Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
popey37
üzenetére
tegnap nekem tök jól adta. felmentem div 2 8 rangig . ma pár csatát mentem de csak agyhalottak. camp camp camp és lost lost lost. még szerencse hogy védett különben ma is csak lefele mentem volna. szerintem menni kell pár kört ha adja akkor nyomni ha nem akkor hagyni. egyébként hogy tudsz ekkora mínuszt csinálni? eddig legrosszabb esetben is 500k buktam.
-
popey37
addikt
20 ranked 3,5 milla credit minusz. és topogok a 7-es rangnál. egyet fel, egyet le.
-
köpet
aktív tag
A WG istenei kegyesek voltak hozzám, hogy ne nyavalyogjak már annyit, tegnap a conquerorral sikerült átlépni az elérhetetlennek tűnő 5000-es határt sebzésben, ami csak class 1, de nekem nagy ugrás, ha az emberiségnek nem is. Kicsit levon az értékéből, hogy volt 3 olyan találat, ami olyan helyre ment be amit nem céloztam, szóval nettóban -1200, de tőlem nekem az is bőven jó. Persze az egyensúly azért igyekezett helyreállni a végére, mert miután már elhagytam a fél tankot összefutottam a végjátékban egy full hp-s conquerorral, amit már nem sikerült átlőni persze.
Ezt megelőzően a gyerek fiókjával - hosszú idő után belépve - kaptam igazi beetető küldetést az OI részére, T5-7, 2800 sebzés, class 1 az is. Ott érdekes módon azt találtam el amit céloztam és voltak meglepő pattintások is (vk30 tornya pl.), de jó kör volt. Csak utána vettem észre, hogy az összes felszerelés leesett a gépről, menet közben nem is értettem, miért nem úgy mennek a dolgok, mint kellene.
A hab a tortán az, hogy talán megtaláltam a fogást 60TP-n, első körben bukó meccsen 4000 feletti sebzés, utolsónak szedtek ki. Bot szakasztárs E75-el lövés nélkül végignézte, ahogy tartottam a heavy sort, majd amikor a lemmingtrain elvérzett a másik oldalon és már hátulról is jöttek vízbe ölte magát.
Nyilván ezek az eredmények nem érnek fel az itt közzétettekhez, nem is villogni akarok, csak örülök, hogy néha vannak eredmények is, ha leér az ember lába a szopórollerről. -
popey37
addikt
4 csata rankedben, 4 vereség 4 stráf minusz. tök jó
még az a szerencse, hogy a 7. rangot nem tudja elvenni. 8. rang 2 stráfról estem vissza 7. rangra pár perc alatt. -
szbalogh
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pedig nagyon jó ha van egy a csapatban, valakinek előre kell menni feléleszteni az ellenfeleket. Kell beletenni azt a turbó fogyócikket, valami 45 másodperc alatt regenerálódik. Turbómódban rammolni meg kifejezetten jó, elvisz kapásból egy ellenfél tankot.
Vannak Mirny chat szobák amikben tapasztalt játékosok gyűlnek össze 5 fős szakaszra. Elég nagy arányban nyertem eddig velük.
-
KisApám
addikt
Tegnap este óta el vagyok átkozva ebben az új játékmódban...
addig minden ok volt, szinte mindig eljutott a csapat a 4. fázisig.
Erre azóta ha a 3.-ig eljutok, az már csoda. El is kezdtem nézni a játékosokat, kikkel rak össze.
Vagy jó sok lengyelt (tényleg!), vagy lehet, hogy botok?... (senki nem jelöl ki szinte semmi célt, hova induljon a csapat, valamint nem együtt megyünk rá a célpontra, a chat-be senki nem ír...) -
hulp01
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Tegnap szerintem is apokalipszis volt a ranked. Az elmúlt egy hétben szépen araszolgattam felfelé. Most div3 rank 7-en vagyok. De tegnap szinte csak 15:1-3 és fordítva csatáim voltak. Az elsőre megnyertnek tűnő csatákat is tök simán bukta a csapat. Szinte a teljes pálya a miénk volt sand riveren, aztán hármasával haltak a csapattársak. Továbbra is obj268 4-gyel nyomom. De amikor kétszer egymás után csak láncoló lövést ad be a medek oldalába, akkor elgondolkozok, hogy kell-e tovább menni aznap. Persze ilyenkor azért szokott jönni a jó leosztás is, de tegnap valahogy ez elmaradt. Ma talán majd csak jó köröket ad be.
De azért vicces, amikor a leo 525-öt sebez belém, én meg 550-560 körülieket lövök az objecttel. Igazából 700 feletti lövést is elég ritkán látok vele, pedig orosz td, szóval nem értem. Egy tvp seggébe lőttem 900-at HE-vel, de aztán nézem, hogy annak meg valami 1100 felett van a maximuma, szóval annyira nagy cucc ez sem volt. És valami irgalmatlan nagy szopás vele az artyk elleni küzdelem (=bekapni a splash dmg-eket a pálya másik végéről). -
EQMontoya
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Mirnyben eddig egyszer talalkoztam igazan jo csapattal, akkor siman vegig is toltuk a 2-es szintet eleg siman. 3-ast meg nem probaltam.
Viszont csak nekem van olyan erzesem, hogy a heavy eleg hasznalhatatlan?
Ha jon a sebezhetetlen ellenfel, es valamilyen terepviszony miatt epp kerulnod kell, akkor kb. meg vagy vele b...va, olyan lassu.
-
szbalogh
addikt
válasz
popey37
üzenetére
2-es divízió 4. szintről estem le a divízió aljára. Minden meccs ilyen 14:1-re végződő volt. Egy csöppet se voltam ideges. Jó, mondom megyek húzom a TVP-t (T-25-nél járok). Kb 15 meccsből lett 15%-körüli wr és 2800wn8. Egy csöppet se szivatott a wg.... áááá. Legalább a Mirny-ben 2-ből kettő nyertes volt 4500 xp-vel
Azt hiszem fel is adtam a rankedet. Amíg nincs meta tankom felesleges erőltetni. Meg ez a T-34-100 mekkora kaki!!
-
e-newsee
addikt
Mondjuk azért az elég erős, hogy a cikkíró ahhoz hasonlítja, mintha az iPhone 12-ből 4 nap után kivették volna az 5G-t. Ezzel a párhuzammal kvázi "main feature"-nek titulálja a lámpa fényerejét.

"It’s like, let’s say you bought a new iPhone 12, and after 4 days there was an update that would remove 5G support (its main feature). And now you only have 4G left."
Arról már szót sem ejtek, hogy az a lámpa az eredeti fényével is elég gagyin lett megcsinálva. Nem kár érte. -
jano_77
nagyúr
Nov.27 - Dec.7: maraton lesz egy eddig ismeretlen tier8 prém tankért.
-
galervin93
addikt
Hát nem tudom, egy körnél többre már nem tud lekötni a játék, az is max néhány hetente egyszer fordul elő... De azért kellemes emlékeket ébreszt egy-egy karika. Hány végigtolt éjszaka, soktíz meccs naponta, anyázások... 6 éve kezdtem, és ezzel csak "középkorú" vagyok itt a topikban.
De a játékban már nyugdíjas, csak néha porolok le egy-két járgányt. A garázsba többször belépek, ott jó nézelődni.
Mondjuk most bosszús voltam, hogy a rangsoroltban nem tudtam menni.
No de nem is rontom tovább a levegőt, csak egy kis reggeli nosztalgia volt! 

ui.: kösz a 7 napos kódért, pont beleolvastam a topikba!
-
jano_77
nagyúr
Szombatra egy kis "csemege", ha vki már játszani nem akar, de nézne mondjuk egy izgalmas összecsapást - reméljük izgalmas lesz.

A soron következő tankrewards-nál már csak 2 választható tank lesz jól látom!? Tényleg egyre gázabb lesz a WG.
-
Imilenni
addikt
Üljetek be nagy penes gépekbe, maradjatok hátul.
Izi..
-
jano_77
nagyúr
Amondó vagyok, hogy elmehet a WG a jó qma anyjába ezzel a retek rankeddel!
Ennek ugyebár az volna a lényege, hogy pl a Kvalifikáció során minél többet nyerni és minél több sráfot szerezni, hogy aztán a Divíziókban lehessen duplázgatni!?
Nos viszonylag nehéz ezt teljesíteni, ha az elcseszett játék (MM) minduntalan mellém teszi a DEBILEKET és az eddig lejátszott 13 csatából ha jól emlékszem 3x sikerült győztes csapatban lenni!

Azt hiszem így nem erőltetem ezt a szennyet tovább, megmaradok a szintén szar, de talán nem ennyire, randomnál.
-
KisApám
addikt
KÓD
2020GOHOME
(talán 7 nap prémiumot ad????) -
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
meg oldodott. mentem egy kört más festéssel majd vissza tettem igy jo

-
phoenix1989
addikt
progetto 46 festése mért csak a garázsban látom? a csata alatt nem? olasz kihívás nevű előre össze állított.
-
-
3
senior tag
-
phoenix1989
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ahogy irtam es te is kezdoknek ertheto de amugy nem sok ertelme van. De ez,az en velemenyem. Engem nem vag foldhoz. Egyebkent is 3 kepesseg utan szinte mar nincs is ertelmes es eszre sem veszed hogy van. Kivetel it ha a parancsnok a radios meg ilyenek de ez alapbol is fasz megoldas a wg tol.
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jól tudod. Mennyi XP-t is ad egy nagy crew book? 250k-t azt hiszem. Az első könyvvel ugyan meglesz másfél skill (mert ugye nem egyenesen arányos az XP szükséglet), de a másodikhoz már 3 könyv kell, a harmadikhoz meg 6, ami 18 millió credit.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
lehet h en tudom rosszul, de
az elso skill 210k
a masodik 420k
a harmadik 840k xp
100%os legenysegrol indulva ami leginkabb onnan szedheto ingyer h sok az ugynevezett bertank amit konnyu, hamar megy atkepezni masba
szal a 3 skilles crew az 1,4millio xp mire megvanmeg mindig "nem sikerult" belepnem a jatekba kb ket hete
de ha jol tudom ezek a parancsnokok raadasul alap biaval is rendelkeznek(lehet rosszul tudom) ami amugy is minden tanknal egy alap skill igy mikorra mar 5nel tartanal mondjuk ezen megsporolsz tovabbi 3,2millio xp-t
szoval annyira nem f*s azert h vannak, en szoktam kapni a twiccsrol is, es teny h van vagy 10 ilyen bonusz, ill noi legenysegem felhasznalatlan, de azert regen mit nem adtam volna ertuk mikor kezdobb voltam meg ennel is. nem egy parancsnokra voltam kb kenytelen rarakni a lampas kepesseget free xpbol h legyen mar vmi eselyem is en ne meszaroljanak le annyiszor.
tok jo h ezustert ez mar megoldhato, szo se rola, es valszeg kellett is a wgnek valtani mert annyi orszagot es fejlesztesi fat hoztak volna be, hogy ha nem gyorsitjak a folyamatot szerintem a tobbseg nem allt volna neki szorakozni masik orszagok sohasem letezett tankjainak a kihuzasaval
szoval most egy kezdo ket het szorakozas alatt kap 5 parancsnokot, nem olyan rossz ez szerintem -
phoenix1989
addikt
válasz
popey37
üzenetére
a közepesen mentem mert addig volt idegzetem. a hármason is szét pumpálod őket ha csapatban játszod és az egész arra is lett kitalálva. 4 idegennel még az elsőt sem lehet mindig befejezni. de ez nem a botok ügyessége hanem az élő emberek hülyesége akik nem tudnak gondolkodni vagy nem is akarnak.
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
hallod ne legyél már ennyire negativ, ezek a botok már igen jó inteligenciával rendelkeznek, persze ne az egyes szinten menj, ott laza. menj a 3-on, és utána mond, hogy csak szétpumpálod őket. megnézném szivesen azt a pumpálást.
pláne ha nem szakaszban vagy hanem egyedül 4 vadidegen csapattársal akik mennek a szélrózsa minden irányába. és csak 5 perc van egy szinten, ha lejár kakukk. -
kchryss
veterán
Minimap-ot f@szán megcsinálták. Max méretnél régebben simán elolvastam a csata jelentéseket a térkép és az ellenfél játékospanelja között most meg a játékospanel mögött jelennek meg az események és így olvashatatlan ...
-
Djuree
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
kb. a randomban is botok vannak.
sőt ott még néha jobb lenne ha botok lennének mert még azoknak is több MI jutott mint sok ríl pléjernek.
-
Djuree
félisten
válasz
phoenix1989
üzenetére
szerintem nem monoton, tok fosatos mikor hol jon a halhatatlan, meg eleg porgos. a sima randomnal nagysagrendekkel jobb. valami hasonlot hagyhatnanak bent orokre, valami search and destroy szerut.
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Ne foglalkozz azokkal a küldetésekkel. Menj végig az összes divízión aztán kész.
Azok a küldetések azért vannak mert a hatékonyság alapján rangsorolja a rendszer a játékosokat és ez alapján kerülnek a végén a ligákba. Azokkal a küldetésekkel lehet javítani a a hatékonyságon, de szerintem nem éri meg szenvedni vele a +1 tokenért és az arany/ezüst liga jutalomért. -
szbalogh
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
De várj csak! AKkor minek ad stráf-szorzót ha már végigvittem?
-
EQMontoya
veterán
Sziasztok!
Lehet, butaságot fogok kérdezni, de olyat láttam ma, amit azóta sem értek.
Saját tank: T6 Medium, az M3 ágyúval. Ami a 4-es szinten elérhető ágyúk közül az egyik legnagyobb páncélátütéssel rendelkezik.
Azért is ezt használom, mert ha 5. vagy 6. szintű tankokkal futok össze, ezzel még ott is van esélyem átlőni őket.Na, ma egy B1-gyel futottam össze, ami a saját szintem, és közvetlen közelről (konkréten ütköztünk) 3 lövésem nem ütötte át a péncélját.
Ezt így hogy?
Nem volt még B1-em, de a wiki alapján bőven kisebb (max 60) páncélzata van, mint amit az ágyúm átvisz.
Kb. olyan érzés volt, mint ha IDDQD-t írt volna be a srác. -
szbalogh
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
phoenix1989
addikt
válasz
popey37
üzenetére
lehet van akinek ezek jól jönnek. mondjuk új játékosoknak is jól jönnek. engem valahogy nem hoznak lázba, és nem érzem a hiányukat sem. 3 skill kreditért vehető könyvből pillanatok alatt megvan. kredit meg prémtankkal bármikor.
a randombol való kiszakadást értem , én is mentem pár kört de nem tud lekötni mert túl monoton és nem ad annyival többet sem mint egy random (kredit)210034 szbalogh
előbb végig kell menned az összesen és Bronz, Ezüst vagy Arany ligába kell bekerülnöd. -
szbalogh
addikt
Srácok! A Ranked küldetések, amik egyenként 25 kötvényt és rang szorzót adnak nem aktívak. Azt írja, hogy érjek el a ligába először. A kettes ligában vagyok 3. szinten. Milyen ligára gondol?
Összejött a 10 ezer kötvény, kiváltottam az IS-5-öt. Azt hiszem az IS-3 sokkal jobb
-
Imilenni
addikt
Csak nálam haldoklik a Ranked szervere?
Szánalmas, szétmikrolaggolja magát a játék
DE CSAK A RANKED szervere.. -
popey37
addikt
0 nyeremény? 5 legény 3 skillel szerintem nem nulla, és nem kell megszakadni, szakaszban 3-an, 5-en 3 nap alatt megcsináltuk max 30 csatából. amiből nekem volt szolo csata is. a többi meg ráadás, kézikönyvek, credit szorzó. ezek nem nulla dolgok. és végre ki lehet szakadni egy kicsit a random rng-ből, mert itt ha jól csinálod jön a siker ellentétben a randommal.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
9 éve játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal a randomot. Ezt 3 napja mert most van egy kis időm. Valószínűleg többet nem is fogom mert így nem lesz ebben a formában.
-
jano_77
nagyúr
Van kedve vkinek Mirny-ni?
-
popey37
addikt
ez a ranked a wg szégyene, pár meccs alatt elmentem a 9. rangig, onnantól csak bukta csaták: 3:15, 1:15 és a többi. a winrate 68%-ról visszaesett 51%-ra. és még mondja azt valaki ,hogy nem manipulált a ranked.
4 rangot ugy mentem fel, hogy szinte nem volt bukó csata, azóta meg már megint a béka segge alatt vagyok.
ha ennyire sajnálja a wg azt a fostalicska reward tankot akkor ne tegye be, adja oda az unicum klánoknak,unicum játékosoknak grátisz és nem kell ranked.
mert ennek igy sok értelme nincs, 100 csatából nem tudtam feljutni a második divizióba -
jr1994
addikt
Lejátszottam a besoroló csatákat rankeden, bár nem tudom, mi értelme van 20 csatát szánni erre. Lett 10 bónusz csatám. Az jó?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Tegnap este első csatában egész jó kis random emberek voltak. Az egyikük csata után össze hívta egybvől a társaságot. Végig nyertünk mindent, három parancsnokot és stílust ki is tudtam egyből váltani.
Igazi vegyes felvágott volt, spanyol, német, cseh, lengyel és csak a szakaszparancsnok pingelt a térképen merre. Rég élveztem így ennyire. -
Raidon
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Delutános voltam egész héten... Délelőtt 8-tól 11-ig játszottam este meg 23:00-tól hajnali 01:00-ig kb. Ugye élénkítőt most lehet kapni napi 3-at. az ha randomba nem szeded ki a maradék kettő élénkítőt az kb napi 8 meccs. Mert ugye egy kör után 24 órás pihi van a járgánnyal. Ha élénkítőt használsz azt bármelyikre elnyomhatod.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
phoenix1989
üzenetére
Jo kerdes, nekem magyar....
Mirny13 meg csessze meg 9 vereseg egyhuzamban bakker, akkora csodalatos csapatokat kapok....
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
miért lett angol az egész játék ettől a mod tól?
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
jactor napi stat, amit kesumi frissit, én azt használom hibátlan
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
phoenix1989
addikt
Tud valaki olyan napi statisztika mod-ot ami csata végén nem fagy ki? mert amit a wotinforól szedtem és szoktam használni az egy idő után kifagyaszt.
-
Raidon
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szia! Én ma fejeztem be. Összes küldi plecsni kitüntetés megvan. Kiszedtem belőle az 5db 3D kinézetet és legénységi tagot is. Twitch dropot nézd tegnap kaptam 3 élénkítőt. Az hasznos lesz ha random csapattársakkal nyomod.
-
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Úgy látom nem ment át
-
peterson79
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Mert itt a kombinált sebzésed sokkal magasabb, 6500 körül, csak rápillantottam. A másiknál több a sebzés, de spot vagy más nincs, ha jól láttam. Ez a nem mindegy, mert alapból mindkettő 8-as kör volt. Ha kilences is van köztük, akkor megint más az XP, de ezt Te is tudod.
-
Visszatérnék megnézni mi lett a játékkal, erre nincs szerver.

-
BÁ Nutrition
addikt
ezt az uj mirny vagy mi jatekmodot meddig tart megcsinalni?
/meg nem mentem egy kort sem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hiszem fel is adtam a rankedet. Amíg nincs meta tankom felesleges erőltetni. Meg ez a T-34-100 mekkora kaki!!

De a játékban már nyugdíjas, csak néha porolok le egy-két járgányt. A garázsba többször belépek, ott jó nézelődni.
No de nem is rontom tovább a levegőt, csak egy kis reggeli nosztalgia volt! 

nagyon durván megszopattam a T10-es tankjait az ellennek, egy részen be tudtam őket kerülni, onnan meg szurkáltam végig őket, mókás volt...nekik annyira nem.