- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #230042 üzenetére
Eleve csak decemberig szerződtek, nem hosszabbították meg még. Volt már ilyen tavaly vagy tavalyelőtt amikor az év első pár hónapja kimaradt.
#230043 zodo
Igen ha primevideo-ra van előfizetésed és nem amazon prime-ra akkor primevideoban bemész a beállításokba és ott van olyasmi hogy end membership aztán választhatsz hogy azonnal megszünteted vagy majd következő esedékes befizetés előtt szűnik meg. -
Lovi24
senior tag
Lehet megint Twich-et is nézni 10 kis dobozért jan 10-ig...
-
Ivanh
senior tag
sziasztok!
az új patchet letöltöttem, feltelpítettem, és a bejelentkező felületen a "garázs frissítése fázisnál kilép a játék...
Feladatkezelőben fut a wargamingerrormonitor.exe, de nem tudom kiolvasni mi lehet a gond...
Másnál is jelentkezik hasonló?
2400G proci ,Vega 11 vga, 16gb rammal
-
aginor
veterán
válasz
Tarill #230093 üzenetére
Med, nem vitás. A nehéz ágból a 9-es nem olyan rossz, az az előttiek nekem nem tetszettek. A 10-esről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert az nincs meg nekem, de állítólag az a legjobb az ágon, de még így is messze van a metától.
A közepes vonalon sokan szeretik a Standardot (egyesek szerint az ág csúcsa), viszont a Prog 65-is rendben van. Én annak ellenére szeretem, hogy amúgy elég hosszú a töltésideje. Nem op a saját szintjén, de tök jól játszható az ágyú miatt. -
Tarill
őstag
Sziasztok! Olasz ágon med vagy a heavy ág a jobb a saját mezőnyében? Most kéne továbbmennem, ez a 6 os med nagyon nem adta.... :/
-
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #230084 üzenetére
A Mauerbrecherrel (VK 168.01 P) keverheted ami pld Quickybaby szerint az egyik legszarabb 8-as heavy, szerintem meh, elmegy. Ez a hátsótornyos szutyadék a 490 alphával, nem létező dpm-el, játék legrosszabb gun handlingjével és a konkrétan teljes tornyon 250mm eff páncéllal
-
Lovi24
senior tag
Egy kis ajándék...
-
Mi a mai ajánlat?
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
MÉG MINDIG VAN 138 BÉLYEGEM!!
akinek kell a kölcsönösség jegyében! az írja meg a játékbeli nickjét és már küldöm is!!Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Raidon
őstag
Mai ajánlat VK 75.01K érdemes megvenni?
-
Nuada herceg
őstag
Köszi a válaszokat!
-
Barret001
addikt
válasz
Don Vittorio #230070 üzenetére
Lehet hogy váltok,az én "klánomban" Alig van élet,a vezír is rég lelépett...
-
Swinegod
őstag
válasz
Nuada herceg #230065 üzenetére
Nem lehet, TALÁN a Rudyban igen, mert nekem nincs, viszont mivel a Rudy egyszerre szovjet és lengyel, talán abban szovjetnek át lehet képezni a lengyelt és vice-versa
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok! Legénységi tagot csak az adott nemzeten belül tudom újra képezni más típusú tankba? Gondolom másik nemzethez nem lehet átrakni.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #230053 üzenetére
Általában ilyenkor azt nézik be, hogy nem a csapatban kell top3ban lenni, hanem a csatában. Tehát az utolsó vereség lett, elég kicsi az esélye, hogy benne voltál xp-ben a top3-ban a játékban részt vevő 30 játékos közül.
Egy brawler tier9et javaslok a küldetésre,med-heavy-light vonalon, pl phase1. És szakasztársakat a magasabb nyerési esély érdekében. -
Ivanh
senior tag
azért a wg csumegázza meg a habagérómat!!!
az NA szerveren 5 bónuszkódot is kisz@rtak, a nyilvánvalóan látogatottabb EU szerveren napok óta semmi...
(hej ruszkik) mi a f@szt kell nyalizni a sok lusta amcsinak..? -
Carasc0
őstag
válasz
Barret001 #229990 üzenetére
Én TS-5-el csináltam meg kb 4 egymás utáni meccs alatt. Felspottoltattam magam és elkezdtem kicsit tolatni meg picit -bal-jobb cikázás és jöttek a pattanások.
Barret001: 20 ellenség felderítése 2 meccs alatt megcsinálható. EBR-105-el bele kell rongyolni az ellenfél térfelére jó mélyen. Igaz instant suicide, de fel is spottoltam vagy 8-10-et.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Jó rég voltam erre - játékban sem nagyon, de most a téli díszítős mókát tolom.
A következő képeken vki világosítson fel pls, hogy a Szövetség 13-as küldetés (Obj.279e) miért nem sikerült, miért nem adta meg a játék?
Akár hogy nézem, 3 egymást követő csata, ahol elsőnél 1/3, másodiknál 2/3, majd SIKERTELEN! De miért?!? -
Barret001
addikt
válasz
Don Vittorio #230050 üzenetére
TS-t nyomjátok?
-
KaLeun
senior tag
válasz
po1son #228682 üzenetére
Ok, ezt végül is realizáltam, hogy a spot a végletek közt mozog. Megnéztem egy tonna YT videót, hogy pl. mit csinál QB. Hát nem tudom, hasonló helyen ugyanolyan több skilles legénységgel kb. szarrá lőnek golddal mielőtt megmozdulnék. Most próbáltam az egyik Badger replayt, mindenféle túlzás nélkül a bázis nem tudtam elhagyni.... GOLD GOLD GOLD és GOLD...
Prém és gold nélkül játszom, pl. most volt egy 4k csatám, kettő kivételével minden engem ért lövés gold volt, top XP és sebzés és -25k credit... Ez vicc? -
Don Vittorio
őstag
Tök ciki, de már nem tudok annyi csomagot visszaküldeni, amennyit kapok - jó részt tőletek. Nagyon köszönöm, én üzembiztosan kiküldöm minden nap a 12-t, pontosabban 8-at és 8-at a két accomról, mert 4-et nem PH!-snak küldök.
Viszont 18-22 körül kapok.
Továbbra is mondom, hogy, aki akar jönni kötelmek és kötelezettségek nélküli klánba, ahol LEHET szakaszozni, de NEM KELL se CW-zni, se SH-ozni. Viszont most itt a karácsony, tehát kapcsolgatok csomagokat, amiket gyártunk, úgyhogy, akinek jól jön az "ingyen" boost, aki esetleg szakaszozna, az nyugodtan jelentkezzen TheBraveLionOFFJudah vagy Moyza vagy StahanoW játékosnál.
(Természetesen van TS, de nem kötelező használni, és van FB-csoport is, ahová nem kötelező belépni.) -
szállitó
senior tag
28-29. én nem tudok majd dobozt küldeni. ennek tudatában küldj nekem.(ne küldj) Köszönöm Szépen! 197304
-
Tarill
őstag
sziasztok! 3 dobozból mi a minimum gold aminek ki kell jönnie? 750?
-
2thletme2day
őstag
-
weres78
senior tag
Svéd vonalon az Udesek lánctalpa is olyan, mint az strv-n, vagy az csak tud dőlni, mint az STB-n?
Illetve ágyújuk milyen? Ma többet mentem az STRV-vel (T8 prém és T9), és álom az az ágyú és az a lövedék 1450-1500m/s, ráadásul oda megy ahová célzok... Így a Leopard ágyú már nem a legjobb nálam! Viszont kíváncsi vagyok mennyivel gyengébb a medekre szerelt csoda? -
zodo
nagyúr
Prime loot még mindig sehol, hajóshoz meg kettőt is látok.
-
HellGreg
őstag
válasz
Warton #230026 üzenetére
Én majdnem megszívtam, gondoltam megveszem és visszakapom az aranyat, lesz 5x XP-m hozzá, erre utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy nekem a Defender van meg. Majdnem kidobtam egy rahedli aranyat az ablakon, mint egyszer a Guard esetében.
Azért egy Bisonte vagy egy T44-100 jól jött volna, így a lengyel meden kívül semmit nem tudtam venni a kalendáriumból, mert minden megvolt már. Még holnap hátha esik valami, ami nincs meg. Ha nem, akkor a közel 50k gold vagy a black market, vagy a battle pass áldozata lesz jövőre -
kchryss
veterán
válasz
Warton #230011 üzenetére
Province szerintem a legjobb pálya az ilyen nagy xp-s eredményekhez. Százalékosan itt van a legtöbb 1000 xp feletti köröm. Kezdőket könnyű itt farmolni, mert szinte az egész pálya kereszttűzben van amit a kulcspozíciókból ki lehet használni.
Sokszor laggoltál, csak egyedi eset volt vagy folyton ilyen ping ugrálások mellett játszol? -
zozyk
addikt
válasz
Barret001 #230028 üzenetére
Én inkább hagyom a francba.
Napiküldik/Arnis küldik ✔️, a többi meg le van 💩-va....Közben még beesett a "Citrus" stílus is gyűjteményből, szóval a mai nappal a végeredmény szempontjából elégedett vagyok
(csak a wr ami bosszant, de el tudom engedni. Igaz a bónusz küldi (szerezz 4500 alap xp-t) hamarabb meglett volna, ha néha nyerek is.)
-
Mi a mai ajánlat?
A rántotthúson kívül.
-
sanya53
aktív tag
Bocsánat a sima j-ért elírtam bélyeg akart lenni.
-
-
-
Hauptmann
veterán
A mai bónuszküldetés: semmisíts meg 4 harckocsit egy csatában. Aha, akkor most itt fel is álltam...
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Másnál se adja hozzá a bélyegeket a játék postához?
Tegnapi nap se kaptam meg 3 bélyeget napi küldi teljesítése után, és ma sem...!!! -
Barret001
addikt
Light tankkal mennék előre spotolni. (Abbey) Na mit csinálnak? Lelöknek az útról a vízbe... Nem kommentálom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest