- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharsany
tag
A PvE mód nekem elég nagy csalódás lett. Gondoltam megy majd tovább a történet, de nem, teljesen ugyanaz a feladat mint az első részben, csak a 2. fejezetben 15 perc alatt kell teljesíteni a partraszállós küldetést.
-
Plata
félisten
Láttátok séf videóját?
Állítólag jön a T11.
Orosz szervereken Január 22-től jönnek a T11-ek.Csak megnéztem a videót.
[link][ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Szerver megint vacakol.
Jelentkeztem frontvonalra,behívott majd mielőtt betett volna a szerver elvesztette a kapcsolatot,majd a szerver túlterhelt felirat jött.
Várakozzak a soromra.ok,nagy nehezen be jutok a 3-as szerverre erre már rég megy frontvonal.
Persze mert minden boostert benyomtam.
plusz a lövésen kívül nem tudok mást csinálni,semmi sem megy,a frontvonal képességek sem.
Üres kockák vannak.[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz Plata #252486 üzenetére
Nézni kell a szervereket.
Rendszeresen dob be EU4 vagy EU5-re.
Első alkalommal 3 perc várakozás után jöttem rá hogy 600-an vagyunk EU5-ön, azért nem ad csatát.
Természetesen EU1-en bő húszezren voltak, és azonnak csatába tett.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Plata
félisten
válasz Warton #252489 üzenetére
Nekem csapattársam volt és artyval voltam, tudtam kukkolni.
Sokat sebzett és elég gyorsan.
Csata jelentés szerint 1 lövést kapott, közben meg lószart, láttam hogy grille-t kibelezte és ő is lőtt rá de megse karcolta.
Elég bátran tolta.
Azt hiszem 8.3k pontos játékos volt és agresszívan tolta.Ott volt körülötte 2 med 2 td meg light.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Mi a fene van a játékkal?
Azt írja 64854 játékos,de már három perce vártam hogy be hívjon.
Váltottam frontline-ra négy percnél feladtam a várakozást.
Inkább random.Másodjára két és félpercig várakoztatott.Láttam a csatában egy ST-62 ver2 medet.Full t10 csata volt,ha jól láttam egy sebző találatot kapott,minden más lepattant róla.Cserébe durván osztotta a sebzést.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Van olyan weboldal ahol átláthatóan le vannak írva az aktuális wot küldik?
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
tboj
tag
válasz phoenix1989 #252483 üzenetére
Az olyan legénységi tagokat, amik még nem érték el a 100%-ot az első skillen, azokat veszteség nélkül ingyenesen lehet átképezni.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
phoenix1989
őstag
mondjuk azt nem értem ez mitől függ?
ha hwk 30 ból képezném akkor 0 arany, ha vk ból akkor 200.
-
Warton
őstag
válasz köpet #252478 üzenetére
Az ilyennél gondolom az a stratégia, hogy kifejleszted az 54-et, veszel hozzá legénységet, felkönyvezed őket, berakod a libertébe, kigrindolod a creditet a tankhoz, egyúttal fejleszted a legénységet és mire összejön a 6,1M credit van egy bitang erős legénységed is.
Átképezni nem éri meg, régen se nagyon érte meg.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
köpet
aktív tag
válasz Warton #252475 üzenetére
Igen, ezt írtam is, hogy új csapatot toborozni és kiképezni használhatóra ma gyorsabb és olcsóbb, mint volt korábban. Ez nyilvánvalóan jó, nagyon jó dolog, örülök, hogy bekerült.
Csak azért vagyok bosszús, mert pl. a fasza tökfesztiválos legénységem nem fogom tudni arany felhasználása nélkül átrakni az AMX M4 51-ből az 54-be, meg a grind közben kialakult csapatok is beragadnak valahol, amiket esetleg a fa végére szánnék.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
köpet
aktív tag
válasz phoenix1989 #252473 üzenetére
Ha jól emlékszem ez az a kiskapu, ami bezárult. A Mausnál ezt próbáltam, de már nem működött a fent leírtak szerint, de lehet, hogy csak rosszul emlékszem. Amit írsz, hogy lehet 100%-os legénységet toborozni és könyvekkel képezni azt írtam én is mint pozitívumot, nekem nyilvánvalóan az átképzéssel van gondom, amennyiben úgy működik, ahogy látom.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
tboj
tag
Ez már nem így működik.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Warton
őstag
válasz köpet #252466 üzenetére
Hát én nem tudom, nekem ez a mostani rendszer szárazabb, melegebb érzésre.
Mikor megveszed a fényes új techtree tankodat mi van most:
1. Ingyen beleveszed a crewt,
2. rátolsz x mennyiségű könyvet, aztán
3. kalapkabát van egy normális tankod, normális legénységgel.Régen:
1. Megveszed creditért a legénységet, utána
2. leforogsz a prémium tier5-6-os tankodban 20-30 csatát mire nagy nehezen felfejleszted 100%-ra a crewt,
3. ja akkor rájössz, hogy a prém tankodban nincs rádióoperátor vagy két loader kell vagy mittomén, de a layout nem stimmel.
4. Valahogy megoldod a hiányzó legénységi tagot és nagy nehezen az egész crew tényleg 100%-os és
5. rátolsz x mennyiségű könyvet és
6. mindezek után van egy normális tankod, normális legénységgel. Igazából mire megvolt a 100%-os crewd addigra már el is felejtetted, hogy milyen új tankot szerettél volna kipróbálni. Nem egyszer fordult elő velem ez.Senki ne mondja nekem, hogy ez a mostani rendszer rosszabb.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
h1mpi
félisten
Ha ez megmaradt, akkor nem szóltam. Régebben is a képességből vette le a hiányzó XP-t.
Fully electric lifestyle!
-
köpet
aktív tag
válasz h1mpi #252467 üzenetére
Az elején még örültem, mert az mindenképpen pozitív, hogy 100%-os legénységet lehet toborozni ingyen, nem kell a 75-80%-osokkal sz0pni az elején, azonban ennek ez az ára.
Az új játékosoknak ez jó, a régebbieknek már nem egyértelműen az.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Djuree
félisten
kaptam 40%-os kupont állandó járművekre ha kell valakinek valami itt tessék beszólni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #252462 üzenetére
Áprilisban írtam én is erről, nem igazán érdemes átképezni legénységet, legalábbis kreditért nem tűnik jó megoldásnak. [link]
Fura ez az új átképzési rendszer, nem érzékelem, hogy jobb volna a korábbinál.
Lett a garázsban Maus 7v7, raktam a legénységére némi könyvet, átraktam a "rendes" Mausba a csapatot, átképeztem kreditért, így a képességük vagy mijük lett 60%, és nem látom, hogy a skill/perk xp csökkent volna. Az embereknél valami olyasmit mutat, hogy a szükséges 100000 xp helyett 60000 van nekik, így jön ki gondolom a 60%. Namármost ha 40000 xp kell még ahhoz fejenként, hogy újra teljes értékűek legyenek ez nem tűnik jó biznisznek, vagy elnéztem valamit? Mentem két ordas szopó kört ezzel a döggel, ha már felszereltem, lett +1100 xp, ez így ebben a formában hosszú és fájdalmas dolognak ígérkezik.
Ja, az megmaradt, hogy büntetésből nem lehet rájuk rakni könyvet amíg nem százasok, csak szabad xp mehetne rájuk, ha volna uszkve 240000 (6*40000) erre.
Szóval nyaljanak sót a sivatagban, ez az egyik új fejőstehén, lehet égetni az aranyat illetve a kreditet.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
manu75
aktív tag
Letelt ez a roham mód, úgy emlékeztem, hogy kötvényt is kellett volna adnia jutalomnak. Mivel úgy vettem észre, hogy nem adott elkezdtem kutakodni a módban utána. Talán a jelvény alatti vagy ami a kötvény jel feletti szimbólum van ott kiírta van át nem vett jutalmam. 2 lila cuccot lehetett választani így egy turbót és egy hp növelőt sikerült is feltennem a 60tp-re. Akinek ez elkerülte a figyelmét nézzen majd rá egyébként 3 ezüst rangom volt gondolom arra adta.
-
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #252462 üzenetére
Volt az 90% is némelyik legénységgel.
De igen most valóban vacakabb.
Szivatásból vissza vettem egy T7 tankot,raktam bele t10-ből legénységet és 60%-os lett,plussz skilljei sem működnek és iszonyú lassan jön az xp.Még úgy is hogy 5x-ös xp van és booster alig mozdul a legénységi xp. -
hulp01
senior tag
Most szembesültem az új legénységi átképzéssel. Hát ezt f2p játékosként jó nagy kib@szás az előző verzióhoz képest. 80% helyett 60%-ra veszi vissza és alig megy rá az xp. Simán ki fogom grindelni a következő tankot, mire visszamegy 100%-ra. Ráadásul korábban az összes képesség működött 100%-on, csak az alap képzettség lett szarabb. Azt meg pillanatok alatt vissza lehetett építeni. Most akkor minden átképzés előtt reseteljem a legénységet és utána képezzem újra? Nem tetszik.
-
Plata
félisten
Azt hiszem régi pc-m megdöglött, nem kap áramot, gondolom táp behalt, pár éve nem nyúltam hozzá..
Régi képeket akartam leszedni róla.
Kár hogy hamarabb nem mentettem ki. -
Plata
félisten
Ma az amx is jó olcsó.
Ha jól láttam 5.7k a kis táras prém amx 13 57 vagy mi. -
jano_77
nagyúr
válasz köpet #252456 üzenetére
ez elég szomorú, mert én - de biztos vannak így mások is - tök feleslegesnek tartom és van egy jópár ilyen bérelt jármű, amivel biztos nem fogom letudni a 10 kört vagy X napot és így ha esetleg megvenném az adott járgányt, akkor nem tudom. Nem is értem, hogy miért nem tett be a WG ilyen lehetőséget, hogy aki nem akar élni ezzel, az dobhassa ki a fenébe.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Met
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Ez a PvE mód csak 5 naponként lesz elérhető vagyis amikor megnyílik a következő küldetés? Azt hittem olyan modot tesznek be, ami folyamatos játékot tesz majd lehetővé!? Annak jobban tudnék örülni.
-
Met
nagyúr
válasz 2thletme2day #252447 üzenetére
Köszi, na mindegy, akkor legalább lesz egy félig képzett legénységem bele
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #252447 üzenetére
nem kell lejátszani, simán ki lehet dobni onnan ha nem kell. én sose játszok bérelt tankkal, majdnem megvan minden amúgyis.
Plata: nem, az nem csak skin, az egy egyedi tank.
kisharsany: igen az is igaz, a tokenek a legjobbak.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Met
nagyúr
D-day tokenekből kivehető a Cromwell B, nekem azt írja a garázsban van, ami igaz mert bérelhetőnek ott van.
Törölni nem tudom. Ha kiveszem a tokenekből akkor kicserélődik a bérelt?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
po1son
addikt
stb1 gunmarkolás egyszerűbb volt, mint a D nap pve mód a botok ellen
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Djuree
félisten
bakker ennyire még sose volt érdektelen számomra a battle pass mint most...adnak egy 6-os tankot. wow! sose játszok olyan kis tierrel. meg amúgyis a 6-os prémeket szinte ingyen dobálják már, tele van a garázs velük....
a 3d stílusokat többre értékelem, főleg ha valami egyedit dobnának be. na mindegy, legalább nem megy el rá a goldom meg az időm.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vJokka
aktív tag
Nagyon kemény küzdelem után meg van a 3. jel is lehetett volna, de évek óta nem játszottam vele, csak leporoltam az Early-s 15-ös küldi miatt
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Puculo
aktív tag
válasz Plata #252435 üzenetére
Nekem úgy jött össze, hogy az utolsó nagy bunkernél ami meg lett semmisítve beálltam a tövénél lévő kráterbe így benne voltam a közepében mindig. Onnan tudtam indítani a füstöt amikor kellett. Ott sokáig ki lehet tartani. Viszont fontos hogy a csapat HP is maradjon a Pantherek ellen. Viszont odáig egy életet sem használtam el." Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Plata
félisten
válasz jano_77 #252434 üzenetére
Én ma megpróbáltam nehéz fokozaton,de felhúzott és hagytam.
Mikor ott járunk hogy az utolsó előtti bunkereket kell lebombázni,elbújtam ház mögött épp hogy elérjem a füsttel a bunkert,rá toltam a füstöt kilőtték és kapaszkodj meg,a bunker tetején lévő torony lerepült és hova esett?
Hát pont a kicseszett tankomra a ház mögött. -
jano_77
nagyúr
válasz ChristianID #252431 üzenetére
Nekem végül úgy sikerült, hogy baloldalon mentem vissza egy újraéledés után és az akna mező előtti dombra rájött 2 Panther, akiket sikerült láncolnom. Ezután oda jött még 2 és ekkor már ott volt a füstjel. Pont beért a másik kettő, mire jött az égi áldás, így 4 Panther ment egyszerre a levesbe. Így sikerült nyernem. Hátha segít vkinek.
-
Puculo
aktív tag
válasz ChristianID #252431 üzenetére
Ahogy olvasom a tapasztalatokat kell hozzá némi türelem és nekifutás. Ma este lehet felnézek mert a tanácsokkal már lehet könnyebben veszem az akadályokat.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
ChristianID
tag
Én elsőre nagyon gyorsan elbuktam... másodjára kilőttek minden társ botot, azért vesztettem.. mindezt a nehezebb fokozaton (nagy arcom volt, biztos) ... nekifutottam harmadjára, könnyű fokozaton... az meg annyival egyszerűbb, hogy elsőre meglett... a lényeg, hogy a 7-8-9-es csapásokat ahogy lehet, fel kell minél hamarabb használni... és főleg a panthereket minél előbb likvidálni... ma megpróbálom a nehezebben is, most, hogy már tudom, hogy a végén mennyi hullám jön...
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #252424 üzenetére
akkor nagyon ügyes vagy. én nem boldogulok a legvégével.
a botjaim mennek előre "eszetlenül" és elhullanak. nem tudom őket visszatartani és megvédeni sem, így mindig elbukom a csatát mert csak én maradok egyedül.
a lövegekkel (füst jelzés) meg elég nehéz eltalálni a Panthereket, mert azok sajnos folyamatosan mozognak."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
Met
nagyúr
A csatában azokat a dögcédulákat nem lehet kikapcsolni?
Amik az egyes játékosok felett jelennek meg, hogy mennyi tankja van. Olyan hasznos információ hogy csak na."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Plata
félisten
válasz jano_77 #252417 üzenetére
Köszi.
Vissza térve a süketperzsára,egy dologban tényleg jó.
Ha csak a tornyomat mutatom nem tud belőni egy rakás marha sem golddal,cserébe én sem tudom őket belőni golddal sem.
Győzelem! Csata: Murovanka Járművek: T26E4 SuperPershing Szerzett tapasztalat: 3 886 (x5 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 15 Szerzett kredit: 53 334 Csatában elért kitüntetések: Golyóálló, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x2)
Azért amikor su-130-ről lepattan gold az már mókás. -
kisharsany
tag
-
Szibilla
aktív tag
válasz jano_77 #252415 üzenetére
Elsőre már a parton szétlőttek, utána meg a párducoknál véreztem el mindig...én is erősebb fokozaton próbáltam, egyelőre kicsit inkább frusztráló, mintsem jó ez a játékmód. Bele kell jönni...meg aztán kicsit kevésnek érzem a jutalmakat is egy-egy csata hosszához képest.
-
jano_77
nagyúr
CROCODILEBP14
küldit ad
kisharsany: köszi az ötletet és az infót.
[ Szerkesztve ]
-
kisharsany
tag
válasz jano_77 #252415 üzenetére
Ha a társaid elhullanak, akkor is veszítesz. Szóval érdemes már az elejétől fogva jól nyomni, hogy minél kevesebb HP-t veszítsenek. Idő nekem bőven maradt, 10+ perc.
A Pantherek ellen a bombázás a legegyszerűbb, ha a romos házak mögött bújkálsz, akkor el lehet érni vele őket. -
jano_77
nagyúr
Mik a vélemények az új PvE módról, kinek hogy jön be?
Nekem nagyon tetszik, bár csak 2x futottam neki, mert nem volt több időm még rá.
Első nekifutásnál sajnos a végén elhullottam minden lehetőségemmel, azért veszítettünk, másodszor viszont életben voltam és nem is álltam rosszul, mégis vége lett a csatának.
Azt nem figyeltem, hogy van-e idő, ami ha lejár, akkor bukom a küldit vagy azért lett vége, mert az összes botomat kivégezték a Pantherek!?
Itt a végére van esetleg vkinek vmi biztos ötlete, tippje, hogy hogyan érdemes a Panthereket legyűrni? Erősebb változaton próbálkoztam."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
fradi81
veterán
válasz belaazallat #252409 üzenetére
A többi legénységi feletti ikon mellett van a 4. ami eddig nem volt ott.
moto g72, Ninebot d28e
-
belaazallat
addikt
válasz Baltazár123 #252410 üzenetére
késő, sajna.
engem csak a legénység képzés érdekelne. Csak belépek a játékba nagyon ritkán játszok és nagyon keveset.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Baltazár123
senior tag
válasz belaazallat #252409 üzenetére
ne ma aktiváld, hanem kedden, bár nem nagy veszteség, de ha nem tart ki csütörtökig az előfizetés, akkor nem kapod meg az utolsó héten összegyűjtött aranyat. A trezor csak aktív előfizetés mellett adja az aranyat. Én most napi kb 50 aranyat tudok gyűjteni, pedig egész sokat toltam az elmúlt két napban, nem fogok ennyit menni 1 hónapig, az biztos. Ma meg kaptam a 103 aranyat . Napi 71 aranyat kéne gyűjteni, ha valaki ki akarja maxolni.
Az egyéb "jóságok" nem érdekelnek a wot+-ból, ezért is mondtam le tavaly, mikor előfizettem rá kíváncsiságból. Nagyon sokat kell játszani az ígért 2000 aranyért (4 teljes hétre nézve és feltételezve, hogy lemondja a játékos a következő 30 napra, már nem kéri).
Meg ne felejtsd el időben lemondani, különben lekapja. Vagy csináld azt, mint én, hogy olyan paypal fiókkal regisztrált, amin most 2e forint van
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Ingyen lehet wot plus fiókot aktiválni próbahónapra. Hogy lehet az Intenzív legénységi képzést bekapcsolni?"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Aktív WoT plus előfizetésem van de a legújabb patch óta eltűnt a TS-54 a garázsból.
-
tween
őstag
Ennél a BP-nél is vannak tankok, amik több BP pontokat adnak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest