Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
-
xAttilax
őstag
válasz
ollie
üzenetére
nyilván. Baszott nagy a cég a WG, 2020-as Wiki szerint 1750 alkalmazottal ahol gondolom külön osztály van arra, hogy csinálják a legtöbb profitot... DE költés nélkül is simán el lehet lenni, nézd meg Tankelit videoit a témában. Csomó prémtankot tudsz szerezni valós befizetés nélkül, régen nem volt ilyen, plusz raklap bonusz, TOT, BS, halom játékmód...stb ahol ezt azt lehet szerezni (régen ilyen se volt).
Akkor mit akarsz? se pénzt se időt belerakni és kapj meg mindent? Tökre tisztelem a moderátori munkád itt meg tök jól csinálod és ezért nem akarlak megsérteni de ez egy nagyon "idealista" felfogás. -
válasz
xAttilax
üzenetére
Akárhogy is vesszük, több pénzért előny vásárolni nem egy tisztességes gyakorlat, még akkor sem, ha egy játékról van szó. Ez pont arra tanít, hogy az ember ne legyen becsületes az életben. Ez egy multiplayer játék, ahol pénzért előnyt vásárolsz a többi játékoshoz képest. Ne gyertek azzal, hogy bárki farmolhat annyi pénzt, mert az gyakorlatilag azt jelenti, hogy megdolgozik a pénzért, mint a való életben. Teljesen mindegy, hogy virtuálisan dolgozol, vagy a valóságban, így is úgy is az időddel fizetsz a pénzért.
-
joergie
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
Ennek talán úgy lenne értelme, ha egy billentyűvel át tudod kapcsolni auto/manual közt. Van amikor számít az a pár tized sec is. Más amikor kb késleltetés nélkül javítja, és kb meg se torpan a tank, meg amíg észleled, döntést hozol, 2szer megnyomod a gombot(nálam a hüvelykujjamnál van az egéren), eltelik szerintem simán 6-9tized sec is. Például tier10 tvp 1.5sec reloadjánál azért elég sokat számít ez.
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az instant javitas szerintem autofellacio. Megtrackelnek, javitod, ujra tranckelnek es innentol ertelmet veszti. Meg ha csutkan van a javitas, a trackre nem is kell figyelni kb mert hamarabb javit mint reagal az ember
-
phoenix1989
addikt
válasz
po1son
üzenetére
ez még simán lehet 2 javító. nekem volt ennél durvább de arra se csináltak semmit, pedig elég látványos volt. leláncoltam de azonnal javítódott a lánc. egy pillanatra sem állt meg a tank, még csak el sem fordult a lendülettől. és ilyen mod egyébként van. a sima javítókészletet azonnal ellövi magától ha láncot kapsz. ez azért elég gusztustalan.
-
po1son
addikt
Szerintetek ez valami csalás vagy 200 IQ és dupla javítókészlet volt a tankon?
video
Meccs után ráírtam a srácra, csak mosolygó smiley-t küldött... Érdemes elküldeni a wgnek a demot?profil alapján átlagjátékos (utolsó 30 napban sem alkotott nagyot)

-
Dobi 562
addikt
15:1, 3:15, 2:15 zombiapokalipszis csatak. Ennek a f**znak egyik vegen sem jo lenni.
Alt+F4.
-
tasiadam
veterán
-
Dobi 562
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nem lehet, ha jol tudom shopban is csak egyszer volt kaphato az a skin.
Engem a karacsonyi ladakbol kiporgetett 3D skinek erdekelnenek. Azokbol eddig csak az E100-et lattam shopban meg az IS-7-et black marketen.
-
-
xAttilax
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
klánból lehet másikat is keresni.
Twitch kb 10 perc megcsinálni. Nekem akkor megy lehalkítva mikor Wot-ozok és így is váltok ki festést, prem napot.
Nem tudom, én idén már nem költök a játékra csak prem napom van még tavalyi ládákból (akkor sok arany jött és prémium napot vettem) de szerintem így is jó, sőt ahogy elnéztem, nekem nem éri meg az alsó sor, semmi olyat nem ad ami érdekelne.
Küldiket nézd meg, ott is lehet bőven szerezni ezt azt. -
tasiadam
veterán
válasz
xAttilax
üzenetére
Klanom abszolut nem aktiv, ok meguntak a wotot. Amikor a HE meta volt, kb mindenki letorolte, az utolso szog az EBR volt. A kuldik adnak, ja, abbol neha jon is. Twitchet sosem csinaltam. A BP is fasza, foleg ha az ember kifizeti azt a 2500(?) Goldot erte, mert siman visszahozza. Ugy tudom hogy most ez az elso olyan BP ahol az alap alig ern meg, alig hoz barmit.
-
Nuada herceg
őstag
A 8-as premium tank, bisonte-hez Meg lehet venni valahol a 3d skint? A tank szerintem tavaly karácsony óta megvan, de a skin hozzá azóta sem. Gondoltam rákérdek, hátha valahol külön meg lehet venni...
-
xAttilax
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
az, hogy egy meccsen mentél 4K-t az tökéletesen nem számít a prem ammo szempontjából de gondolom ezzel egyet értünk. amúgy meg egy 4k dmg-s kör prem lőszerrel is bőven ad kreditet
.. 9-10 éve játszom ezzel a szarral de most olyan könnyű kreditet csinálni, hogy gusztustalan. küldik, battle pass, twitch drop, klán bonusz...stb. olyan tankokkal farmolok amikkel nem kell vagy minimálisan prem lőszer. TD, light, med. és úgyis élvezetes. -
tasiadam
veterán
válasz
xAttilax
üzenetére
Hat mostanaban inkabb autora koltottem, meg egy erdei preshazat vettunk, igy nem akartam kolteni jatekra. De tegnap vettem egy "a bit of everything"-et, farmoltam 200k kreditet es elkezdtem premmel loni mindent. C45 hirtelen atlag 1500 helyett csinalt 4k damaget 1 meccsen. De a farm miatt kell nekem tovabbra is a kredit, mert alig jon 1 meccsen. Lehet vennem kene kredit boostot is
-
Gubu0101
veterán
Akinek van obj. 268/4 az milyen felszerelessel hasznalja?
-
hulp01
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
Köszi. Sajnos annyira nem jó tank, mint amennyire sokáig tartott megszerezni. Páncélja nincs, az ágyúja troll, és nulla gundepje van. Gyorsnak gyors, de mindegy, ha a pozíciót nem lehet vele megtartani, mert bárki átlövi bárhol. Nagyon ritkán, ha lehet vele tornyozni, akkor jó, meg néha sidescrap. Mint ebben a csatában:
[link]
Aztán vannak ilyen csaták, ahol nagyjából minden lövésem talált:
[link]
Gold nélkül még rosszabb. Amúgy se nagyon vagyok oda a heavy játékért, és ez a tank is csak megerősített benne. -
tasiadam
veterán
5500 kötvényből valamelyik tank farmolni jó lehet? Sok farmolni való tankom nincs, KV1, Skorpion, Defender
Vagy mik jók még? C45 is eléggé tud szedni -
xAttilax
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
És akkor te miért nem teszed ezt? szeretsz középszerű játékos lenni? Azt nem hiszem el, hogy nem költesz a játékra, mert ahogy nézem 3000 aranyad volt, hogy többször nick-et cserélj. Vagy ha neked ez a kihívás (mert vannak ilyenek) akkor meg ne sírj hetente 12X, hogy valaki használja a játékban adott lehetőségeket.
phoenix1989: Persze ez így van. DE ott is kell célozni és attól nem leszel te pro player.
-
tasiadam
veterán
-
xAttilax
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
Nem akarlak megbántani de az ilyen elmélethez sem kell túl sok agysejt… amúgy tökre kiváncsi lennék, hogy full prem lőszerrel mire mennél, lenne e szuper unikum stat ( van egy tippem)?
ha jobban ismernélek simán adnám az accom: összes X-es tank + early, 260, sok kredit és csinálj 50 csatából 3000+ statot full premmel.. -
tasiadam
veterán
Ok kérlek iskola kezdésnél szoljatok, mert ezt a sok idióttát valahogy nem tudom elviselni. 30k game 45% wirate csapat kb állandóan. Meg még ezalatt. 0 agy, semmi gameplay. Nekünk kell védeni, 15ből 3 véd.
-
tasiadam
veterán
válasz
Raysen623
üzenetére
Gyakorlatilag semmi. Én IS2-II-vel azt lövök, meg weak spotokra, de egyébként 0 agysejtet igénylő goldot is betöltök néha, Phaseben 340mm a pen, nagyobb, mint a grille 15ben
Aztán azzal át lehet tolni nagyjából mindent, kivéve a T95/chiefet, mert az szent és sérhetetlen szintén 0 agysejtet igénylő tank. -
Raysen623
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nálam is voltak hirtelen csúcsosodások az elmúlt napokban, tegnap délután több óráig nem volt internet elérés (Vodafone). Állítólag az Antenna Hungáriánál csináltak valamit (ugye nem rég lett "privatizálva").
-
Raysen623
veterán
Én nem tudom kiket kapok csapattársaknak de kb az összes elmehetne tamagocsizni inkább. A tetves STB-t meg nem lehet 5 méterről oldalbalőni??? Med vagy heavy tank ez vagy mi a tököm?! Hogyan lehet ekkora OP szart a játékban hagyni. IS3-am meg olyan papír hogy az nehéz tanknak totális vicc kategória. Régen szépen pattogott, most meg ott lövik át ahol akarják még kőhajító ágyúval is

#236048bigobert: nálam is volt ilyen és kb semmit nem tudtam ellene tenni.
-
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
A kedvenc pillanatom az az volt hogy egy standard b-t egy used 14 megevett 1v1ben úgy, hogy az udesnek 400hp-ja volt. Kértem, hogy jöjjön segíteni, nem jött, majd amikor ő kért, akkor elbújtak szikla mögé. Persze elvesztettük és az utolsó 7 embernek összesen nem volt 2k sebzése. A standard B az egy 45% winrates 12k games játékos volt. Elöntött a boldogság majd kiléptem.
-
-
tasiadam
veterán
Újabban olyan csapatot kapok hogy a genfi egyezményt sérti.
-
Macka
veterán
Nektek nem szar a ping ma? Nekem 160 körül. Tcom.
-
jano_77
nagyúr
Játszottam ismét én is pár csatát tegnap, tegnap előtt és ma. Sikerült 2 jó karikát mennem:
T-50-2 Tank ÁSZ
Cromwell B Tank ÁSZ
amikor a light nem csinál semmit, akkor meddel kell spotolni.
-
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Köszi szépen! És Wartonnak is.

A 279e ág a Chimeránál elakadt. Nagyon keveset játszottam az elmúlt 1-2 évben német/japán tankkal, és ott nem haladtam. Nem is tudom mennyi van még hátra, de lehet, hogy már csak 1-2. Viszont a 279-re vezető út innentől kezdve lesz igazán nehéz, mert ott már átlagok kellenek, ami nem szokott menni. Legalább is nem olyan mértékben, ahogy a kampányban kellene. Mingye, a háttérben futnak majd, aztán vagy meglesz, vagy nem. Plusz azt sem tudom, hogy kell-e az nekem, hogy bekerüljek a csatába egy early-vel, aztán meg mindenki tőlem várja a csata lehozását. A frontvonalban való hősködés nem az én világom. Minap is egy isu szólt be a csat első percében, hogy mit kempelek egy tizes progival. Közben meg csak az első pár lövést akartam leadni az ő bokrából Steppes-en a light kinyírására. Ami aztán sikerült is. És a vége az lett, hogy valami 5k körüli sebzéssel zártam. Ha berohanok a darálóba egy meddel mindjárt az elején, az nem hiszem, hogy sikeres lett volna. Főleg nem kitárazás utáni horror töltésidővel a progin.
-
Thrawn
félisten
-
joergie
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Remek vas a T78, talán a kedvenc tier6 prémtankom mióta megvan. ha akarok, domborítok vele úgy, hogy én is húzom felfele a szemöldököm csata végén, hogy ez mi volt
. kb hellcat, de jobb a HE protection és a gunhandling is némileg. talán lassabb, de az belefér.
kaptam 5 nap bant egy kb ártatlan szituért(az e25 nem spottolódott, nem vesztett hp-t, és kb én hoztam le a csatát tier6al tier7ben)...nem tudom ki vesztett rajta, de én biztos jobban jártam így, hogy nem játszok
talán a wot eu közösség is...ha van egyáltalán ilyen. -
Dobi 562
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Annyi eszem azert van, hogy ha snapshotokat lottem volna melle nem panaszkodnek...
-
po1son
addikt
hamarosan orrvérzésem lesz, megint kikkel dobbál össze a játék...

50e csatás 10es progetto automata célzással lövi az 1 lövéses kranvagn-et szemből végjátékban, szellemi fogyatékos az ilyen???
ráírtam meccs után, hogy egy kicsit gyakoroljon a duckhunt nevű játékkal, akkor megtanul célozni...
-
Met
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nem tudom, nem szoktam nézegetni miket lövök.
Ha piros és átütöm akkor rálövök
-
Met
nagyúr
A T25/2-nél ennyire alacsony a szint?

Ace
Első csatám vele, rádiót tekintve minden stock, legénység is. -
CirrMee
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Field mod miatt nyolcas szinten az 50 -es számú lengyel tapírt kezdtem tolni, meglepően többre mentem vele, mint pl a 252U géppel. X tierben viszont valamiért a Csirke63 adta nagyon, mondjuk sokszor sikerült azzal fordítani, hogy pl Sigfried mapon mindenki letojta a mezőt saját a csapatból, azt' amikor elegem volt a vaktában belövöldöző pálya széli kempingező nyomorékokból, akkor gyorsan pozi váltás, hátsó kerülővel irány a mezőre, majd ment az áldás a csapattól...

-
Raysen623
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Nekem a Leo is kezd bejövős lenni. Tetszik hogy tudok vele sebezni is és asszisztokat is jól adja. Papír mint az állat, de ugye ez a vonal sniper med ág ha jól tudom.
#236014manu75: tegnap én is megnéztem, de vicc kategória. Pénz az nem jött, az egész meccs kb 4 perc volt. Med tankosok paradicsoma ez a mod jelenleg. Én egy német prém nehéz tankkal mentem (nem Löwe), de olyat kaptam hogy ráment 2-3 alkatrész, és még ki is gyulladtam egyetlen lövéstől!!! Soha nem volt még ilyen, de ezzel az egész menetre hazavágta a játék a tankomat.
-
manu75
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Éppen ez az. Mentek a szokásos bokorba. Mondjuk mára javult a helyzet úgy néz ki értelmezték a módot kaptam is pár gyors garázsmenetet.
Mindenesetre én köszöntem a creditet, jól jön a következő obj780-hoz. 
phoenix1989: Nekem tetszett ez a kacsavadászat mód, várom a következőt. Lehet az majd épp a bokorharcosoknak fog kedvezni.
-
fradi81
veterán
Köszi a win állítja magától, de közben rájöttem mi lehet a gond nem írható a c:

-
fradi81
veterán
Újraraktam egy win 10-et azóta időnként szó nélkül kilép a játékból, van hogy előtte írta nincs elég memória. Pont azért kellett új mert a 11-re frissített win alapból 5,3GB ramot evett, ez meg csak 3-at. Tipp hogy mi ez?
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Mentem par csatat kivancsisagbol az E50M-el, gondolkoztam, hogy a ventit lecserelem fejlesztett edzesre de nem vagyok benne biztos jo otlet.
Ugy van, ahogy irod, celkoron belul szor mint az allat az agyuja. 28 loves, 19 talalat, 12 atuto. A heavy duhongoben jatszottam, alig tudtam elloni VZ-55 kupolat, T110E4 kupolat pedig gyakorlatilag nem is mozogtak... Erdekes. Megyek meg azert parat vele, lehet csak az RNG nem akarta adni ebben a csataban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hetvegen bekapcsolom a klanost+sajat boost,hagy jojjon mindnen is
.. 9-10 éve játszom ezzel a szarral de most olyan könnyű kreditet csinálni, hogy gusztustalan. küldik, battle pass, twitch drop, klán bonusz...stb. olyan tankokkal farmolok amikkel nem kell vagy minimálisan prem lőszer. TD, light, med. és úgyis élvezetes.