Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz phoenix1989 #224095 üzenetére
Nm írtam olyat, hogy a játékban nem ütheti át, ezt te találtad ki.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nomic
aktív tag
válasz Thrawn #224091 üzenetére
Kellemes látvány biza. Tegnap pont a Jagdpanzer E 100al játszottam, blokkoltam 1750et az FV-től, ő cserébe kapott egy ezerkettes pofont. Nem peekelt többet.
Egyébként ha okosan játssza az ember akkor szerintem továbbra is használható gép. A KV-2-nél meg semmi negatív tapasztalatom, nincs elég páncél tier 6-ban ahhoz, hogy a dicsőséges, Sztálin irányította 152es ne működjön.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
phoenix1989
őstag
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #224084 üzenetére
Grat!
-
Thrawn
félisten
válasz phoenix1989 #224089 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
válasz phoenix1989 #224089 üzenetére
A valóságban pont nem üti át a repeszpáncél a rétegelt páncélt.
-
Grat!
-
zodo
nagyúr
Grat!
Nem rég lett rá meg a 2. jel de megálltam pedig nekem is az egyik favorit tankom ebben a ligában.
-
nomic
aktív tag
ha nem adom el erre én is kihúztam volna, nagyon jó tank.
-
popey37
addikt
grat, nekem még nincs 8-as 3 markolva. szerintem nem is lesz.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
elso tier 8 3marked t44♥youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
popey37
addikt
érdemes megnézni az artyval az utolsó lövésemet a csata legvégén:
a lövésirányra majdnem merőlegesen érkezett a lövedék jobb oldalról, a kérdésem az hogy hogyan?
kanyar lövők lettek az artyk?
-
popey37
addikt
-
AlexHerceg
tag
A mai nyári ajánlat somua sm.
Hominem te esse memento...
-
joergie
őstag
válasz nomic #224074 üzenetére
Igen, régen volt ebből patchben is megoldás, két egész hétig tartott, aztán vissza újra. a teljes pályakínálatból van 2-3 visszatérő, de általában 6-8-10 pályából válogat, nincs kiegyenlítve. mondjuk ha spotolós küldit csinálok akkor örülök hogy nincs városi pálya a poolban. Egyik oldalról ez hátrány, másik oldalról ha ráépítesz előny
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Swinegod
őstag
A 8 sebzéses HE-vel elviszi a sofőrt majd meggyógyítom és azán a 4 sebzésessel elviszi a lövészt, ezt a retkes szar játékot de tényleg
Bezzeg volt bevittem 980dmg-re az SKGt KV 2-vel az 0 modult vitt el, nyilván WG bazdmeg, nyilván
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
nomic
aktív tag
Ti tapasztaltatok olyat, hogy egy-két meccs különbséggel ugyanazt a pályát kapjátok? 10 óta játszok, de már harmadjára vagyok Erlenberg attackon, ráadásul mindhárom alkalommal támadó oldalon. És ez nem először van így, múltkor Studzianki nyugati spawn ragadt be.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #224069 üzenetére
Hát a kombinált kb ugyan annyi, szóval 1 kill meg az, hogy arányaiban 1,5 tierrel nagyobbakat lőttem a tankászos körben azért még se érdemel 300-al több XP-t szerintem
Szívesen elküldném a detalied report-ot de becrasheltette a Battle Hits a játékot szóval nem tudtam megnézni
Amúgy az mekkora szar 5k dmg az 2nd class hát mégis csak 1100xp majdnem[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
-
CirrMee
addikt
Rankedes helyezésért lesz megint kötvény kiosztva?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Swinegod
őstag
Hogy mégis mire adja a játék az XP-t azt nem tudom mert hogy a vitathatóan szarabb meccs a sokkal több XP, még csak nem is az, hogy sokkal nagyobb tiereset lőttem mert azért annyira nem
Azóta is utálom ezt a tankot. Képes egy tárból 0dmg-et csinálni ilyen 50 méterekről, 2 a földbe 2 meg lepattan akár Leo 1 seggéről is vagy csak simán lánctalp. Az Ace Tanker meccset 5,5k dmg-em lett volna ha nem pattanok le meccs végén 2x a Leo 1 frontjáról meg tornyáról miután 2 csak simán mellément
[ Szerkesztve ]
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
a cseh nehéz ág honnan melyikröl fog majd indulni? ezt lehet már tudni?
-
fradi81
veterán
válasz phoenix1989 #224058 üzenetére
Nézelődés közben elmossa a képet ami így folyamatosabbnak tűnik, kb mindegy mire van állítva amelyik jobb a szemednek, főleg ha még nem is látod De lehet fps/monitortól is függ.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
nomic
aktív tag
-
Baltazár123
senior tag
Most nézem a quickybaby videóját a cseh nehezekről. Nagyon sok mindent elmond a modulokról, azért szertem, hihetetlen részletesen elemzi. Elmondja, hogy melyik modult lehet az alap lánctalpara feltenni, ami nagyon hasznos lehet.
Jó tanknak néznek ki, csak hiába a páncél, ha mindenki aranyat spammel. Szerencsére van sebessség meg hull down lehetőség is, bár nem a legjobb hull downos tank.
Úgy látom, hogy érdekes tankok lesznek, lehet, hogy nekiállok, amint lesz még egy női legénységem a t25-re, addig nem akarom húzni. Remélem be tudom fejezni az alliance ágat nemsokára.
tényleg, egy kérdés, azt hol tudom megnézni, hogy melyik tankokon hol van az ász határ? Meg kéne csinálnom kitüntetéssel az utolsó küldetést és ahhoz ász kéne, de nekem azt nem könnyű összehoznom, jó lenne eleve olyan tankot választanom, amin alacsonyan van a határ. -
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #224055 üzenetére
Az az effekt amikor elhomályosodik a kamera ha gyorsan forgatod. Ha hozzá vagy szokva nem túl feltűnő de én szemrákot kapok tőle, legelső dolog, hogy kikapcsolom mikor új játékot rakok fel
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz zola96 #224051 üzenetére
Jelen formában OP-k én közepes tankként kezeltem őket.
MrScheff teszt szerver videója -
nomic
aktív tag
Így a papír adatok alapján nekem az jön le, hogy eléggé T-10/277 és WZ 4/5A stílusúak.
Ami persze meta, szóval elvileg jók.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Meg tudja valaki mondani, hogy tesztszerveren mennyi xp kell a t25-ből a lengyel heavy ághoz?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Geller72 #224043 üzenetére
Tapasztalom, hogy a kis artyk nem sokat változtak. Ez a lefh meg a tier 5 környéki csaták egyik legundorítóbb képződménye. A WG nem meri nerfelni, mert prém tank, inkább eltűri, hogy ki tudja már mennyi kezdő játékost veszített miattuk el örökre. Biztos megéri nekik, legalábbis ezt hiszik.
-
dokee78
félisten
Kipróbáltam a Vz. 55 Csehszlovák nehéz tankot teszt szerveren.
Hát elég erősnek tűnik.
Szerintem hozzá fognak nyúlni még.
1 lövetű löveggel ahogy mondta MrScheff vagy MainsteinB,olyan mint egy upgradelt IS-7.
2 lövetű löveggel,meg mint egy Bourrasque Heavybe töltve. -
nomic
aktív tag
válasz phoenix1989 #224040 üzenetére
Jaja. Skill is 77%-on volt a Conqueror GC-vel, 300 kombináltas meccsen 84-re ugrott.
Én arra emlékszem, amikor az E 75 buffot kapott. 83%-on álltam előtte, első meccs a buff után 74-re estem vissza, és nem 0 damage meccs volt.
(jöhet az összes, kövi leárazás áll behúzok rengeteg kilencest és nem akarok stockkal szopni. )
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz phoenix1989 #224038 üzenetére
Mikor játszottál vele utoljára?
Az arty és HE változtatások óta megugrottak a nehéz tankok MoE értékei.
(amúgy nem adnál kölcsön egy kis szabad XP-t? )
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
az ilyen körökért játszom a wottal, igaz ritkán adatik meg, de néha azért összejön.
a multkor erről beszéltem, lehet prémium fiokkal is 200k felett farmolni, csak nagyon ritkán.
194k tisztán.viszont csak 978 alap xp-t adott. vajon mit kell csinálni 1200-ért?
[ Szerkesztve ]
-
Rogan99
tag
válasz po1son #224022 üzenetére
Örülök neki, hogy nem csak én vagyok ilyen hülye Előbb utóbb sikerül majd nem vissza rakni. Én napok óta holdra vagy földbe lövök, megspékelve olyan megmagyarázhattalan dolgokkal hogy magasabban! lévő 8-as T26E5 beüti sima lőszerrel a beforgatott E100-am hasát (230 pen), majd 3-ból 2x ellővi azt a keresztvasat a tetején mellesleg. pl. Neki adta tegnap a játék.
-
nomic
aktív tag
válasz Baltazár123 #224032 üzenetére
Ez az egész hónap elég gyengusz a highway rocktól eltekintve, azok az ingyen cuccok jók voltak.
Remélem valami komoly cuccal készülnek az évfordulóra.
-
Baltazár123
senior tag
Hát mai nyári kiárusítással se tudtak megfogni, ez a svéd tank lehet, hogy jó, de engem nem érdekel.
Valami különleges tankot esetleg vennék, bourrasque, skorpió vagy a prém ebr, más nem hiszem, hogy eléri az ingerküszöbömet.
Mentem most pár csatát amcsi tankokkal és nézem, hogy mi a jó élet ez a GI Joe A hétvégi küldetés amúgy is egy f.s, b.sznak elfogadni a szakasz meghívómat a csatában, ha éppen jól állok sebzéssel, de ez a GI Joe vs Cobra jobb jutalmakat ad jóval.[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz SyMbioTe #224026 üzenetére
Face csoportba raktam ki még másfél éve egy videót, sajnos már nincs meg a gépen, az FB meg borzasztó minőségben őrizte meg, szóval letöltenem sincs értelme, bár talán a lényeg látszik. Konkrétan menet közben, max sebességgel az IS-7-tel ellőttem egy mozgó Lynx-et 300 méterről, ami egy ház mögött gurult éppen. A házra céloztam, és mivel mozgásban voltam, a lövedék még a ház mellett ment el, és telibe kilőttem a csávót. Életem lövése volt.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz SyMbioTe #224026 üzenetére
Na igen az érme másik oldala, tegnap 90el száguldozó EBR siegfried line-on a csata 12-13. másodpercében ~300 méteren simán eltalált mozgás közben, ez számomra ugyanúgy kiveri a biztosítékot és nem azért mert én vagyok a szenvedő fél, hanem egyszerűen logikátlan/unfair az egész.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Nyugis
senior tag
válasz AlexHerceg #224027 üzenetére
szia!
ez az érzés majd a 9-es tankon a nagy ágyúval tovább fok fokozódni!
15sec-es löveg töltéssel beszükülve HA éppen mellé megy akkor akár komoly bajban is lehetsz!
Viszont HA betalál jááááj! az nagyon fincsi!!!! -
AlexHerceg
tag
válasz Baltazár123 #224023 üzenetére
Maximálisan egyetértek az elemzéseddel.
Most ráérek és megpróbálom kihúzni a 60 tp-s ágat. Az 50 Tp-nél járok és egyszerűen nem passzolok össze ezzel a lengyel heavy ággal
Az ágyút teljesen randomnak érzem. Az egyik csatában tűpontos és mindent is bevisz, a következőben beszűkülve sincs átütés. Ez megszokott a wot-nál más tankokon is, de ezen a vonalon ezt a jelenséget erőteljesebbnek érzem. (Ha jól emlékszem, a lengyel medeknél is a teljesen megbízhatatlan ágyú volt a problémám).
Talán a tegnap is megvehető 8as prémje áll hozzám legközelebb. Kiváncsian várom a 10-esét - mi változik, de sztem semmiHominem te esse memento...
-
Ármester
válasz po1son #224019 üzenetére
Ugyazen azért megvan a másik oldalról is.
Sokszor van olyan, hogy bead a játék olyan lehetetlen lövéseket, hogy el se hiszem. Pl szűkülés nélkül kupolát telibe beadja, én meg csak nézek, hogy ezt hogy??Utána még jön pár olyan, hogy a holdra megy a lövés full szükülésnél
Érzésre szerintem nem ennyire drasztikus a helyzet, ritkán nekem is van olyan, hogy 10-ből 8 mellé megy/lepattan/elviszi a cica, általában akkor vagyok úgy, hogy arra a napra akkor abba kell hagyni.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Szibilla
aktív tag
válasz manu75 #224020 üzenetére
Az olasz tankokat én is kedvelem, ha statisztikát néznék, lehet nem lenne jobb vele, mint a többivel, de érzésre sokkal jobbak voltak…a P43ter az egyik kedvenc 7-es medem volt a Panther mellett. Ha majd lesz akció a legénységképzésre, folytatom az olasz ágat is.
viszont nem nézek semmi statisztikát, az csak a pasik hobbija, hogy mindig valami mérőszámot keresnek a képességeik megítéléséhez. -
Baltazár123
senior tag
válasz Swinegod #224021 üzenetére
Az 53tp-n sokat idegesített engem, hogy boldog boldogtalan belőtte azt a látszólag nem nagy kilépőt a tornyon. 50tp-vel se sokkal jobb a helyzet, de akkor a prém tank se jobb ebből a szempontból.
Ma például én nyertem, Minszken a kőrakásoknál párbajoztam, mindketten 50tp-vel voltunk. Én háromszor lőttem el azt a 20cm-es kupolát, ő egyszer sem nekem.
Azt azért tudni kell erről, hogy ha megmozdítod a tanktestet, akkor egész brutálisan megnő a szórás. A célkör is, de annál fontosabb a szórás, ami ugye láthatatlan tényező, egészen addig, amíg nem lősz, na akkor látod általában, hogy megy a francba a lövés a szórás miatt
Amúgy is a célkör még teljes becélzásnál is jóval nagyobb, mint a tankon a pont, ahova célzol, ezért a szórás ismerete fontosabb.
Torony forgatásnál is romlik a szórás, de nem annyira. Ezt használtam én ki. Meg se mozdítottam a tankomat, az ellenfél meg ugrált ki-be. Én csak a tornyot mozdítottam, azt is finoman.
Van olyan pro játékos, aki nem is egérrel tüzel ilyenkor, hanem rárakta valamelyik gombra és billentyűzettel is tud lőni. Mert ugye ha az egéren nyomod, akkor lehet, hogy mozdítod az egeret is és azonnal rosszabb a szórásod.
Volt egy időben több illegális mod is, amik nem csak, hogy célra álltak, de a mozgás sebességével előre is céloztak és tették ezt olyan finoman, hogy a célkör és a szórás nem nőtt meg drasztikusan amikor a célzókört mozgatták. Meg még kifinomultabbak is voltak, amik elkezdték a gyenge pontot keresni szín alapján, de ott is olyan finoman mozgatták a célzókört, hogy azonnal tudtak lőni és jó hatásfokkal, ha megtalálták a zöld színű részt.
Már leszedték az ilyen videókat, de voltak fenn érdekes dolgok. T57 heavy egy rohanó könnyű tankot 4 lövéssel kiszed. A gyerek mondja közben, hogy csak nyomva tartja a lövés gombot más dolga nincs vele. Persze nem EBR volt, azt nem szedné ki ilyen könnyen még illegális moddal se[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz po1son #224019 üzenetére
Pontosan, nézd meg ezt a retek játékot. Defender pontatlanabb mint én. Objektíven az, szarabbak a szórási értékei mint nekem. Az én célköröm ekkora, tehát az övé picivel nagyobb. Az én kupolám kisebb mint az övé. Ő Kettőből 2x eltalálta a kupolám, telibe. Én 4x lőttem rá, 0 találat. Ez innentől szó szerint 0 skillt igényel. Lehet ő a kibaszott Quickybaby, Skill4Ltu vagy egy bot 42% winrattel, teljesen mindegy, ha nem oda megy a lövedék ahova célzol akkor nem meglepően mindegy hova célzol
[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
válasz Szibilla #223995 üzenetére
Nem biztos, hogy rosszul csinálod. Nagyon nem szerettem játszani én sem a Leo-val sem az utána lévővel. Ha nem jön be amit nyújt akkor hiába erőlteted nem fogod Te sem megkedvelni. Ezzel meg semmi baj nincs nem lehet minden tankkal kiemelkedően játszani egy játékosnak. Nálam hulladék kategória mindkettőt besoroltam az M6 meg az M3Lee és társaihoz amiket át kell szenvedni. Nyilván ha bokorból lövöldöztem volna biztos nagyobb átlaggal zárok, meg ezekben a 3 perces csatákban amúgy sem lehet olyan nagyon mit csinálni velük. Az olasz ág nálam pl. kb. 2x hatékonyabb lett mindenben és azzal nagyon jó volt játszani. Túl leszel rajta aztán majd a 10-es kárpótol.
po1son: Tegnap én is így jártam a Kunze Panzer 5/5 föld egymás után na és ezután léptem is ki a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Amióta vissza jöttem játszani úgy vettem észre még inkább manipulált a játék, mert ez már nem RNG faktor, hogy célzókörön kívülre mennek a lövések 4 alkalommal egymás után egy 10es grille-vel 300 méteren (full szűköléssel).
Hülyének ne nézzük már az embert, lehet egy nagy ágyús e100nál elfogadható...
121B-vel volt egy olyan csatám mai nap, hogy face to face harcoltam 1v2be 200 méterről, 10 lövésből 8 lövés egyáltalán nem talált, de olyan szinten hogy földbe ment pár lövés csak szempilláztam mi a fa... ez.
Nem vagyok esports játékos, de quake 3-on nevelkedtem kölyök koromban, helyén van aránylag az aim-om.
Van egy olyan érzésem a gyengébb játékosokat így próbálják felzárkóztatni (50-50 felé), mert ez nem normális dolog ami jelenleg van a játékban... És mielőtt itt félre értenétek engem, nem az zavar, hogy miért nem railgun pontossággal üzemelnek az ágyúk, hanem ilyen magas számú mellé lövés szerintem minden normális egészséges embernek a tűrhéshatárán kívül van, egyre kevesebb türelmem van a játékhoz.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Injun
senior tag
Köszi,akkor megnézem az amcsit.
-
nomic
aktív tag
válasz hulp01 #224010 üzenetére
A videó alapján az a lényeg, hogy mindenki nyolcasokkal kezdi a csatát, és amint a támadó csapat megszerez egy bázist a második vonalból, lehet tolni kilencesekkel a következő respawntól. Ez persze felvet némi problémát, hiszen a bázis elfoglalása után mindenki kamikaze üzemmódba kapcsol, hogy a lehető leghamarabb kilencesbe ülhessen.
Swinegod: nem lesz korlátozás, jutalom tankok is mehetnek Frontlineban.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz nomic #224008 üzenetére
Mikor bejött a concept 1B és nem tudtam körbetáncolni kocsival egy másik meg lehagyta a medek 80%-át gyorsulásban akkor azért néztem hogy na most még jobb lett a játék.
Itt van ez a hülye csalás Concept az M103 meg ott sír a sarokbanHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #224007 üzenetére
Elég egyértelmű hogy a goldspamre hajtanak. Sok 9es elképesztően erős lesz ebben a helyzetben. A Char Futur például sokkal többre lesz képes Frontlineban mint randomban. És igen, a broken Concept 1B és a hulldown dögök ellen esélyük se lesz a nyolcasoknak, ezt nem gondolták át.
-
Swinegod
őstag
válasz nomic #224003 üzenetére
Nem is akartam mást frontlineon mint Emil 2-t meg Conquerort. Ha meg csak a pénz miatt játszod a frontline-t akkor most cseszheted mert a meccse legalább felében a 8-as prémeddel kb csak tier 9 ellen fogsz harcolni. Ja meg ami kérdéses, hogy lehet-e reward tankokkal menni majd, biztos nagyon epikus lenne ha mindenki T-55A-val meg Futur 4-el rohangálna
-
nomic
aktív tag
Az idei frontlineon már tier 9-es tankok is fognak gurulni.
Vélemény?
(még szerencse hogy pont most fogok egy rakás 9-est megvenni, lesz mivel nyomulni. )
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Nyugis #224001 üzenetére
Ha garázsban van a 50 proto és megveszed most megint aranyért, akkor 9600at vissza kapsz és 300 gold-ért kapsz garázshelyet/100%-os legénységet és ami a lényeg x25 5x szorzót a tankra, amivel egy 3 skilles legénységet fel lehet építeni nulláról.
STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest