Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
válasz
Tarill
üzenetére
Hát nem. Marha idegesi'tő egy fazon. Hangos, túlreagálja a dolgokat és nincs humorérzéke.
És szerintem egy erőszakos ember, csak szerencsére ezt ő is tudja magáról és ezt a harsánysággal tartja kordában. Meg a saját maga nyugtatásával. Sokat rá mernék tenni, hogy ebből volt már gondja és életmódváltásra kényszerült. Ami egyébként becsülendő.
Viszont durván jól és korrektül játszik. És nem csak akkor, ha sikerül jó pozi'cióba kerülnie. -
dokee78
félisten
Olasz Prémium Tank a láthatárok,Autoreloadning teknikával.
-
vhw
addikt
Érik az a T11, 500k-1 millió xp-s lépcsővel, 15millió kreditért.

-
galervin93
addikt
Magasabb tierben valamivel jobb volt a helyzet. Persze nem sokkal, de azok a gyenge játékosok, akik mondjuk átlag 100-200 xp-ket szednek, mostanra már eljutottak T10-be, és ez baj. Egyszerűen a felső 3 trie ugyanolyan óvoda, mint lent, csak picit több páncéllal, sok hp-val meg "kisebb" mapokkal (nagyobb látótáv). És míg tier5-ben nem feltűnő, hogy valaki nem a helyén van, mert nem szpottolják ki, itt rögtön szétkapják. A páncélját nem tudja használni. A látótávját, álcáját nem tudja kihasználni. Sötöbö...
Mindegy, elszórakozok így is, csak túl sok a rohanós csata, ahol nem az eszed használod, hanem mész, darálsz mint a gép, mert lemaradsz a sebzésről.
szerk.: nem tudok mást mondani a Centi 7/1-ről, mint hogy fenomenális! Kíváncsi vagyok, vajon majd az AX is hasonló érzést lesz-e eggyel feljebb, nagyon csábító a jóval nagyobb dpm. Persze még vagy 90ezer xp, de úgy érzem nem lesz nehéz összeszedni, ez a mai etap. Közben már 80% felett van a gm, kíváncsi vagyok, össze tudom e szedni vele a harmadikat. Egyelőre a szpot hiányzik, pedig bitang jó a látótávom, de majd kitalálok valamit, ha oda jutok. :-))) -
vhw
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Hígulás - már mihez képest?
2-3-4 éve tán jobb volt a helyzet? -
galervin93
addikt
Komolyan nem hiszem el, és ez egy T8 csata... De legalább meglett a második jel...
Rákövetkező csata még komolytalanabb... Ez legalább ász lett.
Borzasztó a játékosok felhígulása... -
e-newsee
addikt
válasz
Bozso68
üzenetére
Ha mindent beleszámítasz (rákészülés, koncentráltság, stb), az ember reakcióideje egy ilyen játékban úgy kb 0,3-0,7 mp között ingadozhat. Most, hogy ahhoz hozzájön-e az a 0,01-0,02 mp, amivel a wifi mondjuk lassabb a vezetékhez képest (ha egyáltalán), az már oly mindegy.
-
jr1994
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Jó a cikk, csak sajna tele van elírással. Nem Gudertian, hanem Guderian. Jagdpanther V? Inkább Jagdpanzer V, vagy simán Jagdpanther.
"A náci Németország a 30-as években - leginkább Hitler 1933 -as hatalomra jutásától kezdődően - óriási tempójú haderő-fejlesztésekbe kezdett,..."
Előtte milyen volt a náci Németország hadereje?

-
Bozso68
őstag
válasz
Yofej75
üzenetére
9K játék után sem vagyok profi, sőt... A statisztika meg nő comment!

De legalább az esélyt megadom a jobb reakcióidőre, habár nem tűnt fel eddig se, hogy gond lenne wifin, csak szerelés közben indult be a vezérhangya.Az meg végiggondolva mindegy, hogy a szegély alatt egy, vagy két utp kábelt vezetek el, a krimpelésbe meg már elég jól belejöttem.

-
h1mpi
félisten
Egy kis Jagdpanther cikk az indexről [link]
-
Tarill
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem az a bállvány stílus
jól tolja az vitathatatlan de egy kicsit tenyerestalpas vagy csak az a fura akcentus teszi... Nem tudom 
-
Jadro
veterán
Szeretem ezt a T29-et. Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy eladtam, de jóvátettem és meghálálja.

-
Tarill
őstag
Azért ezt a skill4ltu gyereket se az eszéért fogják elrabolni
belenézek néha a livejaiba de nem vált ki túl sok rokonszenvet -
Yofej75
aktív tag
válasz
Bozso68
üzenetére
A kábeles kapcsolat jó hatással lehet a statisztikára (ha ez is szempont) mivel pl. a parancs kiadása és végrehajtása (azaz bal klikk és lövés) között csökkenhet az időtartam.
Néha nálam is genyózik a hálózat, olykor egy pillanatra nem az történik aminek a billentyűzet- vagy egérhasználat alapján kellene és van, hogy észre is veszem, hogy a kapcsolatjelző bogyó a ping kijelzés mellett abban a pillanatban pirossá válik de előtte és utána zöld.
Kisváros (széle), UPC kábeles kapcsolat.
Megyeszékhelyen Digivel nem volt ilyen problémám.
Pedig kábel és kábel... -
Bozso68
őstag
Köszönöm mindenkinek a wifi-témás választ.
Most kábelezem be a házat router, PS4, 2 NAS, 4 TV között, és kérdéses volt, hogy a laptophoz is húzzak-e ki kanócot az íróasztalhoz. Maradt egy szabad portom a switch-en, kábelem meg vagy 30 méter, így eldőlt a dolog. Remélem, javulnak valamelyest a statisztikáim tőle.

-
e-newsee
addikt
Csak megerősíteni tudom az előzőeket. Egyszer net előfizetés nélküli helyen wotoztam laptopon úgy, hogy a mobilnetet osztottam meg telóval. A ping konstans 40-50 között volt, semmi kiugrás. Szóval, ha jó a net, jók az eszközök, erős a jel, akkor jól muzsikál a wifi is.
-
zozyk
addikt
Hétvégi ajánlat:
● Spotlight: Light Tanks ● Rivaldafényben a könnyű tankok! ● -
Luperator
tag
válasz
Bozso68
üzenetére
Otthon normális kábeles net híján wifis mobilnetes megoldás van. Na most a gépre is WiFi antenna van dugva és a mobilnet is azon keresztül szórja így sokszor megesett a többszázas ping, olykor 999 is. Sikerült ezt áthidalni egy USB kábellel így legalább a modem közvetlen a gépre csatlakozik, 40-70 közötti pinget adva l. Nem világbajnok, de játszható.
Gyanítom kérdésed nem erre a sarkított példára utalt, de így is megoldható még ha körülményesnek is hangzik.
-
Tarill
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen arra. Lehet csak a full tier7 miatt van, de elég tölteléktanknak érzem. Top tierbe még nem rakott hogy ott milyen. Lassú, puha van hozzá 8 gun de egyik se ér túl sokat
az előd dw2 jobb volt -
Bozso68
őstag
Mi a tapasztalat, ping szempontjából van különbség kábel és wifi között?
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994
üzenetére
Egy fekete 430-as.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Reddit-en és wot fórumon azt írják ez egy szellem tank amire azért van szükség, hogy a régi 430-ról átmentsék a játékosok statjait, a 263-ból is csináltak egy ilyen verziót. A régi statok nem maradhatnak az új tankon, mert egy teljesen más tank lesz, valahol viszont meg kell jelennie ezeknek a statoknak különben sok csata kiesne egy játékos értékeléséből.
-
jr1994
addikt
Amúgy csak mondom, van a tanks.gg-n egy bizonyos Object 430B, 3800 alap DPM-mel. Az mi az?
-
jr1994
addikt
válasz
BogyóBP
üzenetére
Talán ahogy Kchryss írta a 140 és a Patton a két legjobb. Nekem a Patton nagyon jól indult, azóta viszont béna vagyok vele. Nem tudnék dönteni a kettő között.
Ha a tárasokat is belevesszük, ezt a kettőt akkor is a BC elé helyezném mindenképp. A TVP-vel még nem játszottam, ott van a garázsban, majd ha kicsit megunom a Pattont. Amúgy tetszik ez a sorrend, szinte teljesen egyetértek.
-
kchryss
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Szerintem most kb ez a sorrend objektíven nézve:
907 > 140 > tvp > bc > patton > e50m > t62a > ax > 430 > leo > 30b > stb > 121(m60-at és e6-ot nem tudom besorolni, mert sosem próbáltam őket, de akiknek megvan azok nincsenek jó véleménnyel róluk, t22 a 430 szintjén van, de keveseknek van meg)
Persze kinek mi áll kézre. 121 kilóg lefelé a 907 pedig felfelé, a többi mind használható, másnál lehet más a sorrend. Ha szubjektíven nézném akkor az ax előrébb lenne, mert nagyon szeretem az e50m meg hátrébb, mert én nem tudok vele játszani.

-
Viktoár
addikt
Oksa, köszi a tippet, akkor a T-44 felé megyek.

-
jr1994
addikt
válasz
BogyóBP
üzenetére
Ja végül is csak az egyik legjobb med a játékban...
Viktoár, nyugodtan húzd ki a 140-et, nem fogod megbánni. 9.22 után az A-44 féle palacsintasütő ágról már nem lehet majd átmenni T-54-re, úgyhogy a T-44 felől ajánlom, bár én azzal sosem játszottam, de a buff után papíron az sem rossz.
Whaaaat megnéztem tanks.gg-n, a T-44 kb mindenben jobb mint egy Pershing pl, akkor mindenképp arra menj szerintem. (Ugye még a lightok felé lehetne.)
-
hitman77
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A Panther a szintjén nagyon jó tank, viszont a Panther 2 már nem annyira (ezzel "szenvedek" most). A 6-os nem volt rossz én is innen kezdtem az ágat.
-
galervin93
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Inkább a Panther II nehéz. A kistesó tierjében kiemelkedő pennel és RoF-fal bír, ezt a kettőt kell kihasználni.
-
Viktoár
addikt
Az obj140-ért melyik vonalon érdemes végigmenni?
-
Nos skacok. T28 Prot felől érdemes elindulni a T28 felé? Jó kis tank az a teknőcféle?
-
galervin93
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem tudom felfogni, hogy valaki 2-3 nem sebző lövés után miért nem vált célpontot?
Mondjuk ma nekem is volt egy meccsem, ahol Centi 7/1-gyel tök mindegy volt, mit csinálok, a száz méterre lévő E5 hasát sehogy sem lőttem be 3/3, aztán kínomban váltottam kupolára, de 2/2 pattant ott is, majd amikor elfordította a tornyát, ott bevittem, hogy a végén megint pattanjak egyet a tornyáról. No ez tipikusan az a meccs, amikor mindegy, mit csinál az ember,17 lövés, 13 találat, 6 átütés... -
palfitom
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Huhh, az kemény!
-
Tarill
őstag
e50 vonalon melyiket érdemesebb átugrani free xp-ből? a gagyi 5 ös heavyt vagy a 6 os vk m medet?
-
vhw
addikt
Nem játszottam már jó ideje rendszeresen, de most hogy pár napja tolom nem először fordul elő, hogy megfagy a játék - rendszerint olyan helyzetben, ahol éppen kimozdultam szabad célpontnak (sose visszaszámlálásnál, felvonulásnál, már lejátszott meccs közben.
Korábban is volt hasonló 2-3-5... x másodperc fagyás, aztán összeszedte magát, de ezúttal 10+ secig csak áll a cselekmény. (ekkor is úgy kell erőszakolni a feladatkezelőben nem válaszoló játékot, hogy 3-4-dik felszólításra ugyan zárja már le)
Egyéni probléma, vagy ismert (és kezeletlen) jelenség? (mod nincs fent, egyedül az afterburner osd-je megy) -
SoulReaver
veterán
Centi 7/1 -nek miért ilyen drága az alap lőszere? 1200..... Egy jó kör után is alig ad valamennyi kreditet, vagy full bukó...
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Pontosan... TVP 50/51 elég nem megyünk ki, mert instant -1200 dmg
ugyanakkor meg vaj puha az egész. Néha meglepő módon pattint a tornya... -
Dr.Én
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Erről már régebben is volt szó, hogy jön az FCM helyett más Prém tank...ha jól emlékszem...
-
palfitom
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
"lehet mixelni" - sőt, úgy a jó!

-
Redmaster
csendes tag
Üdv!
Van változás azügyben hogy a női és férfi legénységi tagok együtt nem használják ki a BIA és SIA képességeket? Szóval lehet már őket egy tankba rakni vagy nem?
-
adamgreen
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Lehet mondjuk szegény FCM sokat nem ér már a mai metában. Ki tudja mit akarnak vele.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
ahogy nézem ez csak only NA
-
BogyóBP
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Utáltam az elektronikát és a mérés órákat is.
-
BogyóBP
addikt
Persze a Svéd X es Strv-t nem nerfelik...Vagy a Skoda 50/51 est. Azokra is ráférne.
-
adamgreen
senior tag
-
adamgreen
senior tag
Látom az amcsik kapják a tutit

-
palfitom
félisten
Köszi mindenkinek az értékes infókat, JP2 felé fogok menni.
-
BogyóBP
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Azt tökre szerettem azt a tankot. Vékony páncélzatú ellenfél ellen féreg.
-
galervin93
addikt
válasz
BogyóBP
üzenetére
Most hogy így mondtad, gondoltam ránézek erre az értékelősdire, hátha a Centi 7/1-gyel jó pozícióban vagyok, erre a SU-152 lepett meg. No majd délután-este rontok rajta egy kicsit.

-
BogyóBP
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Igen, ez a lényeg. Nekem a Obj 268 már elég régóta megvan, de egyik TD-mmel se szeretek úgy játszani mint azzal. A T110E4 et rendesen utálom, el is adtam. A 268 al benne vagyok a legjobb 1000 játékosban ami nem rossz.
-
Razermazer
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ahogy a kolléga írta, nekem is ki van fejlesztve mindkettő, de nem veszem meg, az mm elhaladt mellette és nem igazították hozzá, nem is fogják.
Ajánlom inkább, a szovjet és kínai td-et még sikerélmény is lesz, a kínai a kezdetben elég gyengus, ezért is az orosz a preferált először, ott vannak érdekes párologtató ágyúval rendelkező egyedek. -
Sixkiller6
őstag
válasz
BogyóBP
üzenetére
sajnos a Ferdi dicső kora leáldozott évekkel ezelőtt. annak idején több mint 1000 csatát mentem vele, vmi brutál magas win rate-tel (szerk: megnéztem, közel 1300 menet, 58% wr). igazi gyilkológép volt. aztán kiherélték, illetve elment mellette a világ és a játékstílus/gyorsaság.
rip ferdi.
néha megyek vele egy kört és ha jó a mm, akkor még mindig lehet vele aratni -
-
Sixkiller6
őstag
van most tesztszerver?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jajaja