Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tween
őstag
Srácok,
Megéri ez a SU-130PM a 10.100 goldot? Ez még nincs meg és ládaarany van most rá .. -
válasz
jano_77
üzenetére
Van a dobozában USB-C -> USB-A konverter, direkt e miatt.
Dedikált hangkártya modelltől függően jobb és rosszabb is lehet. Ez annyival jobb, hogy nem kell beletenned a gépbe, és nem lesznek esetleges kompatibilitási gondjaid.
Amúgy én egy belső hangkártyát cseréltem erre, pont a kompatibilitási gondok miatt. A belső nem mindig működött normálisan, a külső kártyával soha nem volt semmi gondom. Amúgy nem feltétlen kell azt megvenni, ami ajánlottam, van ezerféle abból is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Pont olyan HyperX Cloud fejhallgatót használok jelenleg (most fejből nem tudom hogy hányadik variáns, otthon tudom megnézni a dobozon), mint amit h1mpi is írt - mert hogy Tőle vettem meg
.
Ez alapból jack dugós, de van hozzá a dobozban egy USB-s 7.1-es átalakítóval.
Ezt akkor használom csak, ha vkivel szakaszozom és TS-ezünk, mert ezen van mikrofon.
Alapból viszont egy Edifier R1280DB 2.0 használok - játékhoz is és zenét hallgatni is. Ennek viszont Jack csatlakozója van vagy pedig optika - hangkártya esetén ezzel kötném értelemszerűen össze.
h1mpi: ha használom, akkor úgy van összekötve a géppel.
-
válasz
jano_77
üzenetére
Vagy külső DAC-t, ahogy h1mpi írta, vagy USB-s, jó minőségű fülest célszerű venni (utóbbi esetben a fülesben van a DAC).
De amúgy a kérdés, hogy milyen fülest használsz. Mert ha már most USB-s, vagy rádiós, vagy BT-s, akkor a fülest kell cserélni, mert a gépben levő hangkártya nem csinál semmit ilyen esetben. A gépben levő hangkártya csak akkor számít, ha jack dugós fülest használsz a géphez, minden más esetben a fülesben levő DAC állítja elő az analóg hangot.
-
jano_77
nagyúr
Senki ne oltson le pls!
Érdemes egy MSI B450 Gaming Plus alaplaphoz venni egy dedikált hangkártyát szerintetek? Érezhetően jobb lesz a hang akár a WOT-ban, akár ha zenét hallgatok?

-
h1mpi
félisten
Most lehet hülyének néztek, mert régi motoros vagyok, de elgondolkoztam a tanks.gg alapján, hogy csatában melyik érvényesül jobban a kisebb szórás (-5% célzókör méret vagy a -10% célzás sebsség)?
Ki is próbálom majd ennél a Pz.Kpfw. 38 (K) tanknál, mert ez egy kicsit nekem lassan céloz a reload time-hoz képest. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Mentem vele én is 2K+ kört, de nem ez a jellemző. Még próbálkozok a setupokkal, melyikkel milyen. Egyelőre a venti, rammer, célzásgyorsító jön be, de lehet a venti helyett felteszek egy turbót. Akkor lehet vele érvényesülni, ha tudsz menni a HT-k mögött, mert a 2.6 mp reloddal elég beteg és 100-at sebez. Mire észrevesz egy KV1, már lecsíptél róla 400-500 hp-t.
-
jr1994
addikt
Úgy látom nem esett itt róla szó, és a hírekben sem láttam, de 1:50 arányban lehet free xp-t váltani, legalábbis nekem beadott egy ilyet az előbb, rá is mentem. Viszont végtelen mennyiségben nem lehet ezzel játszani, 6000 gold a limit, 300k xp-t lehet váltani így.
-
Plata
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Tudom,nem is haragszom,csak poénkodok.
-
-
-
sith7
félisten
Biztosan én vagyok a hülye, de hol lehet a nyeremény 5x szorzót aktiválni ?
-
h1mpi
félisten
Ennél sosem lesz jobb nyeremény tank
sunnyogott a kicsi 
-
-
h1mpi
félisten
Ez az XM57 annyira szar tank, hogy eladom, nehogy játsszak vele
az a gun minden visz negatív értelemben egy újabb "nyereménytank" -
Puculo
aktív tag
válasz
CirrMee
üzenetére
Nem tudom te melyikbe tartozol az általad felsoroltak közül, de ezek szerint mélyen megérintett. Tudod én ott töltöttem be a 20. életévemet, és egyetlen percét sem bántam meg. Életre szóló barátságokat kötöttem, a nehézségek tudják igazán össze kovácsolni a közösséget. Ha egy fiatalember megtanulja a tiszteletet és még az állóképességét is javítják csak nyerhet a dolgon. Nem rosszindulatból írtam, de ez a hiperszenzitív nyegleó generáció nem biztos hogy profitál abból hogy semmit sem vár el tőlük senki. Elemezgetik a kis sérelmeiket, ahelyett hogy továbblépnének és valami hasznosat csinálnának. Tisztelet a kivételnek természetesen. De sajnos a többség nem ilyen. Nem gondolnám hogy te szolgáltad volna a hazádat a kommentedből kifolyólag. De ha mégis, az a te magánügyed hogyan élted meg..
-
CirrMee
addikt
válasz
Puculo
üzenetére
Akit a szülei nem (tudtak vagy akartak) megnevelni, csak még jobban elb*szott a sereg. Ma is javarészt az nosztalgiázik rajta, aki szívesen látna másokat szenvedni (dögöljön meg a szomszéd tehene is effekt), de bennük meg az a közös, hogy csak pofáznak, saját maguk nem állnának a seregbe, hogy "példát" mutassanak...
-
Puculo
aktív tag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Általában ha artizok, a vadászó light tankok ölnek meg a meccs első harmadában, ha a csapat beengedi őket. Nem szokott izgatni, kb. esélytelen ellenük. De még heavy vagy td sem tud 1v1 szituációt lehozni ellenük. Ilyenkor felemelem a csövet mintegy tisztelegvén a közelgő halálnak.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Puculo
üzenetére
Sosem írtam még ezt, de amikor kerekes lightal megyek akkor mindig az artykra vadászom akár random akár frontline. Nem is tudott még benne soha kilőni egy sem
Bezzeg mennyi sértegető irkálást kaptam emiatt az arty játékosoktól, mivel azért időnként levágják, hogy rájuk utazom bármi áron
-
Papooo
senior tag
válasz
köpet
üzenetére
Amikor bevonultam sorkatonának, a századparancsnok azzal kezdte:
F*szik, ez a világy egyik legveszélyesebb munkaköre!
Nincs itt apuci-anyuci, hogy fogja a kezecskéteket.
Ha valamit elb*szol, abba belehalhatsz, megnyomorodhatsz, ha nem te akkor egy társad.
Ha nagyon elb*szod, akkor lehet hogy sokan.
Ha túléled (mert pont nem leszek melletted hogy megöljelek), akkor a műanyag lakat is rád fog rohadni.Azt a pontot mindenki elfelejti, hogy nagyon sokan ott tanulták meg, hogy mi az igazi felelősség.
-
Puculo
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Hogy kinek mi okoz élményt, azt döntse el mindenki magának. De attól nem hinném hogy minősíteni kell mert valaki máshogy vélekedik, vagy netán tüzérrel ÉLVEZI a játékot, és nem csak alibiből ( küldetések és könnyekkel küszködve ) veszi elő. Szerintem a kerekes járgányok a leginkább toxikusak, mégsem sírok itt a fórumon mert nem tetszik. Nem is ítélkezem felettük. Aki szereti és ügyes benne, legyen vele boldog. Az már más kérdés hogy vadászom rájuk. Ez az én szívem joga.
Elf #255550: Legyen
-
köpet
aktív tag
válasz
Papooo
üzenetére
Nekem kimaradt a katonaság, a sorozott barátok, ismerősök történeteiből viszont az jött le, pontosabban ők azt fogalmazták meg, hogy a katonaság elvett az életükből x időt, emellett megtanultak inni, lopni és bántalmazni másokat. Nyilván ez a sorkatonaság volt, amiről Te írsz az már remélhetőleg más, illetve annak is lehetett előnye az alkalmazkodás kényszere miatt, amihez fogható a mai fiatalok számára nem létezik.
-
h1mpi
félisten
válasz
Puculo
üzenetére
Én is azokat szoktam csak, amikor sebezz 10-15 kritikust, sokszor megvan 1 körből az Obj. 261-el. Régebben, amikor még nem volt meg ez a tudásom, szerettem artyzni, mert sikerélményt adott. Nem kellett gondolkozni nagyon, csak ki kellett tudni számolni a lövedék sebességét és hogy mikor nem mozog az enemy. Ezt mondjuk egy artyval 40-50 csata után már elég jól lehet érezni. De mivel már más tankok is megadják a siker élményt nem szop@tok senkit csak azért, hogy én eldurranjak otthon egy -1K sebzéstől.
Meg ugye ott van a
BZ-176
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Puculo
aktív tag
válasz
Papooo
üzenetére
Igen, a felelősségre tanítás és a csapatszellem kialakítása volt az értelme. Ha büntettek mert valaki balf@sz volt, akkor század szinten tették. És 1 miatt 80 ember békázott az alakulótéren mínusz 20 fokban 2 órán keresztül.. ( akkor még a mínusz 20 átlag volt )viszont az esti pokrócozás után már legközelebb nem kellett fenyíteni az állományt. Akkor is voltak nyápic öngyilkos patkányok, de azokat utána ha túlélték többet nem láttuk.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
12 évet toltam le szerdzsóként.
Láttam rettegett századost leülni a fübe könnyes szemmel, miközben azt motyogta a beosztott állományának: "Elegem van, ne szopassatok többet"
Vagy amikor az ember az őrnagy úrnak a reggeli jelentés után csendben odaszóltam: Jól szétcsaptad magad az éjjel!
Jött egy új szakaszparancsnok (jófej volt), bemutatkozott: Sziasztok, Peti vagyok, ha lehet ne szopassatok nagyon.
A sorkatonaság arra jó volt, hogy a jószág megtanulta a rendet, fegyelmet, a csapatmunkát, és hogy pofázás nélkül csinálja amit mondanak neki.
A felnőtt életben is erre van a legnagyobb szükség. -
Puculo
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Nekem nem fekszik a light tankos játékstílus, ( pedig felderítő voltam a seregben
)de minden tiszteletem azoké akik ügyesen kezelik azokat a száguldó vasparipákat. ( EBR és társai )
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Plata
üzenetére
De közben meg kb egész nap bármi is van itt vagy bármelyik másik topikban vagy az sg fórumon, egyből reagálsz rá.
Nem telefonnal töltöd a napod hanem számítógéppel. Persze tudom munka, de mint írtad sokszor ráérsz közben és nem dolgozol, akkor te is ugyan úgy el tudnád tölteni mással az időt közben. Mindenki másra függ rá csak a másikban könnyebb meglátni ezt a dolgot
-
Puculo
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
És mégsem lettél szociopata.
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
Gyakorlatilag mindennel is egyet értek, amit leírtál!
Sajnos a szülők vajmi keveset foglalkoznak a kölykökkel manapság - tisztelet a kivételnek persze! A többit is tapasztaltam jómagam is, csak sajnos már nem fiatalon - szar volt mikor a 18 éves kis tudatlan dirigált 21 évesen, de mondjuk én elfogadtam, mert tudtam, hogy mi a rend.....engem megneveltek a szüleim.
-
válasz
cherubion08
üzenetére
Szent ég,most esett le. Én már 25 éve artysta voltam.
Plataaaa keblemre barátom
-
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem a szülőknek kéne rendre,életrevalóságra stb nevelni a fiatalokat, nem a katonaság dolga ez. Én voltam sorkatona. Sokat nem tanítottak. Tüzér voltam,egyszer se lőtünk,mert nem volt rá pénz. Csak tologattuk az ezeréves vackokat.Alkoholista tisztek, magukat kis királynak gondoló tiszthelyettesi állomány stb. Mondjuk a társaság jó volt, meg fiatal voltam,mindent is les.zartam
-
tasiadam
veterán

Nem gyújtottam ki senkit, mégis kaptam gyújtásért kitüntetést
-
Plata
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Lehet hogy ciki,de nekem is okostelefonom van,azt is megmondom mennyi az átlagos napi telefonhasználati időm,mert kiírja:26 perc.

Egyébként tudom,a gyerekek úgy függnek rajta hogy az már egészségtelen,jó ez csak a lányokra igaz. Tiktok meg egyéb hülyeség nélkül meg sem lennének. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Ugyan már,ezt eltúlzod,szerintem szélsőségesen frusztrált vagy tőle.
Szerintem az egyik legjobb szórakozás artyt kergetni.
Ha majd bevezetik hogy pénzért vehetünk plusz modul slotot a tankra én veszek a Fochra egy turbót és úgy kergetem őket.
Az arty egy fajta support,ami segíti a csapatot,amit sokszor meg is köszönnek.
Tele van a játék olyan tankokkal amik tönkrevágják más szórakozását,akkor nem tudom mért pont az arty bánt annyira. -
tasiadam
veterán

world of bots -
Plata
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Tisztelem a véleményed, de vicces.
Sünben több vaj van mint igazság a véleményedben.
Szeretek artyzni, még azért is jó mert lehet mozizni felülről. Ami event és Maraton idején mókás sok frusztrált idegbeteg miatt.
Most csütörtökön indul hajós játékban az aszimmetrikus csata mód, 5v15, azt T10 prémekkel tolom majd, CV-vel és Subbal. KB olyan mint arty, csak a sub láthatatlan.
-
Puculo
aktív tag
válasz
ollie
üzenetére
Miért lenne szociopata aki artizik? A játek része. Mindenkinek ott a lehetőség hogy csinálja. De azért annyira nem könnyű mint amilyennek látszik. Ezt annak írom aki nem próbálta. Sok pályán esélytelen a támogatás. Viszont sokszor kaptam elismerést a csapatból mikor artival támogattam őket. Ezért van. Én is sírhatnék mikor 6-os tankokat egylövésezi a bz 176. Az is szociopata?
-
tasiadam
veterán
na jó, ennek az XM57-nak az egyetlen ereje az valahogy az, hogy nem lehet spotolni. arcában álltam az imént, nem láttam, de ő ltta a wt auf pz4-et. Utolsó körömben meg egy BZ állt tőle pár méterre, a BZ nem látta, de ő látott engem a map majd túlsó felén. ez 1 kbszott vicc
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
vagy igy:

-
Plata
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Artyzzatok,érdemes,sok új érdekes tank van,ami miatt a gyengébb idegzetű játékosoknál az irigység miatt sűrűbben elpattan a húr,műholdnézetből poén figyelni,még akkor is ha csapattársak.
Olvastam wotinfón hogy az MBT-B tankot átdolgozták,kevesebb páncélt kapott meg ötös tárat.
Csökkentették a sebzését meg a pent és kapott 70 másodperces töltés időt.
-
tboj
aktív tag
Nem bukta a másfélszeres szorzót, mert kapott legalább 1 csata hőse medált, ami vesztes meccs esetén ugyanúgy megadja a győztes meccsért járó xp bónuszt (hősies védekezésért járóként írja fel a részletes jelentésben). Emiatt lett másodosztály 1263 xp-vel. Ha csak azt a 842-t kapta volna, amit a listában mutat, akkor harmadosztály lett volna, ahogy a számaid is mutatják.
Amiért kevesebb xp-t kaphatott, hogy távolról lövöldözött más spotjára (emiatt járt a mesterlövész kitüntetés), ami csak fele annyit ér xp szempontjából, valamint (értelemszerűen) csak saját tierű tankokat tudott sebezni, magasabbakat nem. Ha ugyanezt tier 9-10-ben, közelharcban érte volna el, akkor már lehetett volna első osztály, vagy akár tank ász is.
-
h1mpi
félisten
Vicces, ezek szerint én 53.62%-os játékos vagyok
se több se kevesebb 

-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Nekem se tetszik, az ágyú kimondottan nem jól kezelhető. Viszont a Contradictious (találjunk ki rá valami könnyebb nevet
) az nagyon bejön. Nem nagyon használtam az új mechanikát, de egyszer lehúzott majd 800-at. Viszont, ami furcsa, hogy hiába van meg 100%-on a megérzés skill itt nem működik, mert közel 20 mp mire lőszert vált. 
tasiadam: az fura, mert tanks.gg szerint a tornyát biztos nem ütöd be HEAT-el, max a torony mögötti púpot. A lövegpajzs szélén van még 1-1 cm, ami 50%-os esély.
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Papirgalacsin az elssorban
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Mára sokat esett az elvárt xp szint ennél a tanknál.
Tegnap: 1900 - 1715 - 1403 - 1099
Ma: 1610 - 1377 - 1111 - 819Csak hát vesztes csata lett így nem csoda. Buktad a 1.5x -ot.
842 helyett 1263xp lett volna ami nem sokkal jobb hiszen top tier voltál, nem tudtál nagyobb tankokat sebezni ami még dobott volna a teljesítményen.
Közreműködés 0 ami még sokat nyom az xp számításba de szép kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az a gun minden visz negatív értelemben egy újabb "nyereménytank"
)de minden tiszteletem azoké akik ügyesen kezelik azokat a száguldó vasparipákat. ( EBR és társai )

Ezért kéne visszahozni a sorkatonaságot. Ott lenne nemulass. 

se több se kevesebb