Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Nap szépsége: Ferdinand goldot lő hellcatre...

-
KisApám
addikt
MELYIK az as MOD, amely mutatja, hogy mely tanokat lőttem meg és mennyi sebzést osztottam ki a csata alatt?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Pedig nekem tetszik, hogy beallsz egy bokorba, es nem latnak, te meg csak sorra villantod az ellent

Egyszer Malinovkan bealltam szembe az ellenfellel egy bokorba es parat ki is lottek az enyemek, erre a kozos - feher csevegobe beirta az egyik ertelmesebb ellenfel, hogy Kill 12t, csak eppen nem tudtak hogy hol vagyok
-
Rico33
aktív tag
Unalmas 2 perces várakozás közben gyors fejszámolás: várakozók a sorban cc 2600 de az összes tank cc 2200.Honnan a viharból várnak még játékosokat?Vagy kb 400 ember mire vár?
-
törölt tag
ez vicc 8 tankal 2 percet kell csítára várni
-
jano_77
nagyúr
másnál is villódzik a játék, mikor a garázsban van?!
-
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Még én is csak egyszer indítottam el, csak hogy megnézzem jó lett-e a frissítés.

-
Diarmand
senior tag
Egy pályát 3-4 hónapig csinálnak, a tesztelés nélkül.
Egy bizonyos általuk szponzorált videón (aka WG-reklám) aztat találták mondani, hogy egy pályában akár 80 munkaóra is benne van. Segget csinálunk a szánkból kedves Serb?

-
eastsider
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
1x db hellcat vs 1y db su100. egy élmény volt. mondjuk nyertünk a hellcatekkel. meg pár kv1s free fragnek
(ugye 8x penelem, mire újratölt a 122-es) -
Confront battle a valóságban: 15 hellcat VS 15 bármi (legtöbbször csörcsill vagy sportkávé). Több ilyen csatában voltam, általában a hellcat flotta feltörölte a padlót az ellenféllel. Ez a jobbik eset. Mert sűrűn megesik, hogy 10db tier6 + 5db tier7 VS. 5db tier6 + 10db tier7 a felállás, ami lássukbe nemkicsit kib*szás.
Én a magam részéről kikapcsoltam ezt a csatamódot, ment a védés és az ütközet mellé a süllyesztőbe. Valahol hallottam, hogy normális player csak normal csatát megy, és maximálisan egyet kell értenem.
-
-
szallasi007
őstag
Nekem konkrétan tegnap este ment a játék, most ugyanúgy mint Janonak el sem indul. Mondjuk én csak addig jutok el hogy login screen aztán heló van

Lassan de biztosan Diablo 3 sorsára jut ez a csoda is

-
skopy
tag
Tegnap nem tapasztaltam , viszont ma erősen bejött a laggolás.
Cseszhetik a prémet, ha nem lehet játszani, csak ugrik a célkereszt
-
emre
veterán
válasz
FelkeloPanda
üzenetére
-
FelkeloPanda
csendes tag
Hali van egy jó kis visszajátszásom (vicces) hova küldjem, hogy estleg felkerülje youtube csatornájukra?

-
olcsii
aktív tag
holnap délelőtt lesz valaki mert szakaszozhatnánk
az elején tier 8 de csak pár kört mert kikészülök és tier 10 utána hogy élvezzem is a játékot
-
Remus389
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nektek szerencsétek van, sokan írták a mai csatákban, hogy nekik is ilyen rossz. Egyébként már nem tudom felbosszantani magam ezen a szaron. Talán egy hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy bármi is történjen nem érdekel. Persze szeretném már megvenni a Foch 155-öst, meg ketyeg a prémiumom lefelé, de én már nem idegesítem magam egy ilyen bugyuta játékon. Lövöldözök magamnak (mert csapat az ritkán van), jókat nevetek a hihetetlen lepattanókon, vagy ha egy scout is belövi a 268-at szemből. Lóvém mint a tenger, még kell 100e XP a 155-öshöz amit ha nagyon akarok három nap alatt összekapirgálok. Már nincs kényszeres célom, kredithiányom, ezért ha most egy hétig nem lesz jó a szerver akkor kimegyek horgászni. Ezután már tényleg csak akkor fogok leülni elé ha lesz kedvem, és már prémium sem kellesz mert a többi tank nem érdekel. én alapból így álltam hozzá
ajándék lónak ne nézd a fogát
-
Bad Pritt
félisten
6-os században nagyjából okés, de azért előre kellett számolni, 10-es CW-n ki lettem csapva rögtön az elején, mert 10 méterrel arrébb voltam a szerver szerint, mint amit a képernyőm hitt.
Nembaj, majd ha itt abbamarad a sírás, akkor tudom, hogy jó és jövök játszani. 
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
üzenetére
Nektek szerencsétek van, sokan írták a mai csatákban, hogy nekik is ilyen rossz. Egyébként már nem tudom felbosszantani magam ezen a szaron. Talán egy hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy bármi is történjen nem érdekel. Persze szeretném már megvenni a Foch 155-öst, meg ketyeg a prémiumom lefelé, de én már nem idegesítem magam egy ilyen bugyuta játékon. Lövöldözök magamnak (mert csapat az ritkán van), jókat nevetek a hihetetlen lepattanókon, vagy ha egy scout is belövi a 268-at szemből. Lóvém mint a tenger, még kell 100e XP a 155-öshöz amit ha nagyon akarok három nap alatt összekapirgálok. Már nincs kényszeres célom, kredithiányom, ezért ha most egy hétig nem lesz jó a szerver akkor kimegyek horgászni. Ezután már tényleg csak akkor fogok leülni elé ha lesz kedvem, és már prémium sem kellesz mert a többi tank nem érdekel.
-
marked one94
őstag
Úgy érzem elég lesz ha csak hétvégén frissítem

-
ddt500hu
veterán
Egyébként jelezném, hogy az 1 napos prémium fiók ideje nem telik. Nálam legalább is megállt 22 óránál.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
octopus666
üzenetére
Milyen géppel milyen beállításokkal?
-
Most kaptam egy rendszerüzit:
"Commanders, we are aware of the ongoing latency issues and are doing our best to address them as soon as possible. Thank you for your patience and understanding. Your WG Team"
Pont jónak küldték (bár gondolom mindenki megkapja) nekem semmi gond. 40-50 fps, 30-50 ping. Ez még simán játsztható. Ja és az egy nap prémet is hozzámvágták!
-
octopus666
tag
Perfect
80-90 fps megvan mindig
már csak a régi dolgokat kell feltolni. 
-
Cseri0058
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nagyon jó lesz. Nekem nagyon bejött, de nem tartottam meg mert annyira nem szeretem a felderítős dolgokat...
(#44052) diegho
Már megis van?

Hát akkor mindjárt utolérsz
-
Enzolord
addikt
Valaki találkozott már azokkal, akiknek a neve pl WoT_811_6...
Nem lehet a statjukat megnézni, azt >írja ki, hogy nincs csatájuk.. Kik ezek a f*rgek? -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
üzenetére
Igaz nem mentem sok csatát tegnap meg ma, de nálam sem laggolt szerencsére. Illetve egyszer felugrutt az elején a pingem 150-ig, de csak pár másodpercre, aztán minden szépen ment tovább. Este is csak 5-10 kör között tudok mad menni, és kváncsian várom lesz-e lag.
Remélem, akik most szenvednek emiatt, hamarosan megszabadulhatnak ettől a roppant idegesítő jelenségtől
-
Antonius1978
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Kivancsi vagyok en is, hogy hogyan fogok vele jatszani, mert a 12t-vel eleg elvezetes volt annak ellenere hogy nem vagyok egy felderito tipusu jatekos, de az IS6 hajszan bejott.Es megkedveltem a kinai 6os felderitot is, ha lesz zse, vissza is veszem.
Amugy miutan elvaltunk mentem meg par kort, es meglett a 60k a T71-hez. -
jano_77
nagyúr
tök üresre pucoltam már a res_mods/8.11 mappámat és nem enged be a csatába....töltő képernyőnél folyamatosan megáll....mi a fasz van, lett ezzel?!?

-
ddt500hu
veterán
Most nekem se laggol különösebben.
-
ddt500hu
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És mi lesz a T34-34 különböző verzióival??

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Aztán most ha vennék CPU-t legyek résen:
Ha 4magos de gyorsabb CPU jön, akkor nincs gond, annyival gyorsul a game, de ha 6-8magos, úgy kell alakulni a teljesítménynek, hogy 1mag mindenképpen gyorsabb legyen mint a mostani CPU-m 1magja.A jelenlegi 4magoshoz képest az új 6magos 50%, a 8magos 100%-al kell gyorsabb legyen és akkor a WoT legjobb esetben is ugyanúgy fut.
Igaz nem vagyok képben mostanság a CPU fronton de egy i5 2500K teljesítményének a duplázása biztos nem olcsó, de legalább a WoT-on kívül valamennyi game kb. 50%-ot gyorsulna...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ott pont van egy E6, ami különbség a kettő között, de majd meglátjuk. Ha megnézed, eddig sem volt két totál ugyanolyan nevű tank.
-
Clodovicus
csendes tag
Hehe, úgy látom az új kitüntetések is hamarosan átkerülnek a speciális kategóriába mint a mesterlövész, sorozatban érem el őket, persze lehet hogy csak azért van mert a többiek laggolnak

Győzelem!
Csata: Erlenberg 2014.02.12. 18:41:25
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 2 930 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 37 611
Csatában elért Achievement: Top Gun, Harckocsizó-mesterlövész, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály" -
Mister_X
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
3400 játékos van az EU1 sorában, 1:10 volt mire bedobott valahova... Mindenki 100 környéki pingeket mond, nekem is 120ms.
-
Kean_Sorbo
őstag
Sajnos a lag valami borzasztó, ugrálnak a tankok ide-oda. A célkör teleportál sniper nézetben. Ja kilépéskor nyomogathatom a Feladat befejezése gombot. Így nagyon nehezen fogok szabadulni a Foch-tól.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És akkor a jelenlegi T49-el mi lesz?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Jó hát fail programozással fél perc alatt padlóra küldhető bármilyen CPU, főleg ha 4-8magból 1db megy

Csak nem először szívok az ilyen mentalitás miatt: régebben 1magos CPU-ról váltottam 2-re és ami újabb játék 1magot vitt (vihetett volna már 2őt is csak bsztak rá), 10%-al lassult az összes, mert a magonkénti órajel ennyivel volt lassabb. Hiába gyorsult fel a windows, az fps mindenütt esett, kivéve a nagyon régi gammáknál, ott nem számított annyit, de az új mind lassult
-
Bad Pritt
félisten
"Storm megerősíti hogy a T49 idén jön."
HE?

-
Nem a társaság bosszantására de nekem ma sem laggol!
Mondjuk az megvan, hogy a kilépéskor a windows valami hibát észlel és leállítja vagy mi de ez egyáltalán nem zavar, hisz úgy is ki akarok lépni..... -
Chris0321
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szokott féláras akció lenni a felszerelésekre amikor érdemes bevásárolni. A fogyócikkekre is szokott ilyen akció lenni.
-
diegho
nagyúr
Ha 14 vödör földet kaptam volna, esélyünk is lett volna, de nem...

az E-50 1500WN-el azt mondta, azért nem tudott semmit csinálni, mert a 8.8-as volt rajta és az csak 7-es ágyú... aha... 202pen kevés neki top tankban én meg 128-al dupla annyit sebzek, sőt mindenkinél többet a csapatból. Ez komolyan mondom vicc. Ja és most jön a legjobb. Siegfried Line volt a pálya és a városban rekedtem már az elején a spot körömben, tehát a városban sebeztem ennyit.
SchumiBácsi olyan processzor nincs, amit ne tudnék 100%-ig leterhelni... vagy úgy is mondhatom, hogy a processzor az, amit bármikor ki lehet használni...
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
Levettem teljes maximumról, magas szintre... Így sem tart ki 60fps-t végig, vannak helyek ahol bele karcol.
Lejjebb nem vagyok hajlandó már venni, de végül is ez a legjobb megoldás: minimum graf-ra tenni, vagy venni egy olyan CPU-t amit még vagy 5évig nem használ ki semmi, de magonként elég gyors ahhoz hogy a WoT el fusson. Sokkal egyszerűbb mint beletenni a több magos támogatást... -
Clodovicus
csendes tag
válasz
myckey
üzenetére
Én is tigrissel kerültem be az amcsik ellen, gyakorlatilag csak Tiger1 és Tiger(p) heavyk, a másik oldalt pedig a T29 heavyk képviselték egy-egy scout kivételével, és 15:9-re nyertünk, az új kitüntetések mellett egyből újra meglett a tankász is

Győzelem!
Csata: Ruinberg 2014.02.12. 18:03:17
Jármű: Tiger I
Szerzett tapasztalat: 4 982 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 76 482
Csatában elért Achievement: Harckocsizó-mesterlövész, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
SchumiBácsi
őstag
válasz
scyllarus
üzenetére
Értem. A kerülgetés általában beválik, csak ennek is van veszélye, mert ha én látom őket akkor ők is látnak engem és valahonnan már lőnek is, és el is találnak... Ami még jobban aggasztó, hogy pl. a periszkóp ami állóhelyben segítene valamennyit, 500k... az ilyesmik, többe vannak mint az egész tank... azért ez elég nagy LOL. 10-es tier... előbb lépek a Holdra, mire ebben elérem a 10-et

-
diegho
nagyúr
1 csata után eldöntöttem, hogy az E4 legénységét kiveszem és megvárom, hogy csináljanak vele valamit. Eddig is szar volt, mert se páncélzat, se gun depression, se dpm, de jelenleg... konkrétan beáll elé egy O704 és 1on1 megöli simán. Eddig legalább 2 lövésből ki lehetett szedni a 704-et vele, most már nagy mák kell hozzá, de most, hogy ugyanaz a sebzés, de gyorsabban tölt a 704, semmi értelme erőltetni. Pont amerikai ágat húzok és oda jó lesz majd a T57-be a legénység. Jelenleg viszont az E4-nek semmi értelmét nem látom.
-
Kelvin
őstag
Jelenleg akkora lag van , hogy játszhatatlan szar az egész.....
-
ddt500hu
veterán
5:0-nál vagy 5:1-nél nyúltam az ESC gombért, hogy full hp-val kilépjek a csatából annyira feldühített, hogy a 11 tankunk elvérzik a jobb szárnyon. Aztán még is maradtam. Nem csináltam semmi kiemelkedőt csak hülye volt az ellenség.
T29 Tank Ász -
Chris0321
veterán
jano_77: Az biztos, inkább játszok prémium nélkül de ne legyen lagg.
-
jano_77
nagyúr
válasz
üzenetére
vagyis nem csináltak vele szart se...ki adták a véglegest, olyan szarul, ahogy volt....leszarják az egészet, csak a lóvét tolja bele a sok tomato és gazdagodjanak még jobban SerB-ék...ez itt a lényeg!

(#44015) Chris0321: prémiumról amit adtak csak annyit, hogy kb mint halottnak a csók...hiába adták, ha ma sem lehet játszani!

-
diegho
nagyúr
válasz
mikron
üzenetére
Nem a wot ássa a sírját, hanem beleszaró, buta, agyatlan játékosok, akik képtelenek gondolkodni. Azt pedig ne mondja nekem senki, hogy egy 500WN alatti játékost meg lehet tanítani játszani, mert nem lehet. Előbb tanítok meg egy vödör földet rappelni, mint egy 5k feletti csatás 500WN alatti játékost arra, hogy melyik tankkal hová menjen. És ez még csak a helyezkedés! Ezzel nem lehet mit kezdeni. Igazából dupla ennyi WN értéket is írhattam volna, mert bizony ott sem jobb a helyzet.
-
mikron
tag
Sajnos ez a játék egyre pocsékabb minden téren.Bezzeg mikor még 7.3 ment mennyivel élvezetesebb volt minden.
nem beszélve mikor EU2 szerver elindult totál hazavágták a játékot,ennyi gyökér és retardált .... nem volt.Ezzel azt érik el, hogy a régi játékosok búcsút intenek. Szomorú de a WOT kezdi megásni saját sírját. 
-
jano_77
nagyúr
Tud abban segíteni vki, hogy mit kell ahhoz átírni, hogy legyen max zoom-om!? a 30x zoom működik, de vissza felé nem zoomol, csak alapon

-
unravel
őstag
tesztszerveren volt lag? ekkora?
-
dfsz34
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
"Once the WN8 version comes out where you upload your dossier you will finally see your true rating. Currently the standard WN8 doesn't have spotting damage in the formula, but the uploaded dossier version they are coming out with will. So some sites will support this version so you can see your "real" WN8, but 3rd party programs like XVM wont be able to use it."
Amit xwm-ben látsz abban valóban nincs most (remélem csak még) benne, de a tervekben benne van de nem a wg-től jön, hanem kliens feltöltésen keresztül.
-
virkir
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Hát ja, 2-15-re mer a két dzsekszon megölette magát.
De egyszerűen nem jutottam lövéshez.
Volt egy jól elosztott hetes, ott legalább összepufogtattam 2k+ sebzést.
Arra egyébként volt magyarázat, hogy a bázisokat mi a rákért pakolták össze-vissza?
Mai első kör Erlenberg aztán csak pislogtam, hogy hova rakott ki. -
zozimoto
aktív tag
Micsoda lagg-ok vannak mostanába, Szinte játszhatatlan az egész.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

heti 5 óra...

az elején tier 8 de csak pár kört mert kikészülök és tier 10 utána hogy élvezzem is a játékot
Nembaj, majd ha itt abbamarad a sírás, akkor tudom, hogy jó és jövök játszani. 

nem beszélve mikor EU2 szerver elindult totál hazavágták a játékot,ennyi gyökér és retardált .... nem volt.Ezzel azt érik el, hogy a régi játékosok búcsút intenek. Szomorú de a WOT kezdi megásni saját sírját.