Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz korren #246083 üzenetére
A borat szvsz A legjobb prémium tank a játékban randomra.
Nem csak hogy érdemes, de szinte kötelező, és nem sokadiknak, hanem elsődlegesnek. Legalábbis én, ha csak egyet választhatnék, ez lenne(najó, a wz120TD miatt elgondolkodtam).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jr1994
addikt
válasz balintka #246087 üzenetére
Azért már van bőven választék, nem ismétlődnek túl gyakran. Amúgy pont akartam itt kérdezni, hogy mikor volt ToTT a CS-63, aztán most nézem hogy a wg szépen suttyomban lenerfelte az egész akciót leárazás van, de nincs többé x5 xp.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
balintka
addikt
ToTT-ben milyen gyakran ismétlődnek ugyanazok az ágak? 60TP miatt kérdezem, ahogy emlékszem, az nem annyira rég volt.
A prémium 56TP mennyire jó tank?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz jano_77 #246085 üzenetére
De elég sokan csöppet sem ésszerűen használják.
Az előbb városi pályán a Concept 5 nekem jött először szemből próbálta belőni BZ-75-öt utána meg megpróbált megkerülni hogy oldalról,de oldalról is lepattant.Megpróbált elpucolni a hátam mögött,de csúnyán benézte és a vízben kötött ki.Igaz amúgy is már alig volt hp-ja. -
jano_77
nagyúr
Köszi. Nekem egészen jó látótáv jött össze vele (448m - optikás direktívával 458m is volt csak elfogyott a direktívám) és kifejezetten bejött a masina. Igaz a fordulékonysága az elég gyatra, mondhatni, hogy szar, de azért ezzel együtt is használható jószág.
52 csatát mentem vele és ki is fulloztam a 250 BP pontot 69% nyertem és 69.58%-ra sikerült felvinni a GM. 1282 az átlagos okozott sebzés. A lövege kifejezetten szerethető szerintem. Ha a többi is ilyen jó lesz, ennyire használható, akkor nekem tetszeni fognak."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
korren
aktív tag
Na benn a shopban a Bourrasque...
Nekem nincs meg természetesen, ez már next-gen prém.
Akinek meg van, szereti? Elég legendás a híre.
Érdemes lehet sokadik prem med-ként beszerezni?edit: Titch-en Skill-nél új dropok vannak!
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
tween
őstag
Gyerekek ez a GSOR 1006/7 nagyon állat. Megtartós tank lesz a részemről. Átlag 3K sebzés meg van vele.
-
hmb
aktív tag
válasz jano_77 #246024 üzenetére
jo camo,jó és pontos loveg,a latotav az rossz.es a lovegsulyedes is szar,páncél egyáltalán nincs.nehezen és lassan fordul.vagy szigorúan hátulról tamogatsz vagy építész a camora egy 3-4 skilles legénységgel és lightkent próbálkozol...kifejlesztettek az ágat de még csak a 8-ig vettem meg ,nincs több kredit.nekem a hetes jobban kézre áll.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
po1son
addikt
Azért jó tudni, hogy vannak még igazi gyerekek, persze ez nevelés kérdése gondolom.
Sajnos ismeretségi körben elég sűrűn tapasztalom azt, hogy 5 perc után megunják a játékot és 6-7 évesen már csak a mobilon/tableten lévő játék köti le őket a kanapén lustálkodva.Amikor én voltam gyerek a 2000es évek elején a műanyag katonák/tankok voltak a nagy sláger.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz Djuree #246069 üzenetére
Hát ha valami vicces eventen rakják be az jó lenne.
Ma találkoztam egy WTE100-al aki eszetlen béna volt,simán kiállt azzal a vacakkal szemtől szembe.Persze golddal lőtt amilyen aranyos volt,csak hiába,Foch lövege sima lőszerrel is megölte,csata után megnéztem az adatlapját,tech tree tankkal van 3 csatája a többi prém. -
-
Plata
félisten
Láttátok a hírt a támadó artykról?
Kíváncsi vagyok el hozzák-e Eu szerverre is vagy csak ruszki szerveren lesz elérhető. -
Djuree
félisten
-
po1son
addikt
Ohhhh, akkor annyira nem ismeretlen egyeseknek itt a topikban, örülök neki.
Nálatok milyen típusok vannak, gyerkőcök nem zúzták még szét őket?
Okos dolog ez a kettő henger a tankok alján, így tényleg tudnak gurulni, lehet nekem is inkább ezekkel kéne játszani WoT helyett, az idegrendszerem már úgyis a végét járja.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Múlt héten Parádfürdőn (Mátra környéke) voltunk párommal wellnessezni, ahol azt hittem védett övezetben leszek a tankok világától, de nem.
A parádi büfésoron (Google térképen így található) volt egy stand, ahol kézzel készített fa tankok voltak, egészen szépen ki vannak dolgozva, de persze makett szintű részletességgel nem rendelkeznek (lent képek).
Az eladó aki egyben a készítő egy barátságos kedves úr, akitől természetesen nem tudtam üres kézzel eljönni.
Agarázsbalakásba begurult egy KV-2 és Tiger 1, amik majd az egyik polcon kapnak helyett a többi porfogó között (legok, makett stb).
Akinek kell elérhetőség/névjegy annak elküldöm privát üzenetben, reklámozni nem szeretnék.
-
jano_77
nagyúr
Felmerült itt minap, hogy a WT-hez kapott legénységgel lehet-e trükközni!?
Barakkba nem engedi, de próbálta-e már vki átképezni másik tankba?
Elkezdtem, hogy kiválasztok egy nehezet, akkor még aktív volt a lehetőség, hogy akár goldért, akár ezüstért képezhető legyen. De jelenleg nincs tankom, amibe átképezhetném."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
vJokka
aktív tag
válasz korren #246052 üzenetére
Hali!
Depó/"ejtőernyő"-ben. Itt vannak a frissített jutalmak:
https://worldoftanks.eu/hu/news/live-streams/token-store-september-november-23/"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
korren
aktív tag
Sziasztok!
A Twitch drop pontjaim hol tudom és mire költeni in-game?
Köszi!
-I like the misery. -I like this world!
-
Plata
félisten
válasz po1son #246049 üzenetére
A francia új heavy ágat kipróbáltam,mert mindent kipróbálok általában.
Főleg mert úgyis mindig fölöslegesen sok tervrajzom van,de utáltam.
Az ok hogy az ágyúja nagyon jószemből nagyon klassz a páncélja,de ha oldalba kapják akkor az kissebb gond hogy sebzik,én azért utáltam mert mikor még új volt holt biztos hogy állandóan minden lövés ami oldalról jött vitt minimum egy modult.Ha egy olyan troll ágyú megtalálja mint a Bz-176 akkor örülhetsz ha marad ép modulja.[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
7-es: viszonylag fájdalommentes stock grind. Annyira nem vágom a tier7-es medeket, így nagyon hasonlítani nem tudom mihez, egy sniper meggymagköpködős tank, ami low tierMM esetén, és ha nincs az ellenfélnél lt, akkor lt-ként is használható.
Saladin: ahogy itt fent keseregtem roppant fájdalmas stock grind, a 250-es löveggel már használható, itt is kb. ugyanaz mondható el mint a hetesről, viszont ebben a tierben lévő sok CVS miatt a kamoja véleményes.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Plata
félisten
válasz tween #246045 üzenetére
Ha táras ág.
Akkor nyolcas már jó.
Hetest kifejezetten nem szerettem.
Többit is átugrottam free xp-ből inkább.
Nem nagyon szeretem a franciákat,lorraine somua tizes arty és foch 155 kivétel.
Mind ki van fejlesztve tier 10-ig,de csak med light és arty van megtartva.Igaz szinte csak artval játszom.
Vagy Foch 155-el,vagy ha Tier 8 akkor somua liberte és lorraine.Esetleg szintén arty az artys accommal de azt is csak frontline-on.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz tween #246045 üzenetére
Feltételezem a single shot m4 ágra gondolsz, nem a sorozatlövős amx50b ágra.
Szerintem kifejezetten jó ág, a tier8asat viszont ugord át amennyire csak lehet. Szerintem a tier7 is játszható, egy butított tiger1, de nem mindenki osztja a véleményt. Nézz meg 1-2 videót, replayt róla. tier5 egész jó(ágyúk), tier6 nagyon jó, tier9 nagyon jó(sőt). Ezen a skálán a tier8 játszhatatlan(talán a legrosszabb tier8 az egész játékban, mostanában kap valami buffot asszem, de nem fog segíteni rajta), tier7 meg olyan..nyeh.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #246036 üzenetére
Én elengedtem a roham módot már az elején, csak annyit játszok ami a küldetéshez kell. Csapat nélkül elég frusztráló a játék, sok jó játékos kiég az event alatt.
Ezt a zászlós dolgot nem is néztem eddig. Ha jól értem mind a 3 szezon alatt arany ligába kell jutni hogy kapj egy tech tree-s tankot 3d-s skinnel?
Üdv:Viktor
-
tween
őstag
Francia heavy ágon az ötös és a tízes tank között mely tankok használhatóak? Melyiket ugorjam át?
-
jano_77
nagyúr
Volt most egy igen érdekes csatám a WT modban. Minden eltünt a monitorról - se minimap, se ellenség, se generátorok - csak a pályát láttam és az enyéimet, de azokat is csak akkor, ha épp ott voltak, amerre mentem. Járt már így vki esetleg? Hiába nyomtam bármilyen gombot, nem jött vissza semmi.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Tököm ki van ezzel a WT játék moddal, hogy amikor nagy ritkán tudok menni WT-el, akkor tutira olyan csapatot kapok szembe, akik tudják mit kell csinálni és mint a szart szétszednek. Mikor meg Harrierrel megyek, akkor sorba akpok a debil csapatokat, akik akkor is mikor ki van lőve a védelme és lehetne aprítani a WT-t, állnak a következő generátoron és várják, hogy túlterhelhessék! Sorba a 3-ik olyan csatám, ahol gyakorlatilag pillanatok alatt elbuktunk ezek miatt.
Amúgy WT-el mit kellene csinálni, mert én bármit is próbáltam eddig mintig tényleg szétszedtek mint a rongyot. Rengetegszer hiába találom el a tankot nem sebez vagy el sem találom.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hulp01
senior tag
válasz Viktoár #246020 üzenetére
Számomra ez a roham mód valami szörnyű. Bronz a-b-ben tanyázok és nem nagyon tudok elmozdulni. És ott meg ilyen 4-5k wot ratinges játékosokkal vagyok együtt, akiknél azért jobb vagyok. Rankeden is sikerült ennél jobban haladni. A heti küldetéseket letudom, aztán már nem erőltetem. De azokat a kis zászlókat jó lenne gyűjteni. Bár nem teljesen világos, hogy mi lesz majd a vége. Most ilyenből lesz három kör, és utána osztanak jutalmakat? Mert akkor nem lesz meg a Hurrican tank, az tuti. Eddig csak két zászlót szereztem és ha jól veszem ki a bronz szintért csak kettő jár. A tankhoz meg 12 kellene. Nagyon visszasírom a rankedet.
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #246033 üzenetére
a mausnak is ott a nagy kocka az alján, az meg magában akkora weakspot mint egy kisebb tank.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Viktoár
addikt
válasz 2thletme2day #246033 üzenetére
A maus használhatóbb tank, ami a páncélt illeti. A type 5 akkor jó ha lehet csiki-csukizni, és úgy "tradelni". Kinézel, felveszel egy lövést, beviszel 600-at. Ez az alfa és hozzá a hp-d általában elég 1vs1-hez, ha meg többen jönnek és leyolóznak akkor mindegy mivel vagy.
-
2thletme2day
őstag
válasz Djuree #246031 üzenetére
Hát azért a Maus fényévekkel jobb szerintem a Type 5-nél.. Azt lehet úgy dönteni, hogy ne legyen weak spotod az ágyúmeneten kívül. A Type 5-öt pedig ha elkezded dönteni mindig van valamilyen weak spot csak ahogy döntöd, úgy változik a helye. A gold ammo egyiknek sem tesz jót de szerintem a type-ot sokkal könnyebb belőni.
-
Viktoár
addikt
válasz sith7 #246030 üzenetére
Jó is az amikor a papírtankot megkened a troll ágyúval. A type 4 és 5 nem sok különbség van, az 5 picit páncélozottab és jobb a töltésideje de a stílus ugyanaz. Saját szintjén egyik sem kiemelkedő, viszont a type 4 tier 10-be nagyon frusztráló lehet, mert ugye a páncélt úgy balanszolták hogy tier7-be is lőhető legyen.
Egyébként meg mindkét tank olyan mintha néha a garázsban maradt volna a páncél, néha meg rácsodálkozol hogy mi a f@sz....., hogy jött össze 8k lepattanó?
Djuree: Igen, városban működik. A maus nekem annyira nem jön be, de majd ráfekszem arra is.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
sith7
félisten
válasz Viktoár #246029 üzenetére
Köszi a választ, Type 4 - nél vagyok, és tegnap láttam egy 2023 - as skill4ltu youtube videót, ahol a 15 cm - es löveggel tolta, és repkedtek a +800 - as sebzések
Igaz a prém HE lőszerrel
Kipróbáltam egy kör erejéig, Conway kapott egy 851 - es puszit , de pl. ST-II az 0 sebzéssel ledobta a láncot, egy oldallövés után ... kicsit hektikus, lehet tesztelem még ...
-
Viktoár
addikt
válasz sith7 #246027 üzenetére
A 600 alfás 14cm-essel. Sajnos csak azután lett meg a tank miután nerfelték, így a repeszes ágyút nem tudtam kipróbálni. A 15cm-es szerintem jelenleg nem túl életképes, sok a tornyozós tank plusz a repesz nerf kinyírta.
Azt azért hozzá kell tennem hogy nem minden kör ilyen, de nem szoktam sereghajtó lenni. Ezen a szinten még olyanok a játékosok mint én, nem túl erősek és lehet bohóckodni a Type 5-tel is. Magasabb szinten már nem használható szerintem és verbálisan megerőszakolnának a csapatársak, sőt már itt bronzba is sokan meggyilkolnák a családomat, és sűrűn kellene onkológushoz járnom.
A múltkor olvastam hogy majd újrabalanszolják a tankokat többek között a Type 5-öt is. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit változtatnak rajta. Ha engem kérdeznének akkor azt mondanám hogy a toronyfrontot egy picit erősíteni (így is maradna rajta gyenge pont bőven), plusz a prémlőszer átütését 290-ről 310-re megemelni.
Esetleg a mobilitáson javítani, de mivel szupernehéz így érthető ha lomha.tween: Ritkán költök belőle, ezeket a kötvényes bohóc eventeket meg mindig csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Nem agresszív jószágok. Előszeretettel vonzzák a kerékre leadott lövéseket, amitől kb nulla haladási sebesség várható, cserébe jó sokáig tart a (legénység általi) javítás.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #246003 üzenetére
Mennyire használható a 7-es angol kerekes med?
Fontolgatom, hogy megvegyem, mert van egy rakat legény a barakkban és még free XP-m is van, tervrajzok is dögivel. Ki tudom fullozni a 7-est és a 8-ast is, de a 7-esen gondolkodom, hogy megtanuljam a játékmodot velük, mielőtt feljebb lépnék.
Köszi a véleményt, tapasztalatokat."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
korren
aktív tag
Köszi mindenkinek a kínai BZ heavy ág infókat!
(még kell néhány tervrajz és megvan a Tier 8-as jószág)-I like the misery. -I like this world!
-
Viktoár
addikt
Srácok ma olyan történt amire ritkán van példa. Megint leültem játszani a roham módot mert ugye új heti küldetések vannak. Bemegyek Cliff-re a kaiju-val , még tart a visszaszámlálás már kapom a "change fucking type 5 you ape" üzenetet a centurion-tól. A másik meg kérdezi hogy miért akarok azzal menni? -Mert szeretem.
A lényeg hogy a meccs végén rám írt a centurion és bocsánatot kért, rendesen meglepődtem, ilyen 5 évente ha előfordul velem.
Egyébként mi a tök van a roham móddal, ez a meccs is tele volt lila játékosokkal pedig csak bronz b-be vagyok.
-
Warton
őstag
válasz ollie #246013 üzenetére
Na sikerült kifejlesztenem a nagyobb löveget és igen, sokkal jobb lett tőle a tank. Olyan centurionos a gémpléj, csak egy picit jobb kamóval. Pedig már majdnem feladtam minden reményt...
Itt egy kis bokrozós csikicsuki: replay
Gondolkodtam, hogy repair vagy camora képezzem a legénységet, de arra jutottam, hogy a 20 mpes kerékcserét sokkal úgysem fogja javítani, úgyhogy elindultam a camo felé.
Annyi pozitív ebben a tankban, hogy ennél tényleg van értelme a két szetupnak. Az egyik lehet a rammer, vent, távcső a másodlagos meg a lownoise, cvs, távcső.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Plata
félisten
Ebben a hónapban az M-V-Y juj tank lesz a hónap tankja,plusz a kínai light.
-
po1son
addikt
válasz korren #246006 üzenetére
Nekem nincsen meg egyik ág sem a kettő közül, de a M-V-Y-nél teljes mértékben kijelenthető, hogy dmg töltetlék a jelenlegi metaban, nincsen semmi kiemelkedő tulajdonsága.
440as alfa tier10es heavy tanknál nevetséges, amihez 300mm átütésű gold lőszer párosul.
-
po1son
addikt
3 órától twitch drop link
-
Djuree
félisten
válasz korren #246006 üzenetére
Az MVY vagy én csak mivi-nek hívom, az egyik leggyengébb hevi, rettenet szar egy tank.
A kínai az nem rossz, lehet vele jó köröket menni, de a 9-es jobb a saját tierjében mint a 10-es. Azt szerettem, a tizest már nem annyira.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Warton
őstag
válasz ollie #246005 üzenetére
Amúgy ja, mert ha leesik a lánctalpad akkor megállsz kb. 5 mp-ig, itt viszont 20 mp-ig olyan lassan mész, mintha megállnál. Igazából az Aladdin semmiben sem jó, nincs páncél, nincs camo, a löveg alfája nevetséges, tehát snipolni sem nagyon lehet vele. Jelenleg stock löveggel meg aztán pláne 150 dmg-el csak röhögnek rajtam. Az egész tank egy freexpsink, hogy amikor majd a reward tankot venném pont az a 56k xp (kerék, torony, löveg) hiányozzon ami elmenne erre a szarra.
De az a 250-es alfájú löveg sem tűnik sokkal jobbnak...
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz 2thletme2day #246007 üzenetére
És annak mi értelme hogy kell várni X másodpercet?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
2thletme2day
őstag
Mi a csecs értelme van annak, hogyha oldalára borul a tank akkor talpra állítjuk viszont ha a tetejére akkor meg haggyuk megdögleni a delikvenst?
-
válasz Warton #246003 üzenetére
Hááát, egész jó tankok lennének lánctalppal, lenne egy angol, papír, med ág, jó löveggel, és használható lenne. De a kerekek teljesen tönkre vágják ezeket, mert a közelében sincsenek a kerekes lightok mozgékonyságának.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Warton
őstag
Húú, ez a Saladin mekkora egy fos tank, amilyen jó volt a 7-es annyira szar ez a tank, pedig ebbe még legénységet is képeztem, igaz, hogy csak 2 skill, de akkor se 75%. Már csak a fejlett löveg hiányzik, aztán töredékekből megvan a kilences. Kilences jobb amúgy? Vagy inkább hagyjam. A tizestől nem nagyon ájultam el, amikor láttam kajzoot játszani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest