- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Modul javításra van valami gyors megoldás?
Lánc az 5 kétszer, az jó.
De pl. lőszer rekeszre?
Tegnap üldözöm, toligászom az ellent, lőszer rekeszt lőtt nekem, oda kattintottam gyorsan bal alulra, de nem találtam el csak másodjára hogy megjavítsa. -
Puculo
aktív tag
válasz
Plata
üzenetére
Nálam 1x volt az elmúlt 2 hétben hogy 3 arty csatázott egy szerre. Viszont történt egy érdekes szitu amit nem értettem a közelmúltban. Airfield pályán M53 artával voltam és már a vége felé volt a csata. Tőlünk rajtam kívül két med volt még játékban, az ellenségnél egy tüzér, egy td és egy heavy. Egál volt hp szinten is, kb. 4 perc volt még hátra. Az XM66F megindult a hosszú egyenesben kb. 60% hp-val felém mert miután meglőttem spotot kaptam. A pálya szélénél egy kis domb mögött vártam hogy még egyet belé verek aztán ennyi, de mivel nem volt más enemy spoton ezért számoltam vele hogy másodperceim lehetnek már csak hátra. A medek középen voltak, nem tudtak segíteni, gondolom a heavyt cserkelték. A td szép komótosan meg is jelent, belelőttem. Vártam tolatás közben hogy csatt, itt a vége, de nem lőtt. Szépen szembe állt a vörös vonallal majd onnan tolatva jött utánam. A segglövésem kivégezte, így az utolsó medünk az ellen tüzért közben iktatta. Nem értettem mi történhetett a figurával csata közben. Volt 2200 körüli sebzése, 1 kilövése is. A csapatában a top 5 ben volt. Le tudta volna hozni simán, de nem tette.
Furcsa szitu volt, ilyet még nem éltem át eddig.
-
Plata
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Hát ha max 2 arty van,akkor vagy sok vörösboroskólát ittam,vagy artynak néztem valakit,majdnem minden csatában.

Mikor én voltam arty akkor is hárman voltunk,de attól még lehet igazad,útban haza felé egy kicsit piáltunk,lehet ez az oka a sok artynak,de akkor mért csak artyból látok duplán?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Plata
üzenetére
rosszul tudom, hogy maximálva lett az artyk száma 2-re!?
ROHAM mód:
Jól látom és értelmezem, hogy ahhoz, hogy kapjak még 1 kis zászlócskát és azzal megszerezhessem a felette látható festést, csillagot ÉS a lila felszerelést az év végén, ahhoz fel kellene jutnom az Arany ligába?!?
-
Plata
félisten
Én T8-al próbáltam ott medeket spotolni akik felmentek,de durván le anyáztak.

Ma két csatát mentem rendes tankkal,nem artyval.
Tudod mi volt,3 arty a bázison 11 hülye a térkép egy oldalán megindult mint az ökör.
Egyébként mi a fene van hogy mindig 3 arty van?
Voltam artyval a sebezz 20 tankot küldi miatt és 3 arty,köv csatában megint 3 arty.
Második csatában két lövést tudtam leadni,mert a fél ellenség ott jött és egyedül voltam. -
po1son
addikt
Number one spoter hely mines

-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Köszi az infót!
Még egy kis adalék, segítség azoknak, akik nincsenek otthon a profi bokszban, hátha segít a döntésben!
-
po1son
addikt
facebookon láttam (Tyson Fury és Oleksandr Usyk közötti nehézsúlyú világbajnoki box mérkőzés lesz szombaton)
There can only be one winner in the ring 🥊 Let's see who the next heavyweight champion is on Saturday, May 18! Who are you going to root for, Oleksandr Usyk or Tyson Fury? You can vote for your chosen fighter and receive rewards through our bonus codes: USYKTHECAT or FURYGYPSYKING. Codes are valid through May 15-18! Players can collect rewards from May 20 till 25, depending on which fighter will win! And no worries, there are some consolidation rewards as well 😜
Egy kódot lehet aktiválni a jutalmakat 20-25 között fogja adni a wg. -
jano_77
nagyúr
válasz
Plata
üzenetére
Ez med lesz nem light
-
Plata
félisten
válasz
Warton
üzenetére
A hajós játékban szereztem egy ilyen kapitányt,mivel sok skilles volt betettem hajóba,majdnem szívbajt kaptam a visítozástól.
Nagyon rossz volt.
Biztos van akinek be jön,de én frászt kaptam tőle.
Tengeralattjárómban is van egy süket fazon,de az legalább nem kiabál hanem folyton baromságokat vakerál,amitől jókat mosolygok.
A hónap végén valami éjszakai event is lesz álítólag. -
Plata
félisten
Hát ha a játékban is ilyen hangjuk lesz az anime csajoknak,akkor nem kellenek egy tankomba sem.
[Vidió] -
Plata
félisten
Ha igaz a pletyka valami elmebeteg orosz light jön, jó páncéllal és klassz ágyúval.
ST-62 v2 vagy mi a rosseb. -
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Én is így vélem, inkább hozza a kreditet, mint viszi, persze aki versenynek használja, ott elhiszem, hogy csak arannyal lehet érvényesülni. Nekem a küldetésekhez teljesen jó így, ahogy van és én is jobban szeretem, mint a randomot.

Puculo: szerintem a rohamon belüli heti küldetésekre gondolt a költő, meg arra, hogy magasabb szinten más tankokat is ki tud venni a roham mód boltjából.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Nem értelek Titeket! Mindenki a kredit égetésre panaszkodik Roham mód esetében, de ezt nem értem hogyan csináljátok?
Nekem pótkaja és nagyjavító és EÜ csomag van a tankokon, igaz alap lőszert lőttem 90%-ban - csak nagyon szükséges esetben váltottam 2-es gombra pl MAUS ellen - de nekem nem hogy fogyott, de még jött is a kredit. Jóó persze nem úgy mintha T8-as prém vassal mentem volna és kredit boost-al, de jött! És egyszer sem toltam boost-ot, mert az volt bennem, hogy azt inkább meghagyom T8-a mondjuk majd a Frontline idejére.
-
jano_77
nagyúr
Na tegnap bevégeztem a Roham 6-ik szakaszát, amivel megkaptam a festést és lila edzést. Az előző 5 szakaszt is általában hétfőn tudtam le, mert nem akartam a hét hátralévő részében foglalkozni vele, de ennyire szenvedős még egyik sem volt mint ez az utolsó!

Már-már feladtam és majdnem kiléptem a játékból, hogy hagyom a **csába, de végül csak nem adtam fel.
Igaz sajnos, hogy ismég visszacsúsztam megint a Bronz B-ig is, de a legvégére 19 pont hiányzott az Ezüst ligához. Gondoltam tolok még egy csatát, hogy visszakerüljek Ezüstbe, de persze ilyenkor jön a várható vereség. Így most 32 pontra vagyok, azt még a héten lehet megpróbálom abszolválni.Nekem összeségében jobban bejön ez a 7v7 játékmód, mint a raandom a maga 15v15-ével, persze itt ha mondjuk van 2 játékos akik benulláznak, akkor kuka a csata vagy ha mondjuk van 2-3 med/light, akik elkolbászolnak a map másik felére, mint ahogy a bázis található, akkor is borítékolható a vereség, de ez benne van.
Sok sikert Mindenkinek az abszolváláshoz!
Tankok, amikkel toltam: Ho-Ri3, Obj.268.4, STB-1, Cs-63, TVP 50/51, Rhm.Pzw, 60TP, Obj.705A, AMX M4 54, Kranwagen - ezen felül 1-2 csatát mentem Vz.55, BC.25t, Pz.VII, Udes 15/16, Badger, S.Conq, Cent. AX, T57 HT
Ezek közül a Cs-63, STB, Ho-Ri3 és Kranwagen-re meg is lettek a field modok is teljesen.
-
xAttilax
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
ha nagyon jó játékos vagy akkor talán igaz lehet, nekem kb 1X volt, hogy 1-et vont le... és kb 5x, hogy 10 alatt. ha sebeztem 2-3k-t 1-2 killel akkor vereségre többet vont le mint győzelemre adott.
-
2thletme2day
őstag
válasz
xAttilax
üzenetére
Rohamban szerintem mostmár egészen rendben van a pontrendszer és nem igaz, hogy "túl büntet". Csak akkor büntet igazán ha tényleg 0-hoz konvergáló a teljesítményed. A mostani szezonban már nem egyszer volt egy egy jobb vesztes körben, hogy mindössze egyetlen pontot vont le. Többször volt már 10 alatti mínusz pont. És igen... Ha semmire való voltam akkor ment a levesbe 30-35. Teljesíteni kell és nem leszel mínuszos. Szerintem sikerült így a 4. szezonra kikalapálni a pontrendszert.
Eddig RHM híján a Sheridan-t használtam rohamban meglepően jó eredménnyel. Aztán a múlt havi tot-ból meglett az RHM is. Mentem vele pár kört de szerintem a sheridan jobb. Nagyobb a látótáv, nagyobb alpha (nem csak repesszel) kb azonos camo és az ágyúra sem tudok panaszkodni.
-
po1son
addikt
Egy kis kedvcsináló a rhm.pzw-hez, ha esetleg van olyan a topikban, aki gondolkodna rajta.
Nem csak rohamba tud OP lenni.
Passive spotra nem a legjobb a gyenge camoja és a nagy profilja miatt, de mivel rengeteg meccsen 3 light tank van, simán megállja a helyét úgynevezett másodvonalas könnyű tankként, mert az ágyú pontossága és dpm elképesztően jó.

-
xAttilax
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Akkor nagyon szerencsés vagy. Én általában több pontot vesztettem mikor vereség volt mint amennyit nyertem mikor win volt. Így ha 3-3 után általában negatívban voltam. Pont ezért nem szeretem a rohamot mert túl büntet. Csak a 10es tank miatt mentem el goldig, amúgy én is max a küldiket nyomom le.
-
xAttilax
őstag
Na az utolsó hétre ez is meglett 
innen nekem már úgysincs feljebb és lila HP is meglett + vehetem 114 SP2 szóval vége is. Nem ég több kredit
-
Djuree
félisten
tegnap adott valamit a ticcs 4 óra után, azt hittem stílus de nem lelem. mi volt az?
-
Plata
félisten
Mi a fene,talán valami új event van?
Mindenki meg van veszve.
Eddig 13 csatából 4 győzelem.
Még a napi küldikkel sem végeztem minden accon,tiszta bolondokháza van.
Az előbb OBj268-al becéloztam rinot és full beszűkülve mellé lőttem és kicsaptam egy light tankot,amit nem is láttam.
-
Baltazár123
őstag
válasz
po1son
üzenetére
aslain csomagban benne van, te magad paraméterezheted, hogy mennyi ideig világítson. csak pár modot tartottam meg, de ez köztük van, hasznos, meg az is,ami f9-re kirajzolja a kört, hogy lövés után mekkora területen tűnnek majd el a bokrok
meg az autoaim segéd is hasznos, jobb gomb és van 1 másodpercem ráhúzni a középső akármit az ellenfélre
ezeket tartottam csak meg, meg a garázsrendezőt
-
po1son
addikt
Nem szoktam használni módokat ezért én is kérdeznék.
Hatodik érzéknél melyik az a mód, aminél folyamatosan világít, amíg spot alatt vagyok?
Iyoxin-al szoktam látni twitchen. -
dokee78
félisten
Aslainban hol találom azt a beállítást amikor festék pöttyel jelöli,hol ütöttek be?
-
Plata
félisten
válasz
po1son
üzenetére
Én ma próbáltam húzni xp-t T9 verdára,hogy a harctéri mi a szöszt fejlesszem.
De megint csak felhúzott ez a kínai izé.
Egyik csatában kb a találatok 90%-a sebez,a következőben be kerülök kis tankok közé és nem sebez semmit.Harmadik csatában rakétázó BZ-75-öt forgás közben kilövöm nulla szűküléssel,E75-öt beforgatva három lövésből háromszor sebzem,utána meg mindenről lepattan még hátulról is.Seggbe lövöm emil-t és lepattan,T10-et hátsón durrantom lepattan.Még valami td-t is oldalba lőttem és elpattant a lőszer fel az égbe.
-
po1son
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
Hát nálam elbukott teljes mértékben, 2100 sebzésem volt vele átlagba, ami katasztrofális az én játéktudásomhoz képest.
Felesleges nem idegesítem vele magam, rino is csak azért kellett a garázsba, mert év végig az a cél, hogy az összes nemzet tier10es tankja meglegyen a garázsba (fejlesztési fából kifejleszhetők)
Inkább játszok a 8bit turtle skines Centurion AX-el.
Avval legalább megy a játék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
po1son
addikt
Ritkán szoktam ilyet, de ez a progetto C50 mod. 66 stockosan annyira egy bánat tank volt, hogy a nagy ágyú kifejlesztése után muszáj voltam a rino-t töredékekből kifejleszteni.
Lomhán gyorsul a vmaxot kb soha nem lehet elérni vele, forgási sebessége nagyon durván katasztrofális, toronypáncél sokat nem ér, a tűzerő sem valami kiemelkedő.
Aki tot miatt elkezd vele majd játszani és nincsen sok beáldozható free xp-je a modulokra, előtte ugorjon le a patikába xanax-ért.

Más
A wotos Búvár Kund.
Mire sikerült elintézniük jó páran megfulladtak az ellenfélnél
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Egyértelmű hogy ha csak 2-3 tankra raktad, akkor zúzd be a többit és maxold azt a 2-3! Alap verzió van dögivel, annyit úgysem rák fel az ember szerintem.
-
jano_77
nagyúr
V4L6BQPGW
YY4XWORLDHERITAGEDAY
TC3DKP8MD
Bónusz codeMost aktíváltam, még működtek. Nem tudom mit adnak.
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szerintem a Star Trek event adott sokat.
-
Baltazár123
őstag
fogalmam sincs honnan pontosan, de észrevettem, hogy összegyűlt 4e komponens a fejlesztett felszerelésekhez és ennek örömére kimaxoltam a viperán a mobility cuccot. Azt kell mondjam, hogy érződik. toltam 1 órát csak viperával és jobban kezelhető a tank. Kár, hogy ezt a mennyiséget szerintem 1 év alatt vagy még tovább tartott összegyűjteni. El is felejtkeztem erről, mert csak olyan tankra raktam fel, amelyik esetében terveztem, hogy kimaxolom és amelyiken van értelme használni, aztán olyan lassan gyűlt, hogy nem is foglalkoztam vele.
Kár, hogy ennyire lassan lehet csak összegyűjteni. Eddig nem tördeltem be, de ha ez ilyen lassan gyűjthető, akkor elég 1-2 darabot megtartani mindegyikből és a többit össze lehet törni komponensért.
plata: most hogy mondod, tényleg, ott adtak egy csomót -
zodo
nagyúr
1 perce váltottam be a kódot ha van még valaki akinek eddig nem sikerült volna.
-
Djuree
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
lol most nekem is elfogadta.
melóban nem, pedig ctrl c ctrl v volt így biztos nem írtam el ott sem. -
fradi81
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
De mit resetel? Ezt még csak pár napja vettem.
-
fradi81
veterán
Ja kiírja ha ráviszem az egeret, bár így sem derült ki mire kell várni.
-
fradi81
veterán
A rinonak nem ad kötvényt a játék, azért mer TOT?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Furcsa szitu volt, ilyet még nem éltem át eddig.
Jobb lett volna a lila cucc, de az sajnos nem lesz már meg.

Uramisten...

Na az utolsó hétre ez is meglett