Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #253544 üzenetére
Most nézem. A lőszerbeállítás nevű skill 2%-al lehet növelni a min roll értékét. Elkezdenek belenyúlni az rng-be?
Most újraosztottam a Turtle legénységét. A min rollokat 8,12%-al sikerült növelni. A max roll 5,8%-al csökkent.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Tessék, a napokban beszéltétek, hogy jólenne ezt áthozni rohamból. A fegyverkovács skill mostantól +/-5%-al változtatja a min/max RNG-t sebzésnél és átütésnél. 5%-ot már át is hoztak.
-
2thletme2day
őstag
Óh, hogy szüljön sünt aki ktalálta ezt a kötelesség útja küldetést rendszert a wargamingnél! Nem elég, hogy az elvégzett küldetésekért külön át kell venni a nyersanyagokat de már el is kell indítani a küldetés sorozatot, hogy aktiválódjanak a küldetések? Mióta van ez így? Komolyan ezek direkt szivatják a saját játékosaikat.
-
2thletme2day
őstag
válasz wwenigma #252582 üzenetére
Igazából mivel nem egyszerre kell teljesülnie a két küldetés feltételnek ezért én úgy toltam, a nem meghalósnál, hogy hagytam odőt magamnak. Fedezékbe bújtam, stb... Aztán utána. 15 perces résznél nyomtam a w-t és nem törődtek a hp vesztéssel. Nagy nehezen de meglett nehéz fokozaton.
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Blokk-2 (japán, német) belsőmodulos/legénységi tagos küldetéshez milyen tankot ajánlanátok? Egyszerűen nem tudom megcsinálni. Eddig max 4-ig jutottam és már csak ennél a sorozatnál nem tartok sehol sem a Chimera-nál.
-
2thletme2day
őstag
válasz xAttilax #252056 üzenetére
Rohamban szerintem mostmár egészen rendben van a pontrendszer és nem igaz, hogy "túl büntet". Csak akkor büntet igazán ha tényleg 0-hoz konvergáló a teljesítményed. A mostani szezonban már nem egyszer volt egy egy jobb vesztes körben, hogy mindössze egyetlen pontot vont le. Többször volt már 10 alatti mínusz pont. És igen... Ha semmire való voltam akkor ment a levesbe 30-35. Teljesíteni kell és nem leszel mínuszos. Szerintem sikerült így a 4. szezonra kikalapálni a pontrendszert.
Eddig RHM híján a Sheridan-t használtam rohamban meglepően jó eredménnyel. Aztán a múlt havi tot-ból meglett az RHM is. Mentem vele pár kört de szerintem a sheridan jobb. Nagyobb a látótáv, nagyobb alpha (nem csak repesszel) kb azonos camo és az ágyúra sem tudok panaszkodni.
-
2thletme2day
őstag
válasz kisharsany #251978 üzenetére
Hát jó. Akkor ha van kedved onslaught-ozni szakaszban, nyugodtan hívj.
-
2thletme2day
őstag
válasz kisharsany #251972 üzenetére
10-es tierben én is csak ritkán játszom. Többet nyomtam 10-ben onslaughtban mint randomban. Én ugyanúgy játszom ezt a módot is mint a randomot. Arany lőszert csak akkor használok ha tényleg muszáj ezért nem olyan nagy pénztemető a dolog. Plusz minden küldiért kapsz 150k kreditet. Talán a 3-mal ezelőtti onslaughtban volt az, hogy konkrétan ezt használtam credit farmra.... 200-300k-kkal ki lehetett jönni csatánként Ha gondolod nyomhatjuk szakaszban. toothletmetoday a felhasználóm wotban. Vegyél fel.
Ma én is kénytelen voltam felrakni a vpn-t mert játszhatatlan volt a játék. A VPN megoldotta a problémát. Annyi ha esetleg valaki torrentezik, ki kell lőni a programot mert sír a vpn a p2p miatt...
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz kisharsany #251967 üzenetére
Nekem bejön az onslaught. Pörgősebb az egész mint a random és talán nem annyira egy kaptafa minden meccs. Bár most nem játszottam annyit vele mint a korábbiakban de tegnap meglett az ezüst liga és most először úgy, hogy csak a heti küldetéseket csináltam. Semmi görcs nem volt bennem a rangok miatt, csak toltam, hogy meglegyenek a küldetések. Amúgy szerintem most kevesebb az agyhalott/agyatlan játékos ebben a módban mint a korábbiakban volt tapasztalható. Vagy csak simán szerencsém volt esdig.
Ha így marad minden lesz 9 pegazus színem az évad végére. Kíváncsi vagyok mikre lehet majd beváltani ezeket. A skinelt CS63 nem lesz meg. Ahhoz legalább arany ligába kellett volna feljutni minden szezonban.
-
2thletme2day
őstag
válasz Djuree #251934 üzenetére
Próbáld ki a Sheridant is onslaughtban. Nekem nagyon adja. Többször lőtem már vele 6k+-ot. Sokan lesajnálják ezt a tankot mert nem a legjobb light randomban viszont onslaughtban a jó dpm/mobilitás valamint a remek látótáv mellé még hozzájön a spotter repülő képesség is ami sokszor hatalmas előny az ellennel szemben. Nyilván nem a derp gunnal kell használni.
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #251673 üzenetére
Most meg -3. Valamit tuti állítottak a pontozáson. Ez így már telejesen vállalható szerintem. Ha jó vagy a csatában csak nagyon minimális pontot veszítesz.
-
2thletme2day
őstag
Azt hiszem nem lehet ennél kevesebb pontot veszíteni onslaught módban vesztes csatában.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz cherubion08 #250528 üzenetére
Én is izgatott voltam miatta amikor bejelentették a dolgot és ez tartott egészen addig amíg nem néztem meg Quickybaby videóját, aztán meg Skillét. Megvan simán az erősforrásom rá viszont mivel sehol sem lehet használni randomon kívül és nem is kimondottan jó tank ezért én is inkább kihagyom. Azt mondják az eddig kiadott összes összeszerelő műhelyes tank jobb volt ennél. Ez csak egy n+1. orosz heavy úgy tűnik.
-
2thletme2day
őstag
A csúszással együtt egy gyors nerf is beesik a 452K-ra még a megjelenés előtt... [link]
Vagy netán emiatt van a csúszás? Lehet ezt akarják kipatchelni.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #250386 üzenetére
Bérelhető volt. Persze, hogy használta olyan is akinek nem volt meg. Végülis a Progettot is azután nerfelték, hogy battle pass tank ps tot volt.
-
2thletme2day
őstag
Gratulálok Wargaming. Nem szeretem a frontline-t de gondoltam a jutalmak miatt gurulok párat. Ismételten előjött az indikolatlan lagg de olyan szinten, hogy percekig játszhatatlan ez a foskupac. A korábbi szezonokban is jelenvolt ez a bug. Nem igaz, hogy nem tudják kigyomlálni. Nyaljanak sót!
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #250330 üzenetére
Ugye, hogy ugye? Amúgy buff előtt amikor valami dobozból kiesett én is csalódott voltam miatta. Most a buff után nem adnám semmi pénzért. Én is ezt az experimental cuccot használom fullosra fejlesztve. Mellette meg bond töltésgyorsító és bond hardening van. Így nem olyan nagy probléma ha láncolnak. Kevesebb mint 5 sec alatt javítják a srácok. Szerintem a lánc hp és javítás többet számít egy fix tornyos tanknál. Elég sok tankot le tudokl forogni vele így is ha úgy adódik.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Én is Sheridannel tolom legtöbbet. Jól felszerelve amúgy meglepően jól használható szerintem. Nem egy 5k+ sebzéses csatám volt vele eddig (majdnem 7k a plafon). Igazából olyan mint egy med csak megvan neki a spotter perk. Nekem nincs meg az RHM ezért próbáltam ki a Sheridan. Majdnem 3500 dpm-el és a spotter képességgel elég jó eredményeket lehet elérni. Az RHM annyiból jobb, hogy van egy mocskos jó repesze meg talán egy lehelletnyivel több dpm-e. Tegnap reggel kezdtem vas A-ban, ma délelőtt sikerült végre feljutnom ezüst ligába. Gyorsan meg is vettem a kpz-t és a concept-et. A cél elérve. Innentől kezdve már annyira nem érdekel a rang, de persze jó lenne feljebb jutni. Amúgy én azt látom, hogy most jobb játszani mint az szezon elején. Kevesebb az a játékos aki azt sem tudja, melyik játékkal játszik. Ja és amit észrevettem, hogy délelőtt a legjobb a játék/legkevesebb az agyatlan idióta.
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #249912 üzenetére
Már az előző szezonban hozzányúltak ehhez. Ha nagyon jó kört mész vesztes csatában csak 4 pontot von le.
A vas és bronz ligában mintha csak annyi lett volna a változtatás, hogy több pontot lehet szerezni. Viszont a vesztes csatákról nem szólt a fáma.
-
2thletme2day
őstag
Volt egy hetes win streak-em roham módban. Az ezutáni első vesztes csatával kiléptem a játékból és most nem merem elindítani.
-
2thletme2day
őstag
Valaki el tudná nekem magyarázni miért van az, hogy onslaught módban a top játékosok mind mind a legtöbb csatájukat az rmh pzwg-vel menték. Ez az új meta tank vagy wtf?
-
2thletme2day
őstag
szerk...
Sztornó, hülyeséget írtam.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz h1mpi #249197 üzenetére
Szerintem ilyen skill nem mondott ( Szerk. vagy legalább is megváltozott a véleménye). Már 3 accon rátette a gunmarkot. Egy standard, egy no gold és egyszer 100%-os formában. Viszont azt többször említette, hogy rohadtul nem élvezte és el is adta a tankot a francba.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Csütörtökön lehet, hogy indul egy maraton a Charioteer Nomad-ért ami kb egy az egyben egy Charioteer csak prémium tankok tulajdonságaival.
-
2thletme2day
őstag
válasz Puculo #248511 üzenetére
Látom nem jelzett a szarkazmus detektorod. Én most csinálom a lengyel med ágat. CS 53-al most végeztem. Úgy voltam vele, hogy rengeteg 5x szorzómnvan, hát elnyomom őket a rosszabb grindokra. Nem tudom TVP VTU-val játszottál-e de kb olyan "jó" a 8-as lengyel. Alig vártam, hogy meglegyen a 9-es ne kelljen többet jatszanom vele. Csak a köelezőket fejlesztettem ki.. Borzalom volt, de szerencsére túl vagyok rajta.
-
2thletme2day
őstag
A játék shopban 10600 goldért megvehető az obj 703 II. Nem csak én gondolom úgy, hogy ez jó deal ugye?
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #247289 üzenetére
A lootboxok már csak ilyenek. Amúgy nem teljesen értem miért írod ezt nekem.
-
2thletme2day
őstag
válasz CirrMee #247285 üzenetére
Ha egy év alatt nem lehetett hozzájutni semmilyen formában akkor szerintem teljesen biztosra vehető, hogy ezután sem lehet majd. Prémium ebr-t meg tudtad venni azalatt a pár év alatt mióta kijött? Ezt sem fogod szvsz...
A tankokról pedig.
-Imádom a német szuper heavyket így csorog a nyálam a Tiger-Mausra.
-Az obj752 azokal a mocskos rossz gunhandling statokkal nem érdekel. Papír alapján nem lesz egy jó tank..
-Type 63 hulldownban komoly ellenfél lesz de azért 14secet várni egy teljesen beszűkült lövésre akkora alphával amit kapott szerintem nem a legjobb deal.
-Az amerikaitort td annyira nem hoz lázba. A dpm-e jó de azon kívül semmiben sem kiemelkedő.
-A gsor annyira nem érdekel, hogy mióta kijött azóta egy tesztet sem olvastam róla.Szerintem nem rossz az idei felhozatal..Egyáltalán nem rosszabb mint a tavalyi. Ha mind az 5 tank op/ broken lenne akkor az lenne a baj.
-
2thletme2day
őstag
válasz po1son #247090 üzenetére
Köszönöm a felajánlást de büszkébb vagyok annál minthogy hagyjam, hogy más megcsinálja helyettem. Magam fogom kiszenvedni.
Tegnap majdnem sikerült is. 20 kib*aszott stun damage híján nem lett meg. Elmegy ám a wg valahova... Csak valaki kicsit nagyobbat rollol és boldogság, de nem...
-
2thletme2day
őstag
Nekiálltam a napokban a S. Conq. ágnak. Eddig ez nekem kimaradt. A IX-es Conquerornál járok jelenleg. Minden fullos kivéve az ágyú és a lánc. Ezt sikerült összehozni most vele alap ágyúval.
Szerencsémre ez épp elég volt a T55-A HT15-ös küldetéshez. Már csak az a mocskos SPG15-van hátra még mindig a T55-A-ig. -
2thletme2day
őstag
Ne felejtsétek el elkölteni a tokenboltban a tokenjeiteket mert holnap reggel 6-ig lesz csak rá lehetőségetek!
-
2thletme2day
őstag
CC RNG . [link]
-
-
2thletme2day
őstag
válasz Viktoár #246905 üzenetére
Az előző szezonban vettem csak rá magam a felszerelések miatt, hogy legalább a küldetéseket megcsinálom és azóta egészen kellemes ez a játékmód. Jobban tetszik mint mondjuk a frontline. Az nekem túl kaotikus. Pár csatából megvannak a küldik. Bái Láng-al tolom főként és a mobilitást fejlesztem általában. Ma voltam már első is vele és általaban a csapat első harmadában végzek. Arlequin is vicces tud lenni amúgy.
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #246857 üzenetére
Dakinál folytatódik a mystery drop. Esetleg ha valaki úgy járt mint én és nem lett meg neki. Mondjuk nem értem mert mióta beírtam azóta megy nálam a stream...
-
2thletme2day
őstag
Most indul a stream a mistery dropért! [link]
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #246730 üzenetére
Most nézem csak, hogy 11 napod lesz a maraton és 40 szint fog kelleni. Kicsit rövidebb élsz akkor mint ez eddigiek.
-
2thletme2day
őstag
válasz cherubion08 #246687 üzenetére
Nagyon értékes hozzászólás volt ez is. Köszönjük, hogy felemelted a szintet a béka segge alól.
-
2thletme2day
őstag
válasz Barcelona95 #246600 üzenetére
CDC-hez még nem volt szerencsém. Vagy szerencsétlenségem?
-
2thletme2day
őstag
válasz Cray Tyler #246594 üzenetére
Ezek szerint akkor még nem játszottál a TVP VTU-val. Nálam pontosan ugyanez volt vele. Bár nem tudom most.milyen lehet mert kapott buffot, de nem hiszem, hogy buffoltak rajta annyit, hogy legalább jatszható tank legyen. Az egyetlen 8-as tankom amit eladtam és nem tartottam meg.
-
2thletme2day
őstag
válasz SyMbioTe #246396 üzenetére
Pont a napokban járt le a twitch kampány aminek keretein belül meg lehet venni a 703 II-t. Amúgy az egy nagyon fain kis tank de az az ágyúsüllyedés. Ha nem süergető a dolog én inkább megnvárnám a karácsonyi évente (Dec 10) és vennék pár ládát neki. Abból jön arany, prém nap és eshet prém tank is. Kíváncsi vagyok idén miket dobnak be a boxokba.
-
2thletme2day
őstag
Remekelnek a szerverek. EU1 33ms ping, EU2 166ms.
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #246112 üzenetére
Nem emlékszem már pontosan de Maussal Enszk-en volt 4-5k damage meg mellete 2-3k felfogott. Meg lehet, hogy capeltem is harc közben. Szerintem a tekintély pontok után osztja a +/- pontokat is. Capelés, fontos pont használat stb. Amúgy ha fent vagy mehetünk szakaszban is akár. Ez mondjuk vonatkozik mindenkire. Sokan fentvagytok a barátlistán innen.
-
2thletme2day
őstag
válasz xAttilax #246109 üzenetére
Én kivétel vagyok akkor ezek szerint. Nekem tetszik a mód (maradhatna allandóra is) és az új pontrendszer már szerintem rendben van. Büntet ha veszítesz, de nem olyan szinten mint eddig. Volt már olyan vesztes csatám amiben össze vissza 4 pontot veszítettem. Többször volt, hogy 10 alatt.
-
2thletme2day
őstag
válasz Djuree #246031 üzenetére
Hát azért a Maus fényévekkel jobb szerintem a Type 5-nél.. Azt lehet úgy dönteni, hogy ne legyen weak spotod az ágyúmeneten kívül. A Type 5-öt pedig ha elkezded dönteni mindig van valamilyen weak spot csak ahogy döntöd, úgy változik a helye. A gold ammo egyiknek sem tesz jót de szerintem a type-ot sokkal könnyebb belőni.
-
2thletme2day
őstag
Mi a csecs értelme van annak, hogyha oldalára borul a tank akkor talpra állítjuk viszont ha a tetejére akkor meg haggyuk megdögleni a delikvenst?
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #245684 üzenetére
Érdekes ez az egész mód. Olyan csapatösszeállítások vannak néha, hogy csak pislogok. Tegnap pl Airfielden 3 vsapattárs hozott FV4005-öt. Mondom ez úgyis bukta lesz ez a kör én is beviszem az FV-t. Az ellennél 5 heavy, 2 med volt a felállás. Természetesen megnyertük.
Westfielden 2 light, 2 med, én STVRvel a többi heavy. Az ellenfél csapat szinte csak Sconq meg 2 med. Nyertük ezt is. Mondom wtf?
Amúgy westfielden az STRV elég efektív tud lenni. Nem a bokorban bújkálva hanem a dombon a frontvonalon. Az ellen általában Sconq, Kranvagn meg STB-ket hoz. Csak úgy pattognak rólam. Tegnap egyik csatában többet pattintottam STRV-vel mint a heavy-ink.
-
2thletme2day
őstag
Kiégett egy kicsit a chieftain mark miatt szerintem. Vagy csak most csúcsosodott ki a dolog. Feladta, nem bírta lemarkolni 900 csata alatt sem. Gondolom az egojának ez nem tett jót. Rendbe kell ezt tennie magában. Mondta is az utolsó stream végén, hogy pár napig off lesz ezek után. Délután amikor néztem 4 napja volt az utolsó streamje...
Na.. volt 4 hozzászóls új oldalon amit nem vettem észre...mindegy.. mostmár marad.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Djuree #245585 üzenetére
És akkor csináld a kvalit úgy, hogy fél csatákat csak várod mikor basz ki a játék. Ez hatalmas!
Tényleg. Ha végeztetek a kvalifikációval írjátok be legyetek kedvesek, hogy milyen win/loose aránnyal hova rakott be titeket. Hátha van valami felfedezhető pattern.
Nálam 10/3 win. Vas A-ba dobott.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Gratulálok a wargamingnek! Amit az előző roham módból kipatcheltek indokolatzlan játék fagyást, most újra sikerült visszahozniuk a móddal. WP WG!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest