Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #254766 üzenetére
A 122-es löveggel már overmatcheli a tetőlemezt.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Mivel mindenki fellelkesült milyen keveset költött a wot-ra, ezért elárulom, hogy itt nincs feltüntetve minden vásárlás , legalábbis nekem csak 2017 júniustól mutatja.
-
vJokka
aktív tag
válasz Djuree #254744 üzenetére
Itt régebbre vissza tudsz nézni, ha kínozni szeretnéd magad
https://eu.wargaming.net/personal/vatinvoices/"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #253604 üzenetére
Még jó, hogy írtad a parancsokat. Most nézem, hogy ki tudom váltani az Earlyt
#253609 zodo: Végig szívtam jó pár stock tankot, de hogy azon sírdogáljak, hogy a mostaniaknak mennyivel könnyebb dolguk van? Letojom, én legalább már túl vagyok rajtuk. Statisztika meg annyira érdekel, hogy örülök , hogy nem a Vörös homárok közé tartozom, hanem a Kék osztrigásokhoz"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
"Amúgy úgy lenne korrekt hogy minden ilyen változások (akár az op. ajándék tankok érkezésével is gondolok itt a kampány küldetésekre) (tank és pálya módosítások) alkalmával a statisztika/kampány küldik is törlődnének mert úgy igazságos és kiegyenlített. "
Ez miért is lenne korrekt? Megszenvedsz a küldikért, utána meg elveszik? Hát marhára korrekt lenne..."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
A barakkban egy gombbal lehet resetelni az összes legényt:
-
vJokka
aktív tag
válasz kisharsany #252951 üzenetére
Kifejlesztve nem rossz az. Sidescrape-t előről-hátulról tolhatod vele, az említett T95 prémammóját is leveszi.
https://tanks.gg/tank/kv-3/model?cs=t95&cl=2011170[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Nagyon kemény küzdelem után meg van a 3. jel is lehetett volna, de évek óta nem játszottam vele, csak leporoltam az Early-s 15-ös küldi miatt
-
vJokka
aktív tag
válasz po1son #252244 üzenetére
Van még másik 3: teenagewot, ninjawot, turtleswot. Weboldalon elfogadta mindet, de garázsban nem néztem mit adnak.
Janó: kemperekből eddig is volt sok, nem hiszem, hogy ettől még jobban megnőne majd a számuk.Plata: nem tudom, majd kiderül teszt szerón.
-
vJokka
aktív tag
Új legénységi skillek: [link]
-
vJokka
aktív tag
válasz ddt500hu #252210 üzenetére
Nálam csak ~5300 Ft, sajnos ajándékként nem lehet küldeni.
https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/ig_catalyst_amx1357gf_lowdisc"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
TVP-vel egy izgalmasabb karika:
Replay"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Kis szerencsével végre a WZ-vel is sikerült egy jó csatát mentem. Gondolom a csapat is jobban örül az ilyennek, mintha csak "beyoloztam" volna és elcseszem a körüket.
-
vJokka
aktív tag
Ez a kis húsvéti mészárlás jól esett ! Kellemes ünnepeket tankerek!
-
vJokka
aktív tag
Dolgoznak a problémán:
"Commanders,
We encountered an unexpected server issue today, affecting services including game login capabilities. To address this inconvenience and express our apologies, we are providing compensation to our valued community affected in EU.
Every player who logs into World of Tanks between March 28, 2024 and April 4, 2024, will be credited with 1 Day of World of Tanks Premium Account if you are on the EU server.
Make sure to log in during the next 7 days to automatically receive the Premium day! The Premium day will be automatically added to your account upon login.
We apologize for any inconvenience the disruptions caused and appreciate your patience and understanding."https://worldoftanks.eu/hu/news/general-news/compensation-march-28-2024/
-
vJokka
aktív tag
válasz Baltazár123 #251263 üzenetére
És milyen helyesen tették, undorító amit az artik művelnek kis tierben. A héten én is megtapasztaltam, mert főleg t6-al mentem. A többire is ráférne a nerf, főleg a lefetyre.
-
vJokka
aktív tag
válasz Viktoár #249410 üzenetére
5-ből 4-szer beverted, 1-szer meg mákja volt. Ahogy a Monty Python megénekelte, "Always Look on the Bright Side of Life"
-
vJokka
aktív tag
Mivel szóba került itt a Borat, ezért Iyouxin csinált róla egy hosszabb videót, sok hasznos tanáccsal [link]
-
vJokka
aktív tag
válasz Cray Tyler #246195 üzenetére
Szerk: látom közben már kiderült a "turpisság"
#246183 hulp01: Na a BZ-t én is rühellem, többek között az a tank az egyik oka, hogy elég sokat pihentetem az utóbbi hónapokban a Wotot.
#246208 h1mpi: Akkor lehet választani, ha sokáig inaktív volt a felhasználó.[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz korren #246052 üzenetére
Hali!
Depó/"ejtőernyő"-ben. Itt vannak a frissített jutalmak:
https://worldoftanks.eu/hu/news/live-streams/token-store-september-november-23/"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
Jön új összeszerelhető tank:
https://worldoftanks.eu/hu/news/general-news/assembly-shop-3-2023/"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz popey37 #242483 üzenetére
A jegyes megoldásra gondoltam. Az ilyeneknek minimum az örökös chatban járhatna. A "peccses" csávóról nincs semmi info [link] , még annyi sem, hogy mikor regelt.
#242486 Thrawn : A replayes csávót nem banolták, legalábbis véglegesen. Rákerestem, januárban még játszott és 2020 októberében jelentettem.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #242279 üzenetére
50 százalékkal csökken a legénység képessége, amíg tart a tűz [link]
-
vJokka
aktív tag
válasz Thrawn #242218 üzenetére
Én egy jó ideje azt használom, 30-40-es ping mellett nem túl zavaró, igaz néha meg tud viccelni.
#242223 hulp01: Fura, mert én is így éreztem, de a hétvégi teszt alapján azt kell mondjam, hogy nem tapasztaltam, hogy a célkörön kívülre mennének a lövések ezzel a moddal.
#242227kchryss : Nekem eddig bejön, én is használni fogom."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Érdekes videó a célzó körről Iyouxintól: https://www.youtube.com/watch?v=LD_zLOdqgH8
-
vJokka
aktív tag
Az új, kísérleti felszereléses küldit megkaptátok? [link] Elméletileg mától él, viszont én nem kaptam meg.
-
vJokka
aktív tag
Char mle trükk, ha jól láttam, még nem volt: [link]
-
-
vJokka
aktív tag
válasz Raysen623 #237300 üzenetére
Itt egy lista, T8+ nehezek max sebesség szerint: https://tanks.gg/list/stats/speed?ti=8.9.10&ty=heavy&sh=standard
-
vJokka
aktív tag
válasz Gubu0101 #235214 üzenetére
Nem bug, a Yoh tankok specialitása a dupla lánctalp, amiből, ha az egyiket ledobja, még mindig tud mozogni, csak lassabban link.
Plusz egy jó tanács, a minimapot nagyítsd fel, sokkal jobban fogsz rá figyelni.[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Elizgultam a végét, a VK még meglehetett volna. Replay
-
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #235060 üzenetére
Ugyen nem wot, de nagy része a leírtaknak itt is hasonló módon működik: https://kodiak.blog.hu/2014/11/17/alapok_hitbox_lag
Ezért fordulhat elő, hogy pl. úgy látod, hogy ellőtted a weakspotot, mégsem volt találat/átütés, vagy mellé lőttél, mégis bement."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz BerserkGuts #233056 üzenetére
-
vJokka
aktív tag
válasz stahlhelm79 #232839 üzenetére
Mozi erősítőnek túlzás lenne hívni, egy ezer éves Jazz J-9940B rendszert használok, de inkább fülessel szoktam játszani, mivel a hangfalak a tv-hez vannak elrendezve.
Egyébként elméletileg a Te hk-d is tudja a DD Live-t, ezt a régebbi posztot találtam, hogy tudnád aktiválni: [link]"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz stahlhelm79 #232702 üzenetére
Szia!
Nem vagyok szakértő a témában, de pár éve utánanéztem, mert én is szívtam vele. Optikán keresztül akkor fog az erősítőd 5.1-et tudni, ha Dolby Digital vagy DTS jelet kap. A filmek jellemzően ilyen hangsávval vannak, azért is működik, a játékok viszont nem. Ehhez az kellene, hogy a hangkártyád tudjon Dolby Digital Live-t vagy DTS Connect-et, ezek bármilyen hangforrást az adott formátumba kódolnak. Nekem egy SB Omni Surround 5.1 usb-s hk-m van, ami DDL-t tud, és ez gyönyörűen kitolja az 5.1-et, tesztnél is minden hang a megfelelő hangszóróból jön. Alternatív megoldás, ha van a hk-n külön kimenet az első- hátsó- és center/sub hangszóróknak és az erősítődön ugyan ezen bemenetek, és ezeken keresztül kötöd össze a rendszert."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz BerserkGuts #230750 üzenetére
Az Amx12t-vel így kell elbánni: [link]
-
vJokka
aktív tag
válasz kisharsany #230625 üzenetére
Szia Uram!
Idézet a téma összefoglalóból:
"A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold:
jónapom/rossznapom volt""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz aginor #228934 üzenetére
Köszi!
Ronda és finom , értem ez alatt, hogy ha ránézek az adatlapjára, akkor elmegy tőle a kedvem, viszont játszani meg szeretek vele. Papír mégis kicsit lomha, alacsony dpm, lövegkezelés is türelmet igényel, a lőszer is kevés, az álca és a látótáv legalább jó, igazi kis sunnyogós dög. Én ajánlom kihúzni, ha szereted a könnyű tankokat. Az Ebr után ezzel van a legjobb kombináltam a T10 lightok közül."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Majdnem 3 hónap kihagyás után, a napokban kezdtem újra játszani. Manticore-ral sikerült egy egész jó kört összelőni. Replay
-
vJokka
aktív tag
válasz tasiadam #228410 üzenetére
Ne csodálkozz, ha 400 méterről akarsz pixelt snájpolni hulldown tankon. Igen, az SC-nek a tornya oldalán is van olyan rész, amit nem fogsz beütni HEAT-tel sem.
+1 Tipp: Periszkóp helyett tehetnél fel valami hasznosabb felszerelést is."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz tasiadam #227711 üzenetére
Szerintem ilyen esetben egyedüli könnyű tankként jobb velük tartani, E7-ből lehet jókat szpotolni, ha meg sikerül kiszedni az ellen lightot, akkor kánaán van. F7-F8 határán a bokrokban elég jól előre lehet sunnyogni, akár még lőni is lehet dupla bokrok mögül, de az már elég rizikós. Gyorsan foglalni úgy sem tudnak, simán át lehet érni, és legyalulni a maradék ellent.
-
-
vJokka
aktív tag
válasz MoVieFaN #226941 üzenetére
Igen, maga a platform nem a legjobb, illetve a 88-as kalibernek nagy szögben már a 30 mm páncél is autó-pattanó. Mikor megkaptam bérbe, 2 csatát mentem vele, elég is volt .
Nem a vásárlásra akartalak rábeszélni, arra céloztam, hogy sok esetben prémium tankkal szívesen megyek magasabb tierbe, bár van azért néhány kivétel."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz Geller72 #226761 üzenetére
Szerintem már mindenki vágja, hogy Te vagy a legjobb a bukó csatákban is, nem lehetne mellőzni ezeket a posztokat? Vagy legalább az OFF topikba rakni? Az direkt erre lett kitalálva.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz Geller72 #226667 üzenetére
Mivel mind a két fiókon Te játszottál, szerintem szerencsésebb lenne egyben nézni a statisztikát. Úgy pontosabb képet mutatna, mivel viszonylag kevés csataszámnál (akár pár száz db) bőven lehetnek +- kilengések. Ezért nem is érdemes nézni napi/heti/havi szinten a WR-t (játékszámtól függően), mert ilyen rövid távon nem fog pontos képet mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Kicsit rozsdás célzással egész jót sikerült összelőnöm:
Replay
HE nerf óta nem sokat játszottam, lőszer kiosztást át is variáltam.[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Új Battle Pass: [link]
-
vJokka
aktív tag
-
-
vJokka
aktív tag
válasz Baltazár123 #224469 üzenetére
Ez az amcsiknál lesz, nem nálunk.
-
vJokka
aktív tag
válasz Nyugis #223600 üzenetére
Páncélban (vagy inkább hiányában) kb. egy kutya a kettő .
Twitch meg érdekes, iyouxin kb. 3/4 órát ment a háttérben, lehalkítva, de nem némítva és az első dropnál 11%-on vagyok . Chrome-t használok.
Szerk: kb. 15 perce átléptem skillre, erre már 25%-on van...[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz Nyugis #223582 üzenetére
Ez eddig is bármikor megtörténhetett. Sokszor volt "téma" itt, hogy így meg úgy pattantak a Scorpion G-ről. Olvasod Te rendesen a fórumot?
Más: Highway Rock - Speciális nyári esemény"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz joergie #223579 üzenetére
Mákja volt, mert ha kicsit be van forgatva az E3, akkor a görgőn keresztül lehet láncolni+sebezni is (nem rég, még az előző peccsben bontottam le így egyet E50+szívószál AP kombóval). Mivel az új peccsben már nem fogja fel a lánc a HE-t, ezért a 44-76 mm-es oldalpáncélon kenődhetett el a lövése. Érdemes lehet megnézni gyakorlóban.
Szerk.: tanks.gg-n megnéztem, ott még nem mutatja jól a track vs HE-t.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz Baltazár123 #223371 üzenetére
Sőt, arty"safe"-be is el lehet vonulni. A képen látható, ahogy elküldtek oda, a garázsba
Komolyra fordítva a szót, szerintem még ráférne az artikra a svéd td-khez hasonló siege-mód.
2-3 sec artynézet váltásnál, drasztikus mobilitáscsökkentés artynézetben, "td" módban pontatlanabb célzás és lassabb töltés. Ezeken felül az 1 arty/csata se lenne rossz dolog."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Van új Sandbox: wotinfo
Ehhez hasonlót már régóta várok, hogy bekerüljön a játékba:
"SPECIÁLIS MODIFIKÁCIÓK
Ezeknek három fajtája van és Tier VI-VII-ben csak az első kettő érhető el.
Az első engedélyezi az Essentials Loadout-ot. Ez egy alternatív lőszer és fogyóeszköz készlet, ahol eltérő lőszerkészletet használhatunk vagy kicserélhetjük a kis javítót és elsősegélycsomagot nagyra. A csata kezdetén a visszaszámlálás alatt mérlegelhetünk (térkép, csapat összetétel, erőviszonyok) és ha úgy látjuk, átválthatunk erre az alternatív készletre.
A második az Auxiliary Loadout, ami hasonló az elsőhöz, csak ezzel direktívákból és felszerelésekből állíthatunk össze egy alternatív készletet.""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz Swinegod #222995 üzenetére
Szerintem az se volt túl szerencsés, hogy egy papír sniper meddel lementél a caphez az első percekben. Szupport se egyszerű ott, aki kinéz segíteni, szemből kapja is az áldás. A Panther II-nek is kijutott belőle, ahogy a képen látszik.
-
vJokka
aktív tag
válasz Nyugis #222152 üzenetére
Papíron nem tűnnek túl szexinek (kevés lőszer, alacsony dpm, borzasztó lövegkezelés), viszont a gyakorlatban meglepően jól működnek. Nekem egyáltalán nem volt szenvedős végigmenni az ágon, még a kerekes szpúterek mellett is lehet velük érvényesülni, csak ki kell használni a camot és a látótávot (ha lehet). Nem vagyok szakértő, ezeket a számokat sikerült produkálni eddig: [link] (Annyiban csalóka a táblázat, hogy a T9-es tankok jó részével több csatát játszottam még T8-as "korukban")
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz Geller72 #221658 üzenetére
És #221663 tomic:
Én most dobáltam le a ventit elég sok frontharcosról, és módosított konfigot tettem az első helyre. A Prog66 ezzel az összeállítással (ennél mondjuk a venti maradt) ~3.5 sec alatt dobja fel a láncot.
Jó párról a tűzoltót is száműztem. Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon mennyire fognak beválni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók