-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
inferno88 #253557 üzenetére
nincs gond, ha tolod, az xp gyűlik, majd amikor ráérsz kiosztod a skilleket
Amit megfontolhatsz, hogy van olyan skille a parancsnoknak, hogy +xp az egész legénységnek, gondolom addig célszerű ezt használni, amíg még csak 3-4 skillesek a legények, hogy gyorsabban fejlődjenek és utána lecserélni. Ilyen legénységi skill reset valamit lehet egyébként a frontline-ból szerezni, van belőle egy nagy rakásnyi nekem. Szóval az se nagy para, ha letelik a 30 nap.
Ha úgy tervezed, hogy viszonylag sokat játszol egy tankkal szeptemberben és még nem 6 skilles a legénység, akkor ez azért dobhat a fejlődésen és a 30 nap lejárta előtt ingyen resetelhet meg újraoszthatod. Én felírtam excel-be a tankokat, amiket így állítottam be, hogy a több xp legyen rajtuk és majd a hónap vége fele újraosztom a skilleket, de lehet, hogy némelyiken rajta hagyom.
-
Ispy
nagyúr
válasz
inferno88 #234043 üzenetére
Hát igen, a defi ágyúja legendásan pontos.
Bár a múltkor a mutáns kupoláját 4-ből 4-szer lőttem el vele, máskor meg egy maust sem találok el az oldalán 10 méterről.
Kicsit levinnék a töltés időt, akkor megint király tank lenne, bár így is lehet vele gurulni jó köröket, kivéve t10-ben, ott bujkálni kell, mint egy td.
Más:
Tegnap volt egy kis mélypontom a cérnával, azt hittem véget is ért a szerelem, de most megint elkezdett lángolni, jó kis tank ez. Tigris 2-t is megkedveltem eléggé, most jön majd a grindben soron a TNH105/1000, Progetto 54 (erről fosok pöppet), VK100.01, ezt viszont várom, igazi beastnek néz ki.
Azon agyaltam éppen, hogy basszus 2015-ben reggeltem ezt az accot, mégis mi a tökömet csináltam én 7 évig ebben a játékban, mert, hogy tankokat nem húztam ki, az biztos?
-
-
hulp01
senior tag
válasz
inferno88 #231723 üzenetére
Na, ez speciel igaz az összes tankra. Ha az rng úgy akarja, akkor nem találod el a célt a svéd td-vel siege módban se. Ha meg hatost dobtál, akkor a kv2 is snapshotol bármit. Sajnos ez van az ostoba rng miatt. Tegnapelőtt egy Caliban snapshotolt 650hp-ról a LIS-ben miközben én mellélőttem némi célzás után. Pedig a két tank pontossága papíron nem igazán említhető egy lapon.
A 122TM ágyúja szerintem eléggé pontos szokott lenni. A horror töltésidő ellenére én is nagyon szeretem, és jobb a statom vele, mint a LIS-szel. Az ojb274a meg egy horror ehhez képest. -
Swinegod
őstag
válasz
inferno88 #231723 üzenetére
Mivel ebben a szar játékban akármennyire pontos a tankod, ha az RNG azt mondja nem akkor nem fogsz sebezni, a "közepesen megbízható ha be van célozva" féle szórás ami a 122TM-nek van szerintem tök jó (mondjuk egy hétig nem játszottam ezzel a tankkal mikor ilyen 100m-es toronyharcban 14 lövésből 6 talált és 1 sebzett, de az már megint csak a szar játék)
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #231634 üzenetére
Köszi, közben más fórumon felhomályosítottak.
Így mondjuk sok értelme nincs, de igazuk van azoknak, akik azt mondták, hogy a WG nem szeretet szolgálat, hogy nekünk tegyen jót - vagyis, hogy a Skoda T56-ot lehessen megvenni egy fosabb prémium becserélésével, hiszen az Nekik nem biznic!
Amúgy ha esetleg vki kíváncsi rá, akkor Mani - Manst3inB - épp most teszteli. 4 csatát néztem végig, engem meggyőzött arról, hogy ne pazaroljam rá se a free XP-t, se a térkép töredékeket - max ez utóbbi lehet csak azért, hogy ne maradjon kifejlesztettlen ágam.
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #230042 üzenetére
Eleve csak decemberig szerződtek, nem hosszabbították meg még. Volt már ilyen tavaly vagy tavalyelőtt amikor az év első pár hónapja kimaradt.
#230043 zodo
Igen ha primevideo-ra van előfizetésed és nem amazon prime-ra akkor primevideoban bemész a beállításokba és ott van olyasmi hogy end membership aztán választhatsz hogy azonnal megszünteted vagy majd következő esedékes befizetés előtt szűnik meg. -
2thletme2day
őstag
-
Baltazár123
őstag
válasz
inferno88 #226160 üzenetére
De nem? a wg meg semmit se csinál, csak jó pénzért hagyja neked, hogy prémesítsd.
Rádásul mindenki boldog lenne, te a kedvenc tankoddal farmolnál, a wg meg plusz pénzhez jutna egy eleve létező tankból, csak átállít pár paramétert.
Le lehetne felezni a dizájn csapatot is, akik mindenféle meglevő alkatrészekből prémium tankot raknak össze, mert nyilván kevesebb prém tank fogyna, helyette prémesítenének (szerintem jóval többet ráadásul).
Biztos, hogy meg lehetne úgy csinálni, hogy a játék gazdasági ökoszisztémája ne csorbuljon. Érthetőbben, hogy a wg-nek ne csökkenjen semmilyen szegmensben se a bevétele, sőt inkább nőjön.
talán ami eszembe jut, hogy kevesebben képeznének át legénységet aranyért, de szerintem most se sokan csinálják, maximum ha van féláras akció. -
phoenix1989
őstag
válasz
inferno88 #223466 üzenetére
igen szokásos duma jajj leo nem arravaló jajj a cent nem arra való jajj az obj nem arra való xD tipikus. a legpapírabb szartalicskával is előre megyek. a szituáció függő meg max akkor tudom elfogadni ha már egy jó ideje zajlik a csata és ez a legjobb megoldás de amikor az elején beáll egy td vagy arty mellé na azt inkább hagyjuk.
-
Baltazár123
őstag
válasz
inferno88 #223435 üzenetére
Akkora az a tank, mint egy Maus majdnem
csak papírból. Mondjuk ahogy nézem t50-2-t cserélne be rá a fórumtárs, ami érthető valamennyire. Sokkal jobb tier6 könnyű tankok vannak a játékban.
Ez a SU meg legalább hozná a kreditet, de a mostani rohanós metában azért olyan túl sok öröm nincs a SU-val szerintem. Épp az iménti csatában a bázisukat védte egy su100y és agyonlőtt pár leharcolt tankot, de egy kv1 meg egy valami kis light tank szétkapták, mint foxy a lábtörlőt.
A klasszikus TD-nek leáldozott ebben a játékban. Abbahagytam az udes húzását is, egyszerűen nem való ebbe a metába. Ha rohan a csapat, akkor azért nem lehet sebezni, ha meg az ellenfél győz akkor körbevesznek. A dicker maxal is csak szenvedek. Pont beszéltem egy sráccal, aki nagyon jól játszott ellenfélként dmax-ban és kérdeztem csata után, hogy látja ezt. Azt mondja reroll az accja, mert újrakezdte tavaly és most 800 körüli az átlag sebzése (pedig tényleg ügyes volt, figyeltem miután kilőttek, ahogy szedi ki a csapattársaimat), régebben meg 1150 volt. Ennyit változott a meta.
Más téma, hogy volt 1 órám reggel és sikerült minden napi küldetés. ki ne hagyjátok a mai napot, mert a fődíj egy Svejk arcAzt nem tudom még eldönteni, hogy milyen poszton harcoljon Svejk, mert iszákos ember nem lehet parancsnok, ágyús, de sofőr se. Marad a töltő, az menni fog menni
-
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #221483 üzenetére
Köszönöm a tippet.
A gyereknek már csináltam ilyet és még él a program, áthozták korábbról úgy tűnik. Már van rajta 200 pont, szóval nyertem egy kis időt.
Adnátok tippeket, hogy mire érdemes rámenni? Mivel menjek, hogy viszonylag gyorsan letudjam és ne csak 2 pontosával haladjak?
-
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #221477 üzenetére
Köszönöm, akkor elindulok ezen az úton. Már elég sok mindent kipróbáltam, de ahogy Jano is írja, semmi sem adja. Egy esetleg két meccsen még csak-csak, de aztán mindig van egy betli amivel bukom az egészet.
Reggel láttam egy srácot aki ezzel csinálta meg, illetve valaki korábban belinkelt ide egy WoT fórumot, azon is ezt ajánlják.
Tegnap Defenderrel megcsináltam a légy 3-szor top sebzőt, ráadásul kitüntetéssel.örültem mint majom a farkának. Nekem az ilyen teljesíts folyamatosan jól a legnehezebbek. Char-t akarom még a másik ágon erre használni, most úgy tűnik az fog beválni. Udes és az M4 csak kecsegtet, de valahogy nem jön össze, pedig azok is nagyon jó tankok.
-
Warton
őstag
válasz
inferno88 #219812 üzenetére
Nyilván a két módszer kombinációja a jó, mert a tier8 creditet termel. De pl. egy tier6-os tankkal egy nap alatt majdnem 3 stage-t meg lehet csinálni kb. 20-25 csata alatt attól függően, hogy mennyire tudsz vele jól játszani.
Matek: 100 bp + 15 pont bónusz, napi küldetések összesen: 32 pont mindösszesen: 147 bp pont.
Ugyanez a 100 bp tier8-as tankkal megszerezve csak 132 pont. Arról nem is beszélve, hogy tier8-ban nehezebb játszani, jobbak az ellenfelek stb. -
hulp01
senior tag
válasz
inferno88 #217814 üzenetére
A T34-re nagyon ráférne. Aminek örülnék, ha változtatnának rajta: pontosabb ágyú, kevesebb célzásidő és ha még lehet kívánni, akkor némi dpm növelés. És akkor maradhat ilyen tetű lassú. Még a hosszú töltésidő is maradhatna, ha a 13mp után végre megszült lövedékkel eltalálnám a célpontot (nem félóra célzás után). Vagy ha ezek egyike se, akkor kapjon még három felszerelés slotot.
De majd biztos kap ilyen 10m-es látótávolság növeléshez hasonló haszontalan marhaságot.
-
hulp01
senior tag
válasz
inferno88 #217507 üzenetére
Végigolvastam. Hazudnék, ha azt mondanám 100%-ban értem a változtatásokat. Mi lesz ott, ahol az egyik tankról a másikra lépve változott eddig a legénység száma? Vagy az most már tök mindegy, hogy eddig egy töltő volt, most meg már kettő lesz. Vagy amikor a töltőből gunner lett, meg hasonlók.
Azért vannak vicces skillek is. A sebzés rng-jének csökkentése, meg hasonlók. Értem, hogy nem szimulátor, de azért akkor is.
A kérdés meg megint az lesz, hogy milyen gyors lesz a fejlődése a legénységnek. Mert a jelenlegi rendszerben az 5. skill-t normál körülmények között már szinte lehetetlen kifullozni. Nekem a T34-gyel van vagy 2500 csatám, folyamatosan aktív legénységképzéssel és ez az egyedüli, amiben elértem a 6. szintet. Szóval szerintem az endgame-et valahogy máshogy kéne vonzóbbá tenni, nem a soha véget nem érő legénység grinddel, hogy fél %-kal jobb legyen valami képessége. -
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #215123 üzenetére
Küldtem ticketet és hidd el erre is rákérdeztem a WG-nél!
Amúgy írjátok itt az angol kifejezéseket, hogy csak ezt, meg azt kellett volna írni, de MAGYAR a csóka, magyarul írt rám! Amúgy sem tudok angolul, de ha vki magyarul ír rám, akkor nem fogom a google fordítóba beírni a szöveget előbb, hanem csípőből küldöm vissza én is melegebb tájakra.
-
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #215061 üzenetére
Régebben sem volt külön prémtankos bónusz vagy amire gondolsz. Ez is elég jó, hogy az event alatt +50% creditbonusz is van. Azzal is lehetett rengeteget farmolni, de hát ugye ment a népfelkelés, hogy nekünk ne mondják meg, hogy mikor játsszunk. Nem is mondják, de most már ne sirjatok, hogy nincs bónusz
Nem Neked szól kifejezetten, csak vicces ahogy hozzáállnak páran ehhez a játékhoz. -
hulp01
senior tag
válasz
inferno88 #213107 üzenetére
Nekem csak a LIS van meg, de nagyon szeretem. Tök jó ágyúja van, elég mozgékony, és a tornya tud meglepetést okozni az ellenfélnek. Skill t8 prémium medes értékelőjében ezt és a Progettot epicnek nevezte.
Viszont te a SkorpionG-vel mérnéd össze, ami meg a td-k között az.Szóval kérdés, hogy mi megy jobban: a bokorban sunnyogás és odacsapni 500-akat, vagy inkább a medes ügyködés.
-
dualface
tag
válasz
inferno88 #213025 üzenetére
Hú én nem. Egyszerűen sehogy nem működött nekem. Messziről pontatlan volt (mondjuk közelről is), lassan szűkült, menet közben hiányzott az oroszos gun handling, és hiába volt a nagyobb alfa, egyszerűen mindig két lövést kaptam vissza egyért cserébe és úgy már nem voltak jó tradek...a teste meg ugye tier 5-ös T-34, amit még a tier 6osok is nevetve auto aimmel átvitték. A mobilitása is inkább átlagos volt.
Semmilyen jó tulajdonságára sem tudok visszaemlékezni, végig azt éreztem, hogy tier 6os tankkal játszom 1-el fentebbi MM-ben. (ugye én goldot se nagyon lövöldözök, így aztán a tier 9-es meccseket különösen kedveltem)
-
hulp01
senior tag
válasz
inferno88 #213018 üzenetére
Köszi, mindenkinek a választ. Akkor nem csak bennem van a hiba, ez a tank tényleg játszhatatlan. Pedig free xp-ből megvolt rá a legjobb ágyú, ami papíron annyira azért nem rossz. De lehet, hogy tervrajzból simán megcsinálom a 9-est és nem szívok vele tovább. Az egészségem többet ér ennél.
És ami szívás pluszban, hogy ez a fostalicska durván húzza le a wn8-at is. A tegnapi napom 863,56. A TVP-hez besegített a stock M53/55. Ennél csak az obj416-tal van rosszabb átlagsebzésem t8-as meddel, de azt a tankot irtózatosan gyűlöltem. Az, hogy nem lehet vele semennyire se lefelé lőni, elől van a motorja, és szeret gyulladni és még ráadásként a tornya se körbeforgatható teljesen, totál alkalmatlanná teszi a játékra.
-
Swinegod
őstag
válasz
Nem értem miért lenne olyan rossz a stock TVP, 17k xp után már kapsz egy egész értelmes ágyút. A baj azzal a tankkal az, hogy már önmagában mocskos rossz fullosan is, de pld a stock Caernarvonnál vagy stock Conquerornál esélye nincs rosszabbnak lenni a grindnak, a stock Pattonnek meg tier 10-es tankok ellen van egy tier 6-os ágyúja 0 armoros toronnyal.
A stock UDES 03-at meg se említem, 70k xp mire az alap viccből amit ágyúnak csúfolnak lesz végre valami értelmes -
dualface
tag
válasz
Már a nevét olvasva is lever a víz. Nem mondom a előtte lévő T-34/100-at jobban utáltam, de egy tierrel lejjebb ugye rövidebb szopás volt, mint ez a trágya. Annyira elegem volt belőle, hogy a 9-es TVP azóta is csata nélkül áll a garázsban megvéve (több mint 1 éve), pedig tudom, hogy ez már jó tank, de az undor amit a TVP okozott még nem múlt el.
hulp01 én azt javaslom jó sok free xp, napi szorzó csaták és/vagy sanax.
-
malystryx
senior tag
válasz
inferno88 #212952 üzenetére
@ 3.
Köszönöm szépen a válaszokat, igen, a tornya egy kicsit becsapós, főleg a 2 oldal simán beüthető.. Pedig annyira szép.
Mindegy, akkor majd egyszer meglesz az AX, Vagy megveszem a Leo 1-et ami napokon belül meglehet, (lassan végzek a PTA-val) az az ágyú viszont első osztályú. Megnéztem a Cent 5/1 és az FV 4202 is ugyanakkora célzási idővel bír, igaz az előbbit nem kapni, legalábbis a hivatalos oldalon nem látni. A Cent átütése viszont tényleg jobb. Még alszom rá párat.
-
-
3
senior tag
válasz
inferno88 #212042 üzenetére
Nem sokkal ezelőtt a patikában a pultra vágtam két fekete sporttáskát, és felszólítottam az öregasszonyt: - Csókolom, legyen szíves, töltse meg ezeket Reparonnal és Neogranormonnal! Reparon több legyen!
Felé toltam a táskákat a pulton, aztán folytattam, mielőtt megszólalt volna: - Igen, van törzsvásárlói kártyám, és használni is akarom! Tessék igyekezni, vár a kedvesem! - Itt elpirultam, mert a WoT-ra gondoltam.
- Ja! Maga a tankos köcsög.
Válasz helyett - de inkább válaszként - elpirultam.
Az utána történtek már teljesen hétköznapiak voltak.Borzongató, hogy míg én a patikus előtt pironkodom, addig neked kimunkált haditerved van a ládavásárlásra.
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #211478 üzenetére
Szíp kör, és nem tudom, mennyi volt az alap XP, de azért az elmond valamit, hogy közel 6400 kombináltra kaptál egy első osztályt. Kicsit feltornászták szerintem az unikumok így hirtelen az ász határt. Majd ahogy minden bot megveszi, aki nem bírta kiseggelni, akkor bezuhan egy értelmes szintre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged