- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
jano_77
nagyúr
Amiatt "sírtál" (panaszkodtál), hogy Neked 10 kill a bónusz küldi és hogy az 5 győztes csata ehhez képest sokkal egyszerűbb és leírtad, hogy mit is kell tenni hozzá.....szerinted!
Ez véleményed szerint akkor mégis mit akar jelenteni - pláne úgy, hogy 2 is ugyan azt értelmeztük belőle?! Ismered azt a hírt, mikor az M3-on 1 őrűlt szemben halad a forgalommal.......EEEEGY?!? az összes!
Szerintem meg a 10 kill az 5 csata alatt 99% hogy meg van biztosan, de a győzelem az koránt sem. De ez az én véleményem és tapasztalatom, Te biztos mást tapasztalsz a játékban. -
jano_77
nagyúr
Ne is haragudj meg, hogy belepofázom a magasröptű eszmecserétekbe, de ezzel a mondattal pontosan azt írtad le, hogy Te leszarod, hogy mi lesz a csata végkimenetele és éppen azt igazolja, hogy azért van 50% WR, mert szerencsés csapatleosztásokat kapsz és kvázi megnyerik Neked a csatákat!
"a győztes csata hamarabb meg lehet ha van sok tankod, előre mész meghalsz, next."
-
phoenix1989
őstag
a taktika tőled hangzott el, mivel gondolom alkalmazod, ha alkalmazod akkor azért amit leírtál vagyis idegesít. a leírtak alapján ez következtethető ki. tudod az 50% az még mindig csak annyi hogy vagy megnyerik neked vagy nem, felette kezdődik az amikor már hatással vagy az eredményre. szóval....
de igazad van elég ennyi. (remélem elég lassan írtam hogy megértsd)
-
phoenix1989
őstag
"Nem túl hatékony de legalább nem idegesíted magad csata közben hogy ez is bukó lesz."
erre utaltam , de egyébként meg idegsít hogy ez is bukó de te magad ráteszel még egy lapáttal mivel csak berohansz mert nem számít csak legyen győzelem. hmm szóval másoktól várod el a győzelmet de neked ne kelljen hozzátenni.
-
zodo
nagyúr
Nekem LG 34UM69G-B monitorom van, 34" 2560 x 1080 (21:9)
Játékban nekem sincs 21:9 csak a 19:8 választható de az teljesen jó, felbontás ugyanaz.
Teljes képernyőn használom.
-
po1son
addikt
Múltkor beszéltük klánba, hogy a grille jobb nála.
Hát a végén jó pár értékhez hozzányúltak a dbv-nél és elég brutál td lett belőle.Pontosság javító felszerelés tényleg felesleges rá, mert az ágyú érezhetően jól szűkül és pontos.
A plusz mobilitás ennél a tanknál rengeteg lehetőséget add a játékosnak (meccs elején kulcspozíciót elfoglaljon, meneküljön, gyorsan pozíciót váltson a pályán).Egyik streamer összehasonlította a t10 td tankokkal és abból kiderült, hogy a talajellenállás is rendkívül jó.
Grillenek nincsen meg ez a képessége, magas a végsebessége, de szerintem álló helyzetben sokkal lomhábban gyorsul az első pár másodpercben.A szellőzésre mindig mindenki azt mondja, hogy mai metaban butaság, de erre a tankra szerintem pont kell.
Camo kiemelkedően jó a dbv-nél, ha még erre jön a jó legénység+pótkaja+szellőzés akkor nagyon nehezen spotolják még a light tankok is.Töltésgyorsítás meg értelemszerűen muszáj erre a tankra, mert 2.5 másodperccel gyorsabban tölt egy lilaval a 800 alfa.
-
jano_77
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Mert az emberek hoznak rossz döntéseket. Miért van 60% feletti és 40% alatti játékos? Mert az egyik mindent megtesz, amit lehet, a másik meg azt se tudja melyik bolygón van. Ez ilyen egyszerű. Sebezz többet, mint a HP-d átlagban és átlagban többet fogsz nyerni. Simple....
-
Stigma.HC
senior tag
A téma kezdetéről direkt megnéztem phoenix kolléga hozzászólásait. Ezt még bőven tegnap írta:
"akkor gondold így és maradsz annyin amin vagy. csapat játékban mindegy mennyire azonos a statod attól még csapat és ott sem rajtad múlik hanem a csapaton,viszont nem elhanyagolható a te tudásod a csapatban .egyedül a 1vs1 ahol csak te számítasz"
De az előtte lévőket is berakhattam volna.
Ne nézd ennyire hülyének a fórumozókat. -
Nem arról volt szó, hogy "csak rajtad műlik a csata kimenetele", hanem erról, hogy igen is múlhat a csata kimenetele a te egyéni perfomanszodon.
És hosszú távon a jobb játékosnak magasabb lesz az overall WR-e, de aki ezt nem látja be, már elnézést, az úgy milyen kognitív képességekkel rendelkezik?
-
Taragas
aktív tag
Ne forgasd ki a szavaim. Az múlik a jò játékoson, hogy ahogy ìrták kompenzálja a csapat teljesìtményét, és jò irányba terelje a játékot. Tipikus eset erre, hogy egy jò játékos kerüli a crosst, és annak megszüntetésére koncentrál. A 4ezres alattiak belesétálnak. De a kedvedért átfogalmazom. A jò játékos felelős a csapatáért, hogy az a csata meg legyen nyerve(és ha valaki felhozza a gunnmarkot itt, én pont ezért utálom, és nem csinálom, toxikus de nagyon)
-
Puculo
aktív tag
Egyszer sikerült megnézni egyet. Még nagyon friss játékos voltam. Kilőtték a hetzerem és az ő nézetéből néztem a meccset. Mindenki őt szidta a csapatból. Ledaráltak minket, ő meg félreállt a fal mellé és megvárta míg mindenki kihal. Valamilyen nyitott kis td volt amit irányított. 4-es tierből. Nem tudom anno milyen német páncélvadász volt a techtreeben, de német rémlik. Tátva maradt a szám mikor láttam hogy taktikázik. 14 kill-t hozott össze.
Simán nyert. Sajnos már az a map sincs bent a játékban. Nem állítom hogy nem kell némi szerencse is hozzá, de ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el.
-
bolygo85
tag
Első kör 1 db átütő találat, utána rájöttem ezzel nincs yolo csak is okosan, aztán egyre jobban ment.
Adj még neki esélyt, nekem meglepően pontos az ágyú.
Duplánál azt hiszem igen pontatlanabb, de voltak úgy is szép találatok, meg barátkozunk a tankal, egynek nem rossz, legalábbis szerintem.
-
-
-
Plata
félisten
Lol.
Dettó.
M3 stuart 4 nap prém meg 1k arany.
De sejtettem hogy nem lesz benne semmi.
Nem is reménykedtem semi jóban.
Viszont ennyiért megérte az arany.
Az a baj hogy szeretek ilyen szar ládákat kinyitni, attól hogy ezt a négyet kinyitottam megint éreztem a vágyat hogy nyissak még.
Jól ki van ez találva.
Régen másik játékban is tisztára meghülyített a ládanyitás,élveztem,nem is igazán a cucc kellett belőle csak az érzés ahogy 50 vagy 100 ilyen vackot kinyitok.Minden nyitásnál hogy na vajon most mi jön belőle. De szerencsére leszoktam róla,már csak akkor nyitok ott,ha egy drága csomaghoz adnak ajándékba. Általában a 120-300 dolcsis legendary bundlehoz adnak. -
Szibilla
aktív tag
Esmeralda az a nagyi kedvenc sorozatában lehet inkább...
Ermelinda a "hölgy" neve és tavaly még talán őt kellett legyőzni a WT-ben, nem? Erre már nem emlékszem, a tavalyit kihagytam.
Amúgy a nagy vasat még nem akaródzott elindítani nekem sem, pedig van pár kulcsom, remélem, tisztán a Harrier-küldetésekkel is végig lehet érni az eseményen. Annyira esetlenül mozgott emlékeim szerint az a dög, hogy semmi kedvem menni vele.
Szerintem pályafüggő is, hogy mennyire könnyű nyerni a Harrierekkel, a félig városi pályán szerintem nehezebb. Meg aztán az sem mindegy, mennyire rakja közel egymáshoz a generátorokat a játék, mert van úgy hogy kb. mindhármat tudja kontrollálni a dög viszonylag egyszerűen.
-
jano_77
nagyúr
Battlepass módban csak egy felszerelést tudsz venni sajnos, nem akármennyit, ami a tokenekből kifutná!
Másodszor ezeket a rózsaszín felszereléseket először fel kell "okosítani" - vagy mondhatjuk úgy is hogy élesíteni - ami 3.000.000 kreditbe kerül. Ez után fogja csak a növelt %-ot adni akár a töltésgyorsításhoz, akár a célzó kör szűkítéséhez, stb!
Amikor egy ilyet kiválasztasz a depoban, akkor látsz a jobb alsó sarkában - remélem nem tévedek - egy kis rózsaszín csíkot. Ide ráböksz, akkor felugrik egy ablak, amire ha rányomsz, hogy rendben, akkor le fog vonni 3 milla kreditet és lesz egy kvázi kifejlesztett jutalom felszerelésed, mert addig csak egy normál értékű marad. Remélem érthető volt és nem zavartalak mégjobban össze.
-
phoenix1989
őstag
nem teljesen, tank típus válogatja, na meg persze a játékosok sem egyformák, de még a tankok sem. van akinek kell a lokátor van akinek nem van aki szeret gyorsan javítani van akit nem érdekel, sokkal inkább tudod a saját játékodhoz igazítani, persze szerintem bővíteni kellene a kínálatot akkor még inkább saját magadra tudod igazítani (vagy egy skill egy képességre hasson ne kombinálva mindenre is). az szerintem meg kifejezetten jó hogy meg van szabva mi a max skill
-
Baltazár123
őstag
a célzókör ennyivel gyorsabban szűkül. olyan tankra érdemes rakni, aminek van csigaszem vagy más módon, de nagyon jó látótáv és lőni is akarsz majd vele.
td-re tipikusan, meglátod az ellenfelet a bokor mélyéről, odarántod az ágyúcsövet és ennyivel gyorsabban céloz a tank. Pontosabb lesz a lövés, kivéve, ha mindig megvárod a teljes becélzást, akkor nem pontosságot, hanem időt nyersz, hamarabb fog becélozni teljesen. Olyan td-re különösen hasznos, amelyiknek nincs forgatható tornya és a tanktestet kell rámozgatni az ellenfélre, mert sokkal jobban szétesik a célzókör olyankor.
-
Plata
félisten
Az nem a napi küldi.
Egyik oldalon napi küldi másikon meg valami más ami három naponta frissül,ha igaz.
Tele a játék őrültekkel.
Már két csatában ölt meg csapattárs.
T34-el akartam játszani erre T110E5 ki tolt az ellenség elé,nem lőtt egyet sem csak lökdöste a csapattársakat.
Próbáltam még egyet menni T34-el és ugyanaz történt,csapattárs blokkolt és feltartott szándékosan. -
köpet
aktív tag
-
phoenix1989
őstag
"De a többségre nem lehet számítani"
azért nem lehet mert ott álltok a vonalon. valóban nincs jogom megmondani hogy játssz de valahol mégis mivel csapat játék. legalábbis az lenne csak az ilyen játékosok nem tudnak csapatban játszani. csak minek jön csapat játékba. lehetne ezt fejtegetni felesleges, ha nincs light meddel kell előre menni ha van akkor is lehet és nem td mellett puffogtatni zavarva őt, neked van lehetőséged rengeteg neki sajnos nem sok és azt is elveszed. szó mi szó szerény véleményem szerint gáz ha valaki azzal jön sniper tank.én amúgy sem állok hátul persze van amikor már kénytelen vagy de a csata elején bebújni valaki segge mögé hááááát
-
Djuree
félisten
wows-ban még lehet csetelni a zellenséggel, ott egészen addig fajult a dolog, hogyha nem arra megyek vagy azt csinálom amit valaki más a csapatból gondol hogy kellene csinálnom, simán megírja az ellenségnek hol vagyok mit akarok csinálni...
persze utána már számítanak rám, másfelé kell mennem...de nyilván az már nem olyan, vagy nem érek oda vagy nem tudok ott érdemlegeset csinálni...és persze mindig az aljanép ilyen, a csata után utolsó helyeken szerepel xp-ben.
szal itt még ne is panaszkodjunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged