Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
ollie
üzenetére
O vagy úgy ertem.
Hát ez így jött ki xbox one sajnos leterdelt megy szervizbe addig gondoltam wotozok újra
Miért már nem lesz frontline mód? Vagy ezekkel a tankokkal lehetett jól farmolni?
Orosz ágat gondoltam hogy ilyesmi mert IS8 hiányzott.
Meg valami mitől lehetett, hogy frontline módban a talaj csúnya volt? Tehát semmi textúra csak olyan zöldbarna színű volt.
-
válasz
erikke17
üzenetére
A T32 FL és a T-44 FL az új, Frontline módra van, ha minden igaz, ma van az utolsó napja, utána persze nem lesznek a garázsodban (vagy ha mégis, nem fogod tudni használni azokat). Sajnálhatod, hogy lemaradtál a Frontline-ról, mert nagyon jó lett (30 vs 30, óriási térképen, és van respawn is), sokkal jobban lehet creditet és XP-t is termelni rajtuk.
Az orosz nehéztankot meg azért kaptad, mert átszervezték az orosz ágat, jött több új tank is abba a fába, és még mindig nincs vége.
-
Viktoár
addikt
Erre a küldetésre van tier limit?
Az alsóházban nem olyan nagy szám levadászni az aktuális nemzetet. 
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Jó 1 éve nem játszottam WOT-al most letöltöttem és meglepetés fogadott.
Mi ez a sok új tank a garázsomban? T-10, egy új object t9-es nehéztank, amcsi t8-as nehéztank meg egy t8as medium is. Mondjuk t8as amcsival nem tudtam menni mert azt irta hiba a jármű nem áll készen, holott pedig igen

Mire kaptuk ezeket?
Előre is köszi

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
KisApám
üzenetére
Eu 2-n jatszottam 5 orat este (20-01) es nem volt semmi lagg a szerveren. Szvsz nethiba lehet
Ill elso 2 oraban aktivaltam legenyseg boostert es kb a falat kapartam olyan csataim voltak. Aztan nem aktivaltam ujat igy lenyugodtam. A cseten olyanokat irkaltam h akikel szoktam neha menni szakaszt ram sem ismernenek
utolag mindig rohogok rajta de akkor kb megut a guta
meg igy is h direkt fejleszto szandekkal jatszok mert tudom h majd jol felbax a jatek es ezen probalok gyakorolni h ne sikeruljon -
-
KisApám
addikt
HULLADÉK volt ma este a játék.
LAG, kilépés, elvesztettem miatta +XP és +kredit cuccost.
Gondolom az orosz szervereken SEMMI hiba nincs... EU le van szarva...
-
kchryss
veterán
29,5-en álltam frontline-ban az utolsó, vagyis 4. 30-as lett volna 1000 kötvényért. Utolsó csatám lett volna minden bizonnyal és végeztem volna. Pont kezdtem a csatát amikor lehalt a szerver. Ha nem javítják meg nagyon gyorsan és ezért bukom az 1000 kötvényt akkor nagyon mérges leszek.

-
Injun
senior tag
De csúnyán lehalt az egész

-
ddt500hu
veterán
WOT EU1 szerver foglalt.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Megnezem majd, probalok ugy helyezkedni hogy 2 cap is beleessen amit tudok vedeni vagy tamadni. Sajna talan holnap mar vegeter? Nem volt sok idom meg kedvem jatszani de ma 10 szintet leptem...sajna 3adik camo mar nem lesz meg jo esellyel. :/
mod: nekem is megszakadt a szerver most rogton masodik cap utan...es vissza sem enged hiaba irja hogy online. Minosegi...biztos ezt is jol balanszolták.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Kb felutig a következő capig felmehettél volna, minimum. Ha még van időd, lesd meg. Brutális, milyen beesési szöge lesz a lövedéknek 1000+méterről. Akkor már nem csak lánc +némi sebzés a jutalom... Lorr 155-51 lőttem pár nagyon szépet és váratlant, amíg nyomtam. Amikor egy kis 155mm arty agyú bever 700-800+pluszt motortérbe, mert sikerült eltalálni a motorháztetőt, vagy torony tetőt, az azért kellemes élmény. Plusz még egy arty csapás neki, s kiszedtél egy tankot. Lightokra a repcsis légi csapást tartogattam mindig, kupán vered, bebújik valahova, már nem látod, csak sejted, hogy adott részen van még, hívod a repcsiket, s nagy eséllyel ki is szedted.
-
jimmy74
őstag
Volt itt vkinek vagy hallott róla hogy mikor bejött az 1.0 sokaknak nem töltött be a játék időre és elég későn adta be.
Ismerősnek ez a gubanc de nem SSD probléma van neki.. -
jano_77
nagyúr
Most mentem - volna - egy Frontline csatát ahol védekeznünk kellett. Mikor az utolsó mezők voltak már csak, egyszer csak kifagyott a játék és Hiba a csatlakozásban címszóval kidobott! Végén se kredit, se XP, pedig már Századosi rangon voltam! Mit lehet ilyenkor tenni? Érdemes ticketet írni a WG-nek és elküldeni őket melegebb éghajlatra?

Átmentem másik szerverre és míg írtam ezt az üzenetet, az is megszakadt és kidobott!
Szerintetek mi lehet a gond? Másnál is behalt a játék vagy csak nálam van vmi anomália?

-
h1mpi
félisten
Ma kaptam egy 20%-os Hero kupont. Pont kellene lassan prém. Szokott 20%-nál nagyobb kedvezmény lenni?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie
üzenetére
Értem. A WR-em és a WN8 is ezt mondja, megyek es vagom is fel az ereimet.
Jo lenne vegre abbafejezni az artyköpködést és elkezdeni jatszani vele hogy tudd miről beszélsz. Jelzem hova fogok lőni onnantól ha a csapattárs belehajt a lövésbe, IJ kártya. De mind1, regen is csak a vakon köpködés ment és most is megmaradt a jó szokás.
-
jr1994
addikt
Köszi, majd megnézem ezt is.
(#166068) Hafy75: természtes, sőt szinte már elvárt. De nem a színtől függ. Legtöbbször a nyomorékok csinálják, miután az egész csatában a csapatomra, rosszabb esetben rám hányt, még elmegy megfulladni ha egyedül marad. Ma is volt egy példány airfielden, remélem elegen reportolták.
-
Hafy75
aktív tag
Kék játékosoktól kérdezem, hogy ez ilyen szinten természetes????
WTF -
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
És ez is csak másod osztály. Én úgy húztam ki a 9-est, hogy másod osztálynál nem lett vele jobb köröm, pedig volt pár csata amit lehoztam vele. Magasan van az ász határ.
(#166061) @jr1994:
Mostanában nem néztem körbe a stat oldalakon, de nekem úgy rémlik hogy csak a wotzilla volt olyan, hogy azonnal frissített ha kiléptél a játékból. Én is ott szoktam nézni.Ha a wn8-ra nem vagy kíváncsi csak mondjuk a győzelmi arányra vagy átlagsebzésre és csak az aktuális napra akkor használható az ingame napi stat: (#163190)
-
jr1994
addikt
-
jano_77
nagyúr
Másnál is behaltak a szerverek? Vagy csak engem viccelt meg a Telekom?!?
-
Jokerdapro
senior tag
Még hogy a troll ágyú nem jó...
Mentem már pár jó/értékelhető kört de mostanság ez volt talán a legizgibb. 
mozi van tessék lesni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

wwenigma: a legjobb mikor fekszel a Téééééé betűn de csak odaszambázik a félkegyelműje....

-
jr1994
addikt
Tegnap meg ma végre megint tudtam játszani. Kicsit bénáztam
de azért egy-két jó csata sikerült. A T10-zel mentem már néhány ászt, meg a lehető legkönnyebb MM-et kaptam most, de mégis ez volt az egyik legizgalmasabb csatám vele eddig: replay -
jano_77
nagyúr
mi a retek van már megint a chat-el játékban?!? garázsban szeretnék írni vkinek és fogaskerekezik ez a szar

-
h1mpi
félisten
válasz
Haart
üzenetére
Egy dologban jobb az a célzás gyorsasága. Az valami brutálisan gyors, valami 3 mp... Meg mozgékony is csak ugye az viszonylag kevés helyzetben számít a mai cső pályákon... megtartom mert megvettem, de a 212A jobb sokkal még a 10-esek között is. Az legalább odahúz 450-et a 9-es, 10-es HT-kbe

-
h1mpi
félisten
Megvettem a 261-et, de a 212A után pont ami egy artyban fontos (átütés, robbanási kör) abban gyengébb. Papíron pontosan a valóságban ugyanolyan. Totálisan nagy csalódás, olyan mint a BC arty 200-250-et sebez.
Kár hogy a legénységet áttettem a 261-be... Aki ezen az ágon megy álljon meg a 9-esnél. -
kchryss
veterán
Jó a hangulat FAME kampányon. Daki durván leüvöltötte Algo-t: [link]

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kevered. Artillery strike nem egyenlő a legicsapassal , jóval többet is sebez ha elég magas szintű és be is talál de kis területen működik, légicsapás nagyobbat fed le.
-
BÁ Nutrition
addikt
az hogy van a fosline modban h ha en hasznalom a legicsapast akkor 25-es 120 sebzes kozott jon ossze engem meg 1000errel megtosznak?
ugy h az 5os szintu legicsapast hasznalom en is es kb 30bol egyx sebez normalisan -
BÁ Nutrition
addikt
es ez az 5% winrate mennyire altalanos, szerintem akkor is tobb lenne ha csak belepnek aztan elmennek setalni, vagy fozni stb

-
Imádom, mikor a T54 mod 1-gyel top tier vagyok és a korrekt páncél kihasználható a mozgékonysággal egyszerre két ellenfél ellen.
-
ddt500hu
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Arty-n 3 van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Egyik TD masik med.
-
BÁ Nutrition
addikt
az mitol van h frontlany modban a scorpion g-n ket extra klikkeles is van(tuzerseg es bombazas) mig mondjuk a pantheran csak egyik?
-
-
DrDobos
őstag
Sracok a fronlineos alcakat hol tudom ratenni a tankokra? A 'kulso'-knel nem talalom

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
25-ös pont alpontjai is, amelyben a WG és a felhasználó megállapodnak, hogy félreértéseiket nem intézik bírósági úton vagy polgári peres eljárással, illetve, hogy nincs csoportos kereset.
Az a baj hogy tul sokat akarnak levedeni ezert a megfelelo forumon a fentiek miatt nagyon faxra fogjak huzni oket. Minden olyan pont semmis ami alapjogokat korlatoz. A fenti azt teszi...
-
h1mpi
félisten
Új EULA.... azt csinál a WG, amit akar...
-
Greentea
senior tag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Csak egy amx 13 90 track, dmg nélkül

-
ImpersonatoR
addikt
BDR G1 B csomag melle tényleg jár 600.000 credit is mert tegnap mint ha ingame az ugrott volna fel belépéskor de az oldalon sehol nem latom.
-
CirrMee
addikt
válasz
Barret001
üzenetére
Időről időre eltűnik huzamosabb ideig, aztán megint felbukkan. Cségót meg pubgecit tol ha nem wotozik, de azokban sem erős mostanság.

Majd ráírok ha lesz időm, hogy megtisztelhetné már pár adással a rajongóit...

Barret001
jutubás csatornáján vannak az adások, csak szokása néha nagyon eltűnni.

-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
A mostani akcióban csak a tank van leárazva. Szerintem most csak a fele aranyat kapnád meg, vagyis a 750-et. Ha csomagban lenne mondjuk 1 hét prémmel akkor valószínűleg a teljes aranyat kapnád függetlenül attól, hogy bónusz kóddal szerezted a tankot anno.
Egyébként kíváncsi lennék mi a helyzet szóval kipróbálhatnád.
Ha fele aranyat kapod akkor írhatsz a supportnak. 99,99%, hogy visszakapnád a pénzed, feltéve hogy nem költöd el az aranyat.
-
kchryss
veterán
Nem az számít hogy a meglévő gépet hogyan vetted hanem hogy a mostanit készpénzért vennéd-e. Például ha minimaratonban megszerezted a dicker max-ot és most vennél pénzért dicker max-ot, akkor aranyat kapnál. Akkor nem kapnál aranyat ha megint lenne dicker maraton és teljesítenéd úgy hogy már ott van a garázsodban.
Abban hogy mennyi arany jár vissza sem vagyok teljesen biztos. Nekem rémlik olyan a topikból hogy valaki a teljes árát kapta meg a tanknak, de az ő esetében ha jól rémlik több mindent tartalmazott a csomag a tank mellett és úgy volt leakciózva a csomag.
szerk. Na sikerült jól használnom a kerresőt és meg is találtam: inferno88 fórumtárs volt az elkövető
-
zodo
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Meglévő gépért is csak akkor kapsz goldot ha készpénzért vetted!
És igen, ez wg tehát akciós gold árát kapnád. -
Jokerdapro
senior tag
Urak segítsetek ki mert halványak az emlékeim. Volt itt a múltban szó róla, hogy ha egy meglévő prém gépet veszek akkor (ha jól rémlik) aranyban kapom meg az árát. Mivel most akciós a churchill 3 ha megveszem akkor 750vs1500 gold közül melyiket kapom meg?(félek hogy a 750et
) Köszönöm előre is mindenkinek aki megfogja a karom és kivezet a sötétségből.

-
Barret001
addikt
rudii-val mi van? Nem tudja esetleg valaki? Hiányolom a videóit...
-
KisApám
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Én már párszor kilövettem magamat, csak hogy az artit kinyírjam az elején.
Legutolsó alkalomkor az arti a dombról akart rámesni...
miközben jött lefelé, kilőttem
Nagggggggyon jó érzés volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

utolag mindig rohogok rajta de akkor kb megut a guta
meg igy is h direkt fejleszto szandekkal jatszok mert tudom h majd jol felbax a jatek es ezen probalok gyakorolni h ne sikeruljon
Kicsit sajnalom a camo-t. :/