- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasa 111
tag
válasz
ollie #257925 üzenetére
Sajnos nincs kimondottan ilyen kategória.
Ilyenek vannak:
Nem tudok bejelentkezni/Feltört, vagy elveszett. Fiókom keresése/
Ide írtam, mert ez volt a legközelebbi téma. Szerintem, de lehet, hogy van jobb, de én nem találtam.
Még visszajelzést sem kaptam, hogy vették-e az adást, semmilyen formában. -
tboj
tag
válasz
ollie #257606 üzenetére
Pedig vannak ilyenek, egyet én is ismertem korábban. Ha épp nem volt ideje játszani, akkor csak elindította a bot programot, hogy időt spóroljon a tankhúzáson meg a kreditfarmoláson. Ki is lett bannolva évekkel később emiatt, szóval nem hiszem, hogy megérte neki. Bár utána abba is hagyta a játékot, szóval lehet mégis jól járt vele anno, hogy a bot grindolt neki és más dolga nem volt, csak kiélvezni
-
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #257374 üzenetére
az orosz szerveren úgy néz ki lesznek biztosan, de ugye a wg-nek ahhoz már semmi köze
Ha ott beválik és miért ne válna be, akkor szerintem jön ide is. Miért is ne jönne? Elég logikus fejlesztési irány lenne így majdnem 15 év elmúltával.
Éppen pár napja jutott eszembe a régi varázserdő meg arról a pályáról azt kell tudni, hogy volt egy nagy verseny kb 10 éve és egy svéd streamer gyerek 2 kategóriában is nyert, így megnyerte a fődíjat, örök prémium előfizetést. Ez hatalmas dolog volt akkoriban ,de technikailag nem tudták megoldani, hogy ne számoljon vissza nála, ezért kapott 15 évet. Könnyen előfordulhat, ha még játszik a srác, akkor lejár neki az "örök" előfizetése
Ilyen hosszú ideje megy ez a játék, ideje lenne valami mást újítaniuk, mint az újabb frankeinstein prém tank.
-
forras2
őstag
válasz
ollie #257008 üzenetére
Azt értem, hogy 1 tankért 1-et. De többet is tudok cserélni?
Pl ha becserélem a gonsalot mondjuk az obj. 252-re, akkor utána betudom még cserélni az emilt is pl a ts5-re?Több esetben is nekem a csere megéri, van több olyan prémem is, ami nem került pénzbe, vagy csak minimálisba, tehát nem bukok rajta számomra kézzel fogható pénzt
-
köpet
aktív tag
válasz
ollie #256912 üzenetére
Nyilván kérdés, hogy mennyire lesz jól skálázható. A jelenlegi motor tényleg majdnem mindenen elfut használható sebességgel, ha ezzel nem teszik használhatatlanná a régebbi gépeket akkor OK. Én is játszom laptopról, ami szerintem nagyon nem lesz ahhoz elég, Szerintem anyázás akkor lesz, ha az átlag júzer/gémer nem kapja meg legalább azt a részletességet és folyamatos játékmenetet, amihez hozzászokott, illetve emiatt nem tervezett költekezésre kényszerül.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
ollie #256811 üzenetére
Azért elég sok helyen háborogtak az XM miatt streamerek videói alatt, vagy a játékon belül is. Az is egy undorító tank, de legalább a lövege pontatlan. Itt az SFAC is, legalább lenne pontatlan, vagy ne lenne álcája, de konkrétan utolsónak spotolják ki a csatában és közben duplázgathat egy nagyon pontos löveggel.
Legyenek ilyen tankok a játékban, de magasabb szinteken. Az SFAC is elfért volna tier9-ben, semmi keresnivalója tier6-7 ellen. -
Gyuri27
félisten
válasz
ollie #256510 üzenetére
Mikor tdvel játszol és áll melletted mögötted a light a med. Az is finom tud lenni. Vagy két éve írtam, hogy a játékosok akkora botok, hogy nem lövik a sportot. Ez nem változott
Egyébként rég át kellett volna dolgozni a küldiket. Mert amikor a csapatra, vagy az rngre vagy utalva (+ a csillagok állására stb stb) az nem igazán korrekt. Szerintem.
-
Plata
félisten
válasz
ollie #256239 üzenetére
Nekem hiányoznának.
Nem lenne kit kergetni.
Ha el kap a pipa én megkergetem őket és le van tudva.
Néha igazán jó szórakozás artyzni,kicsit olyan mintha néző lennél a csatában,főleg maraton és egyéb őrületeknél poén figyelni fentről hogy a többiek mit baromkodnak.
Számomra ez nem igazán toxikus. -
Plata
félisten
válasz
ollie #256237 üzenetére
Hogy csinálod meg az artys küldiket arty nélkül?
Például egy csatában csinálj x kritikus sebzést.
Nekem egyből meglett a küldim vele.
Győzelem! Csata: Abbey Járművek: Object 261 Szerzett tapasztalat: 4 085 (x2 minden nap az első csatáért) Megszerzett kötvények: 5 Komponens megszerezve: 100 Szerzett kredit: 102 230 Csatában elért kitüntetések: Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Szerintem artyval lehet csak könnyen megcsinálni,plusz ott vannak az arty küldik a kampányokban.
Szerintem csöppet sem toxikusabb mnt egyik másik prém. Vagy jutalom tank. -
Delávégá
tag
válasz
ollie #256212 üzenetére
Stockként is és kifejlesztve se működött a kezemben. Voltak vele jó pattintásaim, szó se róla, de ezt elnyomja az a hihetetlenül vacak ágyú és lomhaság, ja és fordulni se tud. Legények se voltak kutyaütők benne, 5 skilles legények voltak. Nekem ezek a hátsótornyos tankok sose estek kezemre, inkább erről lehet szó, pedig a német ágon a 9-es hátsótornyos tank egész jól működött még nekem is.
Mondjuk a hátsótornyos meddel se ment, prüszköltem rendesen mikor játszottam vele, 9-est meg se vettem.
-
Taragas
aktív tag
válasz
ollie #256147 üzenetére
Valahogy bourral mindìg a top 5ben vagyok bent damage alapján nagy többségében. Én nem panaszkodom. Ha turbò csata van, akkor is én damagelek. Még vesztes csatában is. Az utòbbi időben 9000nél nem volt szarabb napom. Kinek a pap, kinek a paplan. Én szarrá farmolom magam a hülyéken.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ollie #256068 üzenetére
Valószínű, hogy a medál feltételeinek megváltozása miatt gondoltam, hogy már csak 2 arty lehet oldalanként. Ugye, három helyett már csak kettőt kell kilőni a medál megszerzéséhez. Plusz mostanság nem rémlik, hogy tier VIII és X között láttam volna három tüzért (e három tier-ben játszom kb 95 százalékban).
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
ollie #255854 üzenetére
Rá kellett kattintani a képernyő jobb alsó sarkában az Open gift dobozra, magától nem dobta be. Nem emlékszem már rá, hogy 23.12.22 és 24.01.01 között be voltam-e lépve, de nem kattintottam szerintem
Mondjuk nem veszítettem vele sokatAmúgy is még van vagy 30 csatára szóló bérletem abból a ruszki hátsótornyos ojject 283ból, amit 2022-ben lehetett terminálból nyerni vagy bérletezni. Az se nagy durranás, ráadásul hátsótornyos.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #255588 üzenetére
Pont olyan HyperX Cloud fejhallgatót használok jelenleg (most fejből nem tudom hogy hányadik variáns, otthon tudom megnézni a dobozon), mint amit h1mpi is írt - mert hogy Tőle vettem meg
.
Ez alapból jack dugós, de van hozzá a dobozban egy USB-s 7.1-es átalakítóval.
Ezt akkor használom csak, ha vkivel szakaszozom és TS-ezünk, mert ezen van mikrofon.
Alapból viszont egy Edifier R1280DB 2.0 használok - játékhoz is és zenét hallgatni is. Ennek viszont Jack csatlakozója van vagy pedig optika - hangkártya esetén ezzel kötném értelemszerűen össze.h1mpi: ha használom, akkor úgy van összekötve a géppel.
-
Plata
félisten
válasz
ollie #255525 üzenetére
Ugyan már,ezt eltúlzod,szerintem szélsőségesen frusztrált vagy tőle.
Szerintem az egyik legjobb szórakozás artyt kergetni.
Ha majd bevezetik hogy pénzért vehetünk plusz modul slotot a tankra én veszek a Fochra egy turbót és úgy kergetem őket.
Az arty egy fajta support,ami segíti a csapatot,amit sokszor meg is köszönnek.
Tele van a játék olyan tankokkal amik tönkrevágják más szórakozását,akkor nem tudom mért pont az arty bánt annyira. -
Plata
félisten
válasz
ollie #255513 üzenetére
Tisztelem a véleményed, de vicces.
Sünben több vaj van mint igazság a véleményedben.
Szeretek artyzni, még azért is jó mert lehet mozizni felülről. Ami event és Maraton idején mókás sok frusztrált idegbeteg miatt.
Most csütörtökön indul hajós játékban az aszimmetrikus csata mód, 5v15, azt T10 prémekkel tolom majd, CV-vel és Subbal. KB olyan mint arty, csak a sub láthatatlan. -
Puculo
aktív tag
válasz
ollie #255513 üzenetére
Miért lenne szociopata aki artizik? A játek része. Mindenkinek ott a lehetőség hogy csinálja. De azért annyira nem könnyű mint amilyennek látszik. Ezt annak írom aki nem próbálta. Sok pályán esélytelen a támogatás. Viszont sokszor kaptam elismerést a csapatból mikor artival támogattam őket. Ezért van. Én is sírhatnék mikor 6-os tankokat egylövésezi a bz 176. Az is szociopata?
-
Plata
félisten
válasz
ollie #255511 üzenetére
Artyzzatok,érdemes,sok új érdekes tank van,ami miatt a gyengébb idegzetű játékosoknál az irigység miatt sűrűbben elpattan a húr,műholdnézetből poén figyelni,még akkor is ha csapattársak.
Olvastam wotinfón hogy az MBT-B tankot átdolgozták,kevesebb páncélt kapott meg ötös tárat.
Csökkentették a sebzését meg a pent és kapott 70 másodperces töltés időt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged