- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ma kerestem 1.5 millát el is költöttem csokira és kv-ra

-
benvolio
őstag
Csata végén meglepődve látom, hogy meglett a KV-1S-re a tankász. Pedig szerintem semmi kiemelkedőt nem csináltam, na mindegy ezzel is megvan.

-
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Néhány mapon elsírnád magad ha nem lenne arty. Nagyon sokat artyztam, ebből tudom hogy melyik mapokon hova lőnek be és honnan.
Meg elég sokat medeztem/lightoztam aminél jól jött ha a szakasztárs(ak) jöttek artyval.Jót érzek. De ha nem artyzom akkor trollkodok Bat-cattel

-
törölt tag
válasz
jr1994
üzenetére
Szép tank!
Ismerős.
WTF100 vonalon mentem, az tűnt a legrövidebbnek. Kihasználtam a karácsony utáni 5 napig tartó 5x szorzót, a mostani 35XP/gold váltást és a 15%-os árengedményt (legalább a fele így jött össze a szükséges XP-nek), illetve az 50% kedvezménnyel vett felszerelést is most adtam el 100%-on, így ott nem volt bukta, sőt nem kellett aranyért sem leszerelni, az is mehetett az XP váltásra. 
-
echterion
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Köszi szépen.
-
Terek
tag
linkelne valaki olyan zoom modot ami nem változtatja meg az eredeti gyári célkeresztet,mert tökéletesen megvagyok elégedve a gyárival,nemkell semmi csili vili extra szikrázó célkereszt,csak annyi lenne az elvárás hogy az eredeti gyári zoom 2-3x-a legyen.
-
LobiDrg
aktív tag
Emberek az FCM 50t-vel mennyi a normális sebzés érték átlagosan ?Én 70 csata alatt 1500-at tudtam kisajtolni belőle de sokkal több lenne benne, vagy csak még bele kell szoknom
Egyébként brutálisan jó gép és csak úgy fossa a kreditet.Jó gun dep, mozgékonyság, fasza löveg...nem is kell több.Nem bántam meg h nem a T34-et vettem meg 
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Te még élsz?

Még mindig hisztizel rám?
(#82072) szallasi007
Nekem nem elsődleges a spotolás pont ezért. Inkább lövöldözök. Ezért is lesz jó a 8as light. Tiszta med lesz igazából.
#82073) dfsz34
Fel voltak spotolva a 10 es tankjaink. De érdekes mód mégis csak engem lő...fránya unicum...
(#82076) DiszNóÓl
Inkább nem mondok semmit.
Azokat se értem akik artyznak. Az csak arra jó hogy másokat bosszants. Tönkretedd a játékukat... Aztán utána meg vigyorogjanak. Most komolyan ilyenkor mit érzel? -
robogo81
senior tag
-
Terek
tag
tudnátok linkelni egy zoom mod-ot?
nemkell semmi extra,gyári célkereszt stb,csak 2-3x olyan távolra lehessen vele kacsintani,mint gyárilag. -
Akcok94
senior tag
most vettem meg a t-54 t, hogy érdemes a modulokat kifejleszteni? lánc? motor? torony? sorrend?
-
Cseri0058
őstag
a f@szom kivan ezzel a scout dologgal.
tier 10 ben afkpantherrel vagyok a gwe100 kit lő meg? na kit?
hát persze hogy engem!
ez már azért hihetetlen...(#82068) Bingisz
tudom. és azért ez már elég gáz kategória szerintem....
t10 ben csak ezért lőni engem...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Departed
üzenetére
Az is, de nem feltétlen arra gondoltam. A T14 45 darab lövésből 47 egészet sebzett.
Ez olyan felülmúlhatatlan teljesítmény, hogy csak néztem. 
Az ágyú tényleg imádni való, de sajna a tank egy hulladék. Csak megfelelő pályán lehet vele normális kört menni. De ott is, ha meglátják, halott (sok mongoloid, aki a T5-ös tankját troll ágyúval használja, mert a normális AP-s löveggel semmit sem képes beütni; SU-100-ak és társaik, akik a pontatlan bunkó nagy 122-es csöveikkel még kilométerekről is eltalálnak, természetesen ilyen mákom nekem még 100-200 méterről sincs IS-sel vagy SU-122-44-gyel).
Csak az Achilles-re hajtok, azon már jobban ki lehet használni ezt a csodás 17 fontos löveget.
A Challenger szerintem nem nagy szám, oda már gyenge ez a löveg. Bár a Comet még így is baromi jó tank egyel gyengébb löveggel, de annak meg is van hozzá a flexibilitása. -
wanted5
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
végül egy 1150-es lap lett és egy celeron g1840-es cpu hozzá, innen kiindulva
(#81991) scyllarus
azért 1150 mert úgy tudom ez a legújabb és erre a későbbiekben bőven lehet építkezni, és ahogy néztem a g1620 szinte majdnem ugyanaz mint a g1840köszönöm mindenkinek aki segített a témában
-
h1mpi
félisten
Jött valami kis frissítés, most rakta fel..
-
h1mpi
félisten
Ma nagyon nem adja semmivel úgyhogy nem is erőltetem...
-
h1mpi
félisten
Megkaptam az év rng-jét. A T-34-et kétszer pattintotta az Alecto

E-25-nél az autoaim mód az nagyon beteg

-
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
És még Cromwellfüggő is.
Van már vagy 600 csatám vele.
-
Pete55555
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Az
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Ha borsóval szórakozom, akkor a Cromwellre mindig goldot töltök, mert olyan szépen tud repülni tőle a tornya...
20 esetből kb.19-szer beadja az ammorecket. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Igen ez tényleg így van, illetve nekem is mentette meg arty a hátsómat, vagy egy "beásott" kiszedhetetlen jagdtiger esetén is hasznos, de amikor T8 csatában figyelek a hátbaosonós lightra, a szemből támadó heavyre, és a CROMWELLEM (Tier 8 csata) telibeküldi az arty, akkor nem szeretem őket.

-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Pedig sajnos vannak mapok , helyzetek amikor jó hogy van egy max két arty. Mostanában egyre gyakrabban látom , hogy pl Prokhorovka mapon sok havy -TD beáll a sarokba , de szó szerint . Vagy pl ott van az Artic Region map ahol a medek már nem mennek előre Délről 2. bázis hanem elmennek rögtön balra és felállnak hátul , megvárva , hogy az ellen szépen átjöjjön a dombokon .
-
Jolet
őstag
elég vadregényes ez az Archer a 75%-os legényekkel
-
Djuree
félisten
az melyik mod, hogyha ráviszem a célkeresztet egy tankra, megmutatja hogy mennyi eséllyel lövöm át? zöld ha átlövöm, sárga ha nem biztos stb.
-
LZs?!
aktív tag
@h1mpi
Mivel látom a másik oldalt rájöttem, hogy bár sokkal könnyebb vele dmg-et szerezni, mint mondjuk egy med vagy light tankkal, de nem csak a szép dolgok vannak.
Lehet, hogy félreértem, de ha arra célzol, hogy számodra közelítőleg ugyanannyi sebzést egyszerűbb arty-val kitolni, mint medium-mal (LT külön kategória...), akkor ott nem feltétlenül a gépekben van a hiba...
Peace.

-
törölt tag
Más az álcaérték lövés után, állva és menet közben.
Ehhez még hozzájön (ha van) az álcaképesség, festés, álcaháló, bokor stb..
Lehet hogy menet közben 300 méterről meglátod, de ha megáll, akkor csak 280-ról. Ha mondjuk álcaháló is van rajta, akkor lehet hogy ez az érték 270-re módosul.
Ha (ezeket az értékeket figyelembe véve) te 290 méterre voltál az adott tanktól, akkor simán eltűnhetett előled ha megállt.
Ettől még simán oda lehet küldeni pár skúlót, amennyiben nem csak a weakspoton tudnád sebezni az adott vasat. -
echterion
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Én is múlt héten vettem egy G3220-ast meg egy H81M-E lapot, összesen húszezerért (előtte 4,5 GHz-es Richland volt, szörnyű cpu limittel). Ebből a lapra még van majd' 3 év gari. Így gpu limitem van, nem cpu, egyszerű grafikával, max látótávval csak erlenberg meg winter himmelsdorfon esik 30 alá az fps időnként.
Majd később jön mellé egy gtx750, azzal lesz teljes a system. -
jagada
addikt
Eleve hüleség, hogy miért nem egységes a látótáv mindan tank esetében. Elég idegesítő amikor lövik az embert és azt sem látja honnét, mert mondjuk aki lő annak 30m-el több a látótávja és onnan csipeget. Nem is beszélve az olyan tápos TD-kről akik a térkép széléről belátják az egész csatateret és az egész meccs alatt egy bokorban ücsörögve ontják az 5-600-as sebezéseket vagy még nagyobbat.
-
h1mpi
félisten
Próbáltam a gyors ágyút a T-34-en, de nagyon nem adja. Hiába gyors annyira papír a tank, hogy nem előny, hogy sokszor kell kibújni vele....
-
zarew
senior tag
Szasztok!
Az mért van hogy sasolom az ellent tiszta belátható terepen,azt egyszer csak eltünik...Az álcahálló hatása?Ja és próbáltam egy páncélvadászt II.oszt
de nem jöttem rá az ízére...de majd utána olvasok miért jó nekem. -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Én amióta artyzok, sokkal kevésbé szidom Őket. Mivel látom a másik oldalt rájöttem, hogy bár sokkal könnyebb vele dmg-et szerezni, mint mondjuk egy med vagy light tankkal, de nem csak a szép dolgok vannak. Ha úgy gondolja a WG, akkor egy tog-ot se találsz el vagy 2 perc alatt ott egy light, aki péppé lő. Bár ezen sokat segített az auto célzás TD módban javaslat
Persze, amikor a T5-ös artyval láncon tartom a T7-es heavyt, akkor senki nem panaszkodik a csapatból, hogy szemét arty meg ilyenek

-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nem értem ezt az arty-ra való panaszkodást. Mert mit is csinál? Fogja a heatmap-et, becélozza a legsűrűbben járt helyek egyikét és csemegézik. A másik oldalon mit csinál az egyszerű játékos? Megkeresi azt a helyet, ahonnan könnyen lőhet az ellenfélre. Tadaaaam! Ugyan az a kettő és kapja is a nyakába az áldást. Ne legyünk már ennyire bambák! Meg nem árt néha artyzni egy kicsit, hogy tudd hol tudnak meglőni.
-
Departed
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Archer-rel nekem is jópárszor néz ki így az eredménylista, annyit sebeznek a többiek egyszerre mint én egyedül. Alacsonyabb Tier átka + brutál ez az ágyú T5-ben, főleg hogy a T6 és T7 is ugyanezt kapja.

-
MinionFlasH
senior tag
Szerintem aki panaszkodik az artykra, azokat gyakran betalálják, és nem boldogítja, hogy futott 2 artymentes csatát, ha előtte 8 csatában betalálta az egy szem arty. Utána elég 1 kör amiben 3-3, 4-4, 5-5 klikker van, elpattan a húr...
Legalábbis én így működök

-
04ahgy
nagyúr
válasz
wanted5
üzenetére
Helyesen gyanakszol a CPU-ra. Amid neked van, az a NetBurst architektúra szégyene. Egy minél magasabb órajelű Core2 a megoldás, ha alaplapot nem akarsz cserélni. Járulékos plusz lesz, hogy a fogyasztásod is a felére csökken majd.
UI.: azoknak higyj, aki azt mondja neked, hogy a WoT-nak semmilyen CPU nem elég. Nálam 4,5GHz-es Haswell van alatta, és az sem elég.
HGyu
-
Zolee_70
senior tag
Könnyen lehet lehet, hogy a T10 miatt érzem a sok arty-t....szinte csak ott megyek. Nem akarok én meggyőzni senkit, én úgy érzem, többen vannak és zavarnak. Beraktam két példát 9 arty-val, történetesen egymást követték a csaták, de ez valóban nem reprezentatív. Kíváncsi leszek a statisztikára, és én is elkezdtem írni.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
homeless09
üzenetére
Én a gyors 122-est használtam. Elég jó a DPM-je, szerettem játszani vele azzal is.
-
KaLeun
senior tag
Javaslom, az ezredik "megint sok az arty" füstölgés helyett, mindenki fogjon egy papírt, tollat és strigulás stílusban vezesse mondjuk egy hétig, hogy hány arty van csatánként (esetleg készíthet egy arty számláló modot is). Talán annak lesz valami összehasonlítási alapja. Nekem több alkalommal is az jött ki, hogy az itt divatos "már minden csatában 3-3 arty van" állítás az valójában ~10%. A 4-5 arty talán olyan ~1% lehet, az utolsó "felmérést" adó 158 csatában egy ilyen sem volt (pl. ahogy ezen a héten is). Szóval lehet két egymás követő csatában is 5-5 arty, de valójában a 4 arty is rohadt ritka (~heti 2-3). A statisztikához amúgy nem árt kellő számú csata, hisz a kis sorozat torz statisztikát eredményez. Ideális az aki sokat játszik és nagyjából naponta ugyanannyi csatát megy. Nekem most tengernyi időm van... ...és így rohadt sokat játszva nem látom továbbra se ezt a növekedést.
Tudom, hogy néhányan még a saját statisztikájuknak sem hinnének, de ha a következő update-ben kivennének az artyt akkor már az nap már meglenne a következő ellenségük. Ennyi... Nekik sok az arty ha van ha nincs.
-
Bobyjack
senior tag
Emberek! Általában jó csatákat szoktam csak kiposztolni, de most megfutottam életem messze legtöbb XP-s csatáját, a rekordom így 3133-ra mászott fel:
Győzelem!
Csata: Hidden Village
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 6 266
Szerzett kredit: 139 117
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Őrjárat, Acélfal, Pool medál, Kritikus együttműködés, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"Az utolsó killt volt olyan kedves és meghagyta nekem a szakasz társam, de egyébként teljesen fogyatékos volt az ellenfél csapata.
Itt a replay.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
homeless09
üzenetére
troll + arany
-
homeless09
őstag
sziasztok!
isu-152-őn melyik löveget érdemesebb használni, amíg nincs meg a BL10?Hardver témához hozzászólva...az új laposomban i5-4500H, 8Gb RAM és GTX850M duruzsol, fullon azért elég szép lett már a játék.

-
benvolio
őstag
Na kezdek megbarátkozni már a jobb csővel a Caernarvon-al.[link] Hú de rég kaptam ilyen DeLanglades medált. Ez már a nyolcadik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ismerős.
WTF100 vonalon mentem, az tűnt a legrövidebbnek. Kihasználtam a karácsony utáni 5 napig tartó 5x szorzót, a mostani 35XP/gold váltást és a 15%-os árengedményt (legalább a fele így jött össze a szükséges XP-nek), illetve az 50% kedvezménnyel vett felszerelést is most adtam el 100%-on, így ott nem volt bukta, sőt nem kellett aranyért sem leszerelni, az is mehetett az XP váltásra.
Hogy a rákba lett meg ilyen kevés csatával?
Egyébként brutálisan jó gép és csak úgy fossa a kreditet.Jó gun dep, mozgékonyság, fasza löveg...nem is kell több.Nem bántam meg h nem a T34-et vettem meg

Ez olyan felülmúlhatatlan teljesítmény, hogy csak néztem.

de nem jöttem rá az ízére...de majd utána olvasok miért jó nekem.