Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szerintem pl. akkor vállalhatatlan a random ha van benne löfos játékos.
-
válasz
xAttilax
üzenetére
Amíg nagyon nyomi játékos voltam nem érdekeltek az artyk. Mire betöltöttek volna én már a garázsba juttattam magam
. Most mikor már csak sima nyomi vagyok így már értem az ellenérzést. Sokat nyomom könnyű tankkal ,de én még olyat nem tapasztaltam ,h full HP-ról kivennének. Most viszont elkezdtem rettegni a sok artysta mesterlövésztől
-
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Biztos sokan szeretik, mert X-ben kb mindig kettő van. Én tudom, hogy kell az arty a játékba mert van egy viszonylagos nagy a réteg aki nagyon szereti őket mert minimális tudással is "nyeregbe'" érzi magát. Persze ettől nem lesz jó játékos, mert a 3GM artyhoz komoly tudás kell, de még mindig kompetensebb mint más osztályokkal.
Itt van fórumon az élő példa, Plata kolléga... ha nem lenne az arty nem tudna itt trollkodni és viccelődni, mert a normál tank teljesítménye nem túl sok, és azért azzal nem lehet vagizni, hogy 2 lövés utána folyamatosan meghal..
Visszatérve az eredeti problémához, nekem az a bajom, hogy ha kapnak egy nyílt pályát kb 0 ismeret kell egy egész jól teljesítményhez is, ami bármelyik más tankkal képtelenség lenne. És az eredeti posztban is az volt a bajom, hogy ha kolléga bármilyen más tankban ült volna nagy eséllyel nem sebez meg. -
-
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
az inkább te vagy, én tipik toxikus forma vagyok
nézd meg most is mi lett
#252793:
Te a rendes PC-s WOT-aj játszol? vagy valami konzolos, telefonos változattal? -
phoenix1989
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
aha annyi csatával a hátam mögött ami van játszottam már atyval. futkozók? milyen futkozók? kerekes? az az egy amivel lehet esetleg szenvedni a többi tank meg alkalmatlan arra hogy futkozz és kanyarogj össze vissza +pályák töbségén nem is tudsz szóval mesélj még kérlek. pont olyan két artyt írsz ami a leggusztustalanabb. konkrétan csak pontosan tudsz lőni vele mert mindkettő pontos és kb bárhova belő és még gyorsan is. szóval hagyjuk már. ja és még a futkozókról annyit hogy menyivel találkozol ? mert amit leírsz kb max jó játékos játszana így ami meg közel sem gyakori, úgyhogy te se azokat lövöd, ezekkel az arykkal azok játszanak akik azt élvezik hogy kis szinten 1 lövés egy tank ha nem akkor se baj mert láncot se teszi fel már be vagy töltve. szimpla szopatás. még hogy keresed vele a kihívást xD
-
Plata
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Battle hit mod tényleg érdekes.
Játékban nem is láttam hogy lepattant a lövés majd a lepattanó kapta telibe progettót.
#252792phoenix1989
Az előbb találkoztam egy kerekes ámokfutóval,nem volt időm sokat célozgatni,csak megláttam és tűz.
De talált.Igaz nem amcsi arty volt.
Eleve alacsony volt a hp-ja,380-at írt ki a játék és meghalt. -
Baltazár123
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
ahogy te hiszed. Az fv304 meg a löfos artikkal pontosan kell találni. Nyilván aki nem szereti a kihívásokat, az lövi a böszméket, akik egy helyben állnak. Én szórakozni szeretek, ezért lövöm a futkosókat. Pofázni róla könnyű, a valóságban meg elég nehéz eltalálni egy futót. Ha egy irányba megy még akkor is, mert ahogy mondtam egészen pontosan kell találni, de az ilyen futók ritkán mennek egyenes vonalban, cikkáznak, fordulnak, gyorsítanak, lassítanak, pillanatokra megállnak. Remek szórakozás megpróbálni kitalálni, hogyan fog menni és oda lőni. Sokszor csak azt veszem észre, hogy vége a csatának vagy kifogytam a skulóból. Az időt nem is érzékelem és azt mondják az a jó szórakozás, ha az időérzékelés eltűnik.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Pontosan, előre tudni kell hogy merre fog menni, hova menjen a lövedék, ami nem egyszerű feladat. A többi a szerencse dolga és az rng
De nagyon jó szórakozás amit írsz
-
Baltazár123
őstag
válasz
Dr.Én
üzenetére
Már több éve, hogy nagy hülyeség az artykon pörögni. Régen idegesítőek voltak, most meg a játék a sok rush idióta miatt amúgy is vállalhatlan a leggyakrabban. Ezen a játék élményen már nem tud az arty rontani, mert nincs min.
Ha vállalhatatlan a random, akkor ha van spéci mód, akkor azzal megyek. Ha nincs, akkor előveszem az artyt én is. Főleg a löfos a nagy kedvencem, azzal milyen jó móka már a futkosókra vadászni. Nem is a lassú nehezeket kell lőni vele, hanem a rohangálókat, egész izgalmas úgy a játék és bárki bármit hisz, egyáltalán nem könnyű eltalálni egy cikkázó tankot.
-
Puculo
aktív tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Azokat a napi küldetéseket ahol minél többet kell tankot illetve modult sebezni, nekem artival a leggyorsabban teljesíthető. Van hogy 1-2 csatából megvan ha olyan a követelmény. Sokan gondolom küldetéseket csinálnak ahol muszáj elővenni a tüzérséget. Elfogadom hogy nem egy népszerű osztály, de hatékonyságuk vitathatatlan. Jól esik mikor megköszöni csapattárs ha kihúzom a pácból. De engem is mentett meg jópár alkalommal saját arta.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
Puculo
üzenetére
A játékosok 99,9% utálja az arty-t és ha tehetné kivenné a játékból. A 100-al repesztő belőhetetlen kerekes szarokkal együtt.
Aztán jön plata és trollkodik, hogy mennyire szeret artyval játszani, meg 1000m-ről szedi ki vele a lightokat.
Úgy, hogy közben maximum gyenge-közepes játékos, és mellé az artyval sem alkot semmi kiemelkedőt.
Egyébként engem annyira nem zavarnak az arty-k, az igen ha nem lövi a spottomat.
-
Puculo
aktív tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Nem akarok állást foglalni hogy ki mennyire béna vagy sem, én az vagyok ezért nem megyek egyenlőre tier 10-be.
Viszont azt tudom hogy nagyon pálya függő a tüzér is. Lehet élete meccse volt a T92 játékosnak, de még mindig jobban el tudom fogadni mikor egy béna néha virít valamit, mint amikor a 2-3 gunmarkos tank lótúrót sem alkot. Nem megy mindenkinek jól a játék, ezt el kell fogadni. Lehet jó vagy rossz napja bárkinek tudástól független. Ez csak játék, én is így kezelem. Soha nem vettem zokon ha lejátszottak vagy kilőttek.
-
Plata
félisten
Ez a július 4 event nem is rossz,ad amcsi tankoknak egy rahedli xp-t.
Győzelem! Csata: Pearl River Járművek: T92 HMC Szerzett tapasztalat: 6 314 Kapott Battle Pass pontok: 25 Megszerzett kötvények: 5 Szerzett kredit: 121 696 Csatában elért kitüntetések: Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Xp-t az event miatt kaptam,lóvét meg küldetés miatt.
Kár hogy nincs amcsi tankom amit húzni akarok. -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Én azért szerettem meg az artyt,mert még zárt bétában az első csatám artyval egyből 7 killes volt.Az első maus-t is7-et szintén artyval lőttem ki,T5-el.Az egyik legszebb artys emlékem az volt amikor ha jól emlékszem mines-en T5 artyval td módban megvédtem a bázist T9-10 heavyktől.Akkor még tényleg nagyot sebeztek.Jó hecc is volt.
Ma meg volt T10-el olyan rövid csatám hogy kettőt tudtam lőni és az ellenség halott volt.
Bezzeg régen milyen sokszor elfogyott a lőszer artyból. -
-
ddt500hu
veterán
Régi szép idők amikor normális volt, hogy az arty kibasz full hp-ról amikor 9-es heavy-vel vagy!
-
-
Puculo
aktív tag
válasz
Plata
üzenetére
Nem a játékos statja dönt mennyit sebez az arty, hanem hogy milyen szögből talál, mekkora a páncél vastagság, közvetlen találat stb. plusz RNG. De ahogy láttam a képen elég derekasan kitett magáért a T92.
Inkább attól lesz jó tüzér valaki, hogy mozgó célt mennyire tud biztosan sebezni. Kalkulálni a várható irányváltást, sebességet lövedék becsapódási időt stb. Álló célt bárki el tud találni de tényleg. Ha csak részben fedezékben volt a Obj 452k akkor lehet nem is tudott volna nagyobbat beleverni. De a csapattárs tüzérhez képest jóval többet sebzett. -
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Ja neeem 😀 a most folyó témák annyira nem érdekeltek, meg nyár van, kevés játék, kevés fórum 😅
de én élem ezt a fórumot is: 452k “guruló erőd”, jó arty játékos többet sebez beléd 😂😂😂
Szóval lehet többet jövök 😅 -
-
-
xAttilax
őstag
miért utálom az artykat a játékban:
első lövésre 574-et vert belém majd a másodikra megölt a maradék 488-HP-al.
Semmilyen más tankkal kb nem lett volna erre képes mert olyan szar fos játékos de az artyval simán... de legalább tier X-ben mindig van 2. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
A frag küldetésre a nagy alfás vagy a gyorsan sorozatlövő tankok a legjobbak. Az f155 meg mindkettő
bár az intraclip idő véleményes.mondjuk a fun tank e25 is jó, ami tulajdonképpen örök sorozatlövő
de én általában valamelyik gyorsan kitárazó tankkal szoktam próbálkozni. Azok elől nehezebb ellopni a fraget, mert valóban a zemberek megvadulnak ha fraget látnak és próbálják lelopni. Mondjuk én is próbálom
szóval benne vagyok a halmazban. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
köpet
üzenetére
Samsung SyncMaster 763MB 17'' CDT volt nekem , 86Hz-et ment 1024*768-ban.
Jó volt de krva nehez.
-
köpet
aktív tag
-
-
Plata
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem már ez az 1920x1080 is fura.
A legfurább az hogy a képernyőm jó ha van másfél kiló.
A régi időkben a képernyőm volt vagy 20 kiló és kellett neki egy nagy asztal.
Meg valami 800x600 felbontása volt.#252749Met
Kv2 most sem rossz,bár a prém változata szerintem jobb.
Sajnos a he lövedéket csúnyán nerfelték,de ha jó helyre lősz most is sebez 800+-t szerintem. -
Met
nagyúr
válasz
Plata
üzenetére
Ajj, de gyűlölöm amikor azt adja küldinek.
Elveszi a játék lényegét, várod hogy egylövéses legyen a tank és bumm, más szedte ki.
Tegnap az utolsó küldi, ölj tizet, próbáltam KV2-t (az mikor lett ekkora fos?
), egyet sikerült ölnöm vele, persze amikor nem kell akkor hullanak mint a legyek. -
wwenigma
Jómunkásember
DON'T Upgrade Your GPU, Upgrade Your Monitor Instead!
Mint minden jatekra erre is igaz. Eloszor egy fasza monitor aztán majd GPU fejlesztés. LG UltraGear 27GP850-B -t ajánlottak benne kb. jónak tunik. -
zodo
nagyúr
-
Plata
félisten
Tegnap az egyik szívatós küldim az volt öljek 4 tankot egy csatában,de inkább passzoltam.
Ma sebzős küldim van,kill jön sebzés nem.
Első tárból három kill.Második tárból is sikerült lőnöm egyet,4 lövés 4 kill és 1949 sebzés.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
Az oké, de itt 4K kell.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
h1mpi: Hiába kérded, nem tudom
Ennyi paraméterből kell főznöm nekem is...Met, köpet, Baltazár123: Az lesz! Most megveszi a monitort, és ha nem megfelelő neki, vetetek vele valami kicsit erősebb VGA-t, akár még egy 3050-et is újonnan, vagy használt valamit. Majd elválik, mennyit szán rá!
Köszi mindenkinek
-
Baltazár123
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Én apuval toltam 1920x1200 felbontással, szóval az ennél 2.15x nagyobb felbontás is el fog menni a 1050ti-al. A minőség, vállalható volt végül is, nyilván kellett kicsit játszani a beállításokkal. Kinek mi b.ssza a szemét, akkor azt kicsit lehet állítgatni.
kb közelítő értéknek jó a passmark szintetikus benchmark: 1050ti 6317 vs 2598
nyers erő 2.43 vs felbontás különbség 2.15. Nyilván ez csak egy közelítő számolás, de ennél több időt nem érdemes erre fordítani.Ha mégis szaggat vagy nem tetszik a látvány, akkor vesz bele egy használt 1660s-t 50e pénzért vagy olcsóbban megússza egy 1060 vagy 1650-el, azok már 30e körül is vannak. Aztán mehet a WoT.
Esetleg beállít kisebb felbontást, mert hacsak nincs sasszeme, akkor 34 colon kétlem, hogy észrevenné a különbséget a natív vagy a kisebb kalkulált és kinagyított (nem jut eszembe a szakszó) felbontások között.
-
köpet
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Szerintem ahhoz a felbontáshoz elfogadható részletesség mellett a 1050ti kevés lesz, én előbb egy izmosabb VGA-t szereznék be, ami félkézzel keni ultra részletesség mellett a 1080p-t stabilan olyan frissítéssel, amit a monitor kibír. Ahhoz a kártyához majd lehet venni nagyobb monitort, bár lehet, hogy az sem lesz kompromisszumoktól mentes.
A WQHD vagy 1440p több, mint 2x annyi képpontot jelent, mint a 1080p, szóval ahhoz kell a tartalék, nem elég az, hogy a FHD elmegy. Ha 50-60% terhelés mellett viszi a kártya az elvárt részletesség mellett stabilan a full hd-t, akkor van remény, hogy nem kell nagyon visszavenni a részletességből. -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Egy ismerősöm most készül monitor fejlesztésre! Csak a WOT-al játszik.
Kérdésem az lenne, hogy egy 34 colos 3440x1440 felbontású 1050Ti VGA mit tud ezzel a játékkal kezdeni?
-
Plata
félisten
válasz
cooi11
üzenetére
Minden spéci legénység beszél.
A Star Trek legénység et ezért szeretem, sajnos szar tankba tettem.
De Csák norris is poén.
Milla Jovovich fárasztó.
Arnold svájcinegger is vicces.
Meg még van rengeteg.
Hajós játékban van egy furi tengerimedve kapitányom, na az amiket pofáz állati jó. -
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Beraktam a tininindzsa teknősöket a tankba
és kommentálja a cselekedeteimet !
Ki tudom kapcsolni a szövegelését? -
hmb
aktív tag
válasz
Plata
üzenetére
venti,töltés gyorsító és kipufogó lehetőleg fejlesztett cuccok.mivel hiába jó alapból a camo és gyors,úgy fordul mint döglött bálna a metró alagútban.melle vak is szerencsétlen,szóval szigorúan hátulról kempeles.nagyobb tierben lehet néha jókat sportolni,ha kibukott az ellenfél lightja.sokat fognak baszta I,hogy menj sportolni,de szard le őket,alkalmatlan ra.varosi pályán meg tartogasd magad a végjátékra,semmi hero mert sok esetben egyloves vagy ja és mindenkepp legyen automata tűzoltó,állandóan kigyulladt,és persze az ammorack is túl gyakori.most a 9-esre próbálom az első kivalosagjelet,a vlll -ra könnyebb volt.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Régen jártam erre, ha valakit érdekel egy Black Prince csata....Végjáték, 1vs5. Nagyon régóta az első olyan csata amiben izgultam hogy mi lesz a vége.

-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Hát az 5 win még nem is olyan vészes,tegnap kb 10-13 kamikaze csatával meg lett.
De ma rosszabbakat kaptam,szóval inkább a lazulást választottam. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
nekem a 4. napi küldetés, nyerjél 5 csatát
a 4 frag után ezt utálom a legjobban és valóban, 1/7 eddig, de nem is ez a baj, hanem tényleg a vállalhatatlan minőség. ott abba is hagytam mára az érdemi játékot és utána telibe sz.rtam. Elindítom a csatát kis tierben, bekapcsolom az előre gombot első fokozatra és ott hagyom a francba. Ha a wg manipulálja a csatákat, akkor én meg lesz.rom, csak legyen meg a küldetés
Lassan meglesz az 5 win. -
fradi81
veterán
-
Plata
félisten
Talán van neki bosszúálló skill?
Én ma újdolgot tanultam.
M41-el ha padlógázzal beleszáguldok boroskólába hegyról lefelé akkor a boroskóla megdöglik.
Kaptam küldit,nyerj 5 csatát.
Rossz kedvem van,szóval elő a light tankokat és kamikaze.
Majd csak összejön az 5 win.
Most utoljára m41-el rárontottam boroskólára.Jöttek fel hegyre én meg le.Boroskóla sem gondolta hogy megszívja én sem.
-
zodo
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Igen ez volt a legnagyobb baj vele.
Mondjuk a mihaszna játékosok megérdemelték a sorsukat hiszen úgy is az várt rájuk hogy mehetnek a garázsba.Ha már idetévedtem, biztos láma kérdés így sok év játék után de ...
Nem úgy van hogy halott játékos nem tud már fel spotolni?
Pl. passzív spotolok, elvileg nem lát más és leszedem 1 lövéses ellenfelet.Másik hogy aki nem csínál semmit azaz afk vagy direkt vízbe fullad az nem kap xp-t arra a csatára?
-
zodo
nagyúr
válasz
Plata
üzenetére
Régen volt közös chat de nyilván a lámák sírasai végett kellett kivenni mint hogy minden az ő szájuk íze szerint van már alakítva.
Remélem a közeljövőben behoznak valami csodapajzsot és láthatatlanság módot a 3k alatti wtr rendelkezőknek valamint a térkép sarkába egy csillagkaput hogy át tudjon kelni egy másik pályára ha legalább 2 percig érintette a piros vonalat.
-
Plata
félisten
Ok,akkor magas az adó amit a netkábeled fizet ezért lassú.

Bocsi,de sok kávét ittam.
Egyébként meg hagyd a bánatba ha hülye a csapat,nem éri meg a csetbann.
Bár hogy nem lehet hergelni az ellenséget úgy sincs sok értelme a csetnek.
Néha a WoWs-ban is jó lenne ha kivennék közös csetet,ott minden napos eset hogy valami bunkó elárulja a csapattársak helyzetét.
Nem is értem hogy a WoT-ban miért nincs közös amikor a WoWs-ban van és ott sokkal toxikusabbak a játékosok. -
zodo
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
és fradi81
Köszi így már tiszta de rohadt idegesítő.
Na meg hogy a sok láma miatt egyből chatban osztanak.
Következőnél tuti felebezek és lesz pár kérdésem is amire nyilván nem lesz válasz vagy valami diplomatikus mismás.Met
Igen.Plata
Nem ping. -
Baltazár123
őstag
Ma befejeztem a dnapos marathont, de aztán azon agyalok, hogy lehet hülyeséget csináltam. Sok értelmes dolgot nem adott, a parancsnok legalább nulla skilles és hangsávval, sőt lehet máshova is tenni, nem muszáj parancsnoknak, csak akkor nincs
hang, de legénység nekem már nem kell ebben játékban.Az a gond, hogy így elég sok idő kiesett ezzel és lehet, hogy nem tudom majd a normál BP-t befejezni. Most már késő. előre kellett volna kalkulálni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most mikor már csak sima nyomi vagyok így már értem az ellenérzést. Sokat nyomom könnyű tankkal ,de én még olyat nem tapasztaltam ,h full HP-ról kivennének. Most viszont elkezdtem rettegni a sok artysta mesterlövésztől

De nagyon jó szórakozás amit írsz
Viszont azt tudom hogy nagyon pálya függő a tüzér is. Lehet élete meccse volt a T92 játékosnak, de még mindig jobban el tudom fogadni mikor egy béna néha virít valamit, mint amikor a 2-3 gunmarkos tank lótúrót sem alkot. Nem megy mindenkinek jól a játék, ezt el kell fogadni. Lehet jó vagy rossz napja bárkinek tudástól független. Ez csak játék, én is így kezelem. Soha nem vettem zokon ha lejátszottak vagy kilőttek.

első lövésre 574-et vert belém majd a másodikra megölt a maradék 488-HP-al.
), egyet sikerült ölnöm vele, persze amikor nem kell akkor hullanak mint a legyek.