- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
A motort tuti megéri felrakni, mert nem egy száguldó őrült. Ha meg van egy kis emelkedő, akkor aztán bebőrzik a szeme, mert nincs bent elég kráft!

Ha kicsit dombosabb a pálya, oda sem érsz a csatába, mert mire a második huplin átvergődik, a medek, és a gyorsabb heavyk már ott vannak a fronton. Pölö Redshire.
Szóval igen, szerintem érdemes a nagyobb motor, és lánc. -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Ha hiszed, ha nem, ez bizony Himmelsdorf volt és sima két bázisos felállás!
Mi csapatunktól mindenki a hegyre ment illetve egy-két heavy a halál útra, tőlük viszont vagy 5-6 tank a síneken keresztül a bázisunkra és pillanatok alatt behúzták a CAP-et. Persze, mi sem voltunk a top-on, de ezt nem is írtam. Esélyünk sem volt semmire.
Én artyval amúgy a sínek felé indultam, de megláttam, hogy senki nem jön arra, így elindultam én is a hegyre - ebből ki is merült a csatám. Haverom a light-al végig ment a pályán az enemy oldalára, hogy artyt öljön, de nem talált egyet sem - valszeg kint voltak a hangárnál mind, mert a hegy felé nem volt egyik sem. Harmadik pedig a hegyen vérzett el.(#172086) Simulacrum: nekem az rémlik, hogy szinte minden variációban voltam már ezen a mapon - fehér közös bázis, két bázis, védés/támadás - és szerintem mindegyiket nyertük is. Legalábbis ez rémlik most. Nem mindig éltem túl, de mintha mindet nyertük volna. Tegnap többször is kerültem ide. Én is azt gondoltam, hogy aki a kapu mögött védi a bázist, azok gyakorlatilag nyertek, mert kizárt, hogy a támadók be tudják foglalni a bázist, de sikerült úgy rémlik. Ha nem felejtem el, majd megnézem a replay-eket.
-
zodo
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Igazad lehet mert összehasonlítva a tier 8 közepes tankjaimmal még sem olyan rossz persze tőlem mint erős sárga játékostól.
Nem tudom hogy frissül ez az oldal mert az értékek valósak de Mastery nem 3 hanem volt több 1 osztály is az alap 1 gunmark-al ezzel a körrel.
Lehet csak többet vártam mint tárastól vagy hogy időközben olvastam a topikot ahol kb. mindenki lehúzta a T69-et esetleg részben az ilyen csapatok miatt elért alacsony wr miatt mondtam az előbb hogy nem jó.
Az is lehet hogy rossz összeállítást tettem rá mint venti+stabi+célzásgyorsító de T54E1-re már távcsövet tettem az utóbbi helyre, legalábbis míg nem lesz meg a nagy löveg.Egy biztos hogy megfontoltan kell játszani vele mint általában a tárasokkal pláne hogy lassú.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Zolee_70
üzenetére
Az a szívás az egészben, hogy a fejlesztett torony az ágyú után van...(42+14k xp azt hiszem). Az alap tornyot kb minden arra járó (és arra sem járó is) átlövi. Alap ágyú meg nem annyira sz@r, masszív gold & HE spam aztán kalap kabát.
Kérdés mindenkihez: megéri rádobni a nagy motort és láncot vagy inkább meneteljek a 705 felé?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Elveszíteni már sikerült két alkalommal is... Amikor a csapatból 12-en "ellemmingeznek" az 1-es vonalon, akkor nem nehéz... Mire észbe kapnak, hogy baj van, már általában késő.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Barret001
üzenetére
Nem nézek mostanában senkit, 3-szor kaptam meg védőként abból nekem az jött le, hogy esélytelen támadóként, ha nem teljesen agyatlan a védelem.
zodo: a T69 volt a kedvenc tankom kezdőként, most elővettem az amcsi küldetések miatt és mostani metában is OP-nak tartom még aranylőszer nélkül is, azzal meg brutális még T10-ben is.
-
zodo
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem támadás módban 5 csatából 2 győzelem és 3 vereség de egyik sem bázis foglalás hanem minden tank megsemmisítve.
és meg lett a 16. tier IX tankom.

Alig vártam hogy letudjam a T69 húzását, szerencsére jókor jött a 2x 15k xp küldi így spóroltam kb. 3 óra játékot. Lassú, inkább csak támogató tanknak mondanám és a gold átütésében sem szabad bízni mert néha még az is karcsú. Viszont a tornya meglepően sokat bír de löveg és lőszerrekesz érzékeny.
-
Gyuri27
félisten
Megvettem az is-m-et.
Mondom ha meglesz rá a torony majd jó lesz unionos pattintós küldihez.
Első 10 csata:
1 full t8, 1 top, 2 t9, 6 t10
Szánalmas a wg. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
kv-2vel jol lehet ott irtani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amugy elvileg annyit lehet tenni ha valamelyik oldalrol az egesz csapat egyutt megtolja aztan lesz valami
persze mivel ez a world of teamwork ez egyenlore nem fog menni -
Barret001
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Te is nézted Linkin videóját?
Erre a következtetésre jutott ő is! -
Simulacrum
senior tag
Empire's Border: sikerült már valakinek elfoglalnia a bázist, támadás-védés módban?
Eddig rendkívül szerencsés voltam és mindig (három alkalommal) védőnek pakolt be a játék. Nulla, de tényleg nulla esélyét látom a támadóknak ezen a pályán. Közvetlenül a bázisnál összesen 3 irányban kell védeni és nincs esélye a támadóknak. Egyrészt nulla az artytámogatás, nem tud tüzér belőni a védőkhöz, akárhova áll is. Fölül a kis kapun semmi esély bejönni, mert két oldalról szétkapható a próbálkozó. A két oldalról lehetne esély, de szerintem nem sok van, hisz ha mégis bukna az egyik oldal, a másikról nagyon hamar átér a védők egy része. Meglepne, ha ezen a pályán nem változtatnának a jövőben. -
kchryss
veterán
Ha valaki tud angolul és kíváncsi egy nagyon toxikus ingame csetelésre: Epic Chat Battle
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Mondjuk ha 3-an vagytok szakaszban és hagyjátok az ellenfelet 2,5 perc alatt befoglalni akkor ti sem lehettetek a helyzet magaslatán. Milyen pálya volt ez? Mines vagy murovanka encounter esetleg steppes? Én ezért szedtem ki a beállításokból az encounter csatákat, mert rendszeresen elmegy az egyik csapat bázistól messzebbik oldalra míg a másik csapat köszöni és befoglal. Gyanítom itt is hasonló lehetett a helyzet.
-
jano_77
nagyúr
Mivel tudom, hogy ebben a játékban minden teljesen "tisztán" zajlik, így ebben a csatában is csak arról lehetett szó, hogy mindenki - köztük én is - teljesen hülye volt a csapatomból vagy BOT!

és a lényeg! pályafutásom szerintem leggyorsabb csatája volt:
igen, jól látjátok nem volt 2,5 perc sem!
thx WG -
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Compare menüben kiválasztod az összehasonlítandó tankokat. Ha ugyanazt a tankot akarod összehasonlítani más setupokkal akkor ugyanazt a tankot választod ki.
Aztán rámész a "base tank" és az "update tank" részekre az oszlopok tetejénél és ott beállíthatod a felszereléseket, fogyócikkeket és legénységi skilleket.
Van amelyik böngészővel bugos, ott néha frissíteni kell az oldalt F5-tel.Ugyanitt modulokat is lehet állítani. Például meg lehet nézni, hogy egy tank kis vagy a nagy ágyúval jobb-e.
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Tanks.gg-n be lehet állítani minden ilyesmit.
Itt egy összehasonlítás: [link]
1. oszlop: Töltésgy - Venti - Stabi
2. oszlop: Töltésgy - Optika - Stabi
3. oszlop: Töltésgy - Venti - OptikaMind a 3-nál beállítottam, hogy legyen pótkaja és a legénységen 100%-os bia, camo, felderítés, helyzetfelismerés, pillanatkép, sima utazás skill.
440 körüli látótáv egy heavy-nek szerintem bőven jó. Én is azzal a setup-pal használom mint te, vagyis az 1. oszlop. Viszont én állandóan használom ezt a tankot klános csatákban. Ott pedig mindig van a csapatból valaki aki megy spotolni, ezért ideális a sebzésre optimalizálni a tankot. Ha csak randomra használnám és nem klánoznék akkor elgondolkodnék rajta, hogy a ventit cseréljem optikára. Ha meg kiválósági jelet húznék rá akkor biztos cserélném is.
Egyébként mind a 3 fenti összeállítással jól használható a tank, nem ezen múlik az eredményesség. Az minden esetre jól látszik, hogy a venti milyen kis hatással van a statokra. Alig javít valamit az ágyú pontosságán és a töltésidőben is csak tizedmásodperc a különbség. -
dokee78
félisten
válasz
kchryss
üzenetére
Néztem ezt a listát.
Super Conqueror nálam így néz ki felszerelés tekintetében.
Töltés gyorsító,Fokozott szellőzés,Stabilizátor
Így a látótávolság 440 méter körül van,Prohorovkán rendszeresen spottolok tornyozás közben a lightok helyett.
És így 7,1 a töltés időm.Nem tudom érdemes-e inkább optikát használni a fokozott szellőzés helyett,mert úgy minimálisan nőne a töltés idő.
Kinek mennyi ezzel a tankkal a töltés idő,pót kaja nélkül?
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Jelmagyarázat:
Minden tankhoz kétféle felszerelés összeállítás van a táblázatban. A "Spot4ltu" oszlopban a látótávra van optimalizálva a "Dmg, etc" oszlopban pedig nem látótávra, általában sebzésre. Minden tanknál sárgával ki van emelve az az oszlop amelyik összeállítást skill4ltu használja.
Skill4ltu arról híres, hogy nagyon fontosnak tartja a látótáv maximalizálását, így sok olyan td-n és heavy-n is használ optikát amelyiken mások nem szoktak. Álcahálót viszont nem használ semelyik tankján sem, nem illik az agresszív játékstílusához és bokor mögött kb mindegy hogy van-e rajtad háló vagy nincs.Könnyű és közepes tankoknál érdemes azt az összeállítást használni amit skill4ltu is használ. Ez többnyire a spot4ltu setupot jelenti, de van néhány pontatlan, felderítésre nem annyira alkalmas tank ahol ő is inkább a sebzés maximalizálására ment rá és "Dmg" oszlopban lévő setupot használja.
Nehéz tankoknál ha nem vagy tapasztalt játékos és nem játszol nagyon agresszíven akkor inkább a "Dmg" oszloban lévő összeállítást érdemes használni.
TD-knél mindkét összeállítás használható, de ha nagy bokorharcos(kemper) vagy, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy a Célzásgyorsítót lecseréled álcahálóra. -
jano_77
nagyúr
válasz
dvids
üzenetére
Nem fogod megbánni, ha mindkettőt megszerzed!
STRV jó nem csak legénység húzásra, de kredit farmolásra és ahhoz is, hogy megszokd a Svéd nagy TD-k harcmodorát.Type64 is nagyon jó, az egyik legjobb tier6 prémium jelenleg szerintem. Nem véletlen, hogy sok pro játékos is játszik vele.
MÁS:
meg tudná nekem nézni vki, hogy a 10-es franszia artynál melyik legénységi tag látja el a rádiós szerepét? Ingame meg lehet ezt valahol nézni?Megtaláltam közben a tanks.gg oldalon köszi -
dvids
aktív tag
Üdv, tankcserélősdiben gondolkodom, van egy-két prémiumom, amit már egyáltalán nem használok, szóval nem kár értük. Két tank megszerzésén gondolkodom, Type 64 és Strv S1. Ezekről van valakinek személyes tapasztalata? Jó masinák ezek? A Type 64 lehet kicsit redundáns lenne, mert van Type 62 már, de szeretem a light tankokat. A TD pedig jó lenne legénységi képzésre, nemrég kezdtem el ezt a vonalat. Köszi a tippeket előre is!
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ahogy ugrál a ping időnként, simán összejöhet, hogy te később látod a lövést, mint amikor valójában történt.
Az ellenfél lőtt, a szerver megkapta az infót, hogy eltalált. Amíg a te gépedhez is odaér, addig te nem tudod, hogy lőttek, és elkezdesz visszahúzódni (mondjuk egy hull-down-nál). Amikor a te géped leképezi a lövés grafikáját, és lejátsza az animációt, te már elmozdultál, ergo a te gépeden már nincs ott a hitbox a lövés útjában. De a szerver tudja, hogy téged eltaláltak, mert az ő adatai alapján akkor még ott voltál, és leküldi a gépednek, hogy dobja fel a találatot, meg csökkentse a hp-t, stb-stb... Valami ilyesmi, de biztos vannak szagértőbbek is a topikban.
Lehet csinálni olyan screenshotot is, amikor látod a csövednél a robbanást, amikor lőttél, a lövedék még a levegőben van, de az ellenséges tank fölött már ott van a találat, és lement a csíkja is. Aztán pár pillanattal később látod a robbanást a tankon. -
jimmy74
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ha hamarabb látsz valamit te akkor van mire lőni..
persze ne arra gondolj hogy light-ként játszva hanem arra hogy messzebb lásson.
én pl a superconq.-on használok optikát de lehet E100-ra nem raknék hisz az betonharcos
-
jano_77
nagyúr
Hogy van az, hogy sem este, sem délelőtt nem tudok játszani, mert mindig agyhalott csapatokat kapok és bukjuk a csatákat 3-5 perc alatt!?!? Ne mondja nekem senki, hogy ez nem manipulált!

-
peterson79
őstag
válasz
kchryss
üzenetére
Más ki tudja nyomtatni ezt az Equipment doc-ot? Nekem nem engedi valamiért csak az első oldalát.
Mindegy, akkor lementem és majd úgy keresgélek benne..az se rossz
és még a fákat is védem...Ja, kis jelmagyarázat is kellene. mit jelent a Spot4ltu? Gondolom, hogy spotolás, de heavy tanknál mióta kell figyleni spot-ra?
-
válasz
Project: A
üzenetére
E5 álom tankom volt, mikor elkezdtem. Mire meglett, addigra elbaszták. S.Conq-ra hajts!
-
jano_77
nagyúr
válasz
üzenetére
Egyértelműen S.Conqueror!
-
peterson79
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
a többiek merre kóricáltak? keresték az új 5 forintost vagy mi?
amúgy grat, szép kört mentél. Megvan a replay?
-
tag
E5 vagy SuperKonki szerintetek?

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
annyi pezert 14500 goldot kapsz ami 507k free xp akcioban
ebben a csomagban van 7500 gold -> 262k free xp atvaltva ill 1 honap prem acc, 5 garazs, 20 ora 50% kredit boost + a 75 mission, osszessegeben igy jobb ajanlat, csak amugy meg ez mar megint az az osszeg amiert egy top jatekot lazan megvehetsz
-
kchryss
veterán
válasz
sfefe
üzenetére
Esetleg meg lehet nézni skill4ltu mit ajánl. Van egy táblázata a felszerelésekről: 11 - Equipment oszlop
IS-M-et Töltésgyorsító - Venti - Stabilizátor kombóval használta. Ritka, hogy egy tankra nem rak optikát szóval nagyon pontatlan lehet az a tank.
-
kchryss
veterán
válasz
sfefe
üzenetére
"Statistics is based on data uploaded by 0 Commanders using the ADU Active Dossier Uploader in conjunction with ATS Advanced Tank Statistics."
Vagyis azok közül akik feltöltötték az oldalra az adataikat senkinek sincs is-m-je. Elég elavult ez az oldal, nagyon kevesen használják már az adatfeltöltő rendszerüket. Én már nem is nézek olyan statisztikákat amiket ennek az adatbázisnak a segítségével csinálnak.
-
jano_77
nagyúr
hogyan tud sebezni egy olyan lövés, amit látok magam felett elrepülni?!?

-
Barret001
addikt
több mint 3 hete nem játszottam.Ma mentem 7 kört. Winrate 85,71% wn8 1582,48 Éppen átléptem pirosból narancsssárgába. Ugye semmi manipuláció nincs? 30 napos Wn8 1582,48. A terv az volt,hogy az első bukta csata után befejezem. Nem panaszkodom,szerintem nem rossz
. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Azt hol lehet megnezni, hogy egy tankon pl a stabilizatort a jatekosok hany szazaleka hasznal?
Vagy egy kepesseget....koszi
udv: sfefe -
Zolee_70
senior tag
Megvettem az ELC-90-t. Nagyon jó, végre újra tudom élvezni a játékot. hatalmas fun vele menni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
"szóval nem olyan lehúzós ez."
Szóval, ha egy boosterért nulla forintnál többet kérnek, akkor az nekem már lehúzás.

-
Tarill
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
sima ap lőszer t110e4-től és a 9-es td.be
-
zsolthee
senior tag
50k kredit mellé kaptam egy ilyet. Ez mi ez?

-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
A Trade-In keretében becserélném az egyik nem használt VIII-as tankomat a T54 prototype-ra vagy az STG-re.
Melyik éri meg jobban szerintetek? Az árát ne vegyük figyelembe, csak a használhatóság, kredithozam érdekel.
Legénységem lenne mindkettőbe, most állok neki tolni a hátsótornyos és a másik ruszki med ágat. Utóbbival a T44-nél járok és haladok majd az O430felé, másikkal pedig az A43-nél vagyok.
Köszi! -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
ennyibol lehet veszel annyi free xp-t h eleg egy tizes tankra. (bar nem szamoltam utana)
-
Tarill
őstag
ezeknek a svéd ajtóékeknek a 40mm-ess frontpáncélját mért nem viszi be overmatchel egy 155mm-es lövedék?
-
galervin93
addikt
Lol.
De van ilyen is.
Az utóbbi csomag elég ütős, 75 db 5x szorzó az alig 5ezer xp-s körökkel számolva is 375ezer xp.
És azért csak bejön néhány ász 8-10ezer xp-vel... Aki tankot/ágat húz durván jó csomag ez, persze jó pénzért, de azért csak akad ott 10ezer gold értékű gold/prémium, plusz a kredit boosterek, szóval nem olyan lehúzós ez. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
thx, kozben egy jutyub videot meglestem
-
Simulacrum
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha worldoftanks.eu-n belépsz, akkor a jobb fölső sarokban a nevednél a legördülőben lesz egy My Clan link. Az elvisz egy oldalra, ahol nekem megint be kellett lépnem, de utána bal oldalon alul elég kis betűvel lesz egy Leave clan link.
-
BÁ Nutrition
addikt
hogy tudok elhagyni egy klant?
megvan, nem ingame kell keresni
-
Tarill
őstag
Aztaqva ráment a 15k xp egy prém tankra úgy hogy mellette húzok vagy 5 ágat :S nem igaz bakker :/ elfelejtettem hogy megy ez a küldi a háttérbe
-
Simulacrum
senior tag
válasz
adamgreen
üzenetére
Jól gondolom, hogy úgy lett meg nekik, hogy előtte az első és második szakasznál mind a 4 záró küldetést fullosra csinálták, abból lett nekik 8 parancs, majd a harmadik szakaszban egy nemzetet toltak meg, ott lett meg a 9. parancs és ezekkel kiváltották a harmadik szakasz másik 3 csoportjának végküldetését?
Vagy volt olyan köztük, aki több harmadik szakaszt végig csinált?Most nézegettem és óriási eltérés van közöttük. Egyértelműen és magasan a német-japán a legkönnyebb. (gondolom nem véletlen, hogy mindkét korai teljesítő ezt csinálta) Szerintem még én is meg tudom majd csinálni, utána az orosz-kínai tűnik teljesíthetőnek, de a másik kettő számomra biztos lehetetlen. Az amerikaiba és a franciában is van pl. blokkolás. Az amerikainál el kellene indulni a T95 ágon hozzá, a franciánál meg vagy a Emil vagy a francia nehéz AMX M4 irányába, de ezek nem igazán érdekelnek. Az amerikai ágon van 8000 sebzés teljesítés. Ehhez persze akinek van FV-je az megoldja, de mással azért nem könnyű.
-
kchryss
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Nem hiszem, hogy driver hiba, mert nem teljesen fekete csak sötétebb, mint lennie kéne. Lehet csak fejlesztett grafikán jön elő a jelenség, annyira nem teszteltem. Nálam minden esetre látványos a különbség fejlesztett grafikán ha a "fények minősége" minimumon van vagy ha legalább 1-egyel feljebb.
[minimum1] vs [nem minimum1]
[minimum2] vs [nem minimum2]Ráadásul nálam a szűrőknél be volt kapcsolva a mély szűrő ami még rátett egy lapáttal, így ezeken a helyeken először nagyon koncentrálnom kellett, hogy lássam merre megyek.
A pálya napos részein nem volt probléma, ott hasonló a kép minkét beállításnál. -
szucsinka
őstag
Üdv
hogy lehet cserélni prémium tankot?
éééé megvan -
kchryss
veterán
Empiers Border pályán ha a grafikai beállításokban legkisebbre van véve a "fények minősége" akkor a pálya kb fele fekete és játszhatatlan. Még jó, hogy erre rájöttem gyakorlóban és nem élesben futottam bele. Aki minimum grafikán játszik az figyeljen erre. Először azt hittem direkt tervezték ilyen sötétre, de szerencsére nem.
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Szerintem nagyon jó tank. Nekem fasza kis köreim vannak vele, a Tigrissel ellentétben ezzel még pattintani is lehet, cserébe egy hangyányit kisebb a DPM.
-
zodo
nagyúr
Kicsit elgondolkoztam a prém tank csere üzleten és arra jutottam hogy alábbi megoldásról ritkán esik szó.
Kell egy beáldozható prém tank,
megfelelő mennyiségű ezüst/kredit,
szabad garázshelyLényeg a 9.16 patch-el érkezett "Jármű és legénység visszaállítás" lehetőség.
pl.:
Teszem azt szeretném a T26E4 SuperPershing-et amely 7200 gold vagy shopban 8546 Ft esetleg -15% tier 8 akcióban 7264 forintosítva.
lásd Számológépen a -15% csökkentett érték
Beáldozom a legdrágább beszámolt tier 8-as tankom mely a Panzer 58 Mutz ami 4350 gold értékű így az új tankért 2850 goldot kell perkáljak.
Akciós vagy kupon nélkül vett értéken a 2850 gold 3494 Ft
Tehát Mutz bevált és csengetek 3494 forint értékű aranyat és enyém az SP.
Aztán 72 órán belül szabad garázshellyel rendelkezve 1.939.960 ezüstért/kreditért visszavásárolóm a Mutz-t.lásd eladási ár + 10%
Hozzáteszem nekem a Mutz ingyen volt.
Annak érdemes utána járni hogy a 9.16 előtt már egyszer az ügyfélszolgálat által már visszaállított tankkal is működik-e mert mintha azt olvastam volna hogy az butka!
-
zodo
nagyúr
válasz
adamgreen
üzenetére
és már le is pukkant a feje.

-
adamgreen
senior tag
-
sequator
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
A legutóbbi terveik alapján mégsem veszik el a kedvezményes MMt. Ezt a buffot azért kapták, mert még abban az időben kerültek játékba ezek a tankok, mikor a prémtankok rosszabbak voltak mint az azonos tierű nem prémek. Azóta ezt a szabályt is visszavonta a WG, ezért kapták a buffot.
Az MMnek rossz, hogy ezekkel kivételeznie kell, ezért akarták elvenni, de a közfelháborodás hatására (szar az MM egyébként is) inkább az MM javításával igyekeznek megoldani a problémát.sautia
-
MZsoltee
veterán
válasz
MZsoltee
üzenetére
Most van kb 1700 goldom, meg veszek még 5500-at (6,5k huf). Bedobom a TOG-ot. az 1750.
Így lesz 8950 goldom. Majd veszek egy M10-et, meg valami 6-ost csak nem tudom még mit. CronwellB megvan, meg a Type 64. T-34-85M-en és SU-100Y-on gondolkozom. Bár megvan a T54 prot, szóval med annyira nem kell. Mi az ami jó és 6-os? -
echterion
nagyúr
Hát, olyan tankot fogok becserélni, amivel nem is játszom. Ez vagy a T54 prot lesz, vagy a francia Revo. Amivel még szemeztem, az a 7-es német heavy lenne, de oda csak a nyereménytankot engedi (amcsi td, t28 talán), meg a 6-osokat, pedig szívesen odaadnám érte valamelyik 8-ast is. Tulképp olyan tankot keresek, amivel fun a creditfarm, nem kínszenvedés, fel akarom dobni picit az SP-T34 vonalat, mert azoktól már herótom van, a többivel meg nem tudok / nincs kedvem játszani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Unikum is lehetek akár
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
thx WG