Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo
üzenetére
Új pályák:
- Gleccser: nagyon jó lett kinézetre és stratégiailag is, imádom
- Province: nekem tetszik mert szinte mindenhonnan lehet kereszttüzet adni és kapni így nagyon figyelni kell, kinézetre egyébként az egyik legszebb pálya lett, gyönyörű és hangulatos
- Studzianki: nem a kedvencem, de játszható
- Minsk: először nagyon utáltam, de kezdem megszeretni
- Empire's Border: na ennél a pályánál elbizonytalanodtam, hogy nem vették-e vissza a régi pályatervező részleget, mert ez valami eszméletlen agymenés lett. A csőpálya definíciójánál lehet mutogatni, ráadásul olyan nagy, hogy lassú tankkal ha rossz irányba indulsz el nem is találkozol senkivel.
- Ghost Town: alapvetően tetszik csak valami rejtélyes oknál fogva mindig a vesztes csapatban vagyok ezen a pályán
Régi pályák amit nagyon megváltoztak mióta hd-k lettek:
- Fishermans: sokkal jobb lett mint volt
- Erlenberg: teljesen átvariálták szinte új pályának tekinthető, nekem bejön
- Pilsen: nekem jobban bejön mint a régi, ezt is szeretem
- Highway: amikor először megláttam a tornádót a pálya mellett majdnem leesett az állam, nagyon jól néz ki. Azzal hogy átvariálták a bal felső sarkot és sok fedezéket raktak be sokkal játszhatóbb lett mint régen, de azért most sem a kedvencem ez a pálya.Ezen kívül szinte minden patch-ben variálnak valamit egy csomó pályán. Látszik hogy folyamatosan próbálják kiegyensúlyozottabbá tenni őket(több kevesebb sikerrel) és a pályabugokat is szüntetik meg folyamatosan.
Amit sajnálok és ezt skill4ltu is mindig elmondja, hogy mines encounter módot bent hagyták mikor a játékosok nagy része emiatt a pálya miatt kapcsolja ki az encounter módot, míg sandriver encounter-t kivették pedig azt a többség szerette -
kchryss
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Hát mióta a pár hónap kihagyás után megjelentél olvasd vissza miket írtál. Kb mindegyik kommented arról szól, hogy mekkora fos ez a játék, csak nem tudom akkor miért játszol vele. Illetve miért jó neked az ha a játék iránti gyűlöletednek itt hangot adhatsz. Attól jobb lesz neked, hogy leírod hogy szar? Attól jobb lesz nekünk hogy, leírod hogy szar?
A játékosállomány minősége és mennyisége is csökkent, de koránt sem olyan nagy mértékben mint ahogy azt itt beállítod. Régebben is szinte ugyanennyi bot volt és akkor is sírt miattuk mindig valaki.
Teljesen érthető ha meguntad a játékot. Nagyon régen kezdted már, valószínűleg ugyanígy meguntad volna akkor is ha neked megfelelőbb irányban változott volna. Akik most kezdik azok ugyanúgy élvezik mint te amikor kezdted, pár év múlva majd ők is megunják, de ez az élet rendje. Aztán mindig jönnek helyettük újak és néha a régiek is visszanéznek valami oknál fogva, mint te.
Sok dolgot rosszul csinál a wg, sok mindent csinálhatna sokkal jobban, de azért vannak újítások folyamatosan amiknek egy része mindig pozitívan sül el. Csak az elmúlt egy évből például pár újítás ami nekem tetszett:
- olasz tankok teljesen újfajta töltőmechanizmussal
- hd pályák
- valós többmagos cpu támogatás, fps javulás
- rengeteg új pálya amik közül nekem például gleccser az egyik kedvenc pályám lett, de jó lett province is
- frontline játékmód
- második személyes küldetéssorozat új tankokért
- új meghívó rendszer, ezt például tudtad, hogy miután kihagytál pár hónapot ha valaki visszahív a játékba, mindketten kaphattatok volna jutalmat és egy csomó bónuszt?Ezen kívül nekem a már nem újnak számító hagyományos események közül is sok minden bejön. Például én élveztem a legutóbbi rangsorolt szezont és nagyon élveztem a nagy klán kampányt is. Nyilván tudnék negatív dolgokról is listát készíteni, mert nekem sem tetszik sok minden, de én inkább arra szeretek fókuszálni, hogy nekem mi a jó. Illetve ami nagyon nem tetszett azokról nyilván írtam már korábban egyenként amikor aktuális volt.
-
Viktoár
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Naponta?
4 hónapja nem is játszottam és nem is írtam a topikba. Most feltelepítettem és szomorúan vettem észre hogy semmilyen pozitív változás nem történt.
Nyílván nem is fog történni, de te nem unod hogy a "pénzedért" folyamatosan ugyanazt a szart akarják lenyomni a torkodon?
(klóntankok, bugok, stb..)A sok event, jutalom meg bónusz miatt (csak hogy játsz) már elértéktelenedett az egész játék. 2 hét alatt kihúzol egy ágat, majd végre megvan a 10-es tank és szemebesülsz azzal ténnyel hogy kalap szar. Miért? Mert 2-3 hetente jönnek az új túltolt tankok amit vagy végig cumizol egy maraton keretében vagy fizetsz érte mint a katonatiszt. Pár évvel ezelőtt még mekkora királyság volt ha volt 1 Maus-od vagy akár több tizes tankod!
Járt érte az elismerés és irigykedtek hogy de jó neked megvan 1-1 top tank. .Most mondj egy olyan tankot aminek van "értéke" ? Mindenféle homályos elmének ott figyel a 10-es tank mert nem tart semmiből kihúzni. Hála a sok "kedveskedésnek". 
A 200.000 játékosból mennyi az aki érti és játsza is a játékot?
Most mondasz egy kis százalékot de a fennmaradó többség csak rontja a játékélményt.Én meguntam ezt az egyhelyben toporgást a wg részéről és ha ez jelenti a kiégést akkor igen, kiégtem.

-
kchryss
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Ne haragudj, de annak mi értelme, hogy naponta beírod, hogy már nem érdekel és mennyire szar lett? Nagyon konstruktív vagy.
Majdnem 200 ezren mégis most is játszanak az eu szervereken a ruszki szerverekről meg nem is beszélve. Vannak még akik nem égtek ki. Ha meg kiégtél nem kell játszani. -
Viktoár
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Mint ahogy az egész játék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Szerintem csak xbox verzióhoz jó. Azzal játszol vagy a pc-s verzióval?Vagy lehet mégsem. ezt találtam róla, ez lehet a feltöltőkártyás?
[How to redeem a World of Tanks prepaid card] -
-
Puculo
aktív tag

Kezdek barátkozni a szupernehéz, iszonyúlassú vassal. A korábbi TD-s tapasztalatokkal ellentétben vele a legagresszívabban kell játszani, de legalább állja is a sarat. Távolra nálam elég pontatlan, a T28 ebben jobb volt. Remélem az E3 megéri majd az árát. Mostanában nem nagyon futok vele össze, szerencsére..
-
Phobion
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Szép kis darálás volt.

Hát ja ha már nem viszel prém lőszert akkor simán elfért volna 6-8 repesz, elég sok lőszer fér ebbe a tankba.
Kémlelőnyílást véletlenül javítottad meg a torony helyett?
Torta biztos örült a végén.(#180075) @Antonius1978:
A mostani felállásban egy teljesen átlagos tanknak tartom a tiger p-t. Messze van a jótól, de nem is olyan rossz, használható kategória.
Ágyúja kifejezetten jó, a páncéljára viszont ráférne az erősítés. Két oldalt a vállánál nagyon vékony a páncél, még 6-os tankok is belövik alap lőszerrel és pont ott van a lőszerrekesz. A tornya is elég puha. Ha valaki ismeri a gyenge pontjait akkor könnyen elbánik vele, viszont gyengébb játékosok ellen egész jól szokott pattintani.
-
Antonius1978
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
En is nagyon kedveltem anno, amikor nem volt meg "aranykor" es sok gyenge jatekos volt meg a jatekban, meg eleg lassu is volt, hogy nem tudjam mar az elejen kinyiratni magamat
, az egyeduli tank amivel unikum szintet sikerult elerjek.A mostani felallasban milyennek talalod? -
fradi81
veterán
430U ász + mt13, ha lett volna még idő vagy repesz, akkor ez win.

replay -
egyedülülő
őstag
A HWK 30 nak milyen a camoja a sima bulldoghoz képest?
-
h1mpi
félisten
Rég mentem az RHM PZW-vel mentem 4 kört el is adtam
Mihaszna ehy szar lett ezek a kerekes fosok szétszednek HE-vel 2 perc alatt én meg el se találom Őket. Tönkre tették a játékot ezek.. lassan rávesz a WG hogy én is arrébb álljak... -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Motor erőben van óriási különbség. Sokkal mozgékonyabb, mint a GF és a lövedék sebességei is sokkal gyorsabb. Egyedül HE nincs trollkodni. Szerintem M41GF és/vagy LT432 mellé felesleges tank. Esetleg spotos küldikhez, de ott meg az a 10 méter látótáv a GF-hez képest nem nagy dolog szerintem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
adamgreen
üzenetére
Szal van olyan jó, mint a RU tier9-ben!? Mert azt nagyon kedveltem.

Ahogy nézem, azért a 10m látótávért nem érdemes megvenni. Legalábbis, akinek van GF-je vagy LT-432, vagy még inkább M41D-je!?
Ez utóbbi a 10 métert leszámítva és azt az 5 km/h sebesség különbséget, majdnem mindenben jobb nála. Rosszul látom?
-
HWK 30 GF-hez képest statok alapján csak dpm-ben gyengébb kb. 200-zal, de amúgy jobb camo, sokkal jobb mozgékonyság, azonos ágyú. Szerintem ez letaszítja a GF-et. Szerintetek?
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Egy újabb göngyszem a boltban...

HWK 30 -
Ebit
addikt
válasz
ooloo
üzenetére
A legényég húzása lenne ezzel a tankkal a cél, de sajnos gyenge legénységgel még inkább figyelni kell a játékmódra, valamint ha sikerül felderíteni néhány pályán, a csapattársak segítsége támogatása is meghatározó.
Mint írtam az MM-je sem túl szerencsés, azért minél többet játszik vele az ember, néha bead egy-két jobb kört.Szívesen.
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Ma is letudtam 2 csatából a két szorzót. A második csatára 10231 xp-t kaptam. Még egy hét szorzózás és kifejlesztem a ferdinandot, pedig 150 ezer xp hiányzott hozzá. Nagyon kevés csatából le lesz tudva ez a 150 ezer xp. Aztán a ferdinandból meg frontline-ban húzom ki a jagdtigert. Gyakorlatilag úgy jutok el a 9-es td-ig az ágon, hogy se 7-es se 8-as td-vel nem kell szarakodnom randomban.

-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
The New Top of the Tree is Here: Get the Maus!
De van. Az új TotT lényege:
- 50% akció az ágon lévő 2-5-ös tankok árából
- 30% akció az ágon lévő 6-10-es tankok árából
- x2 legénységi xp ha az első 7-ben végzel a csapatodban alap xp szempontjából
- x5 harci xp a már leszorzózott tankoknál az azt követő első győztes csatára, vagyis a napi 2. győztes csatára
- extra küldetések pl 5000 harci xp 20 000 sebzésenként, 10x lehet teljesíteni, stbSokkal jobb, mint a régi TotT volt. Kár, hogy már olyan kevés 10-es tank hiányzik nekem, hogy nem valószínű, hogy olyan lesz ami kéne kedvezmény szempontjából. Viszont a küldetések miatt most azok is jól járnak akiknek már rég a garázsban van az adott 10-es tank, mert pár csatával csomó jutalmat be lehet zsebelni.
A Mauschen-t például nem adtam el, de a legénységét vittem tovább a Maus-ba. Nyilván egy csatáért nem képeztem vissza a legénységet, egyszerűen fogtam és átképzés nélkül átültettem a Maus legénységét. 25% büntetést kapott így a legénység azon a tankon, de a Mauschen simán használható volt így is. A 4 skilles képzett legénység büntetéssel nem sokkal rosszabb, mint a skill nélküli, de 100%-os legénység, sőt van amiben jobb is. 1 csatára bementem így a küldetés miatt, simán lőttem 3e-et és felmarkoltam a jutalmat.
Ha valaki meg mostanában kezdte a játékot és még az ág elején tart, az piszok gyorsan tud haladni ez alatt az egy hónap alatt a sok xp bónusz segítségével.
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo
üzenetére
Skill is azt mondta, hogy a játékosok kb 90-nak játszhatatlan lesz a prém kerekes ha kompetitív játékot vár tőle. Eleve nem egy jó tank és mellé még nagyon sok skillt is igényel, hogy jó teljesítményt hozz vele.
Is This EBR 75 Marathon Worth It?(#180013) @jano_77:
Azt nem tudom a prém 8-asnál milyen a kanyarodás, de skill a sima 8-asnál mutatott trükköket: [41p24mp-től]
Angolul nem tudóknak: azt mondta, hogy ha gyors módban akarsz kanyarodni akkor érdemes levenni a gázról a kezed és úgy kanyarodni. Egyébként meg ha fontos a szűk kanyar akkor módot kell váltani x-szel és úgy kanyarodni.(#180055) @fradi81:
Én is kaptam, de nekem a honlapra bejelentkezve sem adta meg. Aztán kiléptem játékból és vissza és akkor kaptam meg az 1 nap prémet. -
fradi81
veterán
Más is kapott egy nap prémiumos emailt ma? Na mindegy csak akkor aktiválódott miután bejelentkeztem a weboldalra, nem volt elég belépni a játékba ahogy írták.
-
ooloo
őstag
válasz
DVlad
üzenetére
Szvsz. a személyes értékelésed is befolyásolja , hogy mennyit sebzel átlagban egy adott tankkal . A WG azt is tudja , hogy nagy valószínűséggel merre indulsz el egy adott pályán . Ezerféleképpen manipulálhatja a játékmenetet , hogy "mederben" tartsa a fejlődésedet . Úgy vélem , hogy ezen manipuláció nélkül már régen lehúzhatták volna a rolót .
Természetesen a tévedés kockázatát fenntartom magamnak ....
-
-
ooloo
őstag
válasz
Dr.Én
üzenetére
Valóban bosszantó tud lenni amikor folyamatosan luftot lő a lövész .... de engem jobban zavar az , amikor kritikus lövést viszel be sebzés nélkül . Vagy az , amikor Skorpion G -vel 278 at sebzel egy standard b - be holott 367- től 613 ig terjedő skálán kell(ene) sebeznie .
-
DVlad
őstag
Annyira nem érdekes, de találtam egy szellem fát a Minsk pályán. Azt hiszem e8-nál.
-
ooloo
őstag
Bagóért volt , így megvettem . Habár az én meglátásom szerint egyáltalán nem könnyű vele jól játszani .... zöld statos játékosoktól lefelé nem is igazán rúgnak labdába . Kvázi a csata első percében elporladnak . Nyilván a gyengébb játékosok is futnak jó köröket eme kerekessel , de nem ez a jellemző . Szerintem .
Köszönöm a választ !
-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Én most húzom a porsche tigrissel a ferdinándot. A TotT miatt minden nap van egy x2 és egy x5-ös csatám így általában 2-4 csatából 5-10e xp körül jön össze alap fiókkal.
Nekem tetszik ez a tank, de én sok fos tankot szeretek.
-
Puculo
aktív tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Igazad van.
Az rng kiszámíthatatlanságával kapcsolatban szerintem mind egyet értünk, de ez időnként visszafele is működik. Nem tudom mit érezhetett az Object 430 és a Progetto 65 játékosa mikor WZ 120 1g ft-vel huszonpár hp-val kifingattam őket, pedig egyszerre jöttek rám. Gőzöm sincs hányszor pattantak le rólam, pedig közelharcot vívtunk. Ők is egylövésesek voltak, nekem beadta, nekik nem. Ez van. Beletörődtem hogy amin nem tudok változtatni, azon nem idegeskedem. Mint a Jin-jang. Hol mellettem, hol ellenem működik az rng.. 
-
jano_77
nagyúr
-
Viktoár
addikt
palfitom és Puculo, az agyatlan játékosokat már megszoktam, nincs ellenszer.
És igen, nélkülük nem lennének jó vagy igázan epic körök.Azonban mégjobb körök lennének ha azt a részt kihagynánk a játékból amikor az eszetleneje kiáll a fedezék mögül és az istennek sem tudja a fél csapat beütni vagy eltalálni. Hiába tudod mit kell csinálni és pontosan hogyan ha nem találod el, vagy lepattansz egy "megynert" szituációban. Vagy flenkelsz egy táras tankkal, 4 lövés, 1 mellé, 2 lepattan, 1 sebez. Hurrá 1600 dmg helyett 400 aztán bő fél percig állszl letolt gatyával.

Vagy a szokásos, könnyűtankkal arty lepattint majd kapáslövésből kicsap 1000 hp-ról.
Nem a pirosokkal van baj hanem az RNG mértékével. Jelenleg ez a legnagyobb rákfenéje a játéknak. Ha egy kicsit kiszámíthatóbb lenne.......
Hiába ülsz több hp-s tankban, az 1vs1 mindig lutri. A másik az alfa sebzés. Hányszor fordult elő hogy az 1 lövéses ellenfelet csak 2-3-ból sikerült garázsba küldeni? 
-
Puculo
aktív tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Lesznek még idén változások bőven, tehát érdemes szemmel tartani az aktualitásokat, de nyilván mindenki ízlését nehéz eltalálni. A gyengébb játékosoknak is megvan a hasznuk, nélkülük nehéz ilyen szép kört futni mint amilyent az imént felraktál. ( Utólag is gratulálok hozzá. ) Ha csak unikumok rohangálnának a tankjaikkal, ott nagyot kellenne villantani hogy akár egy TopGun is összejöjjön. Nem azt mondom hogy hibátlan a játék, de néha nem baj ha az enemy is tele van balfékekkel. Olyankor van esély nagyot alkotni.

-
Viktoár
addikt
válasz
Puculo
üzenetére
Pont erre akartam utalni, hogy az elmúlt 4 hónapban semmit sem változott a játék.
Vannak kerekes járművek illetve 1-2 új pálya, de még megvannak ugyanazok a bosszantó hibák is. Gondolom nem a "normális" játékostábort célozzák meg a matricás, idétlen skines eventekkel, klóntankokkal és a szokásos vásárolj mégtöbb tucattankot hozzáállással. 
Kiégtem? Könnyen lehet!

-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Jó régen jártam itt és a játékban is. Utoljára tavaly október környékén voltam aktív a halloween-es bohóckodásban. A napokban feltelepítettem és látom vannak kerekes járművek.
A játék képe nem változott, gyakori a 15-2 mindkét oldalon. Furcsa lövések/találatok még mindig előfordulnak, sűrűbben a kelleténél. 
Mókázni még jó de már teljesen kihalt belőlem a játék iránti szenvedély, szerencsére van jó oldala....... nem tud felhúznii.
Látom youtube-on is mik történnek a játékban, (wot fails) és ezek az eventek meg jutalmak, egyértelműen a 12 éves gyerekeknek vannak kitalálva. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én semmiféle motivációt nem érzek a játékban. 
Ma is gurultam párat a conway-el hátha egyszer eljutok a kukáskocsiig, 1-2 értékelhető csatán kívül csak a hülyeség ment.

Levezetésként leporoltam az AMX AC 48-at. Ez legalább jól sikerült.

-
Szerintem még nem volt.
2.rész 03.11-18
3.rész 04.15-222. epizód bérelhető tankjai
112, FV4202, T44Kérdés:
Lorraine 40t-vel mennyire lehet érvényesülni Frontline-ban. Lehet megvenném, ha bedobják mostanság. Azt gondolnám, hogy ki lehet használni, ha nem rád koncentrálnak és teljes tárakat kiereszteni. Tévedek?
-
joergie
őstag
válasz
jimmy74
üzenetére
Ha engem kérdezel, baromi nehéz játszani vele, rengeteg koncentrációt igényel folyamatosan frontvonalon kell vele mozogni, és csipegetni, rárepülni a magányosokra, aztán lelépni, feltűnni máshol. A gameplay szerintem az eddigi legspecifikusabb az összes tank közül, szóval olyan 2k wn8 alatt nem ajánlanám(bár inkább türelem és kreativitás kérdése), mert egyszerűen nem tudsz vele hatékony lenni.
vesztes csatában kármentés, nyertesben profitmaximalizálás. fárasztó. pénzt nem adnék érte. akkor inkább mondjuk elc. vagy 4190gf -
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Nem értem, hogy mi a bajotok a Tiger P-el esküszöm! Nekem stat javító tank volt, mikor húztam és még szerettem is. Jól ment vele a játék és tényleg javította a statisztikát.

-
joergie
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Jól áll neki a távolság. Ha érted mire gondolok: a front úgy tud működni. alapvetően az a jó ebben a front kialakiításban, hogy az autoaim a dőlt részre viszi a célkeresztet átlagos távolságban(100-300m), ami azért elég erős. vk3001p, tigerP, ferdinand..
az ágyú jó, dpm nem túl combos mondjuk.rá kell érezni, mint általában mindenre. nézz egy pár replay-t, hogy kapj inspirációt
Tegnap csináltam egy 1600xp kört Mauschennel. Shitting bricks kb, ezzel a tankkal lehozni egy csatát

ebr-nél az x-et átettetm görgő lenyomásra, még szokni kell, mert a menü gomb volt eddig rajta. Hát nem könnyű megszokni a tankot, főleg 30 és az alatti fps-el. viszont az autoaimje...az felveszi a célzást akkor is, ha csak kb-ra méred be az ellen tankot. meg elég érdekes 80al repeszteni visszafele
legalább a felét HE-ből kell betárazni. amd 178p-re már ráéreztem, de hát teljesen más játékstílus, mint a többi tank. egy gyors nemspotter papírlight bitang HE átütéssel az egész ágon. -
Jokerdapro
senior tag
Srácok ez a tiger p annnnnyiraaa #@&#@&#€€ .
A free xp-n kívül van rá valami pro tipp?
Az a gondom vele, hogy lassú és cserébe páncél sincs. Perpill a vk top ágyújával kergetem. A nagy csúzli se sokkal tűnik acélosabbnak. Jobb lesz ez valaha? 
-
válasz
Warton
üzenetére
Nekem is tetszik, nem rossz dög a revo, csak már unalmas 516 csata után, főleg a mai agyonpáncélozott állatok esetén. Ha lesz Lorraine, lehetséges, hogy megveszem, mert élvezném a mozgékonyságát. Ez a 6-os meg kb. olyan mozgékony lesz, mint a Revo, bár a statok alapján azért mozgékonyabb. Az az alapból 14 seces újratöltési idő elég baráti amúgy.
-
Warton
őstag
Óóó, ha tudom, hogy egyszer lesz egy ilyen akkor biztos nem vettem volna meg a Revot.

-
jano_77
nagyúr
Vagyis akkor alapból van a jobb manőverezhetőség és ha megnyomom az X-et, csak akkor lesz extra sebessége a prém járgánynak is!? Akkor valszeg user error lesz, mert én még nem nyomtam X-t, mert azt gondoltam, hogy akkor lesz majd jobban manőverezhető, de mivel egészen elboldogultam a kanyarodásokkal, nem éreztem szükségét.

-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Húúúú bammmmmmmegg!

(#180010) Ebit: mentem már vagy 4-5 kört a prém kerekessel, de nem estem hasra tőle.
Elvileg a sebességmérő 60 km/h mutat, de mégis olyan érzésem van, mintha alig menne. Ok, lehet, hogy a nagy sebesség majd a 9, 10-es esetében lesz kiemelkedően érezhető!? 
-
jimmy74
őstag
meddig lehet megvenni a kerekest?
nem irja nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

4 hónapja nem is játszottam és nem is írtam a topikba. Most feltelepítettem és szomorúan vettem észre hogy semmilyen pozitív változás nem történt.
Nyílván nem is fog történni, de te nem unod hogy a "pénzedért" folyamatosan ugyanazt a szart akarják lenyomni a torkodon?
(klóntankok, bugok, stb..)
Járt érte az elismerés és irigykedtek hogy de jó neked megvan 1-1 top tank. .Most mondj egy olyan tankot aminek van "értéke" ? Mindenféle homályos elmének ott figyel a 10-es tank mert nem tart semmiből kihúzni. Hála a sok "kedveskedésnek". 
Most mondasz egy kis százalékot de a fennmaradó többség csak rontja a játékélményt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem nagyon figyeltem mit javítok csak haladjon, na majd legközelebb