- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
xAttilax #258885 üzenetére
Csodálom a kitartásod és a tudásod! Olyan meccsekkel sajnos nem tudtam mit kezdeni ahol bérelt járművekkel jöttek csapattársak felszerelés nélkül afkolva, lőszer nélkül. ilyen is akadt. Pláne, hogy sokszor elmentek egyedül rá 3 enemyre és hasonlók. Ilyenkor eldurran az agyam és nem vagyok már képes tiszta fejjel nyomni. Volt olyan nap amikor minden meccs win. Utána 3 napig minden meccs bukta. Ha teljesítettem ha nem...
-
kchryss
veterán
válasz
xAttilax #258885 üzenetére
Én nem szeretem ezt a roham módot. A régi ranked sokal jobban tetszett. Nem tudom megszokni ezeket a tank specifikus képességeket, arty csapásokat, szerintem teljesen feleslegesek. Így minimálban nyomtam mindig. Addig csináltam amíg a heti küldetések össze nem jöttek. Különösebben rá sem koncentráltam sokszor csak pörgettem eszetlenül a csatákat yolozva, de így is 120-130 csatából összejöttek a küldetések. Így legalább sok időmet nem vette el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #258558 üzenetére
néztem Scheff stream-ét és elmondta, hogy ez nagyon gáz, hogy ezt meglépte a WG annak ellenére, hogy februárban mikor a CC-k többsége kint volt Bécsben egy egyeztetésen elmondták a WG-nek, hogy ezt ilyen formában NE vezesse be EU-n, mert gáz lesz.....WG mit csinált?.....na ná, hogy behozta.
Elmondta azt is, hogy sokan azt vízionálták, hogy a WOT vége 2025-ben lesz, de mindig azt mondta rá, hogy csak csipogás.....most már kezdi Ő is elhinni és kicsit aggódik a játék jövője miatt. Ez azért jelent vmit....semmiképp nem jót! -
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #258156 üzenetére
Jó persze én kimondottan olyan setupot tettem rá, hogy minél jobb legyen a gun. Szeretem ezt az odaszaladok belevágok kettőt és már ott sem vagyok stílust
sniperkedni nem jó, azt észrevettem meg úgy fordul, mint egy limuzin…
po1son: köszi, nem csodálom, a fun faktor megvan benne
-
-
killbull
aktív tag
válasz
xAttilax #257256 üzenetére
Nekem már ott megszűnt az elvárásom a WOT al szemben hogy foglalkozzak a statisztikával mikor behozták a Defendert az IS6 mellé Szeretek medezni mert anno a Type 59 be ezért ment bele 6000 csata, de az hogy folyamatosan kukázni kell mindent mert elavultat a WG az egy ponton offolja az élvezetet. Így is van mit találni a játékban ami szórakoztat, meg mellé Szovjet tank rajongó is vagyok, szóval nem teljesen elveszett a dolog.
A témát nem feszegetem, mindenki élvezze a WOT ot ahogy azt szeretné!
-
killbull
aktív tag
válasz
xAttilax #257251 üzenetére
Megadom a választ hogy miért érzi szinte mindenki rossznak a K91-2 őt és miért néznek itt furcsán az emberre ha dicséri!
A válasz egyszerű!
Type 59 standard lőszer 185 mm pen, T 54 Mod 1 standard lőszer 190 mm pen, IS6 standard lőszer 196 mm pen, AMX CDC lehet hogy elég a 212 mm standard pen de az egy hajtogatott papír tank! Ezek azok a tankok amik garázsban vannak és még egy csomó light pl ELC EVEN 90 Interceptor Fighter
(ezt ingyen szereztem), HWK 30 410 m alap látótáv az ELC k megfingatására periszkóppal
(ezt is ingyen szereztem), Van még egy T103 aminek iszonyat jó az alap penje.
A legfontosabb, hiába dupla talajellenállás és rossz lövegkezelési értékek mint a T10 nek van, kísérleti célkör szűkítő, bondos töltésgyorsító, és kísérleti turbó az Object 268v5 re és maga a Szovjet álom! Anno az első tank amiért pénzt adtam a WG nek az az IS8, ami mára T10 lett, mai napig a legvagányabb úgymond medium heavy hibrid gépállat!
és ez mellé van egy T10 alvázas 152 mm es nagypapával, legmagasabb standard lőszer pen! Vagy hozzam fel azt hogy a Szovjet mediumok közül max az Object 430U a versenyképes. Meg hiába van kész az összes Szovjet heavy kivéve az Object 705A, úgy se heavyzek, IS6 is le van szerelve! Fizettem még pénzt pl a T62A ért, mára hulladék, nem életképtelen de -5 fok gundep az nem a legjobb! 121 is hiába húztam ki és jó nagyokat lehet vele csapkodni, az is 5 fok gundep! Meg hiába van meg az összes Szovjet medium tier 10, nem motivál a tryhard front közelharc pl Object 430U val vagy 121 el!
Szóval ezeknek a tankoknak az alap penje nem magas amik tier 8 prémium tankok!
Ilyen állapotok mellett kapsz egy 250 mm penes standard lőszeres tankot aminek 1609 m/s a lőszersebessége! Kreditet farmol és bondot! Szóval ez erősen jónak számít az ilyen elavult prémium tankok mellett és ezért élvezem, simán lövöldözök standard lőszerrel 2000 - 3000 eket, közben visszaadja a T62A életérzést mert az volt az első tier 10 amiért pénzt adtam a WG nek!
Érthető ha nem fizetsz egy fityinget se a WG nek nem lesz a semmiből meta tankod, max ami tech tree! Nem akarok vitát se generálni, de annyit ellehet ismerni hogy ha pover creep tankot vásárolsz jobban fogsz játszani és jobban is fogod élvezni a játékot!
Erre példa az ELC EVEN 90 Interceptor Fighter!
80 méterre mászkál mellettem az IS3 és nem lát, és 13 500 a spot rekordom!
Na és látod egyből élvezed a játékot!
Én kb 2015 körül abbahagytam a WG re való pénzöntést és azóta nincs versenyképes prémtankom csak akkor ha bond shopból vagy aukcióról szerzek valamit.
Szóval aki nem metázik hogy azonnal rohanni kell a legújabb tier 10 et kihúzni, nem lootboxol, nem versenyzik semmilyen módban csak random csatákat játszik annak elég unalmas a játék. Ezért sorolgattam milyen prototípusokat meg létező tankokat meg kreált tankokat tudna még a WG behozni a játékba!
Tiszteletbe tartom mindenki más élvezeti faktorát de pl én prémium lőszert se használok, ezért volt 180 millió kreditem, és 100 millióért vettem a K91-2 őt, lehet rajta röhögni aki akar! De 100 millió az nekem semmi, azóta már 92 millióm van, egyszerű csak prémium tankokkal játszok, így minden csata kreditet hoz.
Vannak ilyen játékosok, nekik full unalmas az egész játék, mert nem történik semmi!
Arra se képesek WG nél hogy a célkeresztet megújítsák hogy rikító színe legyen a célkeresztnek, vagy a fehér színt megcsinálnák, vagy lenne egy csúszka amivel az összes színt kikeverheted a célkeresztekre, még a szórásjelzőre is és az összes átütésjelzőn ott lenne az a metál színkombináció mint ami a nagy kereszten van!
Egy jó kis tier 11 vagy tier 12, maga lenne a megváltás, vagy behoznák a 20V20 at de ha rajtam múlna már rég 30v30 lenne nagyobb térképekkel hosszabb csatákkal, mindent is felszerelhetnél a tankodra meg le is szerelhetnél (pl sárhányót) akár bokrot rakhatnál a tankra úgy hogy ki se látszik a tank a bokortól annyit raksz rá. Vagy koromfeketére festhetnéd a tankot mert pl feketére nem tudod festeni vagy akár fehérre, hoznék még 2 fajta lőszert a tankokra, a valóságban sokszor volt vagy 8 fajta lőszer a tankokhoz. Sokat lehet erről témázni!
Bocs ha hosszú lett!
-
killbull
aktív tag
válasz
xAttilax #257227 üzenetére
A 91-2 egyáltalán nem rossz tank, hiszen a statisztikák alapján a 9-es szintű tankok között a top 8 legjobb sebzésű és a top 6 legjobb győzelmi aránnyal rendelkező valódi több xp t és kreditet és bondot farmoló prémium tank. Nem véletlen, hogy Kajzoo és Tankelit is képes volt vele 5-6 ezer sebzéses köröket menni.
Ha arra használod, amire való, távolsági harcra, mesterlövész szerepben, akkor kifejezetten jól teljesít.
Tankelit is igazat adott mikor írtam neki hogy érdekes mikor tartod a távolságot és nem közel harcolsz egyből 6000 sebzést tudsz elérni, és megmutatja magát egyből a tank hogy miben jó igazán!
Sajnos sokan azt gondolják, hogy ami nem képes -10 fokos gundeppel hull-down pozícióban frontharcolni, vagy közelharcban dominálni, az már használhatatlan. Pedig ez nem így van, csak máshogy kell vele játszani.
Érdemesebb úgy véleményt írni hogy játszottál is a tankkal szerintem! Az pedig, hogy a CC-k mit mondanak, gyakran csak azt tükrözi, mennyire fogadja el a többség kritikátlanul mások véleményét. Ha egy CC mond valamit, az nem jelenti azt, hogy kizárólag az az igazság.
A T-54 vagy az Object 430 hoz képest több szempontból is jobb, például a lőszer sebessége miatt, ami lehetővé teszi a távolságtartást. Ha a legénység megkapja a lőszergyorsítót meg a minimál pen boffot, akkor 250 mm-es pennel és 1609 m/s lőszersebességgel könnyedén farmolhatod a kreditet és a bondot, ráadásul mindezt plusz költség nélkül, hiszen csak kreditbe kerül.
Sőt, mivel nem bondért kell megvásárolni, hanem kreditért, ez még előnyösebb választássá teszi, hiszen sok másik tank bondba kerül, ami egy nagy boldogság faktor ha játszol a tankkal. Emiatt a 91-2 egy jó értéket képviselő tank, amelynek nincs meg az a hátránya, hogy egy reward tank nem prémium státuszú és csak zabálja a kreditet.
A nehéz tankokat a közepes tankokkal összehasonlítani szerintem nem teljesen fair, hiszen az egyiknek a frontvonalon kell harcolnia, míg a másik a második sorban tud hatékonyan működni. A Patton the tank meg szándékosan rossz lövegkezeléssel se közelre se távolra nem jó mert még mellé hatalmas kupolája is van.
A WOT nem az ultra magas WN8 eléréséről szól hanem a szórakozásról is!
Bocs, ha közbeszóltam, de nekem is ott van a garázsomban a 91-2, és kifejezetten szeretem!
-
Djuree
félisten
válasz
xAttilax #257084 üzenetére
nem játszok már régóta, nem tudok mit mutatni, már csak hajós accom van, valahogy az kevésbé toxic statpadder közösség...bár ott is vannak érdekes figurák cseten, meg kis habzó szájú óvodások, ilyen mutasd az accod típusúak.
de hálisten így 40 évesen már ez valahogy nem tud érdekelni... -
zodo
nagyúr
válasz
xAttilax #256982 üzenetére
Ki tudja hogy van ez, én tuti nem értem vagyis max. sejtéseim vannak.
Jó pár éve sem értettem pl.: 2020.06 hó az eddig max. overall wr 51.5% egy igen jó hosszú széria után!WN8 1346
Aztán olyan hirtelen leesett 51.3%-ra hogy csak pislogtam.Talán mondhatóm kb. minden nap játszom ha nem is sokat, talán ragadt is rám valami.
Itt a statisztikámKijelenthetem hogy mindig átlagom felett játszom, nyilván vannak rontott, stb csaták de a számok, jócskán felém bilennnek.
Görgessünk csak az oldal WN8 grafikához, állítsuk "all time"-ra.
2022. 09.05-től látható az állításom.Ezekkel pedig képtelenség mit tenni, mindig benne lesz hogy megszakadsz mert kafa a csapat vagy az rng lesz ellened, hiába a full legénység és lila cuccok mert még a tankot sem képes eltalálni.
Ok ez pl. tier 8 csata.
Mit kell csináljak? Sebezzek 7000 tier 8-ban? Mikor a tank gm 100%-hoz 3659 kell.
Nekem kell mindenképp, véghajrában lehozni a csatát?
Nem 1-2 csatám van tier X csatában top sebző tier 8 könnyű tankkal.
Hogyan, pláne miért.
Olyan nincs hogy sorra lehozza a csapat! Nekem tuti nem, 10-ből 1-et szerencsével.
Aztán itt vannak ők (amiért kár feltenni a modot) ketten, sikerült 2x 0-t összehozni.
Micsoda véletlen!
Na mindegy, egyéb nyalánkságokat nem firtatjuk amire még a support is csak terel.
Lényeg hogy a több éves, bőven átlagon felüli játék +200 WN8-at hozott.
1346 vs 1547
Félre értés ne essék, nem vagyok pro és nem is akarok az lenni!Viszont ezek tükrében a rejtély, sokan mondják itt duma "ha jó a wn8 jön vele a wr"
Akkor hogy lehet jelenleg is overall 51.3% ?
Nem kell válaszolni csak bedobtam hogy van ilyen is!
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #256637 üzenetére
Ez van a topik figyelmeztetésében: Ahogy az ilyenkor, egy topicszintű figyelmeztetés után lenni szokott, aki a nyitást követően is ott folytatja, ahol abbahagyta, azt szigorúbban "pontozzuk": konkrétan most ez esetben, ebben a topicban egységesen, mindenért három hét PH-mentes gondolkodási jár, majd végleges kitiltás.
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #256298 üzenetére
És ez hol telós te tök?
Ezeket appokkal csinátam.
Mondtam hogy különböző vackokkal csinálom.
Legtöbb képem az nvidia mappában van,mert azzal szeretek,de van xboxos,meg steam és gg is,csak gg-t nem szeretem annyira mert a videóról leszedi a hangot.
Nvidia mappában van 6.64 giga kép.
A wot mappában 590mb. -
-
-
po1son
addikt
válasz
xAttilax #256097 üzenetére
Következő körben egy foch155 anekdota rendel.
forras2 #256092
Lengyel TD ágnak álltam neki, Kilanát kéne megvenni. Van értelme kihúzni, játszahtó a 10-es Blyskawica?Nincsen meg, de ennél a tanknál tudni kell agresszívan játszani, ismerni a pályákat mint a tenyeredet, hogy honnan tudod kihasználni a minél magasabb alfa sebzést, mert minél közelebb vagy annál nagyobbat tud sebezni.
Páncél átlagos, de tier10ben hamar elporlad a hp, ha folyamatos face-to-face harcba bonyolódsz.
Sebessége nem rossz, főleg ha turbóval használod.
Japán TD ágról vélemény? 9-es Horit kéne megvenni. Jó a 10-ese, érdemes vele játszani?
Amcsi E4 mennyire jó? T30-at venném meg.
Japán TD egy igazi kivégző gép, kellemes DPM és pontos ágyú, de ez a tank sem egy könnyen játszható kategória, fix tornyos és könnyen gyullad, nem mindig szabad vele előre rohanni. Páncél és sebessége átlagos.T30 az egyik legjobb t9 TD a játékban, 750-es alfa és erős toronypáncél, könnyen játszható jól.
E4 felejtős kategória, helyette E3 javasolt a sokkal erősebb páncél miatt.Csehszlovák heavy ágnak álltam még neki, 9-es TNH-t kéne megvenni. Érdemes? VZ-55 játszható?
Kínai BZ ágnak álltam neki, 9-es tankot kéne megvenni. Mennyire élhető a 10-es?Mindkettő tank átlagos a heavy mezőnybe, VZ55 egy régebbi nerf óta elég gyengus lett, nem éri meg használni már a táras ágyúval, mint régen, tehát az felesleges kifejleszteni.
BZ-nél a sugárhajtómű adja a tank fun faktorát, az a egyetlen pozitívum dolog benne, hogy pillanatok alatt ott vagy vele a kulcs pozíciókba. Ha elfogyott az összes rakéta egy lassú lajhár.
Egy ügyesebb 60tp megeszi reggelire.
Manticorenak álltam neki, 9-es Gsort kéne megvenni. Élhető a manti?
Német, Orosz, Amcsi lightoknál szintén a 9-es szinten járok. A 4 közül melyik a leg élhetőbb 10-es tierben.Manticore a tier 10 elcje, passzív spotra használandó. Nem kedvez neki, ha 4-4 light van oldalanként, mivel kicsikét lomhán gyorsul, nagyon alacsony a DPM és 1v1-be nem érdemes vele játszani ellenfél light ellen.
Német light a legjobb a Német, Orosz, Amcsi trióból, mert hibrid tank, félig med is.
Nagyon precíz német ágyú, jó tűzerő, HE lőszer 120mm átütés, 1680 tank HP harctéri módosításokkal.
Rohamba is sokan szoktak játszani vele, határozottan fun vele a játék, de kell hozzá játéktudás!Angol arty ágnak álltam neki, 8-as FV-t kéne megvenni. Jó a 10-es arty, érdemes bele időt feccőlni?
Francia arty ágat húztam még, 9-esnél járok. 10-es táras arty mennyire állja meg a helyét?
T92? 8-as artyt kéne megvennem.
Obj 261 toronymagasan a legjobb tier 10 arty a mezőnybe.
Fv artyval kb bárhova betudsz lőni, néha az előtted lévő hegyek sem akadályok, mert ilyen a lőszer röppályája.
Sebzése és töltési idő átlagos.
Francia arty felejtős!
Amcsi arty ág nem rossz, a t92 nem régen volt nálam gunmarkolva, a legnagyobb meglepetéseket evvel az artyval tudod okozni az ellenfélnek sebzés téren.
Töltése a legnagyobb a t10 arty mezőnybe. -
hulp01
senior tag
válasz
xAttilax #255963 üzenetére
fú, ezzel is de egyet tudok érteni. Szerintem az a két td is brutál. 100km-ről is eltalálnak és átütnek, aztán 550 hp minusz. Ez nagyon kellemes egy altprotoval, aminek van 1250hp-ja. És most már egyre gyakrabban előfordul, hogy a repesz nem üti át őket, mert csak.
Amúgy akinek még megvan az altproto, nagyon ajánlom, hogy tegyen egy próbát vele újra. Brutál jó tank lett a buff óta. Én nagyon szeretek játszani vele. -
válasz
xAttilax #255963 üzenetére
Su-130 PM szeretem,sokat jatszok vele
. Csata közepén àltalaban màr a nehezekkel mozgok ha lehetőség van rà. Egy Mouse mellett elég jól megnől a pàncélértékem
Sokan tenyleg nem hajlandóak mozogni a papír td-kel. BZ,örök gyűlölet. Oda tényleg nem kell ész. Nagy alfa,op pàncél stb. Persze X simàn szétkapjàk,de 6-7-8 tierbe kiràly. Utàlom,de ha meg lehetne venni ,venném
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
xAttilax #255911 üzenetére
152 mm M-53 (268v5)
152 mm M-53S (268v4)Igazad van, Attila, nem ugyanaz, viszont nagyon durva eltérés sem látható köztük (szerintem). Bedobtam összehasonlításba.
Szívesen játszottam a v4-gyel, emiatt is gondoltam, hogy megvásárolom a v5-öt, mert nekem sokat jelent, hogy forgó toronyba szerelve kapok egy hasonló ágyút.
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #255909 üzenetére
A tornvagont én eladtam a francba.
Karácsonyi dobozból jött.
Én a tornyos Td-t jobban szeretem.
Napi első csata úgy indult hogy a visszaszámolás közben kidobott a szerver.
Elfelejtettem a vpn-t
Meg a boostereket is.
Csak haza értem és gondoltam belefér egy kis td-zés kajálás közben.
Győzelem! Csata: Serene Coast Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 3 588 (x2 minden nap az első csatáért) Megszerzett kötvények: 7 Szerzett kredit: 134 695 Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2) Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 13 470 Kőzetkristály hozzáadva: 800 Meleg borostyán hozzáadva: 300
Kész lett minden küldi. -
Plata
félisten
válasz
xAttilax #255906 üzenetére
Horit nem szeretem,grille dettó,V4 is megvan,meg E4 is,de egyik sem a kedvencem.
V5-öt jobban szeretem,ugyanaz az ágyú,cserébe morgékony és van tornya.
Nem otromba nagy dög mint E4,amin még valami spéci skinem is van.
Plusz a V5 álcája is jobb és én szeretek Td-vel bokorban gombát szedegetni.
Mivel ugyanazt az ágyút kapták,nem tudom az a v4-ben miért lehet jobb. -
galervin93
addikt
-
-
-
-
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #255214 üzenetére
Szokás szerint baromságot mondtál.
WoTos pályafutásom nem a legjob csatája volt,de érdekes volt az biztos,találkoztam bugos küldetéssel,érdekes belövésekkel.
Bár lehet hogy a mod rossz és nem jól mutatja.
De ma nagyon sok furcsa lövés sikerült a battle hit szerint.
Legjobb csatám pedig legalább 10-12 éve volt.
T6 vagy T7 amerikai td-vel.
T6-al azért mert szakaszban toltuk,t7-el mert soha olyan durva csatám nem volt,de Kv1-el is volt pár jó csatám.#255215tasiadam
Ugyan már,szerintem az nagyon vicces,sok lepattanó lövése miatt ingyen kitüntetés ha összefutsz vele. -
tboj
tag
válasz
xAttilax #254934 üzenetére
Így van, általánosságban beszélve róluk azért szerintem az kijelenthető, hogy effektívebb a drágább lőszer használata, de helyzettől függően már nem feltétlenül mindig az lesz a jobb megoldás. Még az sem feltétlenül igaz, hogy nagyobb a prémium lőszer átütése, mert ugye vannak olyan tankok, amiknél alacsonyabb átütésű, de nagyobb névleges sebzésű HESH lőszer a prémium.
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #254837 üzenetére
Hát nem ma volt az biztos,fogalmam sincs melyik B jött ki,nem is érdekelt, csak azért maradt meg mert volt olyan figyelmetlen idióta aki kiverte miatta a hisztit.
Én is láttam róla képet,azt hiszem még a frászbúkon is hisztizett miatta.Megint vacakol a szerver,hiba a csatlakozásban szöveggel kidob csatából.
Plusz azt hiszem van lag is,az egyik csatában tapasztaltam hogy több mint 5 másodperc volt a tár betöltéséből még amikor 5 másodpercről nullára váltott és be volt töltve.
A csata jelentéseket sem lehet megnézni.
Sajnálom. A csata eredménye nem elérhető
Pedig érdekelt volna az utolsó csatában egy két dolog, nem értem hogy a fenébe lőttem be alap lőszerrel E100-at beforgatva,három lövés két találat és 1500 valamennyi sebzés, na meg s conqueror-nak az elejét láttam csak a láncára tudtam lőni,mégis mind a három lövés láncolta és sebezte.
Plusz szerintem E50M-et is kidobta a játék, Foch b és Foch 155 elé ki jön egy E50m, majd áll mint a faszent? Fogadok kivágta a játék. -
Baltazár123
őstag
válasz
xAttilax #254797 üzenetére
Hát tankról nem szabad véleményt mondani az elején, mert mindig megy beetetés meg a kedvező MM pár csatáig, bár most recon módban toltam vele, ott nincs kedvező MM, hanem tier10 garantált, mondhatni.
Ami tetszik benne a 480-as alfa, ez a tank üt és nem csak csipeget. Elfogadható gundep és a torony valamennyit képes hárítani, nem minden lövés viszi be, csak minden második
Az ágyútól tartottam, mert papíron rosszabb, mint az strvk-nak, aztán mégsem, de ez simán lehet a wg ajándéka az első pár csatára. A sebességével viszont kell majd valamit kezdeni, mert lomha, csak még várok, hogy ér-e annyit a tank, hogy kísérleti cucc menjen fel rá vagy csak sima turbo. Meg a dpm is a szokásos lecsavart, kb annyit tud, mint az strv-k, de a nagyobb alfa miatt kellemesebb mégis.
Hát igen, semmit nem tudok mondani a 480 alfán kívül, ami érdekes lehet ebben a tankban. Nekem jó lesz, évente 2-3 prém tankot igyekszem beszerezni olcsón, ilyen maratonban vagy becseréléssel, hogy legyen némi változatosság a játékban. Teljes áron ezt meg nem venném.
ja meg eltartott egy ideig, amíg rájöttem, hogy a repülő varjú a tank felett a skin része. Néztem, hogy ez meg mit akar itt
-
kisharsany
aktív tag
válasz
xAttilax #254676 üzenetére
Addig nem fogok eljutni vele, itt be is fejeztem az ágat. Legszívesebben eladnám most, de már így is bánom a ráálodozott kreditet. 109 ezer XP kell a kilenceshez, majd töredékekből meglesz.
De komolyan, mit gondolta a WG mikor ezt így kiadta? Nem fordul, borzasztó lassú, nem gyorsul. HoRi 3 körbeforogta egy csatában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest