Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plata
üzenetére
Az első mondatod nem reakció semmire de ha már beírtad csak hogy lejátszuk ezt írd már be mitől is szar nekem? Kiváncsi vagyok.
Én irtam tisztában vagyok azzal mitől akkora a kredithozam. Csak amikor a posztod születik a flextől nem fér oda a háttérinformáció. Az amit utólagosan valamiféle gyenge érvként használsz azokra a dolgokra amiket leírtam.
Legközelebb a semmitmondó körmondatok helyett írd oda és akkor talán nem nézik ez emberek trollkodásnak.Csatlakozom kisharsányhoz. Nekem is fura hogy te még semmilyen szabályt nem szegtél meg. Főleg úgy hogy lírtad már szándékoltan bosszantod a jónépet.
De amikor ezt lírja szintén egy kis vicces(amúgy nem) riposztot kap tőled. Egy ilyen kis aki mondja másra az mondja magára tipusút. -
válasz
Plata
üzenetére
Szerintem meg te vagy mert előadod itt magad miközben a játékról közölt infóid nagyrésze amit másoknak írsz baromság. A legutóbbi volt a csúcs hogy te 100k kreditet termelsz vesztes csatában. Ez nem szánalmas hogy megpróbálsz embereket megvezetni? Egy nyamvadt kis troll vagy aki itt éli ki magát. És bizony erre nincs jobb szó mint a szánalmas. A trollkodás még hagyján de mások félrevezetése az már teljesen más tészta. Beraksz itt 4/4-es statokat hogy hűha 350 k négy meccs alatt a foch-al. Ezt csak az szopja be aki nem ismeri a játékot. Vagy te tényleg akkora ....... vagy hogy elhiszed azt hogy tisztán termeltél 350 k kreditet?
-
Met
nagyúr
válasz
Plata
üzenetére
Én meg felvállalom az ingame nevem, nem úgy mint egyesek, akiknek szar statjuk van amit szégyelnek, de osztják az észt mert okosak, a név takargatást meg azzal magyarázzák hogy vicces amikor mások azon szenvednek mi lehet a neve.
Na, ki a szánalmasabb?
És most nem dokee78-ra gondoltam. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
okés, olyant csinálhatnának valóban. A wot 10x éve alatt volt már sok jó játékmód, aztán mind ment a kukába. Nehéz ezen a cégen kiigazodni, mert a normális cégek ha látják, hogy valami tetszik a játékosoknak, akkor azt valamilyen formában, akár fizetős extra tartalom, de igyekeznek megtartani. Ez lenne a logikus üzleti magatartás, de ezeket nem érdekli.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Ezek nem igazán akarnak PVE módot. Néha van ilyesmi és tényleg el lehetne vele szórakozni, de szerintem itt az ár lesz a gond. Egyedül játszol és ugyanazt a szerveridőt fogyasztod, sőt nem tudom, hogyan kötötték a szerződést, de a botok mozgatása még plusz erőforrás igényes. Igaz cserébe -14 vagy akármennyi tanknak nem kell számolni a mozgását és az interakciókat, szóval talán egál, bár ha AI mozgatja a botokat, akkor már az sem biztos. A lényeg mégiscsak az, hogy 1 játékos fogyasztja a szerveridőt vs 30.
Én már írtam a supportnak ebben az ügyben, hogy miért nem terjesztik ki a wot+-t és amikor előfizetek, akár kicsit magasabb áron is, akkor kapnék ilyen extra lehetőségeket, mint PvE lehetőség. Korlátozzák a kreditet, xp-t, ha ez is a problémahalmaz része, nem érdekel annyira, sokkal inkább a játékélmény. Köszönték az ötletemet és továbbították az illetékesnek
ugye ilyen finoman küldtek el a francba az ötletemmel.Pedig jók voltak, a normandia volt utoljára az ilyen és egész szórakoztató volt és nem is könnyű! Volt régen az a stratégia mód, ott is simán lehetne PvE. Vagy én építem fel a védelmet és próbálja meg a gép áttörni vagy én próbálnám meg áttörni. Vagy a történelmi módokat feléleszteni.
Ja és ha kiveszik a kreditet meg XP-t ebből a módból, akkor akár a kliens is számolhatna mindent PvE módban. Mondjuk akkor visszafejtenék a kódot és a rejtett paraméterek működésére is fény derülhetne, ennyi benne a kockázat. Esetleg módosított fizikát használnának a csak kliensben futó PvE módban. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Ez a játék kb menthetetlen. Némi időtöltésnek jó, de az a baj, hogy lemennek úgy napok, hogy csak agyhalott rohanásból áll az összes csata. Ez pedig egyik oldalnak sem szórakoztató. Már a kredit grindet is abbahagytam, hiába az ünnepi bónusz. Lemennek úgy napok, hogy nem játszottam egy jót, úgyhogy újra takarékra, minimális használatra kerül a játék nálam jó időre.
Tényleg csak egy tipikus példa, talán 10-15 másodpercet késtem a csata kezdéssel. Redshire védekezés, Nomad tank, mondom elmegyek a bal sarokba. Mire felértem oda, pedig nem mondhatni lassú tanknak, egy ellenséges kunzepanzer berohant oda a sarokba és szitává lőttük, mert többen mentünk oda. A saroknál, ha megyünk tovább van egy mélyedés, oda meg bejött egy ellenséges E75 meg egy patton the tank. Azokat is szitává lőttük. 3 játékosnak annyiból állta a csata egy teljesen idióta helyre berohantak és utána a csapatukat megrekkeltük, hogy szaknyelven mondjam
. Mire volt jó ez a csata? Elvett 7-8 percet az életemből és most már összegyűjtöttem 80m kreditet, az se kell több.
Ez nem is kivételes, nem is szokatlan, most már ez a sztenderd. Lehet szidni a régi módit, hogy lassú csaták voltak, de szépen próbált mindenki a tankkal pozíciót felvenni. Ez az elmebeteg berohanás nem tesz jót a játéknak és egyébként meg semmi köze semmilyen valós tankos taktikához. Ilyent még a ruszkik se írtak elő soha, mert értékes a tank. Igaz, a drónok most már szétszedik a tankjaikat, de még most is próbálnak valamiféle taktikát kialakítani. A 4-5m dolláros tankot szétkapja a pár ezer dolláros drón, elértünk a tankos hadviselés végéhez, azt hiszem, de ettől még a játék megőrizhetne belőle valamit. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Plata
üzenetére
75% keyboards have arrow keys and an F-row but not a numpad. Most 75% keyboards condense even further by removing the navigational buttons normally found above the arrow keys. Ideal for those who value both functionality and space-saving design, 75% keyboards offer the perfect blend of a full-sized layout and a compact footprint.
Nincs rajta numpad, sőt néha még pageup/home/end/prtscr gombok se. -
-
xAttilax
őstag
válasz
Plata
üzenetére
hol?

Nézzük mit ír Attila:
"Ő simán nem tudott (akart) a billentyűzetère hivatkozva, nyilván ha olyan a tartalom, akkor azért sikerül neki. De tényleg mókás, hogy ő mesél képekről itt. Mi lesz a kövi? Replayt kér? 😂😂😂😂"itt igazából a TE (Plata) állításodat fogadja el, hogy nem voltak telefonos képek ezzel a szövegrészlettel:
"Ő simán nem tudott (akart) a billentyűzetère hivatkozva" Attila itt az állítja, hogy nem tudott vagy akart NORMÁLIS képet csinálni Plata (az te vagy). Semmilyen telefon vagy telefonos kép utalás nincs.
Így jó már? össze tudod rakni ezt a bonyolult 3 kommentet?
H1mpi: telefon
Plata: nem volt telefon
xAttilax: nem is írt vagy célzott telefonra. -
xAttilax
őstag
válasz
Plata
üzenetére
"Szerintem benézted, telós képem nem volt" hol írtam???
ilyesmire gondoltam:
"De egyébként a nem prins screennel készített képeken nincs rajta a HUD.
Ez eszembe sem jutott." (#249828)
Kaptuk a felesleges tájképeket...
aztán megkérdeztük, hogy miért nem normális prt sc és arra volt a válasz:
"De van,csak valami zakkant billem van és simán a print screen nem megy,csak ha nyomok hozzá kombót." (#247810)
És mesék mellé mondtad, hogy egyszerűbb leírni mint képet csinálni (ezt most nem keresem vissza, az már sokkal több idő lenne, mint amennyit ér az egész)De tökre megértelek, hogy nem könnyű ennyi felesleges baromságot fejben tartani amiket te ide irkálsz
nekem is csak azért maradt meg, mert sokszor annyira szürrealisztikusok a posztjaid, hogy nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire baj van nálad vagy csak élvezed. -
-
forras2
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Ne is emlegessük ezt... Ha jól emléxem ekkor 2012-t írtunk, és a T32-nél jártam ki volt húzva a T34, de nem volt rá kreditem, azért nem vettem meg. Ez miatt nem kaptam meg annó ingyé a T34-et.
De amikor az IS4 meg az IS7 ketté vált, ott is volt valami ilyesmi matek...
Meg amikor a 277 bejött, T10-et át tették másik ágra, ott is ki kellett fullozni mégegyszer a T10-et, mert ott meg a modulokba volt valami matek... -
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Plata
üzenetére
20 csata, asszem 5 vagy 6 win, délelőtt és most este futva. Hótmindegy, hogy kiteszem a lelkem, vagy meghalok második percben. Statisztikailag azért (hogy szívasson) még 0 sebzésnél is összejöhetNE a win- aztán mégsem.
5x-hez még a gyenge win is jól hozna (a bónuszokkal), csak ugye ahhoz győzelem kell. -
RaZroX
addikt
válasz
Plata
üzenetére
Nem-nem, ezek közül egyikre sem gondoltam.
De nekem tetszene ha néha lehetne olyan csatákat menni, amikbe nem matek alapon dől el, hogy látom-e az ellenfelet, illetve ugyan ez az rng alapú célzásra is igaz. De mint mondtam, ez alkalmi játékmódként lenne számomra érdekes.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Nekem a progetto65 fájt jobban, bár még most se rossz, de azért érezhető volt a nerf. Randomban szinte alig látni a nerf óta és egyébként előtte se volt népszerű, kivéve azt a megfigyelési időszakot a nerf előtt, amikot ToTT meg BP főszereplő volt

A 60tp-t legalább nem ilyen banális okok miatt nerfelik. Megvan a tank maga, de nem igazán mentem vele eddig, pár csatát toltam bele, de akkor ezek szerint a garázsban fog porosodni az idők végezetéig. Sajnos a nagy HE nerf előtt nem volt meg, pedig akkor volt igazán elemében.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
A twitchnél valami prioritás sorrend lehet, mert én is jártam úgy, hogy a streamer saját cuccai haladtak az 5 fesztivál token meg leállt addig.
Kifulloztam a "field modification"-t a squallon és azt hiszem ennyi volt a tank. Végül is olcsó volt, aztán ennyiben ki is merültek az előnyei
Nagyon nem éreztem rá erre a tankra, hogy mit kéne vele kezdeni. -
hulp01
senior tag
válasz
Plata
üzenetére
T10-ben a bz páncélja se sokat ér.
Sehol nem írtam, hogy op. Azt írtam, hogy megint egy tank, ami kurva nagyot sebez a saját tierjén belül.
Nagy sebzésű erős frontpáncélú tank. Az, hogy a bz-nek ezen kívül még vannak előnyös tulajdonságai....
És bz-ből is van sok, ami eszetlenül megye előre. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Plata
üzenetére
Egy csomó régi, kivett térkép megvan a fejemben, de ez nem ugrott be, hogy melyik. Muszáj volt róla képeket keresnem.
Amúgy minden egyes térkép visszakerülésének örülök, illetve jöhetnek újak is. Plusz üdvös lenne, ha javítani sikerülne a rotációs értéken, azaz több térkép per nap és nagyobb változatosság volna jó. -
xAttilax
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Attól, hogy te mit szeretsz vagy nem, és éppen mivel tudsz egy gyenge átlagot lőni annak semmi köze, hogy mi a jó a metában.
8-as TD átlagot nem tudsz hozni ezekkel a tankokkal...
Ha valakinek elég ha lő 2-3 lövést akkor persze jó, de valahogy kategorizálni kell, mondjuk tulajdonság/szerepkör és ott már nem.
Minden tankkal lehet játszani és biztos vagyok benne, hogy sok embernek ilyen olyan ok miatt egy szar tank a kedvence, de attól még nem lesz jó.
Imádom a tornvagn-t de attól mèg nem jó tank. -
xAttilax
őstag
válasz
Plata
üzenetére
majdnem? nehezebb hasonlóságot találni mit különbséget.
Ennyi erővel majdnem olyan mint egy T10...De, hogy Derronnak is válaszoljunk:, nem jó tank, inkább játszható de sima tech tree-ben találni jobbakat (Hori, Grille vagy a v4, e4..stb) van egy hektikus ágyúd viszont páncél nem nagyon ,főleg a Tier X-ben. A torony forgás kellemes a 395-ös heat is szakít ha éppen oda megy ahova kell. Biztos lesz vele sok jó csata de bőven rossz is.
Zsolt,72: A sima 268-hoz lehetne hasonlítani az ágyúját csak kicsit rosszabb ahogy a tornyos tankoknál szokott lenni. A V4-nek kb minden más, talán a dpm közeli de a többi nem.
-
Papooo
senior tag
válasz
Plata
üzenetére
Mi számít jó csatának?
T10 redshire 8k kombinált, 2 killel Tesákkal, vagy nagy csata 7,5 kombinálttal 3 killel BC 25 t-vel nem számít annak?Mellesleg rájöttem, hogy a Tesák a "sok sebező lövés egy csatában", vagy a "sok kritikus egy csatában" küldikre ideállis.
Sebző lövésre goldskúló, minden másra ott a rendes.
Ma a Jason féle "15 sebző lövés medbe" küldi egy kör alatt meglett.
-
-
galervin93
addikt
válasz
Plata
üzenetére
Ja hogy ez ennyire új ág, azt nem tudtam, azt hittem régebb óta gémben van.
Egyelőre funny, még szpotolni is egész jól lehet vele, bár a bálna fordulás miatt az aktív szpot kifejezetten nehéz, de nekem az a kedvencem, így tegnap azért sikerült egy szűk 5k szpot kör, ami türelemmel lehetett volna még 7-8 is. De így is jól adta az xp-t a rengeteg boosttal, szóval lehet vele haladni.
Célpontot jól meg kell választani, ennyi a titka. Inkább az a nehéz, hogy lightként derítsen is fel az ember, de ne is dögöljön gyorsan, mert hát nagy hab test, kicsit RU-érzetem van, de ott legalább van egy jobbacska ágyú. No azért gyűröm még, végre egy kis változatosság a sok egyen masina között. -
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Guild Wars 2 (GW2)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro max 512gb silver, bontatlan.
- Garmin Fenix 7s Solar eladó! Valós állapot, műszakilag hibátlan, számlával!
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ugye ilyen finoman küldtek el a francba az ötletemmel.