Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
megelőzöm Platát!
Egy újabb olasz tier8-as prém med a Szuperteszten.
PROTOTIPO 6
Kicsit hajaz a Bisonte-ra nem!?
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Puculo
üzenetére
Persze iszonyatosan jól kell ismerni a tankod, amivel játszol meg azt is amit lősz. Ez azért szerintem nekem már megvan. Taktikai érzéket és egyéb dolgokat is lehet tanulni, de persze van az a szint ahol már nem mész tovább. Le lehet lesni egy pár érdekesebb fedezéket, ahol át lehet lőni stb. És soha nem leszek ilyen géniusz. Elvagyok az overall 2K WN8-al.
-
Puculo
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Tegnap belefutottam én is egy unicum játékosba. KV 3-ban tolta. 7-8 tier volt a leosztás. Mindig a legjobb pillanatban nézett ki, minden lövése talált. Megevett egy BZ-176 heavyt is mikor rárontott. Nem láttam hogy csinálja, mert fedezék mögött küzdöttek. Alig vesztett HP-t. Engem is elintézett ügyesen. A végén néztem a statját hogy 11K feletti. Anonimizert használt. A klánból rájöhettem volna, ha látom nem állok le vele cicózni.
Nagykalibert simán hozta, 4700 körül zárta a csatát. Hát igen. Kb. esélytelen volt a szitu. Azért kell érzék is ide. Ha valakinek nincs meg az affinitása akkor hiába néz videókat. Ezt a szintet pusztán gyakorlással nem lehet hozni szerintem.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Én is ilyen voltam és elkezdtem gondolkozni, hogy mi az amit egy unicum/superunicum másképp csinál. Sokat nézek stremeket és ami szembeötlő, hogy ők a csata első 5 percében "hátulról csipegetnek". Onnan szépen összelőnek 1,5-2K dmg-et és olyan 7-8-as állásnál megindulnak, akkor sem kockáztatnak feleslegesen, hogy a végén még legyen dmg. Na ebben kezdtem el fejlődni, régen én is frontharcos voltam, kevés sikerrel.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
az a baj, hogy az nem az én játékom.
én a fronton szeretek lenni és amikor elhatározom, hogy na most majd kivárok és türelmes leszek, az is a csata első 2 percére szokott igaz lenni maximum, mert tovább nem szoktam bírni, ha senki nem megy előre. Sokszor TD-el is megyek inkább mint azt várjam, hogy az enemy ránk jön és leszed sorban.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Nem jó az ágyú?!? Akkor nem egy járgánnyal toljuk

tween: én sem találom egyelőre az összhangot vele, de azért eladni nem adom! Várok, adok neki több lehetőséget - eddig nem mentem sokat vele és pár csata után nem szabad véleményt alkotni egyik tankról sem! Lehet hogy mész vele 60 csatát, de a 63-iknál jön meg az összhang vagy akkorra érzel rá, hogy is kellene vele játszani.
-
tween
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Kettő csata után eladtam ezt a Cobra-t, számomra egy hulladék...
-
Sunsetjoy
aktív tag
Nektek hányszor volt már olyan, hogy majrélámpa jelzésére lőttetek, mintha startpisztoly lenne?

Persze blindshot killre gondolok.Kukucskásat játszottam egy scorpion ellen, ami a szikla mögött megvárta, amig leesik a spot róla és kigurult a mellette lévő bokorba, ahová megengedtem a lövést, amikor villant a lámpa

-
kisharsany
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Van új harrier láda a küldetések között. Így tök jó, nekem eddig nagyon jó cuccokat adtak a ládák. Tegnap is 7 nap prémium a harrier ládából.
-
tasiadam
veterán
Na, ilyet ki latott mar? Reddites kep
-
phoenix1989
addikt
az úgy oké. semmi spot , nála volt a láthatatlanná tévő köpeny gratula
-
phoenix1989
addikt
ingyéé ládák
-
phoenix1989
addikt
Na azért 2 csatát már meg nyertem BT vel, az elsőnél épp hogy marad 400hp, de most azért rendesen elrontották
-
Met
nagyúr
Conway Ász [link]
Jó hogy odaát nem voltak a helyzet magaslatán
-
sfefe
addikt
Sziasztok
Garázsban, hogy lehet a betűket( meg mindent) nagyobbra állítani?
(Régen mondott vki jó ötletet de nem találom)Köszi
-
Baltazár123
őstag
Ne már, ha végig tolom a waffentróger küldetéssort, akkor átkapcsol olyan ismétlődő küldetésekre, amik nem adnak többet harrier ládát sem, csak matricákat meg némi kreditet. azt hittem, hogy még tudok pár nap prémet behúzni a harrier ládákból. Abban bízom, hogy a középső küldetés, amit most nem látok, mert azzal lett kész a 20-as szint, talán az ad majd holnap harrier ládát.
ha nincs több harrier láda, akkor én be is fejeztem a waffen eseményt. A bt-vel még bemegyek, elhasználom az indítókat és otthagyom a legközelebbi generátornál, ad 20e kreditet nulla sebzésre is
-
Looserke
őstag

-
Plata
félisten
Érdekes tankok jönnek,vajon ezek a karácsonyi ládába lesznek majd?
Kétféle tüzelési mód érdekes lesz.
Meg orosz strv.
-
manu75
aktív tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Ez érthető, csak akkor meg a 6 játékos összesen kilőhet kb. 20 sentinelt átlag 3-4db nem lesznek előrébb. Itt is ez volt egyiknek lett 8 a többi meg 3 vagy az alatt mert hamar vége lett a csatának, nem mentek foglalni. Pedig ha van foglalva és ugyebár vigyázunk a tankra akkor lehet igazán a sentineleket aprítani a +75-100% sebzés miatt.
-
jano_77
nagyúr
jönnek persze, ha eltalálja az a szar a Harrier-t illetve ha el is találja, akkor bepeneli. Mert nem egyszer jártam úgy a BT-el, hogy hiába lőttem meg a BC-et, lepattant róla! és nem, nem volt aktív a védelme.

persze rólam sosem pattant még le BT, akár ha a térkép másik végéről lőtt is.
-
tboj
aktív tag
Egyébként a BT-vel annyira nem érdemes a győzelmekkel foglalkozni, a másik két küldetés, a sebzés és a killek gyűjtése adja az értelmes jutalmakat. Persze érdemes törekedni rá, mert a kis jutalom is jutalom, de szerintem nem érdemes rágörcsölni, ha nem sikerül. A sebzés és a killek pedig jönnek, csak játszani kell vele.
-
manu75
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem sincs kedvem a BT-vel menni eddig 9 kulcsot adott a játék. Nyilván majd az esélytelenek nyugalmával beugrok néhány körre, de nagyon fogalmatlannak kell lenni, hogy veszítsen a Harrier csapat, mondjuk a wotban ebből nincs hiány.
Épp az előbb lett egy vesztes meccs a BT játékos 7 tankot lőtt ki és 13k sebzése volt, egyik leggyengébb stat ami ma volt, mert ennél sokkal jobbak szoktak lenni, mégis nyert a fele hp-ja nem ment le neki, ketten lőttük csak a többi bot harcolt. -
Baltazár123
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
nekem ma is adott 2 napot
igaz 3-400e kredit környéke ment bele, de bőven visszahozza majd. egyébként érdekes, hogy már senki nem akar BT-vel játszani
nehezen adja be a csatát, amikor harrierrel vagyok, nem azonnal, mint eddig. kéne valami egyszerübb ismétlődő küldetés a BT-nek is, mert így hamar elfogynak a BT játékosok -
phoenix1989
addikt
4 kis láda nyitás, mindegyiket 2x újrapörgettem 0 prémiumnap , de fél évre elegendőt ad amúgy
-
Baltazár123
őstag
-
ddt500hu
veterán
Szerintem meg pont olyan mint az öszes többi játékmód, vagy a random.
Ha hülyéket kapsz még a sentineleket sem tudják megölni. Volt, hogy 3 perc után még nem foglaltunk generátort.
Vagy a waffenes enemy egész csata alatt nem lövi el a hyperiont, a lehető legrosszabbkor próbál teleportálni stb. -
Szibilla
aktív tag
Esmeralda az a nagyi kedvenc sorozatában lehet inkább...
Ermelinda a "hölgy" neve és tavaly még talán őt kellett legyőzni a WT-ben, nem? Erre már nem emlékszem, a tavalyit kihagytam.Amúgy a nagy vasat még nem akaródzott elindítani nekem sem, pedig van pár kulcsom, remélem, tisztán a Harrier-küldetésekkel is végig lehet érni az eseményen. Annyira esetlenül mozgott emlékeim szerint az a dög, hogy semmi kedvem menni vele.
Szerintem pályafüggő is, hogy mennyire könnyű nyerni a Harrierekkel, a félig városi pályán szerintem nehezebb. Meg aztán az sem mindegy, mennyire rakja közel egymáshoz a generátorokat a játék, mert van úgy hogy kb. mindhármat tudja kontrollálni a dög viszonylag egyszerűen.
-
Met
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
Áááá, engem idegesít hogy ott ugrál körbe a sok paraszt, rohangásznak össze vissza.
Most mintha kevesebb bot lenne a generátornál.
Az előzőben volt Esmeralda? -
válasz
kisharsany
üzenetére
Igen de sajna csak a lámák ellen. Én ha látom hogy 100% a hyperion elszoktam lövetni vele. Beállok foglalni orral kifelé. Amikor ledobja kiszaladok ha lement meg vissza a foglalóba és kész.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
Nekem nem ez volt tegnap a tapasztalatom....Ellenkezőleg!
-
Plata
félisten
Na és rohamban tolom a napi küldiket.
Ott könnyebb. -
Taragas
aktív tag
Valaki kérdezte a rohamban az ezüst rangot. Amikor eléred 2 nap türelmi időd van, mielőtt napi 5 ponttal kezdene csökkenni. De ha tovább tolod, és sikerül bent maradni ezüstben egész 14 napig fel lehet tornászni. Kérdés, akarod e a hetit. Én ezen filòzom. 1100 pont körül mozgok, de vasárnap kritikán aluli volt. Hetit csinálnám meg, meg ezüstben kéne maradni, de ha most a héten nem sikerül növelni a pontot, de megvan a 14 nap lehet lekakilom a maradék kötvényt, meg a felszerelést. Fontosabb a a rangban maradás a tank miatt.
-
Plata
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Tegnap roham nekem is vacakul indult,próbáltam játszani td-vel és normálisan,erre állatokat kaptam,az egyik csatában afk csapattárs volt meg leo aki a térkép sarkában elbújt egy bokorban és kb magasról tett az egész csatára,másikban két tvp meg progetto elment a térkép szélén körbe az ellenség indulópozíciója felé,közben meg középütt jött az egész csapat és szétszedtek minket.Úgy hogy úgy döntöttem le van szárva az egész és én is marhulok,elővettem Cs-63-at és jött a vadulok utamból kotródj taktika.

Erre meg sikerült nyerni.Cs-63-al és a brace for impact taktikával egész jól szórakoztam.
De jó lenne ha megint ki lehetne írni a tank elejére mint nagyon régen szöveget.
#253947Taragas
Nekem azt hiszem most kb semmilyen tank meg egyéb cucc nem kell a roham-ból,a kötvényemet tartogatom jobb cuccra,amúgy novemberben úgyis kapunk legalább 3k kötvényt.
Roham-ot csak a sok credit miatt tolom.Ajándék prémmel booster nélkül is jön 200k felett is ha olyan küldi van. -
jano_77
nagyúr
válasz
Looserke
üzenetére
Nekem tegnap botrányosan szar napom volt!
Gyakorlatilag mindegy volt hogy melyik játékmódban mentem (WT, Roham vagy Random), folyamat szopatva voltam. Hol a gyatra csapatokkal, hol az eltűnő lövéseimmel vagy ha éppen találtam, akkor lepattantam, olyan helyekről is, ahonnan eddig nem. Semmit nem adott be a játék. Szívem szerint hagytam volna a fenébe, de a tegnap estém volt szabad, akkor volt időm a játékra és haladni szerettem volna WT-s és a Roham módban is. Nem sikerült nagyon, mert WT-el talán 2 max 3 szakaszt jutottam előrébb (8-on állok), a Rohamban meg csak vissza estem.
-
Looserke
őstag
Igazából bronz C,D-ből volt nehéz kijutni a sok fogalmatlan miatt, miután ez sikerült, hamar meg is lett az ezüst újra szerencsére. Mennyit csökken az értékelés ha most pár napig nem nyúlok hozzá? 1014-en vagyok most. Még ki kell pörgetnem a waffentragert, hogy meglegyen a 16K kötvény és még csak a 15ik szinten vagyok.
-
Looserke
őstag
ma este jobban adja, mindjárt megvan az ezüst...
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
nézd meg a statot, általában a ppl vs ppl statokat lesz.rom, de itt a saját haladás érdekében lehet rangsorolni a saját tankjaidat.Mondjuk jó lenne nekem is a kpz50t, de nincs 16k kötvényem most. A következőre jobban ráfekszem és egyből az első napokban komolyabban. 2 napig számolgattam, átlag tudtam 2,7 pontot menni csatánként, de bődületes le-fel mozgások mellett. Kéne most éppen 302 pont az ezüstig, az olyan 100-150 csata, inkább az utóbbi, mert feljebb nehezebb valamivel. Az meg rohadt sok. Annyit nem akarok az onslought-al játszani és ugye nem biztos, hogy ennyi elég lenne.
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem Foch és CS-63 a legjobb,szerintem fochal mentem vagy két csatát.Bár lehet rosszul emlékszem.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Looserke
üzenetére
ezek jó tankok. A jármúveknél le tudod szűrni a statisztikádat és nézd meg, hogy melyik tank hozta a legjobban a prestige pontokat és azt favorizáld, persze a térképtől is függ ez. A prestige pont nem a rating pont ami a +- szám, de szorosan összefügg. Van tornyozó nehezed, városi meg sík terepes nehezek, meg 2 med. A cent ax-nél az inspire-re kell figyelni, hogy olyankor nyomd el, amikor a csapattársak támadják vagy támadni készülnek az ellent és behúzod az asszisztot. Az ágyúval/artyval, ha sikerül behúzni én pl szoktam várni, mikor indítsam, mert vagy kiszedem vele az ellenfelet vagy hogy sok stun asszisztot adjon. A frag talán értékesebb xp szempontjából, de ott tökéletesen kell időzíteni.
ennyi, ez egy türelemjáték volt mindig is. eddig a legjobb eredményem vesztes csatában a -1 pont volt, de mikor berohan az ellenfél foglalni és nulla vagy minimális sebzéssel zárom, akkor meg az csúnya. Ha sok a vereséged, akkor csak a magas prestige pontú takjaiddal told, azok kevesebb pontot hullatnak el vesztes csatában.
ez megintcsak saját megfigyelés, de amikor haladni akarok, akkor legalább 100-110 prestige pontátlagú tankokkal megyek. most van egy olyan kínom egy ideje, hogy még van egy nagy rakás x5 küldetésem és nem akarom elszórni ezeket onslought-ban
úgyhogy 1 győzelemig játszhatok csak egy tankkal, ez mondjuk a haladást is lelassítja vagy akadályozza, de az az én egyéni kínom csak.Itt lehet az átlagodat megnézni:

-
-
Looserke
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
S Conq, 60TP, IS7, Centurion AX, TVP, ezekkel nyomom...arany lőszerrel, de ha elhullik a csapat fele az első 3 percben, nem sokat tudok tenni
-
Baltazár123
őstag
válasz
Looserke
üzenetére
rohadt sok idő és kredit (használj több arany lőszert), meg próbálj rankedben jól teljesítő tankokat vinni, a terephez igazodót. Én úgy tapasztaltam, hogy az elején még jól lehet haladni, mert a csapattársak is olyanok, akik haladni akarnak. Mostanra meg aki beragad bronzba vagy még lejjebb, az olyanokkal játszik, akik csak a heti küldetésre hajtanak és fontosabb mondjuk egy frag nekik vagy a sebzés, mint a győzelem, mert éppen ott tartanak.
Ha az átlagod 50% körül van és a vesztes csatákban sikerül kevesebb pontot veszíteni, mint a nyertesekben nyerni, akkor sok csatával elméletileg eléred, csak idő kérdése. Vicces amúgy tényleg, de sok száz pont ingadozás is összejöhet egyik nap után a másik napon. Hosszabb távon függ a képességeidtől, de ilyen napon belül sima bukó sorozat is lehet. Ez ilyen, a streamerek játszanak feljebb, ott azért komolyabban veszik, de a bronz és vas ligában rengetegen csak a heti küldit akarják behúzni.
foglalás, foglalás resetje, meg a ranked speciális skill használata sok xp -t ad, meg ha olyan tankkal mész, aminek "Inspire" képessége van, akkor szépen kivárod, hogy látszódjon az ellen és akkor aktiválod, szépen hozza az assziszt sebzést.
-
Looserke
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
42 vagyok, 3 gyerekes apuka, a legkisebb 5 hónapos (nem a jó alvós fajta)... Egyéb ötlet?

-
Looserke
őstag
Sziasztok! Eddig nem nagyon foglalkoztam a ranked, roham móddal, de szemet vezettem a Kpz 50t-re. A múltkori roham módot már kipróbáltam viszonylag könnyen el is értem az ezüst rangot, de akkor pont nem volt 16K kötvényem. Most van és próbálok rankedet menni de hihetetlen csapatokat kapok, van hogy 4 papír médium is van a csapatban, két perc alatt elhullanak, simán bedarálnak minket a super nehéz tankok másik csapatból. 800-900 pont között ugrálok... Jöhetne pár tanács...
-
Plata
félisten
Nem tudom volt-e már,ha igen bocs,de új orosz heavy jön.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Pedig sokkal előnyösebb 1-1 nap prémium, mint egyben sok. 1 nap prémiummal ugyanis 2 nap is tudod szorzózni a tankokat.
-
jano_77
nagyúr
Na ott **zná meg a jó anyukáját az aki kitalálta ezt a tetves WT E110 modot illetve pontosan azt, hogy mikor én vagyok Harrier akkor a WT lézerágyúval rendelkezik és hiába mozgok bárhogyan, forgok cikázok az a retek biztos eltalál kilométerekről is, DE ha én vagyok ezzel a monstrummal, akkor a közelemben lévő célpontot SEM hiába van becélozva!
Illetve mikor Harrier vagyok akkor olyan játékosokat kapok, akik össze-vissza mennek mindenfelé, mikor WT-el vagyok, akkor meg mintha Daki klánja jönne be ellenem és pillanatok alatt porig aláznak!
-
phoenix1989
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
látom még mindig nem érted. előadtad meg előadod hogy nem költesz közben meg most is vettem aranyat vettem ezt vettem azt . vicc. az megvan leírtam hogy újrapörgetéssel kaptam 1 napot?
-
Baltazár123
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
aranyam már kevés maradt, elköltöttem mindenfélére. az egyébként megvan, hogy újra lehet pörgetni a harrier ládákat kreditért? A prémnapok felét legalább így kaptam. Húzni kell egy határt, hogy mennyi fér bele, én 2m kreditnél húztam ezt meg és még költhetek, de a BT küldetésekkel megvagyok, így onnan meg a jutalomsorból már sok láda nem jön. 1 nap prémium a karácsonyi kamányban nem túlzás, hogy 2-3m kreditet fog érni.
ja meg a twitch is adott tegnap 1 nap prémiumot, most látom. Márciusig le vagyok fedve prémium napokkal
Valamikor jövő év május június környékén fogy el a prémiumom úgy számolom és mindez úgy, hogy idén csak a 4 ládát vettem pár száz forintért. Tavaly előtt karácsonykor költöttem, de nem mint állat, ha jól emlékszem 75 láda volt, de lehet több valamivel 30-40e forint magasságában. Illetve tavaly 2 BP plusz fejezetet megvettem ehhez. Idén a 4 láda meg az egyik tankcserénél vettem 2e aranyat, ennyi volt az össz költésem.tényleg lehet ezen vitakozni, én meg ránézek a prémium nap visszaszámlálóra és mutatja, hogy márciusig jó vagyok

-
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
nekem aztán nem kell jegyzetelned. minden nap játszom minden eventet letolok mindent megszerzek amit lehet. a legutobb is elmagyaráztam lehet szerezni igen de mivel nem egyben szerzed meg így hol egy nap hol két nap , aztán vagy ráérsz vagy nem. ettől nem leszel sokkal előrébb és az meg pláne ne akarja megmondani a tutit akinek 160nap prémfiókja van meg arannyal teli vásárolja az eventek extráit hogy hááá azéé ingyé lehet szerezni hónapokat meg észre sem veszem hogy nincs prémiumom annyit ad a játék ingyé

ja csak mihez tartásképen. 3 nap prém fiókom van ebből a wt adott ugye kettőt és egyet kis ládából nyitottam újrapörgetéssel. ja 25 nap xD
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Oké. A kedvedért mától jegyzetelem, hány napot lehet szerezni egy hónapban "szerencse" nélkül.
-
phoenix1989
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
ne keverjük már bele a szerencse faktort. annak semmi köze mennyit kapsz, a valós a lényeg amit valóban ad
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nekem 21 nap prém van jelenleg, ebből kb. 19 jött a Waffenträger eventből és még fogok szerezni belőle. Az első ládából rögtön 7 nap prémiumot kaptam.
Összesen kb. 380 Ft-ot költöttem a játékra, mikor volt egyszer 2000 arany ennyi pénzért, akkor vettem. Úgyhogy továbbra is teljesen igaza van, ha játszol simán össze lehet szedni 3 hónap prémiumot. -
phoenix1989
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
hol ad a wt 25 napot? 4 napot ad összesen semmi többet. megint hülyeségeket beszélsz. nem értetlenkedtem hanem simán elmondtam hogy azért mert vettél évekig ládákat amiből szarásig vagy arannyal és most idén még nem költöttél kaptál fél év prémnapot hülyeség. mivel az előző költéseidből vetted a jelenlegi napokat BP és egyéb eseményeken.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
játszik F2P accounton is, ha téged zavar, hogy az ilyen privilegizált accok százasával kapják a ládákat és más az értékrend. A F2P accon már nem szokott ilyen nagyvonalú lenni
. Nekem a prémnap a legértékesebb most, mert annak a segítségével megveszek majd minden tankot, ami kell és utána már nem gond, ha normál fiókkal kell menjek.Múltkor valaki értetlenkedett, amikor mondtam, hogy 2-3 hónap prém nap simán összejön évente csak játékkal. Csak a waffentróger ad kb 25 napot, mérsékeltebb szerencsével is 15 nap körül összejön + BP + onslougt. Újra 160 nap felett vagyok
pedig idén egészen minimálisan költöttem csak.
zozyk: ha végig tolod a waffentrógert, akkor megkapod 25 csatára, meg a mérnök ládából is kieshet x csata vele. Időkorlátos a lehetőség, tavaly le se játszottam, mert elfelejtettem. -
zozyk
addikt
Wt E 100 visszatért a játékba? Vagy csak az event alatt lehet vele tolni, akinek megvolt?

ok,megvan.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Taragas
üzenetére
igen ez igaz, épp most néztem meg ahogy nyitogatta a ládákat a vége felé dobott Neki egy olyan tankot - Astron Rex - ami már meg volt.
Ezt a 300 ládát azért kapják nyílvánvalóan, hogy a nyitogatással minél több követőben ébresszenek vásárlási lázat, hogy aztán vegyék a mérnök ládákat. Éppen ezért az nem tetszett Tibinél - Tankelit nyitó videóját nem láttam - hogy úgy dobálózik azzal, hogy a 100K kredit és 1 nap prém nem ér semmit illetve, hogy simán beáldozna 2-3 évet is akár egy különleges tankért!? Jaaa....hát persze, könnyű abból, amit hozzám dobnak és nem kell adnom érte egy petákot sem.
Mert a 2030-ig szóló prémium előfizetése biztos nem abból van, amit ráköltött!
Ettől még csípem, mert jó videókat szokott megosztani a tankokról. -
Baltazár123
őstag
Ez a waffentróger egy jó kis esemény. 20 prém nap felett összeszedtem belőle eddig, igaz elszórtam egy csomó kreditet az újrapörgetésekre, de az újrapörgetés nagyon megéri. Kétszer beadta a 7 napot, meg többször 1 napot meg a jutalmakból is jött hozzá
A BT küldetéseket befejeztem szerencsére, nem kell szenvednem vele a győzelemért. Ha a harrierek nem síkhülyék, akkor szétszedik könnyen, csak rajtuk múlik.Szóval sok prém nap már nem jön hozzá, de így is elégedett vagyok. A mérnök ládákat én megszokásból csak a legvégén nyitom ki. 2 éve bejött, akkor vettem is hozzá egy kis pakkot és 4 !! prémtank gurult ki a ládákból. Tavaly is kaptam egyet, idén majd kiderül.
-
joker1220
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Viszont csak akkor nyithatsz olyan tankot ami már megvan ha az összes olyat megkaptad már ami nincs meg. Sőt ha az összes tankot kinyitottad ami nem volt meg akkor már a garantált tank mechanika is kikapcsol és nem kapsz tankot az 50. láda nyitása után ugyanis a wg nerfelte ezt is .....
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Nálam már legalább egy hónapja nincs véletlenszerű napi ajándék. Gondoltam rákérdezek a wg-nél, hogy miért van ez. Az adott válasz a legszebb látlelet a játékról, no comment:
"Please note that these gifts are personal offers provided for marketing purposes. Unfortunately, we have no influence or view on which missions and offers are provided to some players and not to others. They are distributed randomly and are not guaranteed. You simply need to be patient until you get other ones."
-
Baltazár123
őstag
a mai harrier küldetések kissé sz.patósak. nem elég győzni, de top 3 sebzés is kell és mindez kétszer. A középső meg, hogy 4k sebzést bevinni a BT-nek. Gyanús is volt, nem néztem meg a küldetéseket, hogy mik és miért mennek rá a népek a BT-re, mint az őrültek. Sajnos így viszont nehéz nyerni, mert elsőnek meg kéne tisztítani több generátor helyet, úgy egyszerűbb lenne, mint ott döglik meg a csapat nagy része, hogy próbálja közelről támadni a BT-t.
-
tboj
aktív tag
Második ingyenes ládából nyitottam:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit hajaz a Bisonte-ra nem!?
Nagykalibert simán hozta, 4700 körül zárta a csatát. Hát igen. Kb. esélytelen volt a szitu. Azért kell érzék is ide. Ha valakinek nincs meg az affinitása akkor hiába néz videókat. Ezt a szintet pusztán gyakorlással nem lehet hozni szerintem.

Reszkessetek fák, megyek!