az xp-t aztán már nem volt hasznuk belőle lehetett nerfelni
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
jano_77
nagyúr
válasz 2thletme2day #245244 üzenetére
igen erre gondoltam. Akkor miért lehet az, hogy 1x sem rakott be 3 nap alatt, pedig mentem szerintem 50 csatát biztos.
Pedig megnéztem volna szívesen. Csak randomot mentem."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest