Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
Szibilla
üzenetére
Én minden nyolcas tank field modját frontlineban húzom ki elsőnek, nálam ez szabály. És tény, hogy valami annyira szar., hogy eszem ágában sincs bevinni utána randomba. Szòval nem mondtam, hogy nem fogok a tankkal játszani. Csak van egy ütem tervem, hogy mi után mi jön nálam a játékban, és ezt pròbálom tartani. Jelenleg pl 4 ág tizes tankjának field mondj, és legénységének maximalizálása van teritéken.(E3, tvp med, bat25, type 71). Után jönnek másik ágak. Haladok sorban. Nagyon sok ág premiumjával ilyenkor játszok sokat. Pl Ts-5 maraton alatt nagyon meg lett nyomva, előtte meg alig mentem vele.
Plusz ott van, hogy most ez kiégésig kergetett. Ezért lesz 2 hét szünet. Utána nyomom tovább. -
Plata
félisten
válasz
h1mpi
üzenetére
Én azt hiszem nem a pénz a lényeg,hanem hogy meglegyen a tank,még ha nem is kell.
Vágysz rá hogy meglegyen még ha nem is használod soha.Nyáron én is mennyit szenvedtem Battle passal hogy minden tankot megszerezzek,nem is mentem velük.
Legtöbb battle pass tankot sosem használom,csak megvan.
Szerintem az új dögcédula is ezért jött,látszik rajta mennyi tankot szereztél már meg,épp ezért a legtöbb játékos több és több tankot akar,hogy villoghasson a dögcédulán látható számmal.Nem hülye a WG tudja mivel lehet rávenni a játékosokat hogy többet költsenek és játszanak.
World of warcraftban is járnak achik x mount után,egyre jobb achi minél töb mountod van,van aki több ezer órát szenved azért hogy meglegyen az 500 mount achi.
Bár engem sosem vonzott az ilyen achi. -
Papooo
senior tag
válasz
Szibilla
üzenetére
Megvan a maga logikája.
Az idő pénz, itt is.
Ha nagyon sok időd van, spórolhatsz egy kis pénzt. (Bár, szerintem elég sz@r órabér jönne ki)
Ha valaki elmegy 1-2 napot pluszban melózni, kevébé fárad el, több szabadideje marad, és több pénzt keres mint ennek a járgánynak az ára. -
Szibilla
aktív tag
Tehát ha jól értem, akik kiégésig nyomják a maratont, a végén megszereznek egy tankot, amivel sosem játszanak, mert kiégtek a játéktól...tudom, én vagyok a hülye szőke nő, de nem biztos, hogy értem ebben a logikát.

-
Taragas
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem is ez a bajom. Volt olyan nap, szabadság alatt, hogy 86 csata(maraton előtt meg max napi 15 csata, de az már csùcs volt). Idegileg teljesen lefárasztott. Tegnap nem is szedtem össze többet mint 20k xpt.(Ennél több volt minden másik nap). Ma nem is vagyok annyira kòkadt mint tegnap, hogy azt se tudom, hogy jutottam be melòhelyre. Ma, de legkésőbb holnap, letudom a maradékot, és elfelejtem ezt a gammát egy kicsit.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
én feladtam a maratont, talán az 5. szintet befejezem, aztán ennyi. Ez embertelen sok játékot kér és egy ilyen TD egyáltalán nem vonzó, de még ha az is lenne, ennyit nem fogok játszani egy tank miatt. A nomadot húztam ki utoljára, de az BP volt, nem ez a klasszikus marathon.
a 7. szintet céloztam meg, mert ott adna 3 nap prémiumot, de túl sok játék, az 5. szintet talán be tudom fejezni. skill számolgatta, hogy neki, az ő szintjén napi 34 csata kéne, na most ebből kiindulva legalább napi 50 kéne pl nekem, 550-600 csata 11 nap alatt
8 perces csatákkal számolva 73 óra, napi 6 óra durván. Ez már nem játék, hanem munka
részemről kihagyom, ameddig eljutok, eljutok. A tank nem kell nekem. -
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Kettes szint, nem nagyon érdekel ez a tank
-
tboj
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Tegnap befejeztem a 8-ast, ma sajnos nem volt időm tolni. Az utolsó 2 szintet még a maradék 4 napban összehozom.
-
korren
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
60%
De szerintem 70 nem lesz.
Lehet annyiért elgondolkodnék a vásárláson, de így 60-on ~12 ezerért semmiképpen. -
Plata
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Részemről sehogy,nem játszom randomban,csak ritkán,a napi küldit le tolom rohamban és kész is.
-
phoenix1989
addikt
Maratonnal ki hogy áll?
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
10.-re meglett, biztos olvassa a fórumot valaki
most elég volt a napi Wot-ból megint egy pár hétre, elég lesz a heti 2 óra. A többi, amit írsz is volt nem egyedi... 
-
phoenix1989
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
nyugi. én cromwell B vel voltam most benn t4 csatát kaptam, a t4 tankok spotoltak mindenhonnan fossá lőttek és én nem láttam senkit.
tök normális amúgy. én bokorban álltam ők meg szaladgáltak valahol előttem. ja és a mai kedvencem , minden játékos aki csak rám lő azonnal láncol, nincs mellé lövés, vagy csak simán sebzés, azonnal lánc. Bezzeg mikor én szándékosan láncot célzok hogy ne tudjanak rám esni simán csak kritikus és jönnek tovább 
-
h1mpi
félisten
1 win kell a roham módhoz és vége, 9 vereség... nem irányított szar ez az egész tényleg
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
ez meg 3k sebzés 6 kill és a plecsnik miatt ász. [csata]

-
phoenix1989
addikt
az igen. 3k spot 3k sebzés és csak 2osztály.
-
phoenix1989
addikt
hát itt meg mi folyik?
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax
üzenetére
A nagyrésze a pályaudvaron lévő ágyúra ment, én meg a másik oldalra. Házak közti likon lőttem rájuk majd elmentem bázist védeni. Mikor foglaltam volna akkor volt még a hegyen azt hiszem kettő.
Is4 nagyon lassú úgy döntöttem hogy kergesse őket a fene inkább foglalok. De hamarabb ráfáztak, pedig már hárman foglaltuk volna.
A pályaudvarra csupa td ment, legalább két amcsi E4, többire nem emlékszem, megnézni sem tudom mert úton vagyok. -
Plata
félisten
Ma is Roham-ban próbáltam megcsinálni a napi küldiket.
Csak a tankválasztásnál elbambultam és az idő meg majdnem le telt és rossz tankot választottam ki.Obj 277-et akartam,de mellé nyomtam.
Is4-el még azt hiszem sosem kerestem ennyi pénzt ilyen laza csatában.
Győzelem! Csata: Himmelsdorf Járművek: IS-4 Szerzett tapasztalat: 2 902 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 46 Megszerzett kötvények: 76 Értékelési pontok: +21 Szerzett kredit: 272 312 Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Rendszeresített lőszer rekesz (x5)
Csata után viszont nem vont le a játék lőszerért pénzt.
Csak a javításra vont le 4 kreditet.
Hetet lőttem,mert nem felém jött az ellenség.
Igaz nem arannyal lőttem csak simával.
Napi küldik viszont meg lettek egyből,így mára a roham elég is volt. -
jano_77
nagyúr
Újabb járgányok a láthatáron!
Ezt a Kust a tumoron kívül vajon hogy lehet majd beütni? Oldalról esetleg. -
Plata
félisten
Most olvastam wotinfón hogy orosz szerver után nálunk is megváltoznak a lootboxok.
[link] -
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax
üzenetére
Én azért nem látom ilyen borúsnak a dolgot, én is sokat mentem vele rohamban és sokszor jó eredménnyel. Azt veszem észre, hogy azért tartanak tőle. Randomban nem nagyon megyek 10-est, inkább 7-8 tier meg most elkezdtem a 9-est is a Concept1B miatt, meg Cobra néha. A Concept1B esetében nem néztem tanks.gg 3D-t és meglepődtem, amikor a 704-es bevágta a torony szélét
Azt hitttem ez csak overmatchelhető a tetején, de nem, azért Amcsi tankra tettek ws-ot, nem úgy mint az oroszokra. -
kukulec
őstag
hali, mka crew-nak milyek skill-ek kellenek?
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ne is nerfeljék tovább, mert azért már nem pattog úgy mint előtte.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
be lehetne lőni úgy, hogy nagyjából ugyanannyi xp-t lehessen termelni ott is, mint a normál random csatában. A "rövidítő" küldetések a fő gond szerintem, de arra is ki lehetne valamit találni vagy azok csak simán nem lennének itt aktívak csak az xp gyűjtés. Ha meg túl sok xp gyűlik, akkor mondjuk a 80%-a számítson be vagy valami, nem lenne egy rakéta tudomány megoldani

-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én azt hiszem ez direkt van így,ha rohamban is számítana a maraton,akkor könnyű lenne megcsinálni.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
"erre azért gondolhattak volna."
gondoltak. ezért fut egyszerre
-
Baltazár123
őstag
Én annak örülök, hogy nem sok minotauro-t látok az onslought-ban, így nem fenyegeti a nerf veszély. Meg udes-t se. Ez a két bevált tankom, amikkel haladni is tudok.
A heti küldit is be akartam fejezni, az fontosabb nekem, mint hogy ezüstben maradjak, mert a t57 klón nem kell, mit csináljak vele? a legénység se kell, tele a barrak munkanélküli tankossal. A hp fejlesztő viszont jól jön.
Az a kínom, hogy van egy rakás x5 küldetésem és persze nem lehet kiválasztani, hogy aktiválni akarom-e, hanem automatikus és nem akartam a minotaurora meg az udesre elégetni, de már elegem volt az onsloughtból és be akartam fejezni a heti küldetést, úgyhogy mégis ez történt, elégett egy csomó x5. Jó játékmód, de ennyi elég volt belőle.
Kár az is, hogy a marathonnal nem lehet haladni onslought-ban pedig párhuzamosan futnak, erre azért gondolhattak volna.
-
phoenix1989
addikt
néha lehet jókat menni ezzel a kis puffancsal.
-
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax
üzenetére
pár napja po1son is ezt erősítette meg, hogy bent is kell maradni adott ligában.
Nekem hála égnek nincs problémám, mert az ezüstben simán bent maradok, ugyanis 14 napig lehetnék inaktív, de a héten ugye vége lesz a játékmódnak - sajnos.
1x jártam az Ezüst A közelében, de végül marad a Ezüst C. -
xAttilax
őstag
normál téma:
így a végére elértem az arany rangot. Meglett a lila HP is.
Az éves jutalmaknál azt írja, hogy a megszerzett rangok alapján adja.
Szóval elég, hogy elértem az arany rangot vagy ott is kell befejeznem ezt a szakaszt?
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax
üzenetére
Mikor bejött az új gépágyús light tank,az egyik első találkozásom velük az volt hogy a csapattárs belefulladt egy lófing tócsába.
Az vicces volt.
De szerintem akkor is sügér volt.
Végül is a sügér hal.
Lehet visszavágyott a vízbe.
Honvágya volt.
De rohamban is találkoztam hasonlóval. -
Plata
félisten
válasz
xAttilax
üzenetére
Neeem,afkolni jó dolog.

Másik dolog,a light yolo,az meg fun.
Ha lehetne újra szöveget írni a light tankom elejére,akkor megint az virítana rajta hogy brace for impact.
Így nem unom meg a játékot.Bár mostanában úgyis csökkentettem,csak két fiókkal tolom a BP-t,na és csak a napi küldiket tolom le.Mivel maraton van nincs is kedvem játszani,max annyit ami a napi küldihez kell,ha mázlim van akkor az 1 csata.Ha több kell mert rémesen ravasz küldi van,például nyerj 3-4-5 csatát,akkor jön az hogy yolo vagy afk.
Azt gondoltam tegnap a másik fiókkal hogy t6-ban jobb a játék,hát marha nagyot csalódtam,ott még több az öngyilkos aki vízbe fúl. -
Plata
félisten
válasz
xAttilax
üzenetére
Mert szerintem mindig a lököttek veszik meg először pénzért,mivel azt hiszik jó,aztán ész nélkül mennek.
Tegnap az a sügér simán neki ment t10 heavyknek.
Egy lövést sem tudott le adni,mivel atyval voltam szépen végig néztem.
Még be sem töltött az ágyúm,már halott volt.
A vickers viccesebb volt,szokásomtól eltérően még sztrímet is néztem vickers szívatásról. -
h1mpi
félisten
válasz
bolygo85
üzenetére
Sajnos extra mód kell teljesíteni és kell a szerencse is. Nekem akkor sikerült, amikor sorban én hoztam le a csatákat top sebzőként. Most 1100-on állok, de sokat billegtem a bronz és ezüst határán. Fontos, hogy a vesztes csatában is top1 legyél, akkor kevesebbet veszítesz.
-
Plata
félisten
Az este játszottam úgy emlékszem két kemény csatát.
Egy random és meg lett az összes napi meg még egy roham-ot,mindkettőt megnyertem így elég is lett aznapra.
Viszont random csatában láttam az új maraton tankot,artyval voltam T8-10 csata,csata elkezdődött,épp csak becéloztam azt a részt ahol lehet jön az ellenség,mikor T8 csoda maraton tank rohan befelé,majd azonnal kapmpec.Csapattársak hamarabb kilőtték minthogy megnézhettem volna.
-
bolygo85
tag
Üdv!
Van valakinek valami jó PRO tippje hogy lehet kijutni roham mód, Bronz rangból amikor csak agyhalottakkal folyamatosan egy csapatban!?
Lett volna még több kép is de a második kép elég jól tükrözi a roham játékmód állapotát!
Ennél többet hogy hozzak össze!?
Sajnos nem nagyok unicum player hogy 1 vs 5 lehozzam a csatákat!
-
Plata
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én azt hittem tényleg hogy ugyanaz.
Mikor megvehetem volna kedvezményesen akkor sem kellett.
Egyrészt mert idiótán néz ki,másrészt azt hittem Caliban. -
Plata
félisten
Hát ma este két csatát mertem menni roham-ban,mivel mindkettő nyertes lett,ezért elkapott a para és többet nem megyek.
Viszont elfelejtettem be kapcsolni boostert.
Amit utólag bánok,mert így is sok pénz jött.
Győzelem! Csata: Murovanka Járművek: CS-63 Szerzett tapasztalat: 3 244 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 13 Megszerzett kötvények: 3 Értékelési pontok: +29 Szerzett kredit: 116 522 Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 11 652
Győzelem! Csata: Westfield Járművek: CS-63 Szerzett tapasztalat: 5 535 Kapott Battle Pass pontok: 38 Megszerzett kötvények: 108 Értékelési pontok: +31 Szerzett kredit: 179 402 Küldetés teljesítve! Jutalom: Személyes tartalékok: További kredit csatánként (x1) Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 17 940
Van három nap prémem,mert játszottam vagy két csatát abban az idióta waffentróger eventben valamelyiknap.
Ez a roham sokkal jobban adja a kötvényt mint gondoltam. -
tween
őstag
Jó ez az ION, ugyan olyan tárgyalé mint a T56. Állandó tier 9, mindenki átfos meg körbe szaladgál...
-
phoenix1989
addikt
szeretem a maratonokat is. tök jó hogy legyek top sebző a csapatban , máskor 2-3k sebzéssel simán top vagy most 5k nem elég mert mindig van valaki aki 6-7 k sebez. honnan jönnek ezek?
-
po1son
addikt
Begurult a garázsba a Hori 3, ha már e havi tott lett.
Bitang jó ágyú van rajta alapból és a ~11 sec reload 650-es alfaval kellemetlen meglepetés az ellenfeleknek sokszor.
Elég sokoldalú, lehet vele agresszívan is játszani vagy akár hátul campelni és csak sniperkedni.
Aki szeret TD-vel játszani, annak különösen ajánlott!Első tankász vele.

-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
na meg van a második borzalmas tank a kranvagn az már alapból elítélendő hogy apcr az alap lőszer , fújj undorító gusztustalan. hiába találsz el bármi , ha egyáltalán eltalálsz nem megy be mert hahóó én APCR vagyok. -.- már tudom miért nm játszottam eddig se vele.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
vagy a játék első 5 percében meg az utolsó 3 percben lehetne használni a végjáték miatt akár, sok lehetőség van de én a limitet tartom a legjobbnak, nyilván értelmes játékosok a páncélozott tankokra tartogatnák szóval ilyen formán szintén nem ér majd sokat a páncél DE ha olyan szituba kerül , vagy el szórta másra és több nehezen belőhető is van akkor akár végjátékban nagyon nem mindegy hogy ész nélkül durrogtatva szétkapom vagy használni kell az agysejteket hogy merre mozogjak a pályán hol tudom megkerülni , kijátszani. ma pont volt egy ilyen köröm , elfogyott a gold (10 van átlagban minden tankomban) a végén marad egy egylövéses hori én meg 113. 1-1 lövés voltunk egymásnak, a bázisukra mozgott mikor még spoton volt mondom a fürge kis jószággal teszek egy karikát és meglepem hátulról hát erre jött velem szembe mert ő is megfordult
ott álltunk egymással szemben roncsok mögött bújkálva, ha lett volna aranyam volt egy pillanat mikor beüthettem volna fronton de sajnos nem volt. addig ment a tili toli amíg az idő majdnem lejárt végül ő unta meg, mondani se kell hiba volt részéről. de ez izgi volt. leesett a spot ara játszva le akartam lépni de ahogy leesett előre jött insta spot. -
Baltazár123
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Valamit tényleg csinálni kéne vele, mert pont az a része veszik el ilyenkor a játéknak, hogy a páncél érjen valamit, de ez már szerintem így marad. Megvettem a kpz50t-t, mert bejött egy jó session a minotauroval és éppen becsúsztam az ezüst ligába és még az 1000 kötvényt is hozzám vágták. Normál lőszert gyönyörűen lepattint a tornya, aztán megnyomták a kettes gombot a srácok és szó szerint mondva mind sebzett.
Mountain passon védtem utolsónak maradt tankként a kis dombot. Ha kibírta volna a tornya, akkor elég jól meg tudtam volna az ellenfelet szórni, de az arany lőszert nem tudja hárítani. A legjobb talán az lenne, amit QB javasolt, hogy csökkentsék jelentősen a sebzést az arany lőszerrel, de limitálhatnák a darabszámot vagy hogy 5 percenként maximum hármat vagy 1 tárat lehetne lőni vele és várni kéne újabb 5 percig az utolsó arany lőszer lövés után, ha ezt a limitet elérte.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
ezért kellene limitálni, gondolkodjon a paraszt mikor éri meg eldurrogtatni
-
tasiadam
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Toltam 2 kort a waffentrogerrel, csak APCR, es valami 400-600k kozotti kredotet vertem el 2 kor alatt. Draga mulatsag de annyira nem erdekel
-
Baltazár123
őstag
válasz
po1son
üzenetére
Ez az egész játék kínja, hogy a tankokat a normál lőszer ellen ballanszolják ki, nem az arany lőszer ellen. Alap lőszerrel sokkal nehezebb belőni, azért azzal lehet vele kínlódni.
Igen, tudom, hogy sokan szikláról leugratva lövik be a gyenge pontokat normál lőszerrel, de én most nem róluk, hanem az alap játékosokról beszélek, akik normál lőszerrel elakadnak, kettes gombbal meg megoldják a helyzetet általában. Nyilván függ a lőszer típustól stb, de általában szólva a nagyobb átütés több sebzést fog eredményezni.
Ha jön az early, akkor kettes gomb és jó napot vagy sokaknál már eleve az az alaplőszer. A wg már régóta úgy van ezzel, hogy egyenes arányosságot lát az aranylőszer használat és az ő bevételei között, ergó még rá is erősítenek a folyamatra. Ékes példája ennek a bz176, ahol viszont sikerült kicsit túltolni a szekeret.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
fura a 279, mert a páncélhoz nem nyúltak és mégis tényleg nagyon simán átütik, tier 10ben teljesen megszűnt a fear faktora.
-
Papooo
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ezért mindenkinek elsődleges célpont.
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
eközben a 260

-
phoenix1989
addikt
az early op.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Már tegnap is le volt akciózva a teljes német ág, be is vásároltam Jagdtigerből meg Borsigból.
-
tween
őstag
Nem ötödikétől van új TOTT?
Csak mert nem akciós a Ho-Ri3 .. -
dokee78
félisten
Kell a nyomorék szarnak az új eventes tank ingyen!
Kicsit irigylem ezeket az egysejtű amőbákat,mert biztos nem érdekli őket a stat.
-
tween
őstag
Ládából nyitottam egy Projekt ION-t, de van Skoda T56-om, akkor most kettő egyforma tankom van?
-
tween
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Akkor ott rohad el a garázsban a wte-100
-
Baltazár123
őstag
válasz
kisharsany
üzenetére
Én úgy kezdtem az évet, hogy valamikor ősz végén, Novemberben elfogy. Most március 19-ig le vagyok fedve, de a maratonból meg a BP-ból jön még hozzá. Igazából a karácsonyi szezon fontos nekem csak, mert ott össze akarok gyűjteni egy 20-30 milliós olyan kredit magot arra az időre, amikor már nem lesz folyamatos prém napom és amit csak nagyon indokolt esetben költök el és ennyi. Ez meglesz most már biztosan.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem az elmúlt 12 napban 10 prémnap jött össze amit bárki más is begyűjthetett, plusz 21 nap a ládákból. Most van 41 napnyi prémium teljesen F2P fiókkal.
Megkövetem magam, nem volt igaz, hogy 1 évből kb. 3 hónapnyi prémnap összejöhet free fiókkal... jelenlegi ütem szerint 10 hónap is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most elég volt a napi Wot-ból megint egy pár hétre, elég lesz a heti 2 óra. A többi, amit írsz is volt nem egyedi... 

Köszönöm! akkor véget is ért ez a szakasz számomra
így a végére elértem az arany rangot. Meglett a lila HP is.
(a szokásos mikor már nem tudjuk védeni a baromságainkat )

eközben a 260